Σόλο, σιαμεζάκι για σπίτι.
+9
Lina
Spiros82
Aigypti-cat
kouix
psipsa
dagger
LAROGATA
Gatoplikti
Leviathan
13 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Σόλο, σιαμεζάκι για σπίτι.
Πέντε μέρες έχει που ουρλιάζει στην αυλή που την κατέβασαν.
Δεν είχε την "τύχη" να μοιάσει στην καθαρόαιμη μαμά της όπως τα υπόλοιπα αδερφάκια της.
Είναι ακριβώς 35 ημερών κι αναζητά αυτή τη φορά υπεύθυνα άτομα να την βάλουν στη ζωή τους.
Είναι πολύ φοβική.
Θέλει χρόνο και υπομονή.
Δεν θα δοθεί για έξω.
Δεν θα δοθεί για αναπαραγωγή.
Δεν θα δοθεί σε σπίτι με σκύλο ή μικρά παιδιά.
Περιμένει υπεύθυνες προτάσεις στο 6980153678.
Δεν είχε την "τύχη" να μοιάσει στην καθαρόαιμη μαμά της όπως τα υπόλοιπα αδερφάκια της.
Είναι ακριβώς 35 ημερών κι αναζητά αυτή τη φορά υπεύθυνα άτομα να την βάλουν στη ζωή τους.
Είναι πολύ φοβική.
Θέλει χρόνο και υπομονή.
Δεν θα δοθεί για έξω.
Δεν θα δοθεί για αναπαραγωγή.
Δεν θα δοθεί σε σπίτι με σκύλο ή μικρά παιδιά.
Περιμένει υπεύθυνες προτάσεις στο 6980153678.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Απ: Σόλο, σιαμεζάκι για σπίτι.
Αχχχ νινι μου θελω να σου δωσω την πιο ζεστη αγκαλιτσα
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
πλακα μας κανουν,πεταξαν αυτο το υπεροχο πλασμα στην αυλη? δεν μπορω πια πολυ θα ηθελα να πλακωνα κοσμο στις σφαλιαρες καλη τυχη μωρο μου
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Με εφτιαξες πρωινιάτικο
Ευχομαι τα καλυτερα για το ομορφουλικο
Ευχομαι τα καλυτερα για το ομορφουλικο
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Το μωρό είναι ασφαλές προς το παρόν.
Επίσης είχε πάνω από 50 τηλέφωνα σήμερα.
Μακάρι να υπήρχε χώρος στην καρδιά όσων ενδιαφέρθηκαν και για κάποιο άλλο γατάκι, ανεξάρτητα από το χρώμα τους.
Επίσης είχε πάνω από 50 τηλέφωνα σήμερα.
Μακάρι να υπήρχε χώρος στην καρδιά όσων ενδιαφέρθηκαν και για κάποιο άλλο γατάκι, ανεξάρτητα από το χρώμα τους.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
καλη του τυχη του μικρουλη!!
αλλα, σε σπιτι με σκυλι γιατι οχι βρε παιδια;; εμενα τα σκυλια μου χαιδευονται και παιζουν με τις γατες...
αλλα, σε σπιτι με σκυλι γιατι οχι βρε παιδια;; εμενα τα σκυλια μου χαιδευονται και παιζουν με τις γατες...
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Λεβυθάκι....
Δυστυχως, υπαρχει αυτη η αντιληψη. Πως τα κατοικίδια, διαλεγονται εξ οψεως.
Κανεις δεν θα εχει σκεφτεί ...... (για παραδειγμα) ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ γατας θα ηθελε δίπλα του.......
Το πιο συνηθες, ειναι το "τι χρωμα ματια θα εχει η γατα διπλα του" ή, τι ρατσα........ κτλ......
ΜΕΤΑ...... οταν συνειδητοποιουν καποιοι, πως το χρωμα ματιων ΤΕΛΙΚΑ δεν αρκουσε για να συνυπαρξουν αρμονικά.... ειναι αργά... με τρεχα γύρευε τι επιπτώσεις .......... (για την γατα)
Δυστυχως, υπαρχει αυτη η αντιληψη. Πως τα κατοικίδια, διαλεγονται εξ οψεως.
Κανεις δεν θα εχει σκεφτεί ...... (για παραδειγμα) ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ γατας θα ηθελε δίπλα του.......
Το πιο συνηθες, ειναι το "τι χρωμα ματια θα εχει η γατα διπλα του" ή, τι ρατσα........ κτλ......
ΜΕΤΑ...... οταν συνειδητοποιουν καποιοι, πως το χρωμα ματιων ΤΕΛΙΚΑ δεν αρκουσε για να συνυπαρξουν αρμονικά.... ειναι αργά... με τρεχα γύρευε τι επιπτώσεις .......... (για την γατα)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Psipsa το μωρό είναι φοβικό. Η παρουσία σκύλου θα τη στρέσαρε απίστευτα. Πήραν δεκάδες άτομα με σκυλάκι, τους πρότεινα το Λέοντα αλλά η καρδιά τους έχει χώρο μόνο για τα μπλε μάτια της Σόλο.
Καλώς ή κακώς δεν κάνουν όλα τα γατιά για όλα τα είδη οικογένειας.
Το συγκεκριμένο δεν κάνει με σκυλιά...
Κouix ισχύει, αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω.
Δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Κανείς δε ρώτησε τη χαρακτήρα έχει η μικρή. Εκτός από ένα άτομο...
Καλώς ή κακώς δεν κάνουν όλα τα γατιά για όλα τα είδη οικογένειας.
Το συγκεκριμένο δεν κάνει με σκυλιά...
Κouix ισχύει, αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω.
Δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Κανείς δε ρώτησε τη χαρακτήρα έχει η μικρή. Εκτός από ένα άτομο...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Επίσης δεν κανουν και ολες οι οικογενειες για ολα τα ειδη κατοικιδίων. (ειδικά, γι' αυτα, που εχουν καρδιά και χτυπάει....)
Αλλιως, ....... η Σολο δεν θα ηταν Σολο ούτε στις "μικρες αγγελιες".
Τεσπα. Ευχομαι στην μικρουλα απο δω και πέρα........
Αλλιως, ....... η Σολο δεν θα ηταν Σολο ούτε στις "μικρες αγγελιες".
Τεσπα. Ευχομαι στην μικρουλα απο δω και πέρα........
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Υπάρχει μεγάλη μανία με τις ράτσες. Δεν πιστεύω ότι αυτοί που το περιμένουν τζάμπα και δεν πάνε υπευθυνα σ'ενα εκτροφείο νοιάζονται για το ζώο, το θέλουν απλώς σαν αξεσουάρ. Το γατάκι που χαρίζω τώρα έχει φάει πόσες απορρίψεις γιατί είναι φουντωτη και την περνάνε για άγκυρας,και μόλις ακούσουν κεραμυδογατα το κλείνουν στα μούτρα.
Ο πρώτος μας γάτος,ο Σιμπα, ήταν μισός Σιάμ, άλλα δεν είχε πάρει τίποτα από την μαμά του + ότι είχε γεννηθεί με κοντή και στραβή ουρά (σαν χερούλι πόρτας ήταν). Όταν πήγαμε να τον πάρουμε μας έλεγαν ότι κανείς δεν τον ήθελε γιατί ήταν "μεγαλος" (γιγαντομωρο 3 μηνων)και άσχημος(καλά, ήταν λίγο ασχημουλης). Αλλα ακόμα και τώρα είναι το καλύτερο γατί που είχαμε ποτέ. Πιστεύω ότι δεν θα ξανασυναντήσω τέτοιο χαρακτήρα.
Ο πρώτος μας γάτος,ο Σιμπα, ήταν μισός Σιάμ, άλλα δεν είχε πάρει τίποτα από την μαμά του + ότι είχε γεννηθεί με κοντή και στραβή ουρά (σαν χερούλι πόρτας ήταν). Όταν πήγαμε να τον πάρουμε μας έλεγαν ότι κανείς δεν τον ήθελε γιατί ήταν "μεγαλος" (γιγαντομωρο 3 μηνων)και άσχημος(καλά, ήταν λίγο ασχημουλης). Αλλα ακόμα και τώρα είναι το καλύτερο γατί που είχαμε ποτέ. Πιστεύω ότι δεν θα ξανασυναντήσω τέτοιο χαρακτήρα.
Aigypti-cat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2,5 + 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2016
Mood :
αν ειναι φοβικο ισως να μην κανει με αλλα ζωακια γενικα, αν και εχω τις επιφυλαξεις μου εγω... με τοσα ζωακια που εχουν δει τα ματια μου θεωρω πως πολλες φορες μας εκπλησσουν με τις δυνατοτητες τους. Πιστευα εγω ποτε οτι η Ψιψα μου θα δεχοταν αλλο γατι κοντα της;;; που ηταν μια αγριογατα που μετακομισε απ το προηγουμενο της σπιτι ακριβως για να μην ειναι με αλλα γατια; κι ομως δεχτηκε τη Μπουμπουκελα και αλλαξε η ζωη της . Ισως με ενα σκυλακι ηρεμο κι αγαπησιαρικο να εκανε, δεν ξερω. Καλη του τυχη του κουκλου ευχομαι κι οτι ειναι για καλο του!!!
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Mood :
Όποιος δεν θέλει να διαβάσει το σεντόνι που ακολουθεί, ας προχωρήσει κατευθείαν στο τέλος του κειμένου για φωτογραφίες της μικρής Σόλο.
Απάντησα σε 163 κλήσεις για τη μικρή από την Τετάρτη.
Υπήρχαν κι άλλες κλήσεις στις οποίες δεν απάντησα. Πήραν τηλέφωνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από Γερμανία, από Βέλγιο, από Νορβηγία. Πήραν τηλέφωνα από τουλάχιστον πέντε γνωστές φιλοζωικές οργανώσεις.
Άκουσα από παρακάλια μέχρι ευχές να πάθω καρκίνο εγώ κι ό,τι αγαπάω.
Παρακάτω μερικά από τα highlights που κράτησα σαν αρχείο.
*Τη θέλω γιατί είναι όμορφη. (Λυπάμαι, τη δίνω αποκλειστικά σε όμορφους ανθρώπους και δεν πληρείτε τα στάνταρ μου.)
*Τη θέλω γιατί μου θυμίζει την πρώτη μου γάτα/την κόρη μου/τον άντρα μου που πέθανε/ένα φλέρτ μια καλοκαιρινή βραδιά.
*Τη θέλω γιατί φοβάμαι τις γάτες που δεν έχουν γαλανά μάτια. (Και τη μικρή την προορίζω μόνο για πρασινομάτηδες, εσείς τι χρώμα μάτια έχετε; )
*Τη θέλω για παρέα στον (αστείρωτο) γάτο μου.
*Τη θέλω γιατί κάποιος μου είπε πως τα σιαμ έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και δε θέλω να αγοράσω ένα. (Δεν είναι σιαμ. Δεν έχει "καλό" χαρακτήρα.)
*Τη θέλω γιατί έχω χρήματα να σας δώσω, 50 ευρώ είναι καλά;
*Τη θέλω γιατί είμαι γνωστή εθελόντρια φιλοζωικής, φιλοξενώ αυτή τη στιγμή 10 μωρά που ψάχνουν σπίτια. (Και γιατί δεν κρατάτε κάποιο από αυτά; )
*Τη θέλω γιατί έχω κι ένα σκυλάκι, αλλά το σκυλάκι μου δεν μπορεί να συμβιώσει με κάποιο γατάκι που μοιάζει ημίαιμο γιατί το θεωρεί γατί του δρόμου και το κυνηγάει. (Η μικρή είναι ημίαιμο, δεν κάνει με σκυλιά, και ίσως πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βγάλετε το σκυλάκι σας στις ειδήσεις, δεν έχω ξανακούσει περίπτωση σκύλου με εμπειρία στο να ξεχωρίζει pedigree.)
*Τη θέλω γιατί είμαι (ή το παιδί μου είναι, ή η μάνα μου είναι) καρκινοπαθής. (Και; )
*Τη θέλω γιατί οι γονείς μου δεν με αφήνουν να έχω γάτα μέσα στο σπίτι αλλά μόλις δουν πόσο όμορφη είναι θα αλλάξουν γνώμη.
*Τη θέλω γιατί με συγκίνησε η ιστορία της και θέλω να σώσω μια ψυχούλα. (Ναι, αλλά θέλετε τη συγκεκριμένη ψυχούλα και μόνο. Δεν θέλετε πχ να σώσετε ένα πορτοκαλάκι που κινδυνεύει καθημερινά από τα αυτοκίνητα και είναι και "καλύτερος" χαρακτήρας.)
*Τη θέλω γιατί την είδε το παιδί μου και ξετρελάθηκε.
*Τη θέλω. Έχω άλλες 17 γάτες. (Και σας έλειπε ένα κομμάτι από τη συλλογή ε; )
Αυτά κι άλλα πολλά.
Φιλόζωοι της μόστρας, κυνηγοί της ράτσας, (ότ)αν βρω το Λέοντα χαλκομανία στην άσφαλτο, ή με τα σωθικά του στο χώμα από επίθεση σκύλων (γιατί είναι φιλικότατος με τα σκυλιά), (ότ)αν "κοιμηθεί" το τυφλό ταρταρουγάκι που προωθώ μήνες τώρα και δεν υπήρξε ενδιαφέρον ούτε για δείγμα, θα σας σκέφτομαι γιατί κανένας σας, μα κανένας δεν άνοιξε το σπίτι του για ένα από αυτά!
Πόσο ενδιαφέρον θα είχε η Σόλο αν είχε την "ατυχία" να γεννηθεί μαυρούλα, ή τυφλή;;
Θα σφαζόταν πάλι όλη η ελλάδα για τα μάτια της;; Πολύ αμφιβάλλω. Άντε να μάζευε κανένα σχόλιο οίκτου, ή καμία κατάρα για αυτόν που την παράτησε. Αλλά εφόσον είναι ημίαιμο σιαμ έγινε ο κακός χαμός.
Η μικρούλα βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, με μια υπέροχη μαμά, τη μόνη εκ των 163 που με ρώτησε πράγματα για το χαρακτήρα της και έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τη γατούλα την ίδια κι όχι για το χρώμα της.
Ανεβάζω και μερικές φωτογραφίες χτεσινές που τράβηξα όσο ο Παστέλ της έκανε μαθήματα καλής συμπεριφοράς, γιατί υπήρχαν κι άτομα που με κατηγόρησαν πως δεν τη μάζεψα ποτέ από το Βόλο.
Υπήρχαν κι άλλες κλήσεις στις οποίες δεν απάντησα. Πήραν τηλέφωνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από Γερμανία, από Βέλγιο, από Νορβηγία. Πήραν τηλέφωνα από τουλάχιστον πέντε γνωστές φιλοζωικές οργανώσεις.
*Τη θέλω γιατί είναι όμορφη. (Λυπάμαι, τη δίνω αποκλειστικά σε όμορφους ανθρώπους και δεν πληρείτε τα στάνταρ μου.)
*Τη θέλω γιατί μου θυμίζει την πρώτη μου γάτα/την κόρη μου/τον άντρα μου που πέθανε/ένα φλέρτ μια καλοκαιρινή βραδιά.
*Τη θέλω γιατί φοβάμαι τις γάτες που δεν έχουν γαλανά μάτια. (Και τη μικρή την προορίζω μόνο για πρασινομάτηδες, εσείς τι χρώμα μάτια έχετε; )
*Τη θέλω γιατί κάποιος μου είπε πως τα σιαμ έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και δε θέλω να αγοράσω ένα. (Δεν είναι σιαμ. Δεν έχει "καλό" χαρακτήρα.)
*Τη θέλω γιατί είμαι γνωστή εθελόντρια φιλοζωικής, φιλοξενώ αυτή τη στιγμή 10 μωρά που ψάχνουν σπίτια. (Και γιατί δεν κρατάτε κάποιο από αυτά; )
*Τη θέλω γιατί έχω κι ένα σκυλάκι, αλλά το σκυλάκι μου δεν μπορεί να συμβιώσει με κάποιο γατάκι που μοιάζει ημίαιμο γιατί το θεωρεί γατί του δρόμου και το κυνηγάει. (Η μικρή είναι ημίαιμο, δεν κάνει με σκυλιά, και ίσως πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βγάλετε το σκυλάκι σας στις ειδήσεις, δεν έχω ξανακούσει περίπτωση σκύλου με εμπειρία στο να ξεχωρίζει pedigree.)
*Τη θέλω γιατί είμαι (ή το παιδί μου είναι, ή η μάνα μου είναι) καρκινοπαθής. (Και; )
*Τη θέλω γιατί οι γονείς μου δεν με αφήνουν να έχω γάτα μέσα στο σπίτι αλλά μόλις δουν πόσο όμορφη είναι θα αλλάξουν γνώμη.
*Τη θέλω γιατί με συγκίνησε η ιστορία της και θέλω να σώσω μια ψυχούλα. (Ναι, αλλά θέλετε τη συγκεκριμένη ψυχούλα και μόνο. Δεν θέλετε πχ να σώσετε ένα πορτοκαλάκι που κινδυνεύει καθημερινά από τα αυτοκίνητα και είναι και "καλύτερος" χαρακτήρας.)
Αυτά κι άλλα πολλά.
Φιλόζωοι της μόστρας, κυνηγοί της ράτσας, (ότ)αν βρω το Λέοντα χαλκομανία στην άσφαλτο, ή με τα σωθικά του στο χώμα από επίθεση σκύλων (γιατί είναι φιλικότατος με τα σκυλιά), (ότ)αν "κοιμηθεί" το τυφλό ταρταρουγάκι που προωθώ μήνες τώρα και δεν υπήρξε ενδιαφέρον ούτε για δείγμα, θα σας σκέφτομαι γιατί κανένας σας, μα κανένας δεν άνοιξε το σπίτι του για ένα από αυτά!
Πόσο ενδιαφέρον θα είχε η Σόλο αν είχε την "ατυχία" να γεννηθεί μαυρούλα, ή τυφλή;;
Θα σφαζόταν πάλι όλη η ελλάδα για τα μάτια της;; Πολύ αμφιβάλλω. Άντε να μάζευε κανένα σχόλιο οίκτου, ή καμία κατάρα για αυτόν που την παράτησε. Αλλά εφόσον είναι ημίαιμο σιαμ έγινε ο κακός χαμός.
Η μικρούλα βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, με μια υπέροχη μαμά, τη μόνη εκ των 163 που με ρώτησε πράγματα για το χαρακτήρα της και έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τη γατούλα την ίδια κι όχι για το χρώμα της.
Ανεβάζω και μερικές φωτογραφίες χτεσινές που τράβηξα όσο ο Παστέλ της έκανε μαθήματα καλής συμπεριφοράς, γιατί υπήρχαν κι άτομα που με κατηγόρησαν πως δεν τη μάζεψα ποτέ από το Βόλο.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Χριστέ μου τι μωρό είναι αυτό ??? Έρωτας
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτά που λές. Ειδικά για τον χαρακτήρα της γάτας που βγαίνει πολύ πιο έντονα απο οποιαδήποτε κατοικίδιο πιστεύω. Για παράδειγμα το δεύτερο γατούλι που υιοθέτησα η Ντόρυ , είναι αληθωράκι και όταν το πήρα ήταν σε μαύρα χάλια. Τόσο αδύνατο που φοβόσουν να το χαιδέψεις μην σπάσει. Όταν μου το έφερε η κοπέλα που το είχε να το δώ το πήρα στα χέρια μου . Με το που το ακούμπησα άρχισε να γουργουρίζει και ξάπλωσε πάνω στα πόδια μου και έκανε πατουσάκια και μυτούλες από την αρχή. Είναι το καλύτερο και πιο χαδιάρικο ζώο που είχα ποτε και σου δείχνει την αγάπη του και το χαρακτήρα του συνέχεια.
Καλή τύχη στο μοντελάκι εύχομαι . Να πάει σε ανθρώπους που αγαπάνε τα ζώα σαν ανθρώπους και ακόμα παραπάνω.
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτά που λές. Ειδικά για τον χαρακτήρα της γάτας που βγαίνει πολύ πιο έντονα απο οποιαδήποτε κατοικίδιο πιστεύω. Για παράδειγμα το δεύτερο γατούλι που υιοθέτησα η Ντόρυ , είναι αληθωράκι και όταν το πήρα ήταν σε μαύρα χάλια. Τόσο αδύνατο που φοβόσουν να το χαιδέψεις μην σπάσει. Όταν μου το έφερε η κοπέλα που το είχε να το δώ το πήρα στα χέρια μου . Με το που το ακούμπησα άρχισε να γουργουρίζει και ξάπλωσε πάνω στα πόδια μου και έκανε πατουσάκια και μυτούλες από την αρχή. Είναι το καλύτερο και πιο χαδιάρικο ζώο που είχα ποτε και σου δείχνει την αγάπη του και το χαρακτήρα του συνέχεια.
Καλή τύχη στο μοντελάκι εύχομαι . Να πάει σε ανθρώπους που αγαπάνε τα ζώα σαν ανθρώπους και ακόμα παραπάνω.
Spiros82- Junior Cat
-
Τόπος : Αμφιάλη Κερατσινίου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοχείμωνο
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/05/2017
Mood :
Αχ βρε Πηνελόπη μου δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, πόσο δύσκολο είναι τελικά ένα ζωάκι να βρει τον σωστό άνθρωπο.
Καλή ζωούλα στο πιτσιρικάκι!
Καλή ζωούλα στο πιτσιρικάκι!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
καλη ζωη να εχει!!! κι εσυ επισης που τα νοιαζεσαι!!!
-
Mood :
Η μικρή στο νέο της σπίτι!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Εχεις δικιο Λεβυθακι ,η μικρη ειχε ενα μεγαλο οπλο που μερικες φορες μπορει να στραφει εναντιον και αυτουνου που το εχει,γιατι οι ανθρωποι εχουν μαθει να μενουν παντα εκει,στη πρωτη ματια,στη πρωτη σχεση.Γενικα αυτο συμβαινει παντου στη φυση ,στους ανθρωπους ,ελαχιστοι ειναι εκεινοι που θα ψαξουν κατω απ΄το περιτυλιγμα και θα βρουν την ουσια των πραγματων.Το πιο γλυκο μου πλασμα στο σπιτι ειναι η Μελιτα,μια αδιαφορη τιγριτσα μικρο καμωμενη και με μισο ματι στην ουσια αλλα με εναν υπεροχο χαρακτηρα.Τα ιδιαιτερα πλασματα εχουν μια αλλη γοητεια και δυστυχως οι ανθρωποι δεν θα ψαξουν να τη βρουν.Ο Λεων εχει ενα υπεροχο θλιμμενο βλεμα που στοχευει κατευθειαν στη καρδια,απορω πως δεν το βλεπει ο κοσμος και η τυφλη ταρταρουγιτσα ειμαι σιγουρη οτι ειναι ενα υπεροχο πλασμα.Υποσχεθηκα μετα το θανατο της Λουνας μου οτι αν παρω αλλο γατακι σπιτι θα ειναι ενα γατακι με ιδιαιτεροτητες ή σε κινδυνο,γιατι αυτα μας χρειαζονται,τα πλασματα που εχουν μεινει στ΄αζητητα ειναι αυτα που θελουν την φροντιδα μας ,τα ομορφα,τα ρατσατα εχουν και αλλες επιλογες Περα απ΄ολα αυτα καλη ζωουλα να εχει η μικρη Σολο στο νεο της σπιτι
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:Ο Λεων εχει ενα υπεροχο θλιμμενο βλεμα που στοχευει κατευθειαν στη καρδια,απορω πως δεν το βλεπει ο κοσμος και η τυφλη ταρταρουγιτσα ειμαι σιγουρη οτι ειναι ενα υπεροχο πλασμα.Υποσχεθηκα μετα το θανατο της Λουνας μου οτι αν παρω αλλο γατακι σπιτι θα ειναι ενα γατακι με ιδιαιτεροτητες ή σε κινδυνο,γιατι αυτα μας χρειαζονται,τα πλασματα που εχουν μεινει στ΄αζητητα ειναι αυτα που θελουν την φροντιδα μας
Συμφωνώ σε όλα Larogata, πράγματι τα ματάκια τα θλιμμένα του Λέων..δεν έχω λόγια. Σκεφτόμουν ακριβώς τα ίδια με εσένα για τα ζωάκια που μένουν στα αζήτητα, ειδικά όταν έφυγε ο σκυλάκος μου ο Αρουλίνης... είχα ήδη ερωτευτεί έναν κουτσό σκυλάκο, το Spero... εν τω μεταξύ ήρθαν τα κοριτσάκια μου, που βρέθηκαν μωρά σε ανάγκη, αλλά θα έρθει η ώρα να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε ένα ιδιαίτερο πλασματάκι..
Καλή τύχη εύχομαι για τα δυο μικρούλια. Το εύχομαι ολόψυχα!
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Η πρώην Σόλο νυν Οντίλ έχει υιοθετηθεί. Αν μπορεί κάποιος ας κλειδώσει την αγγελία μας γιατί ακόμα τηλεφωνούν για να την υιοθετήσουν.
Νέα της θα γράφω πλέον στο θέμα των δικών μου γατοπαιδιών.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πρίν κλειδωθεί το θέμα και μιας και Τη χάζευα μέρες τώρα απο κει που ήμουνα αλλά δε μπορούσα να γράψω.
Είναι υπέροχη
Νάχει μια ακομια πιο υπέροχη ζωή
Είναι υπέροχη
- Σπόιλερ:
- μακάρι νάχει την ίδια καλή τύχη και το "λιονταράκι" και η μικρή ταρταρουγίτσα
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Να υποθεσω πως κανεις μα κανεις απο τους εκατονεξηντακατι ενδιαφερομενους δεν ενδιαφερθηκε για καποιο αλλο απο αυτα που περιμενουν να υιοθετηθουν,οπως ο Λεων για παραδειγμα;;;;;;
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:Πρίν κλειδωθεί το θέμα και μιας και Τη χάζευα μέρες τώρα απο κει που ήμουνα αλλά δε μπορούσα να γράψω.
Είναι υπέροχη
- Σπόιλερ:
μακάρι νάχει την ίδια καλή τύχη και το "λιονταράκι" και η μικρή ταρταρουγίτσα
Ευχαριστεί πολύ!!
psipsa έγραψε:Να υποθεσω πως κανεις μα κανεις απο τους εκατονεξηντακατι ενδιαφερομενους δεν ενδιαφερθηκε για καποιο αλλο απο αυτα που περιμενουν να υιοθετηθουν,οπως ο Λεων για παραδειγμα;;;;;;
Oύτε ένας!
Γιαυτό συγχύζομαι... για την μικρή έγινε πανικός αλλά ούτε ένας δεν ήθελε να ανοίξει το σπίτι του σε ένα πιο "κοινό" εμφανισιακά γατάκι.
Κι ακόμα τηλεφωνούν, τους προτείνω τον Λέων, τους προτείνω τον ολόλευκο μικρούλη μιας φίλης (το τυφλό μωρό δεν κάνω καν τον κόπο πλέον να το προωθήσω) και υπάρχει χώρος στο σπίτι τους μόνο για τα μπλε μάτια της μικρής.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ευχαριστούμε Δώρα μου!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
μπορω να το παρω εγω
alexia- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/12/2010
Mood :
πωσ μπορω να επικοινωνισω μαζι σου κ να ερθω να το παρω αν δεν εχει δοθεί δεν εχω σκυλι
alexia- Kitten
-
Mood :
Για ποιο γατάκι ενδιαφερεσαι? Διαβασες τα παραπανω?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
alexia έγραψε:πωσ μπορω να επικοινωνισω μαζι σου κ να ερθω να το παρω αν δεν εχει δοθεί δεν εχω σκυλι
Υπάρχει τηλέφωνο στην αγγελία...
Η μικρή έχει υιοθετηθεί, ωστόσο υπάρχουν άλλα γατάκια που είναι διαθέσιμα.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
συγνωμη από τον ενθουασμο μου δε διαβασα μια παραγαφω σε ευχαριστω
alexia- Kitten
-
Mood :
Και πολλες αλλες....
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:Όποιος δεν θέλει να διαβάσει το σεντόνι που ακολουθεί, ας προχωρήσει κατευθείαν στο τέλος του κειμένου για φωτογραφίες της μικρής Σόλο.
Αυτά κι άλλα πολλά.
Μην σκας βρε Πηνελόπη
Τελος καλό όλα καλά.
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Όχι, σκάω γιατί ακόμα παίρνουν τηλέφωνα για τη Σόλο.
Έχω τόσα γατιά που προωθώ κι ενδιαφέρον μηδέν.
Είχα γατιά που επανεντάχθηκαν και δεν επιβίωσαν γιατί κανένας δεν άνοιξε το σπίτι του για αυτά!
Γατάκι θηλυκό, ίδιας ηλικίας με τη Σόλο, ίδιας ιστορίας με τη Σόλο (γεννημένο σε σπίτι, το κατέβασαν σε αυλή, ούρλιαζε μια βδομάδα) δεν συγκίνησε κανέναν γιατί είναι ασπρόμαυρο...
Εμ βέβαια, άμα ήταν σιαμ θα είχε γίνει χαμούλης...
Τέσπα, αφού η αγγελία του κοριτσιού είναι ακόμα ανοιχτή, ορίστε μερικές φωτογραφίες!
Επαναλαμβάνω πως έχει υιοθετηθεί.
Έχω τόσα γατιά που προωθώ κι ενδιαφέρον μηδέν.
Είχα γατιά που επανεντάχθηκαν και δεν επιβίωσαν γιατί κανένας δεν άνοιξε το σπίτι του για αυτά!
Γατάκι θηλυκό, ίδιας ηλικίας με τη Σόλο, ίδιας ιστορίας με τη Σόλο (γεννημένο σε σπίτι, το κατέβασαν σε αυλή, ούρλιαζε μια βδομάδα) δεν συγκίνησε κανέναν γιατί είναι ασπρόμαυρο...
Εμ βέβαια, άμα ήταν σιαμ θα είχε γίνει χαμούλης...
Τέσπα, αφού η αγγελία του κοριτσιού είναι ακόμα ανοιχτή, ορίστε μερικές φωτογραφίες!
Επαναλαμβάνω πως έχει υιοθετηθεί.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan έγραψε:
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Ημιαιμο Σιαμεζακι! <3
» Ζητουνται διχρωμα ματακια και σιαμεζακι προς υιοθεσια!
» Μελένια, κορίτσι από σπίτι ψάχνει σπίτι..-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Χαρίζονται γατάκια από σπίτι για σπίτι!
» Χαρίζονται γατακια από σπίτι για σπίτι!!!
» Ζητουνται διχρωμα ματακια και σιαμεζακι προς υιοθεσια!
» Μελένια, κορίτσι από σπίτι ψάχνει σπίτι..-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Χαρίζονται γατάκια από σπίτι για σπίτι!
» Χαρίζονται γατακια από σπίτι για σπίτι!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios