DONUTS με κανελα ή μπαχαρικα?
+8
dagger
psipsa
Leviathan
LAROGATA
Gatoplikti
ZIZIKOS
Lina
belezza
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 6
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
DONUTS με κανελα ή μπαχαρικα?
Αφου τα macaron εγιναν sold out,...φεραμε donuts με κανελα ,ginger και μπαχαρικα.
Στον παγκο του ζαχαροπλαστειου παντα η βραβευμενη με Michelin παρακαλω Λευκοθεα(copy paste τα μωρα)
Μπορειτε να μας βρειτε στον κηπο που προς το παρον φιλοξενουμαστε αλλα μας στελνουν και με delivery .
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ πρωτοαναρριχησης στο μπαλκονι της Νονας:
Για τους λατρεις του πορτοκαλι και μονο :Cinnamon ,Baccarat, Amoroda and the best love Ginger( κοριτσακι παρακαλω)
Τα μωρα ειναι 2,5 μηνων ,υγιεστατα,παιχνιδιαρικα και αρκουντως ζωηρα φιλοξενουνται στο διπλανο σπιτι-κηπο και βεβαιως δεν ειναι οτι καλυτερο γι αυτα ,ενω δεν μπορουν να παραμεινουν πολυ στο χωρο.
Σπευσατε να μας προλαβετε ,διοτι ειμαστε limited edition καθως μετα απο μια σειρα λογων που δεν εκαναν εφικτη τη στειρωση της μαμας μας, η Λευκοθεα , θεου θελοντος, στειρωνεται τη Δευτερα.
.Επικοινωνια με π.μ σε μενα για να αποσταλλει το τηλ.της κοπελλας που τα φιλοξενει.
Για το τελος κρατησαμε την εμφανιση της Μετρ του ειδους ,ειπαμε για τους λατρεις του πορτοκαλι
Στον παγκο του ζαχαροπλαστειου παντα η βραβευμενη με Michelin παρακαλω Λευκοθεα(copy paste τα μωρα)
Μπορειτε να μας βρειτε στον κηπο που προς το παρον φιλοξενουμαστε αλλα μας στελνουν και με delivery .
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ πρωτοαναρριχησης στο μπαλκονι της Νονας:
Για τους λατρεις του πορτοκαλι και μονο :Cinnamon ,Baccarat, Amoroda and the best love Ginger( κοριτσακι παρακαλω)
Τα μωρα ειναι 2,5 μηνων ,υγιεστατα,παιχνιδιαρικα και αρκουντως ζωηρα φιλοξενουνται στο διπλανο σπιτι-κηπο και βεβαιως δεν ειναι οτι καλυτερο γι αυτα ,ενω δεν μπορουν να παραμεινουν πολυ στο χωρο.
Σπευσατε να μας προλαβετε ,διοτι ειμαστε limited edition καθως μετα απο μια σειρα λογων που δεν εκαναν εφικτη τη στειρωση της μαμας μας, η Λευκοθεα , θεου θελοντος, στειρωνεται τη Δευτερα.
.Επικοινωνια με π.μ σε μενα για να αποσταλλει το τηλ.της κοπελλας που τα φιλοξενει.
Για το τελος κρατησαμε την εμφανιση της Μετρ του ειδους ,ειπαμε για τους λατρεις του πορτοκαλι
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Απ: DONUTS με κανελα ή μπαχαρικα?
Τα θέλουμε όοοοοοολα!
Πανεμορφάκια είναι και
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Αχ..... Νάτη πάλι...
Η Λευκοθέα η γυρίστρω, η σουρτούκω..
Που κάνει ότι κάνει κι έρχεται εκεί κι αφήνει τα μωρά
Είναι υπέροχα ... σαν μπισκοτομελομακαρονάκια
ΚΑΙ είναι και αυτά ......
Συλλεκτικά
Σπεύσατε όσο είναι καιρός.....
Τελευταία κομμάτια
Είναι υπέροχα !!
Καλή τύχη σε όλα
και καλή επιτυχία στη στείρωση της μαμάς
Η Λευκοθέα η γυρίστρω, η σουρτούκω..
Που κάνει ότι κάνει κι έρχεται εκεί κι αφήνει τα μωρά
Είναι υπέροχα ... σαν μπισκοτομελομακαρονάκια
ΚΑΙ είναι και αυτά ......
Συλλεκτικά
Σπεύσατε όσο είναι καιρός.....
Τελευταία κομμάτια
Είναι υπέροχα !!
Καλή τύχη σε όλα
και καλή επιτυχία στη στείρωση της μαμάς
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Α καλά ανεβάζουμε πάλι το ζάχαρο πρωϊ πρωϊ με Λευκοθεομωρα limited edition σπεύσατε να προλάβετε!!!
Ομως εγω θέλω επεξηγήσεις ειστε 3 αγοράκια και ένα κοριτσάκι? O κανελλένιος ειναι στις πρωτες πρωτες φωτο? O Baccarat ποιος ειναι?
Ομως εγω θέλω επεξηγήσεις ειστε 3 αγοράκια και ένα κοριτσάκι? O κανελλένιος ειναι στις πρωτες πρωτες φωτο? O Baccarat ποιος ειναι?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Αμεσως θεια Αθανασια η επιθυμια σας διαταγη et voila
[img]https://i.servimg.com/u/f11/19/76/45/35/rscn4113.jpg[/im<br />g][/img]
τα κορτσουδια μας ginger και
amoroda ( σημ. μτφρ φραουλενια )" />
Βεβαιως τα μωρα ειναι κουκλια και μερα με την ημερα γινονται και ομορφοτερα αλλα το μελλον τους δυσδιακριτο αν δε βρεθουν υιοθεσιες .υπαρχει προβλημα και με την παραμονη στον κηπο ,που ετσι κι αλλιως δεν ειναι ασφαλες.υπαρχει μια ασαφης κατασταση ακομα και ια το ποσο θα παραμεινουν στον κηπο.Π ρος το παρον αποσυμφοριζω την κατασταση παιρνοντας τα στο μπαλκονι αλλα.....
Το ευχαριστο ειναι οτι η Λευκοθεα θα στειρωθει και ετσι δε θα εχουμε νεα σοδεια.Πριν λοιπον τα βγαλουμε στα σοουθμπις ας σπευσουν οι ενδιαφερομενοι
[img]https://i.servimg.com/u/f11/19/76/45/35/rscn4113.jpg[/im<br />g][/img]
τα κορτσουδια μας ginger και
amoroda ( σημ. μτφρ φραουλενια )" />
Βεβαιως τα μωρα ειναι κουκλια και μερα με την ημερα γινονται και ομορφοτερα αλλα το μελλον τους δυσδιακριτο αν δε βρεθουν υιοθεσιες .υπαρχει προβλημα και με την παραμονη στον κηπο ,που ετσι κι αλλιως δεν ειναι ασφαλες.υπαρχει μια ασαφης κατασταση ακομα και ια το ποσο θα παραμεινουν στον κηπο.Π ρος το παρον αποσυμφοριζω την κατασταση παιρνοντας τα στο μπαλκονι αλλα.....
Το ευχαριστο ειναι οτι η Λευκοθεα θα στειρωθει και ετσι δε θα εχουμε νεα σοδεια.Πριν λοιπον τα βγαλουμε στα σοουθμπις ας σπευσουν οι ενδιαφερομενοι
-
Mood :
Και για να μην ξεχνιομαστε,για τα κυριακατικα πρωΐνα σας και οχι μονο.Donuts με κανελα και μπαχαρικα φρεσκα-φρεσκα και ζεστα, σε νεες ποζες πρωΐνες.Τα donuts τελευταιας εσοδείας by leukothea δινονται μονο εντος σπιτιου με απαραιτητη προΰποθεση την ατελειωτη αγαπη σας
Ειπαμε limited edition το κοριτσι μας στειρωνεται τη δευτερα και επομενα δε θα εχουμε.Για τους λατρεις των πορτοκαλι συλλεκτικη σειρα cinnamon and ginger : ,οικογενειακη φωτογραφια αλλα και για ταυτοτητα
λετε να βρεξει σημερα?
ι οχι η ginger δεν περιμενει μετεωριτη να της ερθει στο κεφαλι Το καλαμι του cinnamon θελει να βουτηξει αλλα.....[img]https://i.servimg.com/u/f11/19/76/45/35/dscn4216.jpg[/i<br />mg][/img]
cinnamon ,το γνωστο διαολι ή ακροβατης σε τσιρκο.Το σουλατσο στα καγκελα ειδικοτης μας . Μετα απο δυο τουμπες απεκτησε μεταπτυχιακο στις ελευθερες πτωσεις και τον πηραν σην ομαδα καταδρομων.
Εγω ετσι μπανω στα μπαλκονια και οι αλλοι λαπαδες με κοιτανε
θελω ομως και την αγκαλια μου γιατι ειμαι ευαισθητουλης και πορτοκαλης ginger μια αριστοκρατικη ομορφια
cinnamon σε περισυλλογη?? φυσικα και οχι Amoroda η μπεμπα μας μια τρυφερη υπαρξη
Ελα νονα εμεις ειμαστε
ε! ας φαω αφου οι αλλοι λυσανεg][/url]
λυσανε Απο τον cinnamon και τη ginger
καλη Κυριακη
ΣΗΜ : φωτοσεντονι η παρουσιαση αλλα και πως να αντισταθεις?
:" />
Ειπαμε limited edition το κοριτσι μας στειρωνεται τη δευτερα και επομενα δε θα εχουμε.Για τους λατρεις των πορτοκαλι συλλεκτικη σειρα cinnamon and ginger : ,οικογενειακη φωτογραφια αλλα και για ταυτοτητα
λετε να βρεξει σημερα?
ι οχι η ginger δεν περιμενει μετεωριτη να της ερθει στο κεφαλι Το καλαμι του cinnamon θελει να βουτηξει αλλα.....[img]https://i.servimg.com/u/f11/19/76/45/35/dscn4216.jpg[/i<br />mg][/img]
cinnamon ,το γνωστο διαολι ή ακροβατης σε τσιρκο.Το σουλατσο στα καγκελα ειδικοτης μας . Μετα απο δυο τουμπες απεκτησε μεταπτυχιακο στις ελευθερες πτωσεις και τον πηραν σην ομαδα καταδρομων.
Εγω ετσι μπανω στα μπαλκονια και οι αλλοι λαπαδες με κοιτανε
θελω ομως και την αγκαλια μου γιατι ειμαι ευαισθητουλης και πορτοκαλης ginger μια αριστοκρατικη ομορφια
cinnamon σε περισυλλογη?? φυσικα και οχι Amoroda η μπεμπα μας μια τρυφερη υπαρξη
Ελα νονα εμεις ειμαστε
ε! ας φαω αφου οι αλλοι λυσανεg][/url]
λυσανε Απο τον cinnamon και τη ginger
καλη Κυριακη
ΣΗΜ : φωτοσεντονι η παρουσιαση αλλα και πως να αντισταθεις?
:" />
-
Mood :
Πορτοκαλάκια?Και ασπροπορτακαλάκια?
Δεν υπάρχουν λόγια, ζυμαράκια!
Λατρείες για όσους ξέρουν.
Δεν υπάρχουν λόγια, ζυμαράκια!
Λατρείες για όσους ξέρουν.
-
Mood :
Ευχαριστουμε Λινα μας.Ελπιζω να υπαρξει καποιο ενδιαφερον ,γιατι εχουμε προβλημα
-
Mood :
Το βαζω εδω στο θεμα των donuts . Ακρως συγκινητικο[/u]: Αν ηταν σημερα η γιορτη της Μητερας αυτες τις φωτογραφιες θα διαλεγα ως εμβλημα της ανυπερβλητης αγαπης της μανας προς το παιδι της
Στις φωτογραφιες η Λευκοθεα μου χαΐδευει τον cinnamon ,που κοιμαται.Ο μικρος ξυπνησε βεβαια αλλα καθεται τρισευτυχισμενος
Και μερικες ετσι απο τη μεσημεριανη μας σιεστα
baccarat ,cinnamon[/b[b]],ginger και amoroda
Η Λευκοθεα αυριο προκειται να στειρωθει.Κανονισαμε με την κοπελα που φιλοξενει τα donuts τις τελευταιες λεπτομερειες.Ευχομαι να πανε ολα καλα για το κοριτσι μου που τοσο εχει ταλαιπωρηθει και να ερθει γερο πισω στον κηπο μας.Δεν κρυβω την αγωνια μου.Λευκοθεα μου σε περιμενω πισω.Αγαπημενη μας Λευκοθεα
Στις φωτογραφιες η Λευκοθεα μου χαΐδευει τον cinnamon ,που κοιμαται.Ο μικρος ξυπνησε βεβαια αλλα καθεται τρισευτυχισμενος
Και μερικες ετσι απο τη μεσημεριανη μας σιεστα
baccarat ,cinnamon[/b[b]],ginger και amoroda
Η Λευκοθεα αυριο προκειται να στειρωθει.Κανονισαμε με την κοπελα που φιλοξενει τα donuts τις τελευταιες λεπτομερειες.Ευχομαι να πανε ολα καλα για το κοριτσι μου που τοσο εχει ταλαιπωρηθει και να ερθει γερο πισω στον κηπο μας.Δεν κρυβω την αγωνια μου.Λευκοθεα μου σε περιμενω πισω.Αγαπημενη μας Λευκοθεα
-
Mood :
Ευχούλες πολλές να πάνε όλα καλά αύριο με τη στείρωση της Λευκοθέας!
Θα περιμένουμε ανυπόμονα τα νέα σας.
Για τις φωτογραφίες δεν έχω λόγια.
Είναι μοναδικές!!!!!!!!!!!!
Θα περιμένουμε ανυπόμονα τα νέα σας.
Για τις φωτογραφίες δεν έχω λόγια.
Είναι μοναδικές!!!!!!!!!!!!
-
Mood :
υπεροχα πορτοκαλακια,ανθρωποκεντρικα και τετραπερατα,μακαρι να βρουν το σπιτι τους το γρηγοροτερο!! !Καλη επιτυχια με την Λευκοθεα ,γρηγορη αναρρωση θα ηρεμησει και θα ησυχασει το κοριτσακι σας!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Λευκοθεόπουλα υπέροχα, μοναδικά ΚΑΙ συλλεκτικά
Μακάρι νάναι τυχερά όσο και τα προηγούμενα αδελφάκια τους
Καλή επιτυχία με τη στείρωση και καλή ανάρρωση στη γλυκειά μανούλα
Μακάρι νάναι τυχερά όσο και τα προηγούμενα αδελφάκια τους
Καλή επιτυχία με τη στείρωση και καλή ανάρρωση στη γλυκειά μανούλα
-
Mood :
Αποστολη δυστυχως δεν επετευχθη.Η λευκοθεα μπηκε στο κλουβακι μεταφορας αλλα αρχισε να ουρλιαζει και να κοπανιεται .εσκισε τη μυτη της και την πηραν τα αιματα.Η λινα (ειναι η κοπελα που προς το παρον τα φιλοξενει μαζι με τη λευκοθεα και ειχε αναλαβει και τη στειρωση,επειδη εγω ειμαι στο σχολειο) φοβηθηκε.Την εβγαλαν απο το κλουβακι με σκοπο να ηραμησι λιγο και να την ξαναβαλουν μεσα.Ομως συνεχισε να φωναζει και πηδουσε στα τζαμια να την βγαλουν εξω.Η κοπελα και ο μπαμπας της ,που μαζι θα την πηγαιναν στην animal......,στεναχωρηθηκαν και δεν ηξεραν τι να κανουν.Πηραν τηλ. την ανιμαλ... και ο γιατρος τους ειπε να την αφησουν σημερα και να της δωσουν ,οταν την πανε το calm......Mου κανει εντυπωση ομως η δοσολογια που προτεινε.Τους ειπε 2 χαπια.ενα το βραδυ και ξανα το πρωι πριν την μεταφερουν .Εγω τη βρισκω υπερβολικη δοση.Το ιδιο χαπι ειχε προτεινει και ο δικος μου γιατρος ,στο ατυχο περιστατικο με τα προηγουμενα μωρα αλλα μολις 1/4.Θα μιλησω και με το δικο μου γιατρο .Το αλλο θεμα ειναι οτι η λινα θα μπορεσει παλι την ερχομενη τριτη γιατι εργαζεται .Δεν ξερω τι να πω.
-
Mood :
Toσο πολυ κοπανιοταν? Την έβγαλαν καθολου έξω απο το χώρο ή την έβγαλαν σε κοντινο χρονικο διάστημα απο την γατοφορο? Το λεω γιατι μπορει να αλλαζε συμπεριφορα αν εβγαινει πχ στον δρομο ή εμπαινε σε ένα αυτοκινητο.
Και η Αγάπη έχει τραυματιστει στην γατοφορο με αιμα στην μυτη και έσπασε και νύχια αλλα το έκανε για 2 λεπτά περιπου μετα σταμάτησε.
Και η Αγάπη έχει τραυματιστει στην γατοφορο με αιμα στην μυτη και έσπασε και νύχια αλλα το έκανε για 2 λεπτά περιπου μετα σταμάτησε.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Δυστυχως δεν ξερω .Μιλησα με την κοπελα αλλα ηταν πολυ ταραγμενη και ισως δεν επεμεινε.Δεν εχει και μεγαλη εμπειρια προφανως.Της προτεινα να επιχειρησω εγω να την παω αλλα μαλλον δεν κανουν απογευμα στειρωσεις (αν και θα τους τηλεφωνησω να ρωτησω) απο την αλλη η κοπελα επεμενε να το κανει η ιδια.Μου ειπε οτι δεν περιμενε τετοια αντιδραση, εγω ομως που ειχα ζησει τις αντιδρασεις της την προηγουμενη φορα με τα macaron,ειχα ανησυχια.Ειναι πολυ ιδιαιτερη σαν χαρακτηρας και ισως εγω να το χειριζομουν αλλιως, επειδη εμενα θεωρει δικο της προσωπο
-
Mood :
Δυστυχως στην αγγελια των donuts μεχρι τωρα δεν υπηρξε κανενα ενδιαφερον .Παρολο που εχει αναρτηθει η αγγελια τους σε οτι site θα μπορουσε να εχει αναρτηθει ,τα μωρα δε φαινεται να εχουν το αστρο των macaron και η προθεσμια τους στενευει,δεν μπορω να καταλαβω τετοια γλυκα μωρα κοινωνικα ,ζωηρα και ανθρωποκεντρικα ,που κανουν κουτουλιτσες με το που σε βλεπουν και τρεχουν για αγκαλια σα σωστα λευκοθεοπουλα και ουτε ενα κουδουνισμα στο τηλεφωνο.
μη μας ξεχνατε donuts 2,5 μηνων , περιμενουμε ενα ζεστο σπιτακι και μια γλυκια και αληθινη αγκαλια
μη μας ξεχνατε donuts 2,5 μηνων , περιμενουμε ενα ζεστο σπιτακι και μια γλυκια και αληθινη αγκαλια
-
Mood :
belezza έγραψε:Δυστυχως στην αγγελια των donuts μεχρι τωρα δεν υπηρξε κανενα ενδιαφερον .Παρολο που εχει αναρτηθει η αγγελια τους σε οτι site θα μπορουσε να εχει αναρτηθει ,τα μωρα δε φαινεται να εχουν το αστρο των macaron και η προθεσμια τους στενευει,δεν μπορω να καταλαβω τετοια γλυκα μωρα κοινωνικα ,ζωηρα και ανθρωποκεντρικα ,που κανουν κουτουλιτσες με το που σε βλεπουν και τρεχουν για αγκαλια σα σωστα λευκοθεοπουλα και ουτε ενα κουδουνισμα στο τηλεφωνο.
αγκαλια
Έχει ειπωθεί αλλού αλλά είναι μια μεγάλη αλήθεια
Όσοι τάχουν δεί ίσως δεν έχουν καταλάβει ακόμα πόσο γλυκάκια είναι και πόσο καλό χαρακτήρα έχουν.
Κάθε πράμα στο καιρό του.
Δεν είναι εύκολο και γρήγορο πάντα αλλά θα βρεθεί και γι αυτά ο κατάλληλος κι αυτος που θα διακρίνει πίσω απ το όμορφο μουτράκι τους, πόσο υπέροχα είναι
-
Mood :
Είναι δύσκολη περίοδος για υιοθεσίες... υπομονή κι επιμονή χρειάζεται.
Κάπου εκεί έξω θα υπάρχει ο άνθρωπος τους.
Κάπου εκεί έξω θα υπάρχει ο άνθρωπος τους.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
: :ετσι λεω κι εγω και το προσπαθω οσο μπορω και πριν αρχισουν να βγαινουν στο δρομο
-
Mood :
Κανουν ακομα διαιτα οι υποψήφιοι γονεις αλλα που θα παει θα υποκύψουν!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πέπη μου μην απελπίζεσαι τα μωρά είναι απλά για φάγωμα. Απλά δεν έτυχε να τα δει ακόμα ο Άνθρωπός τους.Να σκέφτεσαι θετικά και θα βρουν σύντομα το καλύτερο σπιτάκι.Είπαμε υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους νοιάζει χρώμα,ηλικία, χαρακτήρας θέλουν μόνο ένα γατοσυντροφάκι
Και νάτα περιμένουν!
Και νάτα περιμένουν!
-
Mood :
ευχαριστουμε για τις ευχες και περιμενουμε.αυριο θα κανω νεα γατο φωτογραφιση ,μπας και δει κανεις την ομορφαδα μας και γοητευθει.
το κωμικο της ιστοριας :μετα και τη χθεσινη 2η αποτυχημενη προσπαθεια στειρωσης της λευκοθεας,οπου 4 αθρωποι επι 4 ωρες περασαμε του λιναριου τα παθη ,για να το χασουμε οταν η λευκοθεα εσπασε με μανια το πορτακι απο το κλουβακι και πεταχθηκε εξω, σημερα το μεσημερι και εχοντας αφησει εγω στο μπαλκονι το κλουβι η λευκοθεα και τα λευκοθεοπουλα ειχαν χωθει ολοι οικογενειακα μεσα και κοιμοταν του καλου καιρου
το κωμικο της ιστοριας :μετα και τη χθεσινη 2η αποτυχημενη προσπαθεια στειρωσης της λευκοθεας,οπου 4 αθρωποι επι 4 ωρες περασαμε του λιναριου τα παθη ,για να το χασουμε οταν η λευκοθεα εσπασε με μανια το πορτακι απο το κλουβακι και πεταχθηκε εξω, σημερα το μεσημερι και εχοντας αφησει εγω στο μπαλκονι το κλουβι η λευκοθεα και τα λευκοθεοπουλα ειχαν χωθει ολοι οικογενειακα μεσα και κοιμοταν του καλου καιρου
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Κανουν ακομα διαιτα οι υποψήφιοι γονεις αλλα που θα παει θα υποκύψουν!!
-
Mood :
Σαββατοβραδο και ειπαμε την Κυριακη και για τον καφε σας
ενα donuts επιβαλλεται
αλε ασε μας να γατοπλακωθουμε με την ησυχια μας,που θες και φωτογραφηση [img]https://i.servimg.com/u/f11/19/76/45/35/dscn4415.jpg[/i<br />mg][/img]ουπς! παλι τη λατζα θα κανω
font=Comic Sans MS]]παιρνω τη θεση μου καλε! ασε τον κουβα μη φας καμια
" />[/color]
τι ακριβως θελετε ?η ωρα ειναι κοινης ησυχιας και κοιμαμαι
πες τα μπουμπου μες το μεσημερι
ορ ιστε σας ακουω! τι ακριβωςθελετε?
ναι ναι σωστα τα λετε εγω ειμαι ο baccarat
Καλη κυριακη σε ολους
ενα donuts επιβαλλεται
αλε ασε μας να γατοπλακωθουμε με την ησυχια μας,που θες και φωτογραφηση [img]https://i.servimg.com/u/f11/19/76/45/35/dscn4415.jpg[/i<br />mg][/img]ουπς! παλι τη λατζα θα κανω
font=Comic Sans MS]]παιρνω τη θεση μου καλε! ασε τον κουβα μη φας καμια
" />[/color]
τι ακριβως θελετε ?η ωρα ειναι κοινης ησυχιας και κοιμαμαι
πες τα μπουμπου μες το μεσημερι
ορ ιστε σας ακουω! τι ακριβωςθελετε?
ναι ναι σωστα τα λετε εγω ειμαι ο baccarat
Καλη κυριακη σε ολους
Έχει επεξεργασθεί από τον/την belezza στις Σαβ Σεπ 09, 2017 10:47 pm, 1 φορά
-
Mood :
Αχ μωρέ, τα θέλουμε όοοοοοολα!
-
Mood :
τα μισα λινακι μας τα εφαγε ο server αλλα το διορθωσαμε
τα μωρα ευχαριστουν πολυ
και στελνουν
τα μωρα ευχαριστουν πολυ
και στελνουν
-
Mood :
Lina έγραψε:Αχ μωρέ, τα θέλουμε όοοοοοολα!
αχ.... ναι μωρέ .. και μας άνοιξες την όρεξη..
Δε ξέρω ποιό να πρωτοδιαλέξω. Κουκλάκια είναι όλα
Λευκοθεόπουλα.. μοναδικά, υπέροχα... ΚΑΙ......................ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΆ.
Άλλα τέτοια γατιά δε θα ξαναματαβγούν.
Σπεύσατεεεεεε
-
Mood :
ενα xtraδακι για την καλη εβδομαδα.
(ουτε
ενα τηλεφωνημα ακομα και αισιως φτασαμε 3 μηνων παρα 1 βδομαδα) για να μην ξεχνιομαστε frau trivolion
ή η κρυφη γοητεια της παραπλανησης miss ginger
ενα γλυκο καλωσορισμα απο τον baccarat
η κυρια του μαυροπινακα
baccarat στου σπιτιου του την αυλη... και για το τελος της σημερινης παρουσιασης η αγαπη εχει χρωμα πορτοκαλι .cinnamon ενας γατος ευαισθητος και ανθρωποκεντρικος ,γλυκος και γενναιος και και......
(ουτε
ενα τηλεφωνημα ακομα και αισιως φτασαμε 3 μηνων παρα 1 βδομαδα) για να μην ξεχνιομαστε frau trivolion
ή η κρυφη γοητεια της παραπλανησης miss ginger
ενα γλυκο καλωσορισμα απο τον baccarat
η κυρια του μαυροπινακα
baccarat στου σπιτιου του την αυλη... και για το τελος της σημερινης παρουσιασης η αγαπη εχει χρωμα πορτοκαλι .cinnamon ενας γατος ευαισθητος και ανθρωποκεντρικος ,γλυκος και γενναιος και και......
-
Mood :
ομορφα γλυκακια ειναι μωρε,τι κριμα να μην υπαρχει κανενα ενδιαφερον,οταν περασουν τους 3 μηνες και αρχιζουν και μακραινουν γινεται ολο και πιο δυσκολο να υιοθετηθουν,η ηλιθια νοοτροπια του κοσμου ευχομαι να γινει η εξαιρεση και να βρουν ολα τους το δικο τους σπιτικο!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
ειναι πιο μικρουλια απ'οτι φαινονται και πιο στρογγυλα χα χα
πιστευω πως ισως δεν εγιναν σωστες κινησεις.τα παιδια διπλα ελεγαν οτι πρεπει να δοθουν αλλα δεν αποφασιζαν την αγγελια.ισως πιστευαν οτι μπορουν καπως να τα κρατησουν,τελικα δε γινεται, εγω παλι δεν μπορουσα να τη βαλλω γιατι δεν ηξερα ποτε θελουν να τους επισκεπτονται οι ενδιαφερομενοι. τελος παντων ισως κατι να βρεθει και για μας τωρα που γυρισε ο κοσμος .αλλωστε εγω πιστευω οτι τωρα ειναι η καλυτερη ηλικια.εχουν θηλασει απο τη μαμα τους(αυτα εχουν παραθηλασει),εχουν παιξει αρα ξερουν καλα τα ορια και εχουν κοινωνικοποιηθει μαζι μας συνεχεια.οποιος ξερει απο γατες θα καταλαβει οτι ειναι στην καλυτερη φαση.στην περιπτωση των μακαρον δεν τα εδωσα πριν γινουν 2,5 μηνων.θα δουμε.
πιστευω πως ισως δεν εγιναν σωστες κινησεις.τα παιδια διπλα ελεγαν οτι πρεπει να δοθουν αλλα δεν αποφασιζαν την αγγελια.ισως πιστευαν οτι μπορουν καπως να τα κρατησουν,τελικα δε γινεται, εγω παλι δεν μπορουσα να τη βαλλω γιατι δεν ηξερα ποτε θελουν να τους επισκεπτονται οι ενδιαφερομενοι. τελος παντων ισως κατι να βρεθει και για μας τωρα που γυρισε ο κοσμος .αλλωστε εγω πιστευω οτι τωρα ειναι η καλυτερη ηλικια.εχουν θηλασει απο τη μαμα τους(αυτα εχουν παραθηλασει),εχουν παιξει αρα ξερουν καλα τα ορια και εχουν κοινωνικοποιηθει μαζι μας συνεχεια.οποιος ξερει απο γατες θα καταλαβει οτι ειναι στην καλυτερη φαση.στην περιπτωση των μακαρον δεν τα εδωσα πριν γινουν 2,5 μηνων.θα δουμε.
-
Mood :
Πόσο γλυκάκια και ναι είναι η καλύτερη ηλικία αλλά δυστυχώς πολλοί νομίζουν ότι ποτέ δεν θα μεγαλώσουν και θα είναι πάντα μινιατούρες.Δεν τα έχουν βάλει και αλλού αγγελία?Είναι κρίμα και αυτές οι ψυχούλες να μένουν έξω.
Έρχεται και χειμώνας
Έρχεται και χειμώνας
-
Mood :
τα εχουμε βαλει παντου λινα μου αλλα ειναι και θεμα τυχης τελικα.στα μακαρον το τηλ . χτυπουσε 10 φορες την ημερα.αν τωρα θελουν να τα βλεπουν φωτογραφημενα σε super decor τοτε δεν τα θελουν πραγματικα ως γατακια αλλα ως λουτρινα κουκλια ,οποτε αυτοι δε μας ενδιαφερουν και οσο μεγαλωνουν τοσο πιο ομορφα και κοινωνικα γινονται.γουργουριζουν και δειχνουν κοιλιτσες. το δε χρωμα της ginger αυτο το καπνισμενο μπεζ εγω το βρισκω συγκλονιστικο. σημερα καναμε και την αποπαρασιτωση και θα δουμε πως θα παει
-
Mood :
και αντε ειπαμε να ξαναεμφανισθουμε μηπως και γινει κανενα θαυμα και πιτα στον αγ.φανουριο θα φτιαξουμε,αληθεια ποτε γιορταζε?και αντε μηπως εμφανισθει κανενα τυχερο και για μας.
και παμε απο την αρχη.
τσιρκο και κλοουν και θαυματοποιοι 3 μηνων( η καλυτερη ηλικια λενε οι προσωρινες μαμαδες, και να μη στεναχωριομαστε) και πληρως αποπαρασιτωμενοι (εσωτερικα και εξωτερικα) ,που τρωνε και ολες τις κροκετες τους εμφανιζονται σαββατο κα κυριακη ,γιορτες αλλα και σχολες.
εισοδος ελευθερη στην εξοδο ενα donuts μπουναμας για το καλο.[url=https://servimg.com/view/19764535/93]
[/url]
πως?ειναι η ωρα για το νουμερο μου?ε ! ναι ναι ενα μασαζακι πριν την παρασταση το χρειαζομαι
ε!
ακομα αργω να βγω
ωρα για τα beaute μου
εγω βγαινω στο δευτερο μερος με ακροβατικα
τωρα φταιω να βγω στο νουμερο μου να καταπληξω τα πληθη?
ελα παιδια εχουμε και πιθηκι
αν δε φτασει το πρωτο ,εχουμε και δευτερο πιθηκι
]font=Sans-serif]φτασαμε πανηγυρικα στο τελος και της σημερινης παρουσιασης
απο τα donuts και τον ατζεντη τους
και παμε απο την αρχη.
τσιρκο και κλοουν και θαυματοποιοι 3 μηνων( η καλυτερη ηλικια λενε οι προσωρινες μαμαδες, και να μη στεναχωριομαστε) και πληρως αποπαρασιτωμενοι (εσωτερικα και εξωτερικα) ,που τρωνε και ολες τις κροκετες τους εμφανιζονται σαββατο κα κυριακη ,γιορτες αλλα και σχολες.
εισοδος ελευθερη στην εξοδο ενα donuts μπουναμας για το καλο.[url=https://servimg.com/view/19764535/93]
[/url]
πως?ειναι η ωρα για το νουμερο μου?ε ! ναι ναι ενα μασαζακι πριν την παρασταση το χρειαζομαι
ε!
ακομα αργω να βγω
ωρα για τα beaute μου
εγω βγαινω στο δευτερο μερος με ακροβατικα
τωρα φταιω να βγω στο νουμερο μου να καταπληξω τα πληθη?
ελα παιδια εχουμε και πιθηκι
αν δε φτασει το πρωτο ,εχουμε και δευτερο πιθηκι
]font=Sans-serif]φτασαμε πανηγυρικα στο τελος και της σημερινης παρουσιασης
απο τα donuts και τον ατζεντη τους
-
Mood :
κουκλια ειναι Πεπη μου!!! μακαρι να ειναι καλοτυχα και να βρεθουν ανθρωποι να τα αγαπησουν!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios