Τα αγρια μωρα της γειτονιας ..
+6
IrenePeace2
LAROGATA
ZIZIKOS
Lina
Stella M.
psipsa
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τα αγρια μωρα της γειτονιας ..
Οπως θα καταλαβετε, μια απο τις αδεσποτογατες μας ειναι αστειρωτη, πολυ απλα γιατι δεν πιανεται με τιποτα.. Ουσιαστικα δεν πρεπει καν να ανηκει στο δικο μου αδεσποτο πληθυσμο, γιατι ταιζεται ποτιζεται και βρισκει καταφυγιο στο απεναντι σπιτι και μερικες φορες δειλα δειλα και αργα αργα , τοτε που οι υπολοιπες αναπαυονται και δεν υπαρχει ψυση ζωσα στη βεραντα, ακριβως τοτε την εχω δει να ερχεται σε μενα για συμπληρωμα τροφης. Προσφατα ειδαμε στην αυλη των απεναντι τα μικρα της αλλα ουδεποτε καταφερε κανεις μας να πλησιασει την αγιρα και απροσιτη οικογενεια.
Αυτα μεχρι σημερα, που, ανοιγοντας οπω ς παντα την πορτα της κουζινας αντικριζω οχι ενα οχι δυο οχι τρια αλλα τεσσερα ολοκληρα (οσο μας επιτρεπει το μεγεθος τους να πουμε) γατακια ενος η δυο μηνων. Ταιζονται και ως επι το πλειστον κρυβονται και η ρημαδοσουρτουκω η μανα τους ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως καπου στη γειτονια και αναμεσα στις αλλες γατες κυκλοφορησε η φημη του σπιτιου μου ως καλου και προτυπου βρεφονηπιακου σταθμου που οχι μονο αγκαλιαζει και στεγαζει τα γατακια αλλα ενιοτε τους βρισκει και το παντοτινο τους σπιτικο. Και μου τα εφερε, μου τα κατσικωσε και κρατησε για τον εαυτο της τη γενικη και εκ του μακροθεν επιστασια αφηνοντας με πισω με τα μικρα της αγριμακια και ο Θεος να βαλει το χερι του!!!
Ιδου λοιπον θαυμαστε ιδιοις ομμασι τα τεσσερα αυτα τερατιδια τοσο θρασυτατα που με αντιμετωπιζουν με πολλα κχχχχχ και ξενυχιασματα σε οποιαδηποτε αποπειρα προσεγγισεως.
Αυτα μεχρι σημερα, που, ανοιγοντας οπω ς παντα την πορτα της κουζινας αντικριζω οχι ενα οχι δυο οχι τρια αλλα τεσσερα ολοκληρα (οσο μας επιτρεπει το μεγεθος τους να πουμε) γατακια ενος η δυο μηνων. Ταιζονται και ως επι το πλειστον κρυβονται και η ρημαδοσουρτουκω η μανα τους ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως καπου στη γειτονια και αναμεσα στις αλλες γατες κυκλοφορησε η φημη του σπιτιου μου ως καλου και προτυπου βρεφονηπιακου σταθμου που οχι μονο αγκαλιαζει και στεγαζει τα γατακια αλλα ενιοτε τους βρισκει και το παντοτινο τους σπιτικο. Και μου τα εφερε, μου τα κατσικωσε και κρατησε για τον εαυτο της τη γενικη και εκ του μακροθεν επιστασια αφηνοντας με πισω με τα μικρα της αγριμακια και ο Θεος να βαλει το χερι του!!!
Ιδου λοιπον θαυμαστε ιδιοις ομμασι τα τεσσερα αυτα τερατιδια τοσο θρασυτατα που με αντιμετωπιζουν με πολλα κχχχχχ και ξενυχιασματα σε οποιαδηποτε αποπειρα προσεγγισεως.
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Απ: Τα αγρια μωρα της γειτονιας ..
τα γατακια ξεμυτιζουν για να φανε
αλλα ετσι και σε δουν, κρυβονται οπου βρουνε
και η μανα τα επιβλεπει απο μακρια..
και πλησιαζει μονο για να φαει..
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Mood :
Αν μη τι άλλο, αυτά τα πλάσματα μας έχουν πολλάκις αποδείξει ότι ξέρουν πολύ καλά που απευθύνονται!
Ένα ξέρω, έγινε η αρχή,αφού προλάβατε φωτογραφία της μαμάς σε τέτοια απόσταση...
Ένα ξέρω, έγινε η αρχή,αφού προλάβατε φωτογραφία της μαμάς σε τέτοια απόσταση...
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Ω,καλώς τα δεχθήκατε είναι να μην κυκλοφορήσει η φήμη σας στη γειτονιά, ήρθαν όντως στον καλύτερο βρεφονηπιακό!Μήπως γρυλίζουν κι όλας μην τους πάρεις το φαί?Ξύλο που θέλουν να τα κάνεις μαύρα και τη μάνα τους μαζί
Αχ, μια μεγάλη αγκαλιά πόσα χωράει μέσα!!!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
"Γατονηπιαγωγείο το Ψιψόσπιτο"
Ξέρουν αυτά, ξέρει κι η μάννα η σουρτούκω που τάστειλε
Καλώς τα δέχτηκες
Θα εξημερωθούν κι αυτά σιγά σιγά.
Μήπως νάβαζες καμμιά αγγελία για τα μικρά και δρόμο για στείρωση για τη μάννα ??
Ξέρουν αυτά, ξέρει κι η μάννα η σουρτούκω που τάστειλε
Καλώς τα δέχτηκες
Θα εξημερωθούν κι αυτά σιγά σιγά.
Μήπως νάβαζες καμμιά αγγελία για τα μικρά και δρόμο για στείρωση για τη μάννα ??
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
καλως τα δεχτηκες ξερουν αυτα τι κανουν,πεφτει συρμα δεν υπαρχει αμφιβολια
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Παιδια δεν πλησιαζεται η γατα!!! Οπως ειδατε στις δυο φωτογραφιες, ενω ετρωγε διπλα απ το μωρο της, με ειδε να την κοιταω και πηδηξε αμεσως εξω απ την πορτα και με κοιταγε απο εξω πια... Θα πρεπει να γινει εκστρατεια για να στειρωθει και δεν ξερω πως... Τα δε μωρα με βλεπουν και κρυβονται κατω απ την τροφοθηκη... Κατω απο αυτες τις συνθηκες τι υιοθεσια να ζητησω;;;;
-
Mood :
Χαχαχαχα τι φάτσες. Τι τσαμπουκάς
Πιστεύω ότι με τον καιρό θα ηρεμήσουν μωρέ. Είναι πολύ αρχή ακόμα. Αλλά έχουν έρθει στο καλύτερο βρεφονηπιακό γίνεται να μην είναι αστέρια?
Πιστεύω ότι με τον καιρό θα ηρεμήσουν μωρέ. Είναι πολύ αρχή ακόμα. Αλλά έχουν έρθει στο καλύτερο βρεφονηπιακό γίνεται να μην είναι αστέρια?
IrenePeace2- Junior Cat
-
Τόπος : Γαλάτσι
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2017
Ελα καλε στο δικο σας το σχολειο ειναι θέμα ημερών να εξημερωθουν και αυτά!!
Βλέπω να σε πετάει έξω απο το σπιτι ο Γ
Πραγματικά έχει πεσει συρμα ομως....
Βλέπω να σε πετάει έξω απο το σπιτι ο Γ
Πραγματικά έχει πεσει συρμα ομως....
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
παιδια καλημερα σας η γατα τα ξαναπηρε τα μωρα της... με τετοιο κηδεμονα τι συνεργασια να εχει το γατονηπιαγωγειο;;;; προφανως σκιαχτηκε απο τα αλλα γατια που συχναζουν στο μπαλκονι μου για να φανε, ποιος ξερει;;; θα με πεθανει αυτη η γατα...
-
Mood :
Καλώς τα δέχτηκες! Μην είσαι και σίγουρη ότι δεν θα τα ξαναφέρει πάλι! Άμα δεν βρει κάπου πιο ασφαλές περιβάλλον και τροφή, θα τα κονομήσεις για τα καλά, όπως έγινε και με τα δικά μου. Η μία τα πήρε και μετά από δύο μέρες τα ξανάφερε. Και τα λούστηκα. Όλα μαζί, και τα οκτώ που ήσαν αρχικά.
Τα μωρά είναι άγρια γιατί φοβούνται, δεν ξέρουν ακόμα τι πράμα είναι αυτοί οι γίγαντες που μόλις τους βλέπουν οι μάνες τους γίνονται λούηδες. Τα δικά μου, όταν ήταν σε αυτή την ηλικία, ήταν απλησίαστα και όλο κχχχ μου κάνανε, μια σταλιά σκ@τούλια! Ο Ματέο είχε και μια συνήθεια να χτυπάει κάτω το ένα μπροστινό του ποδαράκι πάνω στα χορτάρια, δεν ξέρω πώς ακριβώς το έκανε αλλά ακουγόταν ένας ήχος σαν τα σκορδάκια που σκάνε οι πιτσιρίκοι, και με ξάφνιαζε. Τον έλεγα Στρακαστρούκα. Κάτσε να δεις πως αν σου τα ξαναφέρει (που μάλλον) με τον καιρό (βλέπε απογαλακτισμό) θα γίνεις εσύ η μάνα τους.
Τα μωρά είναι άγρια γιατί φοβούνται, δεν ξέρουν ακόμα τι πράμα είναι αυτοί οι γίγαντες που μόλις τους βλέπουν οι μάνες τους γίνονται λούηδες. Τα δικά μου, όταν ήταν σε αυτή την ηλικία, ήταν απλησίαστα και όλο κχχχ μου κάνανε, μια σταλιά σκ@τούλια! Ο Ματέο είχε και μια συνήθεια να χτυπάει κάτω το ένα μπροστινό του ποδαράκι πάνω στα χορτάρια, δεν ξέρω πώς ακριβώς το έκανε αλλά ακουγόταν ένας ήχος σαν τα σκορδάκια που σκάνε οι πιτσιρίκοι, και με ξάφνιαζε. Τον έλεγα Στρακαστρούκα. Κάτσε να δεις πως αν σου τα ξαναφέρει (που μάλλον) με τον καιρό (βλέπε απογαλακτισμό) θα γίνεις εσύ η μάνα τους.
Belatrix Orionis- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 κι ο Ματούκος, το τέρας της κολάσεως
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Προχωρημένη άνοιξη για να μην παγώνουν τ'αδεσποτάκια.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ρωτήστε καλύτερα ποια δεν θα βούταγα!
Motto : Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια.
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/09/2014
Mood :
Βαλθηκε να με παλαβωσει ετουτηνη γατα! Μου τα ξαναφερε αλλα ειναι μονο τρια.... Ψαχνω να βρω το τεταρτο αν υπαρχει αν ειναι καπου αλλου στη γειτονια και θα με περασουνε για περιεργη οι γειτονες που κοιταω μες τις αυλες τους! Το νηπιαγωγειο λοιπον ξαναλειτουργει ...
-
Mood :
https://youtu.be/IqJlBg7hy_w
-
Mood :
Αχ μωρέ τι φατσάκι, να φάω, να μη φάω?
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
αχ μωρε μια σταλιτσα ειναι,πως τα λιγουρευομαι οταν ειναι ετσι μια σταλια και θελουν αγαπη και προδερμ
-
Mood :
Αξιολάτρευτα ειναι
Θελω κι εγω σπιτι με αυλη
Θελω κι εγω σπιτι με αυλη
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
χτεσινα βιντεακια με τα μωρα και τη μαμα τους, η οποια δεν τα πολυηθελε κοντα της...
τελικα την ακολουθησαν στην απεναντι αυλη οπου και εμεναν ως τωρα.. αργα τη νυχτα βρηκα τα δυο μονο να κοιμουνται στο σκυλοσπιτο που εχω στη βεραντα μου... δε μπορω να κανω τιποτα παρα να προσευχομαι να επιβιωσουν. Δεν τολμω να βγω εξω στη βεραντα γιατι δεν ξερω τι θα βρω θα ειναι εκει και ποσα;;; εμενα φοβουνται τα βλαμμενα και απο αλλου κινδυνευουν. Ζω ενα δραμα...
-
Mood :
Αχαχα καλώς τα δέχτηκες ψίψουλα
Καλά ποια βεράντα είναι πάλι αυτή φουλ εξοπλισμένη?
Να βγεις να βγεις με καμιά κονσέρβα!!
Ο Γ. Τι κάνει?
Καλά ποια βεράντα είναι πάλι αυτή φουλ εξοπλισμένη?
Να βγεις να βγεις με καμιά κονσέρβα!!
Ο Γ. Τι κάνει?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
αχ τι κουκλια ειναι αυτα? διαολινια τα βλεπω αλλα δεν μου φαινονται αγρια.αλλη μανα δε τα θελει κι αλλη κοντευουν να πανε φανταροι και υιοθεσια δεν υπογραφει.
-
Mood :
Δυστυχως τα μωρα δεν πλησιαζονται, μολις κανω να παω κοντα τους κρυβονται η τρεχουν!!! Η βεραντα ειναι εξω απ την κουζινα μου.εκει ταιζω τα αδεσποτακια! Ολοι καλα ειμαστε θα τα πουμε συντομα ελπιζω!
-
Mood :
Καλά τωρα θέλετε μια γατοπληκτοεπισκεψη μου φαινεται στο jurassic park!! Θέλει υπομονη και ώρα.. ξερεις τώρα πως ειναι, βάζεις φαγάκι καθεσαι καπου εκει κοντα , μερα με την ημέρα τα μικρά θα πλησιασουν , ειδικα με παιχνιδάκι, τα μεγάλα ειναι δύσκολο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
αχ τι γλυκα μωρουδελια!!
-
Mood :
κι εγω νοιζω οτι με λειχουδιτσες και παιχνιδι θα υποκυψουν στη γοητεια της ψιψουλας
-
Mood :
Εϊναι απίθανα τα άτιμα, αλλά για το τσούπωμα θέλει υπομονήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
και καραούλι
και καραούλι
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Γατόσπιτο το έχεις κάνει το μπαλκόνι. Τροφή, κατάλυμα, άμμος, τζιτζί τα έχεις. Σιγά μη φύγουν! Η μάνα θα φύγει τα μικρά θα μείνουν. Όσα μπορέσουν θα την ακολουθήσουν, τα υπόλοιπα θα τα πάρεις προίκα. Πρόσεχε μόνο τη συνήθεια που έχουν να σκαρφαλώνουν στο δίχτυ, η παιδική ηλικία τους είναι γεμάτη όρεξη για επικίνδυνες αποστολές. Αν είναι ψηλά, καλύτερα να βάλεις ψάθα αντί για δίχτυ να γλιστράει να μην ανεβαίνουν. Αν είναι ισόγειο, εντάξει, δεν τρέχει τίποτα. Απλά, όταν η μάνα τα αφήσει θα κατεβαίνεις να τα μαζεύεις. Πάντως, άσχετα μ΄αυτά, είναι πανέμορφα, φοβερές μουρίτσες, έξυπνα, παρά την έγνοια που σίγουρα θα έχεις, είναι χαρά, ενθουσιασμός και θετική ενέργεια για την καρδιά.
Belatrix Orionis- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 κι ο Ματούκος, το τέρας της κολάσεως
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Προχωρημένη άνοιξη για να μην παγώνουν τ'αδεσποτάκια.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ρωτήστε καλύτερα ποια δεν θα βούταγα!
Motto : Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια.
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/09/2014
Mood :
ευχαριστω ολους σας για την ψηφο εμπιστοσυνης αλλα ετουτα εδω ειναι αγριογατα με ολη τη σημασια της λεξης!!! εχουν απιστευτη πλακα βεβαιως, οταν κανω πως προσεγγιζω πανω απο τα δυο μετρα (το οριο ασφαλειας τους προφανως) μου κανουν ενα μπεμπεδενιο κχχχ και μερικα κχχχχ ουτε που ακουγονται, απλα βλεπεις ενα μωρογατισιο στομα να ανοιγει και να ακουγεται το απολυτο τιποτα!! αλλα εκει αυτα να μου δειξουν οτι πρεπει να τα φοβαμαι τα @@κατουλια!!!
Belatrix η αληθεια ειναι πως το πλεγμα που εχω στο πορτακι ειναι για μωρα μικροτερης ηλικιας ετουτα εδω το σκαρφαλωνουν και κατεβαινουν στον κηπο (πεντε εξι σκαλοπατια ειναι ολα κι ολα) και απο εκει δυστυχως στο δρομο... η ρημαδομανα τους τα ενισχυει στο να βγαινουν γιατι τα καλει μερικες φορες να την ακολουθησουν και επειδη δεν υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω για να τα αποτρεψω κανω απλα τις προσευχες μου να μην εχουμε κανενα συμβαν!!!
Belatrix η αληθεια ειναι πως το πλεγμα που εχω στο πορτακι ειναι για μωρα μικροτερης ηλικιας ετουτα εδω το σκαρφαλωνουν και κατεβαινουν στον κηπο (πεντε εξι σκαλοπατια ειναι ολα κι ολα) και απο εκει δυστυχως στο δρομο... η ρημαδομανα τους τα ενισχυει στο να βγαινουν γιατι τα καλει μερικες φορες να την ακολουθησουν και επειδη δεν υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω για να τα αποτρεψω κανω απλα τις προσευχες μου να μην εχουμε κανενα συμβαν!!!
-
Mood :
Βρε φτιάξε ένα καλάμι με σπάγγο μακρυ λιγο και ένα ποντικι κατσε στα 2 μέτρα και κουνα το μονη σου. Πετα το μετα λιγο μακρυά προς το μέρος τους χωρις ομως εσυ να μετακινεισαι αλλα και χωρις μεγάλες και αποτομες κινησεις. Κοιτας κατω και οχι τα μπεμπέ Δοκιμασμένη συνταγη.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
οκ φιλεναδα θα το δοκιμασω!!!!
-
Mood :
θελουμε και βιντακι απο την προσπαθ εια
-
Mood :
Σας εχω κακομαθει!!!κατσε να τα καταφερω και θ ακολουθησουν και τα ρεπορταζ...
-
Mood :
psipsa έγραψε:Σας εχω κακομαθει!!!κατσε να τα καταφερω και θ ακολουθησουν και τα ρεπορταζ...
αχαχα! με γκρο πλαν παρακαλω και αμερικανικο πλανο!
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» τα γατάκια της γειτονιάς μου..
» τα αδεσποτακια της γειτονιας μου!!
» Τα αδεσποτακια της γειτονιας μου
» Ο άσπρος αγριόγατος της γειτονιάς
» 2 μωρά μα τι μωρά!!! <3
» τα αδεσποτακια της γειτονιας μου!!
» Τα αδεσποτακια της γειτονιας μου
» Ο άσπρος αγριόγατος της γειτονιάς
» 2 μωρά μα τι μωρά!!! <3
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios