η μαγικη Κάλι και ο πορτοκαλενιος Λουκουμας!! υιοθετηθηκαν!!!
+6
Leviathan
LAROGATA
Gatoplikti
ZIZIKOS
dagger
psipsa
10 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
η μαγικη Κάλι και ο πορτοκαλενιος Λουκουμας!! υιοθετηθηκαν!!!
Λενε πως με στραβο κι αν κοιμηθεις το πρωι θ αλληθωρησεις..
Μονο που στη δικη μας περιπτωση του πηρε κατι χρονια... κατι χρονια συγκατοικησης και... συνγατοικησης με μενα και τη μανια μου με τις γατες.. Ο λογος για το Γιωργο το συζυγο μου για οσους δε γνωριζουν, που πλεον δε χρειαστηκε το δικο μου αγροσυρτο "Γιωργοοοοοοοο το γατακιιιιιι ποσο γλυκουλι το καημενοοοοο... " και οικειοθελως το τονιζω ο ιδιος χωρις αλλη κουβεντα αλλα εχων σωας τας φρενας και αυτοβουλως εφερε στο σπιτικο μας μια πανγλυκη απιστευτα ανθρωποκεντρικη και χαδιαρογατα για να την προωθησουμε για να βρει κι αυτη ενα δικο της σπιτικο γιατι... ειναι κριμα τετοιο γατι να βρεθει στο δρομο!!!
Το λαβ στορυ εχει ως εξης. Κυριακη μεσημερι πηγαμε οι δυο μας για καφεδακι σε κοντινο καφε της περιοχης. Εκει ελιαζε και επεδεικνυε την τρυφερη καλικο κορμαρα της η εν λογω μικρη γατουλα. Ο καλός μου την πλησιασε και αυτη ναζιαρα ουσα και ολιγον τι λατρης του ανδιρικου φυλου οχι μονο τον αφησε να τη χαιδεψει αλλα και σηκωθηκε απο εκει που καθοταν και μετακομισε στο μαξιλαρι του καναπε οπου εμεις καθησαμε. Και αφου ρωτησαμε τους μαγαζατορες αν ηταν δικο τους το γατι και αφου το ταισαμε (εχω παντα φαι εγω για ωρα αναγκης στο αυτοκινητο) την πηραμε μαζι μας και την φεραμε στο σπιτι. Και επειδη η βεραντα ειναι κατειλημμενη απο την οικογενεια της αγριογατας και ολα τα αλλα αδεσποτα που ταιζονται εκει, την ανεβασαμε πανηγυρικα και με τη θεληση του Γιωργου(αφηνοντας μας ΟΛΟΥΣ αφωνους γιατι μεχρι τωρα αντιστεκοταν σθεναρα) επανω στο υπνοδωματιο που συνορευει με τη φυλη των μπαλκονογατων. Και οταν εγω βγηκα να τα ταισω η μικρη Καλι εκανε κατι αδιανοητο!!! Βγηκε εξω μαζι μου και αρχισε να τσαμπουκαλευεται μεν με ολα και τα εννεα γατια αλλα επεμενε δε να παραμεινει μαζι τους το αθεοφοβο!!! Με χιλια ζορια αργα το απογευμα την εβαλα μεσα μονη για να φαει και να εγκλιματιστει και ειναι πια θρονιασμενη σα να ηταν εδω περα μαζι μας μια ολακερη ζωη επανω στο κρεβατι και πανω σ ενα κρεβατακι που της εβαλα και το λατρεψε...
εννοειται θα προωθηθει για τα περαιτερω και θα ακολουθησει φωτογραφικο υλικο το συντομοτερο δυνατο... Απλα αποψε δεν κρατιομουν να το μοιραστω μαζι σας και να σας ανοιξω και την ορεξη για να γνωρισετε τη μαγικη θεα Κάλι που εκλεψε την παρασταση!!!!! καλη σας νυχτα φιλοι μου!!!
Μονο που στη δικη μας περιπτωση του πηρε κατι χρονια... κατι χρονια συγκατοικησης και... συνγατοικησης με μενα και τη μανια μου με τις γατες.. Ο λογος για το Γιωργο το συζυγο μου για οσους δε γνωριζουν, που πλεον δε χρειαστηκε το δικο μου αγροσυρτο "Γιωργοοοοοοοο το γατακιιιιιι ποσο γλυκουλι το καημενοοοοο... " και οικειοθελως το τονιζω ο ιδιος χωρις αλλη κουβεντα αλλα εχων σωας τας φρενας και αυτοβουλως εφερε στο σπιτικο μας μια πανγλυκη απιστευτα ανθρωποκεντρικη και χαδιαρογατα για να την προωθησουμε για να βρει κι αυτη ενα δικο της σπιτικο γιατι... ειναι κριμα τετοιο γατι να βρεθει στο δρομο!!!
Το λαβ στορυ εχει ως εξης. Κυριακη μεσημερι πηγαμε οι δυο μας για καφεδακι σε κοντινο καφε της περιοχης. Εκει ελιαζε και επεδεικνυε την τρυφερη καλικο κορμαρα της η εν λογω μικρη γατουλα. Ο καλός μου την πλησιασε και αυτη ναζιαρα ουσα και ολιγον τι λατρης του ανδιρικου φυλου οχι μονο τον αφησε να τη χαιδεψει αλλα και σηκωθηκε απο εκει που καθοταν και μετακομισε στο μαξιλαρι του καναπε οπου εμεις καθησαμε. Και αφου ρωτησαμε τους μαγαζατορες αν ηταν δικο τους το γατι και αφου το ταισαμε (εχω παντα φαι εγω για ωρα αναγκης στο αυτοκινητο) την πηραμε μαζι μας και την φεραμε στο σπιτι. Και επειδη η βεραντα ειναι κατειλημμενη απο την οικογενεια της αγριογατας και ολα τα αλλα αδεσποτα που ταιζονται εκει, την ανεβασαμε πανηγυρικα και με τη θεληση του Γιωργου(αφηνοντας μας ΟΛΟΥΣ αφωνους γιατι μεχρι τωρα αντιστεκοταν σθεναρα) επανω στο υπνοδωματιο που συνορευει με τη φυλη των μπαλκονογατων. Και οταν εγω βγηκα να τα ταισω η μικρη Καλι εκανε κατι αδιανοητο!!! Βγηκε εξω μαζι μου και αρχισε να τσαμπουκαλευεται μεν με ολα και τα εννεα γατια αλλα επεμενε δε να παραμεινει μαζι τους το αθεοφοβο!!! Με χιλια ζορια αργα το απογευμα την εβαλα μεσα μονη για να φαει και να εγκλιματιστει και ειναι πια θρονιασμενη σα να ηταν εδω περα μαζι μας μια ολακερη ζωη επανω στο κρεβατι και πανω σ ενα κρεβατακι που της εβαλα και το λατρεψε...
εννοειται θα προωθηθει για τα περαιτερω και θα ακολουθησει φωτογραφικο υλικο το συντομοτερο δυνατο... Απλα αποψε δεν κρατιομουν να το μοιραστω μαζι σας και να σας ανοιξω και την ορεξη για να γνωρισετε τη μαγικη θεα Κάλι που εκλεψε την παρασταση!!!!! καλη σας νυχτα φιλοι μου!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Απ: η μαγικη Κάλι και ο πορτοκαλενιος Λουκουμας!! υιοθετηθηκαν!!!
Ωχ... βλεπω να γινονται 12
φωτογραφιες δεν έχει ???
εντιτ
μα δεν ειναι αξιολάτρευτοι όταν αγαπανε τόοοοοσο τις γάτες ?
Και ο δικός μου έτσι είναι , σαν τον δικό σου με μόνη διαφορά πως όταν έρχονται οι γάτες στο κρεβάτι μας κάνει σαν παιδάκι .
Κοιμάται με τουλάχιστον 3 γάτες πάνω του , και 3-4 γύρω του.
Ο μεγαλος του έρωτας είναι η μπέμπα ( ναααα βλάκα Μαρία που την τάιζες στο στόμα ) και τώρα προστέθηκε η Κουήν .
Προχθες μου ελεγε πως θα ήθελε να μενουμε σε μονοκατοικία για να είναι πιο ελευθερες οι γάτες
φωτογραφιες δεν έχει ???
εντιτ
μα δεν ειναι αξιολάτρευτοι όταν αγαπανε τόοοοοσο τις γάτες ?
Και ο δικός μου έτσι είναι , σαν τον δικό σου με μόνη διαφορά πως όταν έρχονται οι γάτες στο κρεβάτι μας κάνει σαν παιδάκι .
Κοιμάται με τουλάχιστον 3 γάτες πάνω του , και 3-4 γύρω του.
Ο μεγαλος του έρωτας είναι η μπέμπα ( ναααα βλάκα Μαρία που την τάιζες στο στόμα ) και τώρα προστέθηκε η Κουήν .
Προχθες μου ελεγε πως θα ήθελε να μενουμε σε μονοκατοικία για να είναι πιο ελευθερες οι γάτες
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Εννοείται ότι περιμένουμε εναγωνίως τα φωτογραφικά ντοκουμέντα
Α ρε Γιώργο σιγά που θα γλύτωνες το μικροβιο
Α ρε Γιώργο σιγά που θα γλύτωνες το μικροβιο
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
E δεν το πιστεύω πάει τον χαλάσατετον άνθρωπο!!
Και σας εχω πει μην βγαινεται απο το σπιτι λεμε...
Φταιει βεβαια και η γηοτεια της δεσποινιδος που τον τούμπαρε!! Αλιμονο!
Περιμένουμε φώτο να θαυμάσουμε και να δούμε ποιο υποψήφιο γατογονιο θα τουμπάρει!
Και σας εχω πει μην βγαινεται απο το σπιτι λεμε...
Φταιει βεβαια και η γηοτεια της δεσποινιδος που τον τούμπαρε!! Αλιμονο!
Περιμένουμε φώτο να θαυμάσουμε και να δούμε ποιο υποψήφιο γατογονιο θα τουμπάρει!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
ααα ρε Γιωργο την πατησες καυμενε μου,ειδες τι κανουν οι κακες παρεες ? αντε αναμενουμε φωτογραφικο υλικο για να χαζεψουμε τη θεα Καλι
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Αναμένουμε φωτογραφίες!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Έτσι ακριβώς η παροιμία τι να κάνει ο άνθρωπος!
Περιμένουμε, περιμένουμε
Περιμένουμε, περιμένουμε
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
και βεβαια εννοειται οτι αναμενουμε, ομως μια γατα του πεφτει του ανθρωπου .πανω που τη βρηκε θα του το χαλασετε?
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
και ναι ηρθε η ωρα που ολοι περιμεναμε!! Η επισημη παρουσιαση της debutante δεσποινιδος Καλι.. σε πρωτη παγκοσμια εμφανιση ακομα... ντροπαλη με τα φωτα της δημοσιοτητας.. συγχωρηστε την ταπεινη και απειρη φωτορεπορτερ που αδυνατουσε να παρει μια αξιοπρεπη ποζα της μοντελας επειδη τριβοταν και χαιδευοταν σε τετοιο βαθμο που ηταν σχεδον αδυνατο να τη φωτογραφισω σε ακινησια...
θαυμαστε λοιπον ποια ειναι η σουσουραδα που τουμπαρισε το συζυγο μου με το ..λεπτο της πατουσι!!!
θαυμαστε λοιπον ποια ειναι η σουσουραδα που τουμπαρισε το συζυγο μου με το ..λεπτο της πατουσι!!!
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Mood :
-
Mood :
και να πεσουν και τα βιντεα παρακαλω!!!! καμερες, φωτα, παμε!!
-
Mood :
Α μάν !!!!!
Για νάμαι ειλικρινής δε ξέρω γιατί, περίμενα να δώ ένα μαυρογατούνι, πανθηρίδιο
κι αντί γι αυτό βλέπω ένα τσαχπινομπιρμπιλιάρικο τριχρωμίδιο με σούπερ παιχνιδιάρικο βλέμα και πόζα
Είναι απίθανο πως να μη τον ρίξει το Γιώργο ..
Έχετε και σας έχουν μια αδυναμία τα τριχρωμα
Τη βλέπω να κάνει παρέα με τις άλλες δύο
Αν όχι είμαι σίγουρη οτι θα ρίξει τον επόμενο σε χρόνο dt
-
Mood :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την psipsa στις Δευ Σεπ 25, 2017 11:46 pm, 2 φορές συνολικά
-
Mood :
Χαρα η αληθεια ειναι πως το γατουνι απλα δεν υπαρχει, ειναι ενα κραμα τσαμπουκογατου που δεν κολλαει πουθενα και μπηκε οικειοθελως στα βαθια τολμωντας να μπει σε ενα χωρο με εννεα ενηλικες γατες και να τις τραμπουκισει με κχχχχ και αλλες πολεμικες ιαχες και κραυγες γατικης φοβερας αλλα συγχρονως ενα απιστευτα τρυφερο πλασμα απιστευτα καλοβολο και ευπροσαρμοστο, ολη μερα ολη νυχτα μιλια δε βγαζει εκτος απο την ωρα που πας κοντα της και σε μουρλαινει στις φωνουλες τις αγκαλιτσες τις κουτουλιτσες ... πανεξυπνη λερωσε μονο στην αμμο της και οταν πηγαινε να με δαγκωσει με ενα ΜΗ σταματαγε Τι να πω γι αυτο το μωρο τα εχει απλα ΟΛΑ . μα ΟΛΑ τα προσοντα που τοσα πολλα δεν εχω ξαναματαδει μαζεμενα σε ενα και μονο ζωο.
Αλλαααααα... παντα υπαρχει αυτο το αλλα που λεει πως ανλεω αν βρεθει αυτος ο ενας ο μοναδικος που αξιζει να ειναι μαζι με αυτο το γατουνι θα τη δωσουμε γιατι ηδη ειμαστε υπερπληρεις και μονο με αυτη την προυποθεση θα μπορεσουμε να βοηθησουμε και αλλα γατακια στην αναζητηση μονιμης οικογενειας. Και επειδη το εν λογω μωρο ΑΝ το κρινουνε απο το χαρακτηρα του θα πρεπει να ερθουν επιτοπου εξω απ τα παραθυρα μας εκλιπαρωντας να το αποκτησουνε, ελπιζω να βρει τον ανθρωπο του. Συντομα θα του βαλω και τις αγγελιες του και θα προσευχομαι για το καλυτερο!!!
Αλλαααααα... παντα υπαρχει αυτο το αλλα που λεει πως ανλεω αν βρεθει αυτος ο ενας ο μοναδικος που αξιζει να ειναι μαζι με αυτο το γατουνι θα τη δωσουμε γιατι ηδη ειμαστε υπερπληρεις και μονο με αυτη την προυποθεση θα μπορεσουμε να βοηθησουμε και αλλα γατακια στην αναζητηση μονιμης οικογενειας. Και επειδη το εν λογω μωρο ΑΝ το κρινουνε απο το χαρακτηρα του θα πρεπει να ερθουν επιτοπου εξω απ τα παραθυρα μας εκλιπαρωντας να το αποκτησουνε, ελπιζω να βρει τον ανθρωπο του. Συντομα θα του βαλω και τις αγγελιες του και θα προσευχομαι για το καλυτερο!!!
-
Mood :
α και για να μη τη ματιαξω εγω η ιδια απο τα πολλα παινεματα φτου και ξαναφτου της!!!
-
Mood :
-
Mood :
psipsa έγραψε:Χαρα η αληθεια ειναι πως το γατουνι απλα δεν υπαρχει, ειναι ενα κραμα τσαμπουκογατου που δεν κολλαει πουθενα και μπηκε οικειοθελως στα βαθια τολμωντας να μπει σε ενα χωρο με εννεα ενηλικες γατες και να τις τραμπουκισει με κχχχχ και αλλες πολεμικες ιαχες και κραυγες γατικης φοβερας αλλα συγχρονως ενα απιστευτα τρυφερο πλασμα απιστευτα καλοβολο και ευπροσαρμοστο, ολη μερα ολη νυχτα μιλια δε βγαζει εκτος απο την ωρα που πας κοντα της και σε μουρλαινει στις φωνουλες τις αγκαλιτσες τις κουτουλιτσες ... πανεξυπνη λερωσε μονο στην αμμο της και οταν πηγαινε να με δαγκωσει με ενα ΜΗ σταματαγε Τι να πω γι αυτο το μωρο τα εχει απλα ΟΛΑ . μα ΟΛΑ τα προσοντα που τοσα πολλα δεν εχω ξαναματαδει μαζεμενα σε ενα και μονο ζωο.
Πραγματικά δε ξέρω .
Κάποια πλάσματα είναι σπάνια και είναι προικισμένα εκτός απ τον ευπροσάρμοστο χαρακτήρα τους, στο να καταλαβαίνουν όταν τους δίνεται Η ευκαιρία.
Νομίζω ότι η μικρή Κάλι είναι ένα απ αυτά κι εύχομαι το συντομότερο να βρεί τον άνθρωπο που θα τη δεί και θα την ερωτευτεί (όπως έγινε και με τον σύζυξ ) και θα παρακαλέσει να την πάρει γιατί είναι ιδιαίτερη και για κείνον θα είναι η μοναδική
Φτού της και ξαναφτού της λοιπόν
και νάχει την καλύτερη τύχη (σαν αυτή που βρήκε στο σπίτι σας)
-
Mood :
μακαρι ευχαριστουμε!!!!!
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:
κι αντί γι αυτό βλέπω ένα τσαχπινομπιρμπιλιάρικο τριχρωμίδιο με σούπερ παιχνιδιάρικο βλέμα και πόζα
Είναι απίθανο πως να μη τον ρίξει το Γιώργο ..
Εμ τι περιμενες χαρούδι? Δεν περιμενες να ειναι μια π@@τνιτσ@@ πανέμορφη χαδάρια και γλυκεια? Πως έπεσε ο αυζυξ νομιζεις!! ετσι απλα?
Ηταν δεδομένο οτι θα ήταν γλυκύτατη!!! Μάλιστα και τωρα τι θέλετε να κανουμε ψιψοοικογένεια?
Να κλαιμε ομαδικως?
Εντάξει θα τον ριξει τον επομενο για πλάκα!! Ειμαι βέβαιη!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ειπαμε αν καποιος δει συμπεριφορα και χαρακτηρα και δε σταθει στην εμφανιση και τη ρατσα, θα ξετρελαθει μαζι της!!!
-
Mood :
Ενισταμαι κυρια Ψιψούλα τι έχει η ράτσα της και ειδικα η εμφάνιση της???
Εγω την βρισκω σπάνια κουκλάρα με τις ανοικτες αποχρώσεις το καφέ και το ταιριαστο ιδιαιτερο χρώμα στα ματάκια της !!
Η φύση ρε παιδι μου!! Γιώργο εγώ σε καταλαβαινω απολυτα, ψιλοξανθια μου φαινεται !!
Και ειναι χαδιάρααα!!
Εγω την βρισκω σπάνια κουκλάρα με τις ανοικτες αποχρώσεις το καφέ και το ταιριαστο ιδιαιτερο χρώμα στα ματάκια της !!
Η φύση ρε παιδι μου!! Γιώργο εγώ σε καταλαβαινω απολυτα, ψιλοξανθια μου φαινεται !!
Και ειναι χαδιάρααα!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Σε μενα τα λες;;; εγω ολα πανεμορφα τα βλεπω!!! Αλλα ας ειμαατε ρεαλιστες, ο ρατσισμος απεναντι στα ζωα ξεπερναει καθε αλλη μορφη ρατσισμου. Βαλε αγγελια οτι χαριζεται γατακι ρατσας η σκυλακι ρατσας και μετρα ΠΟΣΟΙ θα ερθουν τρεχοντας και πηδωντας να σου το ζητησουν.... Οσο για το Γιωργο τον τραβηξε στα σιγουρα ο χαρακτηρας..... Οπως εκανε και με μενα(και το σγουρο μαλλι να λεμε την αληθεια επιαης). gloss:
-
Mood :
Αχ βάλτε γρήγορα αγγελία δεν σας βλέπω καλά
Το μωρό είναι μια γλύκα,για
Το μωρό είναι μια γλύκα,για
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Δεν μπορώ θα σπαμάρω.
Το θεωρώ μια πελώρια χαζομάρα αυτο το πράγμα ομως με τα ρατσάτα. Δηλαδη πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι θεωρούνται πιο ομορφα. Μην σου πω εμένα καποια ρατσάτα μου κάνουν λιγοτερο εμανισιμα απο καποια κεραμιδογατα. Και κολλημα με το μακρύτριχο επισης , που απο μια άποψη θέλει και πειρσσοτερη περιποιηση οπως και να το κάνουμε.
Το θεωρώ μια πελώρια χαζομάρα αυτο το πράγμα ομως με τα ρατσάτα. Δηλαδη πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι θεωρούνται πιο ομορφα. Μην σου πω εμένα καποια ρατσάτα μου κάνουν λιγοτερο εμανισιμα απο καποια κεραμιδογατα. Και κολλημα με το μακρύτριχο επισης , που απο μια άποψη θέλει και πειρσσοτερη περιποιηση οπως και να το κάνουμε.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
κουκλα η μικρη πραγματικα μαγικη.αλλα να σας πω κυριοι και κυριες του ψιψοσπιτου. τετοια γατο φωτογραφιση δεν εχουμε ματαξαναδει .κατι μου λεει αυτο
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
psipsa έγραψε:Σε μενα τα λες;;; εγω ολα πανεμορφα τα βλεπω!!! Αλλα ας ειμαατε ρεαλιστες, ο ρατσισμος απεναντι στα ζωα ξεπερναει καθε αλλη μορφη ρατσισμου. Βαλε αγγελια οτι χαριζεται γατακι ρατσας η σκυλακι ρατσας και μετρα ΠΟΣΟΙ θα ερθουν τρεχοντας και πηδωντας να σου το ζητησουν.... Οσο για το Γιωργο τον τραβηξε στα σιγουρα ο χαρακτηρας..... Οπως εκανε και με μενα(και το σγουρο μαλλι να λεμε την αληθεια επιαης). gloss:
Οκ , τα θελει ο οργανισμος σου να τα ακουσει ... τα κοπλιμέντα βεβαιως βεβαίως
Επειδή κυρία Δάφνη μας είστε μια κούκλα , αρα συνδιαζετε εσωτερικό και εξωτερικό κάλλος.
( πως τα λέω η άτιμη )
Δεν ειχα ποτε γατα ρατσας και δεν προκειται
Αν μου τυχει καμμια δεν θα την διωξω αλλα δεν ψαχτηκα ποτε
Τοσα γατακια υπαρχουν εκει έξω , κεραμιδόγατα μεν πανεμορφα και με εξαιρετικους χαρακτήρες δε.
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Είναι μια πανέμορφη τρίχρωμη!
Σίγουρα κάπου εκεί έξω είναι ο άνθρωπος της.
Σίγουρα κάπου εκεί έξω είναι ο άνθρωπος της.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Βοηθεια χριστιανοι!!!! εκει που μαζεψαμε ενα γατι για φιλοξενια και μολις της εφτιαξα την αγγελια της για υιοθεσια, φιλοι του γιου μου μας τηλεφωνησαν για ενα μικρο γατακι που ηταν μονο του και εκλαιγε... και ζητουσαν βοηθεια τι να το κανουν γιατι το παλικαρι ειναι αλλεργικο στις γατες και δε μπορουν να το φροντισουν. Μαντευετε τη συνεχεια;;;; η θελετε να σας την πω;;;;;
ο εν λογω νεαρος ειναι ενας garfieldογατος πιο ζεν και απο τη ζεν Καλι και πιο χαλβας απο χαλβα φαρσαλων!!!! η μικρη δεν τον καλοειδε και τον καταχεριαζει αλλα αυτος εκει απτοητος!!!! ουτε πατουσι δε σηκωνει κι αφου εδω και μια μερα που μαζευτηκε τρωει του σκασμου σα να μην υπαρχει αυριο(ποιος ξερει ποση πεινα γνωρισε ο δολιος στη συντομη ως τωρα ζωη του) γουργουριζει ασταματητα απο ευτυχια και επιμενει να παει να κατσικωθει στην αλλη η οποια τον διωχνει...
Το πιο παραξενο ειναι το νιαουρητο του που ειναι ιδιο με φωνη μωρου!!!!! ΔΕ νιαουριζει, μιλαει!!! Θα προσπαθησω μολις βρω τον απαιτουμενο χρονο να αποδειξω του λογου το αληθες με βιντεο ντοκουμεντα. Ως τοτε καλη μας ημερα!!!
ο εν λογω νεαρος ειναι ενας garfieldογατος πιο ζεν και απο τη ζεν Καλι και πιο χαλβας απο χαλβα φαρσαλων!!!! η μικρη δεν τον καλοειδε και τον καταχεριαζει αλλα αυτος εκει απτοητος!!!! ουτε πατουσι δε σηκωνει κι αφου εδω και μια μερα που μαζευτηκε τρωει του σκασμου σα να μην υπαρχει αυριο(ποιος ξερει ποση πεινα γνωρισε ο δολιος στη συντομη ως τωρα ζωη του) γουργουριζει ασταματητα απο ευτυχια και επιμενει να παει να κατσικωθει στην αλλη η οποια τον διωχνει...
Το πιο παραξενο ειναι το νιαουρητο του που ειναι ιδιο με φωνη μωρου!!!!! ΔΕ νιαουριζει, μιλαει!!! Θα προσπαθησω μολις βρω τον απαιτουμενο χρονο να αποδειξω του λογου το αληθες με βιντεο ντοκουμεντα. Ως τοτε καλη μας ημερα!!!
-
Mood :
μπραβο Δαφνουλα μια χαρα τα πας. Αν ενωσουμε ολοι μαζι τα γατια που φιλοξενουμε θα φτιαξουμε μια ωραια γατο-πολη
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
ωχ.... πορτοκαλογκαρφιλντόγατο ????????
καλώς τα ξαναματαδέχτηκες
Ανυπομονώ να τον γνωρίσω το μικρό
(ξέρεις τώρα, αδυναμίες
καλώς τα ξαναματαδέχτηκες
Ανυπομονώ να τον γνωρίσω το μικρό
(ξέρεις τώρα, αδυναμίες
-
Mood :
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Aμ η φήμη δεν εχει διαδοθει μονο στην γειτονια αλλα σας τηλεφωνουν μεχρι και φιλοι του υιου!!
Ενταξει νομιζω οτι δεν σας σώζει τιποτα εσας!! Καλως τον δεχτηκατε ανέμένουμε τσιγάρα αναμμένα !!
Ενταξει νομιζω οτι δεν σας σώζει τιποτα εσας!! Καλως τον δεχτηκατε ανέμένουμε τσιγάρα αναμμένα !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Που είναι ο μικρός ?????????
-
Mood :
ειναι ακομη νωπο το περιστατικο και δυσκολευομαι να το χωνεψω.. οχι μονο πρεπει να μας απαγορευτει η εξοδος δια ροπαλου αλλα και τα τηλεφωνα να κλεισουμε ΟΛΗ η οικογενεια!!!
update του μικρου (οχι για πολυ οπως το παει)πορτοκαλογατου που λογω χαρακτηρα χρωματος και ιδιοσυγκρασιας φλερταρω αναμεσα στο Garfield Φαγανα και Χαλβα: η μερα του κυλησε μεταξυ μπωλακιων τροφης, νερου και υπνου και οταν με βλεπει τρεχει επανω μου και δεν αφηνει την αγκαλια μου για τιποτα στον κοσμο, εκτος απο το να κατεβει για να ξαναφαει.. Δυσχερεστατη η προσπαθεια φωτογραφησης αρκεστειτε σε βιντεοπροβολη λοιπον γιατι ακινητος ηταν μονο οταν ηταν κολλημενος επανω μου.
update του μικρου (οχι για πολυ οπως το παει)πορτοκαλογατου που λογω χαρακτηρα χρωματος και ιδιοσυγκρασιας φλερταρω αναμεσα στο Garfield Φαγανα και Χαλβα: η μερα του κυλησε μεταξυ μπωλακιων τροφης, νερου και υπνου και οταν με βλεπει τρεχει επανω μου και δεν αφηνει την αγκαλια μου για τιποτα στον κοσμο, εκτος απο το να κατεβει για να ξαναφαει.. Δυσχερεστατη η προσπαθεια φωτογραφησης αρκεστειτε σε βιντεοπροβολη λοιπον γιατι ακινητος ηταν μονο οταν ηταν κολλημενος επανω μου.
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Mισιρλού, μαγική ομορφιά!
» Ιλλύρια, μια μπλε μαγική ύπαρξη ζητά σπίτι !
» Χαρίζεται η μικρούλα Κάλι (Υιοθετήθηκε)
» Η διακριτική Κάλι ψάχνει σπίτι
» Χαρίζεται ο Πορτοκαλένιος
» Ιλλύρια, μια μπλε μαγική ύπαρξη ζητά σπίτι !
» Χαρίζεται η μικρούλα Κάλι (Υιοθετήθηκε)
» Η διακριτική Κάλι ψάχνει σπίτι
» Χαρίζεται ο Πορτοκαλένιος
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios