Φθινοπωρινή χιονομπαλίτσα ψάχνει γατογονείς μη τη βρει έξω ο χειμώνας Υιοθετήθηκε!!
+5
Leviathan
belezza
Gatoplikti
Lina
Stella M.
9 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Φθινοπωρινή χιονομπαλίτσα ψάχνει γατογονείς μη τη βρει έξω ο χειμώνας Υιοθετήθηκε!!
Η Χιονομπαλίτσα βρέθηκε πεινασμένη πριν από δύο περίπου εβδομάδες στη γειτονιά μας, τη μία εκ των οποίων φιλοξενείται προσωρινά από εμάς.
Είναι περίπου 5 μηνών, ξεκίνησε αποπαρασιτώσεις, είναι υγιής και θα κάνει σε λιγάκι τα εμβόλιά της.
Δεν ακούει σχεδόν καθόλου, οπότε κινδυνεύει έξω κάθε στιγμή.
Υποψήφιοι γατογονείς μην αποθαρρύνεστε που δεν ακούει, είναι γλυκύτατη, παίζει και κάνει χαριτωμενιές συνέχεια, γουργουρίζει με το που βλέπει άνθρωπο και είναι πολύ τρυφερή.
Ακόμη κι όσο παίζει με το που την αγγίζει κανείς γουργουρίζει. Έξτρα μπόνους τα πατούσια και χαίδεμα κοιλίτσας!
Τα πάει πολύ καλά με άλλες γάτες. Στο δικό μας γατονοικοκυριό καμία δεν τα κατάφερε καλύτερα! Εγκλιματίστηκε από τη δέυτερη μέρα.
Είναι πολύ βολική στη φροντίδα της και στην άμμο σκεπάζει τα πάντα επιμελώς.
Με άλλα λόγια έχουμε ένα κορίτσι ανθρωποκεντρικό, επικοινωνιακό, πολύ πολύ γατόφιλο και φυσικά πανέμορφο!
Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι, με την προϋπόθεση στείρωσης. Θα ταξιδέψει σχεδόν οπουδήποτε για να βρει το κατάλληλο σπιτάκι, όπου θα την αγαπήσουν και θα τη φροντίσουν, όπως της αξίζει. Στην περίπτωση που μείνει Θεσσαλονίκη, μπορούμε να αναλάβουμε και τα έξοδα της στείρωσης.
Θαυμάστε το ζουζουνάκι!
Μουτράκι υπέροχο!
Να κυνηγήσω το φτερό απέναντι από την κάμερα;;;
Έτσι για να δείτε τα δύο διαφορετικά προφίλ μου! Προσέξατε τα ιδιαίτερα ματάκια μου; Και κίτρινο και μπεμπεδίστικο γαλάζιο για ποικιλία!
Τώρα μάλλον μπορώ να χουζουρέψω με ασφάλεια...
Είναι περίπου 5 μηνών, ξεκίνησε αποπαρασιτώσεις, είναι υγιής και θα κάνει σε λιγάκι τα εμβόλιά της.
Δεν ακούει σχεδόν καθόλου, οπότε κινδυνεύει έξω κάθε στιγμή.
Υποψήφιοι γατογονείς μην αποθαρρύνεστε που δεν ακούει, είναι γλυκύτατη, παίζει και κάνει χαριτωμενιές συνέχεια, γουργουρίζει με το που βλέπει άνθρωπο και είναι πολύ τρυφερή.
Ακόμη κι όσο παίζει με το που την αγγίζει κανείς γουργουρίζει. Έξτρα μπόνους τα πατούσια και χαίδεμα κοιλίτσας!
Τα πάει πολύ καλά με άλλες γάτες. Στο δικό μας γατονοικοκυριό καμία δεν τα κατάφερε καλύτερα! Εγκλιματίστηκε από τη δέυτερη μέρα.
Είναι πολύ βολική στη φροντίδα της και στην άμμο σκεπάζει τα πάντα επιμελώς.
Με άλλα λόγια έχουμε ένα κορίτσι ανθρωποκεντρικό, επικοινωνιακό, πολύ πολύ γατόφιλο και φυσικά πανέμορφο!
Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι, με την προϋπόθεση στείρωσης. Θα ταξιδέψει σχεδόν οπουδήποτε για να βρει το κατάλληλο σπιτάκι, όπου θα την αγαπήσουν και θα τη φροντίσουν, όπως της αξίζει. Στην περίπτωση που μείνει Θεσσαλονίκη, μπορούμε να αναλάβουμε και τα έξοδα της στείρωσης.
Θαυμάστε το ζουζουνάκι!
Μουτράκι υπέροχο!
Να κυνηγήσω το φτερό απέναντι από την κάμερα;;;
Έτσι για να δείτε τα δύο διαφορετικά προφίλ μου! Προσέξατε τα ιδιαίτερα ματάκια μου; Και κίτρινο και μπεμπεδίστικο γαλάζιο για ποικιλία!
Τώρα μάλλον μπορώ να χουζουρέψω με ασφάλεια...
- Επικοινωνία:
- 6984287257
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Απ: Φθινοπωρινή χιονομπαλίτσα ψάχνει γατογονείς μη τη βρει έξω ο χειμώνας Υιοθετήθηκε!!
Στέλλα είναι σίγουρο το ότι δεν ακούει, γιατί τα ματάκια είναι διαφορετικά?
Πανεμορφάκι είναι μακάρι να βρει σύντομα το παντοτινό της σπιτάκι!!!!!!!
Πανεμορφάκι είναι μακάρι να βρει σύντομα το παντοτινό της σπιτάκι!!!!!!!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Απ: Φθινοπωρινή χιονομπαλίτσα ψάχνει γατογονείς μη τη βρει έξω ο χειμώνας Υιοθετήθηκε!!
Ευχαριστούμε πολύ πολύ!
Δεν πρέπει να έχει ολική απώλεια ακοής. Μάλλον ακούει κάποιες συχνότητες ( Μέχρι στιγμής μοιάζει να αντιδρά στη φωνή του πατέρα μου μόνο, σαν να ψάχνεται κι αυτό κάποιες φορές, αλλά γενικά δεν αποκρίνεται σε ήχους.
Όταν κοιμάται δεν ξυπνάει για κανένα λόγο και τρομάζει λιγάκι αν την ξυπνήσεις. Κοιμάται και βάζεις πιστολάκι δίπλα, ανοιγοκλείνουν πόρτες, δε γυρνάει.Δεν άκουγε τα γρυλίσματα από τις δικές μου. Εξού και ιδανική για συμβίωση με άλλες γάτες, έτσι τα βρήκαν πολύ γρήγορα με τις δικές μου, τη δέχτηκαν, όπως και τα αδεσποτάκια κάτω που την είχα αρχικά.
Τα αυτάκια είναι καθαρά και γενικά η υγεία της είναι άριστη, άρα μάλλον η ιδιαιτερότητά της είναι εκ γενετής.
Κι ο κτηνίατρος διαπίστωσε το θέμα με την ακοή.
Κι αν ακούει δηλαδή, ακούει τόσο λίγο που νομίζω ότι πρακτικά είναι το ίδιο.
Μόνο να μην αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα υιοθεσίας, γιατί είναι τόσο γλυκάκι, αλλά έξω δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιβίωσης..
Δεν πρέπει να έχει ολική απώλεια ακοής. Μάλλον ακούει κάποιες συχνότητες ( Μέχρι στιγμής μοιάζει να αντιδρά στη φωνή του πατέρα μου μόνο, σαν να ψάχνεται κι αυτό κάποιες φορές, αλλά γενικά δεν αποκρίνεται σε ήχους.
Όταν κοιμάται δεν ξυπνάει για κανένα λόγο και τρομάζει λιγάκι αν την ξυπνήσεις. Κοιμάται και βάζεις πιστολάκι δίπλα, ανοιγοκλείνουν πόρτες, δε γυρνάει.Δεν άκουγε τα γρυλίσματα από τις δικές μου. Εξού και ιδανική για συμβίωση με άλλες γάτες, έτσι τα βρήκαν πολύ γρήγορα με τις δικές μου, τη δέχτηκαν, όπως και τα αδεσποτάκια κάτω που την είχα αρχικά.
Τα αυτάκια είναι καθαρά και γενικά η υγεία της είναι άριστη, άρα μάλλον η ιδιαιτερότητά της είναι εκ γενετής.
Κι ο κτηνίατρος διαπίστωσε το θέμα με την ακοή.
Κι αν ακούει δηλαδή, ακούει τόσο λίγο που νομίζω ότι πρακτικά είναι το ίδιο.
Μόνο να μην αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα υιοθεσίας, γιατί είναι τόσο γλυκάκι, αλλά έξω δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιβίωσης..
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Mood :
Γεια σου άσπρη οπτασια!!
Το ζουζουνάκι θα ειναι απροβλημάτιστο σε ολα στο νεο του σπιτάκι που ευχομαστε να το βρει το συντομοτερο δυνατο!
Σπευσατε!!!
Το ζουζουνάκι θα ειναι απροβλημάτιστο σε ολα στο νεο του σπιτάκι που ευχομαστε να το βρει το συντομοτερο δυνατο!
Σπευσατε!!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Ακριβώς αυτό! Η μπέμπα είναι μια μικρή ατρόμητη, δεν κολλάει πουθενά!
Θα βολευτεί απευθείας στον καναπέ των μελλοντικών γατογονιών για να τους γουργουρίσει!
Μάθαμε και συγκεκριμένη κίνηση για το "Έλα"! Η Χιονομπαλίτσα είναι πανέξυπνη!
Επίσης σήμερα δείχνει να τρομάζει λιγότερο όταν την ξυπνάμε, μάλλον βεβαιώθηκε πως δεν κινδυνεύει πια!
Γλυκάκι
Θα βολευτεί απευθείας στον καναπέ των μελλοντικών γατογονιών για να τους γουργουρίσει!
Μάθαμε και συγκεκριμένη κίνηση για το "Έλα"! Η Χιονομπαλίτσα είναι πανέξυπνη!
Επίσης σήμερα δείχνει να τρομάζει λιγότερο όταν την ξυπνάμε, μάλλον βεβαιώθηκε πως δεν κινδυνεύει πια!
Γλυκάκι
-
Mood :
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Είναι υπέροχη! Μακάρι να βρεθεί γρήγορα το σπίτι της!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Είναι τόσο όμορφη και γλυκειά
Μια λευκή οπτασία
Εύχομαι νάναι πολύ πολύ τυχερή όσο τη μέρα που τη βρήκες και να βρεθεί σύντομα στο παντοτινό σπιτάκι της
Γιατί να είναι ανασταλτικός παράγοντας το ότι δεν ακούει ???
Σημασία έχει ότι είναι φιλική, ανθρωποκεντρική, γουργουρίτσα.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς ?????
Μια λευκή οπτασία
Εύχομαι νάναι πολύ πολύ τυχερή όσο τη μέρα που τη βρήκες και να βρεθεί σύντομα στο παντοτινό σπιτάκι της
Γιατί να είναι ανασταλτικός παράγοντας το ότι δεν ακούει ???
Σημασία έχει ότι είναι φιλική, ανθρωποκεντρική, γουργουρίτσα.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς ?????
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ευχαριστούμε όλες εδώ πέρα για τις ευχές σας! Καθεμία για τους λόγους της..
Έχω αρχίσει να αγχώνομαι όμως λίγο, γιατί νομίζω ότι δυσκόλεψαν τα πράγματα με τις αγγελίες υιοθεσιών!
Διάφορες σελίδες ζητάνε αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης..σοβαρά τώρα; Πως θα προωθήσεις ένα αδέσποτο με αυτή την προύπόθεση;
Μέχρι στιγμής αναμένω έγκριση αγγελίας από:
pets.gr και i-pet, ενώ στο vrespet τη δημοσίευσα στην κατηγορία υπηρεσίες & προσφορές, δεν μου επέτρεπε αλλιώς ζητούσε αριθμό σήμανσης και πάλι. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μπορεί να κατέβει προσεχώς από τους διαχειριστές ή να μη τη βλέπουν καν όσοι ψάχνουν.
Βρήκα και μια σελίδα στο facebook, αλλά δεν έχω λογαριασμό να την ανεβάσω, θα στείλω αύριο φωτογραφίες σε κάποιο γνωστό για να την προωθήσει..Και θα βάλω και αφίσες σε δύο pet shop και ένα κτηνιατρείο εδώ κοντά.
Τι άλλο κάνουμε;;;;
Κι από χθες αρχίσαμε να ακούμε τη φωνούλα της! Κι έχει ένα τόσο χαριτωμένο νιαούρισμα! Ακούγεται ειλικρινά σαν πιγκουινάκι, αν έχετε ακούσει ποτέ σε ντοκιμαντέρ. Το κάνει όταν με βλέπει και είναι μάλλον ο χαιρετισμός της στους ανθρώπους.
Έχω αρχίσει να αγχώνομαι όμως λίγο, γιατί νομίζω ότι δυσκόλεψαν τα πράγματα με τις αγγελίες υιοθεσιών!
Διάφορες σελίδες ζητάνε αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης..σοβαρά τώρα; Πως θα προωθήσεις ένα αδέσποτο με αυτή την προύπόθεση;
Μέχρι στιγμής αναμένω έγκριση αγγελίας από:
pets.gr και i-pet, ενώ στο vrespet τη δημοσίευσα στην κατηγορία υπηρεσίες & προσφορές, δεν μου επέτρεπε αλλιώς ζητούσε αριθμό σήμανσης και πάλι. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μπορεί να κατέβει προσεχώς από τους διαχειριστές ή να μη τη βλέπουν καν όσοι ψάχνουν.
Βρήκα και μια σελίδα στο facebook, αλλά δεν έχω λογαριασμό να την ανεβάσω, θα στείλω αύριο φωτογραφίες σε κάποιο γνωστό για να την προωθήσει..Και θα βάλω και αφίσες σε δύο pet shop και ένα κτηνιατρείο εδώ κοντά.
Τι άλλο κάνουμε;;;;
Κι από χθες αρχίσαμε να ακούμε τη φωνούλα της! Κι έχει ένα τόσο χαριτωμένο νιαούρισμα! Ακούγεται ειλικρινά σαν πιγκουινάκι, αν έχετε ακούσει ποτέ σε ντοκιμαντέρ. Το κάνει όταν με βλέπει και είναι μάλλον ο χαιρετισμός της στους ανθρώπους.
-
Mood :
Γατοχουζούρια!
-
Mood :
Το Χιονομπαλάκι υιοθετήθηκε!
Υιοθετήθηκε η κουκλίτσα μας!
Με δυσκολία την έδωσα, είναι αξιολάτρευτη!
Τα πάει καλά με τη νέα της γατομαμά και κοιμούνται αγκαλίτσα!
Η Χιονομπαλίτσα είμαι βέβαιη πως σας ευχαριστεί όλους για τη θετική ενέργεια! Κι εγώ το ίδιο!
Η Χιονομπαλίτσα είμαι βέβαιη πως σας ευχαριστεί όλους για τη θετική ενέργεια! Κι εγώ το ίδιο!
- Σε όλους εκείνους που προωθούν συστηματικά υιοθεσίες:
- Σας συγχαίρω, είναι πολύ δύσκολη διαδικασία!
-
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Πολύ ευχάριστα νέα! Συγχαρητήρια στη νέα γατομαμά συγχαρητήρια και στην προξενήτρα!
LIZA_T- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/09/2016
Stella M. έγραψε:Υιοθετήθηκε η κουκλίτσα μας!
- Σε όλους εκείνους που προωθούν συστηματικά υιοθεσίες:
Σας συγχαίρω, είναι πολύ δύσκολη διαδικασία!
Εμ καπως ετσι εφτασα να εχω 9 γατες ... και προσεχως 10
Καλη ζωη να εχει η ομορφια μου
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Το λουκουμάκι ψάχνει τη δική του οικογένεια και την έχει βρει ήδη!
» Ο μικρός Μέρλιν ψάχνει για γατογονείς
» Arigato, ημίαιμο σιαμάκι cream point ψάχνει γατογονείς!
» Γατούλης Περσίας ψάχνει! (ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ)
» Ο Λαζαρος ψάχνει σπίτι Υιοθετήθηκε
» Ο μικρός Μέρλιν ψάχνει για γατογονείς
» Arigato, ημίαιμο σιαμάκι cream point ψάχνει γατογονείς!
» Γατούλης Περσίας ψάχνει! (ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ)
» Ο Λαζαρος ψάχνει σπίτι Υιοθετήθηκε
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios