το νιαουρινι της αυλης.. υιοθετηθηκε!
+6
Gatoplikti
ZIZIKOS
marina289
dagger
Lina
psipsa
10 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
το νιαουρινι της αυλης.. υιοθετηθηκε!
Απο τα μωρα της απροσιτης και φοβικης γατουλας που ταιζεται στη βεραντα μας αλλα δεν πιανεται με τιποτα, μονο ενα επεζησε τα αλλα τρια εξαφανιστηκαν εν μια νυκτι, σα ν ανοιξε η γης και τα καταπιε ... Εμεινε το νιαουρινι να φωναζει και να κλαιει εχοντας χασει τα αδερφακια του αλλα και διωγμενο πια απο τη μανα του η οποια ουτε να το δει δε θελει...
Εμεινε μονο να παλευει να κρυφτει απο τους μεγαλους γατους και απο ολους τους κινδυνους που απειλουσαν τη μικρη ζωη του. Και απο τη μια ηθελε απεγνωσμενα τη βοηθεια μου και μου νιαουριζε, απο την αλλη ο φοβος ηταν τοσο μεγαλος που οταν εκανα να τον πλησιασω μου εκανε χχχχ και εξαφανιζονταν. Αλλα ο Θεος των γατων ειχε αλλα σχεδια... και εδω και λιγες μερες καταφερα να πλησιασω ενα χερι διστακτικα, να χαιδεψω ενα κεφαλι, μια πλατουλα και.....
χωρις δευτερη σκεψη να τσουπωσω το μικρο νιαουρινι. Τα υπολοιπα ειναι ευνοητα για οσους με ξερετε. Στο τυχερο ως τωρα δωματιακι ο νεος απολαμβανει την πρωτογνωρη θαλπωρη και οταν σταματησει τα κχχχχχ που μας κανει και αφεθει στα χαδια μας, γουργουριζει και τριβεται εκστασιασμενος στην αγκαλια μας. Σας τον παρουσιαζω σε πρωτη επισημη εμφανιση!!!
Εμεινε μονο να παλευει να κρυφτει απο τους μεγαλους γατους και απο ολους τους κινδυνους που απειλουσαν τη μικρη ζωη του. Και απο τη μια ηθελε απεγνωσμενα τη βοηθεια μου και μου νιαουριζε, απο την αλλη ο φοβος ηταν τοσο μεγαλος που οταν εκανα να τον πλησιασω μου εκανε χχχχ και εξαφανιζονταν. Αλλα ο Θεος των γατων ειχε αλλα σχεδια... και εδω και λιγες μερες καταφερα να πλησιασω ενα χερι διστακτικα, να χαιδεψω ενα κεφαλι, μια πλατουλα και.....
χωρις δευτερη σκεψη να τσουπωσω το μικρο νιαουρινι. Τα υπολοιπα ειναι ευνοητα για οσους με ξερετε. Στο τυχερο ως τωρα δωματιακι ο νεος απολαμβανει την πρωτογνωρη θαλπωρη και οταν σταματησει τα κχχχχχ που μας κανει και αφεθει στα χαδια μας, γουργουριζει και τριβεται εκστασιασμενος στην αγκαλια μας. Σας τον παρουσιαζω σε πρωτη επισημη εμφανιση!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Απ: το νιαουρινι της αυλης.. υιοθετηθηκε!
Καλώς όρισες μικρό νιαουρίνι, βρέθηκες στο κατάλληλο παλάτι!!!!!
Είσαι όντως...ζωγραφιά
Είσαι όντως...ζωγραφιά
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Αυτό θα μπορουσε να είναι παιδί της μπέμπας μου
Τι ομορφο και γλυκουλι που είναι
Αντε τυχερουλη στα καλυτερα σαλόνια εχεις πάει
Τι ομορφο και γλυκουλι που είναι
Αντε τυχερουλη στα καλυτερα σαλόνια εχεις πάει
dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
υπέροχος! καλή τύχη να έχει!!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Πανέμορφο είναι
Νάξερε μόνο και πόσο τυχερό που το βούτηξες
Άντε μ΄ένα καλό σπιτάκι τώρα
Νάξερε μόνο και πόσο τυχερό που το βούτηξες
Άντε μ΄ένα καλό σπιτάκι τώρα
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
,Πρώτη αντίδραση μόλις διαβάζεις το ποστ μονο από τον τιτλο. Ααα καλά άντε πάλι!!! Δεύτερη αντιδραση σιγά μην δεν σου καθόταν. Τρίτη αντιδραση
Τετάρτη αντίδραση μπράβο ρε συ ψιψου έχεις γίνει εξπερ
Τετάρτη αντίδραση μπράβο ρε συ ψιψου έχεις γίνει εξπερ
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Αχ, πανεμορφάκος ο Νιαουρίνος! Μακάρι να σταθεί τυχερός για δεύτερη φορά!
- Σπόιλερ:
- Πεντακάθαρη φωλίτσα! Η δικιά μας που είναι ολόιδια γιατί δεν καθαρίζει ποτέ από την τρίχα;;;
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Ευχαριστουμε για τις ευχες και τα καλα σας λογια!! Ειναι οντως τυχερος ο γατουλινης που καταφερε να φυγει απ το δρομο.δυστυχως τ αδερφακια του δε σταθηκαν τοσο τυχερα αλλα δεν πιανοντουσαν με τιποτα δυστυχως!!!απ την αλλη, εξαφανιστηκαν εν μια νυκτι κυριολεκτικα! Δεν προλαβα να κερδισω την εμπιστοσυνη τους και να τα πλησιασω...
Καντε ολοι ευχες να βρεθει και γι αυτον μια καλη μονιμη οικογενεια!!!
Το κρεβατακι αυτο εχει φιλοξενησει ολα μου τα φιλοξενουμενα ως τωρα!!! Φανταζομαι πως ειναι καθαρουλι απο τριχες επειδη ολα τους ως μωρα δε μαδουσαν πολυ.τα αλλα μου κρεβατακια ειναι ολα μες την τριχα!!!
Καντε ολοι ευχες να βρεθει και γι αυτον μια καλη μονιμη οικογενεια!!!
Το κρεβατακι αυτο εχει φιλοξενησει ολα μου τα φιλοξενουμενα ως τωρα!!! Φανταζομαι πως ειναι καθαρουλι απο τριχες επειδη ολα τους ως μωρα δε μαδουσαν πολυ.τα αλλα μου κρεβατακια ειναι ολα μες την τριχα!!!
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Mood :
Κούκλος είναι μωρέ και τυχερός!!!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
ψιψουλα λογω των γεγονοτων της εβδομαδας τωρα σας ειδα. τι κουκλι ειναι αυτο? ειναι ενα απο τα γνωστα μωρα? ειναι ιδιο η amoroda μωρο. ακομα και στο κεφαλακι εχει τις 2 καφε βουλιτσες. ειναι κι αυτο μακρυτριχο πως σου φαινεται? καλη τυχη να εχει το μικρουλινι.
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Πεπη μου ναι ειναι το μονο που επεζησε απο τα τεσσερα μωρα της απροσιτης αδεσποτουλας που μια μου τα εφερε στη βεραντα μου και μια που τα πηρε παλι πισω.. βασικα νομιζω πως αυτα την επαιρναν το κατοπι κι οπου πηγαινε εκεινη την ακολουθουσαν. Τα αλλα τρια χαθηκαν σα ν ανοιξε η γη και τα καταπιε... και να τα πηρε καποιος εστω να τα απομακρυνει δεν παιζει γιατι απλα ηταν αγρια και δεν πιανοντουσαν. Κι εγω με χιλιους κοπους και βασανα καταφερα να περιμαζεψω ετουτο εδω το νεαρο .
Νεοτερα του γουργουρινιου ειναι πως εξελισσεται σε μεγα αγκαλιτσα και χαδιαρουλη.. Μια σου κανει χου αν πλησιασεις και μια σε αφηνει να τον παρεις αγκαλια και να μεινει εκει με τις ωρες γουργουριζοντας και πιπιιλωντας το χερι σου....
Νεοτερα του γουργουρινιου ειναι πως εξελισσεται σε μεγα αγκαλιτσα και χαδιαρουλη.. Μια σου κανει χου αν πλησιασεις και μια σε αφηνει να τον παρεις αγκαλια και να μεινει εκει με τις ωρες γουργουριζοντας και πιπιιλωντας το χερι σου....
-
Mood :
-
Mood :
-
Mood :
τα βιντεακια για οφθαλμολουτρο αλλα και ως ζωντανη αποδειξη πως ακομα και τα αγρια πλασματα βαθια μεσα τους αποζητουν τη θαλπωρη και το χαδι...
-
Mood :
Δεν το πιστέυω ότι αυτό το πλασματάκι κάνει και χιιιι!
Στο 1ο βίντεο έλιωσα, απλά έλιωσα..παθαίνω με τα πατούσια!
Και είναι πράγματι 10 φορές πιο συγκινητικό όταν μιλάμε για πρώην αγριμάκι.
Μωρό μου γλυκούλικο!
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Mood :
γλυκο και τριανταφυλενιο ειναι μωρε. μωρακι που θελει τη μανουλα του φαινεται.καλη τυχη να εχει το γλυκο μου
-
Mood :
καλημερουδια πριν λιγο που μπηκε ο Γιωργος μεσα να τον καλημερισει, πρωτα του εκανε κχχχχχ και μετα τον αφησε να τον παρει αγκαλια και να τον χαιδεψει... βαζοντας μπροστα το χουρχουρομοτερακι!!!
αυτος δεν ειναι γατος ειναι το διχασμενο κορμι!!!
θα προσπαθησω να τον βιντεοσκοπησω να τρελαθειτε!!!
αυτος δεν ειναι γατος ειναι το διχασμενο κορμι!!!
θα προσπαθησω να τον βιντεοσκοπησω να τρελαθειτε!!!
-
Mood :
psipsa έγραψε:
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Είναι πανέμορφος! Θα βρει σίγουρα σπιτάκι! Κι εμένα ένα γατάκι που είχα βρει ήταν τόσο άγριο που για μια εβδομάδα η επικοινωνία μεταξύ μας ήταν μόνο χχχχχχχ. Μετά όμως γλύκανε, ηρέμησε κι υιοθετήθηκε!
Καλή τύχη στο μικρούλη!!!
Καλή τύχη στο μικρούλη!!!
Ήλιος- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 κι 7 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : choose to be happy
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/04/2016
Mood :
-
Mood :
Το μωρο μας μεγαλωνει και εξελισσεται σε εξαιρετο χαρακτηρα!! Πολυ χαδιαρης, ειλικρινα μενω εκπληκτη!! Απο φοβικος γατουλης τοτε που ηταν εξω,σε ενα πανεμορφο χαδιαρογατο που τρωει,κοιμαται και χαιδευεται!!! Τελικα το μονο που θελουν ειναι ασφαλεια και αγαπη!!!!
-
Mood :
Θα μου τον τυλίξετε σε λαδόκολλα παρακαλώ?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
φωτογραφιες για να σιγουρευτουμε παρακαλω
-
Mood :
καιρος για νεα αποκαλυπτικα ντοκουμεντα, που θα σας χαρισουν,ελπιζω , αφθονο γελιο...
πρωταγωνιστουν ο μικρος Αρνής(ετσι τον ονομασε ο νονος Γιωργος) και η εμπειρη σε νεες αφιξεις (του τυπου, δεν ιδρωνει το αυτι της)Πριτσινου..ο νεος, περιεργος αλλα και επιφυλακτικος η αλλη ομως σα να μην υπαρχει...
απολαυστε!!!
πρωταγωνιστουν ο μικρος Αρνής(ετσι τον ονομασε ο νονος Γιωργος) και η εμπειρη σε νεες αφιξεις (του τυπου, δεν ιδρωνει το αυτι της)Πριτσινου..ο νεος, περιεργος αλλα και επιφυλακτικος η αλλη ομως σα να μην υπαρχει...
απολαυστε!!!
-
Mood :
-
Mood :
Τι χαριτωμένος γλύκας αλλά και η Πριτσίνου βαμβακένια! Μα τι όνομα και αυτό από που βγήκε?
Αααα επιτρέψτε μου μια γνώμη του κοινού Αρνής η Άρνι που μου ακούγεται πολύ ταιριαστο εμένα?
Ακόμα περιμένω την λαδόκολλα!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
αν ρωτας για το ονομα του Πριτσινιου, το συνοδευει δυστυχως μια οχι και τοσο κολακευτικη ιστορια... απ αυτες που αποδεικνυουν πως, καλλιο να σου βγει το ματι, παρα το ονομα!!! ε, σ αυτην βγηκε το ονομα, απ οταν ηταν μωρο και το περιμαζεψε η κορη μου και το σωσαμε με παμπολλες αντιβιωσεις και επισκεψεις εις κτηνιατρους, ειχε τη συνηθεια να...αεριζεται εντονως. Οποτε ονομαστηκε Πριτσινι...
Οσο για τον Αρνη, ο Γιωργος ολο και λεει παω να δω το μωρο ειναι σαν αρνι ειναι σαν αρνι και του βγηκε κι αυτου το ονομα,.... Λεω να τον αναβαθμισω σε Ανρι, που φερνει και κατι σε χλιδατο που λεει ο λογος. Βεβαια, αν (fingers crossed) υιοθετηθει, θα του δωσει η νεα του οικογενεια το ονομα του, εμεις απλως ειμαστε οι μεσαζοντες. Ελπιζω...
και για ποια λαδοκολλα ομιλεις παρακαλω;;;
Οσο για τον Αρνη, ο Γιωργος ολο και λεει παω να δω το μωρο ειναι σαν αρνι ειναι σαν αρνι και του βγηκε κι αυτου το ονομα,.... Λεω να τον αναβαθμισω σε Ανρι, που φερνει και κατι σε χλιδατο που λεει ο λογος. Βεβαια, αν (fingers crossed) υιοθετηθει, θα του δωσει η νεα του οικογενεια το ονομα του, εμεις απλως ειμαστε οι μεσαζοντες. Ελπιζω...
και για ποια λαδοκολλα ομιλεις παρακαλω;;;
-
Mood :
Εμένα μ'αρέσει πιο πολύ το Αρνής! Εντάξει από τα πολύ γλυκά βίντεο που σε κάνουν να χαμογελάς! Ο Αρνής απείρως χαριτωμένος!
Όσο για το Πριτσινάκι, θα πω ότι ερωτεύομαι καινούργια γάτα εδώ μέσα
Είναι υπόψια από πατουσάκια αυτό που κάνει; Βλέπει καινούργιο γατί στο σπίτι της και κάνει πατούσια θα τρελαθώ!
Αχ ζηλεύω γιατί οι κοριτσάρες μου ακόμη κι ακόμη ένα αφιόνι το παθαίνουν με τους επισκέπτες στην αρχή!
Πριτσίνι Τέλεια γάτα!
Όσο για το Πριτσινάκι, θα πω ότι ερωτεύομαι καινούργια γάτα εδώ μέσα
Είναι υπόψια από πατουσάκια αυτό που κάνει; Βλέπει καινούργιο γατί στο σπίτι της και κάνει πατούσια θα τρελαθώ!
Αχ ζηλεύω γιατί οι κοριτσάρες μου ακόμη κι ακόμη ένα αφιόνι το παθαίνουν με τους επισκέπτες στην αρχή!
Πριτσίνι Τέλεια γάτα!
-
Mood :
Ααααα ωραίο το Ανρί είναι και γαλλικό.
Αυτή την λαδόκολλα
Αυτή την λαδόκολλα
Gatoplikti έγραψε:Θα μου τον τυλίξετε σε λαδόκολλα παρακαλώ?
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Γατοπληκτουλα μου, ευχαριστως!!! Σας τον δινω πακετο για το σπιτι!!!
Στελλα, το Πριτσινι ειναι ανωτερη γατα... Την ανατροφη και τους αριστους τροπους συμπεριφορας οφειλει στην κορη μου που την ανεθρεψε απο μωρο και ουσιαστικα ειναι το παιδι της... Την εχει στ αληθεια εκπαιδευσει την κανει μπανιο αδιαμαρτυρητα και οταν της εκανε αταξιες της ελεγε τιμωρια στη θεση σου και εκεινη πηγαινε στο καλαθι της και καθοταν μεχρι να παρει αφεση αμαρτιων!!!!!
Ειναι επισης η μητρικη φιγουρα που εχει υποδεχτει ολα μας τα γατουνια στο χρονο που το καθενα ηρθε στη ζωη μας (και τη δικη της!!!)τα καλωσοριζε στο σπιτικο μας και ποτε μα ποτε δεν τους κακοφερθηκε. Μονο που καθε φορα πουνερχοταν ενα νεο ζωο στο σπιτι κρατουσε μουτρα στη Μαριλαντα την κορη μου δηλαδη σα να της ελεγε ...κι αλλο εφερες!!!!
Τωρα που γνωριστηκε με το νεαρο ολο ναζι και σκερτσο ειναι κι εκεινο την παραμονευει και παει να τη γνωρισει αλλα εκ του μακροθεν προς το παρον!!!
Το ποσο τα κανω χαζι δε λεγεται!!!
Στελλα, το Πριτσινι ειναι ανωτερη γατα... Την ανατροφη και τους αριστους τροπους συμπεριφορας οφειλει στην κορη μου που την ανεθρεψε απο μωρο και ουσιαστικα ειναι το παιδι της... Την εχει στ αληθεια εκπαιδευσει την κανει μπανιο αδιαμαρτυρητα και οταν της εκανε αταξιες της ελεγε τιμωρια στη θεση σου και εκεινη πηγαινε στο καλαθι της και καθοταν μεχρι να παρει αφεση αμαρτιων!!!!!
Ειναι επισης η μητρικη φιγουρα που εχει υποδεχτει ολα μας τα γατουνια στο χρονο που το καθενα ηρθε στη ζωη μας (και τη δικη της!!!)τα καλωσοριζε στο σπιτικο μας και ποτε μα ποτε δεν τους κακοφερθηκε. Μονο που καθε φορα πουνερχοταν ενα νεο ζωο στο σπιτι κρατουσε μουτρα στη Μαριλαντα την κορη μου δηλαδη σα να της ελεγε ...κι αλλο εφερες!!!!
Τωρα που γνωριστηκε με το νεαρο ολο ναζι και σκερτσο ειναι κι εκεινο την παραμονευει και παει να τη γνωρισει αλλα εκ του μακροθεν προς το παρον!!!
Το ποσο τα κανω χαζι δε λεγεται!!!
-
Mood :
το γατουλινι...εκπαιδευεται και..παιδευει!!! βεβαια η γατα που το ανεχεται, δεν ειναι μια οποιαδηποτε γατα..
-
Mood :
Το Πριτσινάκι το αγαπώ!
-
Mood :
Kαλε μεγάλωσε αυτο!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Γλυκάκια και τα δύο!!!!!!
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
ειναι τωρα καμποσες μερες που το μικρο μας νιαουρελινι η Αρνής η Ανρι κατα το γαλλικοτερο ζει με την καινουρια του οικογενεια κοντα μας σχετικα, στο Κρυονερι. Η νεα του γατομαμα ειναι μια νεα κοπελιτσα που ζει με την οικογενεια της και που ειδε κι αγαπησε τον αγαπησιαρη και γουργουριστο μας νεαρο, μας τον ζητησε, ηρθε και τον πηρε. Προχτες μαλιστα πηγαμε μαζι για το πρωτο του εμβολιο. Ο νεος, που μετονομαστηκε σε Φοξυ εχει προσαρμοστει ηδη στη ζωη του νεου του σπιτιου και αγαπηθηκε απο ολους.. Καλη ζωη μικρουλη μου!!!!
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Xαριζονται τα Ζουζουδακια.
» Υιοθεσία για μωρό αρσενικό γατάκι ενός μηνός ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!
» Που να βρώ Γαλήνη...Υιοθετήθηκε
» Ψάχνω σπίτι
» Χαρίζεται γατούλα (Υιοθετήθηκε!)
» Υιοθεσία για μωρό αρσενικό γατάκι ενός μηνός ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!
» Που να βρώ Γαλήνη...Υιοθετήθηκε
» Ψάχνω σπίτι
» Χαρίζεται γατούλα (Υιοθετήθηκε!)
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios