Σε αναζήτηση Χριστουγεννιάτικου θαύματος!
+5
ZIZIKOS
belezza
Gatoplikti
Lina
Leviathan
9 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σε αναζήτηση Χριστουγεννιάτικου θαύματος!
Διότι εαν βρουν σπίτι αυτά τα πλάσματα, πραγματικά θα πρόκειται για θαύμα...
Δεν είναι μωρά, δεν είναι φουντωτά. Τα τρία γεννήθηκαν στο δρόμο, ο τέταρτος ζούσε σε σπίτι κι εγκαταλείφθηκε. Έχουν πάνω κάτω την ίδια ηλικία, οπότε θα προωθηθούν μαζί.
Τα ταίζω καθημερινά, οι τρεις αδερφούλες είναι πλέον "τα γατιά του μπαλκονιού", ο σιαμεζάκος είναι "ο γατούλης της τρύπας" διότι περνάει τις μέρες του χωμένος σε μια τρύπα, μέσα στο φόβο.
Ιδανικά θα ήταν να βρεθεί ένα σπίτι για όλα τους, αλλά έστω κι ένα να σωθεί από το δρόμο θα είναι μια νίκη.
Να συστηθούμε λοιπόν:
Μυρσέλλα: ίσως η πιο "κοινή" εμφανισιακά, μα θέλει τόσο μα τόσο πολύ ένα σπίτι!
Όλο προσπαθεί να τρυπώσει στο δικό μου, με αποτέλεσμα να στρεσσάρονται τρομερά τα γατιά μου. Δεν απομακρύνεται σχεδόν ποτέ από το μπαλκόνι, κι όλο κοιτάει μέσα με παράπονο... Είναι η πιο φιλική και ήσυχη από όλα, τρώει τα πάντα, πήρε το χάπι αποπαρασίτωσης αδιαμαρτύρητα, είναι "κορίτσι για σπίτι".
Ανεμώνη: το τρελόγατο! Κάνει τρομερά άλματα, μιλάει πολύ, τρώει πολύ, γουργουρίζει πολύ... όλα τα κάνει στο μάξιμουμ!
Ιδιαίτερη ομορφιά, που λίγοι δυστυχώς θα εκτιμήσουν, όπως συνήθως συμβαίνει με τα ταρταρουγάκια. Ιδανικά θα ήταν να υιοθετηθεί με μια από τις αδερφούλες της, ή σε σπίτι με άλλη γάτα γιατί είναι πολύ κοινωνική κι αποζητά έντονα την παρέα.
Ήταν πολυ ντροπαλή στην αρχή, και κατέληξε η πιο κοινωνική από όλα.
H τρίτη αδερφούλα, η ....Γκόμενα, όπως της έμεινε το όνομα, δυστυχώς μας πρόλαβε κι έκανε μια γέννα, οπότε θα είναι διαθέσιμη προς υιοθεσία αφού απογαλακτίσει τα μωρά της και στειρωθεί. Μπορείτε να τη θαυμάσετε σε ομαδικές φωτογραφίες με τις αδερφές της όμως. Είναι η πιο ανεξάρτητη, και ζωηρή σαν κάθε τρίχρωμη που σέβεται τον εαυτό της.
Oι τρεις αδερφούλες είναι περίπου 7-8 μηνών. Θα δοθούν αποπαρασιτωμένες, εμβολιασμένες και στειρωμένες.
Τέλος, υπάρχει αυτός ο υπέροχος red point σιαμεζάκος. Κάποτε είχε όνομα, και σπίτι, μέχρι που "μεγάλωσε", τον βαρέθηκαν και τον πέταξαν σε μια από τις χειρότερες περιοχές του Βόλου, κοντά σε κεντρικό δρόμο, με αγέλες σκυλιών να περνάνε τακτικά, με άλλες γάτες που δεν τον αποδέχονται και τον χτυπάνε.
Είναι φοβικός, έχει βρει ως καταφύγιο μια τρύπα σε κάτι χαλάσματα και δεν ξεμυτίζει από κει.
Ψάχνει μόνο έμπειρο με φοβικά ζώα γατογονιό. Αναλαμβάνω τη στείρωση, τον εμβολιασμό του, ίσως και τη φιλοξενία του για ένα διάστημα (εφόσον έχουν υιοθετηθεί τα άλλα μου φιλοξενούμενα, κι εφόσον έχει ήδη βρεθεί μόνιμο σπίτι για αυτόν).
Είναι περίπου 10-12 μηνών πλέον, αλλά πιστεύω πως απλά χρειαζεται να νιώσει ασφάλεια ξανά για να ξετυλίξει το χαρακτήρα του. Δεν είναι καθόλου επιθετικός, ούτε με άλλες γάτες ούτε με ανθρώπους, είναι όμως τρομοκρατημένος.
Βρίσκονται στο Βόλο και υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς στην Αθήνα αν βρεθεί το κατάλληλο σπίτι.
Περισσότερες πληροφορίες στο 6980153678
Δεν είναι μωρά, δεν είναι φουντωτά. Τα τρία γεννήθηκαν στο δρόμο, ο τέταρτος ζούσε σε σπίτι κι εγκαταλείφθηκε. Έχουν πάνω κάτω την ίδια ηλικία, οπότε θα προωθηθούν μαζί.
Τα ταίζω καθημερινά, οι τρεις αδερφούλες είναι πλέον "τα γατιά του μπαλκονιού", ο σιαμεζάκος είναι "ο γατούλης της τρύπας" διότι περνάει τις μέρες του χωμένος σε μια τρύπα, μέσα στο φόβο.
Ιδανικά θα ήταν να βρεθεί ένα σπίτι για όλα τους, αλλά έστω κι ένα να σωθεί από το δρόμο θα είναι μια νίκη.
Να συστηθούμε λοιπόν:
Μυρσέλλα: ίσως η πιο "κοινή" εμφανισιακά, μα θέλει τόσο μα τόσο πολύ ένα σπίτι!
Όλο προσπαθεί να τρυπώσει στο δικό μου, με αποτέλεσμα να στρεσσάρονται τρομερά τα γατιά μου. Δεν απομακρύνεται σχεδόν ποτέ από το μπαλκόνι, κι όλο κοιτάει μέσα με παράπονο... Είναι η πιο φιλική και ήσυχη από όλα, τρώει τα πάντα, πήρε το χάπι αποπαρασίτωσης αδιαμαρτύρητα, είναι "κορίτσι για σπίτι".
Ανεμώνη: το τρελόγατο! Κάνει τρομερά άλματα, μιλάει πολύ, τρώει πολύ, γουργουρίζει πολύ... όλα τα κάνει στο μάξιμουμ!
Ιδιαίτερη ομορφιά, που λίγοι δυστυχώς θα εκτιμήσουν, όπως συνήθως συμβαίνει με τα ταρταρουγάκια. Ιδανικά θα ήταν να υιοθετηθεί με μια από τις αδερφούλες της, ή σε σπίτι με άλλη γάτα γιατί είναι πολύ κοινωνική κι αποζητά έντονα την παρέα.
Ήταν πολυ ντροπαλή στην αρχή, και κατέληξε η πιο κοινωνική από όλα.
H τρίτη αδερφούλα, η ....Γκόμενα, όπως της έμεινε το όνομα, δυστυχώς μας πρόλαβε κι έκανε μια γέννα, οπότε θα είναι διαθέσιμη προς υιοθεσία αφού απογαλακτίσει τα μωρά της και στειρωθεί. Μπορείτε να τη θαυμάσετε σε ομαδικές φωτογραφίες με τις αδερφές της όμως. Είναι η πιο ανεξάρτητη, και ζωηρή σαν κάθε τρίχρωμη που σέβεται τον εαυτό της.
Oι τρεις αδερφούλες είναι περίπου 7-8 μηνών. Θα δοθούν αποπαρασιτωμένες, εμβολιασμένες και στειρωμένες.
Τέλος, υπάρχει αυτός ο υπέροχος red point σιαμεζάκος. Κάποτε είχε όνομα, και σπίτι, μέχρι που "μεγάλωσε", τον βαρέθηκαν και τον πέταξαν σε μια από τις χειρότερες περιοχές του Βόλου, κοντά σε κεντρικό δρόμο, με αγέλες σκυλιών να περνάνε τακτικά, με άλλες γάτες που δεν τον αποδέχονται και τον χτυπάνε.
Είναι φοβικός, έχει βρει ως καταφύγιο μια τρύπα σε κάτι χαλάσματα και δεν ξεμυτίζει από κει.
Ψάχνει μόνο έμπειρο με φοβικά ζώα γατογονιό. Αναλαμβάνω τη στείρωση, τον εμβολιασμό του, ίσως και τη φιλοξενία του για ένα διάστημα (εφόσον έχουν υιοθετηθεί τα άλλα μου φιλοξενούμενα, κι εφόσον έχει ήδη βρεθεί μόνιμο σπίτι για αυτόν).
Είναι περίπου 10-12 μηνών πλέον, αλλά πιστεύω πως απλά χρειαζεται να νιώσει ασφάλεια ξανά για να ξετυλίξει το χαρακτήρα του. Δεν είναι καθόλου επιθετικός, ούτε με άλλες γάτες ούτε με ανθρώπους, είναι όμως τρομοκρατημένος.
Βρίσκονται στο Βόλο και υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς στην Αθήνα αν βρεθεί το κατάλληλο σπίτι.
Περισσότερες πληροφορίες στο 6980153678
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Κάπου στον κόσμο μου.
Αριθμός γατουνίων : x + 2 που είναι πλέον μακρυά μου ...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κανένας.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Είμαι υπερπλήρης.
Motto : ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Mood :
Απ: Σε αναζήτηση Χριστουγεννιάτικου θαύματος!
Μυρίστηκαν αγάπη και ζεστασιά και σου ήρθαν Πηνελόπη μου. Μακάρι το δώρο των Χριστουγέννων να ήταν γι αυτά το Δικό τους σπιτάκι
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Lina έγραψε:Μυρίστηκαν αγάπη και ζεστασιά και σου ήρθαν Πηνελόπη μου. Μακάρι το δώρο των Χριστουγέννων να ήταν γι αυτά το Δικό τους σπιτάκι
+++++
Βρε τα κακομοιρικα τι τραβανε τα πλασματάκια και αυτα.... Ο σιαμεζάκος ποσο φοβισμένος και αυτη η Μυρσέλλα φαινεται στο μάτια της βρε παιδι μου! Παρε με σου λεει......
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Ο σιαμεζάκος αν όλα πάνε καλά έχει βρει σπίτι.
Η Μυρσέλλα και οι αδερφές της -όπως ήταν αναμενόμενο- είναι στα αζήτητα.
Την επόμενη εβδομάδα θα εμβολιαστεί, θα στειρωθεί και θα γίνει χειρουργείο για να αφαιρεθούν κάποια σπασμένα δοντάκια (από κλωτσιά που έφαγε από καλοθελητές της γειτονιάς).
Ψάχνει έναν Ανθρωπο να τη σώσει από τη ζωή στο δρόμο. Εδώ έχει φαγητό, νερό και μέρος να κοιμηθεί αλλά δεν της φτάνει.
Θέλει να μπει μέσα.
Θέλει σπίτι.
Ναι, είναι ένα "άσχημο", "βρωμιάρικο", "κοινό" γατί αλλά έχει το πιο δυνατό γουργούρισμα που άκουσα ποτέ σε γάτα, φωνή που δεν ακούγεται κι επιμονή και λαχτάρα να μπει μέσα.
Είναι γάτα για καναπέδες και μαξιλάρια, όχι για κάδους, όχι για το μπαλκόνι μου.
Θα χαρώ να τη μεταφέρω Αθήνα αν βρεθεί σπίτι.
Θα είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, πλήρως αποπαρασιτωμένη.
Ένα σπίτι της λείπει μόνο!
6980153678 για περισσότερες πληροφορίες
Η Μυρσέλλα και οι αδερφές της -όπως ήταν αναμενόμενο- είναι στα αζήτητα.
Την επόμενη εβδομάδα θα εμβολιαστεί, θα στειρωθεί και θα γίνει χειρουργείο για να αφαιρεθούν κάποια σπασμένα δοντάκια (από κλωτσιά που έφαγε από καλοθελητές της γειτονιάς).
Ψάχνει έναν Ανθρωπο να τη σώσει από τη ζωή στο δρόμο. Εδώ έχει φαγητό, νερό και μέρος να κοιμηθεί αλλά δεν της φτάνει.
Θέλει να μπει μέσα.
Θέλει σπίτι.
Ναι, είναι ένα "άσχημο", "βρωμιάρικο", "κοινό" γατί αλλά έχει το πιο δυνατό γουργούρισμα που άκουσα ποτέ σε γάτα, φωνή που δεν ακούγεται κι επιμονή και λαχτάρα να μπει μέσα.
Είναι γάτα για καναπέδες και μαξιλάρια, όχι για κάδους, όχι για το μπαλκόνι μου.
Θα χαρώ να τη μεταφέρω Αθήνα αν βρεθεί σπίτι.
Θα είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, πλήρως αποπαρασιτωμένη.
Ένα σπίτι της λείπει μόνο!
6980153678 για περισσότερες πληροφορίες
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πολύ θετική σκέψη και αυτά τα πλάσματα θα βρουν σύντομα σπιτάκι. Υπάρχουν Άνθρωποι που δεν τους νοιάζει η εμφάνιση, η ηλικία, η "βρωμιά" και αυτοί είναι οι δικοί τους Άνθρωποι...
Όλα να πάνε καλά
Όλα να πάνε καλά
-
Mood :
Ευχομαι τα καλυτερα και γι αυτη την κουκλα. και συμφωνω με τη λινα πως υπαρχουν ανθρωποι που καθολου δεν τους νοιαζει η εμφανιση .αλλωστε εμενα μου φαινεται πανεμορφη .
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Ευχαριστούμε κορίτσια
Μακάρι να βρεθεί ο άνθρωπος της, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να μείνει έξω, γιατί δεν μπορεί να μπει μέσα. Όποτε βγαίνω στο μπαλκόνι, δεν την ενδιαφέρει να φάει, μόνο να χαιδευτεί.
Δεν την έχω ακούσει ποτέ να κάνει χου σε άλλη γάτα, δεν υπερασπίζεται τίποτα.
Τρίτη ή Πέμπτη θα στειρωθεί, ανάλογα με το πρόγραμμα του γιατρού μας.
Μακάρι να μπορούσα να την πάρω κι αυτή μέσα αλλά είναι αδύνατο.
Μακάρι να βρεθεί ο άνθρωπος της, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να μείνει έξω, γιατί δεν μπορεί να μπει μέσα. Όποτε βγαίνω στο μπαλκόνι, δεν την ενδιαφέρει να φάει, μόνο να χαιδευτεί.
Δεν την έχω ακούσει ποτέ να κάνει χου σε άλλη γάτα, δεν υπερασπίζεται τίποτα.
Τρίτη ή Πέμπτη θα στειρωθεί, ανάλογα με το πρόγραμμα του γιατρού μας.
Μακάρι να μπορούσα να την πάρω κι αυτή μέσα αλλά είναι αδύνατο.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πως πονάει η καρδιά μου με τις περιγραφές σου.
Τόσα καλά πλάσματα εκεί έξω... στα αζήτητα ..
Λόγω εμφάνισης ?Λόγω ρατσισμού ?
Τόσα πλάσματα που ικετεύουν για ένα σπίτι.. κι όταν το βρίσκουν μόνο ευγνωμοσύνη βλέπεις στο βλέμμα τους.
Εγω τη βρίσκω όμορφη .. αλλά αυτό που πραγματικά με λειώνει είναι ο χαρακτήρας που περιγράφεις
Εύχομαι με όλη μου τη ψυχή το θαύμα των Χριστουγέννων να της φέρει το σπιτάκι που τόσο απεγνωσμένα ζητάει και να της δώσει αγάπη και ασφάλεια παντοτινή
Τόσα καλά πλάσματα εκεί έξω... στα αζήτητα ..
Λόγω εμφάνισης ?Λόγω ρατσισμού ?
Τόσα πλάσματα που ικετεύουν για ένα σπίτι.. κι όταν το βρίσκουν μόνο ευγνωμοσύνη βλέπεις στο βλέμμα τους.
- Σπόιλερ:
- και τα δικά μας τα σκ@τόγατα βολεμένα και με όλα τα καλά και κάνουν κόνξες ..
Εγω τη βρίσκω όμορφη .. αλλά αυτό που πραγματικά με λειώνει είναι ο χαρακτήρας που περιγράφεις
Εύχομαι με όλη μου τη ψυχή το θαύμα των Χριστουγέννων να της φέρει το σπιτάκι που τόσο απεγνωσμένα ζητάει και να της δώσει αγάπη και ασφάλεια παντοτινή
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ψυχουλάκια,πραγματικά πονάει η ψυχή σου μ'αυτά τα πλάσματα που λες και απαιτούν ν'ανοίξει κάποιος το σπίτι και να τ'αγκαλιάσει.Μακάρι κάτι να βρεθεί σύντομα!!!!
-
Mood :
Η αδερφή της χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.
Από χτες η Μυρσέλλα κυκλοφορεί δίπλα σε κεντρικό δρόμο, ψάχνοντας την και φωνάζοντας στους περαστικούς.
Ενδιαφέρον για την υιοθεσίας της μηδενικό. Δεν υπήρξε ούτε ένα τηλέφωνο. Σε όσους την προώθησα δεν "άρεσε".
Είναι ένα αστεράκι που δυστυχώς έχει ημερομηνία λήξεως. Θα πάει από ρόδα, ή από φόλα, ή θα τη βρω κομμάτια από σκυλιά.
Δεν είναι αρκετά "ιδιαίτερη" για να ανοίξουν πόρτες για κείνη.
Αν κάποιος θέλει να τη σώσει, θα δοθεί στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη.
6980153678
Από χτες η Μυρσέλλα κυκλοφορεί δίπλα σε κεντρικό δρόμο, ψάχνοντας την και φωνάζοντας στους περαστικούς.
Ενδιαφέρον για την υιοθεσίας της μηδενικό. Δεν υπήρξε ούτε ένα τηλέφωνο. Σε όσους την προώθησα δεν "άρεσε".
Είναι ένα αστεράκι που δυστυχώς έχει ημερομηνία λήξεως. Θα πάει από ρόδα, ή από φόλα, ή θα τη βρω κομμάτια από σκυλιά.
Αν κάποιος θέλει να τη σώσει, θα δοθεί στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη.
6980153678
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
τι να πω για τα ατυχα αυτα πλασματα. μονο εμεις και οσοι τα πονανε μπορουν να τα σωσουν. ευχη μου να βρεθει αυτος/η που θα την πονεσει και θα τη βαλει στη ζωη του.
-
Mood :
Πόσο κρίμα γι'αυτά τα ξεχωριστά πλάσματα που ζουν έξω
-
Mood :
Tι κριμα να βρισκονται στο δρομο τοσες ψυχες και να ειναι αναλωσιμα σαν αντικειμενα!! .Μακαρι να μην εχει την ιδια τυχη με την αδελφη της η Μυσρελα και να βρει το δικο της σπιτικο
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Φαινεται και τοσο καλούλα
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Το χριστουγεννιάτικο θαύμα δεν ήρθε. Ούτε το πρωτοχρονιάτικο.
Η Μυρσέλλα όμως ελπίζει το 2018 να είναι η χρονιά που θα τη βρει μέσα σε σπίτι.
Πριν τη βρει καμιά ρόδα, καμιά φόλα ή τα σαγόνια ενός σκύλου.
Υπενθυμίζω, θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη.
Η Μυρσέλλα όμως ελπίζει το 2018 να είναι η χρονιά που θα τη βρει μέσα σε σπίτι.
Πριν τη βρει καμιά ρόδα, καμιά φόλα ή τα σαγόνια ενός σκύλου.
Υπενθυμίζω, θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Θέε μου το σκέφτομαι τόσο πολύ το Μυρσελλάκι! Ξέρω ότι δε φτάνει.
Τέτοιο χαρακτήρα που περιγράφεις..
Και μου κάνει κι πιο προσωπικό κλικ, γιατί είναι ολόιδια με ένα αδεσποτάκι που φρόντιζα, το Γουργουρίνι κι έχω να τη δω από τις 22 Ιουλίου..
Ίδιο φατσάκι, ίδιος χαρακτήρας, αχ τι να πω.
Πάντως την έχω δείξει σε όποιο γνωστό φιλόζωο έχω, ελπίζω ακόμη.
Εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα να βρεθούν σύντομα για το κοριτσάκι!
Τέτοιο χαρακτήρα που περιγράφεις..
Και μου κάνει κι πιο προσωπικό κλικ, γιατί είναι ολόιδια με ένα αδεσποτάκι που φρόντιζα, το Γουργουρίνι κι έχω να τη δω από τις 22 Ιουλίου..
Ίδιο φατσάκι, ίδιος χαρακτήρας, αχ τι να πω.
Πάντως την έχω δείξει σε όποιο γνωστό φιλόζωο έχω, ελπίζω ακόμη.
Εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα να βρεθούν σύντομα για το κοριτσάκι!
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Ενα σφιξιμο καθε φορα που ενα γατακι ψαχνει για σπιτι. Ευχομαι ολα
μα ολα τα αδεσποτακια και ειδικα αυτα που θα δυσκολευτουν στο δρομο να βρουν τον ανθρωπο τους
μα ολα τα αδεσποτακια και ειδικα αυτα που θα δυσκολευτουν στο δρομο να βρουν τον ανθρωπο τους
-
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ και για την προώθηση και για τα καλά λόγια
Πραγματικά εύχομαι να βρεθεί κάτι.
Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα...
Από την άλλη βέβαια είναι το καθένα με την τύχη του.
Πραγματικά εύχομαι να βρεθεί κάτι.
Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα...
Από την άλλη βέβαια είναι το καθένα με την τύχη του.
- Σπόιλερ:
- Πχ αυτό εδώ το πλάσμα το προωθώ από αρχές του 2016. Από 3-4 μηνών.
Υπήρξε αρχικά ενδιαφέρον, για πολλούς λόγους η υιοθεσία της δεν πραγματοποιήθηκε... και μετά απλά "μεγάλωσε" κι έπαψε να υπάρχει ενδιαφέρον.
Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη -πλέον και φοβική- κι ακόμα στο δρόμο.
Κι αν αυτό το -όντως εντυπωσιακό- πλάσμα βρίσκεται ακόμα στο δρόμο, η Μυρσέλλα τι ελπίδες έχει;
Αλλά...θα δείξει. Θα το παλέψουμε.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
αχχχ αυτα τα πλασματα του δρομου!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Καλησπέρα!! Εύχομαι η χρονιά αυτή να είναι τυχερή για τα γατάκια σου!! Μην απογοητεύεσαι! Η Μάγια μου(μια μελογατούλα για πολλά χάδια) έμενε κι αυτή στους δρόμους στα αυτοκίνητα και τώρα βρίσκεται σε ζεστό σπιτάκι υιοθετημένη!! 9 μηνών ήταν όταν υιοθετήθηκε...τα δικά σου είναι και πιο μικρά! Τα έχεις βάλει σε αγγελίες;; σε φιλοζωικές σελίδες στο φέισμπουκ; Επίσης θα βοηθούσε πολύ κι ένα βιντεάκι!
Ποια αδελφούλα χτυπήθηκε;; τώρα είναι καλά;;
Εννοείται τα προωθούμε τα κορίτσια! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Ποια αδελφούλα χτυπήθηκε;; τώρα είναι καλά;;
Εννοείται τα προωθούμε τα κορίτσια! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Ήλιος- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 κι 7 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : choose to be happy
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/04/2016
Mood :
Είναι ιδιαίτερη, κάθε πλάσμα είναι..
Εγω τη βρίσκω πανέμορφη και ξεχωριστή και μόνο ο χαρακτήρας της φτάνει για να τη λατρέψει κανείς
Το ενδιαφέρον που δεν υπήρξε για κείνη έμεινε πίσω μαζί με όλα τα άσχημα της προηγούμενης χρονιάς.
Εύχομαι η καινούργια χρονιά ν' ανοίξει τις πόρτες της τύχης της και να βρεί τον άνθρωπο που πραγματικά αξίζει.
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:Δεν είναι αρκετά "ιδιαίτερη" για να ανοίξουν πόρτες για κείνη.
Είναι ιδιαίτερη, κάθε πλάσμα είναι..
Εγω τη βρίσκω πανέμορφη και ξεχωριστή και μόνο ο χαρακτήρας της φτάνει για να τη λατρέψει κανείς
Το ενδιαφέρον που δεν υπήρξε για κείνη έμεινε πίσω μαζί με όλα τα άσχημα της προηγούμενης χρονιάς.
Εύχομαι η καινούργια χρονιά ν' ανοίξει τις πόρτες της τύχης της και να βρεί τον άνθρωπο που πραγματικά αξίζει.
++++++++
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.
Εδώ η αγγελία της στο φβ για όποιον θέλει να την προωθήσει:
https://www.facebook.com/marilena.tsantaki/posts/10211300202248344
Η αδερφούλα της δεν ζει πλέον, έχουν μείνει μόνο η Μυρσέλλα και η Ανεμώνη.
Θα προσπαθήσω να βγάλω και βιντεάκι.
Δεν μπορώ να την πάρω εντός σπιτιού λόγω έλλειψης χώρου (κι άρρωστων γατιών). Οπότε κάθε μέρα φλερτάρει με το θάνατο, δυστυχώς...
Και μερικές ακόμα φωτογραφίες, μήπως τη δει ο άνθρωπος της και την ερωτευτεί...
Εδώ η αγγελία της στο φβ για όποιον θέλει να την προωθήσει:
https://www.facebook.com/marilena.tsantaki/posts/10211300202248344
Η αδερφούλα της δεν ζει πλέον, έχουν μείνει μόνο η Μυρσέλλα και η Ανεμώνη.
Θα προσπαθήσω να βγάλω και βιντεάκι.
Δεν μπορώ να την πάρω εντός σπιτιού λόγω έλλειψης χώρου (κι άρρωστων γατιών). Οπότε κάθε μέρα φλερτάρει με το θάνατο, δυστυχώς...
Και μερικές ακόμα φωτογραφίες, μήπως τη δει ο άνθρωπος της και την ερωτευτεί...
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Με αυτό το κοριτσάκι λιώνει η καρδιά μου αλήθεια..
Θα σας πω ότι η υιοθεσία της χάλασε στο παρα 5, γιατί βρήκα άτομο που θέλησε να την υιοθετήσει, στο Βόλο μάλιστα, αλλά δεν δέχεται ζώα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού τελικά, που μένει από πάνω και είναι δικά της τα έπιπλα..πφφφ.Πολύ με χάλασε.
Το θέμα όμως είναι πως πάντα υπάρχει ελπίδα.
Τόσο γλυκό κοριτσάκι, τόσο!
Θα σας πω ότι η υιοθεσία της χάλασε στο παρα 5, γιατί βρήκα άτομο που θέλησε να την υιοθετήσει, στο Βόλο μάλιστα, αλλά δεν δέχεται ζώα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού τελικά, που μένει από πάνω και είναι δικά της τα έπιπλα..πφφφ.Πολύ με χάλασε.
Το θέμα όμως είναι πως πάντα υπάρχει ελπίδα.
Τόσο γλυκό κοριτσάκι, τόσο!
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Mood :
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Υπάρχει μια κυρία από Βόλο( Όλγα-μπορεί να τ'αλλάζει τ'όνομά της όμως) η οποία ζητάει αδέσποτα γατάκια χωρίς να δίνει όμως
πληροφορίες περισσότερες δικές της. Ισχυρίζεται ότι έχει ερωτευτεί τη φωτογραφία του αδέσποτου και να έρθει άμεσα να το πάρει κι όταν αναφέρεις συμβόλαιο υιοθεσίας γίνεται...λούης! Τί τα θέλει τα γατάκια;;; Μου φαίνεται πολύ ύποπτη!!
πληροφορίες περισσότερες δικές της. Ισχυρίζεται ότι έχει ερωτευτεί τη φωτογραφία του αδέσποτου και να έρθει άμεσα να το πάρει κι όταν αναφέρεις συμβόλαιο υιοθεσίας γίνεται...λούης! Τί τα θέλει τα γατάκια;;; Μου φαίνεται πολύ ύποπτη!!
Ήλιος- Junior Cat
-
Mood :
-
Mood :
Καλησπέρα!
Ενδιαφέρομαι εγώ για την μικρούλα!
Οστόσο βρίσκομαι στην Ελβετια και έχω αρκετές ερωτήσεις!
Θα μπορούσαμε να τα πούμε μέσω ινμποξ είτε εδώ ή fb διότι μου είναι λίγο δύσκολο να μιλήσουμε στο τηλέφωνο?
Θα μπορούσαμε να τα πούμε μέσω ινμποξ είτε εδώ ή fb διότι μου είναι λίγο δύσκολο να μιλήσουμε στο τηλέφωνο?
gigi&nala- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 το Ναλακι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμωνας!
Motto : τα μυαλά και τα αερόστατα δουλέυουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2012
Mood :
gigi&nala έγραψε:Καλησπέρα!
Σας έχω στείλει πμ.
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πως εξελίσσεται το ενδιαφέρον για το Μυρσελλάκι; Τί έγινε με την κοπέλα που ενδιαφέρθηκε;
-
Mood :
Στειρωμένο πλέον Μυρσελλάκι!
Αν και η τομή της είναι λίγο μεγαλύτερη λόγω στείρωσης/έκτρωσης, δεν δείχνει να έχει καταλάβει πως υποβλήθηκε σε επέμβαση... Συνεχίζει να ταλιμπανίζει ασύστολα και να προσπαθεί να τρυπώσει στο σπίτι.
- Σπόιλερ:
Στέλλα μου, μιλάμε με τη Γεωργία για πιθανή υιοθεσία της μικρής ωστόσο πρέπει να βρεθεί φιλοξενία για να έχουμε πιθανότητες. Όσο είναι έξω, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει οτιδήποτε και η κοπέλα θα έρθει Ελλάδα σε περίπου 2 μήνες. Mακάρι να βρεθεί φιλοξενία και να πάνε όλα κατ'ευχήν!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Η πρώτη φωτογραφία που ανεβάσατε είναι υπέροχη!! Ένα σκέτο λουκουμάκι!!!
Καλή τύχη στη μικρούλα!
Καλή τύχη στη μικρούλα!
Ήλιος- Junior Cat
-
Mood :
Ευχαριστώ πολύ, και το Μυρσελλάκι το ίδιο!
Leviathan- Γατόπληκτη
-
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Stevie Wonder, σώθηκε εκ θαύματος & ζητά ένα θαύμα!
» O μικρός Πετίτ σώθηκε ως εκ θαύματος. Αναζητά σπίτι να τον υιοθετήσει!
» αναζητηση.
» Αναζήτηση γάτας Περσίας
» Σε αναζητηση...
» O μικρός Πετίτ σώθηκε ως εκ θαύματος. Αναζητά σπίτι να τον υιοθετήσει!
» αναζητηση.
» Αναζήτηση γάτας Περσίας
» Σε αναζητηση...
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios