Oχι αγάπη μου,εγώ προσπάθησα να αντισταθώ!!_Γατούλα προς υιοθεσία!!
+3
ZIZIKOS
Lina
marina289
7 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Oχι αγάπη μου,εγώ προσπάθησα να αντισταθώ!!_Γατούλα προς υιοθεσία!!
Oχι αγάπη μου, εγώ προσπάθησα να αντισταθώ σε αυτή την απαίσια κακομούτσουνη μικρή σκουλήκο. Την άκουγα που έκλαιγε γοερά επί ώρες. Αλλά εγώ κιουρία. Μετά από ένα ολόκληρο βράδυ που την άκουγα να σπαράζει, την επομένη ετοιμάστηκα να πάω στη δουλίτσα μου, ατάραχη εγώ- κιουρία, και λέω άστην να κλαίει. Δίκιο έχεις, δεν γίνεται να σώσεις όλα τα γατιά του κόσμου.. Και αυτό που σου έχω πει: Θα απέχω από τις γατοφιλοξενίες-γατουιοθεσίες, δεν θα επιδιώκω τίποτα , θα κλείνω τα αυτιά μου στις γατίσιες τσιριδοσειρήνες, ΕΚΤΟΣ και αν μου πέσει κάποιο στο κεφάλι.. ε τότε ντάξει, είναι καρμικό και αναπόφευκτο.
Μην στα πολυλογώ η μικρή ποντίκο όταν με είδε να την προσπερνώ έκανε μια κίνηση σαν νίντζα και γραπώθηκε πάνω μου σαν καρφίτσα. "Φύγε ενοχλητικό τερατίδιο!" της είπα και την πέταξα από πάνω μου σαν την τρίχα απ'το ζυμάρι. Ποσώς με ενδιέφερε τί θα απογίνει. Εγώ την πορεία μου. Εκεί που περίμενα στη στάση, λέω κάτσε να βγάλω το κινητό να ακούσω λίγη μουσικούλα. Ανοίγω την τσάντα και τί να δω; Η μικρή πεισματάρα τεράτο είχε χωθεί στην τσάντα μου. Δεν ξέρω πώς. Με κοίταζε με τις ματάρες της αλλά εγώ δεν μάσησα. Οχι επίμονο τερατίνι! Δεν πιάνει σε μένα το υφάκι το χειριστικό το κακομοίρογλου. Έχω δώσει μια υπόσχεση ότι θα απέχω από τα γατομπλεξίματα και θα την κρατήσω! Την βγάζω την γατοκουτσουλιά από την τσάντα και την αφήνω στο πεζοδρόμιο. Αδιάφορη εγώ και με μια ψιλοσιχασιά στη μούρη, ύφος Κάτια Δανδουλάκη στη Λάμψη, όταν έβλεπε τη Λουκία Παπαδάκη. Εκεί, δίπλα στη λεωφόρο την άφησα. Λεωφόρος, τί να κάνουμε; Πού να τους βρω τους παραδεισένιους κήπους και τα αλσύλλια στο Κερατσίνι;
Πάω στη δουλεια μου, σχολάω , γυρίζω σπίτι, μπαίνω στο ασανσέρ, ανεβαίνω στον έκτο, και τί να δω; Την βρίσκω την επίμονη σκατούλα στην εξώπορτα του σπιτιού,να με περιμένει. Στον έκτο όροφο!! Κουτί με γλυκά δεν κρατούσε, αλλά είχε επιστρετεύσει περίσσια γλύκα στο βλέμμα. Αποκαμωμένη και τόση δα, κούτσικη, αλλά εγώ και πάλι δεν μάσησα. Εχω δώσει υπόσχεση και θα την κρατήσω. Την γραπώνω και την κατεβάζω στην πυλωτή. Οκ, το ξέρω ότι θα φάει τρελό bullying από την υπόλοιπη αγέλη, αλλά τί να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Να αναπτύξει προσωπικότητα και να σηκώσει το ανάστημά της των 10 εκατοστών για να επιβιώσει.
Την αφήνω στην πυλωτή και φεύγω. Ανέμελη, σιγά μην νιώσω και τύψεις. Ανεβαίνω στον έκτο. Σπάραζε. Μέχρι τον έκτο ακουγόταν καμπάνα: πεινιάου, πεινιάου! Το επίμονο ζερζεβούλ μου τρύπαγε τα αυτιά . Τρώω φλας ότι το καλοκαίρι πήρα μια μάσκα θαλάσσης για να μην κάθομαι σαν το κοτρίδι με τις ώρες στην παραλία και είχε μαζί και κάτι σαν ωτοασπίδες. Τη μάσκα δεν την χρησιμοποίησα,παρέμεινα ένα κοτρίδι της παραλίας, όμως οι ωτασπίδες θα πιάσουν τόπο. Παω, τις χώνω στα αυτιά. Οκ, καλύτερα τώρα.
Και εκεί που χαλάρωνα στην καναπεδάρα, τί να δω; Μία κούτσικη γατούνα , να κάνει παρκουρ απο ταράτσα σε μπαλκόνι, και από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, και από εκεί στο μπαλκόνι ΜΟΥ!! Στον έκτο...!!! Εισβάλει στο σαλόνι με γκέλ το επίμονο γατί, με ένα εντυπωσιακό διπλό σάλτο , πηδάει στο φωτιστικό,γραπώνεται και μετά τσαφ! σκάει πάνω στο κεφάλι μου με μια θεαματική,πολύ καλή προσγείωση α λα Πετρούνια... Και τότε τρώω φλας και θυμάμαι τον αστερίσκο στην υπόσχεση που είχα δώσει..: "Θα απέχω από τις γατοφιλοξενίες-γατουιοθεσίες, δεν θα επιδιώκω τίποτα ,ΕΚΤΟΣ και αν μου πέσει κάποιο στο κεφάλι.. ε τότε ντάξει...είναι καρμικό και αναπόφευκτο...."
Παιδιά αυτά σκέφτομαι να πω στον σύντροφό μου για την μικρή πανέμορφη γατόμπαλα που βρήκα. Είναι αληθοφανές λέτε; Εγώ πιστεύω ότι θα το χάψει.
Νομίζω ότι αν του πω την πραγματική εκδοχή, ότι την άκουγα να κλαίει γοερά με τις ώρες, ότι κατέβηκα στις προχωρημένα μεσάνυχτα με τα νυχτικά και τους κότσους σαν αναμαλλιασμένη λολή γεροντοκόρη , ενώ του είχα πει από τις 10 ότι είμαι κομμάτια και πέφτω για ύπνο, ότι προσπαθούσα καμιά ώρα να τη δελεάσω με μοσχομυρωδάτες κονσέρβες από το αυτοκίνητο που είχε χωθεί, ότι χώθηκα και εγώ κάτω από το αυτοκίνητο για να την βουτήξω και είχα γίνει ολόκληρη μες τη μουτζούρα , πιστεύω αυτό δεν θα του κάτσει πολύ καλά... Του έχω πει να κουλάρω λίγο με τις γατοφιλοξενίες.. και καβάτζωσα διψήφιο αριθμό γατουνιών στο σπίτι- μην τα ρωτάτε.
Οπότε καταλήγω στην εκδοχή με το παρκουρ, που έπεσε θεαματικά από το φωτιστικό στο κεφάλι μου! Αληθοφανές και όχι τετριμένο!
Φωτος οσονούπω και θα λιώσετε, γιατί είναι ένα ζωγραφιστό κουκλί!
Μην στα πολυλογώ η μικρή ποντίκο όταν με είδε να την προσπερνώ έκανε μια κίνηση σαν νίντζα και γραπώθηκε πάνω μου σαν καρφίτσα. "Φύγε ενοχλητικό τερατίδιο!" της είπα και την πέταξα από πάνω μου σαν την τρίχα απ'το ζυμάρι. Ποσώς με ενδιέφερε τί θα απογίνει. Εγώ την πορεία μου. Εκεί που περίμενα στη στάση, λέω κάτσε να βγάλω το κινητό να ακούσω λίγη μουσικούλα. Ανοίγω την τσάντα και τί να δω; Η μικρή πεισματάρα τεράτο είχε χωθεί στην τσάντα μου. Δεν ξέρω πώς. Με κοίταζε με τις ματάρες της αλλά εγώ δεν μάσησα. Οχι επίμονο τερατίνι! Δεν πιάνει σε μένα το υφάκι το χειριστικό το κακομοίρογλου. Έχω δώσει μια υπόσχεση ότι θα απέχω από τα γατομπλεξίματα και θα την κρατήσω! Την βγάζω την γατοκουτσουλιά από την τσάντα και την αφήνω στο πεζοδρόμιο. Αδιάφορη εγώ και με μια ψιλοσιχασιά στη μούρη, ύφος Κάτια Δανδουλάκη στη Λάμψη, όταν έβλεπε τη Λουκία Παπαδάκη. Εκεί, δίπλα στη λεωφόρο την άφησα. Λεωφόρος, τί να κάνουμε; Πού να τους βρω τους παραδεισένιους κήπους και τα αλσύλλια στο Κερατσίνι;
Πάω στη δουλεια μου, σχολάω , γυρίζω σπίτι, μπαίνω στο ασανσέρ, ανεβαίνω στον έκτο, και τί να δω; Την βρίσκω την επίμονη σκατούλα στην εξώπορτα του σπιτιού,να με περιμένει. Στον έκτο όροφο!! Κουτί με γλυκά δεν κρατούσε, αλλά είχε επιστρετεύσει περίσσια γλύκα στο βλέμμα. Αποκαμωμένη και τόση δα, κούτσικη, αλλά εγώ και πάλι δεν μάσησα. Εχω δώσει υπόσχεση και θα την κρατήσω. Την γραπώνω και την κατεβάζω στην πυλωτή. Οκ, το ξέρω ότι θα φάει τρελό bullying από την υπόλοιπη αγέλη, αλλά τί να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Να αναπτύξει προσωπικότητα και να σηκώσει το ανάστημά της των 10 εκατοστών για να επιβιώσει.
Την αφήνω στην πυλωτή και φεύγω. Ανέμελη, σιγά μην νιώσω και τύψεις. Ανεβαίνω στον έκτο. Σπάραζε. Μέχρι τον έκτο ακουγόταν καμπάνα: πεινιάου, πεινιάου! Το επίμονο ζερζεβούλ μου τρύπαγε τα αυτιά . Τρώω φλας ότι το καλοκαίρι πήρα μια μάσκα θαλάσσης για να μην κάθομαι σαν το κοτρίδι με τις ώρες στην παραλία και είχε μαζί και κάτι σαν ωτοασπίδες. Τη μάσκα δεν την χρησιμοποίησα,παρέμεινα ένα κοτρίδι της παραλίας, όμως οι ωτασπίδες θα πιάσουν τόπο. Παω, τις χώνω στα αυτιά. Οκ, καλύτερα τώρα.
Και εκεί που χαλάρωνα στην καναπεδάρα, τί να δω; Μία κούτσικη γατούνα , να κάνει παρκουρ απο ταράτσα σε μπαλκόνι, και από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, και από εκεί στο μπαλκόνι ΜΟΥ!! Στον έκτο...!!! Εισβάλει στο σαλόνι με γκέλ το επίμονο γατί, με ένα εντυπωσιακό διπλό σάλτο , πηδάει στο φωτιστικό,γραπώνεται και μετά τσαφ! σκάει πάνω στο κεφάλι μου με μια θεαματική,πολύ καλή προσγείωση α λα Πετρούνια... Και τότε τρώω φλας και θυμάμαι τον αστερίσκο στην υπόσχεση που είχα δώσει..: "Θα απέχω από τις γατοφιλοξενίες-γατουιοθεσίες, δεν θα επιδιώκω τίποτα ,ΕΚΤΟΣ και αν μου πέσει κάποιο στο κεφάλι.. ε τότε ντάξει...είναι καρμικό και αναπόφευκτο...."
Παιδιά αυτά σκέφτομαι να πω στον σύντροφό μου για την μικρή πανέμορφη γατόμπαλα που βρήκα. Είναι αληθοφανές λέτε; Εγώ πιστεύω ότι θα το χάψει.
Νομίζω ότι αν του πω την πραγματική εκδοχή, ότι την άκουγα να κλαίει γοερά με τις ώρες, ότι κατέβηκα στις προχωρημένα μεσάνυχτα με τα νυχτικά και τους κότσους σαν αναμαλλιασμένη λολή γεροντοκόρη , ενώ του είχα πει από τις 10 ότι είμαι κομμάτια και πέφτω για ύπνο, ότι προσπαθούσα καμιά ώρα να τη δελεάσω με μοσχομυρωδάτες κονσέρβες από το αυτοκίνητο που είχε χωθεί, ότι χώθηκα και εγώ κάτω από το αυτοκίνητο για να την βουτήξω και είχα γίνει ολόκληρη μες τη μουτζούρα , πιστεύω αυτό δεν θα του κάτσει πολύ καλά... Του έχω πει να κουλάρω λίγο με τις γατοφιλοξενίες.. και καβάτζωσα διψήφιο αριθμό γατουνιών στο σπίτι- μην τα ρωτάτε.
Οπότε καταλήγω στην εκδοχή με το παρκουρ, που έπεσε θεαματικά από το φωτιστικό στο κεφάλι μου! Αληθοφανές και όχι τετριμένο!
Φωτος οσονούπω και θα λιώσετε, γιατί είναι ένα ζωγραφιστό κουκλί!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Απ: Oχι αγάπη μου,εγώ προσπάθησα να αντισταθώ!!_Γατούλα προς υιοθεσία!!
Άσε Μαρίνα, δεν σε σώζει τίποτα
Η συνηθισμένη φράση "ε τι να έκανα,να το αφήσω να πεθάνει?"
Αναμένουμε φωτογραφικό υλικό
Η συνηθισμένη φράση "ε τι να έκανα,να το αφήσω να πεθάνει?"
Αναμένουμε φωτογραφικό υλικό
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Κλαίω απ τα γέλια
Κι είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να γράψω όσα θέλω
Είσαι τρρρελλλλλήηηηηηηη
Μήπως να παραλείψεις τα της λεωφόρου ??? ή τη τσάντα ? ή το παρκούρ ???
Ή μήπως όχι ??????
Αν όχι την ιστορία είμαι σίγουρη ότι θα πιστέψει το ύφος και το τρόπο εξιστόρησης αυτής της τόσο "ευφάνταστης" κατάστασης.
Εσύ πως τον κόβεις ? Τον έχεις για τύπο που θα το φάει ?
Αν αντιδράσει παίξτο τρελλή Στο κάτω κάτω άνθρωπος είναι, δεν έχει ψυχή, καρδιά, αισθήματα ?
Θα πω περισσότερα όταν τη δώ
Ξανασκέψου το θέμα "ποιο γάτο ερωτευόμαστε"
και συνδυασέ το με το σύντροφο
Αυτά τα ολίγα …… προς το παρόν...…
Α-ναμενουμε
Κι είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να γράψω όσα θέλω
Είσαι τρρρελλλλλήηηηηηηη
Μήπως να παραλείψεις τα της λεωφόρου ??? ή τη τσάντα ? ή το παρκούρ ???
Ή μήπως όχι ??????
Αν όχι την ιστορία είμαι σίγουρη ότι θα πιστέψει το ύφος και το τρόπο εξιστόρησης αυτής της τόσο "ευφάνταστης" κατάστασης.
Αν αντιδράσει παίξτο τρελλή Στο κάτω κάτω άνθρωπος είναι, δεν έχει ψυχή, καρδιά, αισθήματα ?
Θα πω περισσότερα όταν τη δώ
Ξανασκέψου το θέμα "ποιο γάτο ερωτευόμαστε"
και συνδυασέ το με το σύντροφο
Αυτά τα ολίγα …… προς το παρόν...…
Α-ναμενουμε
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Χμμ, εφόσον η αρχική δήλωση ήταν "θα μαζέψω γατί μόνο αν πέσει στο κεφάλι μου.." νομίζω ότι η εκδοχή με το παρκούρ πρέπει να μείνει!
Κόψε κάτι από τα υπόλοιπα μωρέ και μια γλυκιά φωτογραφία κι όλα γίνονται!
Λοιπές λεπτομέρειες για τον τρόπο μαζέματος δεν χρειάζονται..."ε βρέθηκε μπροστά μου..ήταν η τύχη του". Έτσι δε λέμε όλοι;
Αναμένουμε φωτογραφίες!
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Γαμώτοοο, προσπαθώ να περάσω τις φωτος αλλά έχω ένα καινούριο υπολογιστή που με δυσκολεύει..
Σκέφτηκα να του πω κάτι επίσης ρεαλιστικό: ο Αρίστος... που τόσο καιρό του καναμε δίαιτα επειδή έχει γίνει σαν μοσχάρι και δεν έχανε... ξέρεις γιατί δεν έχανε; τελικά δεν ήταν χοντρός, ήταν έγκυος!
Γέννησε αυτή την υπέροχη μικρή!
Σκέφτηκα να του πω κάτι επίσης ρεαλιστικό: ο Αρίστος... που τόσο καιρό του καναμε δίαιτα επειδή έχει γίνει σαν μοσχάρι και δεν έχανε... ξέρεις γιατί δεν έχανε; τελικά δεν ήταν χοντρός, ήταν έγκυος!
Γέννησε αυτή την υπέροχη μικρή!
-
Mood :
Ωραια, τώρα πέρασα τις φωτος στον υπολογιστή και δεν θυμάμαι πώς τις περνάω στο γατόσπιτο!
Αναμένετε! το καλό πράμα αργεί να γίνει .
Αναμένετε! το καλό πράμα αργεί να γίνει .
-
Mood :
-
Mood :
-
Mood :
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:
:
Είναι σκορπιός.
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Του αθέτησα για ΧΧΧΧ φορές την συγκεκριμένη υπόσχεση.
Μην το αναλύουμε.
Οι σκορπιοί κατευνάζονται μόνο με έναν τρόπο.
-
Mood :
"marina289"
Είναι σκορπιός.
ωχχχ.......
- Σπόιλερ:
Του αθέτησα για ΧΧΧΧ φορές την συγκεκριμένη υπόσχεση.
Μην το αναλύουμε.
- Σπόιλερ:
- ναι αλλά όχι ΧΧΧΧΧν
Φοβάμαι ότι θα φτάσεις κι εκεί
- Σπόιλερ:
Οι σκορπιοί κατευνάζονται μόνο με έναν τρόπο.
- Σπόιλερ:
- ε ! αυτό το τρόπο να δοκιμάσεις
Άλλωστε η μικρή είναι μια κούκλα
ΚΑΙ
εδώ που τα λέμε μοιάζει στον Αρίστο
Καλή τύχη και στο μικράκι
και καλά ξεμπερδέματα
-
Mood :
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
-
Mood :
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- ξεκαθαρότατα!!
-
Mood :
-
Mood :
Εμενα παλι μου κανει για κορη του Αδαμ και μαλλον θελετε να το κρυψετε.Αλλα τον σκορπιο μονο η εξερευνηση ενος μυστηριου τον εξιταρει .Νομιζω πως πρεπει να ψαξει τη σχεση του Αδαμ με την χαμενη του κορη
- Σπόιλερ:
- μετα το διδακτορικο ανακηρυχθεισα πρυτανις στο εν λογω ζωδιο
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Θα μπορούσε να είναι κόρη του Αδάμ, εξελίσσεται σε μεγάλο τερατίδιο!
- Σπόιλερ:
- είμαι συνπρυτάνισσα μαζί σου!
-
Mood :
Αριστογατα στα σιγουρα!!!!! δε μπορω να σε συμβουλευσω στο πως να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, αλλωστε εχω κι εγω ενα track record φοβερο να αθετω τετοιου ειδους δηλωσεις, και μαλιστα σε Λεοντα(μη σου τυχει!!!!!) Εναλλακτικα θα μπορουσαμε να πουμε πως μας πεφτουν κυριολεκτικα στο κεφαλι και ας μας πιστεψει οποιος θελει...
Μαρινακι το Αριστογατο ειναι ενα κουκλι(οχι οτι μετρα η γνωμη ενος ανθρωπου που ακομα δεν εχει συναντησει στη ζωη του ασχημη γατα(ακομα και τα σφιγγακια γλυκυτατα τα βρισκω)αλλα αντικειμενικα να το δει κανεις εχει ολα τα γατοπροσοντα να το ερωτευτει κανεις...
παρενθεση, αναβαθμισμενη σε βρισκω για καποια που εχει ορκιστει να μη ξαναπεριθαλψει γατα εκτος κι αν της πεσει στο κεφαλι. Το κλουβακι πολυ σουπερ !!!! καλοτυχο να ειναι το νεο σου μωρο!!!
Μαρινακι το Αριστογατο ειναι ενα κουκλι(οχι οτι μετρα η γνωμη ενος ανθρωπου που ακομα δεν εχει συναντησει στη ζωη του ασχημη γατα(ακομα και τα σφιγγακια γλυκυτατα τα βρισκω)αλλα αντικειμενικα να το δει κανεις εχει ολα τα γατοπροσοντα να το ερωτευτει κανεις...
παρενθεση, αναβαθμισμενη σε βρισκω για καποια που εχει ορκιστει να μη ξαναπεριθαλψει γατα εκτος κι αν της πεσει στο κεφαλι. Το κλουβακι πολυ σουπερ !!!! καλοτυχο να ειναι το νεο σου μωρο!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
μια σταλιά κουτσούνι κι εξελίσσεται σε τερατίδιο ε??
Εδώ που τα λέμε μοιάζει με τον Αδάμ.
Βρε λες να ???
ναι το σιχαμένο είναι τόσο ερωτεύσιμο όσο ήταν κι ο δικός μου μικρούλης
Το λατρεύω πάντως αυτό το κουτσικοδιαολίσιο ύφος
Εδώ που τα λέμε μοιάζει με τον Αδάμ.
Βρε λες να ???
Μαρινακι το Αριστογατο ειναι ενα κουκλι εχει ολα τα γατοπροσοντα να το ερωτευτει κανεις...
ναι το σιχαμένο είναι τόσο ερωτεύσιμο όσο ήταν κι ο δικός μου μικρούλης
Το λατρεύω πάντως αυτό το κουτσικοδιαολίσιο ύφος
- Σπόιλερ:
- εγω που έχω αθετήσει υποσχέσεις στο μισο ζωδιακο κύκλο ν' ανησυχώ γιατρέ μου ?
Είναι σοβαρό ?????
-
Mood :
Ε λίγο που είναι θηλυκό, λίγο η περιοχή ... εξελίσσεται σε τερατίνα.
Όμως εδώ 2-3 ώρες που έχω φέρει τον μικρό, έχει μεταλλαχθεί. Μπορεί να του έχει αλλάξει λίγο τα πετρέλαια (και αυτουνού του αρέσει, καθότι ζυμάρης ---πορτοκαλόασπρος ) αλλά κάνει μπαμ πόσο πολύ ήθελε παρέα...
Πανω που άρχισε χθες να δαγκώνει, ξέρεις, στο άγαρμπο παιχνίδι πάνω, και σκεφτόμουν "αυτή πρέπει να συνυπάρξει με άλλο γατάκι να κοινωνικοποιηθεί"
Τσουπ!
Όμως εδώ 2-3 ώρες που έχω φέρει τον μικρό, έχει μεταλλαχθεί. Μπορεί να του έχει αλλάξει λίγο τα πετρέλαια (και αυτουνού του αρέσει, καθότι ζυμάρης ---πορτοκαλόασπρος ) αλλά κάνει μπαμ πόσο πολύ ήθελε παρέα...
Πανω που άρχισε χθες να δαγκώνει, ξέρεις, στο άγαρμπο παιχνίδι πάνω, και σκεφτόμουν "αυτή πρέπει να συνυπάρξει με άλλο γατάκι να κοινωνικοποιηθεί"
Τσουπ!
- Σπόιλερ:
- είμαστε γεννημένες να αθετούμε υποσχέσεις... στους άλλους, στον εαυτό μας... Πάντως η αφετηρία είναι καλή πρόθεση! Αντε και λίγη παρορμητικότητα... άντε και λίγη ξεχασμένη παιδικοτητα..
-
Mood :
-
Mood :
-
Mood :
Το Προτυπο Ιδρυμα ερευνας και ιχνιλατησης ,ερμηνειας και αποκωδικοποιησης σκορπιδιων γενους αρσενικου ανοιξε και δεχεται εγγραφες.marina289 έγραψε:
- Σπόιλερ:
είμαι συνπρυτάνισσα μαζί σου!
Εναρξη μαθηματων ,μολις συμπληρωθει ο αναλογος αριθμος μαθητων
-
Mood :
belezza έγραψε:Το Προτυπο Ιδρυμα ερευνας και ιχνιλατησης ,ερμηνειας και αποκωδικοποιησης σκορπιδιων γενους αρσενικου ανοιξε και δεχεται εγγραφες.marina289 έγραψε:
- Σπόιλερ:
είμαι συνπρυτάνισσα μαζί σου!
Εναρξη μαθηματων ,μολις συμπληρωθει ο αναλογος αριθμος μαθητων
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- Δε κρατήθηκα..θα δηλώσω κι εγώ συμμετοχή
Είναι πάντως και τα 2 αξιολάτρευτα! Τις καλύτερες τύχες να έχουν τα πουλάκια μου!!!
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
καλυτερα δυο να δοθουν μαζι... εμεις απλα δε σωζομαστε με τιποτα..
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Όχι αγάπη μου, εγώ προσπάθησα να αντισταθώ! (2)_Γατούλης προς υιοθεσία!
» Προς υιοθεσία
» 2 πανέμορφοι γάτοι δίνονται προς υιοθεσία
» Αναζητουνται οικογενειες να υιοθετηθουν απο γατες
» Λευκό Γατάκι Προς Υιοθεσία
» Προς υιοθεσία
» 2 πανέμορφοι γάτοι δίνονται προς υιοθεσία
» Αναζητουνται οικογενειες να υιοθετηθουν απο γατες
» Λευκό Γατάκι Προς Υιοθεσία
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios