Μια προσευχή, μια θετική σκέψη να ...σταθούμε στα ποδαράκια μας!
+4
Stella M.
belezza
ZIZIKOS
Lina
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μια προσευχή, μια θετική σκέψη να ...σταθούμε στα ποδαράκια μας!
Μέρες δύσκολες οι τελευταίες.Συνήθως όταν χανόμαστε από το γατόσπιτο μας κάτι δεν πάει καλά.Προχθές μας περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη στην "αυλή της γιαγιάς" που για όσους δεν ξέρουν φροντίζουμε το παρεάκι μας στο ακατοίκητο πλέον σπίτι.Ωρα πρωινής επίσκεψης κι ένα μικράκι δεν θάναι 2-2,5 μηνών που άλλη φορά τοβλεπα να τρέχει φοβισμένο,ήταν εγκλωβισμένο σε κάτι χαλάσματα, ακίνητο και μουσκίδι.Εκεί θα ήταν όλη τη νύχτα εκτεθειμένο στη βροχή και παγωμένο.Το ποδαράκι πρησμένο,μου έρχονται στο μυαλό εικόνες από την Κίτρη τη γκριζούλα τριποδούλα της Γιωργίας.Ένα ζουζούνι που στην ίδια ηλικία χτυπημένο δεν καταφέραμε να σώσουμε το ποδαράκι.
Δεν πρέπει να το ξαναζήσουμε αυτό.Ήρθαμε σπίτι θερμοφόρα και ζεστά σκεπάσματα.Τα δικά μου παρ'ότι σε άλλα δωμάτια να έχουν λυσσάζει στην άφιξη του νέου επισκέπτη
Τηλεφωνικά οι γιατροί να μου λένε νοσοκομείο γιατί δεν έχουμε νοσηλεία αν χρειαστεί κάτι περισσότερο .Περιμέναμε να ανοίξει ο γιατρός μας το απόγευμα και νέες δυσκολίες καθ'ότι δεν μας έπαιρναν τα ταξί. Ήταν και μέρα χωρίς δικό μας μεταφορικό.
Χρειαζόμαστε τις προσευχές σας και πολύ θετική σκέψη να γίνουμε γρήγορα καλά.
Δεν πρέπει να το ξαναζήσουμε αυτό.Ήρθαμε σπίτι θερμοφόρα και ζεστά σκεπάσματα.Τα δικά μου παρ'ότι σε άλλα δωμάτια να έχουν λυσσάζει στην άφιξη του νέου επισκέπτη
Τηλεφωνικά οι γιατροί να μου λένε νοσοκομείο γιατί δεν έχουμε νοσηλεία αν χρειαστεί κάτι περισσότερο .Περιμέναμε να ανοίξει ο γιατρός μας το απόγευμα και νέες δυσκολίες καθ'ότι δεν μας έπαιρναν τα ταξί. Ήταν και μέρα χωρίς δικό μας μεταφορικό.
- [hide:
- "Αλήθεια τι ισχύει για τη μεταφορά κατοικίδιων με ταξί ώστε να ξέρω.Είναι στην κρίση του οδηγού αν θα σε πάρει?[/hide]"]
Χρειαζόμαστε τις προσευχές σας και πολύ θετική σκέψη να γίνουμε γρήγορα καλά.
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Απ: Μια προσευχή, μια θετική σκέψη να ...σταθούμε στα ποδαράκια μας!
ψυχουλάκι μου
όλη τη θετική μας σκέψη να πάνε όλα καλά
Να διαβάσουμε τα καλύτερα νέα
- Σπόιλερ:
- για τα ταξί δεν έχω ιδέα
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ευχαριστούμε Χαρά μου, τρίτη μέρα σήμερα κοιμάται αρκετά προφανώς πονάει δείχνει καλύτερα αλλά το χεράκι τούμπανο.
- [hide:
- "Πήρα ράδιο ταξί, από τον πανικό μου δεν ενημέρωσα, ο ταξιτζής μου λέει το βαλιτσάκι είναι γεμάτο?Ναι του λέω πειράζει?Για μένα όχι αλλά πρέπει να ενημερώσω το κέντρο.Παίρνει τηλ.του λένε οκ αν ο επόμενος συνάδελφος δεν έχει θέμα.Στο γυρισμό ποιος να με πάρει.Τρεις πέρασαν ο τέταρτος σταμάτησε καθ'ότι φιλόζωος.Άσε μου λέει ανεγκέφαλοι που δεν σταματούν.Άντε βρες άκρη.[/hide]"]
-
Mood :
Αχ βρε Λινακι μου . Χαμενοι ολοι αυτο τον καιρο ,κατι δεν παει καλα γενικοτερα μια το να μια το αλλο σε ολους μας . Το ψυχακι μου ,μακαρι να τα καταφερει .Πανω κατω το ιδιο story με τον ταρταρ .
Σχετικα με τα μεταφορικα μεσα ,επιτρεπεται με τις αναλογες προΰποθέσεις σε ολα τα αστικα μεσα(οι προυποθεσεις ειναι: βιβλιαριο υγειας ,κλουβακι μεταφορας,και αν ειναι απαραιτητο λουρακι) στα ταξι ,δεν ξερω αν ο νομος τα διαχωριζει απο τις αστικες συγκοινωνιες.Παντως το καλοκαιρι εγω που μετεφερα τη μαντολινα τους ειχα ειδοποιησει τηλεφωνικα γιατι επρεπε να μας περιμενουν στο λιμανι .Δεν εδειξαν καθολου να προκυπτει θεμα .Το μονο που ρωτησαν ηταν το ειδος του κατοικιδιου και αν ηταν μεγαλοσωμο.Ισως ομως η τυχαια κληση στο δρομο ,να ειναι στη διακριτικη ευχερεια του οδηγου .Οποτε εκει ειναι το που θα πεσεις ,γιατι πονταρουν στο οτι χωρις συνεπειες, δε θα εφαρμοσουν το νομο.
Εχε το στα ζεστα το μωρακι . και ολες οι ευχες μαζι του
Σχετικα με τα μεταφορικα μεσα ,επιτρεπεται με τις αναλογες προΰποθέσεις σε ολα τα αστικα μεσα(οι προυποθεσεις ειναι: βιβλιαριο υγειας ,κλουβακι μεταφορας,και αν ειναι απαραιτητο λουρακι) στα ταξι ,δεν ξερω αν ο νομος τα διαχωριζει απο τις αστικες συγκοινωνιες.Παντως το καλοκαιρι εγω που μετεφερα τη μαντολινα τους ειχα ειδοποιησει τηλεφωνικα γιατι επρεπε να μας περιμενουν στο λιμανι .Δεν εδειξαν καθολου να προκυπτει θεμα .Το μονο που ρωτησαν ηταν το ειδος του κατοικιδιου και αν ηταν μεγαλοσωμο.Ισως ομως η τυχαια κληση στο δρομο ,να ειναι στη διακριτικη ευχερεια του οδηγου .Οποτε εκει ειναι το που θα πεσεις ,γιατι πονταρουν στο οτι χωρις συνεπειες, δε θα εφαρμοσουν το νομο.
Εχε το στα ζεστα το μωρακι . και ολες οι ευχες μαζι του
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Ευχαριστούμε Πέπη μου,δείχνει να αναζητά την παρείτσα, όσο το χαιδεύουμε τρίβει κεφαλάκι στην παλάμη μας.Μακάρι αύριο όλα να είναι καλύτερα.
-
Mood :
-
Mood :
Όλες μουτις θετικές σκέψεις σας στέλνω Λίνα μου!
Να τα πάει καλά το μικράκι!
Έτσι είναι συνήθώς λόγω δυσκολιών χανόμαστε.
Θα επαναλάβω όμως όπως πάντα πως στην ατυχία του είναι τυχερό.
Δίπλα σε ανθρώπους που το νοιάστηκαν και το φροντίζουν.
Αχ μωρέ το μπεμπάκι!
Πως είστε σήμερα;
Να τα πάει καλά το μικράκι!
Έτσι είναι συνήθώς λόγω δυσκολιών χανόμαστε.
Θα επαναλάβω όμως όπως πάντα πως στην ατυχία του είναι τυχερό.
Δίπλα σε ανθρώπους που το νοιάστηκαν και το φροντίζουν.
Αχ μωρέ το μπεμπάκι!
Πως είστε σήμερα;
- Σπόιλερ:
- Σχετικά με τα ταξί ξέρω ότι πρέπει να ενημερώσεις κατά την κλήση για τη μεταφορά κατοικιδίου, με κλουβάκι ή χωρίς, διότι ο οδηγός αποφασίζει αν δέχεται ζώα στο όχημά του. Υποθέτω το ανάλογο ισχύει και χωρίς κλήση.
Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Στελίτσα ευχαριστούμε για τις ευχούλες αλλά και για τις πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά κατοικίδιου με ταξί.
Εχθές τρέχαμε εκτάκτως στο γιατρό.Το πατουσάκι έβγαζε μια άσχημη οσμή οπότε φύγαμε γρήγορα.Καθάρισμα στο δαχτυλάκι που φαινόταν ότι είχε κόψιμο και μέσα στα άσχημα αν χρειαστεί ακρωτηριασμό θα είναι μόνο στο δαχτυλάκι που δείχνει να είναι νεκρό.Και βέβαια κι άλλη αντιβίωση για την μόλυνση.
Το ποδαράκι δέθηκε σαν σε νάρθηκα και την Δευτέρα θα πάμε για αλλαγή.Και δεν μας έφτανε αυτό, αν και δεν έχω άμμο πασαλείψαμε και τη γάζα γιατί έπρεπε "υποτίθεται"να σκεπάσουμε τα κακάκια.Άντε κι εκεί να ψάχνουμε το ειδικό αντισηπτικό να καθαρίσουμε και τη γάζα.
Και νάμαστε
Εχθές τρέχαμε εκτάκτως στο γιατρό.Το πατουσάκι έβγαζε μια άσχημη οσμή οπότε φύγαμε γρήγορα.Καθάρισμα στο δαχτυλάκι που φαινόταν ότι είχε κόψιμο και μέσα στα άσχημα αν χρειαστεί ακρωτηριασμό θα είναι μόνο στο δαχτυλάκι που δείχνει να είναι νεκρό.Και βέβαια κι άλλη αντιβίωση για την μόλυνση.
Το ποδαράκι δέθηκε σαν σε νάρθηκα και την Δευτέρα θα πάμε για αλλαγή.Και δεν μας έφτανε αυτό, αν και δεν έχω άμμο πασαλείψαμε και τη γάζα γιατί έπρεπε "υποτίθεται"να σκεπάσουμε τα κακάκια.Άντε κι εκεί να ψάχνουμε το ειδικό αντισηπτικό να καθαρίσουμε και τη γάζα.
Και νάμαστε
-
Mood :
Αχ μωρε τι γοητευτικος μικρουλης ειναι αυτος?Γρηγορα περαστικα
-
Mood :
περαστικα του του μικρουλη!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
belezza έγραψε:Αχ μωρε τι γοητευτικος μικρουλης ειναι αυτος?Γρηγορα περαστικα
Κορίτσια ευχαριστούμε πολύ πολύ, στείλτε μας θετική σκέψη για αύριο που θα πάμε για αλλαγή στη γάζα.Δυστυχώς το πασάλειμμα αναπόφευκτο καθώς θέλουμε να σκεπάσουμε τις βρωμίτσες.Εχθές το είδα για πρώτη φορά να παίζει με την πάνα,να προσπαθεί να χωθεί κάτω από αυτή, μεγάλη ανακούφιση.psipsa έγραψε:περαστικα του του μικρουλη!!!
-
Mood :
Τα νέα μας παρήγορα σήμερα μετά την αλλαγή στο τραύμα. Ξεπρήστηκε το πατουσάκι και δείχνει σημαντική βελτίωση.Ο γιατρός λέει βάλτο κάτω να δούμε αν το πατάει.Το ποντικάκι μου πήρε φόρα και γύρισε όλο το κτηνιατρείο προσπαθώντας να το πιάσουμε Ναι πατάει .
Σταματάμε vibramicyn,σταγονίτσες για τον πόνο και θα πίνει πλέον την αντιβίωση για τη μόλυνση.
Την Πέμπτη πάμε πάλι για αλλαγή, μακάρι όλα να πάνε καλά
Σταματάμε vibramicyn,σταγονίτσες για τον πόνο και θα πίνει πλέον την αντιβίωση για τη μόλυνση.
Την Πέμπτη πάμε πάλι για αλλαγή, μακάρι όλα να πάνε καλά
-
Mood :
Τα καλύτερα νέα !!!!!
Μπράβο στο μαυρούλη
Όλα θα πάνε καλά
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:
Τα καλύτερα νέα !!!!!
Μπράβο στο μαυρούλη
Όλα θα πάνε καλά
Ναι είμαι τόσο χαρούμενη ας βάλουμε πολλά
και την Πέμπτη να έχουμε ακόμα καλύτερα νέα.
-
Mood :
Μπράβο Λινακο μας όλα καλά θα πάνε
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
-
Mood :
Μπράβο στο μαυρουλάκι σου Ευχάριστα τα νέα
Περαστικά του Πιστεύω πως έτσι που τα περιέγραψες σε πολύ λίγες μέρες θα έχουν τελειώσει όλα
ΥΓ Είναι πανέμορφο !!!!
Περαστικά του Πιστεύω πως έτσι που τα περιέγραψες σε πολύ λίγες μέρες θα έχουν τελειώσει όλα
ΥΓ Είναι πανέμορφο !!!!
Ρε παιδιά κοριτσάκι μοιάζει δεν μοιάζει;
Λινακο κατάφερες να το κάνεις να κοιτάζει σαν εσένα;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Κουκλι το μωρακι .Περαστικα του
-
Mood :
-
Mood :
YNL έγραψε:Μπράβο στο μαυρουλάκι σου Ευχάριστα τα νέα
ΥΓ Είναι πανέμορφο !!!!
Gatoplikti έγραψε:Ρε παιδιά κοριτσάκι μοιάζει δεν μοιάζει;
belezza έγραψε:Κουκλι το μωρακι .Περαστικα του
κ.Γιάννη,Αθανασία,Πέπη,Χαρά,το μπεμπίνι σας ευχαριστεί για την αγάπη και τη σκέψη σας
Τα νέα μας μετά την σημερινή επίσκεψη στο γιατρό για αλλαγή εξακολουθούν να είναι καλά.Βελτιωνόμαστε.Θα εξακολουθήσουμε τις αλλαγές κάθε τέσσερις μέρες,μέχρι το δερματάκι να έρθει πάλι στην αρχική του κατάσταση.Εχουμε λίγο μέλλον ακόμα αλλά γλυτώσαμε τα χειρότερα και αυτό είναι σημαντικό.Καθώς ο γιατρός τύλιγε τη γάζα είχε αρχίσει μια απίστευτη γουργουρομηχανή και προσπαθούσε να χώσει το κεφαλάκι στην παλάμη του.Ότι κάνει και σε μένα.Απίστευτος χαρακτήρας.
Και ναι Αθανασία η επιβεβαίωση έγινε και από τον γιατρό είναι Αγόραρος μου είπε, δεν το βλέπετε?
Δύσκολη η φωτογράφιση για τα μαυρούκια αλλά κάναμε μια προσπάθεια.
-
Mood :
Ax.... μαυρουλάκια αγαπημένα
Τέλεια νέα !!
Μπράβο το μικρό
-
Mood :
Αχ Λίνα μου μακάρι πάντα τέτοια θετικά να διαβάζαμε!
Χαίρομαι πολύ για το αγορίνι σας, ιδίως τώρα που απέκτησα ένα ευαίσθητο σημείο με τα Λαράκια μου, που έφυγαν νωρίς
Είναι γλυκύτατος, δώστε έμφαση στο χαρακτήρα του και βουρ να βρούμε το γατογονιό του
Χαίρομαι πολύ για το αγορίνι σας, ιδίως τώρα που απέκτησα ένα ευαίσθητο σημείο με τα Λαράκια μου, που έφυγαν νωρίς
Είναι γλυκύτατος, δώστε έμφαση στο χαρακτήρα του και βουρ να βρούμε το γατογονιό του
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Mood :
-
Mood :
Lina έγραψε:
κ.Γιάννη,Αθανασία,Πέπη,Χαρά,το μπεμπίνι σας ευχαριστεί για την αγάπη και τη σκέψη σας
Τα νέα μας μετά την σημερινή επίσκεψη στο γιατρό για αλλαγή εξακολουθούν να είναι καλά.Βελτιωνόμαστε.Θα εξακολουθήσουμε τις αλλαγές κάθε τέσσερις μέρες,μέχρι το δερματάκι να έρθει πάλι στην αρχική του κατάσταση.Εχουμε λίγο μέλλον ακόμα αλλά γλυτώσαμε τα χειρότερα και αυτό είναι σημαντικό.Καθώς ο γιατρός τύλιγε τη γάζα είχε αρχίσει μια απίστευτη γουργουρομηχανή και προσπαθούσε να χώσει το κεφαλάκι στην παλάμη του.Ότι κάνει και σε μένα.Απίστευτος χαρακτήρας.
Και ναι Αθανασία η επιβεβαίωση έγινε και από τον γιατρό είναι Αγόραρος μου είπε, δεν το βλέπετε?
Παρτο πακετάκι δεν ειπες του ντοκ τετοιες αγάπες που σου κάνει????
Καλα κυρια μου τα μπαλάκια δεν τα βλέπετε ε ?? Πρεσβυωπια ή ηλικια η στραβομάρα ανέκαθεν έτσι ξεκινάει κανεις και χουφτώνει μιρά ανυπεράσπιστα γατιά!!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Και σήμερα τα νέα μας είναι καλά.Εξακολουθούμε να πηγαίνουμε δύο φορές την εβδομάδα για αλλαγές στον κτηνίατρο.Σήμερα μας είπε ότι πάμε καλύτερα αναπλάθεται το δερματάκι σιγά σιγά.Όμως θέλουμε ακόμη.Κάνουμε υπομονήZIZIKOS έγραψε:
Ax.... μαυρουλάκια αγαπημένα
Τέλεια νέα !!
Μπράβο το μικρό
Πραγματικά είναι ίσως από τα πιο αξιαγάπητα πλασματάκια που είχα ποτέ.Αξίζει το καλύτερο σπίτι.Χουρχούρης, χαδιάρης,παιχνιδιάρης.Ανοίγει καμιά φορά στοματάκι δήθεν να δαγκώσει αλλά σε σάλια καταλήγει.Ούτε κανStella M. έγραψε:Αχ Λίνα μου μακάρι πάντα τέτοια θετικά να διαβάζαμε!
belezza έγραψε:
Ε ναι ευγενικά του είπα ότι ψάχνει οικογένεια.Όσο για την πρεσβυωπία καλά κρατεί.Μου φταίει ότι είναι μαύρο, λέω εγώ τώραGatoplikti έγραψε:Lina έγραψε:
Παρτο πακετάκι δεν ειπες του ντοκ τετοιες αγάπες που σου κάνει????
Καλα κυρια μου τα μπαλάκια δεν τα βλέπετε ε ?? Πρεσβυωπια ή ηλικια η στραβομάρα ανέκαθεν έτσι ξεκινάει κανεις και χουφτώνει μιρά ανυπεράσπιστα γατιά!!!
Και νάμαστε από 600 γραμ.γίναμε 1.100
-
Mood :
Το ιδιο προβλημα με τη sucre που ενω εχει γινει μια κουκλα ,η ομορφια της δε φαινεται με τιποτα στη φωτογραφια Ο μικρος ειναι πανεμορφος .
-
Mood :
-
Mood :
Μαλλον δε σας προσεξα τοσο καλα στις προηγουμενες .Τωρα που το ειδα καλυτερα ,ποση μελαγχολια το πουλακι μου .
-
Mood :
-
Mood :
Παρακαλώ πολυ να μπει αγγελια με το αξεσουάρ μπαταρισμένο ποδι για να ειμεθα πιο γοητευτικοί,ω ναι ισχύει σας λεω και περιμενουμε την υιοθεσια απο την γατομάνα που θα τον ερωτευθει. Να λειπουν οι ηττοπαθειες και οι μελαγχολιες και να αρχισουν οι αγκαλιες!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Τις πρώτες μέρες έδειχνε ένα γατάκι για λύπηση πραγματικά.Κοιμόταν πολύ,έπαιζε λίγο.Τώρα έχει γίνει πονηρόμουτρο.Θέλει παιχνίδι και φυσικά αγκαλίτσες όλη την ώρα για να αρχίσει η ατελείωτη γουργουρομηχανήbelezza έγραψε:Μαλλον δε σας προσεξα τοσο καλα στις προηγουμενες .Τωρα που το ειδα καλυτερα ,ποση μελαγχολια το πουλακι μου .
Ουφ όσο περνούν οι μέρες τόσο τον λατρεύουμε.Τουλάχιστον τα άλλα τέσσερα με προσγειώνουν.Όοοοχι άλλη γάτα σ'αυτό το σπίτι.
Gatoplikti έγραψε:Παρακαλώ πολυ να μπει αγγελια με το αξεσουάρ μπαταρισμένο ποδι για να ειμεθα πιο γοητευτικοί,ω ναι ισχύει σας λεω και περιμενουμε την υιοθεσια απο την γατομάνα που θα τον ερωτευθει. Να λειπουν οι ηττοπαθειες και οι μελαγχολιες και να αρχισουν οι αγκαλιες!!
-
Mood :
Ναι Λινα μου μετράει το αξεσουάρ σε λεω μην περιμένεις να βγει , ετσι θα συγκινήσει το παιδι. Κανε την σωστή υιοθεσια Λίνα μου...
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μα ειναι κουκλος ,φωτογραφια σε κοκκινο φοντο να φανει η ομορφιά του
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:Μα ειναι κουκλος ,φωτογραφια σε κοκκινο φοντο να φανει η ομορφιά του
Πως φαίνεται η έμπειρη στην αναζήτηση γατογονέων όμως, ε;
Συμφωνώ, συμφωνώ κι επαυξάνω!
Σε εορταστικό κοκκινάκι να φωτογραφηθεί το κουκλίδιο και μην ξεχνάμε ότι το πιο δυνατό σημείο στα μαυρούδια είναι οι υπέροχες γατοματάρες
Την καλύτερη τύχη κι από εμένα και πάλι για το ζουζουνάκι
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» προβλημα με τα ποδαρακια
» O Zυμαρουλης μου με το προβλημα στα ποδαρακια
» Η μικρούλα Δανάη χρειάζεται τη θετική σας ενέργεια
» Προσευχή για τον Στάχτη....
» Μια προσευχή για την Μαϊμουδίτσα
» O Zυμαρουλης μου με το προβλημα στα ποδαρακια
» Η μικρούλα Δανάη χρειάζεται τη θετική σας ενέργεια
» Προσευχή για τον Στάχτη....
» Μια προσευχή για την Μαϊμουδίτσα
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios