Γατούλα σε ανάρρωση
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Γατούλα σε ανάρρωση
Καλημέρα!καλώς σας βρήκα!δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή ενότητα για να δημοσιεύσω αλλά νομίζω ότι επειδή είναι θέμα υγείας της γατούλας μου νομίζω ότι σωστά βρίσκομαι εδώ.Πριν μια εβδομάδα πήρα απ' το pet shop ένα γατάκι τριών ετών περίπου το οποίο βρισκόταν σε κλουβί για δύο περίπου μήνες αφού είχε παρουσιάσει θέμα με τα δοντακια του και έπαψε να τρώει στη γατοαποικια που φροντίζουν φιλοζωοι.Τα δόντια της γατούλας αφαιρέθηκαν,έχει μόνο τους κυνόδοντες απ' ότι είδε ο κτηνίατρος και η μικρή επανήλθε πλήρως.Ειναι γλυκιά και τρυφερή και τρώει κανονικά.Της έχω κάνει αποπαρασιτωση εσωτερικά και εξωτερικά,είναι στειρωμένη και έχει κάνει κάθε χρόνο τα εμβόλια της αφού για τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής της ήταν δεσποζομενη.(η γιαγιά που την είχε πέθανε και το ζώο πετάχτηκε στην αυλή).Την έχουν δει δύο κτηνίατροι οι οποίοι μου είπαν να μην αγχώνομαι(όσα διαβάζω για τη στοματίτιδα ως νόσο με αγχωνουν αρκετά)και απλώς να έχω το νου μου για σάλια ή αλλαγή που υποδηλώνει πόνο στην στοματική κοιλότητα.Προτιμαει καταφανώς την υγρή τροφή.Μεχρι τώρα έχω δώσει Leonardo ,naturea, wildcat's land.Θελω γενικά να την ενισχύσω και να βλέπει λίγο βάρος γιατί είναι ακόμα αρκετά αδύνατη μετά την περιπέτεια της.Οποια πρόταση σε σχέση με αυτό δεκτή με ευγνωμοσύνη.Μαγειρευω κοτόπουλο και ψαράκι και της δίνω επίσης αλλά φοβαμαι ότι δεν είναι αρκετά ισορροπημένο αυτό.Προληπτικα θα μπορούσα να δώσω κάτι;βιταμίνες ή CBD; Είναι γενικά αγχωδης και λίγο φοβική με τους ήχους στην πολυκατοικία και τα γαυγισματα.Αυτο που με ανησυχεί τις τελευταίες μέρες είναι ότι δύο από τα νυχακια της ξεφλουδιζουν και αναρωτιέμαι αν απλώς αλλάζει νύχια ή τρέχει κάτι.Τελος τα πατουσακια της παρόλο που όλη μέρα αράζει στον καναπέ δεν είναι απαλά αλλά μάλλον σαγρε σα να σκαρφαλώνει στα όρη και στ άγρια βουνά . Ευχαριστώ πολύ
wildone- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/01/2023
Απ: Γατούλα σε ανάρρωση
Τα 2 μου γατούλια εχουν παρόμοιο θέμα (αυτοάνοση στοματίτιδα) και τους αφαιρέσαμε 6 και 8 δόντια αντίστοιχα. Το ένα μάλιστα ειναι και τυφλό.
Τους δίνω μονο μους γιατί ακομα και τώρα ειναι στιγμές που πονάνε τα ούλα και καλής ποιότητας κροκέτα (το ένα δεν τρώει καθολου κονσέρβα απο μωρό).
Μην αγχώνεσαι μια χαρά φαίνεται η διατροφή του! Θέλει χρόνο και φροντίδα.
Όλα θα πάνε καλά! Αλλα αν μπορεις να ρωτησεις τον κτηνιατρο που το χε αναλάβει το γατουλίνι , μηπως χρειάζεται κάτι έξτρα.
Τους δίνω μονο μους γιατί ακομα και τώρα ειναι στιγμές που πονάνε τα ούλα και καλής ποιότητας κροκέτα (το ένα δεν τρώει καθολου κονσέρβα απο μωρό).
Μην αγχώνεσαι μια χαρά φαίνεται η διατροφή του! Θέλει χρόνο και φροντίδα.
Όλα θα πάνε καλά! Αλλα αν μπορεις να ρωτησεις τον κτηνιατρο που το χε αναλάβει το γατουλίνι , μηπως χρειάζεται κάτι έξτρα.
Καρδούλα- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 7
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/01/2023
Καλησπέρα σας!
Το θέμα της στοματίτιδας είναι κάποιες φορές απελπιστικό! Εύχομαι τα καλύτερα για τη γατούλα σας. Από προσωπική, μακρόχρονη πείρα με το γάτο μου Μόζες, μετά από αντιβιώσεις επί αντιβιώσεων και κορτιζόνες που, σε συνδυασμό με την καρδιοπάθεια του ζώου, λειτουργούσαν ως εν δυνάμει βόμβες, είδαμε σημαντικότατη διαφορά, βελτίωση και καταπράϋνση με την ομοιοπαθητική. Ψάξτε τον ομοιοπαθητικό κτηνίατρο κ.Νίκο Γκόλφη. Στην περίπτωση μας τουλάχιστον έκανε κυριολεκτικά ΘΑΥΜΑΤΑ! Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας!
Το θέμα της στοματίτιδας είναι κάποιες φορές απελπιστικό! Εύχομαι τα καλύτερα για τη γατούλα σας. Από προσωπική, μακρόχρονη πείρα με το γάτο μου Μόζες, μετά από αντιβιώσεις επί αντιβιώσεων και κορτιζόνες που, σε συνδυασμό με την καρδιοπάθεια του ζώου, λειτουργούσαν ως εν δυνάμει βόμβες, είδαμε σημαντικότατη διαφορά, βελτίωση και καταπράϋνση με την ομοιοπαθητική. Ψάξτε τον ομοιοπαθητικό κτηνίατρο κ.Νίκο Γκόλφη. Στην περίπτωση μας τουλάχιστον έκανε κυριολεκτικά ΘΑΥΜΑΤΑ! Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας!
MaraAriMoses- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/04/2022
Γειά σας, δε ξέρω που πρέπει να ανεβάσω ποστ, ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε εμπειρία από περινεικη ουριθροστομια, κάναμε χειρουργείο πήγε καλά όμως φοβάμαι για στένωση (επουλωση) της τρυπουλας! Σας έχει τύχει;
Angie111- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 31/01/2023
Ουριθροστομια
Καλησπέρα σας! Ο γατουλης μου έκανε περινεικη ουριθρωστομια, όμως υπάρχουν πιθανότητες επουλωσεις της νέας τρυπουλας.. είναι 4 χρόνων έχετε παρόμοια εμπειρία; σας έχει τύχει;
Angie111- Kitten
-
Καλησπέρα σας!
Έλαβα και τα δύο μηνύματα σας, και σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας!
Δεν έχει τύχει ποτέ στους γάτους μου κάτι σαν αυτό που περιγράφετε. Μπορώ, με κάθε ασφάλεια, να σας παραπέμψω σε έναν έντιμο κτηνίατρο, τον καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, γενικό κτηνίατρο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον κ. Θωμά Μαραγκό (τηλ. 210 - 68.50.120). Το ιατρείο του βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Σας εγγυώμαι ότι ο λόγος του είναι νόμος και η εμπειρία και ο σεβασμός του στα ζώα τεράστια. Αν μπορείτε, δεν χάνετε κάτι να τον επισκεφθείτε με το γατούλη σας. Μην αποθαρρυνθείτε από τον κόσμο που θα δείτε να περιμένει εκεί με τα ζωάκια του -αυτό απλώς αποδεικνύει την ποιότητα και την ικανότητα του συγκεκριμένου ιατρού.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!
Σας εύχομαι αμέτρητα χρόνια χαράς και υγιούς ζωής μαζί με το αγαπημένο σας γατάκι!
Έλαβα και τα δύο μηνύματα σας, και σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας!
Δεν έχει τύχει ποτέ στους γάτους μου κάτι σαν αυτό που περιγράφετε. Μπορώ, με κάθε ασφάλεια, να σας παραπέμψω σε έναν έντιμο κτηνίατρο, τον καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, γενικό κτηνίατρο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον κ. Θωμά Μαραγκό (τηλ. 210 - 68.50.120). Το ιατρείο του βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Σας εγγυώμαι ότι ο λόγος του είναι νόμος και η εμπειρία και ο σεβασμός του στα ζώα τεράστια. Αν μπορείτε, δεν χάνετε κάτι να τον επισκεφθείτε με το γατούλη σας. Μην αποθαρρυνθείτε από τον κόσμο που θα δείτε να περιμένει εκεί με τα ζωάκια του -αυτό απλώς αποδεικνύει την ποιότητα και την ικανότητα του συγκεκριμένου ιατρού.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!
Σας εύχομαι αμέτρητα χρόνια χαράς και υγιούς ζωής μαζί με το αγαπημένο σας γατάκι!
MaraAriMoses- Kitten
-
Αρέσει στους χρήστες YNL και Angie111
Βρίσκομαι στο Ηράκλειο Κρήτης, σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σας!!!!
Angie111- Kitten
-
Εγώ σας ευχαριστώ και πάλι!
Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο τις αξιολογήσεις για τους τοπικούς κτηνιάτρους του Ηρακλείου. Βρήκα πολύ θετικά σχόλια για τον κ. Μηλαθιανάκη (Στρυμώνος 6, τηλ. 2810 - 31.88.80).
Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσω περισσότερο!!!
Σας εύχομαι τα καλύτερα!!!
Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο τις αξιολογήσεις για τους τοπικούς κτηνιάτρους του Ηρακλείου. Βρήκα πολύ θετικά σχόλια για τον κ. Μηλαθιανάκη (Στρυμώνος 6, τηλ. 2810 - 31.88.80).
Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσω περισσότερο!!!
Σας εύχομαι τα καλύτερα!!!
MaraAriMoses- Kitten
-
Αρέσει στους χρήστες YNL, belezza και Angie111
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες .Παντα πρεπει να εχουμε εναλλακτικες στους κτηνιατρους.Ειμαι γενικα πολυ ικανοποιημενη με τον δικο μου ,ομως αυτο δε σημαινει πως δεν πρεπει να γνωριζουμε και οσους εχουν θετικα σχολια για καθε αναγκη ,που τυχον δεν μπορεσει να ανταποκριθει ο δικος μας
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Αποστηματα ανάρρωση
» Η ανάρρωση της γάτας
» αποριες περι αναρρωση μετα απο στειρωση
» Επείγουσα αναζήτηση υγρής τροφής για ανάρρωση
» Επείγουσα ανάγκη φιλοξενίας υπό περιορισμό για ανάρρωση
» Η ανάρρωση της γάτας
» αποριες περι αναρρωση μετα απο στειρωση
» Επείγουσα αναζήτηση υγρής τροφής για ανάρρωση
» Επείγουσα ανάγκη φιλοξενίας υπό περιορισμό για ανάρρωση
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios