Εμετός...
+12
Mariel
anabou
Fotoula
Luna
marigo173
sardela
kitsoyla
Φωτεινή
ismini
Κατερινα
Chouzouris
aretha
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Εμετός...
Χτες το απόγευμα που γύρισα σπίτι, βρήκα 2-3 εμετούς. Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι τους έκανε η Αρήθα, λογω ποσότητας κυρίως αλλά και γιατί ήταν εντελώς ανόρεχτη, ενώ ο μικρός ήταν μες στην καλή χαρά.
Γενικά, η Αρήθα δεν είναι απ'τις γάτες που ξερνάνε για χόμπι, μόνο άλλη μια φορά είχε ξανακάνει εμετό, τότε που την είχε πειράξει το εμβόλιο.
Τι να φταίει για το χτεσινό; Λέτε να είναι επειδή της είχα αφήσει περισσότερο φαγητό γιατί θα αργούσα να γυρίσω; Μήπως το έφαγε απότομα και γι' αυτό χαλάστηκε;
Σήμερα το πρωί είχε καλή διάθεση, τσίμπησε και λίγες κροκέτες, αν και χωρίς τρελή όρεξη, και ήπιε και μπόλικο νερό. Της άφησα πολύ λίγο φαγητό για μέσα στην ημέρα και αναρωτιέμαι τι θα βρω όταν γυρίσω...
Γενικά, η Αρήθα δεν είναι απ'τις γάτες που ξερνάνε για χόμπι, μόνο άλλη μια φορά είχε ξανακάνει εμετό, τότε που την είχε πειράξει το εμβόλιο.
Τι να φταίει για το χτεσινό; Λέτε να είναι επειδή της είχα αφήσει περισσότερο φαγητό γιατί θα αργούσα να γυρίσω; Μήπως το έφαγε απότομα και γι' αυτό χαλάστηκε;
Σήμερα το πρωί είχε καλή διάθεση, τσίμπησε και λίγες κροκέτες, αν και χωρίς τρελή όρεξη, και ήπιε και μπόλικο νερό. Της άφησα πολύ λίγο φαγητό για μέσα στην ημέρα και αναρωτιέμαι τι θα βρω όταν γυρίσω...
aretha- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : XX
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Απ: Εμετός...
Ο Παύλας κάνει συχνά εμετό συνήθως όταν φάει λαίμαργα. Ο Αίλουρος μας έχει πει ότι κάτι τρέχει με τον οισοφάγο του, δηλ. είναι στενός και μπλοκάρει η τροφή εκεί...
Επίσης έχω παρατηρησει ότι κάνει εμετό ΠΑΝΤΑ τα φακελάκια τα whiskas!
Επίσης έχω παρατηρησει ότι κάνει εμετό ΠΑΝΤΑ τα φακελάκια τα whiskas!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Χμμμ... Όμως η Αρήθα ούτε κάνει εμετό συχνά, ούτε έφαγε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα της. Γι' αυτό προβληματίζομαι...
aretha- Junior Cat
-
Και ο Ποκιτο κάνει εμετό όταν τρώει λαίμαργα. Κατα τάλλα υπάρχει περίπτωση να έφαγε κάτι "επικίνδυνο"? Παρατήρησέ την πάντως να δεις πως θα πάει.
Κατερινα- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 2 (αλλα κανουν για 10)
Mood :
Μπα, δε νομίζω... Τα απορρυπαντικά τα έχω όλα κλεισμένα σε ντουλάπια. Αρωματικά και τέτοια δεν έχω καθόλου, ούτε εντομοκτόνα. Ξέρω γω;Κατερινα έγραψε:υπάρχει περίπτωση να έφαγε κάτι "επικίνδυνο"?
Ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό, αλλά τη σκέφτομαι πολύ κι έχω τύψεις που την παράτησα μόνη της την καημενούλα... (με το άλλο το τέρας που θα την πρήζει -σήμερα το πρωί έπαιρνε φόρα, πηδούσε και προσγειωνόταν στην πλάτη της)
Δεν παίζει να φύγω και νωρίτερα απ'τη δουλειά γαμώτο...
aretha- Junior Cat
-
Μάλλον έφαγε λαίμαργα...Κι ο συνχρώματος της Βαλεντίνο το παθαίνει συχνά....
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Mood :
Μακάρι να'ναι αυτό... Απλώς μας ανησύχησε γιατί δεν της έχει ξανασυμβεί ποτέ.ismini έγραψε:Μάλλον έφαγε λαίμαργα...
Ο Αποστόλης ήθελε να πάρουμε και τον Αίλουρο (<-- χαζοπατέρας κι αυτός από τους λίγους), αλλά είπαμε τελικά να περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει και σήμερα και μετά να τον ενοχλήσουμε τον άνθρωπο.
aretha- Junior Cat
-
Μην ανησυχείς αν δεν έχει άλλα συμπτώματα και τρώει κανονικά. Ο εμετός είναι πολύ συχνός στις γάτες!
Χορταράκια τους δίνεις?
Χορταράκια τους δίνεις?
-
Mood :
ismini έγραψε:Μην ανησυχείς αν δεν έχει άλλα συμπτώματα και τρώει κανονικά.
Δεν τρώει κανονικά. Χτες το βράδυ δεν έφαγε καθόλου και σήμερα το πρωί έφαγε λίγο, κι αυτό με παρακάλια (τάισμα μία μία κροκέτα με το χέρι κι άλλα τέτοια χαριτωμένα).
Στην Αρήθα δεν είναι όμως. Στους 11 μήνες της ζωής της έκανε μόνο δύο φορές, τη μία όταν είχε αρρωστήσει απ'το εμβόλιο και την άλλη χτες το βράδι.ismini έγραψε:Ο εμετός είναι πολύ συχνός στις γάτες!
Τώρα μας έχουν τελειώσει και έχω αμελήσει να πάω να πάρω.ismini έγραψε:Χορταράκια τους δίνεις?
Αλλά και όταν είχα, η Αρήθα πολύ λίγο τα τιμούσε (πιο πολύ της άρεσε να τα μαδάει παρά να τα τρώει), ο δε Πορδολέων ούτε που τους είχε δώσει σημασία.
aretha- Junior Cat
-
Αρα καλό είναι να ρωτήσεις τον doctor....
Οσο γι αυτό
Τα δικά μου είναι ΚΑΤΣΙΚΕΣ! Ποιο πολύ χαίρονται με τα χόρτα παρά με το φαγητό!
Μέχρι και ξύλο πέφτει!
(Ρωτησα για τα χόρτα γιατί συνήθως ερεθίζουν το στομάχι και προκαλούν εμετό σχεδόν άμεσα)
Οσο γι αυτό
Μου κάνει εντύπωση!!! :affraid: :affraid:aretha έγραψε:
Αλλά και όταν είχα, η Αρήθα πολύ λίγο τα τιμούσε (πιο πολύ της άρεσε να τα μαδάει παρά να τα τρώει), ο δε Πορδολέων ούτε που τους είχε δώσει σημασία.
Μέχρι και ξύλο πέφτει!
(Ρωτησα για τα χόρτα γιατί συνήθως ερεθίζουν το στομάχι και προκαλούν εμετό σχεδόν άμεσα)
-
Mood :
Αλίκη, ίσως η Αρήθα έφαγε λαίμαργα και την πείραξε στο στομάχι. Ή πάλι... παίζει να έχει καταπιεί τίποτα; Κανένα κομμάτι από τα παιχνίδια της ή κάτι άλλο μικρό που βρέθηκε μπροστά της; Ή να δάγκωσε κάτι και να της έμεινε κομμάτι στο στομάχι; Θυμάμαι που είχες γράψει στο mycat ότι δαγκώνει συνέχει πράγματα. Ελπίζω να συμβαίνει το πρώτο, πάντως.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Και εμένα η Τζέση μου έχει κάνει 2 φορές εμετό! Την πρώτη φορά ήταν απο το εμβόλιο! Την δευτερη φορά έκανε εμετό και παρατήρησα μερικές τρίχες (πολύ λιγες) και τελικά αυτό ήταν , δηλαδή λόγω του ότι μαδάει πολύ και γλύφεται όλη την ημέρα , κατάπινε τις τρίχες της και είχαν μαζευτεί μπόλικες φαίνεται και τις έβγαλε :vomit2: !
Από τότε της δίνω μια φορά την εβδομάδα την πάστα για την τρχομπαλλά!! :bounce:
Εσύ είδες καθόλου τριχούλες???
Μπορεί όμως να έφαγε και λίγο λαίμαργα και για αυτό να έκανε εμετό!
Περαστικούλια
Από τότε της δίνω μια φορά την εβδομάδα την πάστα για την τρχομπαλλά!! :bounce:
Εσύ είδες καθόλου τριχούλες???
Μπορεί όμως να έφαγε και λίγο λαίμαργα και για αυτό να έκανε εμετό!
Περαστικούλια
kitsoyla- Mature Cat
-
Τόπος : Κηφισιά
Αριθμός γατουνίων : Τζέση, Ντομένικο, Άντα!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
ismini έγραψε:Αρα καλό είναι να ρωτήσεις τον doctor....
Οσο γι αυτό
Μου κάνει εντύπωση!!! :affraid: :affraid:aretha έγραψε:
Μέχρι και ξύλο πέφτει!
Ούτε η Ρενάτα τρώει χορταράκι. Της είχα πάρει ένα ειδικό από το pet-shop και το "έφτυσε". Το μύρισε και γύρισε από την άλλη. Μάλλον δεν είναι του χόρτου Οι κροκέτες που τρώει, πάντως, οι Royal Canin Kitten 34 έχουν φυτικά στοιχεία που αντικαθιστούν τα χορταράκια και τη βοηθούν στο να βγάλει τις τριχόμπαλες.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Η σαρδελα στη χιο, το καλοκαιρι, εκανε εμετο επι ενα μηνα, σχεδον καθε μερα!!!
Εβγαλε παρα πολλες τριχομπαλες(μικρες και μεγαλες)!Τοτε μου ειχε πει ο κυριος πανος να της δωσω να φαει τροφη Royal Canin Intestinal, για να ηρεμισει το στομαχι της!!
Τον πηρες τηλεφωνο να τον ρωτησεις???
Εβγαλε παρα πολλες τριχομπαλες(μικρες και μεγαλες)!Τοτε μου ειχε πει ο κυριος πανος να της δωσω να φαει τροφη Royal Canin Intestinal, για να ηρεμισει το στομαχι της!!
Τον πηρες τηλεφωνο να τον ρωτησεις???
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Mood :
Όχι, περιμένω να δω πώς θα πάει και σήμερα. Το απόγευμα που θα γυρίσω απ'τη δουλειά θα δω σε τι κατάσταση είναι, αν ξανάκανε εμετό, αν έφαγε, αν έχει όρεξη και αναλόγως θα πράξω... Μου φάνηκε υπερβολικό να τον ανησυχήσω τον άνθρωπο για έναν εμετό μόνο.sardela έγραψε: Τον πηρες τηλεφωνο να τον ρωτησεις???
aretha- Junior Cat
-
Περαστικούλια στην Αρήθα . Ελπίζω να μην είναι τίποτα.
Και η Λουκρητία κάνει πολύ σπάνια εμετούς, ούτε σε αεροπλάνα, ούτε σε αυτοκίνητα, ούτε μετά από εγχείρηση δεν έχει κάνει. Μου έκανε όμως πριν κανένα μήνα "από ατύχημα" και μάλιστα πάνω στο καλοριφέρ .
Ήτανε ξημερώματα, μόλις είχε φάει και επειδή είδε τον ήλιο την έπιασε η λύσσα να βγει έξω. Εγώ βέβαια κοιμόμουν του καλού καιρού και βαριόμουν να σηκωθώ να της ανοίξω, οπότε άρχισε η κυρία να πηδάει πάνω στο εντελώς κλειστό παράθυρο για να το ανοίξει (κάποτε η αλήθεια τα είχε καταφέρει αλλά δεν είναι κάθε μέρεα Πάσχα ). Οπότε εκεί που έκανε τους σάλτους και πιανόταν με τα νύχια από το σιδηρόδρομο του παραθύρου, πέφτει με δύναμη πάνω στο κομοδίνο (το οποίο είχε φωτιστικό, ξυπνητήρι, φλιτζάνια και άλλα συναφή) και ακούγεται ένας δυνατός γδούπος. Προφανώς έπεσε η κακομοιρούλα με την κοιλιά γιατί μετά από δευτερόλεπτα ακούω ένα :gree: και μέχρι να πάρω είδηση τι γίνεται οι κροκέτες είχαν μεταφερθεί από το μπολ στο καλοριφέρ.... Ευτυχώς μόλις τις είχε φάει και ήταν εύκολο να καθαριστούν....
Και η Λουκρητία κάνει πολύ σπάνια εμετούς, ούτε σε αεροπλάνα, ούτε σε αυτοκίνητα, ούτε μετά από εγχείρηση δεν έχει κάνει. Μου έκανε όμως πριν κανένα μήνα "από ατύχημα" και μάλιστα πάνω στο καλοριφέρ .
Ήτανε ξημερώματα, μόλις είχε φάει και επειδή είδε τον ήλιο την έπιασε η λύσσα να βγει έξω. Εγώ βέβαια κοιμόμουν του καλού καιρού και βαριόμουν να σηκωθώ να της ανοίξω, οπότε άρχισε η κυρία να πηδάει πάνω στο εντελώς κλειστό παράθυρο για να το ανοίξει (κάποτε η αλήθεια τα είχε καταφέρει αλλά δεν είναι κάθε μέρεα Πάσχα ). Οπότε εκεί που έκανε τους σάλτους και πιανόταν με τα νύχια από το σιδηρόδρομο του παραθύρου, πέφτει με δύναμη πάνω στο κομοδίνο (το οποίο είχε φωτιστικό, ξυπνητήρι, φλιτζάνια και άλλα συναφή) και ακούγεται ένας δυνατός γδούπος. Προφανώς έπεσε η κακομοιρούλα με την κοιλιά γιατί μετά από δευτερόλεπτα ακούω ένα :gree: και μέχρι να πάρω είδηση τι γίνεται οι κροκέτες είχαν μεταφερθεί από το μπολ στο καλοριφέρ.... Ευτυχώς μόλις τις είχε φάει και ήταν εύκολο να καθαριστούν....
marigo173- Prime Cat
-
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός γατουνίων : Μία αλλά Λουκρητία
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κατσούλι Κατσουλίνι
Motto : Those who play with cats, must expect to be scratched
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/11/2007
Mood :
Μη με περάσετε για ηλίθια αλλά... τι χορταράκια είναι αυτα που λέτε ;;;;
Luna- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ηράκλειο-Αθήνα-Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : μία! (προς το παρόν)
Motto : Πανω απ'όλα αξιοπρέπεια...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
Είναι σποράκια που τα φυτρώνουν εύκολα και βγάζουν χορταράκια που είναι ασφαλή και αρκετά τρυφερά για να τα μασουλάνε οι γάτες. Οι φυτικές ίνες τις βοηθούν να αποβάλλουν τις τρίχες που καταπίνουν όταν γλύφονται. Τα βρίσκεις στα περισσότερα πετ σοπ.
Από τον Αίλουρο:
Χόρτο για γάτες
Η γάτα χρειάζονται ελάχιστη φυτική ύλη στην τροφή της. Φυτέψτε σπόρους χορταρικών ώστε να "τσιμπολογά" όποτε θέλει και να μην ενοχλεί τα φυτά του σπιτιού που μερικές φορές είναι και επικίνδυνα. Σπόροι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι οι παρακάτω. Βρώμη - Σιτάρι - Σίκαλη (προσοχή σε μυκητίαση από "Ergot" γιατί παράγονται χημικές ουσίες όμοιες με το LSD) - Ιαπωνικό κεχρί - Νεαροί βλαστοί από Φασόλια ή Άλφα-άλφα (να δίνονται σε μικρές ποσότητες γιατί έχουν αντί-πρωτεϊνικές ουσίες που μειώνουν την πρωτεϊνική αξία των άλλων τροφών).
ΜΗΝ χρησιμοποιείτε σπόρους που έχουν χρωματιστεί τεχνητά και έχουν υποστεί κάποια κατεργασία.
Από τον Αίλουρο:
Χόρτο για γάτες
Η γάτα χρειάζονται ελάχιστη φυτική ύλη στην τροφή της. Φυτέψτε σπόρους χορταρικών ώστε να "τσιμπολογά" όποτε θέλει και να μην ενοχλεί τα φυτά του σπιτιού που μερικές φορές είναι και επικίνδυνα. Σπόροι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι οι παρακάτω. Βρώμη - Σιτάρι - Σίκαλη (προσοχή σε μυκητίαση από "Ergot" γιατί παράγονται χημικές ουσίες όμοιες με το LSD) - Ιαπωνικό κεχρί - Νεαροί βλαστοί από Φασόλια ή Άλφα-άλφα (να δίνονται σε μικρές ποσότητες γιατί έχουν αντί-πρωτεϊνικές ουσίες που μειώνουν την πρωτεϊνική αξία των άλλων τροφών).
ΜΗΝ χρησιμοποιείτε σπόρους που έχουν χρωματιστεί τεχνητά και έχουν υποστεί κάποια κατεργασία.
aretha- Junior Cat
-
Αχα! Ευχαριστώ! Ωστε ισχύει κάπως αυτό που μου έλεγε ο παππούς μου όταν έβλεπα τις γατούλες του κήπου να μασουλάνε χορταράκια ότι το κάνουν για να να ηρεμήσουν το στομάχι τους !
-
Mood :
Ο Μαντού είναι 19 μηνών και έχει κάνει εμετό, εάν εξαιρέσουμε την αρχή που δεν είχαμε πάρει είδηση ότι τον πείραζε το γάλα και ξέρναγε ένα βράδυ, 2 φορές όλες και όλες και ήταν τριχόμπαλες. Έτσι είναι κακόκεφος πριν κάνει εμετό και δε τρώει, μετά συνέρχεται. Θυμάμαι ότι τη πρώτη φορά που έκανε εμετό, ήταν περίπου όσο η Αρήθα, άμα ψάξω στο άλλο φόρουμ θα βρω πότε ακριβώς γιατί το είχα γράψει και ήταν σε μαύρο χάλι πριν και για κανά δυο τρεις ώρες μετά. Άρα μπορεί να είσαστε σε αυτή τη κατηγορία. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί το να τηλεφωνήσεις στο γιατρό σου.. Εύχομαι να είναι κάτι τόσο απλό.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Τι έγινε με το Αρηθάκι εντάξει;
anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Άγ. Ανάργυροι
Motto : Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Mood :
Αλίκη, πώς πάει η Αρήθα;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Περιμένουμε νέα, ε;
-
Mood :
Επειδή είμαι βεβαία ότι όλες κοιμηθήκατε και ξυπνήσατε με την έγνοια των γαστρεντερολογικών της Αρηθούλας, ιδού το ιατρικό ανακοινωθέν:
Εμετό δεν ξανάκανε, τα κέφια της είναι μια χαρά, έφαγε (αν και κάπως μίζερα), ήπιε νερό και έκανε και κακάκια κανονικά. Επομένως, σημάναμε λήξη συναγερμού. :bounce:
Η κα Μίλυ μου είπε ότι είναι αναμενόμενο να μην έχει και πολλή όρεξη, γιατί το στομάχι της θα είναι ακόμα ερεθισμένο, λογικά θα ξανανοίξουνε τα σκόρδα της, σιγά σιγά.
Εμετό δεν ξανάκανε, τα κέφια της είναι μια χαρά, έφαγε (αν και κάπως μίζερα), ήπιε νερό και έκανε και κακάκια κανονικά. Επομένως, σημάναμε λήξη συναγερμού. :bounce:
Η κα Μίλυ μου είπε ότι είναι αναμενόμενο να μην έχει και πολλή όρεξη, γιατί το στομάχι της θα είναι ακόμα ερεθισμένο, λογικά θα ξανανοίξουνε τα σκόρδα της, σιγά σιγά.
aretha- Junior Cat
-
Περαστικά της! Να ξαναγίνει ορεξάτη γρήγορα.
anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Άγ. Ανάργυροι
Motto : Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Mood :
Περαστικούλια σας !!!
Mariel- Mature Cat
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2 και πολύ....αγαπημένα(Τσίκι και Νοέλ)
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/11/2007
Mood :
Εντάξει, όλα καλά λοιπόν!
-
Mood :
Μπράβο, χαίρομαι που δεν ήταν σοβαρό!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Περαστικά στην Αρηθούλα!!! :psi: :psi:
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Τα καλύτερα κι από εμένα!!! Γρήγορα καλά!!!
xtina- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/11/2007
Ο Τάρτας μου έκανε εμετό τρεις φορές χτες και μία φορά σήμερα. Μόλις έκανε και ο Ζορρό εμετό.
Έφαγαν την κανονική τους τροφή, που δεν τους έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα (royal canin sterilised) και, το πρωί, λίγη κονσερβούλα schesir, που επίσης δεν τους έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Χτες τους είχα δώσει πάστα για τριχόμπαλες. Μήπως φταίει αυτό;
Ο εμετός δεν ήταν χολή ή νερό, ήταν φαγητό μασημένο. Κάποιες κροκέτες ήταν ολόκληρες.
Ο Τάρτας έχει κάνει κατά καιρούς εμετούς, γιατί έτρωγε λαίμαργα και κατάπινε τις κροκέτες αμάσητες. Αλλά ποτέ τρεις φορές σε μια μέρα. Μου γκρινιάζει κιόλας λίγο, που δεν το συνηθίζει. Ο Ζορρό δεν θυμάμαι να έχει ξανακάνει εμετό (εκτός από τη μέρα της στείρωσης).
Είναι ανησυχητικό; Μπορώ να κάνω κάτι εγώ;
Έφαγαν την κανονική τους τροφή, που δεν τους έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα (royal canin sterilised) και, το πρωί, λίγη κονσερβούλα schesir, που επίσης δεν τους έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Χτες τους είχα δώσει πάστα για τριχόμπαλες. Μήπως φταίει αυτό;
Ο εμετός δεν ήταν χολή ή νερό, ήταν φαγητό μασημένο. Κάποιες κροκέτες ήταν ολόκληρες.
Ο Τάρτας έχει κάνει κατά καιρούς εμετούς, γιατί έτρωγε λαίμαργα και κατάπινε τις κροκέτες αμάσητες. Αλλά ποτέ τρεις φορές σε μια μέρα. Μου γκρινιάζει κιόλας λίγο, που δεν το συνηθίζει. Ο Ζορρό δεν θυμάμαι να έχει ξανακάνει εμετό (εκτός από τη μέρα της στείρωσης).
Είναι ανησυχητικό; Μπορώ να κάνω κάτι εγώ;
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Εχει τυχει και σε μας.Τα κατεβαζουν αμασητα και μετα ξερνανε τα χαζα. Η συμβουλη του γιατρου μας, μαζευεις το φαγητο και τους βαζεις παγωμενο νερο, οσο πιο κρυο τοσο το καλυτερο.Φαγητο μετα απο λιγες ωρες.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Anatoli έγραψε:Εχει τυχει και σε μας.Τα κατεβαζουν αμασητα και μετα ξερνανε τα χαζα. Η συμβουλη του γιατρου μας, μαζευεις το φαγητο και τους βαζεις παγωμενο νερο, οσο πιο κρυο τοσο το καλυτερο.Φαγητο μετα απο λιγες ωρες.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios