Ιδανική διατροφή: υπάρχει?
+31
moonshadow
gatoras
Marcos
NiaR
Πούπσυ
kristen
vickymoon
christiana
fnatassaki
Anatoli
barkoulitses
rotonda
marfot75
MHTSI
adamaria
Valia
mimika
anabou
Vana
ismini
Φωτεινή
Κατερινα
Luna
μελινάκι
Desdemona
Fotoula
aretha
Mariel
marigo173
XIONIS
Gloriana
35 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ιδανική διατροφή: υπάρχει?
adamaria έγραψε:ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΟ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ(ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΣ 1ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ) ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΖΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ. ΥΠ" ΟΨΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ADAMARIA
Συμβουλή σχετικά με τη δυσκοιλιότητα; Είχα ρωτήσει μια φορά στον Αίλουρο και μου είπαν για κονσέρβα...ίσως αν πρόσθετες και λίγο ελαιόλαδο μέσα, να διευκόλυνε την κατάσταση περισσότερο...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Με το γαλα εχει μανια η Φαιδρα απο μικρη τρελενοτανε και ακομα και τωρα ειναι το καλυτερο της ... η Ιολη παλι ουτε να το μοιρισει ... οσο για το γιαουρτι μια φορα ξεχαστηκε η αδερφη μου και αφησε το τοταλ πανω στο τραπεζακι και η φαιδρα εκανε καταδυση και εγινε σαν τον Ντακιρι η μουριτσα της
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Το ελαιολαδο απαγορευεται. Λίγο deffur-um για τις τριχόμπαλλες βοηθά και στη δυσκοιλιότητα.Φωτεινή έγραψε:adamaria έγραψε:ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ(ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΣ 1ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ) ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΖΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ. ΥΠ" ΟΨΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ADAMARIA
Συμβουλή σχετικά με τη δυσκοιλιότητα; Είχα ρωτήσει μια φορά στον Αίλουρο και μου είπαν για κονσέρβα...ίσως αν πρόσθετες και λίγο ελαιόλαδο μέσα, να διευκόλυνε την κατάσταση περισσότερο...
Κατά τη γνώμη μου η ιδανική διατροφή είναι λίγο απ΄όλα. Δηλ και μαγειρεμένο φαγητό χωρίς μπαχαρικά, αλάτι κτλ. Αν προλάβαινα και μπορούσα θα μαγείρευα κάθε μέρα ειδικά για τα γατόνια και θα έβαζα τα απαραίτητα συμπληρώματα. Ωστόσο προτιμώ για ευκολία κροκέτες καλής ποιότητας και κονσέρβα για το Σίβα που δεν τρώει ξηρά.
Είναι πολύ κακό να υπάρχει τροφή στη διάθεση τους όλη μέρα γιατί τείνουν να γίνουν παχύσαρκα με κακές συνέπειες για την υγεία τους και τη διάθεση τους (δε μπορούν να κουνηθούν...). 3-4 γεύματα την ημέρα σε σταθερές ωρες και με μετρημένη ποσότητα είναι το ιδανικό.
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
ismini έγραψε:Το ελαιολαδο απαγορευεται
Σοβαρά μιλάς;
Την τελευταία φορά που τους μαγείρεψα κοτόπουλο, έριξα αρκετό μέσα
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Ενταξει βρε Φωτεινή δεν πειραζει.... (Εγω δίνω και σαλάμι αέρος στο Σίβα μερικές φορές....Ε ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! Δεν βλάπτει ένα κομματάκι )Φωτεινή έγραψε:ismini έγραψε:Το ελαιολαδο απαγορευεται
Σοβαρά μιλάς;
Την τελευταία φορά που τους μαγείρεψα κοτόπουλο, έριξα αρκετό μέσα
Πάντως το κοτόπουλο εχει αρκετό λίπος και δεν χρειάζεται ελαιόλαδο, ετσι κι αλλιως.
-
Mood :
Δε νομίζω ότι πολυισχύει αυτό αν κρίνω από το γάτο μου τουλάχιστον...adamaria έγραψε:ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
Τρελαίνεται για κόκαλλα και μάλιστα μεγάλα κόκαλλα. Παλιά λοιπόν του δίναμε, και παραλίγο να πάθει χοντρή ζημιά (έκανε εμετούς με αίμα). Οπότε οσο και να ζητάει τώρα δεν του δίνουμε.
-
Mood :
ismini έγραψε:Πάντως το κοτόπουλο εχει αρκετό λίπος και δεν χρειάζεται ελαιόλαδο, ετσι κι αλλιως.
Ναι, το ξέρω...αλλά ήταν στήθος εκείνο το κομμάτι και δεν είχε πολύ λίπος..Ουφ..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
ismini έγραψε:
Τρελαίνεται για κόκαλλα και μάλιστα μεγάλα κόκαλλα
Ε, τι άλλο θα ακούσω πια για αυτό το γατί; Στην προηγούμενη ζωή του σκύλος ήταν;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Kaι στην προηγούμενη και σε αυτη σκύλος ειναι....Προχθες ειχα πετάξει κάτι τεράστια κόκκαλα από χοιρινά παϊδάκια στα σκουπίδια και ξέσκισε τη σακούλα, τα πήρε και τα σκόρπισε σε όλο το σαλόνι....Φωτεινή έγραψε:ismini έγραψε:
Τρελαίνεται για κόκαλλα και μάλιστα μεγάλα κόκαλλα
Ε, τι άλλο θα ακούσω πια για αυτό το γατί; Στην προηγούμενη ζωή του σκύλος ήταν;
Γυρισα σπίτι και βρηκα τις κοκάλλες στα χαλιά
-
Mood :
Κι εμένα ο Μικρούλης τα ίδια κάνει. Δεν τολμώ να αφήσω κόκκαλα ή αποφάγια από κρέας στα σκουπίδια.
Τρελλαίνεται για μαγειρευτό φαγητό αλλά δεν του δίνω. Πολύ σπάνια κι από ελάχιστο γιατί όταν ''τα πάρει'' επιτίθεται κιόλας.
Δεν έχω δει πιο κοιλιόδουλο πλάσμα.
Έχω και φωτό στην Κάλυμνο, που έχω στο φούρνο ένα μεγάλο ψάρι και κάθεται, όση ώρα ψήνεται, και το κοιτάζει.
Τρελλαίνεται για μαγειρευτό φαγητό αλλά δεν του δίνω. Πολύ σπάνια κι από ελάχιστο γιατί όταν ''τα πάρει'' επιτίθεται κιόλας.
Δεν έχω δει πιο κοιλιόδουλο πλάσμα.
Έχω και φωτό στην Κάλυμνο, που έχω στο φούρνο ένα μεγάλο ψάρι και κάθεται, όση ώρα ψήνεται, και το κοιτάζει.
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
marfot75 έγραψε:
Εγω τους δίνω. Λίγο, αλλά τους δίνω.
Ειδικά ο Σίβα ΠΑΝΤΑ θέλει μεζέ, παρόλο που ειναι ολιγόφαγος. Οποτε έρχεται φαγητό και βλέπει σακούλες κτλ, ακόμα κι αν είναι πίτσα, θέλει να δοκιμάσει!
-
Mood :
Εγώ ό,τι και να ετοιμάζω το θέλει. Προ ημερών έφτιαχνα γλυκοπατάτες με χυμό πορτοκάλι και φώναζε.
Του λέω ''μα είναι δυνατόν, παιδί μου, να φας γλυκοπατάτες; Πότε ξανάφαγες;''
Δεν έκανε πίσω με τίποτα. Φυσικά και δεν του έδωσα!!!!!!!!!!
marfot75- Γατού Fan Park
-
Mood :
marfot75 έγραψε:Εγώ ό,τι και να ετοιμάζω το θέλει. Προ ημερών έφτιαχνα γλυκοπατάτες με χυμό πορτοκάλι και φώναζε.
-
Mood :
marfot75 έγραψε:Εγώ ό,τι και να ετοιμάζω το θέλει. Προ ημερών έφτιαχνα γλυκοπατάτες με χυμό πορτοκάλι και φώναζε.
Άκαρδη μάνα!
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Άντε, ρε..πώς το άντεξες;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
..Πάντως οι γλυκοπατάτες με πορτοκάλι μου ακούγονται φοβερές!
ΣΥΝΤΑΓΗ!
ΣΥΝΤΑΓΗ!
-
Mood :
EΓΩ ΣΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΞΗΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Κ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΜΑΡΚΕΣ Κ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΤΡΩΝΕ 1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ 4 ΝΕΩΤΕΡΑ.Η ΠΑΥΛΙΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΞΗΡΗ .ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΩ Η ΝΕΛΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ.ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΨΑΡΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Κ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΤΟ ΖΑΜΠΟΝΑΚΙ,ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
ismini έγραψε:..Πάντως οι γλυκοπατάτες με πορτοκάλι μου ακούγονται φοβερές!
ΣΥΝΤΑΓΗ!
Οκ!!!!!!!!
marfot75- Γατού Fan Park
-
Mood :
Αχ ναι βαλε την συνταγη!!!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Παιδιά έλεος!Μα κόκαλα στις γάτες;Είναι χειροβομβίδα για το στομάχι τους.Όπως και να το κάνουμε οι σπιτόγατες είναι καλομαθημένες!!! Όσο για τη ξηρή τροφή πάντα η γάτα πρέπει να έχει στη διάθεσή της αρκετό νερό για να μην αφυδατώνεται και για να ενεργείται κανονικά.
fnatassaki- Junior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Αχ αυτή η αυλή!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
Κι εγώ δίνω κυρίως ξηρή τροφή (σχεδόν πάντα ειδική τροφή για στειρωμένους γάτους όχι απο το Super Market) και 1 φακελάκι την ημέρα απο διάφορες μάρκες και για την δυκοιλιότητα και γιατί το θέλουν σαν τρελλά.Είχα δοκιμάσει να τους δίνω αυτήν την μάρκα που είχε 60% κρεας ή θαλασσινά για να τρώνε και ποιοτικά φακελάκια εκτός απο καλή ξηρή αλλά το μύρισαν κι έφυγαν τα σκασμένα... ούτε να το φτύσουν...
Επίσης 2-3 φορές την εβδομάδα τους δίνω λίγο φρέσκο γάλα Light που το βάζω μέσα σε καπάκια που έχω κρατήσει απο κουτιά γάλακτος.. πολύ λίγο δηλ κι αυτό γιατί μου το ζητάνε.Με βλέπουν να φτιάχνω καφέ και μόλις βγάζω το γάλα απο το ψυγείο πάνε να μου το πάρουν απο το χέρι... Παλιά τους έπαιρνα το catmilk αλλά τελικά τα δικά μου δεν τα πειράζει το κανονικό.
Πάντως είναι λίγο κουλά... τους είχα βάλει ψητό κοτοπουλάκι στήθος και δεν τρελάθηκαν, ενώ μυρίζουν κάτι άσχετα φαγητά και κάνουν λες και έχουν να φάνε χρόνια....
Επίσης 2-3 φορές την εβδομάδα τους δίνω λίγο φρέσκο γάλα Light που το βάζω μέσα σε καπάκια που έχω κρατήσει απο κουτιά γάλακτος.. πολύ λίγο δηλ κι αυτό γιατί μου το ζητάνε.Με βλέπουν να φτιάχνω καφέ και μόλις βγάζω το γάλα απο το ψυγείο πάνε να μου το πάρουν απο το χέρι... Παλιά τους έπαιρνα το catmilk αλλά τελικά τα δικά μου δεν τα πειράζει το κανονικό.
Πάντως είναι λίγο κουλά... τους είχα βάλει ψητό κοτοπουλάκι στήθος και δεν τρελάθηκαν, ενώ μυρίζουν κάτι άσχετα φαγητά και κάνουν λες και έχουν να φάνε χρόνια....
christiana- Mature Cat
-
Τόπος : Καλλιθέα
Αριθμός γατουνίων : O Τζόννυ μου και ο Ζίγκυ μου
Motto : Οτι είναι νάρθει θε να 'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/01/2008
Mood :
christiana έγραψε:Επίσης 2-3 φορές την εβδομάδα τους δίνω λίγο φρέσκο γάλα Light που το βάζω μέσα σε καπάκια που έχω κρατήσει απο κουτιά γάλακτος.. πολύ λίγο δηλ κι αυτό γιατί μου το ζητάνε.Με βλέπουν να φτιάχνω καφέ και μόλις βγάζω το γάλα απο το ψυγείο πάνε να μου το πάρουν απο το χέρι... Παλιά τους έπαιρνα το catmilk αλλά τελικά τα δικά μου δεν τα πειράζει το κανονικό.
Κι εγώ τους δίνω γάλα light! Στη Ρενάτα σπάνια γιατί δεν το ζητάει και την πειράζει σε μεγάλη δόση άλλωστε..Αλλά ο Ντακίρι κάθε πρωί που πάω να ζεστάνω το γάλα μου, έρχεται στην κουζίνα και ΑΠΑΙΤΕΙ τη μερίδα του...ποιά μερίδα, δηλαδή; 2-2,5 κουταλάκια του γλυκού... Ευτυχώς δεν έχει κάνει ούτε εμετό ούτε διάρροια ως τώρα. Το γατο-γάλα της Whiskas το είχα πάρει 1-2 φορές, αλλά δεν μου αρέσει κάτι στα συστατικά του και το σταμάτησα. Άσε που έχει αρκετά λιπαρά και εμείς είμαστε σε φάση δίαιτας...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Kι εγω δίνω στο Σίβα εβαπορέ. Πίνει ελάχιστο, οσο εγραψες και λιγότερο Φωτεινή. Το whiskas το έφτυσαν και οι δυο...
-
Mood :
Αυτή η φάση δίαιτας νομίζω οτι κρατάει όλη μας την ζωή τελικά...
christiana- Mature Cat
-
Τόπος : Καλλιθέα
Αριθμός γατουνίων : O Τζόννυ μου και ο Ζίγκυ μου
Motto : Οτι είναι νάρθει θε να 'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/01/2008
Mood :
christiana έγραψε:Αυτή η φάση δίαιτας νομίζω οτι κρατάει όλη μας την ζωή τελικά...
Αχ...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
τελικα για να καταλαβω. εγω στα δικα μου δινω μονο ξηρα τροφη καλης ποιοτητας.
στη μελινα κ στον παρασκευα για στειρωμενα και στη μαργαριτα δινω την j/d γιατι οταν τη βρηκα ειχε σπασμενο το ποδαρακι της κ στραβα κολλημενο και την ποναει που και που.
μηπως κανω ασχημα?? πρεπει να τους δινω και κονσερβα? η δεν πειραζει να τρωνε μονο ξηρα τροφη (αποκλειστικα)
στη μελινα κ στον παρασκευα για στειρωμενα και στη μαργαριτα δινω την j/d γιατι οταν τη βρηκα ειχε σπασμενο το ποδαρακι της κ στραβα κολλημενο και την ποναει που και που.
μηπως κανω ασχημα?? πρεπει να τους δινω και κονσερβα? η δεν πειραζει να τρωνε μονο ξηρα τροφη (αποκλειστικα)
vickymoon- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/02/2009
vickymoon έγραψε:τελικα για να καταλαβω. εγω στα δικα μου δινω μονο ξηρα τροφη καλης ποιοτητας.
Κυρά Βίκυ μας δίνουμε κ καμιά λιχουδιά στα παιδάκια μας ξηρά τροφή συνέχεια, γι'αυτό η Μαργαρίτα σου άρπαξε το σαλάμοτύρι από το τόστ
Εγω πάλι του δίνω ξηρά τροφή που μου ειπε η κτηνίατρος γιατί μόλις τον στείρωσα, γιατί όπως λένε πρέπει να τρώνε επειδή είναι ολοκληρωμένη τροφή, αλλά επειδή τους αρέσει η ποικιλία κ να πω την αλήθεια θέλω να τους δίνω και άλλο φαγητό, τους μαγειρεύω μια κοτόπουλο με ριζάκι νερόβραστο εννοείτε, μια μοσχαράκι με ρύζι κ για τα δύο (γάτο+σκύλο), και που και που για ακόμα περισσότερη ποικιλία κονσερβούλες hills ή και sebα (και hills ο Μίκυ) ανακατεμένη όμως με λίγο ρυζάκι.
Ο Σορμπέ είναι πολύ κλαψιάρης για φαγητό, όταν με βλέπει στην κουζίνα τρέχει με φόρα και νιου νιου που και που του δίνω λιγο από το ζουμάκι του τόνου έτσι για μυρωδιά κ όταν με βλέπει να κόβω κίτρινο τυρί αρχίζει τη σειρήνα και του δίνω ένα μικρούλικο (εννοείτε κ του σκύλου πάντα γιατί είναι παμφάγο αυτό, εως κ λάχανο τρώει) αααα κ φυσικά δημητριακά, και κάνουν κρατσ κρουτσ κ τα τρώνε κ με τρελαίνει αυτό
Γάλα ή γιαούρτι στο γάτο όχι γιατί από όσο ξέρω η λακτόζη τα πειράζει, με τον άλλο μου το γάτο που δεν ήξερα κ του έδωσα, έπαθε δυσανεξία και είχαμε διάρροιες
kristen- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/02/2009
Mood :
Η Πούπσι θέλει να τα δοκιμάζει όλα. Γλύφει κεσεδάκια από γιαούρτι, όταν τρώω ψωμί ή τυρί έρχεται και με κοιτάζει και περιμένει το πολύ μικρό της κομματάκι. έχει φάει κατα καιρούς κάπαρη, λάχανο, ρεβυθι, εννοείται πολύ λίγο. Εχω την εντύπωση ότι θέλει να δοκιμάζει ό,τι τρώμε εμείς. Τις προάλλες που είχαμε πάρει πίτσα ξέχασα το κουτί με κάτι κομμάτια που είχαν περισσέψει πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και το πρωί τα βρήκα όλα κάτω. Η Πούπσυ είχει φάει ευτυχώς μόνο λίγο τυράκι από πάνω. Περι ορέξεως.....
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Βρήκα το παρακάτω άρθρο που αναφέρει χρήσιμες (κυρίως για τους νέους γατογονείς) πληροφορίες για τη διατροφή της γάτας
http://www.attikovet.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=49:2009-02-18-14-21-22&catid=14:2009-02-14-18-21-20&Itemid=50
http://www.attikovet.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=49:2009-02-18-14-21-22&catid=14:2009-02-14-18-21-20&Itemid=50
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Πηγα και στα 3 πετ σοπ του Ευοσμου και κανενα δεν ειχε κανιν....
ειπα να δοκιμασω καποιες αλλες , μεχρι να μπορεσω αν παω κεντρο να τους παρω
Πηρα να δοκιμασω την SCHESIR Sterilized and overweight & την APPLAWS cat food ...τις τιμησαν και τις δυο δεν μπορω να πω
Πηρα να δοκιμασω την SCHESIR Sterilized and overweight & την APPLAWS cat food ...τις τιμησαν και τις δυο δεν μπορω να πω
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Αυτές είναι καλύτερες απ' την Canin απ' όσο ξέρω....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
NiaR έγραψε:Πηγα και στα 3 πετ σοπ του Ευοσμου και κανενα δεν ειχε κανιν....
Nανσυ, κροκετες ειναι και οι δυο που αναφερεις ή κονσερβα?
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
+1Marcos έγραψε:Αυτές είναι καλύτερες απ' την Canin απ' όσο ξέρω....
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Κροκετες ειναι και οι 2 Τετα μου , απο οσο ξερω καινουργιες
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Νανσουλι, θα κοιταξω μηπως τις βρω
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Ιδανικη τροφη για τις κουκλιτσες μου?
» Διατροφη για τον Κουραμπιεδακο!
» Αναζητώντας τη χαμένη ιδανική υγρή τροφή
» Διατροφή- Δίαιτα
» διατροφή
» Διατροφη για τον Κουραμπιεδακο!
» Αναζητώντας τη χαμένη ιδανική υγρή τροφή
» Διατροφή- Δίαιτα
» διατροφή
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios