Kitty Kaviar
+4
ismini
MHTSI
Chouzouris
Φωτεινή
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Kitty Kaviar
Ένα από τα πράγματα που έμαθα από τις Γερμανίδες εκτροφείς του Ντακίρι είναι και το γατο-σνακ "Kitty Kaviar". Αποτελείται από καθαρό αποξηραμένο τόνο και μπορεί να προσφερθεί είτε σαν λιχουδιά είτε πάνω από τις κροκέτες.
Στη Γερμανία κυκλοφορεί σε αυτή η συσκευασία:
Αναλυτικά περιέχει: πρωτεϊνη 75%, λιπαρά 3,0%, Ίνες 1,0%, τέφρα 3,8%, υγρασία 13,0%, μαγνήσιο 0,09% και ταυρίνη 0,35%. Είναι φυσικό προϊόν.
Η ιστοσελίδα της γερμανικής εταιρίας είναι www.portapet.de
Δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αλλά ίσως να μπορέσετε να το βρείτε στο γερμανικό e-bay ή απευθείας από τον παραγωγό. Αν έχετε φίλους ή συγγενείς στη Γερμανία ακόμα καλύτερα... Δυστυχώς, δεν ξέρω πόσο κοστίζει, νομίζω, όμως, ότι δεν είναι ακριβό.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, υπάρχει και αυτή η λύση:
Είναι η αμερικάνικη εκδοχή του "Cat Caviar" και αποτελείται και αυτό από αποξηραμένο τόνο. Δεν περιέχει συντηρητικά και πρόσθετα, δεν χρειάζεται ψυγείο και είναι 100% φυσικό προϊόν.
Αναλυτικά: Πρωτεϊνη 75%, Λιπαρά 3,0%, Ίνες 1,0%, Υγρασία 13%, Ταυρίνη 0,35%, Τέφρα 3,80%, Μαγνήσιο 0,095%.
Μπορείτε να το αγοράσετε είτε από το Amazon.com, είτε από το e-bay. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 0,5 oz. (14 gr.) & 1 oz. (28 gr.) Ενδεικτικά στο Amazon το κουτί των 1 oz. έχει τιμή περίπου 4 δολλάρια. Δεν είναι ακριβό το προϊόν και θα βρείτε και διάφορες εκπτώσεις ή ευκαιρίες για αγορά. Αυτό που κοστίζει είναι τα μεταφορικά. Δύο κουτιά των 1 oz. (28 γρ.) το καθένα μου στοίχησαν στο E-bay περίπου 30 ευρώ λόγω μεταφορικών.
Νομίζω, όμως, ότι αξίζει τον κόπο γιατί τα γατιά μου τρελαίνονται στην κυριολεξία με αυτό, είτε τους το δίνω έτσι είτε τους το τρίβω πάνω από την ξηρά τροφή. Ειδικά ο Ντακίρι που δεν αγαπάει ιδιαίτερα τις κροκέτες, όταν το μυρίζει αυτό από πάνω δεν μπορεί να κρατηθεί! Και μη νομίζετε ότι τελειώνει γρήγορα το περιεχόμενο. Με 1-2 φορές την εβδομάδα η γερμανική συσκευασία των 14 γρ. (0,5 oz.) μου κράτησε σχεδόν δύο μήνες. Και μυρίζει τόσο όμορφα που μου 'ρχεται να το δοκιμάσω κι εγώ
Αυτά τα λίγα και...καλή όρεξη!!
Στη Γερμανία κυκλοφορεί σε αυτή η συσκευασία:
Αναλυτικά περιέχει: πρωτεϊνη 75%, λιπαρά 3,0%, Ίνες 1,0%, τέφρα 3,8%, υγρασία 13,0%, μαγνήσιο 0,09% και ταυρίνη 0,35%. Είναι φυσικό προϊόν.
Η ιστοσελίδα της γερμανικής εταιρίας είναι www.portapet.de
Δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αλλά ίσως να μπορέσετε να το βρείτε στο γερμανικό e-bay ή απευθείας από τον παραγωγό. Αν έχετε φίλους ή συγγενείς στη Γερμανία ακόμα καλύτερα... Δυστυχώς, δεν ξέρω πόσο κοστίζει, νομίζω, όμως, ότι δεν είναι ακριβό.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, υπάρχει και αυτή η λύση:
Είναι η αμερικάνικη εκδοχή του "Cat Caviar" και αποτελείται και αυτό από αποξηραμένο τόνο. Δεν περιέχει συντηρητικά και πρόσθετα, δεν χρειάζεται ψυγείο και είναι 100% φυσικό προϊόν.
Αναλυτικά: Πρωτεϊνη 75%, Λιπαρά 3,0%, Ίνες 1,0%, Υγρασία 13%, Ταυρίνη 0,35%, Τέφρα 3,80%, Μαγνήσιο 0,095%.
Μπορείτε να το αγοράσετε είτε από το Amazon.com, είτε από το e-bay. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 0,5 oz. (14 gr.) & 1 oz. (28 gr.) Ενδεικτικά στο Amazon το κουτί των 1 oz. έχει τιμή περίπου 4 δολλάρια. Δεν είναι ακριβό το προϊόν και θα βρείτε και διάφορες εκπτώσεις ή ευκαιρίες για αγορά. Αυτό που κοστίζει είναι τα μεταφορικά. Δύο κουτιά των 1 oz. (28 γρ.) το καθένα μου στοίχησαν στο E-bay περίπου 30 ευρώ λόγω μεταφορικών.
Νομίζω, όμως, ότι αξίζει τον κόπο γιατί τα γατιά μου τρελαίνονται στην κυριολεξία με αυτό, είτε τους το δίνω έτσι είτε τους το τρίβω πάνω από την ξηρά τροφή. Ειδικά ο Ντακίρι που δεν αγαπάει ιδιαίτερα τις κροκέτες, όταν το μυρίζει αυτό από πάνω δεν μπορεί να κρατηθεί! Και μη νομίζετε ότι τελειώνει γρήγορα το περιεχόμενο. Με 1-2 φορές την εβδομάδα η γερμανική συσκευασία των 14 γρ. (0,5 oz.) μου κράτησε σχεδόν δύο μήνες. Και μυρίζει τόσο όμορφα που μου 'ρχεται να το δοκιμάσω κι εγώ
Αυτά τα λίγα και...καλή όρεξη!!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Απ: Kitty Kaviar
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Το kitty kaviar λεω να το παρω να το δοκιμασω στις κοντεσες ειδικα η φαιδρα που ειναι ολιγοφαγη και περιεργη στο φαγητο ελπιζω να το εκτιμησει ....
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
H Fαίδρα Μητσι ειναι η τρικολορ?MHTSI έγραψε:Το kitty kaviar λεω να το παρω να το δοκιμασω στις κοντεσες ειδικα η φαιδρα που ειναι ολιγοφαγη και περιεργη στο φαγητο ελπιζω να το εκτιμησει ....
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Ναι αυτη ειναι η φαιδρα η αρχοντισσα, η Ιολη ειναι το σιαμακι
-
Mood :
Chouzouris έγραψε:ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???
Έχω διεθνείς διασυνδέσεις, αγαπητή μου αντμίνα... Δε χαίρεσαι που ψάχνω, βρίσκω και σας ενημερώνω; Πες μου, ποιός άλλος στην Ελλάδα ξέρει για το Kitty Kaviar, πες μου ποιος
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Απο αμαζον το περνεις Φωτεινη ? αν ειναι το παραγειλω και εγω
-
Mood :
MHTSI έγραψε:Απο αμαζον το περνεις Φωτεινη ? αν ειναι το παραγειλω και εγω
Το πήρα από το e-bay. Υπάρχει και στο Άμαζον με προσφορές και εκπτώσεις. Για αρχή μπορείς να παραγγείλεις ένα κουτί να δεις πώς θα αντιδράσει το γατουλάκι Αν της αρέσει ο τόνος σε κονσέρβα, δε θα έχεις πρόβλημα, πάντως.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Καλά βρε πουλάκι μου θα μας τρελλάνεις εσύ προτείνω να πάρεις και τον τίτλο της Διατροφολόγου
Στο μεταξύ πως εμείς οι έρημοι γονείς θα τα προμηθευτούμε τα καλούδια που δεν έχουμε κάρτες????
Στο μεταξύ πως εμείς οι έρημοι γονείς θα τα προμηθευτούμε τα καλούδια που δεν έχουμε κάρτες????
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Θα κλέψουμε τις κάρτες των γονιών μας. Το έχω κάνει στο παρελθόν με πλήρη επιτυχία. Αλλά δεν το ξανακάνω επειδή τώρα η μάνα μου παθαίνει κρίσεις πανικού κάθε 2 δευτερόλεπτα, επειδή θα χρεοκοπήσουμε ένεκα τα 50 ευρώ που δίνει στα παιδιά και μου σπάει τα νεύρα... Αλλά άμα οι γονείς σας δεν είναι ψυχάκια, κάν'τε το άνετα...
brea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Τρίκαλα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2=20
Motto : Σας έχω πει ότι το λατρεύω το παιδί μου το μαύρο???
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/04/2008
Mood :
Λοιπον εγω θα παραγειλω για τις μικρες μου ενδιαφερεται καμμια αλλη να το δοκιμασει αν ειναι να παραγειλουμε μαζι ?
-
Mood :
MHTSI έγραψε:Λοιπον εγω θα παραγειλω για τις μικρες μου ενδιαφερεται καμμια αλλη να το δοκιμασει αν ειναι να παραγειλουμε μαζι ?
ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο που δεν έχω κάρτα είμαι της μετρητής
-
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Mood :
brea έγραψε:Θα κλέψουμε τις κάρτες των γονιών μας. Το έχω κάνει στο παρελθόν με πλήρη επιτυχία. Αλλά δεν το ξανακάνω επειδή τώρα η μάνα μου παθαίνει κρίσεις πανικού κάθε 2 δευτερόλεπτα, επειδή θα χρεοκοπήσουμε ένεκα τα 50 ευρώ που δίνει στα παιδιά και μου σπάει τα νεύρα... Αλλά άμα οι γονείς σας δεν είναι ψυχάκια, κάν'τε το άνετα...
Εγω μολις σουφρωσα την καρτα της μανας μου για να παραγγειλω το furminator και της την επεστρεψα μαζι με τα χρηματα και ενα σημειωμα που ελεγε:"Μολις ερθει ο λογαριασμος θα καταλαβεις!"!
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Καλα θα βρεις την σωτηρια σου σαρδελα με το furminator
-
Mood :
Εγώ απλά την έπαιρνα, έκανα τη δουλειά μου, την έβαζα πίσω και κάποια στιγμή αργότερα, της έλεγα στο ξεκάρφωτο: "Α, ναι, σου πήρα την κάρτα και υιοθέτησα ένα παιδάκι/αγόρασα sims/mp3/σκατουλάκι για τα γατιά/γράφτηκα στη greenpeace/έδωσα λεφτά στην peta/έκλεισα μία βδομάδα διακοπές στην Αθήνα κτλ...".
Ε, μετά μου έβγαλε μια προπληρωμένη και όλα τα καινούργια τα βάζω εκεί...
Α, ναι ΠΡΙΓΚΗΠΑ, γιατί δε βγάζεις μια προπληρωμένη?
Ε, μετά μου έβγαλε μια προπληρωμένη και όλα τα καινούργια τα βάζω εκεί...
Α, ναι ΠΡΙΓΚΗΠΑ, γιατί δε βγάζεις μια προπληρωμένη?
brea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Τρίκαλα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2=20
Motto : Σας έχω πει ότι το λατρεύω το παιδί μου το μαύρο???
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/04/2008
Mood :
Οποια το παραγγειλει θελω και εγω!! Μη με ξεχασετε... Λαθος νομιζα το furminator..
Avtwvia- Mature Cat
-
Τόπος : Αγ.Ανάργυροι
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
Εγω έτσι μεγάλωσα χωρίς κάρτες ειμαι 41 ετών και τώρα δεν θα μπω σ΄ αυτή την διαδικασία
-
Mood :
Γενικ'α ΔΕΝ συμφέρουν οι μαζικές παραγγελίες από Αμερική κορίτσια διότι:
(α) εκτοξεύεται το κόστος και
(β) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ να σας τσιμπήσουν στο τελωνείο (άλλο 1 furminator, άλλο 10)
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
(α) εκτοξεύεται το κόστος και
(β) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ να σας τσιμπήσουν στο τελωνείο (άλλο 1 furminator, άλλο 10)
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Θα βαλω μαλλον εναν φιλο μου να μου παραγειλει μεσω e-bay (μιας και εγω δεν το κατεχω το αντικειμενο) το πακετο με τα 6 βαζακια που εχουν προσφορα αν τους αρεσει εχει καλως θα εχουμε προμηθειες ... αλλιως ελπιζω να το εκτιμησουν οι αλλες γατουλες
-
Mood :
Φωτεινη μου χρειαζομαι την βοηθεια σου ειπα σε ενα φιλο μου να παραγειλει το κιττυ καβιαρ και μου ειπε οτι θα το κρατησει το τελωνειο για κανενα τριμηνο για εξετασεις και μετα θα το παρω εγω .. ισχυει η βλακιες μου λεει ?
-
Mood :
MHTSI έγραψε:Φωτεινη μου χρειαζομαι την βοηθεια σου ειπα σε ενα φιλο μου να παραγειλει το κιττυ καβιαρ και μου ειπε οτι θα το κρατησει το τελωνειο για κανενα τριμηνο για εξετασεις και μετα θα το παρω εγω .. ισχυει η βλακιες μου λεει ?
Τι εξετάσεις; Αίματος; Όχι, ρε συ...δεν κρατάει το τελωνείο τέτοια πράγματα 3 μήνες. Εκτός αν παραγγείλεις καμία κούτα! Τα δικά μου κουτάκια ήρθαν, πάντως, στην ώρα τους. Το μόνο καινούριο στην ιστορία των δεμάτων από Αμερική, είναι ότι σε βάζουν να πληρώσεις στο ταχυδρομείο 3 ευρώ έξτρα για "έξοδα παρουσίασης τελωνείου"...
Όποιος θελήσει να το πάρει από το e-bay, εγώ το αγόρασα από τους aniamal-safety.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Kitty-robics
» Klepto Kitty
» *ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ* Η Cadi (από το Cadillac) - το συντροφικό κοριτσάκι... (Road Runner kitty)
» Klepto Kitty
» *ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ* Η Cadi (από το Cadillac) - το συντροφικό κοριτσάκι... (Road Runner kitty)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios