Γατοδιάλογοι μεταξύ γάτων....
+12
Φωτεινή
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Pepita
life
Chouzouris
Silmaril
ismini
purina
Κατερινα
XIONIS
sardela
mimika
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Γατοδιάλογοι μεταξύ γάτων....
Εγώ ο Φρού ο Ελληνάρας, που ήρθα εδώ στα ξένα, στην Ανωμαλοχώρα όπως την λέει η μαμά μου... Ανοιξα αυτήν την ενότητα για να μιλάμε μεταξύ μας εμείς οι γάτες του Γατόσπιτου..να λέμε τα νέα μας όπως κάνουν και οι μαμαδες μας και να τις κουτσομπολεύουμε όπως κάνουν αυτές για εμάς (τι φάγαμε, αν καναμε εμετο, αν μαδάμε, πως είναι τα κακάκια μας )
Λοιπόν φίλοι μου, εδω την έχω καταβρεί..Έχω έναν μεγάλο κήπο όλο φυτά που μου αρέσει α μυρίζω κάθε μέρα! Τρώω αύθονο γρασίδι γιατί οι Αγγλικές τροφές μου πέφτουν βαριές, και φυσικά δεν περιορίζομαι στα σύνορα του φράχτη...Αν και με μαλώνουν όταν βγαινω, εγώ δεν μασάω! Τους έχω γραμμένους
Επίσης ο μπαμπάς μου άρχισε να μου επιτρέπει να βγαινω και την νύχτα, αλλά μου γίνεται στενός κορσές και δεν μπορω να φλερτάρω την γατογκομενιτσα του απέναντι σπιτιού...
Συχνά πυκνά έρχεται και μια συμμορία αγγλόγατων οι οποίοι μου κάνουν επιθέσεις διότι φοβούνται μην τους φάω τα γατομαναράκια, και μπλέκω σε απίστευτους γατοκαυγάδες
Παρόλες τις περιπέτειες μου μου λείπει πολύ η πατρίδα.. και ο ήλιος ... Αν και έχω συνηθισει πια την βροχή (μπορώ να κάθομαι να βρέχομαι με τις ώρες και να μην μπαίνω σπίτι όσο και αν μου φωνάζουν ότι θα κρυώσω!! )
Αυτά τα νέα μου!
Περιμένω τα δικά σας εεεεεε???
Πολλά βροχερά φιλάκια στα μουστάκια!!!
Λοιπόν φίλοι μου, εδω την έχω καταβρεί..Έχω έναν μεγάλο κήπο όλο φυτά που μου αρέσει α μυρίζω κάθε μέρα! Τρώω αύθονο γρασίδι γιατί οι Αγγλικές τροφές μου πέφτουν βαριές, και φυσικά δεν περιορίζομαι στα σύνορα του φράχτη...Αν και με μαλώνουν όταν βγαινω, εγώ δεν μασάω! Τους έχω γραμμένους
Επίσης ο μπαμπάς μου άρχισε να μου επιτρέπει να βγαινω και την νύχτα, αλλά μου γίνεται στενός κορσές και δεν μπορω να φλερτάρω την γατογκομενιτσα του απέναντι σπιτιού...
Συχνά πυκνά έρχεται και μια συμμορία αγγλόγατων οι οποίοι μου κάνουν επιθέσεις διότι φοβούνται μην τους φάω τα γατομαναράκια, και μπλέκω σε απίστευτους γατοκαυγάδες
Παρόλες τις περιπέτειες μου μου λείπει πολύ η πατρίδα.. και ο ήλιος ... Αν και έχω συνηθισει πια την βροχή (μπορώ να κάθομαι να βρέχομαι με τις ώρες και να μην μπαίνω σπίτι όσο και αν μου φωνάζουν ότι θα κρυώσω!! )
Αυτά τα νέα μου!
Περιμένω τα δικά σας εεεεεε???
Πολλά βροχερά φιλάκια στα μουστάκια!!!
mimika- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : Ενας και παίδαρος!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : το γκριζάκι.. της marmangas!!! :p
Motto : "Η ζωή είναι ωραία.. Απλά οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι!"
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Απ: Γατοδιάλογοι μεταξύ γάτων....
mimika έγραψε:
Εισαι παλιογατος.....Εμενα μου πολας ερωτες και ειπες θα μαζεψεις λεφτα να για να στειλεις στα παιδια μας και εμενα, και εσυ καθεσαι και μασουλας γρασιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Άστον Σαρδελίτσα μου!!! Τι να τον κανεις τον Λόρδο της κακιας ώρας που τρεχει πίσω από τις ουρές των αγγλιδων (μα τον κουνανε κι αυτες τον ω τους, δεν βλεπεις τις αφεντικίνες ους τι κανουν στα ελληνικά νησια?), όταν έχεις κοτζάμ Πρίγκηπα Χιόνη εδώ κοντά σου? Αν δεν ημουν στειρωμένος θα κάναμε τα τέλεια γατουνια!!! Φαντάσου ματάρες που θα είχαν!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Καλή μου Σαρδέλα...να πως να στο πω.... χωρίζουμε.. θα σου στειλω τα χαρτιά του διαζυγίου .. καλά να περνας με τον αγαπημένο σου "εραστή" Χιόνη που έχεις τόσο καιρό πίσω από την πλάτη μου... Ελπίζω να μην θέλεις και διατροφή μετά από όλα αυτά.. Να ξέρεις πως εγώ σε αγάπησα και εσύ με πλήγωσες..
-
Mood :
Βρε αντε να χαθείς που πας να βγεις από πάνω!!!! Δε φτανει που τοσο καιρό ξενοκοιτάς για να μη πω ξενο και μιλας κι από πάνω!!!! Έκανα τόσο καιρό υπομονή κι αφου είδα οτι δεν έχεις σκοπό να επιστρεψεις απλα εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου!!! Άκου ειχαμε σχέση πισω από την πλάτη σου!!!! Αν νομίζεις ότι με αυτα θα βγει το διαζύγιο εις βαρος της Σαρδέλας απατάσαι!!! Έχουμε καλό δικηγόρο τον γνωστό Κού... ε, συγνώμη Χόυζούρη ήθελα να πω και θα σε σκίσει!!!! Άσε που έχουμε μαρτυρες όλο το γατόσπιτο για τα ξεπορτίσματά σου στην ανωμαλόχώρα και φωτογραφικά ντοκουμέντα!!!! Ενω εγώ την Σαρδέλα την αγαπώ πλατωνικά από τότε που ειχαμε συναντηθεί άπαξ στον καλό μας γιατρούλη. Πες κι εσύ καλή μου Σαρδελίτσα....
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Χιόνη...Any time my men...any time..just the two of us, just tell me the place and i ll be there
-
Mood :
Εγώ να σου πω ώρα και τόπο. Εσύ πως θα έρθεις 'όμως?
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Εγώ να σου πω ώρα και τόπο. Εσύ πως θα έρθεις 'όμως?
Πετόντας μεγάλε, προκειμένου να σου σπάσω τα λευκά μουτράκια σου
-
Mood :
Καλα...σφαχτειτε εσεις, αλλα με αλλον ηταν ραντεβου η Σαρδελιτσα χτες το βραδυ!
Δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι γουσταρει αλητοκοκκινογατα σαν την αφεντια μου? Σιγα μην θελει ξενερωτους γαλαζοαιματους!
Δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι γουσταρει αλητοκοκκινογατα σαν την αφεντια μου? Σιγα μην θελει ξενερωτους γαλαζοαιματους!
Κατερινα- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 2 (αλλα κανουν για 10)
Mood :
Σιγα τα αιματα Φρουνακι!!! Λες και δεν ξερουμε τι χλεχλές είσαι!!!! Πες τα αλλου αυτά!!! Εγώ μεγάλωσα στο δρόμο και επιβίωσα από πραγματικα άγριους γάτους, εσένα θα φοβηθώ?
Υ.Γ. Που'σαι Σαρδέλα να δεις που σφάζονται για την πάρτη σου παλικάρια!!! Ένα παλικάρι δηλαδή κι ένας φλουφλης από την ανωμαλόνησο!!!!
Υ.Γ. Που'σαι Σαρδέλα να δεις που σφάζονται για την πάρτη σου παλικάρια!!! Ένα παλικάρι δηλαδή κι ένας φλουφλης από την ανωμαλόνησο!!!!
-
Mood :
Σας την χαρίζω την Σαρδέλα...εξ αλλου είναι "μεταχειρισμενη" πια, απο μένα!!!!!!
-
Mood :
ντροπη σου Φρου και σε ειχα για καλο παιδι αλλα εγω φταιω που ελεγα καλα λογια για σενα στη σαρδελα
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
Kαλά ρε παιδιά δεν υπάρχει καμία άλλη που να σας κάνει εκτός από τη Σαρδέλαααααααααααααααααααααααααααααα?
Τόσους εξάλλου εχει η Σαρδέλα. Το Λεόν μέσα και τόσους στον κήπο, τι να πρωτοπρολάβει πια?...
Τόσους εξάλλου εχει η Σαρδέλα. Το Λεόν μέσα και τόσους στον κήπο, τι να πρωτοπρολάβει πια?...
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Mood :
ismini έγραψε:Kαλά ρε παιδιά δεν υπάρχει καμία άλλη που να σας κάνει εκτός από τη Σαρδέλαααααααααααααααααααααααααααααα?
Πες τα γλυκειά μου Αργυρώ!!!! :looov2:
-
Mood :
Αχ...εσύ Φρού τυχερέ έλυσες το πρόβλημα της βόλτας και έτσι έχεις την πολυτέλεια να ασχολείσαι και με ψιψίνες...Αν και στη γειτονιά μου δεν "παίζει" τίποτα καλό, οπότε δεν με ενδιαφέρει το θέμα...Εμένα άλλο είναι το πρόβλημά μου με τους τρελλούς που έχω μπλέξει!!! Δεν μ' αφήνουν να κάνω ρούπι! Βέβαια, όταν έρχεται η μαμά στο σπίτι, παίρνω το πιο περίλυπο ύφος μου (αφού της χαϊδευτώ και την καλοπιάσω καλά-καλά) και τρέχω απο μπαλκονόπορτα σε μπαλκονόπορτα και της φωνάζω "μαμά, μαμά" μπας και με λυπηθεί και μου ανοίξει! Κι η αλήθεια είναι πως πιάνει το κόλπο μερικές φορές...όταν λείπει ο μπαμπάς δηλαδή συνήθως έχω περισσότερες πιθανότητες να την τουμπάρω...Όπως την Κυριακή, που το έπαιξα καλός και γύρισα γρήγορα (και δεν απομακρύνθηκα καθόλου απ' το κηπάκι κάτω, της έκανα και τη χάρη να κάτσω κάμποσο στην βεράντα) και με είπε καλό παιδί μου έδωσε και κονσερβούλα...Και την Τρίτη μου άνοιξε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά έκανα μια βολτίτσα λίγο μεγαλύτερης διάρκειας κι επειδή τσαντίστηκε γιατί όσο κι αν με φώναζε την κοιτούσα απαθής απο κάτω και δεν ανέβαινα δεν μου ξανανοιξε απο τότε!!! Πολύ με έχει νευριάσει!!! Δηλαδή τι θέλει; Με το που φωνάζει "Φοίβο" να τρέχω; Έχω και ένα πρεστίζ κυρία μου...δεν θα μου το καταστρέψεις εσύ! Στο κάτω- κάτω εγώ δεν είμαι Έκτορας να τσακίζομαι μόλις με φωνάξουν!!! Άντε γιατί πολλά τους τα έχω μαζεμένα!
Δεν φτάνει που κάθομαι όλη μέρα μόνος μου εδω μέσα!!!
Αλήθεια, να σας ρωτήσω κάτι μπας και ξέρετε...Τώρα τελευταία όταν κουρνιάζω κοντά στην κοιλιά της μαμάς αυτή κουνιέται!!! Κοιτάζω, ξανακοιτάζω μα δεν βλέπω τίποτα! Λέτε να της συμβαίνει τίποτα σοβαρό;
Δεν φτάνει που κάθομαι όλη μέρα μόνος μου εδω μέσα!!!
Αλήθεια, να σας ρωτήσω κάτι μπας και ξέρετε...Τώρα τελευταία όταν κουρνιάζω κοντά στην κοιλιά της μαμάς αυτή κουνιέται!!! Κοιτάζω, ξανακοιτάζω μα δεν βλέπω τίποτα! Λέτε να της συμβαίνει τίποτα σοβαρό;
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Αχ βρε Φοίβο..Πόσο σε καταλαβαίνω....Και εγώ μια φορά το έκανα αυτό ..Είχα κρυφτεί και η μαμα με φώναζε αλλά εγώ δεν απαντούσα..ενώ βρισκόμουν ακριβώς πάνω από το κεφάλι της στην σκεπή της αποθήκης
Μετά τα άκουσα για τα καλά ευτυχώς η τιμωρία μου κράτησε κανα δυό μέρες και η μαμα με ξαναεμπιστεύθηκε και ξαναβγήκα έξω....Από τότε είμαι όμως καλό παιδί και πάντα απαντώ μολις με φωνάξουν...Ο μπαμπάς επειδη δεν τον ακούω όταν με φωνάζει, χτυπάει την κονσέρβα μου!!! Εγώ πάω τρεχοντας γιατί ξέρω πως θα φάω ακόμη και άν ξέρω πως το κάνει για να πάω εκεί... Είναι ένα κόλπο τους στο οποίο δεν προκειται ποτέ να αντισταθω!!
Είναι σίγουρο φαγητό φίλε γιαυτό τρέχα κοντά τους μόλις το κάνουν!! :doggy:
Τώρα για το άλλο που είπες για την κοιλιά της μαμάς... (είναι αυτό που νομίζω?????????? )
Μετά τα άκουσα για τα καλά ευτυχώς η τιμωρία μου κράτησε κανα δυό μέρες και η μαμα με ξαναεμπιστεύθηκε και ξαναβγήκα έξω....Από τότε είμαι όμως καλό παιδί και πάντα απαντώ μολις με φωνάξουν...Ο μπαμπάς επειδη δεν τον ακούω όταν με φωνάζει, χτυπάει την κονσέρβα μου!!! Εγώ πάω τρεχοντας γιατί ξέρω πως θα φάω ακόμη και άν ξέρω πως το κάνει για να πάω εκεί... Είναι ένα κόλπο τους στο οποίο δεν προκειται ποτέ να αντισταθω!!
Είναι σίγουρο φαγητό φίλε γιαυτό τρέχα κοντά τους μόλις το κάνουν!! :doggy:
Τώρα για το άλλο που είπες για την κοιλιά της μαμάς... (είναι αυτό που νομίζω?????????? )
-
Mood :
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ΦΡΟΥ,
Το αφεντικό-Παύλας ο μουτζοπατούσας!
Υ.Γ. Νυστάζω να γράψω. Η δικιά μου ξεπόρτισε σήμερα με την πεθερούλα και με ξαγρύπνησε. Αύριο περισσότερα.
Υ.Γ. Νυστάζω να γράψω. Η δικιά μου ξεπόρτισε σήμερα με την πεθερούλα και με ξαγρύπνησε. Αύριο περισσότερα.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Chouzouris έγραψε:ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ΦΡΟΥ,
:applau: thanks Boss!!!
-
Mood :
[Μαλιος]Ρε παιδια εμενα θα μου πει κανεις τι την ενοχλει αυτην που κατουρησα τις τσαντες των αγγλικων,των παιδιων και το κανει θεμα???
life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
life έγραψε:[Μαλιος]Ρε παιδια εμενα θα μου πει κανεις τι την ενοχλει αυτην που κατουρησα τις τσαντες των αγγλικων,των παιδιων και το κανει θεμα???
Μεγάλε σε συγχαίρω!!! βρήκες το κατάλληλο μάθημα να κατουρήσεις!!!!! Εγώ ακόμη να μάθω την γλώσσα εδώ
Μήπως το έκανες για να βοηθησεις τα παιδιά να την κάνουν κοπάνα από το μάθημα??????
-
Mood :
(ΡΟΖΑ)ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ?ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ ΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α .ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Η ΜΑΜΑ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΕΙ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥmimika έγραψε:life έγραψε:[Μαλιος]Ρε παιδια εμενα θα μου πει κανεις τι την ενοχλει αυτην που κατουρησα τις τσαντες των αγγλικων,των παιδιων και το κανει θεμα???
Μεγάλε σε συγχαίρω!!! βρήκες το κατάλληλο μάθημα να κατουρήσεις!!!!! Εγώ ακόμη να μάθω την γλώσσα εδώ
Μήπως το έκανες για να βοηθησεις τα παιδιά να την κάνουν κοπάνα από το μάθημα??????
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Ντροπή σου!!!! Έτσι φέρονται οι άντρες???? Πρωτα εκθετεις μια δεσποσύνη και μετά την κακολογείς στον επόμενο?mimika έγραψε:Σας την χαρίζω την Σαρδέλα...εξ αλλου είναι "μεταχειρισμενη" πια, απο μένα!!!!!!
Δεν μ'ενδιαφερει αν η Σαρδέλα είναι μεταχειρισμένη όπως λες. Στο κάτω-κάτω, ο γατος πρεπει να έχει παρελθόν και η γατα μέλλον...
-
Mood :
Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι, σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα και όχι σήμερα από χθέςτο απόγευμα δηλαδή ξεκίνησε η Μπέλλα ( το γυναικάκι μου ) έφυγε επιτέλους πήγε διακοπές στην γιαγιάτη και στο παππού . Τι ηρεμία ρε
αγόρια βρήκα την ησυχία μου , αράξα λοιπόν το βραδάκι χαλαρά ήπια το ποτάκι μου κοιτάζονας την μαμάκα μου να κάνει δουλειές θα πάει ταξίδι και θα με πάρει μαζί της ..... που λέτε ποτάκι, φαγητό απο την μανούλα μετα ύπνος Δε λέω
καλή η γυναίκα στο σπίτι αλλά πολύ φασαρία βρε παιδί μου είναι και πολυλογού και όλο νάζι ρε παιδιά αλλά μερικές
φορές με κουράζει. Και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί εκεί που θα πάμε στο νησί δηλαδή η μαμά με αφήνει να
βολτάρω μάγκες .......Ε!! ρε γλέντια που θα γίνουν, έχει κάτι γκομενίτσες τρέλλα είναι και μια ( δε ξέρω όνομα ) λουκούμι
σας λέω . Μου έκανε την δύσκολη την άλλη φορά αλλά τώρα θα γίνει χαμός
έχω πληροφορίες από τον αδελφό μου τον Ορέστη ότι γουστάρει τρλλά όλο ρωτάει πότε θα πάω . Αυτα τα σημερινά νέα
μου θα είμαστε σε επαφή παιδια και η πρόταση ισχύει για τα Σ/Κ αγόρια το νησί σας περιμένει και μαζί και γω......
αγόρια βρήκα την ησυχία μου , αράξα λοιπόν το βραδάκι χαλαρά ήπια το ποτάκι μου κοιτάζονας την μαμάκα μου να κάνει δουλειές θα πάει ταξίδι και θα με πάρει μαζί της ..... που λέτε ποτάκι, φαγητό απο την μανούλα μετα ύπνος Δε λέω
καλή η γυναίκα στο σπίτι αλλά πολύ φασαρία βρε παιδί μου είναι και πολυλογού και όλο νάζι ρε παιδιά αλλά μερικές
φορές με κουράζει. Και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί εκεί που θα πάμε στο νησί δηλαδή η μαμά με αφήνει να
βολτάρω μάγκες .......Ε!! ρε γλέντια που θα γίνουν, έχει κάτι γκομενίτσες τρέλλα είναι και μια ( δε ξέρω όνομα ) λουκούμι
σας λέω . Μου έκανε την δύσκολη την άλλη φορά αλλά τώρα θα γίνει χαμός
έχω πληροφορίες από τον αδελφό μου τον Ορέστη ότι γουστάρει τρλλά όλο ρωτάει πότε θα πάω . Αυτα τα σημερινά νέα
μου θα είμαστε σε επαφή παιδια και η πρόταση ισχύει για τα Σ/Κ αγόρια το νησί σας περιμένει και μαζί και γω......
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Τι είναι όλα αυτά που λέτε για τα κοριτσάκια; Γιατί κάνετε έτσι; Δεν έχουν και τίποτα το ιδιαίτερο. Εγώ που ζω με μία, όλο στις σφαλιάρες με πλακώνει και πέφτει πάνω μου συνέχεια...μου δαγκώνει τα αυτιά και μετά μου πλένει τη μούρη, αλλά εγώ κοντεύω να σκάσω έτσι που έχει κάτσει πάνω μου, ουφ! Δεν μπορώ να ανασάνω. Και δεν της λέω τίποτα γιατί αυτή είναι ικανή να με κάνει μαύρο από το ξύλο...Αλλά κατά βάθος ξέρω ότι με αγαπάει Κι εγώ την αγαπάω, τη φοβάμαι λίγο και όταν έχει νεύρα ξεσπάει μερικές φορές επάνω μου, αλλά την αγαπάω
Τώρα τελευταία δε με αφήνουν να βγω στο μπαλκόνι τόσο συχνά και δεν με αφήνουν να κάνω ρούπι μόνος μου. Εγώ θέλω να το σκάσω, να σκαρφαλώσω πάλι και να πάω στη διπλανή ταράτσα. Πριν μέρες που το έκανα, μου έβαλαν τις φωνές λες και ήταν κάτι φοβερό...Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις μεγάλες δίποδες γάτες, κάνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα
Τώρα τελευταία δε με αφήνουν να βγω στο μπαλκόνι τόσο συχνά και δεν με αφήνουν να κάνω ρούπι μόνος μου. Εγώ θέλω να το σκάσω, να σκαρφαλώσω πάλι και να πάω στη διπλανή ταράτσα. Πριν μέρες που το έκανα, μου έβαλαν τις φωνές λες και ήταν κάτι φοβερό...Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις μεγάλες δίποδες γάτες, κάνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Πρίγκηπα , αντε τυχερούλη θα περάσεις γατοτέλεια στο νησί!!!Πες μας όμως πως είναι να έχεις ένα γυναικάκι σπίτι????
Να δώ αν θα πείσω το γειτονάκι να συζήσουμε!!!
Προς το παρόν αρκουμαι στις βόλτες μας, και τις ατέλειωτες βουβές μας στιγμές κάτω από τα άστρα....
Ντάκιρι, είσαι μικρός ακόμη, μάλλον γιαυτό και σε σφαλιαρίζει συνέχεια η Ρενάτα (by the way τι κουκλάρα!! Μια εποχή την είχα ερωτευθευθεί!!! Τι ουρά μα την Μπαστέτ!!! )
Μάλλον γιαυτο καιτα δίποδα είναι τόσο επιφυλαχτικα μαζί σου.. Τι νομίζεις θελει μάχη για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους.. Τόσο ευκολα την κερδίσαμε εμείς οι υπόλοιποι...
:party3:
Να δώ αν θα πείσω το γειτονάκι να συζήσουμε!!!
Προς το παρόν αρκουμαι στις βόλτες μας, και τις ατέλειωτες βουβές μας στιγμές κάτω από τα άστρα....
Ντάκιρι, είσαι μικρός ακόμη, μάλλον γιαυτό και σε σφαλιαρίζει συνέχεια η Ρενάτα (by the way τι κουκλάρα!! Μια εποχή την είχα ερωτευθευθεί!!! Τι ουρά μα την Μπαστέτ!!! )
Μάλλον γιαυτο καιτα δίποδα είναι τόσο επιφυλαχτικα μαζί σου.. Τι νομίζεις θελει μάχη για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους.. Τόσο ευκολα την κερδίσαμε εμείς οι υπόλοιποι...
-
Mood :
Πες τα και στην αλλη γιατι οταν ειδε τι εκανα αρχισε τα ''βρωμογατε'' και ταmimika έγραψε:life έγραψε:[Μαλιος]Ρε παιδια εμενα θα μου πει κανεις τι την ενοχλει αυτην που κατουρησα τις τσαντες των αγγλικων,των παιδιων και το κανει θεμα???
Ε,μα πια,αγορακι ειμαι ,δεν μπορω να κρατιεμαι....
-
Mood :
αμ και εσύ ρε Μάλλιο ακόμη τα κανεις όπου βρείς????
-
Mood :
Πρεπει να υπερασπιστω το ονομα μου ,τι να κανω....mimika έγραψε: αμ και εσύ ρε Μάλλιο ακόμη τα κανεις όπου βρείς????
-
Mood :
γεια σας βρωμογατα.... εγω σημερα κουτουλαγα την μαρια για να ξυπνησει και της χουρχουριζα και της ζηταγα χαδια για να σηκωθει και να μου βαλει να φαω. αυτη νομιζε πως εγω την αγαπαω και θελω τα χαδια της αλλα ξερω τα κουμπια της και οταν θελω να μου κανει τις χαρες της το παιζω χαδιαρικο γατι... τωρα μπακανιασα και παω να αραξω στην λιακαδα και εχω γραψει την μαρια
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
marestros έγραψε:γεια σας βρωμογατα.... εγω σημερα κουτουλαγα την μαρια για να ξυπνησει και της χουρχουριζα και της ζηταγα χαδια για να σηκωθει και να μου βαλει να φαω. αυτη νομιζε πως εγω την αγαπαω και θελω τα χαδια της αλλα ξερω τα κουμπια της και οταν θελω να μου κανει τις χαρες της το παιζω χαδιαρικο γατι... τωρα μπακανιασα και παω να αραξω στην λιακαδα και εχω γραψει την μαρια
καλα της κάνεις
-
Mood :
mimika έγραψε:Ντάκιρι, είσαι μικρός ακόμη, μάλλον γιαυτό και σε σφαλιαρίζει συνέχεια η Ρενάτα (by the way τι κουκλάρα!! Μια εποχή την είχα ερωτευθευθεί!!! Τι ουρά μα την Μπαστέτ!!! )
Είμαι μικρός ακόμα, αλλά θα μεγαλώσω, δε θα μεγαλώσω; Και τότε θα δούμε αν θα μου δίνει σφαλιάρες... By the way, κι εμένα μ' αρέσει πολύ η Ρενάτα Πήγα να τη μυρίσω, όμως, ένα βράδυ και μόνο που δε με πήρε με τις πέτρες
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Ποιοι είστε εσείς πο τα πάτε καλά και μας χαλάτε την πιάτσα? Μου έφαγε τα αυτιά η μαμά... Κρεβατομουρμούρα από μάνα σε κόρη έχετε ξανακούσει? Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει!
brea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Τρίκαλα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2=20
Motto : Σας έχω πει ότι το λατρεύω το παιδί μου το μαύρο???
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/04/2008
Mood :
Καλημέρα. Σήμερα η μαμα εχει κόσμο το βράδυ και όπου να ναι θα βγάλει εκείνο το τρομακτικό τέρας που το πηγαίνει πέρα δωθε στο σπίτι και κάνει δαιμονισμένο θόρυβο. Νομίζω το λένε ηλεκτρική σκούπα. Θα κρυφτώ όμως μέσα στη ντουλάπα και μόλις αυτό κοιμηθεί θα πάει και θα του ρίξω 2 σφαλιαρίτσες. Να δει ποιος είναι ο αρχηγός εδω μέσα.
Ελπίζω ότι το βράδυ κάπως θα καταφερω ξανα να τους ξεφυγω και να βγω στο μπαλκόνι. Μετά όλα είναι εύκολα, έγω βρει τον τρόπο να το σκάω και να πηγαίνω κάτω στον κήπο. Αλλά είναι πολύ σπαστικοί ρε σεις...έρχονται κατευθείαν και με μαζεύουν. Και το χαιβανι ο Ποκίτο μόλις πηδήσω αναστατωνεται (με αγαπάει αλλά ντρέπεται να σας το πει) και το καταλαβαίνουν κι οι άλλοι. Αφού του χω πει τοσες φορές...έλα να παμε μια βολτα μαζί...να δεις τι ωραία γειτονια ειναι εδώ...τίποτα το ζαβό.
Ωπ...ακούω το μπαμπά να ξυπνάει...πάω για χαδια!!!
Ελπίζω ότι το βράδυ κάπως θα καταφερω ξανα να τους ξεφυγω και να βγω στο μπαλκόνι. Μετά όλα είναι εύκολα, έγω βρει τον τρόπο να το σκάω και να πηγαίνω κάτω στον κήπο. Αλλά είναι πολύ σπαστικοί ρε σεις...έρχονται κατευθείαν και με μαζεύουν. Και το χαιβανι ο Ποκίτο μόλις πηδήσω αναστατωνεται (με αγαπάει αλλά ντρέπεται να σας το πει) και το καταλαβαίνουν κι οι άλλοι. Αφού του χω πει τοσες φορές...έλα να παμε μια βολτα μαζί...να δεις τι ωραία γειτονια ειναι εδώ...τίποτα το ζαβό.
Ωπ...ακούω το μπαμπά να ξυπνάει...πάω για χαδια!!!
Κατερινα- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 2 (αλλα κανουν για 10)
Mood :
Αγορια πειτε μου κι εμενα για τις ψιψινες που δεν ξερω τιποτα! μονο την μανουλα μου εχω δει και τις γλυκες μου sisters γενους θηλυκου μεχρι στιγμης σε γατα! θα μου δωκετε κανενα μαθημα?
Ασπρουλα- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Τόπος : athens
Αριθμός γατουνίων : 1... το κωλογατακι μου!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον μαντου, αν και δεν ειναι απο το γατοσπιτο... απο το γατοσπιτο την ελπιδουλα και τον τζερυ (πανε πακετο!)
Motto : Ποτε μην κανεις αυριο αυτο που μπορεις να κανεις μεθαυριο...
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/09/2008
Mood :
(Μαικ)
τελειο θεματακι!
τελειο θεματακι!
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Εμετός κάθε πρωί μεταξύ 6 και 8 !!!
» Η επέλαση των γάτων..
» Φιλοξενία Γατών!
» Oliver,ο Peter Pan των γατών!
» disney βιντεακι για την ιστορια των γατων!
» Η επέλαση των γάτων..
» Φιλοξενία Γατών!
» Oliver,ο Peter Pan των γατών!
» disney βιντεακι για την ιστορια των γατων!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios