HELP!!!!!!!!!
+5
Chouzouris
Pepita
ismini
Silmaril
Βετούλι
9 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
HELP!!!!!!!!!
Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!! Στη κεντρική λεωφόρο του Πειραια, βασιλέως γεωργίου βρήκα μικροσκοπικο γατακι εκλαιγε σα τρελο, προσπαθησα πολυ ωρα να το πιασω σιγουρα το εχει παρατησει η μανα του. Δεν ηξερα τι να κάνω, αρχικά το πηγα σε μια γριούλα πιο πάνω στη καστελλα που ταιζει τις αδεσποτεσ αλλα οι δικες της ορμηξαν να το φανε, το πηγα σπιτι,.το βετουλι εξαφανιστηκε μου κραταει μουτρα, το εχω στη ταρατσα μου και δε ξερω τι να κανω και ερχεται μπορα. Επειδη δεν εχω ιντερνετ σπιτι, οποια/ος εχει καμια ιδεα ή ενδιαφερεται, ας με παρει στο 6993671881 ή ας μου στειλεισμσς και θα τον πα΄ρω πισω εγω΄. Υπαρχει περιπτωση να κολλησε το Βετούλι τιποτε, αν υποθεσουμε πως το μικρο είναι άρρωστο, από το ελαχιστα δευτερόλεπτα που ηταν μαζι(δεν ακουμπησε το ενα το αλλο). Φευγω, γιατί ερχεται μπορα και πρεπει να σκεφτω κατι, προς το παριον είναι σε χαρτοκουτο και δε θα προστατευθει. Τι να εκανα ομως; αφου στη λεωφόρο δεν είχςε ελπιδα και η μαλακω η μα΄να του θα το ε΄'ιχε αφησει σιγοιυρα!! Καλα μιλαμε οιο γατες ειναι μεγαλες καριόλες, οταν προκειται για ξενο γατι, δε μπορεριτε να φανταστειτε πως του χυμούσαν!!! ΣΚΑΤΑ!!!!!
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
Απ: HELP!!!!!!!!!
Γιώργο ομοιοπαθής κι εσύ;;; Τι έγινε σήμερα βρε παιδι μου...
Κι εγώ μια απο τα ίδια...Τώρα έχω ενα γατουλίνι στο σπίτι...προσωρινά...
Κι εμένα ο Φοίβος δεν μου μιλάει κι είναι όλο νεύρα...Αλλά τι να το κάνω; Αν το βγάλω έξω κι αρχίσει να νιαουρίζει θα με καρατομήσουν...Ξέρεις τι γίνεται σ' αυτήν την πολυκατοικία...
Αύριο θα το παω στη μαμά μου...προσωρινά κι εκεί...Αν δεν το πάρει κανείς μάλλον θα βγει με τα υπόλοιπα της αυλής...Ελπίζω να βρει σπιτάκι...
Επίσης ελπίζω να μην είναι άρρωστο...ήρθε σ' επαφή με τον Φοίβο, οχι πολλή αλλά όσο να 'ναι...Αλλά μήπως αν βγει έστω μια βόλτα εξω ο Φοίβος και αρπαχτεί σε κανένα καυγά δεν έχει περισσότερες πιθανότητες να κολλήσει κάτι;;; Κι αν έχει τσακωθεί στο δρόμο αυτός ο γάτος με τους πλέον "υποπτους" γάτους για ασθένειες...(Άσχετο αλλά θα κάνει αυτή τη βδομάδα αιματολογικές)
Τι να κάνουμε...αχ να πάρει η ευχή...αυτή η ευαισθησία θα μας φάει...
Κι εγώ μια απο τα ίδια...Τώρα έχω ενα γατουλίνι στο σπίτι...προσωρινά...
Κι εμένα ο Φοίβος δεν μου μιλάει κι είναι όλο νεύρα...Αλλά τι να το κάνω; Αν το βγάλω έξω κι αρχίσει να νιαουρίζει θα με καρατομήσουν...Ξέρεις τι γίνεται σ' αυτήν την πολυκατοικία...
Αύριο θα το παω στη μαμά μου...προσωρινά κι εκεί...Αν δεν το πάρει κανείς μάλλον θα βγει με τα υπόλοιπα της αυλής...Ελπίζω να βρει σπιτάκι...
Επίσης ελπίζω να μην είναι άρρωστο...ήρθε σ' επαφή με τον Φοίβο, οχι πολλή αλλά όσο να 'ναι...Αλλά μήπως αν βγει έστω μια βόλτα εξω ο Φοίβος και αρπαχτεί σε κανένα καυγά δεν έχει περισσότερες πιθανότητες να κολλήσει κάτι;;; Κι αν έχει τσακωθεί στο δρόμο αυτός ο γάτος με τους πλέον "υποπτους" γάτους για ασθένειες...(Άσχετο αλλά θα κάνει αυτή τη βδομάδα αιματολογικές)
Τι να κάνουμε...αχ να πάρει η ευχή...αυτή η ευαισθησία θα μας φάει...
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Ωχ...καλορίζικο το μικρό! Μην ανησυχείς το Βετούλι εμβολιασμένο δεν είναι? Εξάλλου δεν έφαγαν από το ίδιο πιάτο, ούτε έκαναν αγκαλιές...
Βάλε σε μια γατοφόρο το μικρό και απομόνωσε το κάπου στο μπάνιο πχ. Επίσης ψεκασε τα χέρια σου με frontline (βάλε γάντια καλύτερα), και πασάλειψε το.
Στην ταράτσα μπορεί να πέσει....
Βάλε σε μια γατοφόρο το μικρό και απομόνωσε το κάπου στο μπάνιο πχ. Επίσης ψεκασε τα χέρια σου με frontline (βάλε γάντια καλύτερα), και πασάλειψε το.
Στην ταράτσα μπορεί να πέσει....
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΡΕ ΓΜΤ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ-ΓΑΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ Σ'ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΜΛΚΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ 1 ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ?George+Βετούλι έγραψε:Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!! Στη κεντρική λεωφόρο του Πειραια, βασιλέως γεωργίου βρήκα μικροσκοπικο γατακι εκλαιγε σα τρελο, προσπαθησα πολυ ωρα να το πιασω σιγουρα το εχει παρατησει η μανα του. Δεν ηξερα τι να κάνω, αρχικά το πηγα σε μια γριούλα πιο πάνω στη καστελλα που ταιζει τις αδεσποτεσ αλλα οι δικες της ορμηξαν να το φανε, το πηγα σπιτι,.το βετουλι εξαφανιστηκε μου κραταει μουτρα, το εχω στη ταρατσα μου και δε ξερω τι να κανω και ερχεται μπορα. Επειδη δεν εχω ιντερνετ σπιτι, οποια/ος εχει καμια ιδεα ή ενδιαφερεται, ας με παρει στο 6993671881 ή ας μου στειλεισμσς και θα τον πα΄ρω πισω εγω΄. Υπαρχει περιπτωση να κολλησε το Βετούλι τιποτε, αν υποθεσουμε πως το μικρο είναι άρρωστο, από το ελαχιστα δευτερόλεπτα που ηταν μαζι(δεν ακουμπησε το ενα το αλλο). Φευγω, γιατί ερχεται μπορα και πρεπει να σκεφτω κατι, προς το παριον είναι σε χαρτοκουτο και δε θα προστατευθει. Τι να εκανα ομως; αφου στη λεωφόρο δεν είχςε ελπιδα και η μαλακω η μα΄να του θα το ε΄'ιχε αφησει σιγοιυρα!! Καλα μιλαμε οιο γατες ειναι μεγαλες καριόλες, οταν προκειται για ξενο γατι, δε μπορεριτε να φανταστειτε πως του χυμούσαν!!! ΣΚΑΤΑ!!!!!
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Μάλλον είναι καλύτερα τα νέα, μου ήρθε τρελός ταμπλάς σαββατιάτικα. Γυρνούσα σπίτι και στη κεντρική λεωφόρο Β. Γεωργίου ακούω απελπισμένα νιάου, μιλάμε τώρα σε μια λεωφόρο πήχτρα στη κίνηση και τα αυτοκίνητα. Κοντοστάθηκα και ύστερα από λίγη ώρα είδα ένα μικροσκοπικό μπαλάκι, στην άκρη του πεζοδρομίου και ένα κεσεδάκι με γαλατάκι δίπλα του, ας είναι καλά ο/η χριστιανός/η που φιλοτιμήθηκε. Προφανώς το γατάκι μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο όπου κρυβόταν, καμία υποψία φιλικού περιβάλλοντος γύρω.. Και εδώ τίθεται το ερώτημα; Πώς βρέθηκε εκεί; Να το παράτησε η μάνα του στη μπουρδελολεωφόρο; No way, δεν υπάρχει πουθενά κοντά χώρος φιλικός για καταφυγή και σιγά μην παραστράτησε τόσο πολύ μια σταλιά κούτσικο! Το ότι παραδίπλα υπήρχε σκουπιδοτενεκές, με προδιαθέτει για ένα χειρότερο σενάριο, αναφορικά με το χούι αρκετών "φιλοζώων" όταν η γατοοικογένεια τους μεγαλώνει επικίνδυνα(μαύρο φίδι να τους φάει). Και εδώ θέλω τη γνώμη σας, τί μπορεί να παίζει; Εσείς τί θα κάνατε στη θέση μου; Θα προσπερνούσατε, λέγοντας δε γμτ, υπάρχει μία στις 100 να το ξαναβρεί η μάνα του; Σε μια αφιλόξενη λεωφόρο και με το κίνδυνο της νεροποντής παρόντα;(ειδικά αν ήταν σα την χθεσινή, ζήτω που καήκαμε).. Εκείνη την στιγμή κατεβαίνει μια κυρία να πετάξει τα σκουπίδια & βλέποντας το αρχίζει να μου λέει πόσοι σκατάνθρωποι κατοικούν ανάμεσα μας & ότι τις προάλλες σε μια ταβέρνα ήταν ένας παπάς με τη γυναίκα & το παιδί του & το μούλικο αφού κάλεσε ένα ψιψίνι κοντά του, δελεάζοντας το με μπουκίτσα, το κλώτσησε με δύναμη!! Αμέσως σηκώθηκε & επέπληξε τον παπά για το παιδί του & ο τράγος εθίγη που δε σεβάστηκε το σχήμα του!! Και όλη η ταβέρνα πήρε το μέρος του παπά!!!..
Μικρή παρεμβολή τέλος, φόρτωσα ακόμα περισσότερο & της είπα να κάτσει μπροστά στο γατί & εγώ να πάω από πίσω & να το αιφνιδιάσω, γιατί οσάκις προσπάθησα πριν, κρυβόταν φοβισμένο κάτω απ' το αμάξι. Όπερ & εγένετο & καταφέρνω να το γραπώσω, τόσο μικροσκοπικό το καημένο ούτε νυχάκια δε μπορούσε να βγάλει, μόνο στριφογύριζε φοβισμένο... Ξεκινώ, σκεπτόμενος τη γριούλα που μένει πιο πάνω μου στην Καστέλλα, στον πεζόδρομο της εκκλησίας του Σταυρού και ταιζει καμιά 25αρια γάτες, ευτυχώς σ' εκείνη τη περιοχή υπάρχουν μερικά παρατημένα παλιόσπιτα μ' άγρια βλαστηση & οι συνθήκες είναι λίγο καλύτερες για τα αδέσποτα, όσο μπορούν βέβαια να είναι..
Φτάνω και το εναποθέτω σ' ένα παρτέρι και αμέσως το πλησιάζουν οι πρώτες γάτες, ακούγοντας τα νιάου. Στην αρχή του απαντούν και το μυρίζουν & εγώ συγκινήμενος στοχάζομαι το μεγαλείο της γατίσιας ψυχής, τί αφελής θεέ μου.. Σε λίγο, σκάνε οι πρώτοι τσαμπουκάδες & το μπαλάκι είναι περιτρυγυρισμένο από 5-6 γάτες που του κάνουν χρρρρ & του σκάνε φάπες εναλλάξ & αυτό έχει συρρικνωθεί, αμίλητο από τον φόβο του, το κακόμοιρο που στην αρχή τριβόταν στις γούνες τους, νομίζοντας πως ξαναβρήκε τη μανούλα..(καριόλες!!). Χτυπώ το τζάμι της γριούλας, σε λίγο βγαίνει, της εξηγώ τα καθέκαστα & αρχίζει το δικό της μοιρολόι για τους σκύλους που χθες βράδυ της πνίξαν 2 γατιά & για τον πούστη γείτονα με τις φόλες, στο τέλος μου λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση οι δικές της να το αφήσουν σε ησυχία, χώρια που αν έσκαγαν σκυλιά τη νύχτα, το κούτσικο δεν θα είχε τη δύναμη να σκαρφαλώσει σε κανά δέντρο και τί θα έκανε αν άρχιζαν να τρέχουν χείμαρροι τη νύχτα από τη βροχή;; Σκατά λέω, αλλά η κακομοίρα δεν είχε άδικο, ο κλοιός γύρω από το κακομοιράκι είχε αρχίσει να στενεύει επικίνδυνα(καριόλες ξανά!!). Η γριούλα μου δίνει μια κούτα, το βάζω μέσα & το ανεβάζω σπίτι μου, μην ξέροντας τί να κάνω.. Μόλις σκάμε & ακούει το νιάου το Βετούλι, τρέχει έντρομο να δει τί συμβαίνει, το βάζω κατευθείαν στο μπάνιο με την κούτα του μες στη μπανιέρα. Λές να γίνει θαύμα;, λέω και φωνάζω στο Βετούλι "Βετούλι, έλα να δεις, ήρθε καινούργιος φίλος!!". Το Βετούλι σκάει μύτη σιγά-σιγά, σκαρφαλώνει στα 2 και κοιτά face to face το γατάκι και παγωμένο αρχίζει να απομακρύνεται.. Καταλαβαίνω τη διαπραχθείσα μαλακία και αμέσως αρπάζω τη κούτα να το βγάλω απ' το σπίτι & πάνω στην αναμπουμπούλα πατάω και το πατουσάκι του Βετουλιού, πιο σκατά δε μπορούσε να πάει!!!!!! Το ανεβάζω στη ταράτσα, αυτό να κλαίει γοερά, του βάζω λίγη ξηρά τροφή και κατεβαίνω ξανά να δω πως είναι το Βετούλι. Το Βετούλι με αποφεύγει, δε μ΄ αφήνει να το ακουμπήσω, δεν εξαφανίζεται, απλώς απομακρύνεται για να μου δείξει ότι είναι θιγμένο.. Μέσα στο πανικό μου και με το φόβο της βροχής, αρχίζω να παίρνω φίλους & γνωστούς & πετάγομαι σ' ενα net καφέ για να σας στείλω το παραπάνω μήνυμα.. Άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες & όπου φύγει-φύγει, επιστρέφω με σπριντ στο σπίτι & ως εκ θαύματος, πέφτω στην νοικάρισσα του ισογείου & τότε θυμάμαι πως παλιά τάιζε έναν γάτο στη γειτονιά, που πολλές φορές τον είχα δει να κοιμάται στο μπαλκονάκι της.. Χωρίς να το σκεφτώ, τη ρωτώ αν μπορεί να το φιλοξενήσει έστω για το Σ/Κ, έστω μέχρι να περάσουν οι μέρες με τις πολλές βροχές. "Ούτε να το σκέφτεσαι" μου λέει, "φέρτο αμέσως"!!. Όπερ & εγένετο, της το κατέβασα, της έδωσα & ξηρά τροφή & μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα να το κρατήσει & για πάντα, τί να πω, ελπίζω να μην καταχράστηκα την καλωσύνη της.. Της έδωσα το τηλέφωνο μου, για ότι χρειαστεί & άφησα το φιλαράκι μου σ' ένα φιλόξενο σπίτι προς το παρόν, ελπίζω..
Ανεβαίνω σπίτι να δω τί κάνει το Βετούλι, φυσικά δε με υποδέχεται, αλλά κάθεται στο δωμάτιο μου & κοιτά έντρομο προς τη μεριά του μπάνιου, σα να περιμένει το φάντασμα να βγει από κει.. Πάω να το χαϊδέψω, δε γουστάρει και μ' αποφεύγει. Τσαντίζομαι, το παίρνω αγκαλίτσα, το πάω στο μπάνιο, το βάζω στη μπανιέρα & του λέω:"Ορίστε, έφυγε, δεν υπάρχει κανένα γατί, δικό σου είναι το σπίτι!!!" Βγαίνει & τσουπ, τσουπ, τσουπ πάει και κρυβεται κάτω από τον κλασσικό καναπέ, τον καναπέ των καψωνιών, και παρά τα παρακάλια μου δε βγαίνει. Τέτοια συμπεριφορά είχα να αντιμετωπίσω από την εποχή που ήμουν βασική εκπαίδευση στο Ναυτικό & γύρισα σπίτι ύστερα από 17 ημερες & το Βετούλι για μιάμιση μέρα μ' είχε καραντίνα, τιμωρία που το άφησα μόνο του!!! Αλλά καλά να πάθω, τί τα ήθελα τα πειράματα, λες και δεν το ήξερα και παλιότερα στο Ρέθυμνο που είχα φέρει έναν μικρό γατούλη & τον είχε πλακώσει στο ξύλο.. Και μου το'χαν πει, και ο Κος Πάνος & η Κα Μίλλυ, η συγκεκριμένη γάτα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεχθεί άλλο γατί στο σπίτι, είναι γάτα-καπετάνιος, τότε που τους ρωτούσα, φοβούμενος ότι η μοναξιά ενδεχομένως του έφερνε κατάθλιψη..
στα μούτρα μου!!!!
Θέλω τη βοήθεια & τις γνώσεις σας: Πόσο καιρό θα μου το κρατήσει μανιάτικο; Τί μπορώ να κάνω; Κορίτσια sorry, αλλά το Βετούλι είναι η ζωή μου, του' χω παθολογική αδυναμία! Επίσης, αυτό που ρώτησα & πριν, αναφορικά με το ενδεχόμενο ο μικρούλης να ήταν φορέας νοσημάτων(Ιαμήνη ευχαριστώ για την απάντηση, ναι, είναι εμβολιασμένο, αλλά με τα εμβόλια της indoor γάτας, δεν ήρθαν σε επαφή, απλως κοιτάχτηκαν για 4-5 δευτερόλεπτα), υπάρχει λόγος να ανησυχώ; Αχ Βετούλι μου, σ' αγαπώ πολύ, ελπίζω να μη κλόνισα την εμπιστοσύνη σου..
Μικρή παρεμβολή τέλος, φόρτωσα ακόμα περισσότερο & της είπα να κάτσει μπροστά στο γατί & εγώ να πάω από πίσω & να το αιφνιδιάσω, γιατί οσάκις προσπάθησα πριν, κρυβόταν φοβισμένο κάτω απ' το αμάξι. Όπερ & εγένετο & καταφέρνω να το γραπώσω, τόσο μικροσκοπικό το καημένο ούτε νυχάκια δε μπορούσε να βγάλει, μόνο στριφογύριζε φοβισμένο... Ξεκινώ, σκεπτόμενος τη γριούλα που μένει πιο πάνω μου στην Καστέλλα, στον πεζόδρομο της εκκλησίας του Σταυρού και ταιζει καμιά 25αρια γάτες, ευτυχώς σ' εκείνη τη περιοχή υπάρχουν μερικά παρατημένα παλιόσπιτα μ' άγρια βλαστηση & οι συνθήκες είναι λίγο καλύτερες για τα αδέσποτα, όσο μπορούν βέβαια να είναι..
Φτάνω και το εναποθέτω σ' ένα παρτέρι και αμέσως το πλησιάζουν οι πρώτες γάτες, ακούγοντας τα νιάου. Στην αρχή του απαντούν και το μυρίζουν & εγώ συγκινήμενος στοχάζομαι το μεγαλείο της γατίσιας ψυχής, τί αφελής θεέ μου.. Σε λίγο, σκάνε οι πρώτοι τσαμπουκάδες & το μπαλάκι είναι περιτρυγυρισμένο από 5-6 γάτες που του κάνουν χρρρρ & του σκάνε φάπες εναλλάξ & αυτό έχει συρρικνωθεί, αμίλητο από τον φόβο του, το κακόμοιρο που στην αρχή τριβόταν στις γούνες τους, νομίζοντας πως ξαναβρήκε τη μανούλα..(καριόλες!!). Χτυπώ το τζάμι της γριούλας, σε λίγο βγαίνει, της εξηγώ τα καθέκαστα & αρχίζει το δικό της μοιρολόι για τους σκύλους που χθες βράδυ της πνίξαν 2 γατιά & για τον πούστη γείτονα με τις φόλες, στο τέλος μου λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση οι δικές της να το αφήσουν σε ησυχία, χώρια που αν έσκαγαν σκυλιά τη νύχτα, το κούτσικο δεν θα είχε τη δύναμη να σκαρφαλώσει σε κανά δέντρο και τί θα έκανε αν άρχιζαν να τρέχουν χείμαρροι τη νύχτα από τη βροχή;; Σκατά λέω, αλλά η κακομοίρα δεν είχε άδικο, ο κλοιός γύρω από το κακομοιράκι είχε αρχίσει να στενεύει επικίνδυνα(καριόλες ξανά!!). Η γριούλα μου δίνει μια κούτα, το βάζω μέσα & το ανεβάζω σπίτι μου, μην ξέροντας τί να κάνω.. Μόλις σκάμε & ακούει το νιάου το Βετούλι, τρέχει έντρομο να δει τί συμβαίνει, το βάζω κατευθείαν στο μπάνιο με την κούτα του μες στη μπανιέρα. Λές να γίνει θαύμα;, λέω και φωνάζω στο Βετούλι "Βετούλι, έλα να δεις, ήρθε καινούργιος φίλος!!". Το Βετούλι σκάει μύτη σιγά-σιγά, σκαρφαλώνει στα 2 και κοιτά face to face το γατάκι και παγωμένο αρχίζει να απομακρύνεται.. Καταλαβαίνω τη διαπραχθείσα μαλακία και αμέσως αρπάζω τη κούτα να το βγάλω απ' το σπίτι & πάνω στην αναμπουμπούλα πατάω και το πατουσάκι του Βετουλιού, πιο σκατά δε μπορούσε να πάει!!!!!! Το ανεβάζω στη ταράτσα, αυτό να κλαίει γοερά, του βάζω λίγη ξηρά τροφή και κατεβαίνω ξανά να δω πως είναι το Βετούλι. Το Βετούλι με αποφεύγει, δε μ΄ αφήνει να το ακουμπήσω, δεν εξαφανίζεται, απλώς απομακρύνεται για να μου δείξει ότι είναι θιγμένο.. Μέσα στο πανικό μου και με το φόβο της βροχής, αρχίζω να παίρνω φίλους & γνωστούς & πετάγομαι σ' ενα net καφέ για να σας στείλω το παραπάνω μήνυμα.. Άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες & όπου φύγει-φύγει, επιστρέφω με σπριντ στο σπίτι & ως εκ θαύματος, πέφτω στην νοικάρισσα του ισογείου & τότε θυμάμαι πως παλιά τάιζε έναν γάτο στη γειτονιά, που πολλές φορές τον είχα δει να κοιμάται στο μπαλκονάκι της.. Χωρίς να το σκεφτώ, τη ρωτώ αν μπορεί να το φιλοξενήσει έστω για το Σ/Κ, έστω μέχρι να περάσουν οι μέρες με τις πολλές βροχές. "Ούτε να το σκέφτεσαι" μου λέει, "φέρτο αμέσως"!!. Όπερ & εγένετο, της το κατέβασα, της έδωσα & ξηρά τροφή & μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα να το κρατήσει & για πάντα, τί να πω, ελπίζω να μην καταχράστηκα την καλωσύνη της.. Της έδωσα το τηλέφωνο μου, για ότι χρειαστεί & άφησα το φιλαράκι μου σ' ένα φιλόξενο σπίτι προς το παρόν, ελπίζω..
Ανεβαίνω σπίτι να δω τί κάνει το Βετούλι, φυσικά δε με υποδέχεται, αλλά κάθεται στο δωμάτιο μου & κοιτά έντρομο προς τη μεριά του μπάνιου, σα να περιμένει το φάντασμα να βγει από κει.. Πάω να το χαϊδέψω, δε γουστάρει και μ' αποφεύγει. Τσαντίζομαι, το παίρνω αγκαλίτσα, το πάω στο μπάνιο, το βάζω στη μπανιέρα & του λέω:"Ορίστε, έφυγε, δεν υπάρχει κανένα γατί, δικό σου είναι το σπίτι!!!" Βγαίνει & τσουπ, τσουπ, τσουπ πάει και κρυβεται κάτω από τον κλασσικό καναπέ, τον καναπέ των καψωνιών, και παρά τα παρακάλια μου δε βγαίνει. Τέτοια συμπεριφορά είχα να αντιμετωπίσω από την εποχή που ήμουν βασική εκπαίδευση στο Ναυτικό & γύρισα σπίτι ύστερα από 17 ημερες & το Βετούλι για μιάμιση μέρα μ' είχε καραντίνα, τιμωρία που το άφησα μόνο του!!! Αλλά καλά να πάθω, τί τα ήθελα τα πειράματα, λες και δεν το ήξερα και παλιότερα στο Ρέθυμνο που είχα φέρει έναν μικρό γατούλη & τον είχε πλακώσει στο ξύλο.. Και μου το'χαν πει, και ο Κος Πάνος & η Κα Μίλλυ, η συγκεκριμένη γάτα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεχθεί άλλο γατί στο σπίτι, είναι γάτα-καπετάνιος, τότε που τους ρωτούσα, φοβούμενος ότι η μοναξιά ενδεχομένως του έφερνε κατάθλιψη..
στα μούτρα μου!!!!
Θέλω τη βοήθεια & τις γνώσεις σας: Πόσο καιρό θα μου το κρατήσει μανιάτικο; Τί μπορώ να κάνω; Κορίτσια sorry, αλλά το Βετούλι είναι η ζωή μου, του' χω παθολογική αδυναμία! Επίσης, αυτό που ρώτησα & πριν, αναφορικά με το ενδεχόμενο ο μικρούλης να ήταν φορέας νοσημάτων(Ιαμήνη ευχαριστώ για την απάντηση, ναι, είναι εμβολιασμένο, αλλά με τα εμβόλια της indoor γάτας, δεν ήρθαν σε επαφή, απλως κοιτάχτηκαν για 4-5 δευτερόλεπτα), υπάρχει λόγος να ανησυχώ; Αχ Βετούλι μου, σ' αγαπώ πολύ, ελπίζω να μη κλόνισα την εμπιστοσύνη σου..
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Mood :
Αχ βρε Γιώργο...καημό που τον έβαλες!
Θα το ξεπεράσει το Βετούλι σου μην ανησυχείς...το πολύ πολύ να σου κρατήσει μούτρα για λίγο...
Κι ο Φοίβος εμένα έχει κάτι νεύρα!!! Τούρκος έχει γίνει!!!
Αλλά τι να κάνουμε;
Θα το ξεπεράσει το Βετούλι σου μην ανησυχείς...το πολύ πολύ να σου κρατήσει μούτρα για λίγο...
Κι ο Φοίβος εμένα έχει κάτι νεύρα!!! Τούρκος έχει γίνει!!!
Αλλά τι να κάνουμε;
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Γιώργο μου μην ανησυχείς! Αύριο θα το έχει ξεχάσει!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω... με το βλέμμα δεν μεταδίδονται ασθένειες...
Ας ελπίσουμε ότι η γειτόνισσα θα το κρατήσει το μικρό....
Ας ελπίσουμε ότι η γειτόνισσα θα το κρατήσει το μικρό....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Εμένα η σόκο μου το κρατησε αρκετά μπορω να πώ,αλλά φρόντιζα καποια ώρα τη μέρα να βάζω τα μικρά σε ενα δωμάτιο και να ασχολούμε μόνο μ αυτή κυρίως να παίζουμε,και μετα της έδινα και μια αποκλειστική λιχουδιά...Αλλά συνήθως μου χρειαζονται 2-3 κονσερβες για να εξιλεωθω!!!Θέλω τη βοήθεια & τις γνώσεις σας: Πόσο καιρό θα μου το κρατήσει
μανιάτικο; Τί μπορώ να κάνω; Κορίτσια sorry, αλλά το Βετούλι είναι η
ζωή μου, του' χω παθολογική αδυναμία!
savillerow7- Prime Cat
-
Τόπος : θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3 ζωή να χουν!!!το ενα είναι λιγάκι μακρια μου...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : βροχές και καταιγίδες , φθινοπωρινές
Motto : dont take life seriously nobody gets out alive anyway...
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/02/2008
Mood :
George+Βετούλι έγραψε:Μάλλον είναι καλύτερα τα νέα, μου ήρθε τρελός ταμπλάς σαββατιάτικα. Γυρνούσα σπίτι και στη κεντρική λεωφόρο Β. Γεωργίου ακούω απελπισμένα νιάου, μιλάμε τώρα σε μια λεωφόρο πήχτρα στη κίνηση και τα αυτοκίνητα. Κοντοστάθηκα και ύστερα από λίγη ώρα είδα ένα μικροσκοπικό μπαλάκι, στην άκρη του πεζοδρομίου και ένα κεσεδάκι με γαλατάκι δίπλα του, ας είναι καλά ο/η χριστιανός/η που φιλοτιμήθηκε. Προφανώς το γατάκι μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο όπου κρυβόταν, καμία υποψία φιλικού περιβάλλοντος γύρω.. Και εδώ τίθεται το ερώτημα; Πώς βρέθηκε εκεί; Να το παράτησε η μάνα του στη μπουρδελολεωφόρο; No way, δεν υπάρχει πουθενά κοντά χώρος φιλικός για καταφυγή και σιγά μην παραστράτησε τόσο πολύ μια σταλιά κούτσικο! Το ότι παραδίπλα υπήρχε σκουπιδοτενεκές, με προδιαθέτει για ένα χειρότερο σενάριο, αναφορικά με το χούι αρκετών "φιλοζώων" όταν η γατοοικογένεια τους μεγαλώνει επικίνδυνα(μαύρο φίδι να τους φάει). Και εδώ θέλω τη γνώμη σας, τί μπορεί να παίζει; Εσείς τί θα κάνατε στη θέση μου; Θα προσπερνούσατε, λέγοντας δε γμτ, υπάρχει μία στις 100 να το ξαναβρεί η μάνα του; Σε μια αφιλόξενη λεωφόρο και με το κίνδυνο της νεροποντής παρόντα;(ειδικά αν ήταν σα την χθεσινή, ζήτω που καήκαμε).. Εκείνη την στιγμή κατεβαίνει μια κυρία να πετάξει τα σκουπίδια & βλέποντας το αρχίζει να μου λέει πόσοι σκατάνθρωποι κατοικούν ανάμεσα μας & ότι τις προάλλες σε μια ταβέρνα ήταν ένας παπάς με τη γυναίκα & το παιδί του & το μούλικο αφού κάλεσε ένα ψιψίνι κοντά του, δελεάζοντας το με μπουκίτσα, το κλώτσησε με δύναμη!! Αμέσως σηκώθηκε & επέπληξε τον παπά για το παιδί του & ο τράγος εθίγη που δε σεβάστηκε το σχήμα του!! Και όλη η ταβέρνα πήρε το μέρος του παπά!!!..
στα μούτρα μου!!!!
Η αφήγηση τρομερή!
Το Βετούλι είναι τυχερό γατί που έχει τέτοιο μπαμπά,δεν το συζητώ,δεν θα σου κρατήσει μούτρα,γιατί εγώ πιστεύω ότι κατά βάθος καταλαβαίνουν...κι εμένα μου κράταγε μούτρα ο Οραντζέλο,του τύπου "δεν θέλω να έρθεις να με χαιδέψεις,να με πιάσεις,να μου μιλήσεις!!!" αλλά τον μικρό το γυρόφερνε και ήταν συνέχεια από πίσω του να δει τι κάνει.Και τώρα είμαστε όλο αγκαλιές και αλληλοκαθαριότητα και κοιμόμαστε μαζί στο διπλό κρεβάτι μας (ένα μεγάλο καλάθι που τους έχω)
Μακάρι να κρατήσει η γειτόνισσα το γατί!
OrAnGeLo- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός γατουνίων : 2 και πορτοκαλόγατα!!
Motto : I LOVE CATS because I LOVE my HOME and after a while they become its visible soul!
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/02/2008
Mood :
Ολα καλά λοιπόν φτάνει να το κρατήσει η γειτόνισσα το μικρό!
Η αφήγηση τρομερή...
Και μην φοβάσαι εδω δεν κολήσαν τα δικά μου κι εγώ μύκητες
Η αφήγηση τρομερή...
Και μην φοβάσαι εδω δεν κολήσαν τα δικά μου κι εγώ μύκητες
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, όντως τα πράγματα πήγαν καλύτερα το βράδυ που γύρισα, υπήρχε μια αρχική επιφυλακτικότητα & ένα συχνό λοξοκοίτασμα προς τη μεριά του μπάνιου(υπάρχουν & φαντάσματα λέμε), αλλά στο τέλος ανεβήκαμε στο κρεβατάκι του μπαμπά. Με το φιλαράκι μου δεν ξέρω τί γίνεται, λείπω απ' το πρωί απ' το σπίτι, τώρα θα πάω να δω. Ευτυχώς που δεν είχα πετάξει ένα παλίό ονυχοδρόμιο του Βετουλιού, αυτό που το είχα βάλει με το ζόρι & μετά δεν ξαναμπήκε, θα πάω να το καθαρίσω & θα το πάω κάτω, ώστε να 'χει ένα πιο αξιοπρεπές σπιτάκι το ταλαίπωρο. Κι εγώ εύχομαι να το κρατήσει, έστω και στο μπαλκονάκι, να έχει μια πιο αξιοπρεπή ζωή σαν αδέσποτο, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό.. Τέλος πάντων, αν κανείς τυχόν ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα μικρό μαύρο-μουτζουρέ μπαλάκι(φανταστείτε τον Χουζούρη στο αβατάρ της Adminας, αλλά ακόμα πιο μικρό, με τα ίδια λαμπυριστά μαύρα ματάκια) ας επικοινωνήσει μαζί μου, το τηλ μου το έχω βάλει στο πρώτο μου post. Αυτά προς το παρόν...
-
Mood :
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑ(ΕΝΗΛΙΚΗ ΓΑΤΑ) ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΡΟΖΑ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Η ΕΛΙΣΑ ΟΡΜΗΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ!ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΡΟΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΣΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ,ΕΝΩ Ο COOKIE HTAN ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ.Η ΕΛΙΣΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΡΟΖΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ,ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΛΙΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ .Η ΡΟΖΑ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΣΥ ΠΟΥ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΗΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΡΟΖΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ''ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ''ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΡΜΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ COOKIE ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ .ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ COOKIE.ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ .ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΤΟΥΛΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
-
Mood :
Καταρχάς κατανοώ το άγχος, είναι απόλυτα νορμάλ, θα σου περάσει όταν όλα γίνουν ψιλορουτίνα.
Ψυχραιμία.
Το Βετουλίνι σου θα ηρεμήσει είναι θέμα ημερών μωρέ.
Τα υπόλοιπα για μύκητες αρρώστιες κλπ. δεν παίζουν πολύ γιατί ρε σεις με τα τόσα αδέσποτα που έχω χαϊδέψει, φιλοξενήσει στο σπίτι, θα έπρεπε τώρα να είμαι ένα μικρόβιο. Δεν κόλλησα ποτέ τίποτα. Δεν είναι τόσο εύκολο πια να αρρωστήσεις, πλένε καλά τα χέρια και καθάριζε και όλα θα πάνε καλά. Με την ίδια λογική και οι κτηνίατροι δε θα ζούσαν πολύ με όλα αυτά που αντιμετωπίζουν.
Όλα θα πάνε καλά, και έσωσες μωρέ και μια ψυχούλα. Είναι πολύ καλό αυτό καρμικά (λέεεεεμε τώραααααα)
Ψυχραιμία.
Τα υπόλοιπα για μύκητες αρρώστιες κλπ. δεν παίζουν πολύ γιατί ρε σεις με τα τόσα αδέσποτα που έχω χαϊδέψει, φιλοξενήσει στο σπίτι, θα έπρεπε τώρα να είμαι ένα μικρόβιο. Δεν κόλλησα ποτέ τίποτα. Δεν είναι τόσο εύκολο πια να αρρωστήσεις, πλένε καλά τα χέρια και καθάριζε και όλα θα πάνε καλά. Με την ίδια λογική και οι κτηνίατροι δε θα ζούσαν πολύ με όλα αυτά που αντιμετωπίζουν.
Όλα θα πάνε καλά, και έσωσες μωρέ και μια ψυχούλα. Είναι πολύ καλό αυτό καρμικά (λέεεεεμε τώραααααα)
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Gloriana έγραψε:Καταρχάς κατανοώ το άγχος, είναι απόλυτα νορμάλ, θα σου περάσει όταν όλα γίνουν ψιλορουτίνα.
Ψυχραιμία.
Το πρόβλημα δεν ειναι στον άνθρωπο τόσο όσο στο γατουνι .Αυτό κολλαει τις ασθένειες που μπορεί να εχει καποιο αλλο
-
Mood :
Pepita έγραψε:Gloriana έγραψε:Καταρχάς κατανοώ το άγχος, είναι απόλυτα νορμάλ, θα σου περάσει όταν όλα γίνουν ψιλορουτίνα.
Ψυχραιμία.
Το πρόβλημα δεν ειναι στον άνθρωπο τόσο όσο στο γατουνι .Αυτό κολλαει τις ασθένειες που μπορεί να εχει καποιο αλλο
Ναι έτσι είναι. Αλλά άμα είναι εμβολιασμένο ότι και να κολλήσει περνάει εύκολα.
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios