Χιονάτη και Άριελ !!!(ex-Μπόνυ και Κλάϊντ)
+21
NiaR
Milly
fangoulini
Fotoula
christiana
marmanga
Marcos
marestros
life
marfot75
brea
Βίκτωρ
Luna
anabou
Βετούλι
Chouzouris
Φωτεινή
MHTSI
Silmaril
Pepita
XIONIS
25 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Χιονάτη και Άριελ !!!(ex-Μπόνυ και Κλάϊντ)
Της έδωσα πολλά φιλάκια της μικρης μου πριγκηπέσας! Σήμερα ειναι καπως καλύτερα. Μου ηρθε και αγκαλιτσα με το που καθησα, το ίδιο και η Αριελ. Βεβαια όταν την χαϊδευω από τη δεξια πλευρα κλαιει ακομα. Κανει σαν αυτα τα παιχνιδακια που τα ζουλας και κανουν πιου-πιου!!! Η Άριελ για καποιο ανεξήξητο ρόλο μ'εχει μαλλον περασει για μαμά της, κι οποτε καθεται αγκαλια μου αρχίζει να ζημώνει και να θηκαζει γουργουρίζοντας τα ρουχα μου! Μα ειναι δυνατόν 2,5+ μηνων γατάκια να τα θηλαζε η μαμά τους ακόμα?
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Mπορεί τελικά η μαμά τους να τα είχε αφήσει πολύυυ πριν τα βρείς εσύ!!!
savillerow7- Prime Cat
-
Τόπος : θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3 ζωή να χουν!!!το ενα είναι λιγάκι μακρια μου...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : βροχές και καταιγίδες , φθινοπωρινές
Motto : dont take life seriously nobody gets out alive anyway...
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/02/2008
Mood :
Μπααα... Ήταν στρουμπουλα και καλοζωϊσμενα και δεν φαινοταν φαγητο πουθενα τριγυρω παρα μονο ένα πλαστικο ποτηρι με νερο... Ασε που οταν αρχισε να σκουζει σαν δαιμονισμενο το 3ο αδελφακι εμφανιστηκε από το πουθενα με τιγρουλα με αγριες διαθεσεις που πρεπει να ηταν η μαμα...
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Πώς είναι η μικρή Απαπία;;;;;;;; :looov2:XIONIS έγραψε:Μπααα... Ήταν στρουμπουλα και καλοζωϊσμενα και δεν φαινοταν φαγητο πουθενα τριγυρω παρα μονο ένα πλαστικο ποτηρι με νερο... Ασε που οταν αρχισε να σκουζει σαν δαιμονισμενο το 3ο αδελφακι εμφανιστηκε από το πουθενα με τιγρουλα με αγριες διαθεσεις που πρεπει να ηταν η μαμα...
Το γλυκό... απλώς καταπληκτικό
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Τωρα το ειδα η στραβή... Καλύτερα ειναι η μικρή. Παιζει, τρωει και οταν την παιρνεις αγκαλια έχει ένα περιλυπο ύφος και κλαψουρίζει, αλλά αμα της αρχήσεις φιλάκια στο μουσουδάκι και χαδάκια της περναει. Πρεπει να πονάει λιγο στο σημείο μονο του εμβολιου αλλα ειναι καλα τωρα!!! Έγινε κι αυτό για να της κανω πιο πολλες αγκαλίτσες από πριν, μιας κι εδιχνα μια αδυναμία στην Άριελ...
-
Mood :
Τα μωρά μου ειναι καλά αλλά γκρινιάζουν απίστευτα οποτε με βλεπουν γιατί εχουν βαρεθεί τον λαπά και πεινανε οικτρα.... Για να τα ξεγελάσω από χθες βαζω μερικούς κοκκους Weaning της Royal Canin που ειναι για μωρακια μεχρι 4 μηνων και πεφτουν με τα μουτρα!!! Η δε χοντρο-Άριελ μπαινει ολοκληρη μεσα στο μπωλ και δεν αφήνει τη δόλια τη Χιονατη να φαει!!!! Με το που παεςι η αλλη να βαλει το κεφαλακι της να τσιμπησει λιγο η άλλη η τρελλή της ριχνει κουτουλιες κωλιες και δεν την αφήνει... Από Άριελ η μικρή γοργόνα, τινει να μετονομαστει σε Όρκα η δολοφόνος φάλαινα!!! Από τη μανία της να φαει χθες της καθάριζα τα ρυζια μέχρι κι από τ'αυτια!!!! Αφήστε που βουτάει και τα ποδια της μεσα κι εχει μεταφερει λαπά σε όλο το δωματιο!!!!
Η Χιονατη του λαχιστον σταμάτησε την διάροια, ενω η χοντρουλα μου ακόμα κάνει. Ε, με τοσο φαγητό που ριχνει...
Εν τω μεταξύ μ'εχουν εκνευρισει αφάνταστα και οι δυο! Ενω οταν ειμαι μονη μου κανουν σαν παλαβες ν'ανεβουν αγκαλιά μου και μου'χουν ξεσκίσει τα πόδια στις γρατζουνιες σκαρφαλώνοντας, όταν ειναι και ο Κωστας μαζί με γράφουν κανονικά και ασχολούνται μονο μαζί του!!! Οι που...ίτσες!
Ο Κώστας εχει χαζέψει! Χθες κατεβηκε 3-4 φορές και σήμερα πριν παει στο γραφείο πάλι!!! Χαζευει όταν βλεπει μικρα...
Χθες ειχα παει να παρω την Ελενα από το μπαλλετο και ειχα παρει μια αγγελια μαζί μου και το ψιλοσκεφτομουν να τη δωσω ή όχι μη μου πουν ότι δεν μπορουν να την βάλουν. Αλλα η ιδιοκτήτρια της σχολής ειναι πολύ καλή και οχι μονο μου ειπε να την βαλω, αλλα δεν την έβαλε καν στην εισοδο, την πηρε και την έβαλε αμέσως στον πίνακα ανακοινώσεων για να την βλεπουν όλοι.
Ελπίζω να βρεθεί συντομα σπίτι για τις μικρες γιατί τις λυπαμαι κλεισμένες σ'ενα δωματιάκι 24 ωρες το 24ωρο. Τωρα τελευταία με το που ανοιγω την πορτα προσπαθουν να βγουν στον κήπο. Μου'χουν βγει ηδη μια φορα η μια μια η άλλη...
Η Χιονατη του λαχιστον σταμάτησε την διάροια, ενω η χοντρουλα μου ακόμα κάνει. Ε, με τοσο φαγητό που ριχνει...
Εν τω μεταξύ μ'εχουν εκνευρισει αφάνταστα και οι δυο! Ενω οταν ειμαι μονη μου κανουν σαν παλαβες ν'ανεβουν αγκαλιά μου και μου'χουν ξεσκίσει τα πόδια στις γρατζουνιες σκαρφαλώνοντας, όταν ειναι και ο Κωστας μαζί με γράφουν κανονικά και ασχολούνται μονο μαζί του!!! Οι που...ίτσες!
Ο Κώστας εχει χαζέψει! Χθες κατεβηκε 3-4 φορές και σήμερα πριν παει στο γραφείο πάλι!!! Χαζευει όταν βλεπει μικρα...
Χθες ειχα παει να παρω την Ελενα από το μπαλλετο και ειχα παρει μια αγγελια μαζί μου και το ψιλοσκεφτομουν να τη δωσω ή όχι μη μου πουν ότι δεν μπορουν να την βάλουν. Αλλα η ιδιοκτήτρια της σχολής ειναι πολύ καλή και οχι μονο μου ειπε να την βαλω, αλλα δεν την έβαλε καν στην εισοδο, την πηρε και την έβαλε αμέσως στον πίνακα ανακοινώσεων για να την βλεπουν όλοι.
Ελπίζω να βρεθεί συντομα σπίτι για τις μικρες γιατί τις λυπαμαι κλεισμένες σ'ενα δωματιάκι 24 ωρες το 24ωρο. Τωρα τελευταία με το που ανοιγω την πορτα προσπαθουν να βγουν στον κήπο. Μου'χουν βγει ηδη μια φορα η μια μια η άλλη...
-
Mood :
Άντε, ελπίζω να βρεθεί ένα καλό σπίτι για τις μικρές, τόσος κόσμος μπαινοβγαίνει στη σχολή..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Σήμερα μας ειπε ο γιατρουλης μας να σταματησουμε τις σταγονες στα ματακια της Χιονάτης και πολυ το χαιρομαι γιατί τι μικρό τσίναγε τελευταια αλλα κι επειδή θα γλυτωσω το βαρβαρο νυχτερινό 12:00-12:30 στον κηπο γαι φαρμακο...
Σταματάμε και το λαπα για τις διάροιες γιατί προκοπή δεν ειδαμε και θ'αρχήσουμε 1ml Flagyl την ημερα στο καθενα για να στρωσει το εντεράκι... Άντε να βρεθει ένα σπιτάκι και γι'αυτά γιατί τωρα που αρχιζει και κρυώνει ο καιρός τα λυπάμαι εκεί κατω στην υγρασία...
Σταματάμε και το λαπα για τις διάροιες γιατί προκοπή δεν ειδαμε και θ'αρχήσουμε 1ml Flagyl την ημερα στο καθενα για να στρωσει το εντεράκι... Άντε να βρεθει ένα σπιτάκι και γι'αυτά γιατί τωρα που αρχιζει και κρυώνει ο καιρός τα λυπάμαι εκεί κατω στην υγρασία...
-
Mood :
Κάτι θα γίνει μωρε για τις ομορφονιές! Προς το παρόν κοιτα να τις ζουζουνίζεις εσυ...
Luna- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ηράκλειο-Αθήνα-Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : μία! (προς το παρόν)
Motto : Πανω απ'όλα αξιοπρέπεια...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
Tα καημένα τα γατούνια θα με μισήσουν... Πρώτα με το Banmith, μετα γιατρό και θερμόμετρο στον πωπούλη, μετα λαπα για 10 μερες και πείνα απίστευτη, στη συνεχεια γιατρό και εμβόλια και τώρα επειδή η διαροια συνεχίζεται αρχίσαμε από χθες 1 ml/ημερα Flagyl και τρελλη διαιτα! Μόλις 5 κροκετουλες το καθενα ανα 3 ωρο! Οπου καθε κροκετουλα Weaning Royal Canin σε μεγεθος ουτε μισό της φακής...
Δεν φτανει που ψωμολυσσανε και κλαινε όλη την ωρα, τους δινω και το σιροπι και μου ξεσκιζουν τα χέρια!!!! Κι όχι μονο, αλλα μέχρι και αφρους από το στομα βγαζουν όταν το πίνουν!!!!
Απορώ με τη Μαριελ και το Νοέλ ή με την Ελένη και το Λεόν που το πίναν για μέρες!!!!
Εμένα με το που το μυριζουν τρεχουν να κρυφτούν! Αλλα αυτό το σιροπι μυριζει σαν λεμονι οπότε λογικο δεν ειναι να μη το θελουν?
Τα κακόμοιρα από την πολυ πείνα προσπαθούν να θυλάσουν ότι βρουν. Η Άριελ τα ρουχα μου και η Χιονάτη σκαρφαλώνει στο σβερκο μου και πιπιλάει τα μαλλιά μου...
Από την μανία της να θηλασει η Άριελ κοιτάχτε πως μου εχει κανει το λαιμό!
Για λύπηση ειναι τα φτωχά μου... Από την πείνα τους έφαγαν τη σακκούλα με τη Friskies που έχω στην αποθήκη για τα αδέσποτα.
Ευτυχως τροφή δεν πρεπει να εφαγαν...Εκεί που ειχαν χοντρες κοιλίτσες τωρα πιάνω κοκκαλάκια!
Δεν φτανει που ψωμολυσσανε και κλαινε όλη την ωρα, τους δινω και το σιροπι και μου ξεσκιζουν τα χέρια!!!! Κι όχι μονο, αλλα μέχρι και αφρους από το στομα βγαζουν όταν το πίνουν!!!!
Απορώ με τη Μαριελ και το Νοέλ ή με την Ελένη και το Λεόν που το πίναν για μέρες!!!!
Εμένα με το που το μυριζουν τρεχουν να κρυφτούν! Αλλα αυτό το σιροπι μυριζει σαν λεμονι οπότε λογικο δεν ειναι να μη το θελουν?
Τα κακόμοιρα από την πολυ πείνα προσπαθούν να θυλάσουν ότι βρουν. Η Άριελ τα ρουχα μου και η Χιονάτη σκαρφαλώνει στο σβερκο μου και πιπιλάει τα μαλλιά μου...
Από την μανία της να θηλασει η Άριελ κοιτάχτε πως μου εχει κανει το λαιμό!
Για λύπηση ειναι τα φτωχά μου... Από την πείνα τους έφαγαν τη σακκούλα με τη Friskies που έχω στην αποθήκη για τα αδέσποτα.
Ευτυχως τροφή δεν πρεπει να εφαγαν...Εκεί που ειχαν χοντρες κοιλίτσες τωρα πιάνω κοκκαλάκια!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την XIONIS στις Παρ Οκτ 24, 2008 11:10 pm, 1 φορά
-
Mood :
Υπομονή...Θα περάσει κι αυτό...
Κι εγώ δεν αντέχω να έχω γατούλια στη δίαιτα...Όταν χρειάζεται υποφέρω κι εγώ μαζί τους!!!
Κι εγώ δεν αντέχω να έχω γατούλια στη δίαιτα...Όταν χρειάζεται υποφέρω κι εγώ μαζί τους!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Πω πω....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
κριμα βρε ασπασακι μου... ελπιζω να περασει γρηγορα ολο αυτο και για εσενα αλλα και για τα μικρα...
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Κρίμα μωρέ... Απελπιστικό είναι να πεινάει το γατούλι και να μην μπορείς να το ταϊσεις...
brea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Τρίκαλα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2=20
Motto : Σας έχω πει ότι το λατρεύω το παιδί μου το μαύρο???
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/04/2008
Mood :
Πιτσινάκια μωρέ... που θα πάει, θα περάσει όμως κι αυτό και τότε θα την κάνουν ταράτσα!!!!!!!
-
Mood :
Εγώ πάλι αυτό δεν το αντέχω...
Μιά μέρα δεν έφαγε η Μαρίκα και φρίκαρα...
Ασπασία, ούτε λαπά δεν κάνει τώρα;
Έφτιαξα ένα λαπά για την Μαρίκα με ψαρόζουμο από γαλέο, έβαλα και λίγο στήθος από κοτόπουλο και τον έφαγε σαν τρελλή...
Αν επιτρέπεται, δεν το δοκιμάζεις;
Επίσης, ρε παιδιά, τι πράμα είναι αυτό με τον λαπά, τον αφήνεις στο πιατάκι και σε δέκα λεπτά έχει γίνει τσιμέντο για χτίσιμο....
Μιά μέρα δεν έφαγε η Μαρίκα και φρίκαρα...
Ασπασία, ούτε λαπά δεν κάνει τώρα;
Έφτιαξα ένα λαπά για την Μαρίκα με ψαρόζουμο από γαλέο, έβαλα και λίγο στήθος από κοτόπουλο και τον έφαγε σαν τρελλή...
Αν επιτρέπεται, δεν το δοκιμάζεις;
Επίσης, ρε παιδιά, τι πράμα είναι αυτό με τον λαπά, τον αφήνεις στο πιατάκι και σε δέκα λεπτά έχει γίνει τσιμέντο για χτίσιμο....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Όχι δεν επιτρέπεται... Έτρωγαν 10 μερες και δεν τους εκανε τιποτα, άσε που δεν τους αρεσε κι όλας...
Τωρα μονο τις 5 κροκετουλες τη φορα ανα τριωρο (εντάξει, καμια φορα τους δινω και 10 αλλα παλι ελαχιστες ειναι... ) και την αντιβιωση... Και ειδικα η Χιονάτη κλαιει σπαρακτικα... Ήταν που ηταν πιο αδυνατη....
Τωρα μονο τις 5 κροκετουλες τη φορα ανα τριωρο (εντάξει, καμια φορα τους δινω και 10 αλλα παλι ελαχιστες ειναι... ) και την αντιβιωση... Και ειδικα η Χιονάτη κλαιει σπαρακτικα... Ήταν που ηταν πιο αδυνατη....
-
Mood :
Ωχ... κρίμα τα φουκαριάρικα....
-
Mood :
Ασπασάκι κουράγιο...Τι θυμήθηκα τώρα...Τα έχω περάσει και τα ξέρω...Είναι απίστευτα ψυχοφθόρο να πεινάει το γατί και να μην μπορείς να του δώσεις τίποτα να φάει.... Πέρσι το καλοκαίρι με το Νοέλ για πόσον καιρό έτρωγε μόνο δύο κομματάκια βραστό κοτόπουλου όσο δυο δάχτυλα την ημέρα,κι όλη μέρα έκλαιγε και ζητιάνευε φαγητό.Κι έπρεπε να κάνω ότι δεν τον ακούω... Ήταν μια εποχή που είχε γίνει πάρα πολύ αδύνατος,τόσο που φαίνονται τα πλευρά του σα να είχαν ενώσει
Flagyl εμείς παίρναμε έναν ολόκληρο χρόνο,πρωι βραδυ,8,4 ml την ημέρα .Μυρίζει λεμόνι και επειδή ως γνωστόν τα αιλουροειδή αντιπαθούν τα εσπεριδοειδή δεν το θέλουν με τίποτα το συγκεκριμένο αντιβιωτικό.Κι εμένα στην αρχή ξίνιζε τελείως τη μούρη του όταν του το¨δινα,αλλά σιγά σιγά το συνήθισε.Βέβαια ο Νοέλ είναι πολύ εύκολο γατί όσον αφορά στη λήψη φαρμάκων..
Εύχομαι ειλικρινά τα γατουλάκια να γίνουν όσο γίνεται γρηγορότερα καλά για να σταματήσει όλη αυτή η ταλαιπωρία....
Flagyl εμείς παίρναμε έναν ολόκληρο χρόνο,πρωι βραδυ,8,4 ml την ημέρα .Μυρίζει λεμόνι και επειδή ως γνωστόν τα αιλουροειδή αντιπαθούν τα εσπεριδοειδή δεν το θέλουν με τίποτα το συγκεκριμένο αντιβιωτικό.Κι εμένα στην αρχή ξίνιζε τελείως τη μούρη του όταν του το¨δινα,αλλά σιγά σιγά το συνήθισε.Βέβαια ο Νοέλ είναι πολύ εύκολο γατί όσον αφορά στη λήψη φαρμάκων..
Εύχομαι ειλικρινά τα γατουλάκια να γίνουν όσο γίνεται γρηγορότερα καλά για να σταματήσει όλη αυτή η ταλαιπωρία....
Mariel- Mature Cat
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2 και πολύ....αγαπημένα(Τσίκι και Νοέλ)
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/11/2007
Mood :
Χθες βραδυ έπιασα την Άριελ να σφίγγεται και να κανει τελικα λίγη διάροια. Όταν την πηρα αγκαλίτσα είχε μια φουσκαλίτσα νερουλα κακάκια στον πωπούλη της, που οταν τα σκουπισα ειχαν λίγο αιματακι μεσα. Σήμερα κατόπιν συνεννοησης με τον κ.Πανο, κοψαμε την αντιβιωση, έτσι κι αλλιως η Χιονατη κανει κανονικα κακακια απ'όσο εχω δει, κι αρχισαμε Prezolon (κορτικοειδες αντοφλεγμονωδες) 1/4 του χαπιου ανα 12ωρο στην Άριελ. Η Χιονατη μπορει να τρωει λιγο παραπανω (10 κροκετακια/3ωρο) ενώ η Άριελ παραμένει στην πεινα.
Το χαπάκι το πηρε πολυ ευκολα η μικρή, αλλα εχει αποκτησει την κακια συνήθεια να την κοπαναει στον κήπο καθε φορα που ανοιγουμε την πορτα και πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα την κοπανλησει για τα καλα...
Μάλλον πειναει πολυ το δόλιο και την κοπαναει για να βρει φαγητό...
Το χαπάκι το πηρε πολυ ευκολα η μικρή, αλλα εχει αποκτησει την κακια συνήθεια να την κοπαναει στον κήπο καθε φορα που ανοιγουμε την πορτα και πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα την κοπανλησει για τα καλα...
Μάλλον πειναει πολυ το δόλιο και την κοπαναει για να βρει φαγητό...
-
Mood :
Αμάν βρε Ασπασία μεγάλο λούκι περνούν τα καημένα αλλά κ συ.
Τι να γίνει όμως, είναι για το καλό τους. Να γίνουν γρήγορα καλά εύχομαι, τι άλλο...
Τι να γίνει όμως, είναι για το καλό τους. Να γίνουν γρήγορα καλά εύχομαι, τι άλλο...
anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Άγ. Ανάργυροι
Motto : Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Ω ρε γαμώτο.... Περαστικά της Ασπασία....
-
Mood :
Δυστυχώς τα πραγματα για τις δυο μου μικρούλες δεν πανε και τοσο καλα...
Περαν του οτι κανεις απολυτως δεν τις εχει ζητήσει, που δεν το περιμενα γιατί ειναι αντικειμενικα από τα πιο ωραια γατακια που εχ δει, η διαροια συνεχίζεται ότι και να'χουμε δοκιμάσει. Κι όχι μονο... Από προχθες έβρισκα αιμα στην άμμο και νομιζα οτι ειναι από την Αριελ. Ο γιατρός μας, μας ειπε να σταματησουμε τα φαρμακα και να τους δινω λιγο περισσοτερο φαγητό από πριν για να μην εξασθενήσουν εντελώς. Σήμερα, πριν καμια ωρα καταβηκα παλι να τα ταϊσω και πανω στην ωρα ειδα την πουπουλένια μου, τη μικρουλα Χιονάτη να έχει παρει θεση για κακακια. Μονο που πρωτα εβγαλε αιμα, και στη συνεχεια διαροια με αιμα. Ο κ.Πανος εχει πει οτι μπορει να ειναι και πανλευκοπενία, μπορεί όμως και να ειναι ερεθισμένο το εντερο από παρασιτα. Θα πρεπει να τα παω να τα δει παλι, όπως μου ειπε, αλλα ειπα να τον αφησω τον ανθρωπο μια μερα αργια που εχει να ησυχάσει. ΄Θα τον παρω να τα παω αυριο. Στεναχωριέμαι μονο μην ποναει η μπεμπέκα μου...
Ειναι που ειναι πιο μικροκαμωμενη, ειναι και παραπονιάρα, όλη την ωρα νιαουρίζει βραχνά , και τη λυπάμαι...
Σημερα έχω ζαλίσει τον Κωστα όλη μερα ότι θελω να την κρατήσω αλλα δεν το συζητάει!
Η Άριελ ηταν η αδυναμία μου από την αρχή, αλλά εχω δεθεί περισσοτερο με τη μικρουλα. Έρχεται ολη την ωρα και καθεται στο σβερκο μου και ή χρουχρουνίζει μεσα στο αυτή μου, ή μου πλενει και πιπιλάει τα μαλλιά. ΕΙναι πολυ τρυφερό πλασματάκι και δε θελω να παθει τιποτα γαμώτο!!!....
-
Mood :
Ωχχχχχ... ελπίζω να πάνε όλα καλά Ασπασία και να μην κινδυνέψει η ζωούλα τους....
-
Mood :
Ω, γμτ... Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Περαστικά σας και ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Ολα καλα θα πανε Ασπασακι μου για τις μικρες σου
μην μου στεναχωριεσαι...
μην μου στεναχωριεσαι...
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
Περαστικά Ασπασία...Δώσε τους ένα χαδάκι κι απο μένα...
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Ασπασάκι μην στενοχωριέσαι!!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Ασπασουλιτσα μας μη σε παίρνει από κάτω!!! Θα φτιάξουν τα πράγματα, εγώ το πιστεύω!!!!
-
Mood :
Στεναχωριέμαι γιατί περναει ο καιρός και μεγαλώνουν, και δεν τα έχει ζητήσει κανείς και τα'χω τρελλάνει και στην πεινα με το λιγο καθε 3ωρο, κι εχουν και την ω-διαροια που τα βασανίζει και κρυωσε κι ο καιρός και ειναι ψυγειο η αποθήκη... Όσο ειχαμε στρωμενα ηταν καλα, τωρα που πεταξαμε το χαλί γιατί ειχε πιασει υγρασία κανει ψοφο. Πρεπει να παω ν'αγοράσω χαλί τωρα ...
Να πως ηταν περυσι το χειμωνα με τον Φρεντυ
Έχουμε ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ κατω, αλλα αν το βαλω από τωρα, οταν πιασει πιο πολυ κρυο τι θα τους κανω?
Και τι θα γινει με τη διαροια γμτ????
Να πως ηταν περυσι το χειμωνα με τον Φρεντυ
Έχουμε ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ κατω, αλλα αν το βαλω από τωρα, οταν πιασει πιο πολυ κρυο τι θα τους κανω?
Και τι θα γινει με τη διαροια γμτ????
-
Mood :
μακαρι να μην ειναι κατι ασχημα για τις μικρες!!! ασπασια μου
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Περαστικά τους, Ασπασία μου!!! Μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε....
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Ασπασία όλα καλά εύχομαι για τα μικρούλια μη στεναχωρίεσαι και ο Πρίγκηπας έβγαζε αίμα στα κακάκια και έκανε και εμετούς μπορεί να είναι από τα σκουλίκια η από τα φάρμακα μην ξεχνάς ότι μικρά ακόμη και ευαίσθητα πολλά :looov2: :looov2: :looov2: πολλά φιλάκια
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Αχ μωρέ... Περαστικά να είναι...
Από μία άποψη όμως, μου θυμίζει λίγο τη Ρεγγίνα αυτό... Που τη μια ήταν μαύρη, την άλλη ήταν μωρό, μετά ήταν κουτσή, μετά είχε ψώρα... Όποτε σκεφτόμουν ότι πρέπει να της βρω σπίτι, κάτι τύχαινε και έμενε... Μέχρι που τελικά την κράτησα και είπα ότι δε με βασάνιζε επειδή ήταν σκατόγατο, αλλά επειδή ήταν να την κρατήσω και προσπαθούσα να το αποφύγω... Μπορεί το ίδιο να γίνει και με τις μικρές! Ούτως ή άλλως μπορείς, τόσα ορυχεία έχεις!
Από μία άποψη όμως, μου θυμίζει λίγο τη Ρεγγίνα αυτό... Που τη μια ήταν μαύρη, την άλλη ήταν μωρό, μετά ήταν κουτσή, μετά είχε ψώρα... Όποτε σκεφτόμουν ότι πρέπει να της βρω σπίτι, κάτι τύχαινε και έμενε... Μέχρι που τελικά την κράτησα και είπα ότι δε με βασάνιζε επειδή ήταν σκατόγατο, αλλά επειδή ήταν να την κρατήσω και προσπαθούσα να το αποφύγω... Μπορεί το ίδιο να γίνει και με τις μικρές! Ούτως ή άλλως μπορείς, τόσα ορυχεία έχεις!
brea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Τρίκαλα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2=20
Motto : Σας έχω πει ότι το λατρεύω το παιδί μου το μαύρο???
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/04/2008
Mood :
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Χιονάτη & Άριελ - Δυο παραμυθένιες γατούλες!***ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ***
» Χαρίζεται η παιχνιδιάρα Άριελ
» Χαρίζονται η Άριελ, ο Goya, o Krishna και η Juno!!!
» Χιονάτη :-)
» κροκετουλες για την χιονατη
» Χαρίζεται η παιχνιδιάρα Άριελ
» Χαρίζονται η Άριελ, ο Goya, o Krishna και η Juno!!!
» Χιονάτη :-)
» κροκετουλες για την χιονατη
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios