Διατροφή για "ηλικιωμένη " γάτα
+7
leopoldine
Φωτεινή
Βετούλι
christiana
marmanga
ismini
Maro
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Διατροφή για "ηλικιωμένη " γάτα
Θα με σκοτώσει η Ζουζού αν ακούσει ότι την λέω ηλικιωμένη... Κι εμένα δεν μου ακούγεται καλά αλλά κοντεύει τα 14, πώς να την πω;
Η γιατρός μου είπε ότι πρέπει να τρώει μόνο κοτόπουλο, ψάρι και Hills. Με τις κροκέτες Hills κάτι ψιλογίνεται.Την κονσέρβα Hills ούτε να την φτύσει (και με το δίκιο της!). Υπάρχει κάποια άλλη που μπορώ να της δώσω ή θα μου φάει όλα τα λέφτα στο φιλέτο κοτόπουλο και φιλέτο ψάρι;
Η γιατρός μου είπε ότι πρέπει να τρώει μόνο κοτόπουλο, ψάρι και Hills. Με τις κροκέτες Hills κάτι ψιλογίνεται.Την κονσέρβα Hills ούτε να την φτύσει (και με το δίκιο της!). Υπάρχει κάποια άλλη που μπορώ να της δώσω ή θα μου φάει όλα τα λέφτα στο φιλέτο κοτόπουλο και φιλέτο ψάρι;
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Απ: Διατροφή για "ηλικιωμένη " γάτα
Νομίζω ότι αντοίστιχες έχει η royal canin. Γενικά οι τροφές της hills είναι άνοστες. Το έχω παρατηρήσει με τα δικά μου τα οποία τις φτύνουν...
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Εδώ η ειδική για την Χιλς. Τις κροκέτες όντως τις τρώνε, το θέμα είναι τι;
Της έχεις κάνει εξετάσεις να δεις αν πρέπει να της δίνεις π.χ Κ/d που είναι για νεφρά ή κάτι άλλο;
Τις κονσέρβες της Χιλς ξέχνα τες. Τρώνε όμως τα φακελάκια. Μερικά μάλιστα τα παρατρώνε (αυτά δοκιμασμένα σε αρκετές γάτες, όχι μόνο στην παλιά μου κακομαθημένη γριουλα).
Αλλιώς Royal Canin που έχει αντίστοιχα για διάφορες 'παθήσεις' αλλά και ηλικίες και μάλλον είναι πιο νόστιμες (ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ! Αλλά μπορεί να τις έχουν δοκιμάσει άλλοι από εδώ -διποδοι εννοώ...)
Της έχεις κάνει εξετάσεις να δεις αν πρέπει να της δίνεις π.χ Κ/d που είναι για νεφρά ή κάτι άλλο;
Τις κονσέρβες της Χιλς ξέχνα τες. Τρώνε όμως τα φακελάκια. Μερικά μάλιστα τα παρατρώνε (αυτά δοκιμασμένα σε αρκετές γάτες, όχι μόνο στην παλιά μου κακομαθημένη γριουλα).
Αλλιώς Royal Canin που έχει αντίστοιχα για διάφορες 'παθήσεις' αλλά και ηλικίες και μάλλον είναι πιο νόστιμες (ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ! Αλλά μπορεί να τις έχουν δοκιμάσει άλλοι από εδώ -διποδοι εννοώ...)
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Εξετάσεις θα (ξανά)κάνει σε 2 εβδομάδες. Την τελευταία φορά δεν είχαμε τίποτα. Τα φακελάκια δεν τα έχω δει...
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Για κάποιες 'παθήσεις', (νεφρά, εντερικά κλπ κλπ) υπάρχουν και φακελάκια, τα οποία φαίνεται ότι είναι απείρως πιο νόστιμα. (Βρομοκοπάνε κατά πώς πρέπει να βρομάει μια γατοκονσέρβα, δηλαδή...). Εγώ δεν της έδινα συχνά, ήταν το κατιτίς μας, ας πούμε. Έτσι για να τρώει και τίποτα σε μεζεδάκι.
-
Mood :
Τι της έδινες; γενικά και εκτός από κονσέρβες.
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Από τα 12 που έπαθε την πρώτη ιστορία με τα νεφρά, βασικά έτρωγε κροκέτες Χιλς k/d. Από καμιά φορά, για μεζέ, γκουρμέ κοτοπουλάκι, μετά όταν βγήκαν αυτά τα φακελάκια, και ενίοτε μπουκίτσες από το φαί μου, πιπιλισμένες και ξεπλυμένες για να φύγουν τα αλατοπίπερα (κοτόπουλο, χοιρινό, συκώτι κλπ). Αλλά μιλάμε για πολύ μικρές ποσότητες από αυτά.
Α, και την νοστιμιά μας μια φορά το δίμηνο: Ελιά.
Α, και την νοστιμιά μας μια φορά το δίμηνο: Ελιά.
-
Mood :
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
Ναι...έχουμε και τις ελιές! Το είχα ξεχάσει...Αδυναμίες είναι αυτές!
Ναι...έχουμε και τις ελιές! Το είχα ξεχάσει...Αδυναμίες είναι αυτές!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Τους αρέσουν οι ελιές;;;;;
Κουφάθηκα τώρα......
Καμιά φορά τρώω ψωμί με τυρί κι ελιές και έρχονται και τα δυο και με κοιτάνε σαν λιγούριδες... εγώ νόμιζα οτι το ήταν το τυρί... και όταν τους έδινα λιγο μετά να τους φύγει η λύσσα αυτα το έφτυναν... και μετά τα έβριζα και τα έλεγα κακομαθημένα..... και τελικά θέλανε ...ελιές;;;;;
Κουφάθηκα τώρα......
Καμιά φορά τρώω ψωμί με τυρί κι ελιές και έρχονται και τα δυο και με κοιτάνε σαν λιγούριδες... εγώ νόμιζα οτι το ήταν το τυρί... και όταν τους έδινα λιγο μετά να τους φύγει η λύσσα αυτα το έφτυναν... και μετά τα έβριζα και τα έλεγα κακομαθημένα..... και τελικά θέλανε ...ελιές;;;;;
christiana- Mature Cat
-
Τόπος : Καλλιθέα
Αριθμός γατουνίων : O Τζόννυ μου και ο Ζίγκυ μου
Motto : Οτι είναι νάρθει θε να 'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/01/2008
Mood :
Σαν τρελλή κάνει για ελιές! Μέχρι και στα σκουπίδια πάει και κλαίει που έχω πετάξει τα κουκούτσια!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
christiana- Mature Cat
-
Mood :
Ναι, ναι, με τα κουκούτσια υπάρχει μια ανεξήγητη πόρωση, δεν ξέρω τί τους την προκαλεί!!!Maro έγραψε:Σαν τρελλή κάνει για ελιές! Μέχρι και στα σκουπίδια πάει και κλαίει που έχω πετάξει τα κουκούτσια!
Οι Royal Canin είναι όντως νοστιμότερες & μεις περάσαμε σ' αυτές φέτος μετά από μια 2ετία στις Hills και ο ενθουσιασμός ξεπέρασε το αναμενόμενο.. Οπότε μπορείς να μείνεις σ' αυτές, αν φυσικά τις γουστάρει, άλλωστε & οι κτηνίατροι τις προτιμούν(τις ξηρές τροφές).
Δικά μας all time classics, η βραστή πατάτα(με τρέλα) & ενίοτε η φάβα...
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
Καλά με την ξηρά τροφή, το πρόβλημα είναι στις κονσέρβες. Θα της πάρω Royal και ελπίζω να της αρέσουν.
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Είναι καλά τα προϊόντα της Royal. Η Ρενάτα έχει δοκιμάσει και φακελάκι με κομματάκια κρέας (νομίζω κοτόπουλο) και της άρεσε. Κι εμένα μου άρεσε η μυρωδιά
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Φωτεινή έγραψε:Είναι καλά τα προϊόντα της Royal. Η Ρενάτα έχει δοκιμάσει και φακελάκι με κομματάκια κρέας (νομίζω κοτόπουλο) και της άρεσε. Κι εμένα μου άρεσε η μυρωδιά
Αν έχει ωραία μυρωδιά μπορεί να τη δοκιμάσω κι εγώ
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Εμείς πάντως -λόγω της προχωρημένης μας ηλικίας - τρώμε ότι θέλουμε γιατί δεν μας χαλάνε χατήρι. Σαφώς προτιμούμε τις κονσέρβες για Γατάκια (Royal Canin κατά προτίμηση), ορισμένες γεύσεις Sheba (μισούμε τα ψάρια), το κασέρι Γρεβενών & το μπέικον Υφαντής. Τελευταία δοκιμάσαμε και γαλατάκι Whiskas & μας άρεσε.
Δεν είμαστε της υγιεινής διατροφής, είμαστε καπριτσιόζοι
leopoldine- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : so many
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/07/2008
Είμαστε της ιδίας λογικής, αλλά τρώμε ψάρι. ΠΟΛΥ ψάρι....leopoldine έγραψε:Εμείς πάντως -λόγω της προχωρημένης μας ηλικίας - τρώμε ότι θέλουμε γιατί δεν μας χαλάνε χατήρι. Σαφώς προτιμούμε τις κονσέρβες για Γατάκια (Royal Canin κατά προτίμηση), ορισμένες γεύσεις Sheba (μισούμε τα ψάρια), το κασέρι Γρεβενών & το μπέικον Υφαντής. Τελευταία δοκιμάσαμε και γαλατάκι Whiskas & μας άρεσε.
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
leopoldine έγραψε:Εμείς πάντως -λόγω της προχωρημένης μας ηλικίας - τρώμε ότι θέλουμε γιατί δεν μας χαλάνε χατήρι. Σαφώς προτιμούμε τις κονσέρβες για Γατάκια (Royal Canin κατά προτίμηση), ορισμένες γεύσεις Sheba (μισούμε τα ψάρια), το κασέρι Γρεβενών & το μπέικον Υφαντής. Τελευταία δοκιμάσαμε και γαλατάκι Whiskas & μας άρεσε.
:lol!: Περνάω μια ψιλοφρίκη αυτόν τον καιρό και την έχω βάλει σε "πρόγραμμα" και δεν της αρέσει και πολύ...
Κι εμείς δεν τρελλαινόμαστε για ψάρι, προτιμούμε το κοτόπουλο.
Του δίνεις και sheba; της τα έχω κόψει όλα αυτά αλλά δεν γουστάρει και τις κροκέτες...
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Στη Φιόγκω η μαμά μου δίνει πέρκα βραστή... και κιμά ωμό (το ξέρω ότι δεν κάνει) :silent:
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Chouzouris έγραψε:Στη Φιόγκω η μαμά μου δίνει πέρκα βραστή... και κιμά ωμό (το ξέρω ότι δεν κάνει) :silent:
Η μαμά σου από ότι έχω κατάλαβει έχει έναν δικό της τρόπο με τις γάτες
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Τα δικα μου τρωνε μονο ROYAL CANIN κροκετες και μονο σε ειδικες περιπτωσεις τους δινω φακελακια και τρελλλαινονται.Πρεπει να'ναι απο τα λιγα γατουνια που δεν τρωνε κουοπουλα κρεας ψαρια αλλα εχουν μια ιδιαιτερη προτιμηση στα κρουασαν (σπανια τους δινω)
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Maro έγραψε:Chouzouris έγραψε:Στη Φιόγκω η μαμά μου δίνει πέρκα βραστή... και κιμά ωμό (το ξέρω ότι δεν κάνει) :silent:
Η μαμά σου από ότι έχω κατάλαβει έχει έναν δικό της τρόπο με τις γάτες
Όχι μόνο με τις γάτες... με όλα!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Kαι Sheba & ενίοτε & pet treat σε γεύση Τόνος με γαρίδες.
leopoldine- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : so many
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/07/2008
Εγώ της δίνω της γριάς μου και Chesire Cat τόνο με διάφορα... με γαρίδες με αλόη με μοσχαράκι κλπ...
Και δεν έχουν λίπος καθόλου και γλύφει τα μουστάκια της..
-
Mood :
Marcos έγραψε:Εγώ της δίνω της γριάς μου και Chesire Cat τόνο με διάφορα...
Υπάρχει τέτοια εταιρεία; Πολύ έξυπνο όνομα!
Inertia- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 άγγελο και 1 αληταρά
Motto : Πότε Βούδας, πότε Κούδας
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/10/2008
Mood :
Τα πήρα σήμερα! Πάω στην "Κτηνιατρική" που είναι κοντά στο σπίτι μου και εκεί βρίσκω Pro Plan Light που μας αρέσει κιόλας και έχει μόνο 2. Ρωτάω αν έχει άλλες και μου λένε "όχι", ρωτάω αν θα φέρουν ή αν μπορούν να φέρουν και μου λένε "δεν ξέρω..."
Πάω σε ένα άλλο pet shop που είναι πιό μακρυά και τους ρωτάω τι έχουν για μεγάλες γάτες, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΟΚΕΤΕΣ! Αφού προσπαθεί μισή ώρα να με πείσει ότι πρέπει να τρώει μόνο κροκέτες και εγώ του λέω ότι τρώει αλλά πολύ λίγες μου λέει ότι δεν χρειάζεται να τρώει άλλες και με ρωτάει πόσα κιλά είναι. Μόλις του λέω γώρω στα 4,500 μου λει " είναι υπέρβαρη! ΑΝΤΕ ! Πάμε στο ταμείο που ξέρει η κοπέλα και θα σας πει, μου λέει. Η κοπέλα με ρωτάει πόσο χρονών είναι η Ζουζού και μόλις της λέω σχεδόν 14 γυρνάει και μου λέει " Α, είναι πολύ μεγάλη! " . Και αφού μου λέει και αυτή ότι πρέπει να τρώει κροκέτες της λέω Δ Ε Ν Θ Ε Λ Ω Κ Ρ Ο Κ Ε Τ Ε Σ, Δ Ε Ν Τ Η Σ Α Ρ Ε Σ Ο Υ Ν !!!!! Μ α αποκλείεται να μην της αρέσουν οι Royal, δεν ξέρω εγώ που έχω κάνει και σεμινάρια για αυτό και ξέρεται εσείς; μου λέει. Εκεί έφτασα στα όρια μου! Της λέω : λες να ξέρεις την γάτα μου καλύτερα από μένα; και σηκώνομαι και φεύγω!
Σας ζάλησα αλλά τα έχω πάρει τόσο που μέχρι και emoticons χρησιμοποίησα που είπα ότι δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσω!
Πάω σε ένα άλλο pet shop που είναι πιό μακρυά και τους ρωτάω τι έχουν για μεγάλες γάτες, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΟΚΕΤΕΣ! Αφού προσπαθεί μισή ώρα να με πείσει ότι πρέπει να τρώει μόνο κροκέτες και εγώ του λέω ότι τρώει αλλά πολύ λίγες μου λέει ότι δεν χρειάζεται να τρώει άλλες και με ρωτάει πόσα κιλά είναι. Μόλις του λέω γώρω στα 4,500 μου λει " είναι υπέρβαρη! ΑΝΤΕ ! Πάμε στο ταμείο που ξέρει η κοπέλα και θα σας πει, μου λέει. Η κοπέλα με ρωτάει πόσο χρονών είναι η Ζουζού και μόλις της λέω σχεδόν 14 γυρνάει και μου λέει " Α, είναι πολύ μεγάλη! " . Και αφού μου λέει και αυτή ότι πρέπει να τρώει κροκέτες της λέω Δ Ε Ν Θ Ε Λ Ω Κ Ρ Ο Κ Ε Τ Ε Σ, Δ Ε Ν Τ Η Σ Α Ρ Ε Σ Ο Υ Ν !!!!! Μ α αποκλείεται να μην της αρέσουν οι Royal, δεν ξέρω εγώ που έχω κάνει και σεμινάρια για αυτό και ξέρεται εσείς; μου λέει. Εκεί έφτασα στα όρια μου! Της λέω : λες να ξέρεις την γάτα μου καλύτερα από μένα; και σηκώνομαι και φεύγω!
Σας ζάλησα αλλά τα έχω πάρει τόσο που μέχρι και emoticons χρησιμοποίησα που είπα ότι δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσω!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Inertia έγραψε:Marcos έγραψε:Εγώ της δίνω της γριάς μου και Chesire Cat τόνο με διάφορα...
Schezir νομίζω λέγονται... τί σημαίνει chesire?
-
Mood :
Λέγονται Schesir Cat... Η αλήθεια είναι πάντα στην μέση...Chouzouris έγραψε:Inertia έγραψε:Marcos έγραψε:Εγώ της δίνω της γριάς μου και Chesire Cat τόνο με διάφορα...
Schezir νομίζω λέγονται... τί σημαίνει chesire?
Ο Γάτος του Cheshire, Βικ μου, είναι ο γάτος στην Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων, που εξαφανίζεται σιγά σιγά και μένει πίσω, τελευταίο το χαμόγελό του...
Αυτός δηλαδή...
-
Mood :
Oh! Δεν το ήξερα!
-
Mood :
Marcos έγραψε:Εγώ της δίνω της γριάς μου και Chesire Cat τόνο με διάφορα... με γαρίδες με αλόη με μοσχαράκι κλπ...
Τους τα πήρα κι εγώ αυτά..... σε διάφορες γεύσεις και σε φακελάκι και σε κονσερβούλα επειδή είδα οτι περιέχουν λιγότερα ζωικά υποπροϊόντα......ούτε να τα φτύσουν
Και να πεινάνε ακόμα, τρώνε μια μπουκιά και το αφήνουν....
Maro...καλά υπάρχουν πολλόι καμένοι εκεί έξω....
christiana- Mature Cat
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Ζητειται νεα ωραια και "γατα"
» "Δωράκι" μέσα σε pro plan
» Πότε θα βρουμε κανεναν "ανθρωπο" σακουλιασμενο μεσ
» Με ποια κριτήρια επιλέγουμε θετούς "γατογονείς"
» Οι επισκέπτες έφεραν γκρι "πεσκέσι"...
» "Δωράκι" μέσα σε pro plan
» Πότε θα βρουμε κανεναν "ανθρωπο" σακουλιασμενο μεσ
» Με ποια κριτήρια επιλέγουμε θετούς "γατογονείς"
» Οι επισκέπτες έφεραν γκρι "πεσκέσι"...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios