Πάλι από την αρχή???
+30
BokSurat
ladycat
Milly
Ελένη
anabou
Βετούλι
vaso
Βίκτωρ
Silmaril
ralou
Gatadministrator
Fotoula
marestros
Maro
marfot75
ismini
marmanga
Luna
Merenwen
Φωτεινή
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
MHTSI
leopoldine
Pepita
life
Chouzouris
NiaR
Gloriana
OrAnGeLo
XIONIS
34 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Πάλι από την αρχή???
Θα δω τι θα πει η κοπελα κι αν μπορει να κανει υπομονη μαζι της μεχρι να συνηθησει. Κι αν τελικα την παρει και δει οτι δεν τα καταφερνει μαζι της προτιμω να μη τη βασανισω αλλο και να την αφησω στην μπροστινη αυλη οπου μεγαλωσε.
Εν τω μεταξυ η μπουμπου παιζει μαζι μου!!! Οποτε μπαινω μεσα τη βλεπω να χωνεται κατω από το κρεβατι αφου εχει πεταξει ολα τα πραγματα στο πατωμα που σημαινει οτι οταν ειναι μονη της μια χαρα βγαινει!!! Οταν ειμαι εκει βγαινει μονο για να φαει! Το οτι βγαινει οταν ειναι μονη της και δεν ειναι σε καταθλιψη κι εντελως τρομοκρατημενη μου δινει ελπιδες!!!!
Να και μια φωτο κατω από το κρεβατι!!!
Με κοιταει με υφος του στυλ "Τι θελει παλι αυτη απ'τη ζωή μου???"
Εν τω μεταξυ η μπουμπου παιζει μαζι μου!!! Οποτε μπαινω μεσα τη βλεπω να χωνεται κατω από το κρεβατι αφου εχει πεταξει ολα τα πραγματα στο πατωμα που σημαινει οτι οταν ειναι μονη της μια χαρα βγαινει!!! Οταν ειμαι εκει βγαινει μονο για να φαει! Το οτι βγαινει οταν ειναι μονη της και δεν ειναι σε καταθλιψη κι εντελως τρομοκρατημενη μου δινει ελπιδες!!!!
Να και μια φωτο κατω από το κρεβατι!!!
Με κοιταει με υφος του στυλ "Τι θελει παλι αυτη απ'τη ζωή μου???"
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
δες ματαρες!!!!
πιστευω οτι θα μαθει με παρεα...δεν ειναι και μεγαλη, μπορει να προσαρμοστει
πιστευω οτι θα μαθει με παρεα...δεν ειναι και μεγαλη, μπορει να προσαρμοστει
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Ναι δεν ειναι μεγαλη!!! Ο Χιονακος ηταν καπου 10 μηνων οταν το πηρα στο σπιτακι του κηπου κι ενω στην αρχη ηταν τρομαγμενος -γιατι αλλο να μου τριβεται εξω κι αλλο να βρεθει κλεισμενος σε 4 τοιχους και στειρωμενος με τη μια!- μετα αρχησε να αποζηταει τη συντροφια μου και να μου τριβεται! Και τωρα δεν ξεκολαει από πανω μου!!! Σας γραφω με τον Χιονη αγκαλια!!!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Τελικα η μπουμπου έχει σουξε!!! Με πηρε ενας νεαρος 20 ετων που θελει να παρει γατα. Του εξηγησα που εχει η κατασταση και του ειπα οτι εχει ηδη ενδιαφερθει μια κυρια η οποία έχει εμπειρια με γατες και μπορει να ανταπεξελθει στην ιδιαιτεροτητα της συγκεκριμενης φοβισμενης γατουλας!!! Φανηκε να ενδιαφερεται σοβαρα αλλα δε νομιζω οτι ειναι ο καταλληλος...
-
Mood :
Είμαι ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!! :D:D:D:D
Κατεβηκα κατω και η μπουμπου κοιμοταν στο κρεβατι! Οταν με πηρε ειδηση ετρεξε να κρυφτει από κατω. Οταν με ακουσε να καθαριζω την αμμο της (ναι, καναμε και κακάκια!!!!) βγηκε η περιεργη να δει και δεν ξαναμπήκε. Ειχε φαει ολο της το φαγητό και της το ξαναγεμισα κι επεσε με τα μουτρα!!! Μετα αρχησε να παιζει με κατι ποντικακια. Βρηκα ενα κορδονι και ριξαμε τρελλα παιχνιδια!!! Μέχρι που με αφησε να την χαϊδεψω και να την παρω αγκαλια αλλα οχι για πολυ! Δεν ειναι και για χορταση...
Σε λιγο θα βαλω φωτογραφιες!!! Προς το παρον παω να ταϊσω τα δικα μου που γκρινιαζουν!!!
Κατεβηκα κατω και η μπουμπου κοιμοταν στο κρεβατι! Οταν με πηρε ειδηση ετρεξε να κρυφτει από κατω. Οταν με ακουσε να καθαριζω την αμμο της (ναι, καναμε και κακάκια!!!!) βγηκε η περιεργη να δει και δεν ξαναμπήκε. Ειχε φαει ολο της το φαγητό και της το ξαναγεμισα κι επεσε με τα μουτρα!!! Μετα αρχησε να παιζει με κατι ποντικακια. Βρηκα ενα κορδονι και ριξαμε τρελλα παιχνιδια!!! Μέχρι που με αφησε να την χαϊδεψω και να την παρω αγκαλια αλλα οχι για πολυ! Δεν ειναι και για χορταση...
Σε λιγο θα βαλω φωτογραφιες!!! Προς το παρον παω να ταϊσω τα δικα μου που γκρινιαζουν!!!
-
Mood :
Tι κοιτας?
Ωρα για μπανιο!
Τι'ν'τουτο?
Παιζοντας με το κορδονι
Σε τσάκωσα!!!
Πού πήγε??
Ωρα για μπανιο!
Τι'ν'τουτο?
Παιζοντας με το κορδονι
Σε τσάκωσα!!!
Πού πήγε??
-
Mood :
κουκλαρα ειναι
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
μπραβο Απαπια!
ειδες μωρε θα μαθει γρηγορα...
ειδες μωρε θα μαθει γρηγορα...
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Ασπασία απ'ότι διαβάζω η γατούλα έχει αρχίσει κ συνηθίζει την ανθρώπινη παρουσία. Οπότε κ γω ψηφίζω 3η επιλογή. Αφού η κοπέλα που ενδιαφέρεται έχει εμπειρία με γάτες μια χαρά θα τα πάει με την Νεφέλη. Κ αν πάει οτιδήποτε στραβά στην επιστρέφει.
Με το καλό
Με το καλό
anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Άγ. Ανάργυροι
Motto : Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Τελικά, αυτά τα κορδόνια παπουτσιών δε σώζουν μόνο τον Ντακίρι
Πολύ χαίρομαι για τη Νεφελίτσα! Αν διάβαζα όσα έγραφες το ΣΚ, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς που έπαθε σοκ από τη στείρωση, και η Ρενάτα ήταν σοκαρισμένη τότε με τη δική της και λίγο πολύ πέρασα παρόμοια κατάσταση..
Η Νεφέλη θα είναι μια πολύ τυχερή γατούλα, αν την πάρει η κοπέλα που είπες. Πρότεινέ της να περάσει από το σπιτάκι του κήπου πρώτα να ειδωθούν σε ένα χώρο οικείο στη Νεφέλη και να στρεσαριστεί λιγότερο από τη νέα γνωριμία.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά
Πολύ χαίρομαι για τη Νεφελίτσα! Αν διάβαζα όσα έγραφες το ΣΚ, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς που έπαθε σοκ από τη στείρωση, και η Ρενάτα ήταν σοκαρισμένη τότε με τη δική της και λίγο πολύ πέρασα παρόμοια κατάσταση..
Η Νεφέλη θα είναι μια πολύ τυχερή γατούλα, αν την πάρει η κοπέλα που είπες. Πρότεινέ της να περάσει από το σπιτάκι του κήπου πρώτα να ειδωθούν σε ένα χώρο οικείο στη Νεφέλη και να στρεσαριστεί λιγότερο από τη νέα γνωριμία.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Κάθε μέρα πάμε και καλυτερα!!! Σήμερα μπηκα κι αργησα να της βγάλω το κορδονι να παίξουμε. Βγαινει λοιπον η σκατουλα κατω από το κρεβατι ακούμπησε πάνω στο πόδι μου με κοιταξε στα ματια και περιμενε. Σα να μου'λεγε "Τι έγινε? Δεν εχει παιχνιδι σημερα?" Υπομονή και χρόνο να της διαθεσεις χρειάζεται και θα γινει το πιο καλό γατακι!!!
Αχ αυτα τα γατακια του δρομου ποσο δειλα και φοβισμενα ειναι!!! Κι ο Χιονακος δεν ειναι πολυ καιρο που αρχησε να εκδηλωνεται και να μου΄ρχεται αγκαλια κι ας τον εχω πάνω από 2 χρόνια!!!
Αχ αυτα τα γατακια του δρομου ποσο δειλα και φοβισμενα ειναι!!! Κι ο Χιονακος δεν ειναι πολυ καιρο που αρχησε να εκδηλωνεται και να μου΄ρχεται αγκαλια κι ας τον εχω πάνω από 2 χρόνια!!!
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Κάθε μέρα πάμε και καλυτερα!!! Σήμερα μπηκα κι αργησα να της βγάλω το κορδονι να παίξουμε. Βγαινει λοιπον η σκατουλα κατω από το κρεβατι ακούμπησε πάνω στο πόδι μου με κοιταξε στα ματια και περιμενε. Σα να μου'λεγε "Τι έγινε? Δεν εχει παιχνιδι σημερα?"
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Για του λόγου το αληθές...
Που ειναι το κορδόνι οεο??? Θελω να παιξω!!!
-
Mood :
Το καλό μου! Περιμένει πως και πως να παίξει
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Οι γάτες είναι πανέμορφες ,πως να μη παθιαστείς μ'αυτες;XIONIS έγραψε:Για του λόγου το αληθές...
Βίκτωρ- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Κατω Πατησια
Αριθμός γατουνίων : 3.5 γατες και 1 γατο
Motto : αγαπαει τις γατες οποιος αλλαζει την αμμο τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/09/2008
Mood :
Η μικρη Νεφέλη μ'εχει κανει λιωμα!!! Καθε φορα μου φυλαει μια εκπληξη!!! Κατεβηκα να της κανω παρεα και να παιξουμε και συνεβη το αναπάντεχο!!! Ξερω οτι πρεπει να κανω υπομονη μαζί της και οτι πρεπει να κανω baby steps καθε φορα, αλλα αυτη τρεχει 100σταρι!!!! Κατα το παιχνιδι τη χάιδεψα και ξάπλωσε κατω γυρισε κοιλιτσα κι αρχησε να γουργουρίζει!!!! Την πηρα αγκαλια ξαπλωσε πανω στο χερι μου γουργουριζοντας και περιμενε χάδια!!!
Βεβαια καποια στιγμη ξαναθυμηθηκε το φοβο της και πεταχτηκε από την αγκαλια μου και ξανακρυφτηκε!! Ξαναβγηκε, ξαναπαίξαμε, ξανα αγκαλια και χαδια, και παλι κατω από το κρεβατι!!! Αυτο εγινε αρκετες φορες, αλλα μέχρι που εφυγα δε σταματησε να γουργουρίζει!!!! Πόσο απίστευτο ακουγεται αυτο όταν μεχρι πριν 2 μολις μερες η μονες φορες που την επιανα ηταν για να της βαλω φαρμακο και οταν την επιασα για να την παω στο γιατρο? Το λατρευω αυτο το γατουλακι!!!!!
Βεβαια καποια στιγμη ξαναθυμηθηκε το φοβο της και πεταχτηκε από την αγκαλια μου και ξανακρυφτηκε!! Ξαναβγηκε, ξαναπαίξαμε, ξανα αγκαλια και χαδια, και παλι κατω από το κρεβατι!!! Αυτο εγινε αρκετες φορες, αλλα μέχρι που εφυγα δε σταματησε να γουργουρίζει!!!! Πόσο απίστευτο ακουγεται αυτο όταν μεχρι πριν 2 μολις μερες η μονες φορες που την επιανα ηταν για να της βαλω φαρμακο και οταν την επιασα για να την παω στο γιατρο? Το λατρευω αυτο το γατουλακι!!!!!
-
Mood :
Eμ θηλυκο ... οχι που δεν θα σε εριχνε .... εδω η Φαιδρα εριξε τον μπαμπα μου ...που παντα ελεγε καλα χρυσα τα ζωα αλλα δεν τα θελω μεσα στο σπιτι ...η Ιολη μετα τον βρηκε ετοιμο ειχε ηδη παθει εξαρτηση Βρε Ασπασια μου να την κρατησετε εσεις δεν παιζει ε ? Οχι τιποτα αλλο αλλα ενα κοριτσακι ειναι οτι πρεπει και μαλιστα το συγκεκριμενο κοριτσακι , εσυ ξερεις καλυτερα ...Οπως και να εχει δεν θα της ειναι δυσκολο τελικα να προσαρμοστει μεσα σε σπιτι
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Μα το θεμα δεν ηταν να ριξει εμενα!!! Εγω ημουν πεσμενη στα πατωματα από τοτε που τα βρηκαμε ορφανα μωρακια ενος μηνα το πολυ!!! Το θεμα ηταν το αγριμακι να συνηθισει στην αθρωπινη παρουσια και μεσα σε σπιτι!!! Κι εκει που φοβομουν οτι δεν θα ηρεμησει ποτε αυτη ειναι κιόλας κοριτσι για σπιτι!!!
-
Mood :
Αντε με το καλο και γρηγορα στο σπιτακι της η μελενια , μια κουκλα ειναι
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
μπραβο ασπα... μαλλον καταλαβε πως παρ'ολο που εισαι πολυ απαιτητικη πελατισσα εισα αρνακι του θεου
λεμε και καμια να περναει η ωρα
λεμε και καμια να περναει η ωρα
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Είναι κουκλί, ρε συ!
Κάθε φορά που τη βλέπω φαίνεται να έχει ομορφύνει παραπάνω. :kardoula:
Κάθε φορά που τη βλέπω φαίνεται να έχει ομορφύνει παραπάνω. :kardoula:
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:
:kardoula: :kardoula:
hroutou- Mature Cat
-
Τόπος : Πατήσια
Αριθμός γατουνίων : 1 ροζούλι + 1 μαυρούλι
Motto : Χάριζε πάντα ένα γλυκό χαμόγελο
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
XIONIS έγραψε:Για του λόγου το αληθές...
Καλά...η φάτσα της σ' αυτή τη φωτογραφία είναι ολα τα λεφτά!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
μπραβο Ασπασια για τη γατουλα
μηπως να το ξανασκεφτεις να την κρατησεις?
μηπως να το ξανασκεφτεις να την κρατησεις?
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Πολυ θα ηθελα να την κρατησω!!! Αλλα πριν από αυτην ηθελα να κρατησω τον Φρεντυ που ειχαμε βρει περυσι την πρωτοχρονια, την Αριελ και τη Χιονατη που ειχα βρει το φθινοπωρο, τη Χιόνα και την γατουλα με τα περιεργα αυτακια στην Κεφαλονια, τον Μπεζάκι και τη Μαμά και καθε κακομοιρο γατακι που φροντιζω!!! Έτσι δε γινεται δουλεια... Παντα θα υπάρχει καποιο γατακι που θα βρισκω και παντα θα θελω να το κρατησω!! Αυτο ομως θα γινεται εις βαρος των γατουλινιων μου και δε θελω να γινουν δυστυχισμενα!!! Ειχα πει τον Χιονη και τερμα!!! Και μετα βρεθηκε ο Πιπης στο δρομο μου! Αλλα μεχρι εκει ...
Προτιμώ να φροντιζω οσα γατακια εχουν αναγκη και να κανω αυτο που εχω κανει ως τωρα, να προσπαθω νε τους βρισκω ενα καλο σπιτακι!
Αφήστε που σημερα το απόγευμα μου ηρθε καινουργιο "πελάτης" στον κηπο!!!! Άνοιξα την πορτα της αποθηκης για να βγω και ειδα αυτη τη φατσουλα!!!
Πόσο να αντεξω η γυναικα οταν ολα τα γατακια που μου ερχονται στο δρομο μου ειναι το ένα πιο ομορφο απο το αλλο?
Προτιμώ να φροντιζω οσα γατακια εχουν αναγκη και να κανω αυτο που εχω κανει ως τωρα, να προσπαθω νε τους βρισκω ενα καλο σπιτακι!
Αφήστε που σημερα το απόγευμα μου ηρθε καινουργιο "πελάτης" στον κηπο!!!! Άνοιξα την πορτα της αποθηκης για να βγω και ειδα αυτη τη φατσουλα!!!
Πόσο να αντεξω η γυναικα οταν ολα τα γατακια που μου ερχονται στο δρομο μου ειναι το ένα πιο ομορφο απο το αλλο?
-
Mood :
ασπασια κουκλι ο καινουριος πελατης!!! αδωνης...
ερωτευτηκα!!!
ερωτευτηκα!!!
-
Mood :
Άδωνις ή Αφροδιτη δεν ξερω! Κουκλι παντως σιγουρα! Οπως ηρθε εφυγε ομως... Μαλλον περασε από τον κηπο μου για ενα snack. Ποιος ξερει αν θα το ξαναδω....
-
Mood :
Ασπασία νομόζω ότι αυτό το topic δεν θα κλείσει ποτέ! Πάντα θα υπάρχει "πάλι από την αρχή"!!!!!!!!!!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Πάντως αφού συνηθίζει την ανθρώπινη παρουσία δεν θα αργήσει να βρει σπιτάκι είναι κουκλίτσα
anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Άγ. Ανάργυροι
Motto : Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Καμιά καλή φωτό της "Μαμάς" έχομε;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Για δες αν σου κανει καμια από αυτες
Αυτη η γατουλα χανει πολυ στις φωτογραφιες! Στην πραγματικοτητα -οπως μπορει να σας διαβεβαιωσει και η Βικ- ειναι πανεμορφη!!!
Αυτη η γατουλα χανει πολυ στις φωτογραφιες! Στην πραγματικοτητα -οπως μπορει να σας διαβεβαιωσει και η Βικ- ειναι πανεμορφη!!!
-
Mood :
Ναι, φαίνεται! Γι' αυτό σου ζήτησα...
Σ' αυτήν που έβαλες που είναι και τα τρία μαζί με τον Μπεζάκο και την Νεφέλη, φαίνεται πόσο κουκλάρα είναι, απλά δεν ήταν αξιοποιήσιμη γιατί είναι πολύ κρυμμένη...
Σ' αυτήν που έβαλες που είναι και τα τρία μαζί με τον Μπεζάκο και την Νεφέλη, φαίνεται πόσο κουκλάρα είναι, απλά δεν ήταν αξιοποιήσιμη γιατί είναι πολύ κρυμμένη...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
κουκλα!!!
ασπασια ο ασπρος θεος ξαναηρθε?
ασπασια ο ασπρος θεος ξαναηρθε?
-
Mood :
Η μπουμπουκα εχει εξελιχθει σε πολυ γουργουρω και χαδιαρα γατουλα!!! Οταν θελει βεβαια...
Χθες πέρασα παρα πολυ ωρα μαζί της. Εκτος από τις 3-4 φορε που κατεβαινω συνηθως ήρθε το απόγευμα η μελλοντικη μαμα της και καθησαμε μαζι στο σπιτακι του κηπου για πανω από 2 ωρες!!! Η γυναικα δεν ηθελε ουτε να ανεβει σπιτι για ενα καφε!!! Ηθελε μονο να δει τη μικρη και να παιξει μαζι της! Το περιεργο ειναι οτι ενω στην Ελενιτσα και τον Γιαννη κρυβοταν και δεν εβγαινε κατω από το κρεβατι-παρολο που τους ξερει κι οταν ηταν εξω τους αφηνε και την επιαναν- , με το που μπηκα με την κυρια Χριστινα μας περιμενε εξω και μας νιαουρισε κι ολας! Την περισσοτερη ωρα ηταν εξω κι επαιζε μαζι της με το κορδονι αλλα δεν την αφησε να την πιασει. Μας εκανε την τιμη να τη δουμε και σε ιδιαιτερες στιγμες της !!! Εκανε και πιπι και κακακια μπροστα μας η σκατουλα!!! Προς το τέλος πλησιασε κι αρχησε να την μυριζει καλα-καλα!! Νομιζω οτι την συμπαθησε ιδιαιτερα!!
Το βραδυ που κατεβηκα ξανα, δεν ηταν κρυμμενη αλλα με περιμενε στην πορτα! με αφησε και την πηρα αγκαλιτσα και δε σταματησε να χουρχουρίζει και να κανει απτουσακια στον αερα!!! Εν τω μεταξυ σαλιωνει από τη χαρα της απιστευτα πολυ!!! Περισσοτερο κι από τον Χιονη μου που ειναι εντελως σαλιαρης!!!!
Εδω κοιταχτε χαλια το χερι μου και τα σημαδια στο παντελονι!!!
Χθες και σημερα παιρνω το μεσημερι καφεδακι και κατι να τσιμπησω και παω να της κανω παρεα στο φαγητο! Χθες μοιραστηκαμε μια κοτοπιτα: εγω εφαγα τη ζυμη κι αυτη το κοτοπουλο!!!
Οταν λειπω πρεπει να τρελλενεται στο παιχνιδι γιατι καθε φορα μαζευω από το πατωμα οτι υπαρχει πανω στο κρεβατι! Κι εχει ξεκοιλιασει το ποντικακι της!
Παιξαμε και κουυυυρααααστηηηκεεεε...
Ωρα για αγκαλιτσες και χαδακια!
Ωραια δεν ειναι η ανοιχτοχρωμη πουα κοιλιτσα μας?
Κι ενα μαυρο πατουσι αφιερωμενο στη θεια Μαρινα!!!
Χθες πέρασα παρα πολυ ωρα μαζί της. Εκτος από τις 3-4 φορε που κατεβαινω συνηθως ήρθε το απόγευμα η μελλοντικη μαμα της και καθησαμε μαζι στο σπιτακι του κηπου για πανω από 2 ωρες!!! Η γυναικα δεν ηθελε ουτε να ανεβει σπιτι για ενα καφε!!! Ηθελε μονο να δει τη μικρη και να παιξει μαζι της! Το περιεργο ειναι οτι ενω στην Ελενιτσα και τον Γιαννη κρυβοταν και δεν εβγαινε κατω από το κρεβατι-παρολο που τους ξερει κι οταν ηταν εξω τους αφηνε και την επιαναν- , με το που μπηκα με την κυρια Χριστινα μας περιμενε εξω και μας νιαουρισε κι ολας! Την περισσοτερη ωρα ηταν εξω κι επαιζε μαζι της με το κορδονι αλλα δεν την αφησε να την πιασει. Μας εκανε την τιμη να τη δουμε και σε ιδιαιτερες στιγμες της !!! Εκανε και πιπι και κακακια μπροστα μας η σκατουλα!!! Προς το τέλος πλησιασε κι αρχησε να την μυριζει καλα-καλα!! Νομιζω οτι την συμπαθησε ιδιαιτερα!!
Το βραδυ που κατεβηκα ξανα, δεν ηταν κρυμμενη αλλα με περιμενε στην πορτα! με αφησε και την πηρα αγκαλιτσα και δε σταματησε να χουρχουρίζει και να κανει απτουσακια στον αερα!!! Εν τω μεταξυ σαλιωνει από τη χαρα της απιστευτα πολυ!!! Περισσοτερο κι από τον Χιονη μου που ειναι εντελως σαλιαρης!!!!
Εδω κοιταχτε χαλια το χερι μου και τα σημαδια στο παντελονι!!!
Χθες και σημερα παιρνω το μεσημερι καφεδακι και κατι να τσιμπησω και παω να της κανω παρεα στο φαγητο! Χθες μοιραστηκαμε μια κοτοπιτα: εγω εφαγα τη ζυμη κι αυτη το κοτοπουλο!!!
Οταν λειπω πρεπει να τρελλενεται στο παιχνιδι γιατι καθε φορα μαζευω από το πατωμα οτι υπαρχει πανω στο κρεβατι! Κι εχει ξεκοιλιασει το ποντικακι της!
Παιξαμε και κουυυυρααααστηηηκεεεε...
Ωρα για αγκαλιτσες και χαδακια!
Ωραια δεν ειναι η ανοιχτοχρωμη πουα κοιλιτσα μας?
Κι ενα μαυρο πατουσι αφιερωμενο στη θεια Μαρινα!!!
-
Mood :
Πολύ γλυκιά γατούλα!!! :kardoula:
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Ο ΚΑΔΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΑΛΙ
» Όχι πάλι....
» Kαι παλι εδω..
» τι είναι πάλι αυτο??
» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ- ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
» Όχι πάλι....
» Kαι παλι εδω..
» τι είναι πάλι αυτο??
» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ- ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios