ΑΓΕΡΑΣ-ΔΙΠΟΔΟ ΣΚΥΛΑΚΙ-
+11
marfot75
BokSurat
Merenwen
ZweeT_DReamZ
Lionesse
OrAnGeLo
Maro
life
Chouzouris
XIONIS
sofi_esp
15 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
ΑΓΕΡΑΣ-ΔΙΠΟΔΟ ΣΚΥΛΑΚΙ-
Γειά σας με λένε Αγέρα γιατί αν μπορούσα να περπατήσω θα περπάταγα γρήγορα.
Αν μπορούσα να τρέξω θα έτρεχα σαν τον αγέρα.
Αν μπορούσα να ανέβω τις σκάλες θα τις ανέβαινα τρέχοντας.
Ομως τίποτα απο αυτά δεν συμβαίνει...
Εμφανίστηκα απο το πουθενά .Βρέθηκα να σέρνομαι στα 2 μπροστινά μου ποδαράκια στο γκαράζ μιας μεγάλης εταιρείας. Εκεί με βρήκε ο φίλος μου ο Νίκος. Μη τρομάζετε. Δεν ειχα ούτε αίματα ούτε ήμουν άθλιος & βρωμερός....
Απλά δεν εχω πατουσάκια στα πίσω πόδια, που σημαίνει οτι δεν μπορώ να περπατήσω.
Με ρωτάνε συνεχώς αν το πρόβλημα το ειχα εκ γενετής ή αν ήταν απο ατύχημα, αλλά δεν ξέρω τι προσπαθ0ύνε να μάθουνε... Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορώ να περπατήσω με τα πίσω ποδαράκια μου.... Δεν σας φτάνει αυτό???
Πολλά λέγονται...
Κάτι για μια μεγάλη ένεση που θα με κοιμίσει αλλά εγώ δεν θέλω να κοιμηθώ για πάντα και να μην ξαναξυπνήσω.
Κάτι λένε για να μείνω στους δρόμους & δεν θα είχα πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να τρέξω ή να κάνω φίλους ή να βρω φαγητό μόνος μου.
Κάτι λένε για να πάω σε κυνοκομείο αλλά δεν θα ειμαι καλή παρέα για τα άλλα ζωάκια που χοροπηδάνε όλη μέρα. Ούτε μου αρέσουν τα σύρματα & τα κλουβάκια.
Ισως λεω ίσως...να έβρισκα ένα σπίτι..
Ισως λεω ισως...να με έπαιρνε κάποιος αγκαλίτσα και να μην με άφηνε ποτέ?
Ισως λέω ίσως...να έβρισκα μια γωνίτσα, ένα κόκκαλο, ένα φίλο????
Αλλά ποιός είμαι εγώ για να ονειρεύομαι...
Ειμαι απλά ένας δίποδος σκύλος!!!! Ενας σκύλος που δεν θέλουν να με κοιτάζουν, που με πέταξαν για να μη με βλέπουν & για να μη τους χαλάω την όρεξη...Αυτός είμαι!
Αν πάντως θέλει να αγαπήσει αυτό το πραγματικά σπάνιο ζώο στη συμπεριφορά & στο χαρακτήρα πάρτε μας τηλέφωνο
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΕΡΑ & ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ!
ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ
http://adespotathriasio.blogspot.com/, saveileia2@yahoo.gr,
6944860451, Χριστίνα & 6977604904, Νίκος
http://img101.imageshack.us/my.php?image=n698677001103092986621wi0.jpg
Αν μπορούσα να τρέξω θα έτρεχα σαν τον αγέρα.
Αν μπορούσα να ανέβω τις σκάλες θα τις ανέβαινα τρέχοντας.
Ομως τίποτα απο αυτά δεν συμβαίνει...
Εμφανίστηκα απο το πουθενά .Βρέθηκα να σέρνομαι στα 2 μπροστινά μου ποδαράκια στο γκαράζ μιας μεγάλης εταιρείας. Εκεί με βρήκε ο φίλος μου ο Νίκος. Μη τρομάζετε. Δεν ειχα ούτε αίματα ούτε ήμουν άθλιος & βρωμερός....
Απλά δεν εχω πατουσάκια στα πίσω πόδια, που σημαίνει οτι δεν μπορώ να περπατήσω.
Με ρωτάνε συνεχώς αν το πρόβλημα το ειχα εκ γενετής ή αν ήταν απο ατύχημα, αλλά δεν ξέρω τι προσπαθ0ύνε να μάθουνε... Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορώ να περπατήσω με τα πίσω ποδαράκια μου.... Δεν σας φτάνει αυτό???
Πολλά λέγονται...
Κάτι για μια μεγάλη ένεση που θα με κοιμίσει αλλά εγώ δεν θέλω να κοιμηθώ για πάντα και να μην ξαναξυπνήσω.
Κάτι λένε για να μείνω στους δρόμους & δεν θα είχα πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να τρέξω ή να κάνω φίλους ή να βρω φαγητό μόνος μου.
Κάτι λένε για να πάω σε κυνοκομείο αλλά δεν θα ειμαι καλή παρέα για τα άλλα ζωάκια που χοροπηδάνε όλη μέρα. Ούτε μου αρέσουν τα σύρματα & τα κλουβάκια.
Ισως λεω ίσως...να έβρισκα ένα σπίτι..
Ισως λεω ισως...να με έπαιρνε κάποιος αγκαλίτσα και να μην με άφηνε ποτέ?
Ισως λέω ίσως...να έβρισκα μια γωνίτσα, ένα κόκκαλο, ένα φίλο????
Αλλά ποιός είμαι εγώ για να ονειρεύομαι...
Ειμαι απλά ένας δίποδος σκύλος!!!! Ενας σκύλος που δεν θέλουν να με κοιτάζουν, που με πέταξαν για να μη με βλέπουν & για να μη τους χαλάω την όρεξη...Αυτός είμαι!
Αν πάντως θέλει να αγαπήσει αυτό το πραγματικά σπάνιο ζώο στη συμπεριφορά & στο χαρακτήρα πάρτε μας τηλέφωνο
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΕΡΑ & ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ!
ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ
http://adespotathriasio.blogspot.com/, saveileia2@yahoo.gr,
6944860451, Χριστίνα & 6977604904, Νίκος
http://img101.imageshack.us/my.php?image=n698677001103092986621wi0.jpg
sofi_esp- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/10/2008
Mood :
Απ: ΑΓΕΡΑΣ-ΔΙΠΟΔΟ ΣΚΥΛΑΚΙ-
Καρδούλα μου τι γλυκός που ειναι!!!! Πονάνε αραγε τα κομμενα ποδαρακια? Και πως βρεθηκε εκει αν δεν μπορει να περπατησει? Μακαρι να βρει ενα σπιτακι, αλλα τι ζωή θα ειναι αυτη αν δεν μπορει να κινηθεί? Χάλια εγινα πρωί-πρωί...
Σοφία σου εβαλα και τη φωτογραφία γιατι δεν φαινοταν ο κουκλάκος.
Σοφία σου εβαλα και τη φωτογραφία γιατι δεν φαινοταν ο κουκλάκος.
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Εύχομαι να είναι τυχερός από εδώ και πέρα!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Μακαρι να βρεθει ενα σπιτακι γιαυτον.
Ειναι κουκλος και ειμαι σιγουρη οτι με λιγη αγαπη και φροντιδα θα γινει το πιο τρυφερο πλασμα στον κοσμο.
Καλη τυχη Αγερα
Ειναι κουκλος και ειμαι σιγουρη οτι με λιγη αγαπη και φροντιδα θα γινει το πιο τρυφερο πλασμα στον κοσμο.
Καλη τυχη Αγερα
life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
Είναι κούκλος! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρει την αγάπη που του αξίζει...
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Αυτο παντως με τα μαξιλαρακια ειναι η 2η φορα που το συνανταω. Το έχει κι ο Χιονης μου, αλλα μόνο στο ένα πισω ποδαρακι. Το έχω ξαναγραψει ότι στο πίσω δεξι ποδαρακι έχει μονο 2 μαιλαρακια κι ένα δαχτυλακι με νυχι και μαλλον ειναι εκ γεννετης. Αυτό δε του δημιουργει προβλημα στο περπατημα περαν του οτι παει λιγο "κουνιστα" αλλα εχει προβλημα στην ισοροπία όταν παει να πηδηξει από υψος. Και στα 2 ποδαρακια δεν το ειχα ξαναδει.
Το σκυλακι από τη φωτογραφια φαινεται μικρο σε ηλικία και τα ποδαρακι δεν ειναι πληγιασμενα, αρα μαλλον γεννηθηκε ετσι. Αν εχει φτασει μεχρι αυτη την ηλικια χωρις προβλημα δε μπορω να φανταστω γιατι να μη μπορεσει να ζησει μια -σχεδον- φυσιολογική ζωή. Μακαρι να γλυτωσει την ευθανασία και να βρει μια οικογενεια να τον αγαπήσει!!! Αν και στην Ελλαδα δυστυχως ειμαστε ρατσιστες με όσους ανθρωπους και ζωα- έχουν καποιου ειδους αναπηρία. Αναρωτιέμαι μηπως ομως θα μπορουσε να υιοθετηθει στο εξωτερικό...
Το σκυλακι από τη φωτογραφια φαινεται μικρο σε ηλικία και τα ποδαρακι δεν ειναι πληγιασμενα, αρα μαλλον γεννηθηκε ετσι. Αν εχει φτασει μεχρι αυτη την ηλικια χωρις προβλημα δε μπορω να φανταστω γιατι να μη μπορεσει να ζησει μια -σχεδον- φυσιολογική ζωή. Μακαρι να γλυτωσει την ευθανασία και να βρει μια οικογενεια να τον αγαπήσει!!! Αν και στην Ελλαδα δυστυχως ειμαστε ρατσιστες με όσους ανθρωπους και ζωα- έχουν καποιου ειδους αναπηρία. Αναρωτιέμαι μηπως ομως θα μπορουσε να υιοθετηθει στο εξωτερικό...
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
XIONIS έγραψε:Αυτο παντως με τα μαξιλαρακια ειναι η 2η φορα που το συνανταω. Το έχει κι ο Χιονης μου, αλλα μόνο στο ένα πισω ποδαρακι. Το έχω ξαναγραψει ότι στο πίσω δεξι ποδαρακι έχει μονο 2 μαιλαρακια κι ένα δαχτυλακι με νυχι και μαλλον ειναι εκ γεννετης. Αυτό δε του δημιουργει προβλημα στο περπατημα περαν του οτι παει λιγο "κουνιστα" αλλα εχει προβλημα στην ισοροπία όταν παει να πηδηξει από υψος. Και στα 2 ποδαρακια δεν το ειχα ξαναδει.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΗΣ
sofi_esp- Prime Cat
-
Mood :
Δυστυχώς δε γνωριζω, αλλα η Σοφία από Θεσσαλονίκη ξερει!!! Έχει στειλει ποσα γατακια Γερμανία φανταζομαι το ιδιο καθεστως θα ισχυει και για τις αποστολές σκύλων...
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Δυστυχώς δε γνωριζω, αλλα η Σοφία από Θεσσαλονίκη ξερει!!! Έχει στειλει ποσα γατακια Γερμανία φανταζομαι το ιδιο καθεστως θα ισχυει και για τις αποστολές σκύλων...
ΞΕΡΩ ΛΕΣ ΤΗ GOLARIANNA... ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ...
sofi_esp- Prime Cat
-
Mood :
Έχω συγκινηθεί πολύ με το κείμενο και με το σκυλάκι... είναι τόσο όμορφος και συμπαθητικός! Εύχομαι ολόψυχα να βρει οικογένεια.
OrAnGeLo- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός γατουνίων : 2 και πορτοκαλόγατα!!
Motto : I LOVE CATS because I LOVE my HOME and after a while they become its visible soul!
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/02/2008
Mood :
Ψυχή μου!!!!
Αυτό το βλέμμα...
Μακάρι να βρεθεί κάποιος που να το αγαπήσει όπως του αξίζει!!!
Αυτό το βλέμμα...
Μακάρι να βρεθεί κάποιος που να το αγαπήσει όπως του αξίζει!!!
Lionesse- Prime Cat
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Κανένα
Motto :
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2008
Mood :
είναι πανέμορφος!! μακάρι να βρει ένα ζεστό σπιτικό και ανθρώπους να τον αγαπάνε το συντομότερο
αλήθεια? στη συμπεριφορά του πως είναι?
γαυγίζει συχνά?
που κάνει την ανάγκη του?
είναι κάποιες απορίες που παίζουν ρολο για κάποιον που μπορεί να το υοθετήσει αυτό το γλυκό κουταβάκι
γαυγίζει συχνά?
είναι κάποιες απορίες που παίζουν ρολο για κάποιον που μπορεί να το υοθετήσει αυτό το γλυκό κουταβάκι
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
Μανάρι μου...
Τι κουκλάκι...
Αχ αυτό το βλέμμα του ρε παιδιά...
Μακάρι να βρεθεί κάτι για τον σκυλάκο, το εύχομαι ολόψυχα...
Τι κουκλάκι...
Αχ αυτό το βλέμμα του ρε παιδιά...
Μακάρι να βρεθεί κάτι για τον σκυλάκο, το εύχομαι ολόψυχα...
Merenwen- Prime Cat
-
Τόπος : Tavros, Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 γατούνια (Merenwen και Elu :))
Motto : Είμαι στον κόσμο μου και μ΄αρέσει....
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/08/2008
Mood :
κουκλαρος είναι ο έρμος! μακάρι να βρεθεί κάποιος... βασικά ατό δύσκολά θα κάτσει έξω... μάλλον θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που να τον έχει μέσα στο σπίτι!
οσο για αυτά:
ZweeT_DReamZ έγραψε:είναι πανέμορφος!! μακάρι να βρει ένα ζεστό σπιτικό και ανθρώπους να τον αγαπάνε το συντομότερο
γαυγίζει συχνά?
αν ξέρει κάποιος νομίζω ότι αξίζει να γραφτούνε!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Έχουμε κανένα νεότερο για τον σκυλάκο;
Εκείνος πως είναι;
Εκείνος πως είναι;
Merenwen- Prime Cat
-
Mood :
Ψυχούλα μου.... καλή τύχη σου εύχομαι....
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Merenwen έγραψε:Έχουμε κανένα νεότερο για τον σκυλάκο;
Εκείνος πως είναι;
ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ...ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ...
sofi_esp- Prime Cat
-
Mood :
Αναρωτιόμουν αυτές τις μέρες, τι να κάνει ο Αγέρας...
Έχουμε κανένα νέο; Βάλε μας καμιά φωτογραφιούλα του
Έχουμε κανένα νέο; Βάλε μας καμιά φωτογραφιούλα του
Merenwen- Prime Cat
-
Mood :
Παιδιά διάβασα πριν λίγο στο ourdogs.gr στο σχετικό θέμα για τον Αγέρα οτι του έκαναν δώρο ενα ειδικό καροτσάκι και θα ξεκινήσει υδροθεραπείες σε ειδική πισίνα για να δυναμώσει το πίσω μέρος του σώματος και να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει...
Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον γλυκό αυτό σκυλάκο, αλλά όπως φαίνεται η καλύτερη ευχή είναι αυτοί οι άνθρωποι που τον φροντίζουν τόσο πολύ!
Μπράβο τους και να έχουν κάθε καλό στη ζωή τους!
Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον γλυκό αυτό σκυλάκο, αλλά όπως φαίνεται η καλύτερη ευχή είναι αυτοί οι άνθρωποι που τον φροντίζουν τόσο πολύ!
Μπράβο τους και να έχουν κάθε καλό στη ζωή τους!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Υιοθετήθηκε δηλαδή?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Οχι ακόμα...δυστυχώς...
Αναφερόμουν στα παιδιά που τον φιλοξενούν, αλλά και σ' αυτούς που του έκαναν προσφορά το καροτσάκι και παραχωρησαν την ειδική πισίνα για τις υδροθεραπείες...
Αναφερόμουν στα παιδιά που τον φιλοξενούν, αλλά και σ' αυτούς που του έκαναν προσφορά το καροτσάκι και παραχωρησαν την ειδική πισίνα για τις υδροθεραπείες...
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Μπράβο!!!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!
Ειμαι νεα στην παρεα,και ειδα το ποστ αυτο και με συγκινισε παρα πολυ.Να ρωτησω κατι ειπατε για καροτσακι,νομιζω οτι επισης υπαρχουν και προσθετα μελη που μπορει να βαλει σε αντικατασταση των ποδιων του ετσι δεν ειναι?Επισης τελικα υιοθετιθηκε ή οχι?Γιατι η αληθεια ειναι οτι με ενδιαφερει πολυ εαν μπορω να βοηθησω απλα πρεπει επειδη μενω σε ενοικιο να ρωτησω εαν μου επιτρεπουν να εχω σκυλακι.
Σας παρακαλω ενημερωστε με σχετικα για τη γλυκια αυτη φατσουλα.
Ευχαριστω!
Καλη χρονια σε ολους!
Ειμαι νεα στην παρεα,και ειδα το ποστ αυτο και με συγκινισε παρα πολυ.Να ρωτησω κατι ειπατε για καροτσακι,νομιζω οτι επισης υπαρχουν και προσθετα μελη που μπορει να βαλει σε αντικατασταση των ποδιων του ετσι δεν ειναι?Επισης τελικα υιοθετιθηκε ή οχι?Γιατι η αληθεια ειναι οτι με ενδιαφερει πολυ εαν μπορω να βοηθησω απλα πρεπει επειδη μενω σε ενοικιο να ρωτησω εαν μου επιτρεπουν να εχω σκυλακι.
Σας παρακαλω ενημερωστε με σχετικα για τη γλυκια αυτη φατσουλα.
Ευχαριστω!
Καλη χρονια σε ολους!
dikaia- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/12/2008
Καλώς μας ήρθες!
Όχι, δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα.
Όχι, δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα.
-
Mood :
Δες κι εδώ:
Ο Αγέρας θα δοθεί για υιοθεσία μέσω του SAPT Hellas (http://www.sapt.gr)
αγγελία: http://www.sapt.gr/site/pop3.php?img=281
παροχές: http://www.sapt.gr/site/prog.php?pp=3
ερωτηματολόγιο: http://www.sapt.gr/site/quest.php
Ο Αγέρας θα δοθεί για υιοθεσία μέσω του SAPT Hellas (http://www.sapt.gr)
αγγελία: http://www.sapt.gr/site/pop3.php?img=281
παροχές: http://www.sapt.gr/site/prog.php?pp=3
ερωτηματολόγιο: http://www.sapt.gr/site/quest.php
-
Mood :
Νέες φωτος του κούκλου!
-
Mood :
αν εμενα σε μονοκατοικία θα ήθελα να πάρω αυτό το zouzounaki! είναι πανέμορφος ! και έχει φοβερό βλέμμα
αλλα το κακό είναι ότι μένω σε πολυκατοικία που θεωρητικά απαγορεύονται τα ζώα και έχω ήδη 3 γατούλες.(πρακτικά δεν απαγορεύονται απ όσο ξέρω οποτε να πάνε να πνίγουνε!) :gloskor:
οποτε αφού δέχτηκαν τις 3 k δεν έχουν πρόβλημα , σίγουρα θα άρχιζαν να μου θυμίζουν τον κανονισμό με την άφιξη ενός σκύλου... :rain:
ανυπομονώ να μετακομίσω κάποτε επιτέλους σε μονοκατοικία!!! σκυλογατοπάπιοτοπο θα το κάνω
αλλα το κακό είναι ότι μένω σε πολυκατοικία που θεωρητικά απαγορεύονται τα ζώα και έχω ήδη 3 γατούλες.(πρακτικά δεν απαγορεύονται απ όσο ξέρω οποτε να πάνε να πνίγουνε!) :gloskor:
οποτε αφού δέχτηκαν τις 3 k δεν έχουν πρόβλημα , σίγουρα θα άρχιζαν να μου θυμίζουν τον κανονισμό με την άφιξη ενός σκύλου... :rain:
ανυπομονώ να μετακομίσω κάποτε επιτέλους σε μονοκατοικία!!! σκυλογατοπάπιοτοπο θα το κάνω
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
Τι εννοεις? Υπάρχει σχετικός κανονισμός στην πολυκατοικία που μένεις?ZweeT_DReamZ έγραψε:αλλα το κακό είναι ότι μένω σε πολυκατοικία που θεωρητικά απαγορεύονται τα ζώα και έχω ήδη 3 γατούλες.(πρακτικά δεν απαγορεύονται απ όσο ξέρω οποτε να πάνε να πνίγουνε!) :gloskor:
οποτε αφού δέχτηκαν τις 3 k δεν έχουν πρόβλημα
Στη δική μου λ.χ. απαγορεύεται τα ζώα να μένουν στους κοινόχρηστους χώρους (σκάλες, αυλή, ταράτσα, πάρκινγκ), καθώς και το να μένουν μονίμως στη βεράντα.
Ο δε νόμος που ισχύει γενικά επιτρέπει μέχρι 2 ζώα στο διαμέρισμα, ανέξαρτητα από τον κανονισμό της κάθε πολυκατοικίας.
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios