Το μικρό Πιγκουινακι...
+23
leopoldine
marfot75
Gloriana
Ελένη
Βετούλι
panayiota
BokSurat
mayra
Merenwen
sofi_esp
Marcos
ismini
NiaR
marestros
Silmaril
Chouzouris
fnatassaki
Kikiriki
marmanga
Pepita
OrAnGeLo
Maro
Tasha
27 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Το μικρό Πιγκουινακι...
Καλώς όρισες Παναγιώτα και με το καλό να πάρεις το χουρχουριστό Πιγκουϊνάκι!!!!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Παναγιώτα μου καλή μου κοπέλα πρώτα απ'όλα καλώς μας ήρθες.Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποιά είμαι,ναι...είμαι η μαμά του μικρού πιγκουινιού!!! Με ενημέρωσε το πρωί η Tasha για τις εξελίξεις και απο τότε το μυαλό μου την έχει κάνει!!!Τι χαρά ήταν αυτή που μου έδωσες;;; Η χαρά μου διπλασιάστηκε δε όταν έμαθα ότι γράφτηκες στο γατόσπιτο!Δεν ξέρω αν το'χεις καταλάβει αλλά έμπλεξες γιατί η κόρη μου που το λατρεύει όσο τίποτε άλλο θέλει ενημερώσεις,καμιά φωτογραφία που και που στο φόρουμ για να το καμαρώνει κλπ,κλπ.κλπ!!! Σοβαρά τώρα δε θα το μετανιώσεις γιατί όταν θα το γνωρίσεις και δεις τι συναισθηματικό γατί είναι θα θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό που έχει ένα τέτοιο γατί.
Εμείς θα τα πούμε αύριο και έτσι θα'χω την ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα.
Επίσης να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τη Tasha για όλα όσα έχει κάνει και επίσης το γατόσπιτο με τη φοβερή παρέα του και όλους όσους μεσολάβησαν για να μπουν οι σχετικές αγγελίες.
Σας ευχαριστώ πολύ και να'στε πάντα καλά.
Εμείς θα τα πούμε αύριο και έτσι θα'χω την ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα.
Επίσης να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τη Tasha για όλα όσα έχει κάνει και επίσης το γατόσπιτο με τη φοβερή παρέα του και όλους όσους μεσολάβησαν για να μπουν οι σχετικές αγγελίες.
Σας ευχαριστώ πολύ και να'στε πάντα καλά.
fnatassaki- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Αχ αυτή η αυλή!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
bravo gia to pigoyinaki!!!!
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Παναγιώτα καλως μας ήρθες και με το καλό να πάρεις το νινάκι!!!
Να προσέχετε η μια την άλλη!!!
Να προσέχετε η μια την άλλη!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Καλως ορισες πολυ χαρηκα για το Πιγκουινακι
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
καλως όρισες παναγιώτα, καλήσταδιοδρομία με το πιγκουϊνάκι... περιμένουμε φωτος κ βίντεο
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Καλωσόρισες, Παναγιώτα!!!
Πολύ ευχάριστα νέα για το Πιγκουινάκι!!!
Πολύ ευχάριστα νέα για το Πιγκουινάκι!!!
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
ωραια νεα!!!!!
να σου ζησει το μικρο πιγκουινακι και καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
να σου ζησει το μικρο πιγκουινακι και καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
τι πιγκουϊνακι παρθηκε τελικως?
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Όχι γιατί η Παναγιώτα δεν μπόρεσε να έρθει να το πάρει σήμερα και θα έρθει αύριο νωρίς το μεσημέρι.Σίγουρα θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις.
fnatassaki- Junior Cat
-
Mood :
Mόλις έδωσα το πιγκουινάκι μου!!!Επιτέλους τα καταφέραμε!!! Του εύχομαι ολόψυχα καλή προσαρμογή στη νέα του οικογένεια και να'χει μια καλή και ήρεμη ζωή.Μη με ρωτήσετε πως αισθάνομαι...φαντάζομαι ξέρετε!
Παναγιώτα μου σ'ευχαριστώ πολύ και να τον προσέχεις.Ενημέρωνέ με όποτε έχεις χρόνο!Βάζε και καμιά φωτογραφία του να τον καμαρώνουμε!!!
Παναγιώτα μου σ'ευχαριστώ πολύ και να τον προσέχεις.Ενημέρωνέ με όποτε έχεις χρόνο!Βάζε και καμιά φωτογραφία του να τον καμαρώνουμε!!!
fnatassaki- Junior Cat
-
Mood :
πιγκουινακι καλη αρχη στην νεα σου ζωη!!!!
Παναγιωτα ... οταν θα χεις χρονο θα θελαμε να μαθαινουμε νεα του! σε ευχαριστουμε που θα το προσεχεις!
Παναγιωτα ... οταν θα χεις χρονο θα θελαμε να μαθαινουμε νεα του! σε ευχαριστουμε που θα το προσεχεις!
-
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
Καλή αρχή πιγκουινάκι, ελπίζω να μαθαίνουμε νέα σου!
Κατερίνα μην στεναχωριέσαι
Κατερίνα μην στεναχωριέσαι
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Καλό δρόμο Πιγκουϊνάκι!!!
Μετακομίζεις υπό βροχήν όπως αρμόζει σ' ένα σωστό Πιγκουίνο! :rain:
Παναγιώτα, καλή αρχή!
Μετακομίζεις υπό βροχήν όπως αρμόζει σ' ένα σωστό Πιγκουίνο! :rain:
Παναγιώτα, καλή αρχή!
-
Mood :
Kαλή αρχή για το Πιγκουινάκι. Αν και ξεκινάει με άριστους οιωνούς, γιατί όπως λένε "mariage pluvieux, mariage heureux" (ελεύθερη μετάφραση: ο γάμος που γίνεται με βροχή είναι ευτυχισμένος)
leopoldine- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : so many
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/07/2008
Ειναι η πρώτη φορά που δίνω γάτα και μου φένετε κάπως έχω αγωνία.
Ελεγα συνέχεια στο παιδια, τα οποία είναι εξερετικά και συμπαθέστατα, κλειστές τις πόρτες.
Η Παναγιώτα είναι σούπερ ενημερωμένη και έχει και γατόφιλο αγόρι.
Ο μικρός Πιγκουίνος χτυπιώταν ο κακομοίρης μέσα στη γατοφόρο και έκλεγε που να ξέρει τι αγκαλιές και τι χάδια τον περιμένουν.
Καλή τύχη και καλή ζωή μικρό Πιγκουινάκι.
Ελπίζω να σε αγαπίσουν όσο αγαπάμε εμείς το Γιοντάκι και να δώσεις στα παιδιά αυτά το γούρι που μας έδωσαν οι δικές μας γάτες.
(Που ξέρεις μετά απο 7 χρόνια μπορεί να είναι και αυτά τα παιδιά τόσο "Χαμηλού επιπέδου" όσο εμείς)
Ολες οι ευχές μαζί σας.
Ελεγα συνέχεια στο παιδια, τα οποία είναι εξερετικά και συμπαθέστατα, κλειστές τις πόρτες.
Η Παναγιώτα είναι σούπερ ενημερωμένη και έχει και γατόφιλο αγόρι.
Ο μικρός Πιγκουίνος χτυπιώταν ο κακομοίρης μέσα στη γατοφόρο και έκλεγε που να ξέρει τι αγκαλιές και τι χάδια τον περιμένουν.
Καλή τύχη και καλή ζωή μικρό Πιγκουινάκι.
Ελπίζω να σε αγαπίσουν όσο αγαπάμε εμείς το Γιοντάκι και να δώσεις στα παιδιά αυτά το γούρι που μας έδωσαν οι δικές μας γάτες.
(Που ξέρεις μετά απο 7 χρόνια μπορεί να είναι και αυτά τα παιδιά τόσο "Χαμηλού επιπέδου" όσο εμείς)
Ολες οι ευχές μαζί σας.
Tasha- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθηνα κεντρο
Αριθμός γατουνίων : 3 τρελά τρελά γατόνια
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Γειά σου βρε Leopoldine με την Γαλλική σου την παιδεία!!!
Ωραία το είπες!!!
Ωραία το είπες!!!
-
Mood :
Πιγκουινάκι με το καλό στο νέο σπίτι σου!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Η φίλη του κλαίει και τον φωνάζει
Αλλά αυτή η μικρή δεν πιάνετε
-
Mood :
Tasha έγραψε:Η φίλη του κλαίει και τον φωνάζει
αχχχχχ οχι ρε γμτ
δεν υπαρχει περιπτωση να ηρεμησει αν την πιασεις με παγιδα και να δωθει?
αν ειναι μικρη ....
αααα στεναχωρεθηκα γμτ
-
Mood :
Ωχ γαμώτο..........
Τουλάχιστον καλοπιάστε την με λίγο φαγάκι.
Τουλάχιστον καλοπιάστε την με λίγο φαγάκι.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Kαλή νέα αρχή, Πινγκουινάκι.
Παναγιώτα και γατόφιλο αγόρι (έτσι σε αποκάλεσε η Τάσα, περιμένουμε νέα σας και φωτό. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, δηλαδή.... Μην κοιτάς που το λέμε ψιλοευγενικά...Τι νομίζατε, μαζί με το μικρό πήρατε και το σόι!
Και καθώς το Πινγκουινάκι είναι κοριτσάκι, να σας πω και πώς λέμε το ρητό στα μέρη μου "Νύφη βρεγμένη, νύφη ευτυχισμένη"!
Όσο για την μικρή φίλη.... ίσως έτσι πλησιάσει παραπάνω τώρα που δεν έχει άλλη παρέα. Ελπίζω, δηλαδή.
Παναγιώτα και γατόφιλο αγόρι (έτσι σε αποκάλεσε η Τάσα, περιμένουμε νέα σας και φωτό. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, δηλαδή.... Μην κοιτάς που το λέμε ψιλοευγενικά...Τι νομίζατε, μαζί με το μικρό πήρατε και το σόι!
Και καθώς το Πινγκουινάκι είναι κοριτσάκι, να σας πω και πώς λέμε το ρητό στα μέρη μου "Νύφη βρεγμένη, νύφη ευτυχισμένη"!
Όσο για την μικρή φίλη.... ίσως έτσι πλησιάσει παραπάνω τώρα που δεν έχει άλλη παρέα. Ελπίζω, δηλαδή.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
marmanga έγραψε:Kαλή νέα αρχή, Πινγκουινάκι.
Aγοράκι είναι τελικά Μαρίνα μου
-
Mood :
Α, δε φταίω, στο πρώτο ποστ γράφατε 'κοριτσάκι'....
Τεσπα, "γαμπρός βρεγμένος, γαμπρός ευτυχισμένος".
Ή και "γκέι βρεγμένος, γκέι ευτυχισμένος".
Σας καλύψαμε?
Σας καλύψαμε?
-
Mood :
marmanga έγραψε:Α, δε φταίω, στο πρώτο ποστ γράφατε 'κοριτσάκι'....
Σας καλύψαμε?
-
Mood :
μπραβο στο πιγκουϊνακι!!!! αντε παναγιωτα περιμενουμε νεα και φωτογραφιες!!!!
-
Mood :
Το άλλο το μικρό δε καλοπιάνεται με τίποτα!!! Τόσο καιρό τώρα δε με έχει πλησιάσει καθόλου και ας πεθαίνει της πείνας!!!Νατάσα πράγματι φώναζε;Δεν ήμουν εδώ και δεν το άκουσα.Πάντως δε το βλέπω κάτω,λες να την έκανε;Ρε γμτ θα πληγώθηκε αφάνταστα,ήταν πολύ αγαπημένα!!! :kisskis:
Ας ελπίσουμε ότι θα'χουμε νέα απ'την Παναγιώτα σύντομα γιατί πεθαίνω από αγωνία.
Ας ελπίσουμε ότι θα'χουμε νέα απ'την Παναγιώτα σύντομα γιατί πεθαίνω από αγωνία.
fnatassaki- Junior Cat
-
Mood :
Καλησπέρα σε όλους! Μακάρι το Πιγκουινάκι να ήξερε να διαβάζει για να δει πόσος κόσμος ενδιαφέρεται.
Ανακοινώνω ότι με χαρά έφερα σήμερα το Πιγκουινάκι στο νέο του σπίτι και στο εξής θα γράφω συχνά τα νέα του!
Οι πρώτες ώρες είναι πάντα δύσκολες. Το μικρό μας από το φόβο του πάλευψε για λίγο μέσα στο κλουβάκι αλλά μόλις μπήκα στο αμάξι ήταν κάπως καλύτερα. όμως παρατήρησα ότι χτύπησε λίγο στη μυτούλα του. Ήταν τόσο φοβισμένο που μου επιτέθηκε κάποια στιγμή αλλά δεν υπήρξαν θύματα.. Για αρχή το έχω στο μπάνιο και ήδη κατάφερε να σπάσει μερικά πραγματάκια αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Μετά από αγώνα κατάφερα να το πιάσω και άρχισα να το χαιδεύω για να ηρεμίσει και να καταλάβει ότι δε θα το πειράξω.. Ύστερα από λίγο και αφού είχε συνηθίει λίγο από μόνο του ξαναμπήκε στο κλουβάκι και εδώ και ώρα είναι εκεί, με ανοιχτό το πορτάκι και με ένα μπολ γάλα. Είναι ακόμα πολύ φοβισμένο. Όσο για τη μυτούλα και γενικά την ιατρική του φροντίδα θα περιμένω λίγο να ηρεμίσει γιατί όσο να πεις είναι ταλαιπωρία τα φάρμακα για τα γατιά! Σε πρώτη φάση θα του βάλω λίγο μπενταντίν στη μύτη καθώς και frontline για τους ψύλλους και ελπίζω σε λίγες μέρες να μπορώ να τοπυ δώσω και το drontal για τα σκουλίκια..
Ανακοινώνω ότι με χαρά έφερα σήμερα το Πιγκουινάκι στο νέο του σπίτι και στο εξής θα γράφω συχνά τα νέα του!
Οι πρώτες ώρες είναι πάντα δύσκολες. Το μικρό μας από το φόβο του πάλευψε για λίγο μέσα στο κλουβάκι αλλά μόλις μπήκα στο αμάξι ήταν κάπως καλύτερα. όμως παρατήρησα ότι χτύπησε λίγο στη μυτούλα του. Ήταν τόσο φοβισμένο που μου επιτέθηκε κάποια στιγμή αλλά δεν υπήρξαν θύματα.. Για αρχή το έχω στο μπάνιο και ήδη κατάφερε να σπάσει μερικά πραγματάκια αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Μετά από αγώνα κατάφερα να το πιάσω και άρχισα να το χαιδεύω για να ηρεμίσει και να καταλάβει ότι δε θα το πειράξω.. Ύστερα από λίγο και αφού είχε συνηθίει λίγο από μόνο του ξαναμπήκε στο κλουβάκι και εδώ και ώρα είναι εκεί, με ανοιχτό το πορτάκι και με ένα μπολ γάλα. Είναι ακόμα πολύ φοβισμένο. Όσο για τη μυτούλα και γενικά την ιατρική του φροντίδα θα περιμένω λίγο να ηρεμίσει γιατί όσο να πεις είναι ταλαιπωρία τα φάρμακα για τα γατιά! Σε πρώτη φάση θα του βάλω λίγο μπενταντίν στη μύτη καθώς και frontline για τους ψύλλους και ελπίζω σε λίγες μέρες να μπορώ να τοπυ δώσω και το drontal για τα σκουλίκια..
panayiota- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3 (Ο χοντρός και η λευκή που είναι αδερφάκια και πλέον τοι μικρό Πιγκουίνι..)
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
panayiota έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Μακάρι το Πιγκουινάκι να ήξερε να διαβάζει για να δει πόσος κόσμος ενδιαφέρεται.
Αχ Παναγιώτα πολύ χάρικα. Να είστε πάντα καλά.
Αυτά τα μικρο ατυχήματα συμβαίνουν θα περάσει.
Να δεις θα κολήσεις με το φόρουμ. Η Κατερίνα κόλησε και δεν έχει και γατι
-
Mood :
παναγιωτα το μπεταντιν πολλες φορες τους κανει αλλεργιες οποτε ισως να ειναι καλυτερα να μην το βαλεις. επισης το γαλα τους κανει δυσανεξια αν θυμαμαι σωστα.
σιγα σιγα θα προσαρμοστει το πιγκουϊνακι. μπραβο παναγιωτα που το πηρες το μικρο!!!
σιγα σιγα θα προσαρμοστει το πιγκουϊνακι. μπραβο παναγιωτα που το πηρες το μικρο!!!
-
Mood :
Αααα Παναγιώτα ξεχάσαμε να σου πούμε πως τρώει κανονικά κονσέρβα και ξηρή τροφή.
ε ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι
ε ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι
-
Mood :
Παναγιώτα όλα θα πάνε καλά.Please ενημέρωνέ μας και ότι ερωτήσεις έχεις κάντες ελεύθερα!!!Και όντως κόλλησα με το φόρουμ και ελπίζω να κολλήσεις κι εσύ και να μας μιλάς συνέχεια για το πιγκουίνι!!!panayiota έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Μακάρι το Πιγκουινάκι να ήξερε να διαβάζει για να δει πόσος κόσμος ενδιαφέρεται.
fnatassaki- Junior Cat
-
Mood :
Έβαλα το γάλα γιατί μου είπατε ότι έχει φάει και δεν ήθελα να το ταίσω κι άλλο αλλά αφού είναι έτσι θα του βάλω λίγη κονσέρβα έτσι για το καλοσόρισμα..
panayiota- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3 (Ο χοντρός και η λευκή που είναι αδερφάκια και πλέον τοι μικρό Πιγκουίνι..)
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Καλά να περάσεις μικρό Πιγκουινάκι στο νέο σου σπιτάκι
anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Άγ. Ανάργυροι
Motto : Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Αν δεν είναι πρόβλημα... θα σου πρότεινα να αφήσεις τα πολλα πολλα ιατρικα για μια-δυο μέρες μέχρι να συνηθίσει και να ξεπεράσει τον φόβο της αλλαγής.
Φαγάκι κοντά στην 'κρυψώνα του' και πιθανόν να χρειαστεί να κωλοκάτσεις κι εσύ εκεί κάτω κοντά για να τα "πείτε".
Καλά να είστε, δίποδα και τετράποδα!
Φαγάκι κοντά στην 'κρυψώνα του' και πιθανόν να χρειαστεί να κωλοκάτσεις κι εσύ εκεί κάτω κοντά για να τα "πείτε".
Καλά να είστε, δίποδα και τετράποδα!
-
Mood :
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» μικρο γατακι
» Νέο γατάκι
» Υιοθεσία για το μικρό!!!
» Έλλη, το μικρό ζουζούνι!!!
» EΠΕΙΓΟΝ!!!!! Χαριζεται ο Little Mickey,μικροσωμος σκυλακος ημιαιμος πομερανιαν-σπιτς. Υιοθετήθηκε
» Νέο γατάκι
» Υιοθεσία για το μικρό!!!
» Έλλη, το μικρό ζουζούνι!!!
» EΠΕΙΓΟΝ!!!!! Χαριζεται ο Little Mickey,μικροσωμος σκυλακος ημιαιμος πομερανιαν-σπιτς. Υιοθετήθηκε
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios