Ο Μελαγχολικός μου
+49
doremi
Τζούλι το Κατσούλι
tsili
flokatoula
vaso
Λιαννα
SuperCatz
Anatoli
Kikiriki
barkoulitses
ralou
Gatadministrator
PENNYM
leopoldine
Merenwen
Maro
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Silmaril
Βετούλι
efi24
life
anabou
marestros
tonino
Tasha
Μπομπογατο
Marcos
Gloriana
NiaR
Desdemona
Fotoula
georgia
Vana
purina
Milly
Φωτεινή
XIONIS
sardela
marmanga
aggeliki
OLGA
Nota
marfot75
Luna
ladycat
ismini
Κατερινα
mimika
Chouzouris
53 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 8
Σελίδα 5 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Ο Μελαγχολικός μου
Δεν έχει νόημα... ποτέ δεν έμαθα πού σύχναζε. Σε μένα ερχόταν μόνο για φαγητό...............
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Chouzouris έγραψε:Δεν έχει νόημα... ποτέ δεν έμαθα πού σύχναζε. Σε μένα ερχόταν μόνο για φαγητό...............
Δηλαδή, Βικ..χάθηκε;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Δεν έχει ξαναέρθει από το Πάσχα.................................................
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Chouzouris έγραψε:Δεν έχει ξαναέρθει από το Πάσχα.................................................
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Τελικά ο Μελαγχολικός πήγαινε και στη γειτόνισσά μου την Βούλα (Voula του bancat). Τον τάιζε κροκέτες και μετά έφευγε... Δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε εκείνη από τότε....
Πάει ο Μελαγχολικός.-
Πάει ο Μελαγχολικός.-
-
Mood :
Mπορει να έχει πάει σε κάποια άλλη γειτόνισσα.Chouzouris έγραψε:Τελικά ο Μελαγχολικός πήγαινε και στη γειτόνισσά μου την Βούλα (Voula του bancat). Τον τάιζε κροκέτες και μετά έφευγε... Δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε εκείνη από τότε....
Πάει ο Μελαγχολικός.-
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
mimika- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : Ενας και παίδαρος!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : το γκριζάκι.. της marmangas!!! :p
Motto : "Η ζωή είναι ωραία.. Απλά οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι!"
Mood :
Αν είναι αλήθεια, τότε μου έκανε το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου...
Νομίζω ότι τον είδα!!!!!!!!!!!!! 1 τετράγωνο μακριά από το σπίτι, τεράστιο, χοντρό, με το γνωστό ποδαράκι, τσακωνόταν με έναν γατούλη που ταϊζουμε... ειχε το γνωστό βλέμμα. Του έκανα ψιτ ψιτ αλλά δεν έδωσε σημασία!! Νομίζω όμως ότι είναι αυτός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή, κι ας μην έρχεται....
Νομίζω ότι τον είδα!!!!!!!!!!!!! 1 τετράγωνο μακριά από το σπίτι, τεράστιο, χοντρό, με το γνωστό ποδαράκι, τσακωνόταν με έναν γατούλη που ταϊζουμε... ειχε το γνωστό βλέμμα. Του έκανα ψιτ ψιτ αλλά δεν έδωσε σημασία!! Νομίζω όμως ότι είναι αυτός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή, κι ας μην έρχεται....
-
Mood :
Α! ρε Βικάκι!!!!!
Και σήμερα τον έκοβα απ' τις φωτογραφίες για την επανένωση, και σε σκεφτόμουνα... και τον σκεφτόμουνα!!!!
Αυτά είναι καλά νέα όχι μλκς!!!
Και σήμερα τον έκοβα απ' τις φωτογραφίες για την επανένωση, και σε σκεφτόμουνα... και τον σκεφτόμουνα!!!!
Αυτά είναι καλά νέα όχι μλκς!!!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Βικτωρία μην το θεωρείς απίθανο!
Εδώ και πολλούς μήνες είχε εξαφανιστεί ενας γατούλης που τάϊζε η μαμά μου...Ο συγκεκριμένος, επειδή είχε γεννηθεί στο σπίτι τους, είχε το ελεύθερο να μπαίνει και μέσα και να τρώει όσο ήθελε απο το κουτί με τις κροκέτες...Και είχε και τεράστια αδυναμία στη μάνα μου....Ρωτούσα κάθε τόσο αν εμφανίστηκε, αλλά οι δικοί μου τον θεωρούσαν προ πολλού νεκρό, αφού δεν είχε εμφανιστεί για μήνες όπως προείπα...
Μια μέρα είδα στην κάτω γειτονιά εναν που ήταν ίδιος...Της το είπα και δεν το πίστεψε...
Προχθές που είχε παει στη γιαγιά μου, που μένει στην κάτω γειτονιά, ο γάτος την ακολούθησε μέχρι το σπίτι!!!
Γιατί είχε χαθεί; Στην άλλη γειτονιά είναι ενας παππούς που χρόοοονια τώρα φροντίζει τις γάτες εκεί...Τις ταϊζει, τις προσέχει κλπ. Εκεί είχε μαζευτεί ο άπιστος γάτος τόσους μήνες, και ακολούθησε τη μάνα μου τώρα επειδή ο παππούς είναι με έμφραγμα στο νοσοκομείο!
Να λοιπόν που μια χαρά ήταν ο σιχαμένος, απλά δεν ήθελε να γυρίσει....και εκείνοι τον έκλαιγαν για πεθαμένο!
Εδώ και πολλούς μήνες είχε εξαφανιστεί ενας γατούλης που τάϊζε η μαμά μου...Ο συγκεκριμένος, επειδή είχε γεννηθεί στο σπίτι τους, είχε το ελεύθερο να μπαίνει και μέσα και να τρώει όσο ήθελε απο το κουτί με τις κροκέτες...Και είχε και τεράστια αδυναμία στη μάνα μου....Ρωτούσα κάθε τόσο αν εμφανίστηκε, αλλά οι δικοί μου τον θεωρούσαν προ πολλού νεκρό, αφού δεν είχε εμφανιστεί για μήνες όπως προείπα...
Μια μέρα είδα στην κάτω γειτονιά εναν που ήταν ίδιος...Της το είπα και δεν το πίστεψε...
Προχθές που είχε παει στη γιαγιά μου, που μένει στην κάτω γειτονιά, ο γάτος την ακολούθησε μέχρι το σπίτι!!!
Γιατί είχε χαθεί; Στην άλλη γειτονιά είναι ενας παππούς που χρόοοονια τώρα φροντίζει τις γάτες εκεί...Τις ταϊζει, τις προσέχει κλπ. Εκεί είχε μαζευτεί ο άπιστος γάτος τόσους μήνες, και ακολούθησε τη μάνα μου τώρα επειδή ο παππούς είναι με έμφραγμα στο νοσοκομείο!
Να λοιπόν που μια χαρά ήταν ο σιχαμένος, απλά δεν ήθελε να γυρίσει....και εκείνοι τον έκλαιγαν για πεθαμένο!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Έχω μία αμφιβολία μήπως δεν ήταν αυτός... αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι... Μου έμοιασε πάααααρα πολύ για τον Μελαγχολικό μου!
-
Mood :
Είναι αρκετά ιδιαίτερη φάτσα ο Μελαγχολικός Βικ, δεν νομίζω ότι θα τον μπέρδευες εύκολα με άλλον...
-
Mood :
Μπράβο, ρεεεεεεε!!! Δεν είναι καθόλου απίθανο!!
Πάντως διάλεξε πολύ σωστή μέρα να φανεί.
Πάντως διάλεξε πολύ σωστή μέρα να φανεί.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Marcos έγραψε:Είναι αρκετά ιδιαίτερη φάτσα ο Μελαγχολικός Βικ, δεν νομίζω ότι θα τον μπέρδευες εύκολα με άλλον...
Κι εγώ έτσι νομίζω... το μόνο κακό ήταν ότι ήταν σκοτάδι... αλλά νομίζω διέκρινα και το πόδι το πίσω το πρώην σπασμένο....
-
Mood :
μακαρι ο γατουνης μακαρι!!!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Βρε τον αλητάκο!!!! Αυτός θα ήταν. Σύμπτωση και το ποδαράκι;;;;
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Αλλαξε στεκι λοιπόν ο Μελαγχολικός....
Πολυ πιθανό να τον εδιωξε ο άλλος ο εγκληματική φάτσα!
Πολυ πιθανό να τον εδιωξε ο άλλος ο εγκληματική φάτσα!
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Ναι.. το Κτήνος!
Σωστή!
Σωστή!
-
Mood :
Σίγουρα δεν κάνεις λάθος αυτός είναι !!!!
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Κι εγώ αυτό λέω, αποκλείεται να κάνεις εσύ λάθος για γάτα και ειδικά για γάτα που φροντίζεις!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Διάβασα την ιστορία,
εύχομαι να είναι αυτός ο γατούλης, αν και δεν νομίζω να έχεις πέσει έξω.
Όπως είπε και η Maro, δεν είναι δυνατόν να κάνεις λάθος μιας και τον φρόντιζες τόσο καιρό.
Εύχομαι λοιπόν στην επανένωση σας, με όλη μου την ψυχή
εύχομαι να είναι αυτός ο γατούλης, αν και δεν νομίζω να έχεις πέσει έξω.
Όπως είπε και η Maro, δεν είναι δυνατόν να κάνεις λάθος μιας και τον φρόντιζες τόσο καιρό.
Εύχομαι λοιπόν στην επανένωση σας, με όλη μου την ψυχή
Merenwen- Prime Cat
-
Τόπος : Tavros, Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 γατούνια (Merenwen και Elu :))
Motto : Είμαι στον κόσμο μου και μ΄αρέσει....
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/08/2008
Mood :
ευχομαι να ειναι αυτος Βικ!!!!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Αυτός θα είναι, απλά άλλαξε στέκι. Αχ τι να κάνουμε με αυτούς τους άστατους γάτους!!
leopoldine- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : so many
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/07/2008
Τί είπες τώρα!!!... Θεϊκά νέα!!!
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
ΖΕΙ & ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΥ, Ο ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΣ ΜΟΥ...
Ναι! Ολέ! Ζήτω! Είμαι χαρούμενη!!
Στη Λεωφόρο Ιωνίας! Ήταν σε ένα οικόπεδο με χαμόχορτα και κυνηγούσε μία φουντωτή γάτα (μάλλον για να την κουτουπώσει!). Ο Δημήτρης πρόλαβε και τον έβγαλε φωτό μακρυνή με το κινητό και ήρθαμε να συγκρίνουμε τα σημάδια του στη γούνα! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ! 100%. Υγιέστατος! Έφυγε η γατούλα και την ακολούθησε σφαίρα οριζόντια στη λεωφόρο, έτρεξε σαν κούγκαρ! Το πόδι του είναι μια χαρά!
Ξαφνικά η γατούλα διέσχισε τη λεωφόρο, πετάχτηκε στα αυτοκίνητα (παραλίγο να γίνει το κακό, πέραστε ξυστά από ένα smart)... Όλα καλά! Ο Μελαγχολικός ενώ την κυνηγούσε κανονικότατα, με το που πέρασε αυτή τη λεωφόρο, αυτός φρέναρε στο πεζοδρόμιο! Τελικά ξέρει καλά τα κατατόπια και επιβιώνει! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ. Στο διπλανό σπίτι του οικοπέδου (που τον είδαμε) είδαμε και πιατάκια! Μάλλον τρώει αλλού ο Αλήτης! Αχ... χάρηκα πολύ ρε παιδιά!!!
Στη Λεωφόρο Ιωνίας! Ήταν σε ένα οικόπεδο με χαμόχορτα και κυνηγούσε μία φουντωτή γάτα (μάλλον για να την κουτουπώσει!). Ο Δημήτρης πρόλαβε και τον έβγαλε φωτό μακρυνή με το κινητό και ήρθαμε να συγκρίνουμε τα σημάδια του στη γούνα! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ! 100%. Υγιέστατος! Έφυγε η γατούλα και την ακολούθησε σφαίρα οριζόντια στη λεωφόρο, έτρεξε σαν κούγκαρ! Το πόδι του είναι μια χαρά!
Ξαφνικά η γατούλα διέσχισε τη λεωφόρο, πετάχτηκε στα αυτοκίνητα (παραλίγο να γίνει το κακό, πέραστε ξυστά από ένα smart)... Όλα καλά! Ο Μελαγχολικός ενώ την κυνηγούσε κανονικότατα, με το που πέρασε αυτή τη λεωφόρο, αυτός φρέναρε στο πεζοδρόμιο! Τελικά ξέρει καλά τα κατατόπια και επιβιώνει! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ. Στο διπλανό σπίτι του οικοπέδου (που τον είδαμε) είδαμε και πιατάκια! Μάλλον τρώει αλλού ο Αλήτης! Αχ... χάρηκα πολύ ρε παιδιά!!!
-
Mood :
Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Ο Μελαγχολικός σου είναι καρα-άπιστος και μέγας αλητάμπουρας!!
Αλλά όλοι χαιρόμαστε ΠΟΛΥ γι' αυτό!!!!
-
Mood :
Τι βλαμμενα που ειναι τα αδεσποτακια μας!!! Μονο και μονο για να μας κοψοχολιαζουν εξαφανιζονται κι εκει που τα εχουμε ξεγραμμενα και τα κλαιμε να σου'τα!!!! Έτσι δεν ειχα χασει κι εγω τον Τιγρακι τον περασμενο Μαϊο και τον βρηκα το καλοκαιρι στον κηπο μιας μονοκατοικιας μολις 50-60 μετρα από μενα???
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Παιδιά ΛΕΙΠΕΙ από 15.6.2008!
-
Mood :
Chouzouris έγραψε:Παιδιά ΛΕΙΠΕΙ από 15.6.2008!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑνοιξε πέτρα για να βγωωωωωωωωω, γύρισε αυτός που καρτερωωωωωωω........
PENNYM- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΚΟΡΥΦΗ ΗΜΑΘΕΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 1 + 4 ΣΚΥΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την δικια μου χιχιχι
Motto : ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/03/2009
Mood :
Είδες αυτό είναι για να μην απελπίζεται κανείς ποτέ!
-
Mood :
ΣΟΥΠΕΡ!!!!
Αυτό να το πάρεις σαν καλό σημάδι και για τα άλλα αρσενικά που τα κλαίς μόλις εξαφανιστούν.
Αυτό να το πάρεις σαν καλό σημάδι και για τα άλλα αρσενικά που τα κλαίς μόλις εξαφανιστούν.
-
Mood :
Marcos έγραψε: ΣΟΥΠΕΡ!!!!
Ναι, συμμορφώθηκα τώρα!
-
Mood :
Chouzouris έγραψε:Marcos έγραψε: ΣΟΥΠΕΡ!!!!
Ναι, συμμορφώθηκα τώρα!
-
Mood :
Γεια σου βρε αλήτη Μελαγχολικέ!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Σελίδα 5 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 5 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios