Συγγνώμη,Χουρχούρα,Μιού και...αρκουδάκι..!
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Συγγνώμη,Χουρχούρα,Μιού και...αρκουδάκι..!
Θα σας πώ πως πέθαναν,σε ηλικία 5 μηνων η Χουρχούρα και ο Μιού DerPips(το επίθετο τους...)και το μικρό τους αδερφάκι,χαϊδευτικα:αρκουδάκι..!Λοιπών:
αυτό το σχολικό έτος που μας πέρασε μια μέρα είχα 1 κακό προέσθιμα οτι όταν γυρίσω στο σπίτι ο πατέρας μου θα κατεύει και θα μου πει κατι πολύ κακό!!!Όταν γύρισα ο πατέρας μου κατεύηκε τρεχοντας κάτο και μου είπε ότι...ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΑΤΑ!!!Τα γατάκια ήταν πολύ γλυκά και αυτό ήταν κατι πού μας βοήθησε να δώσουμε τα 3 απ' αυτά(ήταν 5).Τα 2 που έμιναν ήθελα να τα κρατήσω και τους έβγαλα ονόματα:το θυλικό Χουρχούρα DiePips και το αρσενικό Μιού DerPips.Ένας κύριος μου ζήτησε την Χουρχούρα αλλά εγώ αρνίθηκα,πιστεύοντας ότι κάνω το καλήτερο.Έλα όμως... Έυτασε το καλοκαίρι.Εγώ πήγα διακοπές,χωρίς τους γονείς μου,στη θεία μου,στην Καστοριά.Όταν γύρισα πληροφορίθηκα ότι όσο έλιπα,η Χουρχούρα είχε πεθάνει και ο Μιού είχε χαθεί ..!Τα πράγματα είχαν γίνει ετσι:η Χουρχούρα είχε πάθει πνευμόνια και η καλή μας γειτόνισα την είχε πάει σε κλινική ζώων.Κανονικά θα 'μενε 3 μέρες όμως,την 2η μέρα την πήραν τηλέφωνο και της είπαν<<συγγνώμη,το ζωάκι δεν τα κατάφερε>>!!!Αυτή πήγε στην κλινική για να πάρει το πτώμα,να το θάψει και της ζήτησαν 200Ε,για τη διαμονή της Χουρχούρας και επιπλέων 40Ε για να πάρει το πτώμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν γύρισα,γύρισε κι ο Μιού...Κάθισε στα πόδια μου και με κοίταξε στα μέτια.Ήταν κουρασμένος...Φενόταν ότι δε θα ζούσε...Τον κοίταξα στα μάτια...Μετά τα έκλισα κι έκανα μεταβολή...Έφυγα τρέχοντας και κλέγοντας...Την ίδια μέρα τον βρήκαμε νεκρό ...και τον θάψαμε δίπλα στην αδερφή του ..!Εν το μεταξί η Τρίχρωμη,η μητέρα,είχε γεννήσει κι άλλα 5.Τα 4 όμως τα 'φαγαν οι γάτοι της περιοχής..!Το 1 που έμινε μην έχοντας τον Μιού για παρέα βγήκε στον δρόμο,όπου το πάτησε αυτοκίνητο την μέρα που θα έρχονταν να το υιοθετήσουν...
Άν όμως είχα δώσει την Χουρχούρα,τίποτα δε θα είχε συμβεί...
Μετά απ' αυτό η Τρίχρωμη ξαναγέννησε αλλά,αυτή τη φορά ειχα καλό προέσθιμα!!!Τα γατάκια ήταν αρχικά 5,αλλά το 1 δεν τα κατάφερε,δυστυχώς... όλα τ' άλλα όμως καταφέραμε να τα δώσουμε και τώρα που διαβάζετε αυτά θα 'ναι σ' 1 ζεστό σπιτάκι και θα τα χαϊδεύουνε!!! Απ' ολη αυτή την ιστορία έμαθα ότι σωστό δεν είναι μόνο αυτό που νομίζουμε εμείς,οτι πρέπει να δίνουμε σιμασία στα πρωεσθίματά μας όσο παράλογο κι αν ακούγετε,γιατί γι' αυτό υπάρχουν:για να μας πρωιδοποιούν και,εμαθα επίσεις,οτι έχω μια πάρα πολύ καλή γειτόνισα κι αν μπει κάποτε εντελός τυχέα στο gatospito ξέρω ότι θα καταλάβει ότι μιλάω γι' αυτή αν και δεν λεω όνομα.1 μεγάλο ευχαριστώ στη γειτόνισά μας,που αν και δεν κατάφερε τίποτα τελικά προσπάθισε να μας βοηθήσει-εμάς και τα γατάκια-με όποιον τρόπο μπορούσε και ξέρω ότι είναι πρόθιμη να ξαναβοηθήσει,σε οτιδήποτε!!!
αυτό το σχολικό έτος που μας πέρασε μια μέρα είχα 1 κακό προέσθιμα οτι όταν γυρίσω στο σπίτι ο πατέρας μου θα κατεύει και θα μου πει κατι πολύ κακό!!!Όταν γύρισα ο πατέρας μου κατεύηκε τρεχοντας κάτο και μου είπε ότι...ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΑΤΑ!!!Τα γατάκια ήταν πολύ γλυκά και αυτό ήταν κατι πού μας βοήθησε να δώσουμε τα 3 απ' αυτά(ήταν 5).Τα 2 που έμιναν ήθελα να τα κρατήσω και τους έβγαλα ονόματα:το θυλικό Χουρχούρα DiePips και το αρσενικό Μιού DerPips.Ένας κύριος μου ζήτησε την Χουρχούρα αλλά εγώ αρνίθηκα,πιστεύοντας ότι κάνω το καλήτερο.Έλα όμως... Έυτασε το καλοκαίρι.Εγώ πήγα διακοπές,χωρίς τους γονείς μου,στη θεία μου,στην Καστοριά.Όταν γύρισα πληροφορίθηκα ότι όσο έλιπα,η Χουρχούρα είχε πεθάνει και ο Μιού είχε χαθεί ..!Τα πράγματα είχαν γίνει ετσι:η Χουρχούρα είχε πάθει πνευμόνια και η καλή μας γειτόνισα την είχε πάει σε κλινική ζώων.Κανονικά θα 'μενε 3 μέρες όμως,την 2η μέρα την πήραν τηλέφωνο και της είπαν<<συγγνώμη,το ζωάκι δεν τα κατάφερε>>!!!Αυτή πήγε στην κλινική για να πάρει το πτώμα,να το θάψει και της ζήτησαν 200Ε,για τη διαμονή της Χουρχούρας και επιπλέων 40Ε για να πάρει το πτώμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν γύρισα,γύρισε κι ο Μιού...Κάθισε στα πόδια μου και με κοίταξε στα μέτια.Ήταν κουρασμένος...Φενόταν ότι δε θα ζούσε...Τον κοίταξα στα μάτια...Μετά τα έκλισα κι έκανα μεταβολή...Έφυγα τρέχοντας και κλέγοντας...Την ίδια μέρα τον βρήκαμε νεκρό ...και τον θάψαμε δίπλα στην αδερφή του ..!Εν το μεταξί η Τρίχρωμη,η μητέρα,είχε γεννήσει κι άλλα 5.Τα 4 όμως τα 'φαγαν οι γάτοι της περιοχής..!Το 1 που έμινε μην έχοντας τον Μιού για παρέα βγήκε στον δρόμο,όπου το πάτησε αυτοκίνητο την μέρα που θα έρχονταν να το υιοθετήσουν...
Άν όμως είχα δώσει την Χουρχούρα,τίποτα δε θα είχε συμβεί...
Μετά απ' αυτό η Τρίχρωμη ξαναγέννησε αλλά,αυτή τη φορά ειχα καλό προέσθιμα!!!Τα γατάκια ήταν αρχικά 5,αλλά το 1 δεν τα κατάφερε,δυστυχώς... όλα τ' άλλα όμως καταφέραμε να τα δώσουμε και τώρα που διαβάζετε αυτά θα 'ναι σ' 1 ζεστό σπιτάκι και θα τα χαϊδεύουνε!!! Απ' ολη αυτή την ιστορία έμαθα ότι σωστό δεν είναι μόνο αυτό που νομίζουμε εμείς,οτι πρέπει να δίνουμε σιμασία στα πρωεσθίματά μας όσο παράλογο κι αν ακούγετε,γιατί γι' αυτό υπάρχουν:για να μας πρωιδοποιούν και,εμαθα επίσεις,οτι έχω μια πάρα πολύ καλή γειτόνισα κι αν μπει κάποτε εντελός τυχέα στο gatospito ξέρω ότι θα καταλάβει ότι μιλάω γι' αυτή αν και δεν λεω όνομα.1 μεγάλο ευχαριστώ στη γειτόνισά μας,που αν και δεν κατάφερε τίποτα τελικά προσπάθισε να μας βοηθήσει-εμάς και τα γατάκια-με όποιον τρόπο μπορούσε και ξέρω ότι είναι πρόθιμη να ξαναβοηθήσει,σε οτιδήποτε!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lili-Hannah στις Σαβ Ιαν 17, 2009 11:00 am, 11 φορές συνολικά
Billie- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Τόπος : Athens
Αριθμός γατουνίων : 2.:Χρύσα (Λούδα)-Χιονίτσα (Χιονού)+5 αδεσποτάκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Ρούφους (Ρουφ) και την Ρώμη! *Bασικά ο Ρούφ είναι σχεδόν δικός μου πιά, έτσι κι αλλιώς, οπότε..!
Motto : Kaulitz twins 4ever! Τokio Ηotel 4ever! I love Tom&Bill Kaulitz!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/12/2008
Mood :
Απ: Συγγνώμη,Χουρχούρα,Μιού και...αρκουδάκι..!
Κριμα...Να πεις στο μπαμπά σου να στειρώσετε τη μανούλα!
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
syggnwmh,den teliwsa..!apla to grafw ligw-ligw giati alliws den to pairnei!kai thn trixrwmh th mhtera thn stirwsame!
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Ρούφους (Ρουφ) και την Ρώμη! *Bασικά ο Ρούφ είναι σχεδόν δικός μου πιά, έτσι κι αλλιώς, οπότε..!
Mood :
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ(ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΤΑ ΔΥΟ).ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΖ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ 35Ε ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
Α εγω συγνώμη δεν το ήξεραLili-Hannah έγραψε:syggnwmh,den teliwsa..!apla to grafw ligw-ligw giati alliws den to pairnei!kai thn trixrwmh th mhtera thn stirwsame!
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
o,den pirazei...ismini έγραψε:Α εγω συγνώμη δεν το ήξεραLili-Hannah έγραψε:syggnwmh,den teliwsa..!apla to grafw ligw-ligw giati alliws den to pairnei!kai thn trixrwmh th mhtera thn stirwsame!
-
Mood :
eytyxws emeis edw kai 11xronia katafernoyme kai ta 2!barkoulitses έγραψε:ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ(ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΤΑ ΔΥΟ).ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΖ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ 35Ε ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
-
Mood :
molis teliwsa to ar8ro!
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΑ ΜΕΝΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ
» Μίου μίου..... ΤΙΓΡΑΚΙΑ!
» Αρκουδάκι για υιοθεσία
» Συγγνωμη μωρακι...
» Χαρίζεται η Μιου!
» Μίου μίου..... ΤΙΓΡΑΚΙΑ!
» Αρκουδάκι για υιοθεσία
» Συγγνωμη μωρακι...
» Χαρίζεται η Μιου!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios