Χαρίζεται ο Λουκουμάς! ***ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ***
+26
patousis
Anastasia
purina
Billie
Silmaril
vaso
Chouzouris
Πούπσυ
Pepita
hroutou
Anatoli
marfot75
barkoulitses
Maro
Ράνια
batzet
ZweeT_DReamZ
XIONIS
BokSurat
Marcos
marestros
ismini
ralou
marmanga
Φωτεινή
Gatadministrator
30 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Χαρίζεται ο Λουκουμάς! ***ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ***
Pepita έγραψε:ralou έγραψε:Βρε κορίτσια!
Με τέτοια τέλειο αφισάκι που του φτιάξατε, αμφιβάλω αν θα προλάβω να το διεκδικήσω το μαναράκι!
Δεν πειράζει!
Αν είναι να βρει καλό σπιτάκι... ας μην είναι και το δικό μου
Πάντως εξακολουθώ να είμαι υποψήφια, ούτε στιγμή δεν τα παρατάω...
εγω στη θεση σου θα το ειχα ηδη στο κρεββατι μου τι σε νοιαζει τι θα πει ο καλος σου? αφου αγαπαει εσενα θα αγαπησει και τον Λουκουμακο
δημοκρατικες διαδικασιες δηλαδη
Χμμμμ.....Moυ βάζεις ιδέες Pepita!!!
Αλλά μετά βλέπω να πέφτουν τελεσίγραφα "ή εμένα ή τον Λουκ"
Αραγε τι είναι πιο χρήσιμο στη ζωή μας;
Ενας σύζυγος από εικοσιπενταετίας ή ενας ταλαίπωρος γατούλης;
Θα στοχαστώ πάνω στο θέμα το ΣΚ....
Βέβαια θα παίξει ρόλο και η επιμονή του να πάμε στην μαμά του την Κυριακή.
Αν με ζορίσει πολύ, βουρ για Γλυφάδα
Οχι τίποτα άλλο, αλλά να δείξουμε και τον σεβασμό μας στις δημοκρατικές διαδικασίες!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Οι δημοκρατικες διαδικασιες ειναι το forte μου!!! Στη δικη μου περιπτωση εγινε καπως ετσι:
- Θα φερω το Χιονη στο σπιτι! Δεν μπορει να μεινει αλλο στην αποθηκη! Ειναι ηδη 1,5 μηνα εκει!!!
- Αν φερεις το γατο θα φυγω εγω!!!!
- Ο γατος ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!! Στο καλό!!!
Ε, μα!!!! Ο γατος στην κατασταση που τον βρηκα ετοιμοθανατο και τον εκανα καλα δεν θα μπορουσε να επιβιωσει ξανα εξω!!! Ο Κωστακης μια χαρα θα περναγε στη μαμα του!!! Τελικα αγαπηθηκαν παραφορα και δεν χρειαστηκε να φυγει κανενας!!!
- Θα φερω το Χιονη στο σπιτι! Δεν μπορει να μεινει αλλο στην αποθηκη! Ειναι ηδη 1,5 μηνα εκει!!!
- Αν φερεις το γατο θα φυγω εγω!!!!
- Ο γατος ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!! Στο καλό!!!
Ε, μα!!!! Ο γατος στην κατασταση που τον βρηκα ετοιμοθανατο και τον εκανα καλα δεν θα μπορουσε να επιβιωσει ξανα εξω!!! Ο Κωστακης μια χαρα θα περναγε στη μαμα του!!! Τελικα αγαπηθηκαν παραφορα και δεν χρειαστηκε να φυγει κανενας!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
μπορεις να το εκμεταλευτεις αυτο να του πεις ''αν θες να παμε στην μαμα σου θα παρουμε τον γατο'' αλλιως να πας μονος σουralou έγραψε:Pepita έγραψε:ralou έγραψε:Βρε κορίτσια!
Με τέτοια τέλειο αφισάκι που του φτιάξατε, αμφιβάλω αν θα προλάβω να το διεκδικήσω το μαναράκι!
Δεν πειράζει!
εγω στη θεση σου θα το ειχα ηδη στο κρεββατι μου τι σε νοιαζει τι θα πει ο καλος σου? αφου αγαπαει εσενα θα αγαπησει και τον Λουκουμακο
Χμμμμ.....Moυ βάζεις ιδέες Pepita!!!
Αλλά μετά βλέπω να πέφτουν τελεσίγραφα "ή εμένα ή τον Λουκ"
Αραγε τι είναι πιο χρήσιμο στη ζωή μας;
Ενας σύζυγος από εικοσιπενταετίας ή ενας ταλαίπωρος γατούλης;
Θα στοχαστώ πάνω στο θέμα το ΣΚ....
Βέβαια θα παίξει ρόλο και η επιμονή του να πάμε στην μαμά του την Κυριακή.
Αν με ζορίσει πολύ, βουρ για Γλυφάδα
Οχι τίποτα άλλο, αλλά να δείξουμε και τον σεβασμό μας στις δημοκρατικές διαδικασίες!
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Επίσης καλή ιδέα!
Λοιπόν, αρχίζει το ΠΣΚ, ήρθε να με πάρει από το γραφείο.
Αρχίσει ο δεύτερος γύρος.
Το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει με τα του οίκου μου αλλά επειδη είστε καλές γατομαμάδες όλες σας παρακαλώ στείλτε στο πλευρό μου good vibes να με βοηθήσουν να τον πείσω.
Τα τελικά αποτελέσματα την Δευτέρα το πρωί.
Α! ότι και να γίνει τελικά νομίζω ότι η ιστορία αυτή πρεπει να γραφτει σε βιβλίο με τίτλο:
"Νικόλας εναντίον Λουκουμα"
η καλύτερα
"Πως να χωρίσετε τον άντρα σας και να πάρετε ενα κοκκινοτρίχη αναξιοπαθούντα γατούλη"
Καλό ΠΣΚ!
Λοιπόν, αρχίζει το ΠΣΚ, ήρθε να με πάρει από το γραφείο.
Αρχίσει ο δεύτερος γύρος.
Το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει με τα του οίκου μου αλλά επειδη είστε καλές γατομαμάδες όλες σας παρακαλώ στείλτε στο πλευρό μου good vibes να με βοηθήσουν να τον πείσω.
Τα τελικά αποτελέσματα την Δευτέρα το πρωί.
Α! ότι και να γίνει τελικά νομίζω ότι η ιστορία αυτή πρεπει να γραφτει σε βιβλίο με τίτλο:
"Νικόλας εναντίον Λουκουμα"
η καλύτερα
"Πως να χωρίσετε τον άντρα σας και να πάρετε ενα κοκκινοτρίχη αναξιοπαθούντα γατούλη"
Καλό ΠΣΚ!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Είμαστε μαζί σου! Όλα τα good vibes στο πλευρό σου και να δεις που όλα θα πάνε καλά!!!!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
RALOY NA ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!
ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ "ΜΑΧΕΣ" ΤΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ,ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΜΕ ΚΑΝΑΚΕΜΑ,ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΙΡΚΗ''.ΟΛΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ κτλ,ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΓΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ...
ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΝ..
ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ "ΜΑΧΕΣ" ΤΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ,ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΜΕ ΚΑΝΑΚΕΜΑ,ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΙΡΚΗ''.ΟΛΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ κτλ,ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΓΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ...
ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΝ..
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
Pepita έγραψε:ralou έγραψε:Βρε κορίτσια!
Δεν πειράζει!
βικτωρα νομιζω πως περνας δυσκολες στιγμες ,
ειρηνη
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
ακομα δεν εχω γυρησει σπιτι απο την πεμπτη το μεσιμερι που λειπω και ανησυχω για ολα τα γατουλια εκει.
θα εχει γινει χαμος! το χειροτερο ειναι ομως οτι ο λουκουμας ειναι μονος του σε ενα δωματιο ολες αυτες τις μερες γιατι δεν μπορω να τον βαλω στα καλα καθουμενα μαζι με 3 γατια εκ των οποιων τα 2 ειναι αρρωστουλια και τον εχω απο την μερα που τον βρηκα μονο του στην ιδιωτικη του σουιτα. ομως εχει και αυτος αναγκη για παρεουλα και χαδια.
και οταν γυρισω με το καλο θα πρεπει να κανω βαρδιες στα γατια ολα χωριστα!
ralouuu!! θελεις να ερθεις να βοηθησεις στην κοινωνικοποιηση ενος υπερκοινωνικοτατου λουκουμαα???
θα εχει γινει χαμος! το χειροτερο ειναι ομως οτι ο λουκουμας ειναι μονος του σε ενα δωματιο ολες αυτες τις μερες γιατι δεν μπορω να τον βαλω στα καλα καθουμενα μαζι με 3 γατια εκ των οποιων τα 2 ειναι αρρωστουλια και τον εχω απο την μερα που τον βρηκα μονο του στην ιδιωτικη του σουιτα. ομως εχει και αυτος αναγκη για παρεουλα και χαδια.
και οταν γυρισω με το καλο θα πρεπει να κανω βαρδιες στα γατια ολα χωριστα!
ralouuu!! θελεις να ερθεις να βοηθησεις στην κοινωνικοποιηση ενος υπερκοινωνικοτατου λουκουμαα???
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
γυρισα επιτελους!!! ο λουκουμας δεν εκανε καμια ζημια (σε αντιθεση με το υπολοιπο σπιτι που το βρικα με πολλες απολειες... ) και το δοματιο του ηταν πεντακαθαρο!
επεισης ειχε ακομα αποθεματα φαγητο (σε αντιθεση και παλι με τα αλλα που εφαγαν ακομα και το αποξηραμενο δεντρακι μου που κρεμαγα κρισταλους )
και μολις με ειδε αρχισε να κανει κολοτουμπες να τριβεται στο πατωμα και να κανει πατουσακια στον αερα!!
φυσικα πρεπει να παω τωρα που καθαρισα ολες τις ζημιες των αλλων να του δοσω και εγω αγκαλιτσες οσο μπορω και προλαβαινω και μετα διαβασμα φυσικη... απο αυριο ευχομαι να εχει οσες αγκαλιτσες αξιζει ο λουκουμακος!!
επεισης ειχε ακομα αποθεματα φαγητο (σε αντιθεση και παλι με τα αλλα που εφαγαν ακομα και το αποξηραμενο δεντρακι μου που κρεμαγα κρισταλους )
και μολις με ειδε αρχισε να κανει κολοτουμπες να τριβεται στο πατωμα και να κανει πατουσακια στον αερα!!
φυσικα πρεπει να παω τωρα που καθαρισα ολες τις ζημιες των αλλων να του δοσω και εγω αγκαλιτσες οσο μπορω και προλαβαινω και μετα διαβασμα φυσικη... απο αυριο ευχομαι να εχει οσες αγκαλιτσες αξιζει ο λουκουμακος!!
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
Όλοι το ευχόμαστε!
-
Mood :
Εγώ εύχομαι να μας έχει καλά νέα η Ραλού........
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
μετα απο πολυ κοπο καταφερα να μαθω να τραβαω βιντεακια και επιτελους μπορω να βγαλω τον λουκουμα να κανει τα ναζια του live!!! ειδου
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
Πούντοοο?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Το έφτιαξα... Κάνεις copy αυτό που λέει embed στο κουμπάκι με την ταινία...
-
Mood :
Mα τι γλύκας είναι αυτός ο Λουκουμάς!!!
Και τι ναζιάρης!! Αξιολάτρευτος πραγματικά!!
Εύχομαι αύριο κιόλας να έχεις τα καλά νέα!!
Και τι ναζιάρης!! Αξιολάτρευτος πραγματικά!!
Εύχομαι αύριο κιόλας να έχεις τα καλά νέα!!
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Κελαριστή φωνούλααααα και τέλειες ανασκελιές!!!
-
Mood :
Αγάπη μου!!!!!!!!! :kardoula: :kardoula: :kardoula: :kardoula: :kardoula: :kardoula: :kardoula:
Τι νάζια είναι αυτά!!!!!! Και τι φωνούλα!!!!!!!!!!!!!!
Ραλού αν το δει αυτό ο καλός σου θα πέσει με τη μια!!!!!!!!!!!!
Τι νάζια είναι αυτά!!!!!! Και τι φωνούλα!!!!!!!!!!!!!!
Ραλού αν το δει αυτό ο καλός σου θα πέσει με τη μια!!!!!!!!!!!!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Γλύκα σκέτη ο Λουκουμάς!
Αλήθεια, η λεκάνη του πώς είναι; Πέρασε καθόλου;
Αλήθεια, η λεκάνη του πώς είναι; Πέρασε καθόλου;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Α μωρεεεεεεεεε.....ZweeT_DReamZ έγραψε:μετα απο πολυ κοπο καταφερα να μαθω να τραβαω βιντεακια και επιτελους μπορω να βγαλω τον λουκουμα να κανει τα ναζια του live!!! ειδου
Τον φαντάζομαι χτυπημένο στη Βουλιαγμένης....
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Τι γλύκας!!! Τι καλούλης!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
η λεκανη του θα πρεπει να προοδευει με τις μερες σιγα σιγα.
με τις κολοτουμπες τα παει μια χαρα!!! αποστασεις δυανιει ομως μονο αν ειναι απολυτη αναγκη(πχ. να φαει , για πιπι και αν καταλαβει οτι πας να φυγεις απο το δωματιο για να σε μεταπεισει!!!)
και ακομα κουτσενει λιγακι
με τις κολοτουμπες τα παει μια χαρα!!! αποστασεις δυανιει ομως μονο αν ειναι απολυτη αναγκη(πχ. να φαει , για πιπι και αν καταλαβει οτι πας να φυγεις απο το δωματιο για να σε μεταπεισει!!!)
και ακομα κουτσενει λιγακι
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
Ραλούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ???? Κανένα νέο????????????????
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Συγνωμη, εχουμε πανικό στο γραφείο γι αυτό δεν μίλησα από το πρωί.
Δυστυχως ο Νικόλας είναι ανένδοτος.
Επισήμως πρέπει να αποσύρω την υποψηφιότητα. Αλλά θα το παλέψω κι άλλο, σας ειπα δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά δεν το βάζω κάτω.
Ειδικά τώρα που είδα το βιντεάκι, το μικρό μου πρέπει να πονάει κι όμως κάνει τα ναζάκια του! Και είναι τόοοσο όμορφος. Δεν οδηγώ κι όλας διαφορετικά θα ερχόμουν από την άλλη άκρη της Αττικής στην Γλυφάδα για να τον δω λίγο.
Συμπαθάτε με που έδωσα ελπίδες για λύση στο πρόβλημα και δεν τα κατάφερα -ακόμα!- να το κάνω.
Πραγματικά έχω λυπηθεί πολύ, από την μια εύχομαι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του μέσω της αφίσας από την άλλη εύχομαι να βρεθεί κάποια να τον θέλει που να μην έχει τόσο πεισματάρη σύντροφο, αλλά ... δεν έχω τελείως χάσει και την ελπίδα να βρεθώ κάποια στιγμή πάνω στο κρεβάτι με Φρέγια και Λουκ αγκαλιά.
Βλέπω ότι το γατί αυτό θέλει φροντίδα και υπομονή μέχρι να αναρώσει και να κάνει τις συνηθισμένες χαριτωμενιές που κάνουν οι γατες και ρίχνουν και τον πιο αναποδο σύζυγο. Εχω την υπομονή να περιμένω να γίνει καλά, να τον έχω αγκαλίτσα, να τον κάνω να ξεχνάει τον πόνο του, να τον κάνω να αγαπήσει την Φρέγια κι αυτή αυτόν.
Αλλά...
Δυστυχώς δεν έχω πράσινο φως από τον Νικόλα.
Αν τα καταφέρω κάποια στιγμή και δεν έχει δοθεί -παρ ελπίδα- ακόμα, θα ειδοποιήσω.
Πραγματικά, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Και για μένα και για τον Λουκουμάκο μας...
Δυστυχως ο Νικόλας είναι ανένδοτος.
Επισήμως πρέπει να αποσύρω την υποψηφιότητα. Αλλά θα το παλέψω κι άλλο, σας ειπα δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά δεν το βάζω κάτω.
Ειδικά τώρα που είδα το βιντεάκι, το μικρό μου πρέπει να πονάει κι όμως κάνει τα ναζάκια του! Και είναι τόοοσο όμορφος. Δεν οδηγώ κι όλας διαφορετικά θα ερχόμουν από την άλλη άκρη της Αττικής στην Γλυφάδα για να τον δω λίγο.
Συμπαθάτε με που έδωσα ελπίδες για λύση στο πρόβλημα και δεν τα κατάφερα -ακόμα!- να το κάνω.
Πραγματικά έχω λυπηθεί πολύ, από την μια εύχομαι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του μέσω της αφίσας από την άλλη εύχομαι να βρεθεί κάποια να τον θέλει που να μην έχει τόσο πεισματάρη σύντροφο, αλλά ... δεν έχω τελείως χάσει και την ελπίδα να βρεθώ κάποια στιγμή πάνω στο κρεβάτι με Φρέγια και Λουκ αγκαλιά.
Βλέπω ότι το γατί αυτό θέλει φροντίδα και υπομονή μέχρι να αναρώσει και να κάνει τις συνηθισμένες χαριτωμενιές που κάνουν οι γατες και ρίχνουν και τον πιο αναποδο σύζυγο. Εχω την υπομονή να περιμένω να γίνει καλά, να τον έχω αγκαλίτσα, να τον κάνω να ξεχνάει τον πόνο του, να τον κάνω να αγαπήσει την Φρέγια κι αυτή αυτόν.
Αλλά...
Δυστυχώς δεν έχω πράσινο φως από τον Νικόλα.
Αν τα καταφέρω κάποια στιγμή και δεν έχει δοθεί -παρ ελπίδα- ακόμα, θα ειδοποιήσω.
Πραγματικά, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Και για μένα και για τον Λουκουμάκο μας...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Κρίμα...
Υπάρχει μια κοπέλα που ενδιαφέρεται για τον Λουκουμά και μένει στο Μεγάλο Πεύκο. Έχει δύο θηλυκές γατούλες ήδη... Αναγκαστικά θα στραφούμε προς τα εκεί...
Υπάρχει μια κοπέλα που ενδιαφέρεται για τον Λουκουμά και μένει στο Μεγάλο Πεύκο. Έχει δύο θηλυκές γατούλες ήδη... Αναγκαστικά θα στραφούμε προς τα εκεί...
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Μήπως βρε παιδιά κανείς άλλος από εδώ τον θέλει?? Να μην χάσουμε και τα ίχνη του... να μαθαίνουμε νέα...
Αχχχχ.... είναι ο τέλειος γάτος... μακάρι να μπορούσα εγώ...
Αχχχχ.... είναι ο τέλειος γάτος... μακάρι να μπορούσα εγώ...
ralou ολοι ξερουμε οτι θελεις τον λουκουμακο και οτι εχεις κανει πολυ μεγαλες προσπαθειες και ολοι εδω θελουμε να παρεις εσυ του λουκουμα και να τον βλεπουμε και καθως θα ομορφαινει!
αν παρ ολα αυτα δεν τα καταφερεις ισως ειναι γραπτο να παρεις καποιο αλλο γατακι που θα πεσει την καταλληλη στιγμη στα χερια σου !
ο λουκουμακος δεν μου ειναι βαρος ισα ισα δεν καταλαβενεις καν οτι υπαρχει . ειναι τοσο ησυχος και ιπομονετικος!
πρεπει ομως το σιντομοτερο να παει στο μονιμο του σπιτι γιατι ειναι αμαρτια να ειναι μονος του τις περισσοτερες ωρες σε ενα δωματιο.
ο λογος που ειναι μονος του ειναι γιατι εγω λειπω αρκετες ωρες αυτο τον καιρο και τα αλλα εχουν το ενα το αλλο.
ομως δεν μπορω να τα φερω στη διαδικασια να γνωριστουν που για την στριμενη μπουμπου θα ειναι πολυ δυσκολο και επεισης επειδη τα 2 μικρα μου ειναι αρρωστα δεν θελω να τα φερω σε επαφη για το καλο του λουκουμα.
ετσι απο την πρωτη στιγμη τον εχω μονο του στη σουιτα και μπενω οσο προλαβαινω να του δειξω οτι ιπαρχει καποιος που νοιαζεται.
ομως του αξιζουν περισσοτερα!
παρ ολα αυτα θα κανει και ο ιδιος ιπομονη και εγω μεχρι να βρεθει ο καταλληλος γατογονεας για να μην βρεθει ξανα πεταμενος σε καμια λεωφορο...
αν παρ ολα αυτα δεν τα καταφερεις ισως ειναι γραπτο να παρεις καποιο αλλο γατακι που θα πεσει την καταλληλη στιγμη στα χερια σου !
ο λουκουμακος δεν μου ειναι βαρος ισα ισα δεν καταλαβενεις καν οτι υπαρχει . ειναι τοσο ησυχος και ιπομονετικος!
πρεπει ομως το σιντομοτερο να παει στο μονιμο του σπιτι γιατι ειναι αμαρτια να ειναι μονος του τις περισσοτερες ωρες σε ενα δωματιο.
ο λογος που ειναι μονος του ειναι γιατι εγω λειπω αρκετες ωρες αυτο τον καιρο και τα αλλα εχουν το ενα το αλλο.
ομως δεν μπορω να τα φερω στη διαδικασια να γνωριστουν που για την στριμενη μπουμπου θα ειναι πολυ δυσκολο και επεισης επειδη τα 2 μικρα μου ειναι αρρωστα δεν θελω να τα φερω σε επαφη για το καλο του λουκουμα.
ετσι απο την πρωτη στιγμη τον εχω μονο του στη σουιτα και μπενω οσο προλαβαινω να του δειξω οτι ιπαρχει καποιος που νοιαζεται.
ομως του αξιζουν περισσοτερα!
παρ ολα αυτα θα κανει και ο ιδιος ιπομονη και εγω μεχρι να βρεθει ο καταλληλος γατογονεας για να μην βρεθει ξανα πεταμενος σε καμια λεωφορο...
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
έχω στείλει την ανακοίνωση σε μερικούς φίλους μου στην Αθήνα, μήπως οι ίδιοι ή άλλοι γνωστοί τους ενδιαφερονται. Ελπίζω να μην σας πειράζει.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Πούπσυ έγραψε:έχω στείλει την ανακοίνωση σε μερικούς φίλους μου στην Αθήνα, μήπως οι ίδιοι ή άλλοι γνωστοί τους ενδιαφερονται. Ελπίζω να μην σας πειράζει.
όχι βέβαια!!! Το αντίθετο!!!
-
Mood :
Καλησπέρα μικρέ μου
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ενδιαφέρθηκε για τον Λουκουμά μία καλή κυρία που έχει 3 στειρωμένες γατούλες... 2 θηλυκές, 1 αρσενικός, όλα στειρωμένα. Μένουν αποκλειστικά μέσα...
Σκεφτόμαστε να τον δώσουμε...
Σκεφτόμαστε να τον δώσουμε...
-
Mood :
ευχομαι το καλύτερο γι αυτό το υπέροχο πλάσμα που δεν ήταν τυχερό να γίνει δικό μου.
Μακάρι να είναι για το καλό του.
Εγω πάντως θα του στέλνω από εδω τα φιλιά μου κάθε μέρα...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:ευχομαι το καλύτερο γι αυτό το υπέροχο πλάσμα που δεν ήταν τυχερό να γίνει δικό μου.
Αχ βρε Ραλού...
Στενοχωριέμαι...................
-
Mood :
Α! Πολύ ωραία!!! Θα έχει και παρέα!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Αύριο μαζί με την Άσπα θα πάμε τον Λουκουμά στο νέο του σπίτι! Η Λίλλυ που θα τον πάρει έδειξε πολύ μεγάλη λαχτάρα.... ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά με τον κούκλο!!! Έχω πολύ αγωνία...
-
Mood :
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται Ναγιόγατο-Λουκουμάς! Υιοθετήθηκε!!!
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο Ginger ! Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται η Μυρτώ!! Υιοθετήθηκε!!
» Χαρίζεται ο Μουσουδάκος - Υιοθετήθηκε
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο Ginger ! Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται η Μυρτώ!! Υιοθετήθηκε!!
» Χαρίζεται ο Μουσουδάκος - Υιοθετήθηκε
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios