Μαυρούκος
+10
Πούπσυ
Christina
BokSurat
NiaR
purina
marmanga
ladycat
ralou
Maro
Katerinaki
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μαυρούκος
Είναι μια παλιά ιστορία για ένα αδεσποτάκι μου.... Την είχα στείλει και στο www.interpet.gr και τωρα τη μοιράζομαι και μαζί σας.....
Η Πλουμιστή, η βασίλισσα της γειτονιάς, ήταν για μια ακόμα φορά έγκυος. Γέννησε τέσσερα γατούλια κάποια μέρα του καλοκαιριού και αυτήν τη φορά κατάφερε να τα κρύψει καλά για να μην της τα πάρουν και τα πετάξουν. Λίγες εβδομάδες μετά μου τα παρουσίασε στην αυλή του σπιτιού μας. Ήταν τέσσερις υπέροχες χνουδωτές μπαλίτσες που νιαούριζαν κοιτάζοντάς με στα μάτια.
Κάθε μέρα τα τάιζα και τους μιλούσα γλυκά για να με συνηθίσουν και να με αφήσουν να τα χαϊδέψω, όχι σαν τη μαμά τους που ήξερε πάντα να κρατάει τις αποστάσεις της με τα νύχια της. Από τα τέσσερα είχα ξεχωρίσει τον Μαυρούκο, ένα μαύρο γατάκι με δύο άσπρους ρόμβους στο στέρνο του και την κοιλίτσα του και δύο υπέροχα πορτοκαλί ματάκια. Ίσως επειδή ήταν το πιο μικρό και αδύνατο, ίσως επειδή είχε κλειστό το ένα του ματάκι στην αρχή λόγω κάποιας ασθένειας, ίσως επειδή δεν αποχωριζόταν τη μαμά του με τίποτα. Εδώ να προσθέσω ότι δυστυχώς όλα τους ήταν άγρια στην αρχή και δε μπορούσα να τα πιάσω και να τα
πάω στο γιατρό, αλλά ούτε και να πάρω κανένα από αυτά σπίτι μου. Άλλωστε, οι τρεις μου γάτες( σημειωτέον οι δύο είναι πρώην αδέσποτες) θα πάθαιναν απανωτά εγκεφαλικά από τη ζήλια τους.
Ο Μαυρούκος ήταν ο πρώτος που ξεθάρρεψε και με άφηνε να τον χαϊδεύω και να τον παίρνω στα γόνατά μου. Το ματάκι του έφτιαξε σιγά σιγά και άρχισε να παχαίνει και να μεγαλώνει και να γίνεται ένας όμορφος μαύρος γάτος. Κατά ένα μυστήριο τρόπο το ήξερε ότι τον αγαπούσα πιο πολύ από τα αδέρφια του και τη μαμά του και γι αυτό έτρεχε πάντα πρώτος να με υποδεχτεί.
Και έτσι περνούσαν οι μήνες. Σιγά σιγά άρχισαν να ημερεύουν και αποφάσισα να αρχίσουν οι στειρώσεις. Ξεκίνησα με τα δύο κοριτσάκια, την Μπέλλα και την Μιμίκα για ευνόητους λόγους. Μετά θα ήταν η σειρά της μαμάς τους (αν κατόρθωνα να την πιάσω) και μετά του Μαυρούκου και του Φέλιξ.
Ένα Σάββατο απόγευμα, όμως, δεν βγήκε να με υποδεχτεί καθώς έβγαινα από το σπίτι. "Κάπου θα τριγυρνάει.", σκέφτηκα. Γυρνώντας στο σπίτι 3 ώρες μετά, τον βρήκα μέσα στα αίματα πεταμένο δίπλα από ένα κάδο απορριμμάτων. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Ούρλιαζα, έκλαιγα και καταριόμουν θεούς και δαίμονες. Ήταν, όμως, ακόμα ζωντανός. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε ο γολγοθάς μας. Τον έτρεξα στον πρώτο σταθμό πρώτων βοηθειών που βρήκα. Ήταν Σάββατο βράδυ, βλέπετε, και δεν είχα και πολλές επιλογές. Μου είπαν ότι τον έχει χτυπήσει αυτοκίνητο στο κεφάλι και ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα. Τον
κράτησαν εκεί τρεις μέρες. Μετά τον πήγα στην κτηνίατρο που εμπιστεύομαι και αρχίσαμε θεραπεία.
Τον πήρα σπίτι και κάθε βράδυ του έβαζα ορό, του έκανα ενέσεις και τον τάιζα με τη σύριγγα. Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά. Οίδημα στο κεφάλι, δύσκολα θα τη γλίτωνε, εγώ όμως δεν έπαψα ούτε στιγμή να ελπίζω γιατί ο γατούλης ήταν μαχητής κι εγώ αποφασισμένη να τον σώσω. Δεκαπέντε ημέρες μετά η γιατρός μου έκανε λόγο για ευθανασία. Ούτε να το ακούσω δεν ήθελα. Δεν είχα παραιτηθεί ακόμα, ούτε εγώ , ούτε κι εκείνος. Πώς θα μπορούσα να κάνω ευθανασία σε ένα πλασματάκι που αν και ήταν σε κώμα, μόλις τον χάιδευα, τέντωνε το λαιμουδάκι του; Μέχρι τελευταία στιγμή, περίπου τρεις εβδομάδες μετά το ατύχημα, πίστευα πως θα γινόταν το θαύμα των Χριστουγέννων. Ένα πρωί, έξι μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αποφάσισε να κοιμηθεί για να μη με ταλαιπωρεί άλλο.
Έφυγε σε ηλικία 7 μηνών για το μεγάλο ταξίδι προς τον Παράδεισο των Γάτων και του έδωσα μαζί του μια μπλούζα κι ένα κασκόλ για να μην κρυώνει και το κουκλάκι του για να έχει παρέα και να με αισθάνεται πάντα κοντά του. Αναπαύτηκε στον κήπο μου για να είναι κοντά στην οικογένειά του.
Καλό σου ταξίδι αγάπη μου και να ξέρεις ότι δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσέχεις όλους από εκεί που θα είσαι, μαύρο μου αγγελούδι. Σε αγαπώ πολύ.
Μαυρούκος : Καλοκαίρι 2003-19/12/2003
ΥΓ: Πλέον καμία από τις γατούλες της ιστορίας δεν υπάρχει.
Ο Φέλιξ χάθηκε.
Η Μιμίκα δηλητηριάστηκε και δεν την πρόλαβα.
Η Μπέλα δηλητηριάστηκε, αλλά την πρόλαβα και την θεράπευσα. Μετά, όμως, χάθηκε.
Την Πλουμιστή (μαμά) δυστυχώς τη σκότωσα εγώ κατά λάθος καθώς έβγαζα το αυτοκίνητο από το γκαράζ.... δεν κατάλαβα πώς μπλέχτηκε στις ρόδες....
Υπήρξαν και άλλα γατάκια αυλής.... αλλά κανένα δεν είχε καλό τέλος, εκτός από την υπέροχη-ευγενική-περίεργη και κατάμαυρη Μαυρούλα που ζει εδώ και χρόνια τρισευτυχισμένη στο σπίτι ενός φίλου μου και ενίοτε και στο δικό μου (σε περίοδο διακοπών).
Η Πλουμιστή, η βασίλισσα της γειτονιάς, ήταν για μια ακόμα φορά έγκυος. Γέννησε τέσσερα γατούλια κάποια μέρα του καλοκαιριού και αυτήν τη φορά κατάφερε να τα κρύψει καλά για να μην της τα πάρουν και τα πετάξουν. Λίγες εβδομάδες μετά μου τα παρουσίασε στην αυλή του σπιτιού μας. Ήταν τέσσερις υπέροχες χνουδωτές μπαλίτσες που νιαούριζαν κοιτάζοντάς με στα μάτια.
Κάθε μέρα τα τάιζα και τους μιλούσα γλυκά για να με συνηθίσουν και να με αφήσουν να τα χαϊδέψω, όχι σαν τη μαμά τους που ήξερε πάντα να κρατάει τις αποστάσεις της με τα νύχια της. Από τα τέσσερα είχα ξεχωρίσει τον Μαυρούκο, ένα μαύρο γατάκι με δύο άσπρους ρόμβους στο στέρνο του και την κοιλίτσα του και δύο υπέροχα πορτοκαλί ματάκια. Ίσως επειδή ήταν το πιο μικρό και αδύνατο, ίσως επειδή είχε κλειστό το ένα του ματάκι στην αρχή λόγω κάποιας ασθένειας, ίσως επειδή δεν αποχωριζόταν τη μαμά του με τίποτα. Εδώ να προσθέσω ότι δυστυχώς όλα τους ήταν άγρια στην αρχή και δε μπορούσα να τα πιάσω και να τα
πάω στο γιατρό, αλλά ούτε και να πάρω κανένα από αυτά σπίτι μου. Άλλωστε, οι τρεις μου γάτες( σημειωτέον οι δύο είναι πρώην αδέσποτες) θα πάθαιναν απανωτά εγκεφαλικά από τη ζήλια τους.
Ο Μαυρούκος ήταν ο πρώτος που ξεθάρρεψε και με άφηνε να τον χαϊδεύω και να τον παίρνω στα γόνατά μου. Το ματάκι του έφτιαξε σιγά σιγά και άρχισε να παχαίνει και να μεγαλώνει και να γίνεται ένας όμορφος μαύρος γάτος. Κατά ένα μυστήριο τρόπο το ήξερε ότι τον αγαπούσα πιο πολύ από τα αδέρφια του και τη μαμά του και γι αυτό έτρεχε πάντα πρώτος να με υποδεχτεί.
Και έτσι περνούσαν οι μήνες. Σιγά σιγά άρχισαν να ημερεύουν και αποφάσισα να αρχίσουν οι στειρώσεις. Ξεκίνησα με τα δύο κοριτσάκια, την Μπέλλα και την Μιμίκα για ευνόητους λόγους. Μετά θα ήταν η σειρά της μαμάς τους (αν κατόρθωνα να την πιάσω) και μετά του Μαυρούκου και του Φέλιξ.
Ένα Σάββατο απόγευμα, όμως, δεν βγήκε να με υποδεχτεί καθώς έβγαινα από το σπίτι. "Κάπου θα τριγυρνάει.", σκέφτηκα. Γυρνώντας στο σπίτι 3 ώρες μετά, τον βρήκα μέσα στα αίματα πεταμένο δίπλα από ένα κάδο απορριμμάτων. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Ούρλιαζα, έκλαιγα και καταριόμουν θεούς και δαίμονες. Ήταν, όμως, ακόμα ζωντανός. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε ο γολγοθάς μας. Τον έτρεξα στον πρώτο σταθμό πρώτων βοηθειών που βρήκα. Ήταν Σάββατο βράδυ, βλέπετε, και δεν είχα και πολλές επιλογές. Μου είπαν ότι τον έχει χτυπήσει αυτοκίνητο στο κεφάλι και ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα. Τον
κράτησαν εκεί τρεις μέρες. Μετά τον πήγα στην κτηνίατρο που εμπιστεύομαι και αρχίσαμε θεραπεία.
Τον πήρα σπίτι και κάθε βράδυ του έβαζα ορό, του έκανα ενέσεις και τον τάιζα με τη σύριγγα. Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά. Οίδημα στο κεφάλι, δύσκολα θα τη γλίτωνε, εγώ όμως δεν έπαψα ούτε στιγμή να ελπίζω γιατί ο γατούλης ήταν μαχητής κι εγώ αποφασισμένη να τον σώσω. Δεκαπέντε ημέρες μετά η γιατρός μου έκανε λόγο για ευθανασία. Ούτε να το ακούσω δεν ήθελα. Δεν είχα παραιτηθεί ακόμα, ούτε εγώ , ούτε κι εκείνος. Πώς θα μπορούσα να κάνω ευθανασία σε ένα πλασματάκι που αν και ήταν σε κώμα, μόλις τον χάιδευα, τέντωνε το λαιμουδάκι του; Μέχρι τελευταία στιγμή, περίπου τρεις εβδομάδες μετά το ατύχημα, πίστευα πως θα γινόταν το θαύμα των Χριστουγέννων. Ένα πρωί, έξι μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αποφάσισε να κοιμηθεί για να μη με ταλαιπωρεί άλλο.
Έφυγε σε ηλικία 7 μηνών για το μεγάλο ταξίδι προς τον Παράδεισο των Γάτων και του έδωσα μαζί του μια μπλούζα κι ένα κασκόλ για να μην κρυώνει και το κουκλάκι του για να έχει παρέα και να με αισθάνεται πάντα κοντά του. Αναπαύτηκε στον κήπο μου για να είναι κοντά στην οικογένειά του.
Καλό σου ταξίδι αγάπη μου και να ξέρεις ότι δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσέχεις όλους από εκεί που θα είσαι, μαύρο μου αγγελούδι. Σε αγαπώ πολύ.
Μαυρούκος : Καλοκαίρι 2003-19/12/2003
ΥΓ: Πλέον καμία από τις γατούλες της ιστορίας δεν υπάρχει.
Ο Φέλιξ χάθηκε.
Η Μιμίκα δηλητηριάστηκε και δεν την πρόλαβα.
Η Μπέλα δηλητηριάστηκε, αλλά την πρόλαβα και την θεράπευσα. Μετά, όμως, χάθηκε.
Την Πλουμιστή (μαμά) δυστυχώς τη σκότωσα εγώ κατά λάθος καθώς έβγαζα το αυτοκίνητο από το γκαράζ.... δεν κατάλαβα πώς μπλέχτηκε στις ρόδες....
Υπήρξαν και άλλα γατάκια αυλής.... αλλά κανένα δεν είχε καλό τέλος, εκτός από την υπέροχη-ευγενική-περίεργη και κατάμαυρη Μαυρούλα που ζει εδώ και χρόνια τρισευτυχισμένη στο σπίτι ενός φίλου μου και ενίοτε και στο δικό μου (σε περίοδο διακοπών).
Katerinaki- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2+1
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Xionis
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Απ: Μαυρούκος
Δεν πρέπει να διαβάζω τέτοια post στο γραφείο...ρεζίλι έγινα πάλι!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
"Έφυγε σε ηλικία 7 μηνών για το μεγάλο ταξίδι προς τον Παράδεισο των Γάτων και του έδωσα μαζί του μια μπλούζα κι ένα κασκόλ για να μην κρυώνει και το κουκλάκι του για να έχει παρέα και να με αισθάνεται πάντα κοντά του. Αναπαύτηκε στον κήπο μου για να είναι κοντά στην οικογένειά του."
Την είχα διαβάσει αυτή την ιστορία Κατερινάκι!
Αυτο το κομμάτι με είχε αγγιξει περισσότερο, έτσι κι εγω αποχαιρέτησα κάθε γατί που έχασα...
Με τα παιχνίδια του και με ενα δικό μου ρούχο να τα ζεσταίνει στο ταξίδι, αλλά κυρίως για δική μου παρηγοριά.
Εκτός από τον Μέρλιν μου... Δεν τα είχα καταφέρει...
Γμ/το! πάλι με πήραν τα ζουμιά...
Την είχα διαβάσει αυτή την ιστορία Κατερινάκι!
Αυτο το κομμάτι με είχε αγγιξει περισσότερο, έτσι κι εγω αποχαιρέτησα κάθε γατί που έχασα...
Με τα παιχνίδια του και με ενα δικό μου ρούχο να τα ζεσταίνει στο ταξίδι, αλλά κυρίως για δική μου παρηγοριά.
Εκτός από τον Μέρλιν μου... Δεν τα είχα καταφέρει...
Γμ/το! πάλι με πήραν τα ζουμιά...
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
πωπω
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Γμτ....
Μας φέρνουν χαρά αλλά μας φέρνουν και πολύ πόνο, τα άτιμα..
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
και εμένα με πιάσαν τα ζουμιά! κρίμα ο γατούλης!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
marmanga έγραψε:Γμτ....
Πράγματι πολύ πολύ πόνο. Αλλά ζεσταίνουν τόσο πολυ τις καρδιές μας -αν χρειαστεί και τα κρύα πόδια μας- που δεν γίνεται να μείνεις για καιρό χωρίς γατί.
Christina- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/01/2009
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
να τα θυμάσαι με αγάπη για να είναι ήρεμα εκεί που βρίσκονται...σε νιώθω γιατί και ΄γω δ ξέρω πότε θα συνηθίσω την απουσία του σαμούλη μου,είναι πολύ πολύ δύσκολο
sammy- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Κάθε φορά που διαβάζω μια τέτοια ιστορία δεν αντέχω.
Τα μικρά αυτά πλασματάκια μένουν πάντα στην καρδιά μας έστω κι αν δεν είναι δίπλα μας
hroutou- Mature Cat
-
Τόπος : Πατήσια
Αριθμός γατουνίων : 1 ροζούλι + 1 μαυρούλι
Motto : Χάριζε πάντα ένα γλυκό χαμόγελο
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios