Βρέθηκε γατάκι
+12
Πούπσυ
Kikiriki
ZweeT_DReamZ
sofi_esp
Φωτεινή
ismini
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Billie
Maro
marmanga
NiaR
markos
16 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Βρέθηκε γατάκι
shmera to apogeuma h mama mou (Prigkipas) brhke ena leuko gataki mikro se hlikia, aspro me mia kordela kokkinh sto laimo opois gnwrizei kati as epikoinwnhsei..
markos- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/12/2008
Mood :
Απ: Βρέθηκε γατάκι
Γεια σου!
πες μας σε ποια περιοχη βρεθηκε το γατακι
πες μας σε ποια περιοχη βρεθηκε το γατακι
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Η Κατερίνα μένει προς Ιλίσια-Ζωγράφου αν θυμάμαι καλά.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Να επικοινωνήσει με την Χίμαιρα...
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Foto?
Billie- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Τόπος : Athens
Αριθμός γατουνίων : 2.:Χρύσα (Λούδα)-Χιονίτσα (Χιονού)+5 αδεσποτάκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Ρούφους (Ρουφ) και την Ρώμη! *Bασικά ο Ρούφ είναι σχεδόν δικός μου πιά, έτσι κι αλλιώς, οπότε..!
Motto : Kaulitz twins 4ever! Τokio Ηotel 4ever! I love Tom&Bill Kaulitz!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/12/2008
Mood :
Καλημέρα παιδιά τα Σάββατο το απόγευμα βγαίνοντας από την πολυκατοικία ( Ιλίσια ) έπεσα επάνω σε μια γατούλα λευκή κε κόκκινη κορδέλλα. Φαινόταν φοβισμένη το έσκασε η μικρή χωρίς δεύτερη σκέψη την πλησίασα μου
χουρχούρισε και την πήρα στο σπίτι . Πρέπει να είναι περίπου έξι μηνών αν μπορώ να πω κάτι για την ηλικία της έχει
λευκό ( αρκετα βρόμικο ) μακρύ τρίχωμα και γαλανά ματάκια, ίσως να είναι αγκύρας η βιρμανίας η απλά είναι
μακρύτριχη .
Είναι πολύ ήσυχη και ασφαλής φωτογραφική ψηφιακή δεν έχω για φωτογραφία θα προσπαθήσω όμως να βρω έχω
κολλήσει στην περιοχή γύρω από το σπίτι αφισούλες με πληροφορίες και θα προσπαθήσω να έρθω σε επικοινωνία και με
τους κτηνιάτρους της περιοχής.
χουρχούρισε και την πήρα στο σπίτι . Πρέπει να είναι περίπου έξι μηνών αν μπορώ να πω κάτι για την ηλικία της έχει
λευκό ( αρκετα βρόμικο ) μακρύ τρίχωμα και γαλανά ματάκια, ίσως να είναι αγκύρας η βιρμανίας η απλά είναι
μακρύτριχη .
Είναι πολύ ήσυχη και ασφαλής φωτογραφική ψηφιακή δεν έχω για φωτογραφία θα προσπαθήσω όμως να βρω έχω
κολλήσει στην περιοχή γύρω από το σπίτι αφισούλες με πληροφορίες και θα προσπαθήσω να έρθω σε επικοινωνία και με
τους κτηνιάτρους της περιοχής.
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
ευχομαι να βρεθουν οι ιδιοκτητες της μωρε...
-
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
Και γω το εύχομαι διότι σχεδόν όλοι μας έχουμε χάσει έστω και για λίγη ώρα τα μωρά μας και είναι μια τρέλλα πόσο μάλλον για την μικρή που πρέπει να έχει χαθεί μερικές μέρες δεν θέλω να σκεφτώ την εκδοχή να την άφησαν στο δρόμο
-
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Και γω το εύχομαι διότι σχεδόν όλοι μας έχουμε χάσει έστω και για λίγη ώρα τα μωρά μας και είναι μια τρέλλα πόσο μάλλον για την μικρή που πρέπει να έχει χαθεί μερικές μέρες δεν θέλω να σκεφτώ την εκδοχή να την άφησαν στο δρόμο
απαπα Κατερινα μου, δεν θελω να το σκεφτομαι οτι την παρατησαν....
παντως οπως την περιγραφεις πρεπει να ναι κουκλα! και αυτοι που θα δουν αφισουλες μπορει να την ζητησουν για υιοθεσια.
-
Mood :
Είναι πολύ ναζιάρα και όμορφη αν και χρειάζεται ακόμη ένα μπανάκι για να αποκτίσει λάμψη το πλούσιο τρίχωμα της
Δεν σας είπα την έκανα μπανάκι και κάθησε πολύ καλά θα έλεγα όταν την σαπούνιζα ήταν λίγο ανήσυχη στο ξέβγαλμα δεν την κρταούσα καθόλου προφανώς της άρεσε το ζεστό νεράκι που έπεφτε στο κορμάκι της είναι πριγκήπησα σας λέω είμαι σίγουρη.
Δεν σας είπα την έκανα μπανάκι και κάθησε πολύ καλά θα έλεγα όταν την σαπούνιζα ήταν λίγο ανήσυχη στο ξέβγαλμα δεν την κρταούσα καθόλου προφανώς της άρεσε το ζεστό νεράκι που έπεφτε στο κορμάκι της είναι πριγκήπησα σας λέω είμαι σίγουρη.
-
Mood :
Αχ, μωρέ.... Κατερίνα, δες λίγο στο σάιτ της Χίμαιρας και το Lost and Found.
(Και τα δύο έχουν λινκιές στο πόρταλ) μήπως την αναζητά κανείς.
Καλή τύχη
(Και τα δύο έχουν λινκιές στο πόρταλ) μήπως την αναζητά κανείς.
Καλή τύχη
-
Mood :
Κατερίνα φτιάξε ένα πρόχειρο αφισάκι με την περιγραφή της και κόλλησε το στα κεντρικά σημεία της γειτονιάς πχ. ψιλικατζίδικο, φούρνο.
Εγω παλιά έτσι βρήκα τους ιδιοκτήτες ενός γατακίου που είχε πέσει από μπαλκόνι.
Καλή της τύχη!
Εγω παλιά έτσι βρήκα τους ιδιοκτήτες ενός γατακίου που είχε πέσει από μπαλκόνι.
Καλή της τύχη!
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Κατερίνα, στείλε μήνυμα στη Χίμαιρα
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Εγραψα στην χιμαιρα και έχω βάλει ήδη αφισάκια στην γειτονια σήμερα θα φτιαξω στον υπολογιστη καλυτερα και θα τα κολλήσω και πιο μακρια
-
Mood :
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ..ΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK
sofi_esp- Prime Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/10/2008
Mood :
καλημερα! σε ποια περιοχη βρισκεται το γατακι?
αν δεν βρεθουν οι ιδιοκτητες θα προτεινω σε ενα φιλικο μου ζευγαρι που ψαχνει ενα φουντοτο γατακι να ιοθετησει να το γνωρισει.
γιατι φοβαμαι οτι αν δεν τους βρω γατακι θα μου απαγαγουν τον Stiar που τον εχουν λιμπιστει απο μικρο...
αν δεν βρεθουν οι ιδιοκτητες θα προτεινω σε ενα φιλικο μου ζευγαρι που ψαχνει ενα φουντοτο γατακι να ιοθετησει να το γνωρισει.
γιατι φοβαμαι οτι αν δεν τους βρω γατακι θα μου απαγαγουν τον Stiar που τον εχουν λιμπιστει απο μικρο...
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
Μένουμε Ιλίσια και το βρήκα φοβισμένο έξω από την πολυκατοικία μου.
Θα ψάξω όσο μπορώ για τους γονείς και μετά θα προσπαθήσω να βρώ οικογένεια προς το παρόν θα πάρω το γιατρό μας τηλ να το πάω να το δεί έτσι ώστε να μην το έχω μόνο του στο σαλόνι το λυπαμαι το χρυσούλι μου
Θα ψάξω όσο μπορώ για τους γονείς και μετά θα προσπαθήσω να βρώ οικογένεια προς το παρόν θα πάρω το γιατρό μας τηλ να το πάω να το δεί έτσι ώστε να μην το έχω μόνο του στο σαλόνι το λυπαμαι το χρυσούλι μου
-
Mood :
Χθες το απόγευμα έβαλα σε περίμετρο πέντε τετραγώνων από το σπίτι μου αφισούλες για την μικρούλα.
Σε δυο σουπερ μάρκετ, στην στάση του λεωφορείου, στα δυο pet - shop της γειτονιάς,στην εθνική τράπεζα, στο σχολείο, την εκλησία,σε δυο ψιλικατζίδικα, στο ΚΕΠ, και πήγα και στους δυο κτηνιάτρους της περιοχής.
Η ακτίνα είναι αρκετά μεγάλη αλλά φοβάμαι μήπως η μικρή έχει έρθει από πιο ψηλά απο εκεί που μένω, έστειλα pm και την kikiriki που μένει αρκετά ψηλά στου Ζωγράφου αλλά η περιοχή είναι παρα πολύ μεγάλη .
Στο μεταξύ η κούκλα ξεκουράζεται και είναι πολύ ήχυχη.
Σε δυο σουπερ μάρκετ, στην στάση του λεωφορείου, στα δυο pet - shop της γειτονιάς,στην εθνική τράπεζα, στο σχολείο, την εκλησία,σε δυο ψιλικατζίδικα, στο ΚΕΠ, και πήγα και στους δυο κτηνιάτρους της περιοχής.
Η ακτίνα είναι αρκετά μεγάλη αλλά φοβάμαι μήπως η μικρή έχει έρθει από πιο ψηλά απο εκεί που μένω, έστειλα pm και την kikiriki που μένει αρκετά ψηλά στου Ζωγράφου αλλά η περιοχή είναι παρα πολύ μεγάλη .
Στο μεταξύ η κούκλα ξεκουράζεται και είναι πολύ ήχυχη.
-
Mood :
Μακάρι να μην την έχει χάσει κανείς... είναι τρέλα να χάνεις το ζώο σου..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Καλή σας τύχη Κατερίνα.
Αν δεν απαντήσουν βάλε φωτο εδω, στειλε και στην Κλειάννα να το προωθήσει, μήπως δοθεί.
Αν δεν απαντήσουν βάλε φωτο εδω, στειλε και στην Κλειάννα να το προωθήσει, μήπως δοθεί.
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ αν και έχω την αίσθηση ότι την μικρή την άφησαν , την Παρασκευή έκλεισα ραντεβού στον αίλουρο να πάμε να την δεί για να μην την έχω κλεισμένη στο σαλόνι, με κοιτάει με ένα παράπονο κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα η ζουζούνα είναι πολύ καλή και τα αγόρια κάνουν σαν τρελλά έξω από την πόρτα της
-
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ αν και έχω την αίσθηση ότι την μικρή την άφησαν , την Παρασκευή έκλεισα ραντεβού στον αίλουρο να πάμε να την δεί για να μην την έχω κλεισμένη στο σαλόνι, με κοιτάει με ένα παράπονο κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα η ζουζούνα είναι πολύ καλή και τα αγόρια κάνουν σαν τρελλά έξω από την πόρτα της
χμ..χμ...αυτό πρόσεξέ το...μη βρεθείς με κουδουνίστρες καμιά μέρα
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Με επίβλεψη θα γίνουν οι επαφές διότι σαν αγορομάνα δε μπορώ να αφήσω το παιδί μου να κάνει κάτι πρέπει να βεβαιωθώ για την δεσποινίδα ξέρεις τώρα κοινωνική τάξη, ποιό κολλέγιο τελείωσε τι θα κάνει με τις σπουδές της, και να αφήσω την προίκα στο τέλος διότι είμαι υπεράνω χρημάτων όπως ξέρεις
Άλλωστε είμαι πολύ νέα για να γίνω γιαγιά !!!!!!!!!!!!!
-
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Με επίβλεψη θα γίνουν οι επαφές διότι σαν αγορομάνα δε μπορώ να αφήσω το παιδί μου να κάνει κάτι πρέπει να βεβαιωθώ για την δεσποινίδα ξέρεις τώρα κοινωνική τάξη, ποιό κολλέγιο τελείωσε τι θα κάνει με τις σπουδές της, και να αφήσω την προίκα στο τέλος διότι είμαι υπεράνω χρημάτων όπως ξέρεις
Ναι, καλά...βάλε στον Πρίγκηπα αλυσίδες
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Ναι αυτό θα κάνω χωρίς την άδεια μου τίποτα
-
Mood :
Kατερίνα ΟΚ . Θα βάλω αφισάκια.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Παιδιά πήγα χθες την μικρούλα στην μητέρα μου να γνωριστούν μένει στην απέναντι πολυκατοικία την τύλιξα σε μια κουβερτούλα και φτάνουμε στην μαμά... τι να σας πω το κάτι άλλο η μικρή λες και είχε μπεί κι άλλες φορές στο σπίτι ήταν τόσο ήσυχη αναζητούσε το χέρι της μαμάς μου για χάδια, την κοίταγε στα μάτια και της μιλούσε με βραχνή φωνή αυτή όταν κάνουν νάζια, κυρία με όλη την σημασία. Φεύγουμε και καμιά ώρα αργότερα ήμουν μαζί της και να ο πρώτος εμετός έβγαλε ότι είχε φάει τρόμαξα τόσο πολύ. Πήρα τους αίλουρους μου εδωσαν τις γνωστές οδηγίες και την παρακολουθουσα συνέχεια ήταν τόσο αδύναμη όπου φάνηκε και πόσο αδυνατούλα είναι τελικά,είχε κατσιάσει το τρίχωμα να μην σας τα πολυλογώ έδωσα τα κλειδιά σε ένα συγκάτοικο που έχει γατόνι να πάει σήμερα το πρωι να δεί πως είναι γιατί είχα την αίσθηση ότι ήταν πολύ χάλια, το βράδυ κατά τις 3,30 σηκώθηκα να δω πως είναι και ήταν ευτυχώς ζωηρή αναζητούσε φαγητό.Σήμερα το πρωί αλλο πράγμα φουτνωτό το τρίχωμα κίνηση φυσιολογική , πείνα και το έσκασε από το σαλόνι πρός την κουζίνα αλλά την πρόλαβα συνήλθε το μωρό, Χάνα αυτό το όνομα της έδωσε η μαμά μου ....
Ειναι ζουζουνίτσα και πολύ ταλαιπωρημένη και θέλω να κάνω το καλύτερο γι΄ αυτό το πλάσμα
Ειναι ζουζουνίτσα και πολύ ταλαιπωρημένη και θέλω να κάνω το καλύτερο γι΄ αυτό το πλάσμα
-
Mood :
το γλυκο μου....
Κατερινακι μου βαλε μας καμια φωτο αν μπορεσεις
Κατερινακι μου βαλε μας καμια φωτο αν μπορεσεις
-
Mood :
Αχ ναι! βάλε καμία φωτο να την δούμε!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Κατερίνα, την αναζήτησε κανείς ως τώρα;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Τίποτα πολύ φοβάμαι ότι υην " χάσανε " την μικρούλα
Είναι όμως τόσο καλή που θα βρεί οικογένεια την ζαχαρώνει η μαμά μου , ενας οικογενειακός φίλος, από το γατόσπιτο υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν βιάζομαι να συνέλθει από την ταλαιπωρία και όλα θα γίνουν
Είναι όμως τόσο καλή που θα βρεί οικογένεια την ζαχαρώνει η μαμά μου , ενας οικογενειακός φίλος, από το γατόσπιτο υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν βιάζομαι να συνέλθει από την ταλαιπωρία και όλα θα γίνουν
-
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Τίποτα πολύ φοβάμαι ότι υην " χάσανε " την μικρούλα
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Σήμερα γνώρισα τη γατούλα . Είναι πολύ όμορφη και πολύ φιλική ! Είναι λιγάκι ταλαιπωρημένη όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αλλά με φροντίδα και προδέρμ θα (ξανα) γίνει μια κούκλα ! Εϊναι φουντωτή , ημίαιμη αγκύρας , και έχει ανοιχτά γαλάζια μάτια. Εμένα μου φάνηκε πως είναι και λίγο πλακουτσή φατσούλα !
Είναι περίπου 1 έτους ( Αίλουρος said !) και οι εξετάσεις της για Aids - λευχαιμια βγήκαν καθαρές ! Λογικά πρέπει να είναι από σπίτι αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθεί.....
Ααα η Κατερίνα τη φωνάζει Χάνα ! Δηλώθηκε και στο βιβλιάριο της.
Είναι περίπου 1 έτους ( Αίλουρος said !) και οι εξετάσεις της για Aids - λευχαιμια βγήκαν καθαρές ! Λογικά πρέπει να είναι από σπίτι αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθεί.....
Ααα η Κατερίνα τη φωνάζει Χάνα ! Δηλώθηκε και στο βιβλιάριο της.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
ΚΟυκλίτσα η Χάνα!!!
-
Mood :
Είναι πολύ όμορφη. Ευτυχώς που τη βρήκατε και τη γλυτώσατε από άλλες ταλαιπωρίες.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» ΕΠΕΙΓΟΝ - ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΑΤΑΚΙ
» ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΑΤΑΚΙ
» Στο Νέο Κόσμο Βρέθηκε γατάκι με λουράκι!!!
» Βρέθηκε γατάκι από σπίτι, στο Ελληνικό
» Βρέθηκε γατάκι στην Θεσσαλονίκη, ζητά φιλοξενία ή μόνιμο σπίτι επειγόντως
» ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΑΤΑΚΙ
» Στο Νέο Κόσμο Βρέθηκε γατάκι με λουράκι!!!
» Βρέθηκε γατάκι από σπίτι, στο Ελληνικό
» Βρέθηκε γατάκι στην Θεσσαλονίκη, ζητά φιλοξενία ή μόνιμο σπίτι επειγόντως
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios