μπλε βρετανικά γατάκια
+22
MHTSI
Ziggu
vaso
aspa87
manto
Catlovers
Φωτεινή
Silmaril
NiaR
Anatoli
marestros
Pepita
lyan_14
Πούπσυ
katerina
hroutou
antri
Marcos
Βίκτωρ
Gloriana
Ασπρουλα
Silvi
26 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: μπλε βρετανικά γατάκια
Τους έχεις βρει σπίτι;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Όχι ακόμα αλλά ελπίζουμε και θέλουμε να βρούμε γονείς που θα τα λατρέψουν όπως και εμείς!!!
Silvi- Junior Cat
-
Τόπος : Ρέθυμνο Κρήτη
Αριθμός γατουνίων : silvi % fidelino
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Παρη της NiaR
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2009
Mood :
Τι όμορφα!
Ziggu- Γατο-φωτοσουπιά
-
Αριθμός γατουνίων : 4 γατούνια ;)
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/08/2008
Mood :
Silvi έγραψε:Όχι ακόμα αλλά ελπίζουμε και θέλουμε να βρούμε γονείς που θα τα λατρέψουν όπως και εμείς!!!
Σοβαρά μιλάς;
Αυτά τα γατάκια κάνουν θραύση! Έχεις βάλει παντού αγγελία;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Καλημέρα Φωτεινή έβαλα αγγελία σε φόρουμ που υπαρχουν γατοφιλοι και στο πετ σοπ που ψωνίζουμε το πρόβλημα είναι τα χρήματα απο οτι εχω καταλάβει απο αυτούς που ενδιαφερθηκαν μεχρι τώρα, ίσως να μην ενδιαφέρονται και γι αυτα που προσφέρω μαζι όπως εμβόλια τσιπάκι και πιστοποιητικό ( αν και δεν καταλαβαίνω γιατι να θέλει καποιος γάτα ράτσας χωρίς pedigree)
Silvi- Junior Cat
-
Mood :
Μήπως τα εμβόλια και το τσιπάκι να τα άφηνες για τους νέους τους γονείς; Ένας υπεύθυνος άνθρωπος σαφώς και εμβόλια θα τους κάνει και τσιπάκι θα βάλει Δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις ντε και καλά εσύ...
Έτσι και η τιμή των μικρών θα πέσει και μαμάδες/μπαμπάδες θα βρεθούν! Για δοκίμασε..
Έτσι και η τιμή των μικρών θα πέσει και μαμάδες/μπαμπάδες θα βρεθούν! Για δοκίμασε..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
παντως για το pedigree μην νομιζεις
και εγω εχω γατα ρατσας χωρις.. και δεν με ενδιαφερει να εχει το ζωακι μου pedigree και ας ειναι ρατσας γιατι δεν εχω σκοπο την αναπαραγωγη.
καλο ειναι να λες στους ιδιοκτητες οτι στην τιμη συμπεριλαμβανονται ολα αυτα, τσιπακι , εμβολια ,pedigree κλπ επισης αν οι γονεις ειναι μακρια τα αεροπορικα τι γινεται?
και εγω εχω γατα ρατσας χωρις.. και δεν με ενδιαφερει να εχει το ζωακι μου pedigree και ας ειναι ρατσας γιατι δεν εχω σκοπο την αναπαραγωγη.
καλο ειναι να λες στους ιδιοκτητες οτι στην τιμη συμπεριλαμβανονται ολα αυτα, τσιπακι , εμβολια ,pedigree κλπ επισης αν οι γονεις ειναι μακρια τα αεροπορικα τι γινεται?
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Ναι ειδα και μια αλλη ψυχη που εδωσε γατακι με pedigree και μετα της απαγορευσε στην ιδιοκτητρια να το ζευγαρωσει ε μην της φαει και την πελατεια , αλλα βρισκουν και τα κανουν Ειναι περιορισμενη τελικα η αγορα και η ζητηση για τα μπλε βρετανια focus στα silver tabby τωρα
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
MHTSI έγραψε:Ναι ειδα και μια αλλη ψυχη που εδωσε γατακι με pedigree και μετα της απαγορευσε στην ιδιοκτητρια να το ζευγαρωσει ε μην της φαει και την πελατεια , αλλα βρισκουν και τα κανουν Ειναι περιορισμενη τελικα η αγορα και η ζητηση για τα μπλε βρετανια focus στα silver tabby τωρα
χαχαχα βρεεεε τρελοκομειοοοοο
καλα εκεινη ηταν περιπτωση αγαπη, οσο και να θελω Βρετανακι δεν θα περνα απο κει!
-
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
Τα εχουμε ξαναπει καλη μου κατσε και οταν αποφασισουμε να παρουμε βρετανακι θα παρουμε απο αγγλια να κανουμε και τα ψωνια μας στο Λονδινο γιατι οσο να ναι εκει εχουν και καποια κριτηρια για να σου δωσουνε γατακι δεν κοιτανε να τα δωσουμε οπου ναναι αρκει να παρουνε το αντιτιμο
-
Mood :
Δεν νομιζω παντως οτι η Σιλβυ ανηκει σε αυτη την κατηγορια, θα τα ειχε δωσει τοτε με την μια
-
Mood :
NiaR έγραψε:
καλα εκεινη ηταν περιπτωση αγαπη, οσο και να θελω Βρετανακι δεν θα περνα απο κει!
Καλά, αγάπη...η περίπτωση που αναφέρεις είναι τρελό τ....ο!!! Ας είναι καλά οι φιλενάδες της που φροντίζουν για αυτή και τα ζώα της..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Κορίτσια αν ο ανθρωπός που θα υιοθετήσει τα γατάκια μου τα αγαπάει όπως εγώ και ο συντροφος μου δεν με ενδιαφέρει πραγματικα τίποτε άλλο, το pedigree θεωρούσα οτι τον εξασφαλίζει για να ξέρει οτι δεν του δίνω φυκια για μεταξωτες κορδέλες ( εχω ακούσει για πετ σοπ που πουλάν "καθαρόαιμα" χωρις pedigree επειδή είναι ημίαιμα) Επίσης λόγω της έλειψης ποικιλίας αρσενικών μπλέ βρετανικών θεώρησα οτι ίσως αυτος που θα τα αποκτήσει θελήσει να τα ζευγαρώσει ( αγαπω πολύ την συγκεκριμένη ράτσα και θα ήθελα να την δώ να αυξάνεται και στην χώρα μας)ή να τα πάει σε κάποια έκθεση όσοι έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στην επόμενη θα προσπαθήσω να έρθω και εγω με την Σιλβια δεν είμαι ψωνάρα αλλα είναι ιδανική γάτα για έκθεση. Δεν θέλω να φαίνομαι σαν έμπορος δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου άλλωστε γι αυτο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ αυτούς που πραγματικα θέλουν να τα αποκτήσουν αρκεί να είμαι σίγουρη οτι θα μεγαλώσουν σαν μικροί πρίγκιπές
Silvi- Junior Cat
-
Mood :
Ε μια χαρα τοτε αφου αν καταλαβα καλα εισαι διατεθημενη να τα δωσεις εναντι ενος πολυ μικρου συμβολικου αντιτιμου τοτε δεν νομιζω οτι τωρα πια θα εχεις προβλημα να βρεις οικογενειες που ειναι διατεθημενες μεν να τα αγαπανε και να τα λατρευουν αλλα οχι και να τα χρυσοπληρωσουν. Καλη τυχη στα γατακια σουSilvi έγραψε:Κορίτσια αν ο ανθρωπός που θα υιοθετήσει τα γατάκια μου τα αγαπάει όπως εγώ και ο συντροφος μου δεν με ενδιαφέρει πραγματικα τίποτε άλλο, το pedigree θεωρούσα οτι τον εξασφαλίζει για να ξέρει οτι δεν του δίνω φυκια για μεταξωτες κορδέλες ( εχω ακούσει για πετ σοπ που πουλάν "καθαρόαιμα" χωρις pedigree επειδή είναι ημίαιμα) Επίσης λόγω της έλειψης ποικιλίας αρσενικών μπλέ βρετανικών θεώρησα οτι ίσως αυτος που θα τα αποκτήσει θελήσει να τα ζευγαρώσει ( αγαπω πολύ την συγκεκριμένη ράτσα και θα ήθελα να την δώ να αυξάνεται και στην χώρα μας)ή να τα πάει σε κάποια έκθεση όσοι έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στην επόμενη θα προσπαθήσω να έρθω και εγω με την Σιλβια δεν είμαι ψωνάρα αλλα είναι ιδανική γάτα για έκθεση. Δεν θέλω να φαίνομαι σαν έμπορος δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου άλλωστε γι αυτο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ αυτούς που πραγματικα θέλουν να τα αποκτήσουν αρκεί να είμαι σίγουρη οτι θα μεγαλώσουν σαν μικροί πρίγκιπές
-
Mood :
ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΓΑΤΙΑ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΡΑΤΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΡΟ ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ!!!
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
barkoulitses έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΓΑΤΙΑ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΡΑΤΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΡΟ ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ!!!
όρο δεν νομίζω να μπορείς να βάλεις αλλα και σε εμενα όταν πήρα την Σιλβή ο εκτροφέας μου συνέστησε να μην αλλαξω μάρκα γιατι θεωρούσε οτι η προπλαν είναι πολύ καλη και την έχει μάθει η γάτα μου τώρα όμως που βγήκε ειδική για βρετανικές αν την βρώ στο Ρέθυμνο θα την δοκιμάσω.
Silvi- Junior Cat
-
Mood :
Ο Καθενας ζηταει οτι θελει και οπου τον παιρνει βασικα .. και μενα καπου πηρε το ματι μου οτι γνωστη "κατοικον εκτροφεας" απαγορευσαι σε θηλυκο γατακι της να το ζευγαρωσουν γιατι ηταν ηθικοι λεει οι λογοι και της ειχε υποσχεθει οτι θα το στειρωσει στον 1ο οιστρο ... ειπαμε η αγορα για τα μπλε βρετανακια οντως παιρναει κριση τελικαbarkoulitses έγραψε:ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΓΑΤΙΑ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΡΑΤΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΡΟ ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ!!!
-
Mood :
Προσωπικά είμαι κατά της αγοραπωλησίας ζώων.. Μια ψυχή δεν την αγοράζεις ούτε την πουλάς. Αν θες να γίνεις εκτροφέας πήγαινε γίνε.. Τώρα να βάζεις την γάτα σου να γεννάει με σκοπό το κέρδος.. για μένα αυτό είναι κάθε άλλο παρά αγάπη προς το ζώο.
Μην νομίζετε ότι ένα ημίαιμο ζωάκι περνάει πιο άσχημα σε ένα σπίτι από ένα ράτσας. ίσα ίσα ο άλλος έχει περισσότερες απαιτήσεις από το ζώο όταν το πληρώνει. Δεν είμαι κατά της "ράτσας". Τα αγαπάω όλα τα ζωάκια. Απλά, αν θες να κάνεις εκτροφή κάντο επαγγελματικά. Αυτό είναι αγάπη προς τη ράτσα.. Όχι να βάζουμε την γάτα μας να γεννάει επειδή είναι ράτσας και να ζητάμε αντίτιμο.
Τέλος πάντων, τα μικρά είναι κουκλιά και δεν ξέρω πως δεν σας τα έχουν κλέψει ακόμα ! Εύχομαι πραγματικά να βρουν την οικογένεια που τους αξίζει!
Μην νομίζετε ότι ένα ημίαιμο ζωάκι περνάει πιο άσχημα σε ένα σπίτι από ένα ράτσας. ίσα ίσα ο άλλος έχει περισσότερες απαιτήσεις από το ζώο όταν το πληρώνει. Δεν είμαι κατά της "ράτσας". Τα αγαπάω όλα τα ζωάκια. Απλά, αν θες να κάνεις εκτροφή κάντο επαγγελματικά. Αυτό είναι αγάπη προς τη ράτσα.. Όχι να βάζουμε την γάτα μας να γεννάει επειδή είναι ράτσας και να ζητάμε αντίτιμο.
Τέλος πάντων, τα μικρά είναι κουκλιά και δεν ξέρω πως δεν σας τα έχουν κλέψει ακόμα ! Εύχομαι πραγματικά να βρουν την οικογένεια που τους αξίζει!
nightstalker- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/03/2009
Σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά είναι πολύ όμορφα τα μωρα μου , εκτροφείο δεν έχω σκοπό να κάνω ( οχι πως είμαι εναντιον)απλώς το μόνο που ήθελα ηταν η Σιλβια να βιώσει την χαρα της μητρότητας μια φορα πριν την στειρώσω. Δεν το είδα ποτε σαν τρόπο να κερδίσω χρήματα απο τα γατάκια (αν το έβλεπα απο οικονομικής αποψεως μόλις σου αναλύσω τα έξοδα που έκανα για να μείνει έγκυος και όσα δίνω καθε φορά που πάω στο γιατρό ο οποίος βρίσκεται σε άλλη πολή θα καταλάβαινες οτι δεν "συμφέρει"). Τελως παντων συμμεριζομαι την αποψη σου αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει αυτο που σκέφτηκες για εμενα το μόνο ευκολο ήταν να τα έχω πάει σε ενα πετ σοπ να τα μοσχοπουλήσει αν ο σκοπος μου ήταν τα χρηματα αλλα πίστεψε με δεν θα το έκανα για κανενα λόγο προτιμώ να βρώ τις κατάλληλες οικογένειες για αυτα με τις οποίες θα μπορω να εχω επικοινωνια και να γνωρίζω πώς μεγαλώνουν τα μικρα μου παρα να βγάλω χρήματα ....
Silvi- Junior Cat
-
Mood :
Ελπίζω να βρεις τις οικογένειες που ψάχνεις για τα μικρά σου. Και ημίαιμα να ήταν τους αξίζουν πολλά!
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έψαξες να βρεις γονείς πριν γεννήσει η γατούλα σου..
Αν δεν τα πάρει κάποιος τα γατάκια τι θα τα κάνεις;;
Δεν μου πέφτει λόγος, το ξέρω. Και επίσης ξέρω πόσα είναι τα έξοδα για μια έγκυο γατούλα. Υπέρηχος - εμβόλια - κατάλληλη τροφή - επισκέψεις στο κτηνίατρο τα μικρά.. κ.ά.
***Προς θεού όχι σε πετ σοπ!!!***
Τέλος πάντων.. καλή τύχη! Βάλε αγγελίες παντού. Είσαι και μακριά κι αυτό δυσκολεύει πολύ αυτόν που θέλει να πάρει ένα από αυτά τα γατάκια..
Φιλιά!
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έψαξες να βρεις γονείς πριν γεννήσει η γατούλα σου..
Αν δεν τα πάρει κάποιος τα γατάκια τι θα τα κάνεις;;
Δεν μου πέφτει λόγος, το ξέρω. Και επίσης ξέρω πόσα είναι τα έξοδα για μια έγκυο γατούλα. Υπέρηχος - εμβόλια - κατάλληλη τροφή - επισκέψεις στο κτηνίατρο τα μικρά.. κ.ά.
***Προς θεού όχι σε πετ σοπ!!!***
Τέλος πάντων.. καλή τύχη! Βάλε αγγελίες παντού. Είσαι και μακριά κι αυτό δυσκολεύει πολύ αυτόν που θέλει να πάρει ένα από αυτά τα γατάκια..
Φιλιά!
nightstalker- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/03/2009
Endiaferome na iothetiso 1 apo ta pedia su :-)
Exo 1 colorpiont- Siam gatuli 7 xronon Ton Darwim.. menume stin Glyfada exo roofgarden 80 tetragonikon metron me vlastisi pola pexnidia ke maksilarakia gia gatoaraliki... ime erotevmeni ma to blue shorthair ke ksaxno edo ke 4 xronia 1 gataki pu na mu teriazi...
Exo eksoxiko sto Rethimno ke tha ime eki ton Augusto tha xaro na peraso na sas do
Maria Iliopoulou
ornelious@yahoo.gr
Exo eksoxiko sto Rethimno ke tha ime eki ton Augusto tha xaro na peraso na sas do
Maria Iliopoulou
ornelious@yahoo.gr
ORNELIOUS- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/07/2010
Ornelious είναι πάνω από ενός έτους η αγγελία αυτή, και δεν ξέρω αν η Σιλβί μπαίνει στο φόρουμ πια, εγώ έχω σίγουρα πολλούς μήνες να τη δω. Έχει νομίζω κάποιο τηλέφωνο στην αρχή της αγγελίας, ίσως τηλεφωνικά να σε ενημερώσει αν έχει γατάκια τώρα.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Ρωσικη Μπλέ γατουλα...
» Πούπσυ... ΜΠΛΕ Θεά!
» Μπλε κούκλος!
» Ρωσσικο μπλε!!!!!!!!!!!!!!!!!
» ψαχνεται ρωσικη μπλε
» Πούπσυ... ΜΠΛΕ Θεά!
» Μπλε κούκλος!
» Ρωσσικο μπλε!!!!!!!!!!!!!!!!!
» ψαχνεται ρωσικη μπλε
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios