Ελπίδα
+36
Gatadministrator
vaso
cloud
ralou
gatoras
manto
marfot75
PENNYM
Βίκτωρ
Ασπρουλα
NiaR
Φωτεινή
ladycat
ZweeT_DReamZ
marestros
lyan_14
Ελένη
BokSurat
XIONIS
Kikiriki
thundercats
Silmaril
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
patousis
life
Μπομπογατο
Maro
M81
Βετούλι
Pepita
marmanga
Marcos
Chouzouris
Anatoli
ismini
Πούπσυ
40 απαντήσεις
Σελίδα 15 από 21
Σελίδα 15 από 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Απ: Ελπίδα
Πούπσυ έγραψε:Λοιπόν, η Λούσυ στη ψηλάφηση έδειξε κάτι να κρέμεται μέσα στην κοιλιά και ο γιατρός λέει ότι δεν είναι νεφρό. Υποψιάζεται το πάγκρεας. Έμεινε στο ιατρείο και το απόγευμα θα της κάνει υπέρηχο και εξετάσεις αίματος σε πρώτη φάση να δούμε. αν έχει παγκρεατίτιδα θα πρέπει να μείνει 3 μέρες μέσα με ορό, χωρίς να τρώει και να πίνει. παιδιά, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πεθάνει, ας είναι του δρόμου. Την έχουμε αγαπήσει...
Mην σκέφτεσαι έτσι Ελίζα μου.
Όλα θα πάνε καλά!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Όχι, δεν ξαναέχουν, τουλάχιστον η Πούπσυ δεν έχει τέτοια δείγματα..ismini έγραψε:Νομιζω έτσι ξαναέχουν οίστρο (αλλά δεν ειμαι σίγουρη)Πούπσυ έγραψε:Δεν ξέρω, γιατι δεν της αφαίρεσε τη μήτρα. Της έκανε ωοθηκεκτομή. Αυτό κάνουν εδώ.
ΤΙΠΟΤΑ δεν θα πάθει η Λουσυ....Μην ανησυχεις
Μερικές φορές γάτες και ανθρωποι αρωσταινουν, αλλά δεν σημαίνει οτι ειναι ολέθριο!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Αν εχεις χρονο ψάξε το λίγο στο διαδύκτιο και στα αγγλικά. Νομίζω οτι ειναι επικίνδυνη η αφαιρεση μόνο των ωοθηκών.
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Μου είπε ο γιατρός ότι δεν υπαρχει πρόβλημα, και ότι η μήτρα ατροφεί, αφού δεν παράγονται ωάρια. Τι να πω...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Αχ ρε παιδιά, αυτή η μέθοδος είναι τελείως ξεπερασμένη...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Βρήκα αυτο μετα από μια μικρη ερευνα:
Department of Small Animal Medicine and Clinical Biology, Faculty of Veterinary Medicine, Ghent University, Salisburylaan 133, B-9820 Merelbeke, Belgium. jan.declercq.vet@skynet.be
An unusual form of calicivirus dermatitis is described in two cats. Two fully vaccinated cats were re-admitted for anorexia and depression following routine ovariectomy. Signs of upper respiratory disease were not present. One cat subsequently showed painful necrosis of the incision wound, the other one developed dyspnoea with pleural effusion and discrete tongue ulcers. Intact pustular lesions confined to the surgically prepared abdomen appeared in both cats, respectively, on days 11 and 9. The histopathological diagnosis was panepidermal pustulosis and necrotizing dermatitis. Positive immunohistochemical staining consistent with feline calicivirus antigen was detected in epithelial cells within pustular lesions. The cats were treated with antibiotics and ketoprofen. The cat with progressive dyspnoea was euthanized. The clinical signs in the other cat rapidly and completely resolved following glucocorticoid therapy. It is hypothesized that the reported cases may represent a distinct calicivirus-induced pustular dermatitis following ovariectomy.
PMID: 16359307 [PubMed - indexed for MEDLINE]
Related articles
Pathologic, immunohistochemical, and electron microscopic findings in naturally occurring virulent systemic feline calicivirus infection in cats. Vet Pathol. 2004 May; 41(3):257-63.
[Vet Pathol. 2004]
Lethal outbreak of disease associated with feline calicivirus infection in cats. Vet Rec. 2006 Apr 22; 158(16):544-50.
[Vet Rec. 2006]A severe dual infection by feline panleukopenia virus and feline calicivirus in an adult cat. New Microbiol. 2004 Jan; 27(1):79-82.
[New Microbiol. 2004]
ReviewUpdate on feline calicivirus: new trends. Vet Clin North Am Small Anim Pract. 2003 Jul; 33(4):759-72.
[Vet Clin North Am Small Anim Pract. 2003]
ReviewFeline chlamydia and calicivirus infections. Vet Clin North Am Small Anim Pract. 2000 Sep; 30(5):1015-28.
[Vet Clin North Am Small Anim Pract. 2000]
» See reviews... | » See all...
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16359307
Η ανορεξία εμφανίστηκε και στη Λούσυ....
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μέθοδος ρε παιδιά ήμαρτον....
Department of Small Animal Medicine and Clinical Biology, Faculty of Veterinary Medicine, Ghent University, Salisburylaan 133, B-9820 Merelbeke, Belgium. jan.declercq.vet@skynet.be
An unusual form of calicivirus dermatitis is described in two cats. Two fully vaccinated cats were re-admitted for anorexia and depression following routine ovariectomy. Signs of upper respiratory disease were not present. One cat subsequently showed painful necrosis of the incision wound, the other one developed dyspnoea with pleural effusion and discrete tongue ulcers. Intact pustular lesions confined to the surgically prepared abdomen appeared in both cats, respectively, on days 11 and 9. The histopathological diagnosis was panepidermal pustulosis and necrotizing dermatitis. Positive immunohistochemical staining consistent with feline calicivirus antigen was detected in epithelial cells within pustular lesions. The cats were treated with antibiotics and ketoprofen. The cat with progressive dyspnoea was euthanized. The clinical signs in the other cat rapidly and completely resolved following glucocorticoid therapy. It is hypothesized that the reported cases may represent a distinct calicivirus-induced pustular dermatitis following ovariectomy.
PMID: 16359307 [PubMed - indexed for MEDLINE]
Related articles
Pathologic, immunohistochemical, and electron microscopic findings in naturally occurring virulent systemic feline calicivirus infection in cats. Vet Pathol. 2004 May; 41(3):257-63.
[Vet Pathol. 2004]
Lethal outbreak of disease associated with feline calicivirus infection in cats. Vet Rec. 2006 Apr 22; 158(16):544-50.
[Vet Rec. 2006]A severe dual infection by feline panleukopenia virus and feline calicivirus in an adult cat. New Microbiol. 2004 Jan; 27(1):79-82.
[New Microbiol. 2004]
ReviewUpdate on feline calicivirus: new trends. Vet Clin North Am Small Anim Pract. 2003 Jul; 33(4):759-72.
[Vet Clin North Am Small Anim Pract. 2003]
ReviewFeline chlamydia and calicivirus infections. Vet Clin North Am Small Anim Pract. 2000 Sep; 30(5):1015-28.
[Vet Clin North Am Small Anim Pract. 2000]
» See reviews... | » See all...
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16359307
Η ανορεξία εμφανίστηκε και στη Λούσυ....
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μέθοδος ρε παιδιά ήμαρτον....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ismini στις Πεμ Μάης 21, 2009 2:31 pm, 1 φορά
-
Mood :
Εδώ κάτω χαίρομαι μόνο και μόνο που έστω υπάρχει κτηνίατρος. Δεν έχω και πολλές επιλογές.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Δηλαδή, είναι και επικίνδυνη; Ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα πυομήτρας αργότερα. Λετε να μην ξέρει να κάνει την άλλη;Gatadministrator έγραψε:Αχ ρε παιδιά, αυτή η μέθοδος είναι τελείως ξεπερασμένη...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ελίζα δεν ξέρω τι να πω.... ολα παιζουν. Ψάξε το διαδυκτιακά στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και καλο θα ηταν να πάρεις και μια 2η γνώμη κτηνίατρου.
-
Mood :
Ισμήνη, δεν πολυκαταλαβαίνω τι παθανε οι γατούλες που μου έστειλες. Μετά από εγχείρηση τι έγινε;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Οπωσδήποτε πάρε αλλη γνώμη. Αν θέλεις μίλα τηλεφωνικά με Αίλουρο.
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Χοντρικά στο περιγράφω γιατι δεν εχω χρόνο: Η μια αρωστησε σοβαρα και της εγινε ευθανασία και η αλλη ανάρωσε επειτα από αντιβίωση.Πούπσυ έγραψε:Ισμήνη, δεν πολυκαταλαβαίνω τι παθανε οι γατούλες που μου έστειλες. Μετά από εγχείρηση τι έγινε;
-
Mood :
ismini έγραψε:It is hypothesized that the reported cases may represent a distinct calicivirus-induced pustular dermatitis following ovariectomy.
Τι σημαίνει αυτό; Η γάτα της περίπτωσης αυτής είχε εμφανίσει δερματίτιδα λόγω καλυκοϊού μετά την ωοθηκεκτομή;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Ελίζα μην σκέφτεσαι το κακό!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Όλα να πάνε καλά...
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
Κατ' αρχήν, περαστικά στη μικρή.
Κατα δεύτερον, ναι, απ' όσο ξέρω κι εγώ η ωοθηκεκτομή (την απλή περίδεση ωοθηκών δεν εννοείτε? Ή υπάρχει και τρίτη περίπτωση; ) είναι επικίνδυνη -όχι άμεσα όμως. Δηλαδή, μετά από καιρό, γιατί στην ουσία συνεχίζει να έχει οίστρο...
Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να την ανοίξει τώρα για να δει πάγκρεας κλπ, θα 'λεγα να δείτε την περίπτωση μήπως θα ήταν καλό να αφαιρέσει συνολικά -αλλά αυτό αν δεν επιβαρύνει παραπάνω το ζούδι, εννοείται.
Κατα δεύτερον, ναι, απ' όσο ξέρω κι εγώ η ωοθηκεκτομή (την απλή περίδεση ωοθηκών δεν εννοείτε? Ή υπάρχει και τρίτη περίπτωση; ) είναι επικίνδυνη -όχι άμεσα όμως. Δηλαδή, μετά από καιρό, γιατί στην ουσία συνεχίζει να έχει οίστρο...
Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να την ανοίξει τώρα για να δει πάγκρεας κλπ, θα 'λεγα να δείτε την περίπτωση μήπως θα ήταν καλό να αφαιρέσει συνολικά -αλλά αυτό αν δεν επιβαρύνει παραπάνω το ζούδι, εννοείται.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Eλίζα, αν ο μη γένοιτο το Λουσάκι χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία & φροντίδα μ' ό,τι αυτό συνεπάγεται, μην κωλώσεις, εμείς είμαστε δίπλα σου!! Αρκετά έχεις χαλάσει μόνη σου για να τους προσφέρεις αυτή τη μοναδική φροντίδα! Και όπως σου 'πε & η Βικ, ρώτα & τους Αίλουρους!
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
Νομίζω ότι τις αφαίρεσε. Αφού είδε ότι είχε αρχίσει και ο οίστρος!marmanga έγραψε:Κατ' αρχήν, περαστικά στη μικρή.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Με έλιωσες.Πούπσυ έγραψε:...παιδιά, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πεθάνει, ας είναι του δρόμου. Την έχουμε αγαπήσει...
So true...Πούπσυ έγραψε:Εδώ κάτω χαίρομαι μόνο και μόνο που έστω υπάρχει κτηνίατρος. Δεν έχω και πολλές επιλογές.
Κι εδώ τους έχουν πολλούς και γκρινιάζουν και από πάνω.
+1Βετούλι έγραψε:Eλίζα, αν ο μη γένοιτο το Λουσάκι χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία & φροντίδα μ' ό,τι αυτό συνεπάγεται, μην κωλώσεις, εμείς είμαστε δίπλα σου!! Αρκετά έχεις χαλάσει μόνη σου για να τους προσφέρεις αυτή τη μοναδική φροντίδα! Και όπως σου 'πε & η Βικ, ρώτα & τους Αίλουρους!
Μην ανησυχείς πάντως! Όλα θα πάνε καλά! Καταρχήν το πήρες αμέσως χαμπάρι και δεύτερον ότι κι αν είναι, δεν θα τ' αφήσουμε έτσι. Κάνε ότι σου είπαν και τα παδιά πιο πάνω!
Α, και μόνο θετικές σκέψεις!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Εννοείται, Ελίζα μου, πως για οτιδήποτε χρειαστεί μη διστάσεις στιγμή να μας πεις!
Κι όσο για το ότι την έχετε αγαπήσει, λες να μην το 'χουμε καταλάβει;;;!!!
Τόσο άγχος έχεις τραβήξει γι' αυτήν και τα/το μωρά/ό της. Απ' τ' αλώνια στα καλύτερα μπαλκόνια βρέθηκε το Λουσάκι!
Κι όσο για το ότι την έχετε αγαπήσει, λες να μην το 'χουμε καταλάβει;;;!!!
Τόσο άγχος έχεις τραβήξει γι' αυτήν και τα/το μωρά/ό της. Απ' τ' αλώνια στα καλύτερα μπαλκόνια βρέθηκε το Λουσάκι!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Εχουμε νεα??
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
όΧΙ ακόμα. περιμένω τηλέφωνο του γιατρού.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:όΧΙ ακόμα. περιμένω τηλέφωνο του γιατρού.
μηπως να παρεις εσυ? (βαλε εδω ενα φατσακι να τρωει τα νυχια του αγχωμενο)
-
Mood :
ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΣΧΗΜΑ.
ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ-ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ,ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ;-ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΟΜΗΤΡΕΣ
Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ ΕΤΣΙ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΣΤΑ 6 ΤΗΣΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΥΟΜΗΤΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΟΓΚΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΠΟΝΙ ΑΡΓΟΥΣ!!
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ-ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ,ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ;-ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΟΜΗΤΡΕΣ
Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ ΕΤΣΙ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΣΤΑ 6 ΤΗΣΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΥΟΜΗΤΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΟΓΚΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΠΟΝΙ ΑΡΓΟΥΣ!!
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
τα νέα δεν είναι καλά. Η λιπάση για το πάγκρεας βγήκε καλή, αλλά έχει πάρα πολλά λευκά και ο γιατρός υποψιάζεται λοιμώδη περιτονίτιδα. Στον υπέρηχο και στην ακτινογραφία, βγήκε μια σκιά στην κοιλιά. Θα της κάνει και βιοχημικές να δούμε. Η ΛΟύσυ θα μείνει το βράδυ στο ιατρείο με ορό. Και σε άλλο γιατρό να την πάω θα πρέπει να αρχίσω από την αρχή τις εξετάσεις. Τουλάχιστον ο γιατρός αυτός ξέρει το ιστορικό της. ΜΟυ έσωσε την Πούπσυ το καλοκαίρι από βέβαιο θάνατο.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Αχ την καημενουλα ταλαιπωρειται... Ελπιζω τα αποτελεσματα να ειναι καλα και να μην ειναι αυτο που λες.Ξερεις τι σκεφτομαι?Μηπως αυτη η σκια ειναι τιποτα υπολλειματα απο την γεννα που δεν αποβληθηκαν?Μπορει να λεω βλακειες αλλα μηπως ειναι κατι τετοιο?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
κι αν εχει περιτονιτιδα τι σημαινει?
-
Mood :
Είναι κάτι που παθαίνουν οι γάτες που δεν έχουν εμβολιαστεί γι αυτό. της πούπσυ της έχει κάνει ένα εμβόλιο από τη μύτη. Αν είναι τέτοιο, το έχει πάρει από το δρόμο. Νομίζω ότι την ελπίδα θα επιδιώξω να τη δώσω στην Αθήνα, να έχει σίγουρα καλύτερη περίθαλψη.marestros έγραψε:κι αν εχει περιτονιτιδα τι σημαινει?
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Δεν νομίζω γιατί τόσο καιρό ήταν καλα.Anatoli έγραψε:Αχ την καημενουλα ταλαιπωρειται... Ελπιζω τα αποτελεσματα να ειναι καλα και να μην ειναι αυτο που λες.Ξερεις τι σκεφτομαι?Μηπως αυτη η σκια ειναι τιποτα υπολλειματα απο την γεννα που δεν αποβληθηκαν?Μπορει να λεω βλακειες αλλα μηπως ειναι κατι τετοιο?
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
ελπιζω να πανε ολα καλα. παντως μπορεις τηλεφωνικα να ζητησεις καποια γνωμη απο αλλον κρηνιατρο. οσο και να εμπιστευεσαι την γιατρο σου μια δευτερη γνωμη μπορει να βοηθησει.
-
Mood :
Ωχ γμτ περαστικά... Σε αυτο που προτεινε το Βετούλι +1 κι εγω!
-
Mood :
Μακάρι να ΜΗΝ είναι λοιμώδης περιτονίτιδα... Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή...
Επίσης, μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο ότι το γατί αρρώστησε μετά τη στείρωση... Δεν μου φαίνεται τόσο τυχαίο.
Μήπως έγινε μαλακία και τώρα λέει αυτό?
Επίσης, μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο ότι το γατί αρρώστησε μετά τη στείρωση... Δεν μου φαίνεται τόσο τυχαίο.
Θα πάρω αύριο τηλέφωνο. Στην Αθήνα. Εδώ δεν έχω και πολλές επιλογές. Στο παρελθόν που είχα πάει την Πούπσυ στο δεύτερο γιατρό, μου είπε ότι είναι δύσκολο να κάνει διάγνωση σε γατούλα που ζει στο δρόμο και δεν ξέρει το ιστορικό της κλπ.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Μετά τη στείρωση η γατούλα ήταν καλά, και η τομή κλείνει πολύ καλά. Δεν ξέρω. Οι γιατροί εδώ, μη νομίζετε ότι έχουν και τόσα περιστατικά, πόσο μάλλον με γάτες. οι περισσότεροι έχουν σκύλους. Δεν ξέρω.... μου έχουν κοπεί τα πόδια.Gatadministrator έγραψε:Μακάρι να ΜΗΝ είναι λοιμώδης περιτονίτιδα... Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Σελίδα 15 από 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Παρόμοια θέματα
» Ζητείται ελπίδα....
» Μια ελπίδα για το Buddy μου...!!!
» Χαρίζεται η τριανταφυλλένια Ελπίδα
» Χαρίζεται η χουρχούρω Ελπίδα
» Ελπίδα, ψάχνει τον άνθρωπο της!
» Μια ελπίδα για το Buddy μου...!!!
» Χαρίζεται η τριανταφυλλένια Ελπίδα
» Χαρίζεται η χουρχούρω Ελπίδα
» Ελπίδα, ψάχνει τον άνθρωπο της!
Σελίδα 15 από 21
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios