ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
+14
PENNYM
Catlovers
Nickpes
Pepita
Silmaril
Maro
Marcos
mandeson
BokSurat
moukelis
patousis
marmanga
Πούπσυ
ladycat
18 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Καλησπέρα!
Θερμή παράκληση!!! Όποιος μπορεί να προσφέρει έστω και λίγων ημερών φιλοξενία γι' αυτές τις ψυχούλες , υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη, ο άνθρωπος που τα φιλοξενεί στην πυλωτή της πολυκατοικίας του θα φύγει για μερικές μέρες και υπάρχει κίνδυνος να πεταχτούν πάλι στα σκουπίδια!!! Πραγματικά βοήθεια! Θα βρουν σίγουρα σπιτάκι αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να προωθηθεί η αγγελιούλα τους οπότε έστω και για φιλοξενία λίγες μέρες θα είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια!
Επικοινωνία στα τηλέφωνα του κυρίου στην αγγελία ή στο quatrereines@gmail.com
ΑΠό καρδιάς ευχαριστίες!
ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟ-ΚΟΥΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...... ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΪ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ
ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΪΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ...ΛΕΙΠΑΝΕ!! ΜΕΤΑ, ΑΚΟΥΣΕ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ "ΚΑΛΟΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.... ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ -ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ-!!
Κ. ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: 210-4811 470 & 6937-772 519 ή quatrereines@gmail.com
Θερμή παράκληση!!! Όποιος μπορεί να προσφέρει έστω και λίγων ημερών φιλοξενία γι' αυτές τις ψυχούλες , υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη, ο άνθρωπος που τα φιλοξενεί στην πυλωτή της πολυκατοικίας του θα φύγει για μερικές μέρες και υπάρχει κίνδυνος να πεταχτούν πάλι στα σκουπίδια!!! Πραγματικά βοήθεια! Θα βρουν σίγουρα σπιτάκι αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να προωθηθεί η αγγελιούλα τους οπότε έστω και για φιλοξενία λίγες μέρες θα είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια!
Επικοινωνία στα τηλέφωνα του κυρίου στην αγγελία ή στο quatrereines@gmail.com
ΑΠό καρδιάς ευχαριστίες!
ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟ-ΚΟΥΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...... ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΪ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ
ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΪΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ...ΛΕΙΠΑΝΕ!! ΜΕΤΑ, ΑΚΟΥΣΕ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ "ΚΑΛΟΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.... ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ -ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ-!!
Κ. ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: 210-4811 470 & 6937-772 519 ή quatrereines@gmail.com
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Απ: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ladycat έγραψε:Καλησπέρα!
ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ...ΛΕΙΠΑΝΕ!!
Κάτι μου θυμίζει...
Μακάρι να έμενα κοντά να τα έπαιρνα...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Αχ, τι πανέμορφα!!!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Θα τον παρω τηλ αυριο μηπως και μπορω να του βρω εγω μια λυση, οχι σε μενα, αλλα καπου αλλου...
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
Α, ρε Βασίλη!
-
Mood :
Το γκριζακι με το "μενταγιον" υιοθετηθηκε.Μενει το γκριζοασπρο,το οποιο ειναι ολοϊδιο με την αδερφη του Σειριου.
Μπράβοοοο!!!!
(Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας αυτό με το μενταγιόν, σκέφτηκα προς στιγμήν να χρησιμοποιήσω λίγη από την άσπρη λαδομπογιά που έχω για να "διορθώσω" την Σουσουράδα...
(Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας αυτό με το μενταγιόν, σκέφτηκα προς στιγμήν να χρησιμοποιήσω λίγη από την άσπρη λαδομπογιά που έχω για να "διορθώσω" την Σουσουράδα...
-
Mood :
ρε παιδιά... ΠΜ γμτ!!!!
ΕΓΩ μπορώ να τα φιλοξενήσω! θα στείλω τωρα e-mail να συνενοηθούμε, γιατί δεν έχω τρόπο να πάω να τα πάρω σήμερα γιατί έχω εργάτες στο σπίτι, δεν μπορώ να φύγω, φτιάχνουμε την πλακόστρωση στην αυλή!
ΕΓΩ μπορώ να τα φιλοξενήσω! θα στείλω τωρα e-mail να συνενοηθούμε, γιατί δεν έχω τρόπο να πάω να τα πάρω σήμερα γιατί έχω εργάτες στο σπίτι, δεν μπορώ να φύγω, φτιάχνουμε την πλακόστρωση στην αυλή!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
ελισσαβετ να σου πω οτι εσενα σκεγφτηκα αμεσως αλλα ηθελα να σε παρω τηλ να σε ρωτησω
-
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Mood :
BokSurat έγραψε:ρε παιδιά... ΠΜ γμτ!!!!
Καλή σας μέρα και έναν όμορφο μήνα σε όλους!
Ελισάβετ, μόλις έλαβα το μήνυμά σου και σου απαντούσα, έλαβα και το μήνυμα της Φρόσως ότι βρέθηκε άτομο να τα φιλοξενήσει! Ο Μάιος κατέφθασε με αισιόδοξες και ελπιδοφόρες ειδήσεις, να είστε καλά, σας ευχαριστώ θερμά! Όπως είπα και στην Ελισάβετ, ενημέρωσα την κοπέλα που επικοινωνεί με τον κύριο που τα έσωσε, (εγώ απλά κάνω τη διαμεσολάβηση), και της έδωσα το τηλέφωνο της Ελισάβετ για να συνεννοηθούν τα της μεταφοράς!
Δωρούλα, υιοθετήθηκε και δεύτερο από τα τρία; Δηλαδή, έχει μείνει ένα μόνο; Μακάρι, μακάρι, διότι με τρεχάματα και την τρέλα δεν ενημερώθηκα!!!!Και αυτό το σταχτοασπρούλη με τη ροζ μυτούλα είναι τέλειο το ευλογημένο!!!
Από καρδιάς σας ευχαριστώ, κορίτσια!!!!
mandeson- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 15
Motto : Animals are far more noble and undeniably superior than any man walking on this planet
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2008
Mood :
Όχι, τα δύο παραμένουν ως έχουν, μόνο το ένα γατάκι που δεν είναι στη φωτογραφία έχει υιοθετηθεί...Ήταν αρχικά τρία...
mandeson- Kitten
-
Motto : Animals are far more noble and undeniably superior than any man walking on this planet
Mood :
στις 6 έχω ραντεβού να πάρω τα γατάκια! για όποιον θέλει να τα δει σας προσκαλώ στο σπίτι της Δόμνας που έχουμε να κάνουμε μια δουλίτσα. κοίτα θράσος ε... σας προσκαλώ λες και είναι το σπίτι μου
όσοι θα είστε μαζί της και θα ψάχνετε για την μπουμπού και τον Λουκουμά μάλλον θα τα δείτε κιόλας!
μόλις φύγαν οι εργάτες από την αυλή, πάει ο Νίκος να φτιάξει κάτι να φάμε, εγώ να καθαρίσω λίγο το σπίτι και μόλις φάμε θα φύγουμε για Γλυφάδα!
όσοι θα είστε μαζί της και θα ψάχνετε για την μπουμπού και τον Λουκουμά μάλλον θα τα δείτε κιόλας!
μόλις φύγαν οι εργάτες από την αυλή, πάει ο Νίκος να φτιάξει κάτι να φάμε, εγώ να καθαρίσω λίγο το σπίτι και μόλις φάμε θα φύγουμε για Γλυφάδα!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
Ελισάβετ είσαι καταπλητική! Εγώ θα σου το ξαναπώ, δεν έχω λόγια και σε ευχαριστώ από καρδιάς! Με ενημέρωσε και η άλλη διαμεσολαβήτρια ότι κανονίστηκε το ραντεβού διότι είχα ψιλοαγχωθεί Αν δεν κάνω λάθος, Μπουμπού και Λουκουμά τα έβγαλες ή πρόκειται για άλλα γατάκια; Ρωτώ διότι δεν είχαν όνομα και ήθελα να σου ζητήσω να τα βαφτίσεις εσύ αφού θα είσαι η προσωρινή μαμά τους ώστε να μπουν και στη νέα αγγελία που θα συνταχθεί!
Και πάλι χίλια ευχαριστώ και όλες οι ευχές του κόσμου μαζί σου!!!! Θα είμαστε σε επαφή!
Και πάλι χίλια ευχαριστώ και όλες οι ευχές του κόσμου μαζί σου!!!! Θα είμαστε σε επαφή!
mandeson- Kitten
-
Mood :
γεια σου ρε ελλισαβετ ψυχαρα
-
Mood :
Ελισάβετ,
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
mandeson έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, Μπουμπού και Λουκουμά τα έβγαλες ή πρόκειται για άλλα γατάκια; Ρωτώ διότι δεν είχαν όνομα και ήθελα να σου ζητήσω να τα βαφτίσεις εσύ αφού θα είσαι η προσωρινή μαμά τους ώστε να μπουν και στη νέα αγγελία που θα συνταχθεί!
μόλις τα πάρω στα χέρια μου και δω αν είναι αγοράκια ή κοριτσάκια ή ενα και ένα, θα του βγάλω ονόματα. μπουμπου και λουκουμα λένε 2 γατούλες που χάθηκαν στην Γλυφάδα από 2 μέλη του γατόσπιτου.
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
μπουμπου κ λουκουμας ειναι 2 γατοσπιτογατακια που χαθηκαν κ ψαχνουμε να τα βρουμεmandeson έγραψε:Ελισάβετ είσαι καταπλητική! Εγώ θα σου το ξαναπώ, δεν έχω λόγια και σε ευχαριστώ από καρδιάς! Με ενημέρωσε και η άλλη διαμεσολαβήτρια ότι κανονίστηκε το ραντεβού διότι είχα ψιλοαγχωθεί Αν δεν κάνω λάθος, Μπουμπού και Λουκουμά τα έβγαλες ή πρόκειται για άλλα γατάκια; Ρωτώ διότι δεν είχαν όνομα και ήθελα να σου ζητήσω να τα βαφτίσεις εσύ αφού θα είσαι η προσωρινή μαμά τους ώστε να μπουν και στη νέα αγγελία που θα συνταχθεί!
-
Mood :
Μολις τα παρετε στα χερια σας, ετοιμαστειτε για υιοθεσια.
Περιμενω αυριο μια απαντηση και υπαρχει περιπτωση να σας τα ζητησω εγω πριν μπουνε κ'αν σε αγγελια...
Περιμενω αυριο μια απαντηση και υπαρχει περιπτωση να σας τα ζητησω εγω πριν μπουνε κ'αν σε αγγελια...
-
Mood :
α ρε πατουσακο γιαυτο σε αγαπησα μακια
-
Mood :
patousis έγραψε:Μολις τα παρετε στα χερια σας, ετοιμαστειτε για υιοθεσια.
Ε αυτό πια, για ένα απαισόδοξο άτομο σαν και του λόγου μου, είναι θαύμα από τα λίγα!!! Εύχομαι με όλη μου την ψυχή αυτές οι ταλαίπωρες ψυχούλες να βρουν μία όμορφη γατόφιλη οικογένεια που θα τους προσφέρει ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον και όλη την αγάπη του κόσμου για να ξεχάσουν τους εχθρικούς δρόμους και το ύπουλο σκοτάδι των σκουπιδιών!
Patousi, αν είναι, γράψε εδώ ή/και στο quatrereines@gmail.com όταν έχεις νεότερα για να ειδοποιήσω και την άλλη κοπέλα με την οποία έχουμε αναλάβει το θέμα της αγγελίας τους!
Ο Μάιος που ήρθε αισιόδοξος εύχομαι να οδηγήσει πίσω στο σπιτάκι τους την Μπουμπού και τον Λουκουμάκο!
mandeson- Kitten
-
Mood :
Ετσι και υιοθετηθούν αμέσως και αυτά τα γατάκια (καθόλου απίθανο τέτοια απίστευτα κουκλιά που είναι) θα είμαι σίγουρη ότι η φιλοξενία της Ελισάβετ έχει κάτι το μαγικό!!!!!
Βασίλη!!
Μικρή μου
(Αν μείνουν παραπάνω από 20 ώρες βέβαια, βλέπω τον Νίκο να 'χει πάλι μερικές δυσκολίες 'αποχωρισμού... )
Βασίλη!!
Μικρή μου
(Αν μείνουν παραπάνω από 20 ώρες βέβαια, βλέπω τον Νίκο να 'χει πάλι μερικές δυσκολίες 'αποχωρισμού... )
-
Mood :
Εγω μια απλη επιβεβαιωση περιμενω...
Και μετα αναλογα την δικη μου... παραγωγη, ισως σκασω και αλλη βομβα...
Και μετα αναλογα την δικη μου... παραγωγη, ισως σκασω και αλλη βομβα...
-
Mood :
Παρακαλώ την διεύθυνση να βρεί κατάλληλο τίτλο για την Ελισάβετ.
Επίσης, καλά ρε Βασίλη με διακόσια μωρά δικά σου κανονίζεις να δοθούν κι άλλα;;;;;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Τα μικρά είναι πανέμορφα! Συναντήσαμε την Ελισάβετ με τον Νίκο στη Γλυφάδα και μόλις τα είχαν πάρει!
Ο Νίκος δεν θέλει και πολλά για να τα κρατήσουν!
Ο Νίκος δεν θέλει και πολλά για να τα κρατήσουν!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Marcos έγραψε:
Παρακαλώ την διεύθυνση να βρεί κατάλληλο τίτλο για την Ελισάβετ.
Επίσης, καλά ρε Βασίλη με διακόσια μωρά δικά σου κανονίζεις να δοθούν κι άλλα;;;;;
Τα δικα μου δηλαδη της Sushi και της Σασσυ, θα τα κρατησω. Τα αλλα , αν ερθουν απο την ... γειτονια μου, θα τα προωθησω , εφοσον υπαρχει ζητηση. Καλυτερα να δινονται γατια που ειναι σε χειροτερη κατασταση. Εδω, εχουμε χωρο και δεν υπαρχει πιεση
-
Mood :
Τι να πω....
-
Mood :
Βασίλη, τι να πω.... :silent:
-
Mood :
Ολοι οι καλοι χωρανε , εδω. Βολταρουν συνεχεια, τρεχουν...
Το καλοκαιρι ειναι εξω /μεσα...
Το χειμωνα εχουμε ενα θεματακι, το παλευουμε ομως..
Ε, για γιατρους τωρα.. ξερετε... σαν να εχω συμβαση ειναι....
-
Mood :
patousis έγραψε:Ολοι οι καλοι χωρανε , εδω. Βολταρουν συνεχεια, τρεχουν...
Τώρα έχεις και παράρτημα στο Μαρούσι...
-
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ελισάβετ και Νίκο...τα λόγια είναι περιττά...
Βασίλη το ίδιο ισχύει και για σένα...
Κουκλάκια τα γατόνια πάντως...Δεν θ' αργήσουν να βρουν σπιτι!
(Άλλωστε κι αυτοί που παίρνουν για τη μικρή Χαρά παραπέμπονται εδω για να θαυμάσουν τις γατοψυχούλες που έχουμε και να διαλέξουν αυτή που θα μιλήσει στην καρδιά τους...)
Βασίλη το ίδιο ισχύει και για σένα...
Κουκλάκια τα γατόνια πάντως...Δεν θ' αργήσουν να βρουν σπιτι!
(Άλλωστε κι αυτοί που παίρνουν για τη μικρή Χαρά παραπέμπονται εδω για να θαυμάσουν τις γατοψυχούλες που έχουμε και να διαλέξουν αυτή που θα μιλήσει στην καρδιά τους...)
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Ελισσαβετ Νικο ειστε απιστευτα παιδια
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
το λοιπόν καλησπέρα!
στην φωτογραφία που υπάρχει ΕΔΩ η θυληκιά είναι η ασπρογκριζούλα, ο αρσενικός είναι ένας μαυρόγατος με ελαζιστότατο άσπρο στο στήθος και στην κοιλιά (ούτε που πολυφαίνεται βασικά) το άλλο το γατούνι που έχει εδώ στην φωτογραφία μάλλον είναι το τρίτο της υπόθεσης που έχει ήδη δωθεί.
ονόματα δεν έχω καταφέρει να βρω... όχι ότι έψαξα και πολύ βασικά, καθώς δεν έχω πάνω από 2 ώρες που μπήκα σπίτι με τα γατιά... μέχρι να τα φτιάξω στο δωμάτιό τους... να τους κάνω το κρεβάτι τους, να φάνε, να, να, να... πέρασε η ώρα.
τα συμπεράσματα είναι 2. την ηλικία τους την υπολογίζω περίπου στις 6 εβδομάδες, και ο μαυρούκος επειδή είναι λίγο πιο τσαμπουκάς (όρμησε στην σκύλα), μάλλον είναι λίγο πιο μεγάλος από την θυληκιά... Επίσης πολύ τσαμπουκάς είναι και στο φαγητό του, δεν αφήνει τηαν αδερφή του να φάει από το ίδιο πιατάκι αν δεν έχει πρώτα τελειώσει αυτός το φαγητό του, αλλά τι περιμένεις άνδρες μωρέ!!!
Φωτογραφίες έχω βγάλει και θα προσπαθήσω να ανεβάσω αύριο (αν έχω τον χρόνο), ή αλλιώς κυριακή στα σίγουρα!
έχουμε κάνει τσισάκια και κακάκια και είναι φυσιολογικότατα! Α, επίσης είναι πανέξυπνα, ειδικά η θυλικιά τα πιάνει ΟΛΑ με την μία... αφου έφαγε και μύρσε ολόκληρο το δωμάτιό τους, μετά άρχισε να πλένει τα πατουσάκια της, και μόλις τελειωσε την πήρα και την έβαλα στο λεκανάκι με την άμμο και της έκανα με το πόδι της να καταλάει ότι σκάβεται αυτό το πράγμα... και το έσκαψε μέχρι που βρήκε πάτο μόνη της... μετά έσκαψε και από την άλλη και τα έκανε! ο άλλος είναι λίγο γκάου, αλλά τελικά κατάφερε και αυτός να καταλάβει σε τι εξηπηρετεί η άμμος και η αμμολεκάνη
αυτά τα νέα μας προς το παρών! αντε πάω για νανάκια γιατί δεν την παλέυω άλλο... κουτουλάω! έχουμενα ξυπνήσουμε και στις 7 αύριο να πάμε αεροδρόμιο να παραλάβουμε πακέτο από την Κρήτη για τον αγώνα αύριο τα παιδιά που θα φιλοξενήσουμε! Η κοπέλα αυτή που έρχεται να μείνει σπίτι είναι η κοπέλα που βρήκε την santa στον σκουπιδοντενεκέ και μου την έφερε πέρσι στα γεννέθλιά μου δώρο
patousi, εύχομαι σε θετική απάντηση από εκεί που περιμένεις, αλλά ας γίνει και αργά και όχι τόσο άμεσα δεν με ενοχλεί, τα έχω λατρέψει τα μικρούλια... ε, ένα πρόβλημα με τον Νίκο το έχω βασικά... και αν τους βγάλουεμ και όνομα τελικά θα το έχω σε μεγαλύτερο βαθμό, αλλά οκ, νομίζω θα καταλάβει!
υγ: παρακαλώ την διεύθυνση να μην μου αλλάξει το χρωματάκι μου! Το λατρεύω αυτό το χρώμα, και δεν θέλω τίτλους και υπότιτλους για κάτι που κάνω επειδή μου αρέσει να το κάνω από την στιγμή που μπορώ να το κάνω! Ευχαριστώ!
στην φωτογραφία που υπάρχει ΕΔΩ η θυληκιά είναι η ασπρογκριζούλα, ο αρσενικός είναι ένας μαυρόγατος με ελαζιστότατο άσπρο στο στήθος και στην κοιλιά (ούτε που πολυφαίνεται βασικά) το άλλο το γατούνι που έχει εδώ στην φωτογραφία μάλλον είναι το τρίτο της υπόθεσης που έχει ήδη δωθεί.
ονόματα δεν έχω καταφέρει να βρω... όχι ότι έψαξα και πολύ βασικά, καθώς δεν έχω πάνω από 2 ώρες που μπήκα σπίτι με τα γατιά... μέχρι να τα φτιάξω στο δωμάτιό τους... να τους κάνω το κρεβάτι τους, να φάνε, να, να, να... πέρασε η ώρα.
τα συμπεράσματα είναι 2. την ηλικία τους την υπολογίζω περίπου στις 6 εβδομάδες, και ο μαυρούκος επειδή είναι λίγο πιο τσαμπουκάς (όρμησε στην σκύλα), μάλλον είναι λίγο πιο μεγάλος από την θυληκιά... Επίσης πολύ τσαμπουκάς είναι και στο φαγητό του, δεν αφήνει τηαν αδερφή του να φάει από το ίδιο πιατάκι αν δεν έχει πρώτα τελειώσει αυτός το φαγητό του, αλλά τι περιμένεις άνδρες μωρέ!!!
Φωτογραφίες έχω βγάλει και θα προσπαθήσω να ανεβάσω αύριο (αν έχω τον χρόνο), ή αλλιώς κυριακή στα σίγουρα!
έχουμε κάνει τσισάκια και κακάκια και είναι φυσιολογικότατα! Α, επίσης είναι πανέξυπνα, ειδικά η θυλικιά τα πιάνει ΟΛΑ με την μία... αφου έφαγε και μύρσε ολόκληρο το δωμάτιό τους, μετά άρχισε να πλένει τα πατουσάκια της, και μόλις τελειωσε την πήρα και την έβαλα στο λεκανάκι με την άμμο και της έκανα με το πόδι της να καταλάει ότι σκάβεται αυτό το πράγμα... και το έσκαψε μέχρι που βρήκε πάτο μόνη της... μετά έσκαψε και από την άλλη και τα έκανε! ο άλλος είναι λίγο γκάου, αλλά τελικά κατάφερε και αυτός να καταλάβει σε τι εξηπηρετεί η άμμος και η αμμολεκάνη
αυτά τα νέα μας προς το παρών! αντε πάω για νανάκια γιατί δεν την παλέυω άλλο... κουτουλάω! έχουμενα ξυπνήσουμε και στις 7 αύριο να πάμε αεροδρόμιο να παραλάβουμε πακέτο από την Κρήτη για τον αγώνα αύριο τα παιδιά που θα φιλοξενήσουμε! Η κοπέλα αυτή που έρχεται να μείνει σπίτι είναι η κοπέλα που βρήκε την santa στον σκουπιδοντενεκέ και μου την έφερε πέρσι στα γεννέθλιά μου δώρο
patousi, εύχομαι σε θετική απάντηση από εκεί που περιμένεις, αλλά ας γίνει και αργά και όχι τόσο άμεσα δεν με ενοχλεί, τα έχω λατρέψει τα μικρούλια... ε, ένα πρόβλημα με τον Νίκο το έχω βασικά... και αν τους βγάλουεμ και όνομα τελικά θα το έχω σε μεγαλύτερο βαθμό, αλλά οκ, νομίζω θα καταλάβει!
υγ: παρακαλώ την διεύθυνση να μην μου αλλάξει το χρωματάκι μου! Το λατρεύω αυτό το χρώμα, και δεν θέλω τίτλους και υπότιτλους για κάτι που κάνω επειδή μου αρέσει να το κάνω από την στιγμή που μπορώ να το κάνω! Ευχαριστώ!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
μπραβο κοριτσακι μου
-
Mood :
-
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Μια μικρη βοηθεια.?!
» Μια μικρή κουμπότρυπα!
» ΜΙΚΡΗ-ΣΚΥΛΟΣ
» Βοηθεια βοηθεια!! Πως μπορω να συγκεντρωσω λεφτα για στειρωση αδεσποτων στην μυκονο?
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Μια μικρή κουμπότρυπα!
» ΜΙΚΡΗ-ΣΚΥΛΟΣ
» Βοηθεια βοηθεια!! Πως μπορω να συγκεντρωσω λεφτα για στειρωση αδεσποτων στην μυκονο?
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios