Μερικές ερωτήσεις
+16
Anatoli
dimitra_mel
Λιαννα
siba
Silmaril
Chouzouris
marestros
Πούπσυ
ismini
Marcos
Maro
M81
marmanga
PENNYM
patousis
Platanis
20 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μερικές ερωτήσεις
Χαίρετε,
Μόλις σήμερα βρήκα ένα γκρι γατάκι, γύρω στα 12-15 εκ. μήκος στα χόρτα.Ένα παιδάκι μου είπε ότι ήταν δικό τους, αλλά επειδή γέννησε πολλά η γάτα τους, αυτό το πετάξανε...
Απορίες, λοιπόν, επειδή δεν είχα γάτα ως τώρα:
1)Τί το ταϊζω και πώς;Κάθε πότε;Νερό;Προς το παρόν του έδωσα χλιαρό γάλα με σύριγγα...
2)Μέχρι να αρχίσουν να καθαρίζονται μόνα τους, τα καθαρίζει η μαμά τους;Τώρα που δεν υπάρχει μαμά, εγώ τί κάνω;
3)Εχω μια κουταβίνα 4μιση μηνών, τεριέ με γκριφόν, από τον δρόμο κι αυτή.Μυρίσανε μουσούδες και την βλέπω καλή την σχέση.Να τα αφήνω μαζί ή όχι ακόμη;
4)Το γατάκι το έχω σε ένα κουτί από παππούτσια-είναι ΟΚ;
5)Πρέπει να γίνουν τυχόν εξετάσεις;
Σας ευχαριστώ!
Μόλις σήμερα βρήκα ένα γκρι γατάκι, γύρω στα 12-15 εκ. μήκος στα χόρτα.Ένα παιδάκι μου είπε ότι ήταν δικό τους, αλλά επειδή γέννησε πολλά η γάτα τους, αυτό το πετάξανε...
1)Τί το ταϊζω και πώς;Κάθε πότε;Νερό;Προς το παρόν του έδωσα χλιαρό γάλα με σύριγγα...
2)Μέχρι να αρχίσουν να καθαρίζονται μόνα τους, τα καθαρίζει η μαμά τους;Τώρα που δεν υπάρχει μαμά, εγώ τί κάνω;
3)Εχω μια κουταβίνα 4μιση μηνών, τεριέ με γκριφόν, από τον δρόμο κι αυτή.Μυρίσανε μουσούδες και την βλέπω καλή την σχέση.Να τα αφήνω μαζί ή όχι ακόμη;
Σας ευχαριστώ!
Platanis- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/05/2009
Απ: Μερικές ερωτήσεις
https://www.gatospito.com/forum-f9/topic-t2906.htm
Αν διαβασεις αυτο θα καλυψεις πολλες απο τις αποριες σου...
1. Γαλα ειδικο για μικρες γατες απο pet shop σε σκονη , οχι γαλα κανονικο, με τιποτε. Θα του προκαλεσει διαροιες. Ταισμα θα σου πουνε και αλλοι εδω μεσα, αλλα διαβασε καλυτερα εκεινο το thread
2. Διαβασε το thread εκεινο
3. Αν το σκυλι σου δεν εχει προβλημα ολα οκ. Το σκυλι σου πρεπει να τσεκαρεις και αν παει να κανει κατι να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν πρεπει. Θα γινουν οι καλυτεροι φιλοι μετα
4. Το κουτι οκ ειναι, βρες καλυτερα ενα μεγαλυτερο
5. Αργοτερα, αλλα και μια επισκεψη σε κτηνιατρο δε βλαπτει
Αν διαβασεις αυτο θα καλυψεις πολλες απο τις αποριες σου...
1. Γαλα ειδικο για μικρες γατες απο pet shop σε σκονη , οχι γαλα κανονικο, με τιποτε. Θα του προκαλεσει διαροιες. Ταισμα θα σου πουνε και αλλοι εδω μεσα, αλλα διαβασε καλυτερα εκεινο το thread
2. Διαβασε το thread εκεινο
3. Αν το σκυλι σου δεν εχει προβλημα ολα οκ. Το σκυλι σου πρεπει να τσεκαρεις και αν παει να κανει κατι να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν πρεπει. Θα γινουν οι καλυτεροι φιλοι μετα
4. Το κουτι οκ ειναι, βρες καλυτερα ενα μεγαλυτερο
5. Αργοτερα, αλλα και μια επισκεψη σε κτηνιατρο δε βλαπτει
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
https://www.gatospito.com/forum-f1/topic-t3055.htm
https://www.gatospito.com/forum-f9/topic-t3075.htm
Καλοσώρησες στην παρέα μας. Εγώ δεν είμαι η πλέον ειδικός σε θέματα μωρών γατιών, αλλά στα παραπάνω θέματα θα πάρεις όλες σου τις απάντήσεις.
Επισής διάβασε και εδώ
αλλά και για οποιαδήποτε απορία και αν έχεις ευχαρίστως θα σου απαντήσουμε. Καλό θα ήταν να έβαζες και μία΄φώτο από το γατάκι, για να καταλάβουμε για τι ηλικία μιλάμε.
Όσο για την συμβίωση γάτας σκύλου μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς η γατα μου συμβιώνει με 2 σκύλους μέσα στο σπίτι.
Καλοσώρησες στην παρέα μας. Εγώ δεν είμαι η πλέον ειδικός σε θέματα μωρών γατιών, αλλά στα παραπάνω θέματα θα πάρεις όλες σου τις απάντήσεις.
Επισής διάβασε και εδώ
αλλά και για οποιαδήποτε απορία και αν έχεις ευχαρίστως θα σου απαντήσουμε. Καλό θα ήταν να έβαζες και μία΄φώτο από το γατάκι, για να καταλάβουμε για τι ηλικία μιλάμε.
Όσο για την συμβίωση γάτας σκύλου μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς η γατα μου συμβιώνει με 2 σκύλους μέσα στο σπίτι.
PENNYM- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΚΟΡΥΦΗ ΗΜΑΘΕΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 1 + 4 ΣΚΥΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την δικια μου χιχιχι
Motto : ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/03/2009
Mood :
Κατ' αρχήν, καλωσόρισες!!
Κατά δεύτερον, το γατάκι έχει ανοίξει μάτια?
Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον θέλει τάισμα με μπιμπερόν αλλά δεν κάνουν όλα τα γάλατα για τα μικρά γατάκια. Υπάρχει ειδικό γάλα, αλλά και πάλι αν δεν το βρίσκεις, νομίζω ότι μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι άλλο.
Θα ψάξω να βρω το σχετικο άρθρο εδώ και θα επανέλθω.
Για το 2) μ' ένα μπαμπακάκι τρίβεις λίγο την κοιλίτσα για να μπορέσει να κάνει τσισάκια ή κακά (μην περιμένεις να δεις κανονικά κακάκια...)
3) αν τα βάλεις λίγο μαζί και τα παρακολουθείς συνέχεια στην αρχή και τα πάνε καλά, ίσως το υιοθετήσει (οπότε με το γλύψιμο που θα του ρίχνει, πιθανόν να το βοηθάει και για τα κακάκια.
4) Αν τελικά μείνει μόνο του στο κουτί, βάλ' του κάτι ζεστό κι αν μπορείς τύλιξε σ' ένα πανάκι κάποιο ρολόι κι ακούμπησέ το δίπλα για να νομίζει ότι είναι η καρδιά της μαμάς του.
5) για εξετάσεις μου φαίνεται ότι είναι πολύ-πολύ νωρίς.
Τα τόσο μωράκια είναι πολύ ευαίσθητα.
Καλή τύχη στην γατα-ανατροφή!
Ουπς, τώρα είδα ότι σου 'χαν απαντήσει και με τα θέματα.
Κατά δεύτερον, το γατάκι έχει ανοίξει μάτια?
Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον θέλει τάισμα με μπιμπερόν αλλά δεν κάνουν όλα τα γάλατα για τα μικρά γατάκια. Υπάρχει ειδικό γάλα, αλλά και πάλι αν δεν το βρίσκεις, νομίζω ότι μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι άλλο.
Θα ψάξω να βρω το σχετικο άρθρο εδώ και θα επανέλθω.
Για το 2) μ' ένα μπαμπακάκι τρίβεις λίγο την κοιλίτσα για να μπορέσει να κάνει τσισάκια ή κακά (μην περιμένεις να δεις κανονικά κακάκια...)
3) αν τα βάλεις λίγο μαζί και τα παρακολουθείς συνέχεια στην αρχή και τα πάνε καλά, ίσως το υιοθετήσει (οπότε με το γλύψιμο που θα του ρίχνει, πιθανόν να το βοηθάει και για τα κακάκια.
4) Αν τελικά μείνει μόνο του στο κουτί, βάλ' του κάτι ζεστό κι αν μπορείς τύλιξε σ' ένα πανάκι κάποιο ρολόι κι ακούμπησέ το δίπλα για να νομίζει ότι είναι η καρδιά της μαμάς του.
5) για εξετάσεις μου φαίνεται ότι είναι πολύ-πολύ νωρίς.
Τα τόσο μωράκια είναι πολύ ευαίσθητα.
Καλή τύχη στην γατα-ανατροφή!
Ουπς, τώρα είδα ότι σου 'χαν απαντήσει και με τα θέματα.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Καταρχήν καλώς ήρθες στο Γατόσπιτο!
Μπράβο σου και μόνο για την κίνησή σου να φροντίσεις το γατάκι.
Δεν είμαι η ειδική να σου απαντήσω με λεπτομέρειες, αλλά μέχρι να απαντήσουν οι...experts του Γατόσπιτου επί του θέματος "νεογέννητα" γατάκια (που θα γίνει σύντομα όμως, ως συνήθως),
μπορείς να ρίξεις μία ματιά σε αυτά:
- Νέο Γατάκι -> Ορφανά
- sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια (παρόμοιο και πρόσφατο θέμα στο site)
Μερικά "αρχικά", από όσα έχω κι εγώ διαβάσει για να μην "χαθείς" στις σελίδες (αλλά διάβασέ τα, έχουν πολλές πληροφορίες):
...Υ.Γ.: Πρόλαβαν οι...ειδικοί!
Μπράβο σου και μόνο για την κίνησή σου να φροντίσεις το γατάκι.
Δεν είμαι η ειδική να σου απαντήσω με λεπτομέρειες, αλλά μέχρι να απαντήσουν οι...experts του Γατόσπιτου επί του θέματος "νεογέννητα" γατάκια (που θα γίνει σύντομα όμως, ως συνήθως),
μπορείς να ρίξεις μία ματιά σε αυτά:
- Νέο Γατάκι -> Ορφανά
- sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια (παρόμοιο και πρόσφατο θέμα στο site)
Μερικά "αρχικά", από όσα έχω κι εγώ διαβάσει για να μην "χαθείς" στις σελίδες (αλλά διάβασέ τα, έχουν πολλές πληροφορίες):
Υπάρχουν ειδικά γάλατα για νεογέννητα γατάκια. Το πιο γνωστό νομίζω είναι το Ormilak.Platanis έγραψε:1)Τί το ταϊζω και πώς;Κάθε πότε;Νερό;Προς το παρόν του έδωσα χλιαρό γάλα με σύριγγα...
Μάλλον δεν εννοούμε το ίδιο, αλλά να ξέρεις πως η μαμά τους τα βοηθάει να κάνουν "πιπί" τους γλίφοντας τα στην "περιοχή". Εσύ για να το βοηθήσεις να κάνει την ανάγκη του, βουτάς ένα βαμβάκι σε λίγο χλιαρό νερό και το ακουμπάς απαλά στην περιοχή. Νομίζω ότι το γατάκι ανταποκρίνεται εντός ολίγων λεπτών.Platanis έγραψε:2)Μέχρι να αρχίσουν να καθαρίζονται μόνα τους, τα καθαρίζει η μαμά τους;Τώρα που δεν υπάρχει μαμά, εγώ τί κάνω;
Χρειάζεται ζέστη. Βάλτου από κάτω και στα τοιχώματα κάτι ζεστό, πχ. πετσέτα/κουβερτάκι. Ένα μεγαλύτερο κουτί ίσως να βοηθούσε.Platanis έγραψε:4)Το γατάκι το έχω σε ένα κουτί από παππούτσια-είναι ΟΚ;
Μπορείς να το πας σε κάποιον κτηνίατρο για να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται.Platanis έγραψε:
...Υ.Γ.: Πρόλαβαν οι...ειδικοί!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Επίσης, τα πολύ μικρά γατάκια (νεογέννητα), είναι δύσκολο να επιβιώσουν χωρίς την φροντίδα της μαμάς τους.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο ΔΕΝ είναι ακατόρθωτο!
Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα γατουνιών εδώ μέσα που τα κατάφεραν μια χαρά μόνο με τη φροντίδα...δίποδων.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο ΔΕΝ είναι ακατόρθωτο!
Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα γατουνιών εδώ μέσα που τα κατάφεραν μια χαρά μόνο με τη φροντίδα...δίποδων.
M81- Catarazzi
-
Mood :
Δες και εδώ...
http://www.ailouros.gr/%CE%A6%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1/%CE%9D%CE%B5%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%93%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9/%CE%9F%CF%81%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AC/tabid/188/Default.aspx
http://www.ailouros.gr/%CE%A6%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1/%CE%9D%CE%B5%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%93%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9/%CE%9F%CF%81%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AC/tabid/188/Default.aspx
-
Mood :
Καλώς ήρθες!
Είδα ότι σου έχουν ήδη απαντήσει τα παιδιά.
Μπράβο! Όλα θα πάνε καλά!
Είδα ότι σου έχουν ήδη απαντήσει τα παιδιά.
Μπράβο! Όλα θα πάνε καλά!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Νεώτερα...
Το γατάκι έχει ανοίξει τα μάτια του, ναι:-)
Του έβαλα σε πιατάκι του καφέ γάλα χλιαρό και ήπιε από εκεί.Παρατήρησα μερικές συσπάσεις της κοιλιάς του, σαν λόξυγκα...
Το σκούπισα και με βαμβάκι με χλιαρό νερό, όπως μου είπατε.
Ρολόϊ μέσα στο κουτί, τυλιγμένο σε μια μπλούζα μου, την οποία "χρησιμοποιεί" σαν κουβέρτα...
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο σήμερα-αύριο θα προσπαθήσω να βρω το γάλα που πρέπει:-)
Δαγκώνει το γύρω-γύρω του κουτιού
Του έβαλα σε πιατάκι του καφέ γάλα χλιαρό και ήπιε από εκεί.Παρατήρησα μερικές συσπάσεις της κοιλιάς του, σαν λόξυγκα...
Το σκούπισα και με βαμβάκι με χλιαρό νερό, όπως μου είπατε.
Ρολόϊ μέσα στο κουτί, τυλιγμένο σε μια μπλούζα μου, την οποία "χρησιμοποιεί" σαν κουβέρτα...
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο σήμερα-αύριο θα προσπαθήσω να βρω το γάλα που πρέπει:-)
Δαγκώνει το γύρω-γύρω του κουτιού
Platanis- Kitten
-
Δαγκώνει???? Άρα είναι κάπως μεγαλύτερο απ' ό,τι υπολογίζαμε με βάση τους...πόντους.
Ίσως το γαλατάκι να του φέρει λίγη διάρροια, οπότε βάλ' του μέσα ένα 'στρωματάκι' από χαρτιά κουζίνας, ας πούμε.
Ίσως το γαλατάκι να του φέρει λίγη διάρροια, οπότε βάλ' του μέσα ένα 'στρωματάκι' από χαρτιά κουζίνας, ας πούμε.
-
Mood :
Καλώς τον!
Μήπως είναι πιό μεγαλούτσικο και μπορεί να φάει και στερεά τροφή;
Δεν δοκιμάζεις αύριο μαζί με το γαλατάκι του να του πάρεις και μιά κονσερβούλα για μωρά γατάκια;
Μήπως είναι πιό μεγαλούτσικο και μπορεί να φάει και στερεά τροφή;
Δεν δοκιμάζεις αύριο μαζί με το γαλατάκι του να του πάρεις και μιά κονσερβούλα για μωρά γατάκια;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Αφου δαγκώνει και ήπιε γάλα χωρίς μπιμπερό, δοκίμασε να του δώσεις κροκέτες για μικρά γατάκια. Θα βρεις στα pet shop και κάποιες οχι καλής ποιότητας στο super market. Αν δεν τις φαει αμέσως μουλιασε τες σε λίγο νεράκι.
Καλωσόρισες και συγχαρητήρια που το μάζεψες.
Και ρίξε μια ματιά σε αυτο το άρθρο. https://www.gatospito.com/IYi-aaoUee-ooi-oosoe-Iacasao-noco8230-h61.htm
Καλωσόρισες και συγχαρητήρια που το μάζεψες.
Και ρίξε μια ματιά σε αυτο το άρθρο. https://www.gatospito.com/IYi-aaoUee-ooi-oosoe-Iacasao-noco8230-h61.htm
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Αν μπορείς, βγάλτο και καμιά φωτογραφία (έστω και με κινητό) για να το δούνε και οι...ειδικοί.
...ε, κι εμείς για να το καμαρώσουμε.
Όλα καλά θα πάνε!
...ε, κι εμείς για να το καμαρώσουμε.
Όλα καλά θα πάνε!
M81- Catarazzi
-
Mood :
Καλωσόρισες στον κόσμο της γάτας! Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά με το γατάκι. Από αύριο θα έχει και την κατάλληλη τροφή. Τι καλά που έκανες και το μάζεψες το κακόμοιρο! Να το χαίρεσαι!
Να του πάρεις και άμμο για να αρχίσει να κάνει τις ανάγκες του!
Να του πάρεις και άμμο για να αρχίσει να κάνει τις ανάγκες του!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Καλώς ήρθες!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Το όνομά του, Γατάνγκας
Πήγα στην κτηνίατρο, η οποία μου είπε ότι, αφού πίνει από πιατάκι δεν χρειάζεται υποκατάστατο μητρικού και μπορώ να διαλύω Νουνού με νερό 1:2 ή 1:3-είναι καλύτερο από το κανονικό γάλα...Πρότεινε να του δώσω κροκέττες για μωρά σε κανά 2 εβδομάδες.
Είχα άμμο και έβαλα στο καπάκι της κούτας.Τα έκανε:-)
Ευτυχώς, έχω την συνδρομή της κουταβίνας μου, της Ήρας, στο θέμα γλειψίματος και γλύτωσα τα βαμβάκια:-)
Περπατάει πολύ καλύτερα από χθες...και κοιμάται ΠΟΛΥ:-)
Η μόνη ανησυχία μου είναι ότι η Ήρα παίζει ΠΟΛΥ μαζί του, το γλείφει, το μεταφέρει πέρα δώθε κλπ...ΑΛΛΑ, αυτό νιαουρίζει συνέχεια-ίσως το πονάει;
Νερό να του δώσω ή δεν χρειάζεται;
Είχα άμμο και έβαλα στο καπάκι της κούτας.Τα έκανε:-)
Ευτυχώς, έχω την συνδρομή της κουταβίνας μου, της Ήρας, στο θέμα γλειψίματος και γλύτωσα τα βαμβάκια:-)
Περπατάει πολύ καλύτερα από χθες...και κοιμάται ΠΟΛΥ:-)
Η μόνη ανησυχία μου είναι ότι η Ήρα παίζει ΠΟΛΥ μαζί του, το γλείφει, το μεταφέρει πέρα δώθε κλπ...ΑΛΛΑ, αυτό νιαουρίζει συνέχεια-ίσως το πονάει;
Νερό να του δώσω ή δεν χρειάζεται;
Platanis- Kitten
-
Για το αν το πονάει μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις...
Αν το παραγυρίζει γύρω γύρω, ε, σίγουρα ταλαιπωρείται το μικρό...
Πόσο σου είπε ότι είναι περίπου η κτηνίατρος;
Νεράκι δεν νομίζω ότι χρειάζεται εφόσον πίνει το γάλα.
Αν δεις πάντως και κάνει διάρροια, τότε, πάρε ειδικό γάλα, κι ας σου είπε πως είναι οκ...
Αν όχι, συνέχισε έτσι...
Αν το παραγυρίζει γύρω γύρω, ε, σίγουρα ταλαιπωρείται το μικρό...
Πόσο σου είπε ότι είναι περίπου η κτηνίατρος;
Νεράκι δεν νομίζω ότι χρειάζεται εφόσον πίνει το γάλα.
Αν δεις πάντως και κάνει διάρροια, τότε, πάρε ειδικό γάλα, κι ας σου είπε πως είναι οκ...
Αν όχι, συνέχισε έτσι...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Νομίζω ότι το διαλυμμένο εβαπορέ είναι αρκετά ασφαλές, το φρέσκο είναι που δεν κάνει....
Η Ήρα καλά κάνει και το γλύφει, απλώς να κόψει τις πολλές πολλές μεταφορές.
Η Ήρα καλά κάνει και το γλύφει, απλώς να κόψει τις πολλές πολλές μεταφορές.
-
Mood :
Η εμφάνισή του-μέχρι να ανεβάσω φωτό-είναι στο χρώμα της marmanga και του M81, μόνο που έχει μπλε μάτια...Θα αλλάξει το χρώμα των ματιών;Ξέρει κανείς;
Platanis- Kitten
-
Ναι θα αλλάξει. Στα μωρά ειναι μπλε.Platanis έγραψε:Η εμφάνισή του-μέχρι να ανεβάσω φωτό-είναι στο χρώμα της marmanga και του M81, μόνο που έχει μπλε μάτια...Θα αλλάξει το χρώμα των ματιών;Ξέρει κανείς;
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Θα πρέπει να είναι κουκλί!!Platanis έγραψε:Η εμφάνισή του-μέχρι να ανεβάσω φωτό-είναι στο χρώμα της marmanga και του M81, μόνο που έχει μπλε μάτια...Θα αλλάξει το χρώμα των ματιών;Ξέρει κανείς;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Platanis έγραψε:Η εμφάνισή του-μέχρι να ανεβάσω φωτό-είναι στο χρώμα της marmanga και του M81, μόνο που έχει μπλε μάτια...Θα αλλάξει το χρώμα των ματιών;Ξέρει κανείς;
Κι άλλο γκρι!!!!!!!!!!!! Πληθαίνουμε!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε Πλατάνι, να ξέρεις ότι "επισήμως" το χρώμα αυτό λέγεται μπλε. Το ολογκρι σώμα εννοώ, όχι τα μάτια που σίγουρα θα αλλάξουν. Παίζεται όμως αν θα γίνουν προς το πράσινο, όπως του Αλήτη της Μ81 ή προς το πορτοκαλοκίτρινο όπως της Σουσουράδας μου.
Α, πολύ θέλω να δω φωτογραφίες του μαζί με την Ήρα σου!
-
Mood :
Φιλε μου ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ στην παρέα μας και ΜΠΡΑΒΟ σου για την απόφασή σου να βοηθήσεις αυτό το πλασματάκι!
Να το χαίρεσαι μαζί με τη σκυλίτσα σου!!!
Να το χαίρεσαι μαζί με τη σκυλίτσα σου!!!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Γιεεε!!!marmanga έγραψε:Platanis έγραψε:Η εμφάνισή του-μέχρι να ανεβάσω φωτό-είναι στο χρώμα της marmanga και του M81, μόνο που έχει μπλε μάτια...Θα αλλάξει το χρώμα των ματιών;Ξέρει κανείς;
Κι άλλο γκρι!!!!!!!!!!!! Πληθαίνουμε!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε Πλατάνι, να ξέρεις ότι "επισήμως" το χρώμα αυτό λέγεται μπλε. Το ολογκρι σώμα εννοώ, όχι τα μάτια που σίγουρα θα αλλάξουν. Παίζεται όμως αν θα γίνουν προς το πράσινο, όπως του Αλήτη της Μ81 ή προς το πορτοκαλοκίτρινο όπως της Σουσουράδας μου.
Α, πολύ θέλω να δω φωτογραφίες του μαζί με την Ήρα σου!
Βάλε φωτογραφίες τώρα που είναι ακόμη μικρό να το καμαρώσουμε!!! (εμένα ο Αλήτης έσκασε μύτη "μεγάλος" και δεν τον χόρτασα καθόλου μικρό )
Και ναι, να βάλεις και φωτογραφίες και με την Ήρα!
Και από ότι είδα όλα καλά και με τον γιατρό, άρα όλα καλά!
M81- Catarazzi
-
Mood :
Platanis έγραψε:Χαίρετε,
Σας ευχαριστώ!
Κυκλοφορει γαλατακι whiskas σε μπουκαλάκι στα σουπερ.
Εγω τα δικα μου (πανε χρονια) τα ταιζα με συριγγα καθε 3 περιπου ωρες.
Δυστυχως θα αργησει να μαθει να καθαριζεται. Τα δικα μου τα πήρε 2-3 εβδομαδες (ήταν νεογεννητα ομως)
Είχα κανει πατεντα με παμπερς από βιτεξ!
Για να μην τα πλένω όλη την ώρα. Γέμιζαν κακα μεχρι πάνω!
Κυκλοφορει σαμπουαν για γατες στα πετ σοπ. Από 7 ως 10 ευρω΄.
Αν το κουτι ειναι σε ζεστο μερος τότε ειναι μια χαρα!
siba- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2 Σίμπα και Μίου
Motto : As you go cat, you never go back!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/05/2010
Mood :
καλωσηρθες στο και θερμα συγχαρητηρια που το πηρες σπιτι το γατουλι!!!θα ξετρελλαθεις κι εσυ οπως ολοι μας καθως θα μεγαλωνει και θα το λατρεψεις!καλη επιτυχια,ολα θα πανε καλα! Υ.Γ.η σκυλιτσα σου πρεπει να ειναι πολυ καλουλα που το προσεχει....
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Η γατα μου εχει περιπου ενα μηνα που γεννησε.
Το γατακι που γεννησε εχει γαλαζια ματια ενω απ΄οσο ξερω οι καραμυδογατες (οπως εχει και η δικη μου) εχουν πρασινα ματια...
Θα αλλαξει το χρωμα των ματιων του ?
Το γατακι που γεννησε εχει γαλαζια ματια ενω απ΄οσο ξερω οι καραμυδογατες (οπως εχει και η δικη μου) εχουν πρασινα ματια...
Θα αλλαξει το χρωμα των ματιων του ?
dimitra_mel- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/04/2010
Mood :
Tα μωρα σε αυτη την ηλικια εχουν γαλαζια ματια.Λογικα σε λιγες μερες θα δεις το χρωμα να αρχιζει να αλλαζει.Μπορει να φινει πρασινο, χρυσο, μελι, καφε.Εκτος εαν εχει κληρονομια να γινουν μολε.Υπαρχουν και κεραμιδογατα με μπλε ματακια αλλα ειναι λιγο σπανιο,
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!
dimitra_mel- Kitten
-
Mood :
Μηπως ξερει κανεις απο ποια ηλικια αρχιζουν τα γατακια να τρωνε κανονικα?
Γιατι εμεις τη γατα μας την πηραμε σχετικα μεγαλη..
Γιατι εμεις τη γατα μας την πηραμε σχετικα μεγαλη..
dimitra_mel- Kitten
-
Mood :
Περίπου στις 40 ημέρες.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
dimitra_mel- Kitten
-
Mood :
Οταν ειναι περιπου 1 μηνος !
dimitra_mel- Kitten
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Η Bella: μια αδέσποτη κούκλα!!!!
» Xαριζονται τα Ζουζουδακια.
» Η αδεσποτη εγκυος γατουλα μου και ερωτησεις για την εγκυμοσυνη, μπορει να κανει διαρροια???
» βρηκαμε γατα.. εχω μερικες δησκολιες
» νεοι γατογονεις. Μερικες πληροφοριες
» Xαριζονται τα Ζουζουδακια.
» Η αδεσποτη εγκυος γατουλα μου και ερωτησεις για την εγκυμοσυνη, μπορει να κανει διαρροια???
» βρηκαμε γατα.. εχω μερικες δησκολιες
» νεοι γατογονεις. Μερικες πληροφοριες
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios