Ξηρά Royal Canin Pure Feline - Slimness
+16
Marcos
marestros
Elvenstar
Pepita
nikos_x
M81
barkoulitses
Πούπσυ
MHTSI
NiaR
Anatoli
ROULIS
gatoras
Φωτεινή
Βίκτωρ
Chouzouris
20 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ξηρά Royal Canin Pure Feline - Slimness
αυτο ηταν....
τελειωσε η τροφη και τρεχανε ποιος θα φαει την τελευταια .... εβαλα απο την αλλη που ειχα και την φτυσαν !!!!!!!!!!!!
και καλα ο μεαγλος αλλο ο μικρος που θα πρεπε να τρωει κιτεν... πως την τρωει αυτη με τοσο μεγαλες κροκετες?
τελειωσε η τροφη και τρεχανε ποιος θα φαει την τελευταια .... εβαλα απο την αλλη που ειχα και την φτυσαν !!!!!!!!!!!!
και καλα ο μεαγλος αλλο ο μικρος που θα πρεπε να τρωει κιτεν... πως την τρωει αυτη με τοσο μεγαλες κροκετες?
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Λοιπόν, ανεβήκαμε σήμερα Αθήνα για μια ξαφνική δουλειά και επιστρέψαμε. (που να μείνουμε εκεί, κι δη στο κέντρο με τέτοια ζέστη). Στην επιστροφή πήγαμε -αναγκαστικά γιατί δεν είχαμε χρόνο- σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πετσοπάδικων στο Χαιδάρι, στην έξοδο προς Πελοπόνησσο και πήρα κι εγώ μια σακουλίτσα Νο 2. Της έδωσα 2-3 σπυράκια κι ενθουσιάστηκε. Θα αρχίσω τη δίαιτα όμως από αυριο κανονικά και ζυγισμένα, μπας και χάσουμε κανένα γραμμάριο. Ετσι όπως το υπολόγισα, η σακούλα του 1,5 κιλού φτάνει για 20 μέρες περίπου.
Έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: Το εν λόγω κατάστημα είναι γενικά υπερτιμημένο. το μόνο καλό που έχει κατά τη γνωμη μου είναι η πικοιλία σε μάρκες τροφών. Όταν ρώτησα πού έχει παιχνιδάκια για γάτες, μου έδειξε ένα τόσο φτωχό σταντ που κούνησα το κεφάλι μου. Τα ΑΒ και τα jumbo έχουν πιο πολλά!!! Οι δε τιμές του δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Ενα ονυχοδρόμιο πχ. το μισό σε μέγεθος από αυτό που πουλάει το jumbo έχει 9 ευρώ. Και από αξεσουάρ περιποιησης δεν είδα καμια μάρκα πέρα από τη μάρκα της ίδιας της αλυσίδας.
Βέβαια δεν έμεινα πολύ γιατί ο Νίκος με περίμενε στο αυτοκίνητο με το a/c αναμμένο για να μη φύγει η ψύξη.
Αυτά...
Έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: Το εν λόγω κατάστημα είναι γενικά υπερτιμημένο. το μόνο καλό που έχει κατά τη γνωμη μου είναι η πικοιλία σε μάρκες τροφών. Όταν ρώτησα πού έχει παιχνιδάκια για γάτες, μου έδειξε ένα τόσο φτωχό σταντ που κούνησα το κεφάλι μου. Τα ΑΒ και τα jumbo έχουν πιο πολλά!!! Οι δε τιμές του δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Ενα ονυχοδρόμιο πχ. το μισό σε μέγεθος από αυτό που πουλάει το jumbo έχει 9 ευρώ. Και από αξεσουάρ περιποιησης δεν είδα καμια μάρκα πέρα από τη μάρκα της ίδιας της αλυσίδας.
Βέβαια δεν έμεινα πολύ γιατί ο Νίκος με περίμενε στο αυτοκίνητο με το a/c αναμμένο για να μη φύγει η ψύξη.
Αυτά...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Θα συμφωνήσω μαζί σου!Πούπσυ έγραψε:Έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: Το εν λόγω κατάστημα είναι γενικά υπερτιμημένο. το μόνο καλό που έχει κατά τη γνωμη μου είναι η πoικιλία σε μάρκες τροφών. Όταν ρώτησα πού έχει παιχνιδάκια για γάτες, μου έδειξε ένα τόσο φτωχό σταντ που κούνησα το κεφάλι μου. Τα ΑΒ και τα jumbo έχουν πιο πολλά!!! Οι δε τιμές του δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Ενα ονυχοδρόμιο πχ. το μισό σε μέγεθος από αυτό που πουλάει το jumbo έχει 9 ευρώ. Και από αξεσουάρ περιποιησης δεν είδα καμια μάρκα πέρα από τη μάρκα της ίδιας της αλυσίδας.
Πραγματικά, στo super market βρίσκω ότι κονσερβάκια θέλω, και στα pet shop της γειτονιάς μου τις περισσότερες βασικές τροφές των πιο γνωστών εταιρείων. Και σίγουρα περισσότερα παιχνιδάκια.
Στην τελική είναι και στη γειτονιά μου (μάλιστα προχθές μου έκαναν και δώρο δύο φακελάκια τροφή).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την M81 στις Τετ Ιουλ 08, 2009 8:33 pm, 1 φορά
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Νομίζω ότι γράφεται ποικιλία τελικά
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Σιγά το πράγμα! Στο...διόρθωσα, στο δικό μου post!Πούπσυ έγραψε:Νομίζω ότι γράφεται ποικιλία τελικά
M81- Catarazzi
-
Mood :
Ρε παιδιά ΜΗΝ ψωνίζετε από δαύτους!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Εγω τους εχω κοψει απο καιρο, αλλα το Σαββατο πηγα αναγκαστηκά για να παρω φαρμακα.Που αλλου να πηγαινα?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Επισης ξερει κανεις αν στο jumbo (Αλιμου) εχει μεγαλα γατοδεντρα?
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Τέτα δεν νομίζω ότι έχει... γενικά σε αυτό το jumbo δεν εχω δει γατόδεντρα
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Ναι και εγω δεν ειχα δει καποια στιγμη που ειχα παει,αλλα γενικως δεν ειχα δει και τιποτα για γατες.Το οτι τα τζαμπο εχουν πραγματα-παιχνιδια για γατες απο εδω το εμαθα.
-
Mood :
Gatadministrator έγραψε:Ρε παιδιά ΜΗΝ ψωνίζετε από δαύτους!
ήταν η μόνη λύση για να βρω αυτη την τροφή και δεν είχαμε καθόλου χρόνο να πάμε αλλού και ήταν στο δρόμο μας. αλλιώς δεν παω σε αυτούς
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ναι Γατοτάτη μας! Δεν ψωνίζουμε από αυτούς! Μια φορά πήγα από περιέργεια!Πούπσυ έγραψε:Gatadministrator έγραψε:Ρε παιδιά ΜΗΝ ψωνίζετε από δαύτους!
ήταν η μόνη λύση για να βρω αυτη την τροφή και δεν είχαμε καθόλου χρόνο να πάμε αλλού και ήταν στο δρόμο μας. αλλιώς δεν παω σε αυτούς
M81- Catarazzi
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Εγω τους εχω κοψει απο καιρο, αλλα το Σαββατο πηγα αναγκαστηκά για να παρω φαρμακα.Που αλλου να πηγαινα?
Στην Κτηνιατρική Αγορά www.ktiniatriki.gr
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Off topic ερώτηση:
Τα Jumbo έχουν γατόδεντρα???
Όοοολα τα jumbo? Και της Θεσσαλονίκης?
Από τιμές?
Και on/off topic παρατήρηση-ερώτηση:
Έχουμε δοκιμάσει kitten τροφές και από ProPlan, και από SciencePlan και από Royal.
Η πρώτη ήταν η Royal που μας έδωσε ο κτηνίατρος γιατί κάναμε κάτι εμετούληδες και την καταβροχθίσαμε. Και η ProPlan μας άρεσε αρκετά, το γλύφαμε το μπολάκι.
Την SciencePlan ούτε να τη φτύσει ο Ματού, πρώτη φορά είδα να έχει αφήσει κροκετούλες όταν γύρισα από τη δουλειά.
Ξαναπήρα ProPlan, αλλά δεν τον είδα σήμερα που του την έδωσα να εκστασιάζεται. Εν τω μεταξύ τις Royal σταμάτησε να τις φέρνει το πετσοπάδικο που πηγαίνω γιατί είναι λέει πολύ ακριβές. ,
Εσείς έχετε δει διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα στη Royal και τις άλλες τροφές? Είναι πράγματι τόσο ακριβή? Δεν θυμάμαι τι είχα πληρώσει.
Τα Jumbo έχουν γατόδεντρα???
Όοοολα τα jumbo? Και της Θεσσαλονίκης?
Από τιμές?
Και on/off topic παρατήρηση-ερώτηση:
Έχουμε δοκιμάσει kitten τροφές και από ProPlan, και από SciencePlan και από Royal.
Η πρώτη ήταν η Royal που μας έδωσε ο κτηνίατρος γιατί κάναμε κάτι εμετούληδες και την καταβροχθίσαμε. Και η ProPlan μας άρεσε αρκετά, το γλύφαμε το μπολάκι.
Την SciencePlan ούτε να τη φτύσει ο Ματού, πρώτη φορά είδα να έχει αφήσει κροκετούλες όταν γύρισα από τη δουλειά.
Ξαναπήρα ProPlan, αλλά δεν τον είδα σήμερα που του την έδωσα να εκστασιάζεται. Εν τω μεταξύ τις Royal σταμάτησε να τις φέρνει το πετσοπάδικο που πηγαίνω γιατί είναι λέει πολύ ακριβές. ,
Εσείς έχετε δει διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα στη Royal και τις άλλες τροφές? Είναι πράγματι τόσο ακριβή? Δεν θυμάμαι τι είχα πληρώσει.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Δεν έχουν άκριβώς γατόδεντρα αλλα ένα απλό ονυχοδρόμιο που αποτελείται από μια στρογγυλή βάση κι ένα κύλινδρο γύρω στο 1 μέτρο υψος με ένα σκοινένιο μπαλάκι να κρέμεται από την κορυφή.
Οι royal εχουν περίπου την ιδια τιμή με τις hills, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερες.
Οι royal εχουν περίπου την ιδια τιμή με τις hills, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερες.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
τιμή 6 ευρώ.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
εγω που πηρα κιττεν προ πλαν και ροαγιαλ κανιν για το μωρο ειχαν διαφορα κανα ευρω , αντε 2 ... ιδια τιμη περιπου εχουν μωρε
-
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
Και εγω θεωρω τις Royal καλυτερης ποιοτητας συγκριτικα με hills,eukanuba...Aν και πανω κατω μου κανουν το ιδιο.Μεγαλη διαφορα εχει η συσκευασια(πολυ προσεγμενη) και μετα τα κλασσικα...Πειρα εταιριας κτλ...
Ποια αλυσιδα λετε ρε παιδια? Τα Pet city?
Ποια αλυσιδα λετε ρε παιδια? Τα Pet city?
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Μενω Γλυφαδα.Η κτηνιατρικη μου πεφτει ολιγον μακρια.Δεν ψωνιζω τιποτα πια απο εκει παρα μονο τα φαρμακα.δεν γινεται αλλιως.ετσι κι αλλιως το πετσοπ που ψωνιζω,που ειναι μια σταλια μαγαζακι ειναι και πιο φτηνο απο τη γνωστη αλυσιδα.Ασε που η γνωστη αλυσιδα δεν φερνει και την αμμο μας.
-
Mood :
ποια άμμο παίρνεις;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Την Cat's Pride
-
Mood :
α, ναι, δεν την έχουμε εδώ. την είχα πάρει από αθήνα και ήταν πολύ καλή. Εγώ βρήκα εδώ μια οικονομικότερη, την biocats. Δεν είναι τοσο καλή όσο η cats pride, αλλά καλύτερη από τα σούπερ μαρκετ.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Η χύμα τροφή που παίρνω είναι πράγματι της Royal Canin, το ξέρω γιατί το τσέκαρα και μόνη μου αλλά και γιατί είχα συναντήσει κάποια φορά κάποιους ανθρώπους από την εταιρία εκεί στο μαγαζί και τους είχα ρωτήσει. Δεν ξέρω αν είναι τόσο φρέσκια σαν τη συσκευασμένη, αλλά και αυτή την πουλάνε σε σακούλες κλειστές και έχει πολύ μεγάλη κατaνάλωση. Επίσης οι άνθρωποι της royal canin μου έδωσαν δώρο κάποιες τροφές για γατάκια kitten και baby, αλλά πρόσεξα ότι τα μικρά γατάκια που χαρίζω δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται και έτρωγαν την fit. Γενικότερα όμως είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτή την τροφή και την παίρνω χρόνια. Α.. και πρίν λίγες εβδομάδες μου είχαν δώσει και ένα ξυστό από την royal canin και είχα κερδίσει και ενα dvd για γάτες. Γενικά σε αυτό το μαγαζί που πάω, πολλές φορές είναι εκεί κοπέλες που προωθούν αυτή την εταιρία και δίνουν πολλά δώρα. Άλλη φορά μου έδωσαν ένα δοχείο για ξηρά τροφή που κλείνει αεροστεγώς.
Σχετικά με τα γατόδεντρα που λέτε εγώ έχω πάρει ένα μεγάλο με πολλούς ορόφους 60 ευρώ. Οι γάτοι έχουν ξετρελαθεί! Αφού γίνεται χαμός για το ποιός θα πρωτοκάτσει στο ψηλότερο σημείο.
Από το Jumbo τους παίρνω το ραβδάκι με το ποντίκι που είναι το αγαπημένο τους, ποντικάκια, μπαλάκια και κουβέρτες φλις. Είχα πάρει και ένα ονυχοδρόμιο αλλά δεν άντεξε για πολύ!
Την άμμο biocats χρησιμοποιούν και τα δικά μου και μου φαίνεται καλή γιατί κάνει τα ούρα μπαλάκια και δεν μυρίζει τόσο. Και κρατάει και αρκετό καιρό. Την άμμο την αλλάζουμε κάθε 15, αλλά την καθαρίζουμε με το φτυαράκι 2-3 φορές καθημερινά.
Σχετικά με τα γατόδεντρα που λέτε εγώ έχω πάρει ένα μεγάλο με πολλούς ορόφους 60 ευρώ. Οι γάτοι έχουν ξετρελαθεί! Αφού γίνεται χαμός για το ποιός θα πρωτοκάτσει στο ψηλότερο σημείο.
Από το Jumbo τους παίρνω το ραβδάκι με το ποντίκι που είναι το αγαπημένο τους, ποντικάκια, μπαλάκια και κουβέρτες φλις. Είχα πάρει και ένα ονυχοδρόμιο αλλά δεν άντεξε για πολύ!
Την άμμο biocats χρησιμοποιούν και τα δικά μου και μου φαίνεται καλή γιατί κάνει τα ούρα μπαλάκια και δεν μυρίζει τόσο. Και κρατάει και αρκετό καιρό. Την άμμο την αλλάζουμε κάθε 15, αλλά την καθαρίζουμε με το φτυαράκι 2-3 φορές καθημερινά.
chrisidor- Junior Cat
-
Τόπος : Agia Paraskevi
Αριθμός γατουνίων : Isidoros - Zaharias - Pandora - Kassandra
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
δεν παιζονται αυτα τα γατια...
τους βαζω σε χωριστα δωματια καθε εναν την τροφη του και δεν τρωει ο μικρος ...
μολις ανακατεψω μεσα λιγο ρουαγιαλ σλιμνες ορμανεεεε. Εμεινα απο προχθες που τελειωσε, εφαγα ολη την περιοχη και σημερα κατεβηκα κεντρο για να την βρω!!! μεγαλη επιτυχια
τους βαζω σε χωριστα δωματια καθε εναν την τροφη του και δεν τρωει ο μικρος ...
μολις ανακατεψω μεσα λιγο ρουαγιαλ σλιμνες ορμανεεεε. Εμεινα απο προχθες που τελειωσε, εφαγα ολη την περιοχη και σημερα κατεβηκα κεντρο για να την βρω!!! μεγαλη επιτυχια
-
Mood :
Και τα δικά μου τρελλαίνονται...
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Και η Πούπσυ!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Και στην Beauty καλα αντιδρουνε παντως με βλεπω αυριο να πηγαινω να παιρνω 1.5 κιλο απο την καθε μια
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios