Πόλυς ο μονοφθαλμος
+28
jovanita
ralou
Gloriana
Kikiriki
ismini
Βετούλι
ZweeT_DReamZ
Pepita
NiaR
rotonda
Tiger Lilly
lyan_14
Marcos
Φωτεινή
M81
Silmaril
marfot75
manto
Chouzouris
Anatoli
Πούπσυ
BokSurat
thundercats
cloud
vaso
Gatadministrator
Maro
XIONIS
32 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 8
Σελίδα 2 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Πόλυς ο μονοφθαλμος
Ασπασια τι αλλο να σου πω!!!!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Όλα θα πάνε καλά, Ασπασία! Βάλε τες σε σπόιλερ αν ειναι να τον δούμε!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Εδω φαινεται το πανεμορφο καλο μας ματακι!
Σημερα το πρωι ηταν λιγο ακεφος και ηθελε να βγει εξω
Του ανοιξα κι αφου εφαγε, παιξαμε και καναμε βαρελακια!
Κι εδω φαινεται το ματακι που το΄χει ματωσει. Τωρα ειναι ακομα χειροτερα γιατι το ξαναπλυνε...
- Σπόιλερ:
Σημερα το πρωι ηταν λιγο ακεφος και ηθελε να βγει εξω
- Σπόιλερ:
Του ανοιξα κι αφου εφαγε, παιξαμε και καναμε βαρελακια!
- Σπόιλερ:
Κι εδω φαινεται το ματακι που το΄χει ματωσει. Τωρα ειναι ακομα χειροτερα γιατι το ξαναπλυνε...
- Σπόιλερ:
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
ωχ... χαλια ειναι το ματάκι
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
ναι γμτ και πολυ πρησμενο μου φαινεται
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Το ματάκι από τι έχει γίνει έτσι?
Εννοώ, επειδή έχει κάποιο μικρόβιο, επειδή δεν άνοιξε σωστά από την αρχή?
Ρωτάω, γιατί δεν ξέρω και έχω ακούσει για αρκετά μικρά που έχουν πρόβλημα με τα ματάκια τους.
Ρωτάω, γιατί δεν ξέρω και έχω ακούσει για αρκετά μικρά που έχουν πρόβλημα με τα ματάκια τους.
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Gatadministrator έγραψε:ωχ... χαλια ειναι το ματάκι
Anatoli έγραψε:ναι γμτ και πολυ πρησμενο μου φαινεται
To ματακι ειναι απο την αρχη που το βρηκα πολυ πρησμενο.Μονο που τοτε ηταν κλειστο.
Τωρα ανοιξε κι αν εξαιρεσουμε το κομματι που φαινεται νεκρο, απο κατω φαινεται ενα "γαλακτερο" ματακι που κινειται μαζι με το δεξι γερο ματακι ακολουθοντας το δαχτυλο μου οταν το κουναω μπροστα στο μουσουδακι του. Το πρηξιμο και το "γαλακτερο" ματι απο κατω μου θυμιζει το ματακι της Τζογιας. Οπως καθαριζω με γαζα και ορο το ματι πρωι βραδυ, βγαινουν ξερα κομματια απο το αρρωστο ματακι. Δε μπορω να το περιγραψω ακριβως, αλλα ειναι σα να φευγει το νεκρο/αρρωστο μερος του ματιου. Ακουγεται σιχαμερο αλλα θελω να πιστευω οτι θα καλυτερεψει...
M81 έγραψε:Το ματάκι από τι έχει γίνει έτσι?
Το ματακι εχει γινει ετσι απο καλυκοϊο απότι μας ειπε ο γιατρος μας...
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Όντως το ματάκι ειναι χάλια. Αλλά ο γατούλης είναι κούκλος. Θα γίνει πολύ όμορφος. Παίρνει κάποια αγωγή; δεν χρειαζεται να πεις ποια. Εννοώ του βάζεις κατι έτσι;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Ααα, ok. Ευχαριστώ!XIONIS έγραψε:M81 έγραψε:Το ματάκι από τι έχει γίνει έτσι?
Το ματακι εχει γινει ετσι απο καλυκοϊο απότι μας ειπε ο γιατρος μας...
Μακάρι να βελτιωθεί η κατάστασή του.
M81- Catarazzi
-
Mood :
Nαι και βεβαια παιρνει φαρμακα! Παιρνει ανιτβιωση διαλυμενη σε νερο με συριγγα απο το στομα ανα 12ωρο και σταγονες στα ματακια επισης ανα 12ωρο. Επίσης του καθαριζω τα ματακια με αποστειρωμενες γαζες και φυσιολογικο ορο συχνα γιατι κανει τσιμπλιτσες. Ειναι πολυ καλυτερα οχι απο αποψη εμφανιης, εκει δειχνει χαλια, αλλα απο ορεξη και διαθεση. Τωρα ειναι εξω απο τη γατοφορο στη βεραντα και παιζει με το ποντικακι του ενω πριν λιγο μιλαγανε με τον Χιονη πισω απο την μπαλκονοπορτα!Πούπσυ έγραψε:Όντως το ματάκι ειναι χάλια. Αλλά ο γατούλης είναι κούκλος. Θα γίνει πολύ όμορφος. Παίρνει κάποια αγωγή; δεν χρειαζεται να πεις ποια. Εννοώ του βάζεις κατι έτσι;
-
Mood :
Αχ, μωρέ το καημένο, με πιάνει η ψυχή μου που το βλέπω... πώς να το αφήσεις!!! Καλά έκανες και τον πήρες!!! Και το κέφι του είναι καλά, γιατί τώρα νιώθει καλύτερα και πιο ασφαλής!! Ψυχούλα μου!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Πριν δυο λεπτα ακουσα την Νεφελη να νιαουριζει περιεργα και πηγα να δω με ποιον μιλαει και τι εκανε η σκατουλα? Προσπαθουσε να τραβηξει την προσοχη του Πολυ!!!!
-
Mood :
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Καρδούλες μου!
Και οι τρεις τους!!!
Ασπασία είναι γλυκήτατος ο μικρός! Θα συμφωνήσω με την Πούπσυ!
Και οι τρεις τους!!!
Ασπασία είναι γλυκήτατος ο μικρός! Θα συμφωνήσω με την Πούπσυ!
M81- Catarazzi
-
Mood :
Σημερα παραζωντανεψε και δεν καθεται ησυχος με τιποτα!!! Ολη την ωρα παιζει με το ποντικακι του, ξυνει τα νυχακια στην ψαθα και φωναζει για να παει καποιος για παρεα!!! Οταν ειμαι μαζι του μου τριβεται οπου φτανει ή τον εχω αγκαλια και δε σταματαει να κανει πατουσακια και να γουργουριζει. Οταν φευγω χαλαει τον κοσμο απο τις φωνες!!!! ΕΙναι κι αυτη η σκατουλα η Νεφελη που δεν τον αφηνει να ηρεμησει... Ολη την ωρα ειναι στην μπαλκονοπορτα και του μιλαει... Μακαρι να μπορουσα να τον βαλω μεσα να εχει και παρεα αλλα δε γινεται με τιποτα...
-
Mood :
Ναι, καλά....
Αυτά τά παν κι άλλοι... ονόματα δε λέμε...
Αυτά τά παν κι άλλοι... ονόματα δε λέμε...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Οχι πραγματικα δε γινεται!!!! Μου ειπαν οι Αιλουροι να μην ερθουν καθολου σ'επαφη για να μην διακινδυνευσω να κολλησουν κατι τα δικα μου. Δεν ειναι μονο ο καλυκοϊος αλλα τα τα τριχοφυτα που εχει ο μικρουλης γυρω απο το αρρωστο ματακι. Εγω εχω λειωσει τα χερια μου απο το πλυσιμο με αντισυπτικο και οινοπνευμα και βαζω στα απλυτα τα ρουχα που φοραω οταν τον παιρνω αγκαλια. Μεχρι την Τριτη που θα ξαναπαμε να τον δουν προσεχω οσο γινεται. Μετα θα δουμε.
Να κι ενα φρεσκο βιντεακι με τον μπεμπη να παιζει με το ποντικακι του. Κρυφτηκα για να τον τραβηξω γιατι ενω παιζει σαν παλαβος με το που με βλεπει παραταει το παιχνιδι κι ερχεται σ'εμενα. Το ιδιο εκανε κι αυτη τη φορα...
Να κι ενα φρεσκο βιντεακι με τον μπεμπη να παιζει με το ποντικακι του. Κρυφτηκα για να τον τραβηξω γιατι ενω παιζει σαν παλαβος με το που με βλεπει παραταει το παιχνιδι κι ερχεται σ'εμενα. Το ιδιο εκανε κι αυτη τη φορα...
-
Mood :
Αχου το μικρακι!!!!
-
Mood :
thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων : 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto : "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/04/2009
Mood :
Γιατι κλαις καλο μου? Το γατακι ειναι χορτατο, εχει το μαλακο του κουβερτακι να κοιμαται, αγκαλια με το γουρουνακι του, παιχνιδακια, πολλα χαδια και πολλη αγαπη. Με τα φαρμακα που παιρνει θα γινει καλυτερα το ματακι ή τουλαχιστον θα δειχνει καλυτερα, ειδαλως θα του αφαιρεθει και θα ραφτει. Οπως και να΄χει πιστευω οτι ολα θα πανε καλα. Απο την προηγουμενη Δευτερα που το ειχε παρατησει η μητερα του, αν ηταν εξω με αυτη τη ζεστη νηστικο και μονο του θα ειχε πεθανει!!!! Δεν ειναι για να κλαις αλλα για να χαιρεσαι! Ολα καλα θα πανε!!! Ελπιζω στην πορεια να βρεθει κι ενα καλο σπιτακι οπως βρεθηκε και για την Τζογιουλα γιατι εμεις 3 ατομα με 3 γατια στο σπιτι εχουμε πηξει... Να ειχα ενα σπιτι 250-300 τ.μ. και να δουλευα κι ολας θα το συζητουσα...
-
Mood :
το μωρακι μου
-
Mood :
To αγαπάω, το γλυκούλι μου!! εισαι η καλη του νεράιδα, Ασπασία!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Γιατι κλαις καλο μου? Το γατακι ειναι χορτατο, εχει το μαλακο του κουβερτακι να κοιμαται, αγκαλια με το γουρουνακι του, παιχνιδακια, πολλα χαδια και πολλη αγαπη. Με τα φαρμακα που παιρνει θα γινει καλυτερα το ματακι ή τουλαχιστον θα δειχνει καλυτερα, ειδαλως θα του αφαιρεθει και θα ραφτει. Οπως και να΄χει πιστευω οτι ολα θα πανε καλα. Απο την προηγουμενη Δευτερα που το ειχε παρατησει η μητερα του, αν ηταν εξω με αυτη τη ζεστη νηστικο και μονο του θα ειχε πεθανει!!!! Δεν ειναι για να κλαις αλλα για να χαιρεσαι! Ολα καλα θα πανε!!! Ελπιζω στην πορεια να βρεθει κι ενα καλο σπιτακι οπως βρεθηκε και για την Τζογιουλα γιατι εμεις 3 ατομα με 3 γατια στο σπιτι εχουμε πηξει... Να ειχα ενα σπιτι 250-300 τ.μ. και να δουλευα κι ολας θα το συζητουσα...
Συμφωνω ρε Ασπα, εχεις δικιο και οντως χαιρομαι που βρεθηκε στο δρομο σου!
Απλα στεναχωριεμαι μωρε...
thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων : 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto : "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/04/2009
Mood :
Τυχερός ο μικρός όντως Ασπασία! Οσο για το μάτι του πιστευω οτι θα γίνει καλά και ευχομαι να μην χρειαστει να ραφτεί.
Πάντως νομίζω οτι οταν βρισκονται σε ανάγκη έχουν έναν περίεργο τρόπο να πλησιάζουν αλλά και να ρίχνουν , εκείνους που ξέρουν οτι θα τα βοήθησουν..
Εχει το υφος του Γκαλλέτι στις αρχές....
Πάντως νομίζω οτι οταν βρισκονται σε ανάγκη έχουν έναν περίεργο τρόπο να πλησιάζουν αλλά και να ρίχνουν , εκείνους που ξέρουν οτι θα τα βοήθησουν..
Εχει το υφος του Γκαλλέτι στις αρχές....
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Eτσι ειναι Ισμηνη! Εγω δε λες κι εχω γατομαγνητη ειναι!!!! Ολο παρατημενα μικρα βρισκω γμτ...
Ο μικρος απο την αρχη κατι αναμεσα σε Γκαλετι και Τζογια μου εκανε... Ελπιζω να βελτιωθει το ματακι μονο και μονο για να μην υποφερει γιατι τον ενοχλει και το ξυνει συνεχεια με αποτελεσμα να το ματωνει...
Εγω παντως ακομα και με αυτο το ματι κουκλο τον βλεπω!!!! Αν δεν ειχε τυχει αυτο με τη Νεφελη, το να μου την επιστρεψουν δηλαδη, σιγουρα θα τον κρατουσα. Τωρα ομως κατι τετοιο ειναι αδυνατον...
Πανο μου κι εγω στεναχωριεμαι!!! Ειναι μεγαλη αδικια ενα κατα τ'αλλα πανεμορφο και υγειες γατακι να ταλαιπωρειται ετσι. Οταν δε, βλεπω τη μαμα να θηλαζει τα αδελφακια του, ή τα 4 μικρα να παιζουν σαν παλαβα στον κηπο καιγεται η ψυχη μου που αυτο ειναι ολομοναχο. Ειναι ομως τουλαχιστον ζωντανο και ασφαλες. Περισσοτερο ασφαλες απο τα αδλφακια του που κινδυνευουν απο τα αυτοκινητα!!!!
Ο μικρος απο την αρχη κατι αναμεσα σε Γκαλετι και Τζογια μου εκανε... Ελπιζω να βελτιωθει το ματακι μονο και μονο για να μην υποφερει γιατι τον ενοχλει και το ξυνει συνεχεια με αποτελεσμα να το ματωνει...
Εγω παντως ακομα και με αυτο το ματι κουκλο τον βλεπω!!!! Αν δεν ειχε τυχει αυτο με τη Νεφελη, το να μου την επιστρεψουν δηλαδη, σιγουρα θα τον κρατουσα. Τωρα ομως κατι τετοιο ειναι αδυνατον...
Πανο μου κι εγω στεναχωριεμαι!!! Ειναι μεγαλη αδικια ενα κατα τ'αλλα πανεμορφο και υγειες γατακι να ταλαιπωρειται ετσι. Οταν δε, βλεπω τη μαμα να θηλαζει τα αδελφακια του, ή τα 4 μικρα να παιζουν σαν παλαβα στον κηπο καιγεται η ψυχη μου που αυτο ειναι ολομοναχο. Ειναι ομως τουλαχιστον ζωντανο και ασφαλες. Περισσοτερο ασφαλες απο τα αδλφακια του που κινδυνευουν απο τα αυτοκινητα!!!!
-
Mood :
Εγω ειμαι σίγουρη οτι αυτός θα έχει καλύτερη τύχη από τα υπόλοιπα αδέλφια....XIONIS έγραψε:Ειναι ομως τουλαχιστον ζωντανο και ασφαλες. Περισσοτερο ασφαλες απο τα αδλφακια του που κινδυνευουν απο τα αυτοκινητα!!!!
Και οντως ειναι πανέμορφος και κατακόκκινος!
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Πηγα να δωσω το φαρμακο του μικρου για το βραδυ και να τον κλεισω στη γατοφορο γιατι το βραδυ φοβαμαι να τον εχω αμολυτο στη βεραντα και βρηκα τον Πόλυ να παιζει με το ποντικακι του και τη Νεφελη και τον Πιπη να παρακολουθουν μ'ενδιαφερον. Η Νεφελη τουλαχιστον γιατι ο Πιπης γρυλιζε!
-
Mood :
Γατο-σινεμα!
-
Mood :
Eντελως ομως!!!! Η Νεφελη σταματαει μονο για φαγητο και τουαλετα! Τις υπολοιπες ωρες τον παρακολουθει και του μιλαει πισω απο τη μπαλκονοπορτα!!! Τελικα μας βγηκε το πιο κοινωνικο και κουτσομπολικο απο τα τρια γατουνια μας!!!
-
Mood :
Τι καλή η Νεφελίτσα!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Eντελως ομως!!!! Η Νεφελη σταματαει μονο για φαγητο και τουαλετα! Τις υπολοιπες ωρες τον παρακολουθει και του μιλαει πισω απο τη μπαλκονοπορτα!!! Τελικα μας βγηκε το πιο κοινωνικο και κουτσομπολικο απο τα τρια γατουνια μας!!!
-
Mood :
Να τους πάρεις και πασατέμπο!
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
manto έγραψε: Να τους πάρεις και πασατέμπο!
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Ελπιζω στην πορεια να βρεθει κι ενα καλο σπιτακι οπως βρεθηκε και για την Τζογιουλα
Στο εύχομαι, Ασπασία!!!! Πάντως, κι εμένα τη Τζόγια μου θύμησε ο μικρούλης...
XIONIS έγραψε:Πηγα να δωσω το φαρμακο του μικρου για το βραδυ και να τον κλεισω στη γατοφορο γιατι το βραδυ φοβαμαι να τον εχω αμολυτο στη βεραντα και βρηκα τον Πόλυ να παιζει με το ποντικακι του και τη Νεφελη και τον Πιπη να παρακολουθουν μ'ενδιαφερον. Η Νεφελη τουλαχιστον γιατι ο Πιπης γρυλιζε!
Πολύ πλάκα έχουν εδώ.... Καλά, ο Πίπης είναι τεράστιος!!!!!!!!!!!!!!!
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
manto έγραψε: Να τους πάρεις και πασατέμπο!
Πασατεμπο ε? Ξερω'γω? Κανει? Μηπως να τους μετεφερα τα μπωλακια με την ξηρα τροφη εκει να τσιμπανε κατι κατα τη διαρκεια της "ταινιας"?
Το τερατακι μου ειναι 7 κιλα και πολυ μεγαλοσωμος! Η Νεφελη διπλα του φαινεται σαμιαμιδι! Ειναι μολις 3,650 δηλαδη το μισο!!!marfot75 έγραψε:
Καλά, ο Πίπης είναι τεράστιος!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mood :
Σελίδα 2 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 2 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios