Πόλυς ο μονοφθαλμος
+28
jovanita
ralou
Gloriana
Kikiriki
ismini
Βετούλι
ZweeT_DReamZ
Pepita
NiaR
rotonda
Tiger Lilly
lyan_14
Marcos
Φωτεινή
M81
Silmaril
marfot75
manto
Chouzouris
Anatoli
Πούπσυ
BokSurat
thundercats
cloud
vaso
Gatadministrator
Maro
XIONIS
32 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 8
Σελίδα 3 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Πόλυς ο μονοφθαλμος
XIONIS έγραψε:manto έγραψε: Να τους πάρεις και πασατέμπο!
Πασατεμπο ε? Ξερω'γω? Κανει? Μηπως να τους μετεφερα τα μπωλακια με την ξηρα τροφη εκει να τσιμπανε κατι κατα τη διαρκεια της "ταινιας"?Το τερατακι μου ειναι 7 κιλα και πολυ μεγαλoσωμος! Η Νεφελη διπλα του φαινεται σαμιαμιδι! Ειναι μολις 3,650 δηλαδη το μισο!!!marfot75 έγραψε:
Καλά, ο Πίπης είναι τεράστιος!!!!!!!!!!!!!!!
...Κάτι για τη λιγούρα τέλος πάντων! Όλη μέρα στο παράθυρο πρέπει να την βγάζουν!
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
φαγητο στο παραθυρο δηλαδηmanto έγραψε:XIONIS έγραψε:manto έγραψε: Να τους πάρεις και πασατέμπο!
Πασατεμπο ε? Ξερω'γω? Κανει? Μηπως να τους μετεφερα τα μπωλακια με την ξηρα τροφη εκει να τσιμπανε κατι κατα τη διαρκεια της "ταινιας"?Το τερατακι μου ειναι 7 κιλα και πολυ μεγαλοσωμος! Η Νεφελη διπλα του φαινεται σαμιαμιδι! Ειναι μολις 3,650 δηλαδη το μισο!!!marfot75 έγραψε:
...Κάτι για τη λιγούρα τέλος πάντων! Όλη μέρα στο παράθυρο πρέπει να την βγάζουν!
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Pepita έγραψε:φαγητο στο παραθυρο δηλαδηmanto έγραψε:XIONIS έγραψε:manto έγραψε: Να τους πάρεις και πασατέμπο!
Πασατεμπο ε? Ξερω'γω? Κανει? Μηπως να τους μετεφερα τα μπωλακια με την ξηρα τροφη εκει να τσιμπανε κατι κατα τη διαρκεια της "ταινιας"?Το τερατακι μου ειναι 7 κιλα και πολυ μεγαλοσωμος! Η Νεφελη διπλα του φαινεται σαμιαμιδι! Ειναι μολις 3,650 δηλαδη το μισο!!!marfot75 έγραψε:
... Η αίθουσα κλιματίζεται??? Α! Και κάνα μαξιλαράκι, γιατί θα πιαστούνε!
-
Mood :
Απίστευτα όμορφες και ταυτόχρονα συγκινητικές ιστορίες συμβαίνουν στο σπίτι σας Ασπασία!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
σε εσένα και τον Πόλυ! Αυτός ο καλυκοϊός είναι τελικά ό,τι χειρότερο υπάρχει για τις γάτες
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Tα πραγματα σημερα για τον μικρο δεν ειναι καλα και για μενα πολυ χειροτερα... Ξυπνησα το πρωι και τον βρηκα μεσα στη γατοφορο με το κουβερτακι και το γουρουνακι μουσκεμα γιατι ειχε ριξει το νερο του. Το δε ματακι σε αθλιο χαλι... Ειχε ξυσει το ματακι μαλλον γιατι τον ενοχλουσε και ειχε βγαλει το καυκαλο με αποτελεσμα να κρεμμεται και να εχει μεινει μια τρυπα στο κεντρο του ματιου να τρεχει υγρο και αιμα που ειχε αρχησει να πηζει...
Με κλαμματα και σε κατασταση σοκ, προσπαθησα να του το καθαρισω με γαζες και φυσιολογικο ορο. Εν τω μεταξυ και μεχρι να παω να φερω κι αλλες γαζες ειχε παει τουαλετα και ειχε καταφερει να του κολλησουν στο ματι κοκκοι απο την κρυσταλλικη αμμο που εχει την ιδιοτητα να απορροφαει τα υγρα με αποτελεσμα στο ματι να εχουν κολλησι και να το ενοχλουν 2 μεγαλοι κοκκοι!
Καταφερα αφου του μουσκεψα το ματι με ορο να τους βγαλω μαζι με το καυκαλο. Σε κατασταση υστεριας πηρα 9 και το πρωι τον γιατρο στο κινητο, αφου δεν εχει ιατρειο σημερα, και μου ειπε οτι αν το γατακι ποναγε δεν θα πηγαινε τουαλετα, ουτε θα ετρωγε και φυσικα δεν θα επαιζε σαν παλαβο με το ποντικακι του. Απλα το ενοχλουσε το καυκαλο και το εβγαλε. Αν δειξει οτι ποναει θα τον παω το απογευμα, διαφορετικα αυριο οπως ηταν προγραμματισμενο. Εν τω μεταξυ το γατακι παιζει κοιμαται και τρωει σαν να μην τρεχει τιποτα, το ματι ομως δειχνει χειροτερα απο ποτε. Δε σας βαζω καν φωτογραφιες γιατι δειχνει πραγματικα χαλια...
Με κλαμματα και σε κατασταση σοκ, προσπαθησα να του το καθαρισω με γαζες και φυσιολογικο ορο. Εν τω μεταξυ και μεχρι να παω να φερω κι αλλες γαζες ειχε παει τουαλετα και ειχε καταφερει να του κολλησουν στο ματι κοκκοι απο την κρυσταλλικη αμμο που εχει την ιδιοτητα να απορροφαει τα υγρα με αποτελεσμα στο ματι να εχουν κολλησι και να το ενοχλουν 2 μεγαλοι κοκκοι!
Καταφερα αφου του μουσκεψα το ματι με ορο να τους βγαλω μαζι με το καυκαλο. Σε κατασταση υστεριας πηρα 9 και το πρωι τον γιατρο στο κινητο, αφου δεν εχει ιατρειο σημερα, και μου ειπε οτι αν το γατακι ποναγε δεν θα πηγαινε τουαλετα, ουτε θα ετρωγε και φυσικα δεν θα επαιζε σαν παλαβο με το ποντικακι του. Απλα το ενοχλουσε το καυκαλο και το εβγαλε. Αν δειξει οτι ποναει θα τον παω το απογευμα, διαφορετικα αυριο οπως ηταν προγραμματισμενο. Εν τω μεταξυ το γατακι παιζει κοιμαται και τρωει σαν να μην τρεχει τιποτα, το ματι ομως δειχνει χειροτερα απο ποτε. Δε σας βαζω καν φωτογραφιες γιατι δειχνει πραγματικα χαλια...
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Όχι, μη βάλεις φωτογραφίες γιατί με την περιγραφή ανατρίχιασα!! Τι να πω... όντως δεν πρέπει να πονάει, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι το μάτι.. στο τέλος θα το ξεριζώσει μονάχος του από το ξύσιμο!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Υπομονη βρε Ασπασακι!
Ελπιζουμε να πανε ολα καλα με το μικρουλι κι ας ευχηθουμε να μην του προκαλεσει περισσοτερη ζημια στο ματακι του!
Ελπιζουμε να πανε ολα καλα με το μικρουλι κι ας ευχηθουμε να μην του προκαλεσει περισσοτερη ζημια στο ματακι του!
thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων : 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto : "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/04/2009
Mood :
Αχ, Ασπασία, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ισως τελικά να πρέπει να το βγάλει, όπως είπατε από την αρχή. Δεν πειράζει, θα ζήσει και με ένα μια φυσιολογικότατη ζωή! Να ξέρεις ότι και πάλι, αν δεν τον είχες μαζέψει, ίσως τώρα να μη ζούσε καν.
Υπομονή και γερά νεύρα!! Θα σου πει και ο γιατρός αύριο.
Υπομονή και γερά νεύρα!! Θα σου πει και ο γιατρός αύριο.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ασπασία μάλλον το μάτι του είχε ήδη κατασστραφεί και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Μη στεναχωριέσαι . Αν από το άλλο βλέπει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. :kisss:
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Μακαρι να το ξεπερασουμε κι αυτο... Ο μικρος παντως δε φαινεται να καταλαβαινει τιποτα! Συνεχιζει να τρωει και να παιζει κανονικα. Πριν λιγο ημουν μαζι του κι επαιζα και γουργουριζε σαν βραστηρας!!!! Τον αφησα μοναχουλη να παιζει με το ποντικακι του και τωρα που ξαναπηγα να δω τι κανει ειχε σκαρφαλωσει -αγνωστο πώς!- στη γλαστρα με τον φοινικα. Μαλλον ανεβηκε στη γατοφορο και απο εκει πηδηξε στη γλαστρα. Μπορειτε να δειτε και τη φωτογραφια αφοβα, δε πολυφαινεται το ματακι του... Αντιθετα οι κοιλουμπα που εχει κανει φαινεται μια χαρα!!!!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Ασπασια τωρα το ειδα και εχω ανατριχιασαει ολοκληρη.Αν ημουνστη θεση σου δε νομιζω να τα ειχα καταφερει.Μπορει και να ειχα λιποθυμισει.Μπραβο για το κουραγιο σου.οσο για το ματακι ο γιατρος θα κανει οτι ειναι καλυτερο.Αχ
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Anatoli έγραψε:Ασπασια τωρα το ειδα και εχω ανατριχιασαει ολοκληρη.Αν ημουνστη θεση σου δε νομιζω να τα ειχα καταφερει.Μπορει και να ειχα λιποθυμισει.Μπραβο για το κουραγιο σου.οσο για το ματακι ο γιατρος θα κανει οτι ειναι καλυτερο.Αχ
Ασε Τετα... Κι εγω λιγο πριν τη λυποθυμια ημουν αλλα δεν υπηρχε κανεις αλλος να το βοηθησει το μικρο! Ο Κωστας δε μπορουσε να κανει τιποτα... Το δε στομαχι μου ακομα ανω κατω ειναι! Με νερο ειμαι απο το πρωι, ουτε καφε δε μπορεσα να πιω μετα απο τετοιο θεαμα...
Εν τω μεταξυ εψαχνα πριν λιγο κατι παλια θεματα και βρηκα στο θεμα της Νεφελης αυτο:
Φωτεινή έγραψε:XIONIS έγραψε:Φωτεινή έγραψε:Ε, χμ...Ασπασία...ποιό γατάκι έχει σειρά τώρα;
Μα καλά...αμφιβάλεις;;;
Πάμε στοίχημα;
Μέχρι τον Ιούνιο, θα έχεις βρει κι άλλο!
Φωτεινη επεσες κατα 17 μερες εξω στην προβλεψη!!!
-
Mood :
Αν του επαιρνες ενα κολλαρο?Για να μη μπορει να το ξυσει?
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Αυτο το σκεφτηκα κι εγω και θα το συζητησσω με το γιατρο. Απλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει ελισσαβετιανο κολαρο σε τετοιο μεγεθος!!!!
-
Mood :
δεν εχω ιδεα.λογικα σε μεγαλα πετσοπ πρεπει να εχουν.ισως μπορουν να σου πουν και απο το τηλεφωνο.
-
Mood :
ειχα κι εγώ ένα μικρό κολλάρο και το έβγαλε. Μάλλον όμως δεν είχα το μικρότερο μέγεθος.
Επίσης θα σου έλεγα να του κόψεις τα νυχάκια...
Επίσης θα σου έλεγα να του κόψεις τα νυχάκια...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Μολις ξαναμιλησα με το γιατρο. Απο τη στιγμη που ο μπεμπης τρωει και παιζει σα να μην τρεχει τιποτα τοτε δεν συντρεχει λογος να παω αμεσα. Θα τον παω αυριο το πρωι να τον δει. Συνεχιζω με την αντιβιωση αλλα εχω σταματησει τις σταγονες. Το υγρο που εχει βγει απο το ματι ειναι αυτο που ηταν συγκεντρωμενο και φαινοταν στις φωτογραφιες πρισμενο το κεφαλακι του απο αριστερα. Τωρα ειναι σαν να εχει "ξαλαφρωσει". Ο ιος εχει δημιουργησει "κρατηρα" στο κεντρο απ'οπου εφυγαν τα υγρα με το που εβγαλε ο μικρος το καυκαλο.Ειτε το κρατησουμε το ματακι ειτε το αφαιρεσουμε δεν θα βλεπει απο αριστερα. Ισως να ηταν καλυτερα να το βγαλουμε... Θα δουμε αυριο τι θα μας πει ο γιατρος που θα τον ξαναδει. Για κολλαρο μου ειπε οτι δεν θα χρειαστει. Αυτος τουλαχιστον δεν το χρησιμοποιει ποτε. Αντε, μερικες ωρες εμειναν! Αυριο το πρωι θα ξερουμε τι θα γινει!
-
Mood :
-
Mood :
Ουφ!!!!!!!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
XIONIS έγραψε:Μολις ξαναμιλησα με το γιατρο. Απο τη στιγμη που ο μπεμπης τρωει και παιζει σα να μην τρεχει τιποτα τοτε δεν συντρεχει λογος να παω αμεσα. Θα τον παω αυριο το πρωι να τον δει. Συνεχιζω με την αντιβιωση αλλα εχω σταματησει τις σταγονες. Το υγρο που εχει βγει απο το ματι ειναι αυτο που ηταν συγκεντρωμενο και φαινοταν στις φωτογραφιες πρισμενο το κεφαλακι του απο αριστερα. Τωρα ειναι σαν να εχει "ξαλαφρωσει". Ο ιος εχει δημιουργησει "κρατηρα" στο κεντρο απ'οπου εφυγαν τα υγρα με το που εβγαλε ο μικρος το καυκαλο.Ειτε το κρατησουμε το ματακι ειτε το αφαιρεσουμε δεν θα βλεπει απο αριστερα. Ισως να ηταν καλυτερα να το βγαλουμε... Θα δουμε αυριο τι θα μας πει ο γιατρος που θα τον ξαναδει. Για κολλαρο μου ειπε οτι δεν θα χρειαστει. Αυτος τουλαχιστον δεν το χρησιμοποιει ποτε. Αντε, μερικες ωρες εμειναν! Αυριο το πρωι θα ξερουμε τι θα γινει!
Μακαρι να πανε ολα καλα με τον γλυκουλη μωρε!
Aσπα αυριο το πρωι θα παμε κι εμεις Αιλουρο για το επαναληπτικο εμβολιο του Λουκουμα!
Οποτε πιθανον να σε πετυχουμε!
thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων : 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto : "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/04/2009
Mood :
Τι ωρα θα πατε Παναγιωτη? Εμεις θα παμε χωρις ραντεβου οποτε μπορουμε να το κανονισουμε να συμπεσουμε!!!
-
Mood :
10 θα πάνε!
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Thanks!!!!
-
Mood :
Μακάρι να πάνε όλα καλά με τον μικρούλη!
Συμφωνώ με ότι είπαν ήδη τα παιδιά!
Αχ, Ασπασία το κουράγιο σου!
Ακόμη λίγες ώρες...
Συμφωνώ με ότι είπαν ήδη τα παιδιά!
Αχ, Ασπασία το κουράγιο σου!
Ακόμη λίγες ώρες...
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Αχ, Ασπασία, καλή δύναμη. Τι να πω, δύσκολη περίπτωση. Τα πέρασα κι εγώ, όπως ξέρεις, με τη Τζόγια και σε καταλαβαίνω.....
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Μακάρι να πάνε όλα καλά με το γατούλη...
-
Mood :
Άσπα θα πάνε όλα καλά. Ο γιατρός θα καθαρίσει το μάτι καλά και ίσως αργότερα να του το ράψει εκεί.
Από τη στιγμή που βλέπει από το ένα μάτι ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Θα γίνει καλά. Και σπιτάκι θα βρεθεί, δεν το συζητάμε καν αυτό. Εδώ βρήκε ο θεότυφλος ο ΤΕΟ που ήταν και ενήλικας γάτος.
Ας γίνει καλά ο μπόμπιρας και βλέπουμε. Το ότι τρώει είναι πολύ καλό.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.
Από τη στιγμή που βλέπει από το ένα μάτι ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Θα γίνει καλά. Και σπιτάκι θα βρεθεί, δεν το συζητάμε καν αυτό. Εδώ βρήκε ο θεότυφλος ο ΤΕΟ που ήταν και ενήλικας γάτος.
Ας γίνει καλά ο μπόμπιρας και βλέπουμε. Το ότι τρώει είναι πολύ καλό.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:
Εν τω μεταξυ εψαχνα πριν λιγο κατι παλια θεματα και βρηκα στο θεμα της Νεφελης αυτο:Φωτεινή έγραψε:XIONIS έγραψε:Φωτεινή έγραψε:Ε, χμ...Ασπασία...ποιό γατάκι έχει σειρά τώρα;
Μα καλά...αμφιβάλεις;;;
Πάμε στοίχημα;
Μέχρι τον Ιούνιο, θα έχεις βρει κι άλλο!
Φωτεινη επεσες κατα 17 μερες εξω στην προβλεψη!!!
Πες μας τι έγινε με τον Πόλυ, Ασπασία!!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Pes ma neaa, perimenoymeeee
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Νεα, νεα, νεα!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Εχετε δικιο, γυρισα απο το γιατρο κι επεσα με τα μουτρα στις δουλειες για να ξεχασω τον πονο μου...
Ο μπεμπης ειναι καλα αλλα εγω ψυχολογικα χαλια... Το ματακι ειναι κατεστραμμενο. Το καυκαλο που ξαναδημιουργηθηκε κραταει το ματακι για να μη χυθει. Γι αυτο εχει ξεπριστει επειδη ηδη εχει φυγει αρκετο υγρο. Πρεπει να του το αφαιρεσουμε χειρουργικα (εκτος αν εν τω μεταξυ "φυγει" απο μονο του). Ελπιζω ομως οταν και αν φυγει το ματακι να μην ειμαι μονη μου στο σπιτι γιατι θα πεθανω...
Για να χειρουργηθει ειναι πολυ μικρος ακομα. Δεν ξερουμε αν θα μπορεσει να δεχθει τοση ναρκωση.Θα πρεπει να περιμενουμε κανενα μηνα ακομα. Αν κι εγω θελω να περιμενουμενουμε ακομα περισσοτερο για να γυρισει ο γιατρος μας απο τις διακοπες του, δηλαδη τελος Αυγουστου. Μπορει ο ιδιος να ειπε οτι προκειται για συνηθισμενη εγχειρηση εμενα καθολου συνηθισμενη δε μου φαινεται και δεν εμπιστευομαι αλλο γιατρο!!!
Τα καλα νεα τωρα! Ο Πόλυς, αν εξαιρεσουμε το ματι που φαινεται χαλια, ειναι υγειεστατος!!! Αποφυγαμε τη μολυνση στο ματι, ο πυρετος επεσε, και ο μπεμπης διπλασιαστηκε σχεδον σε βαρος σε μια μολις εβδομαδα!!! Την προηγουμενη Τριτη το απογευμα ηταν μολις 350 γρ. ενω σημερα το πρωϊ ζυγιστηκαμε 650 γρ.!!!! :D
Τελικα ειναι κατι λιγοτερο απο 2 μηνων, 45-50 ημερων περιπου, δηλαδη οσο ακριβως βρηκα τον Πιπίνο μου!!! Αν εχει τη δικη του αναπτυξη (γιατι την ορεξη την εχει σιγουρα!) τον βλεπω κι αυτον να γινεται μεγαλόσωμος!!!! Το οτι ειναι τοσο, σημαινει οτι τα ματακια , το ματακι δηλαδη, θα παραμεινει ανοιχτοχρωμο. Το πολυ-πολυ απο καταγαλανο που ειναι να πρασινισει. Τον Πιπη οταν τον βρηκα ειχε ηδη χασει ο μπεμπε-γαλανο και ειχε τα υπεροχα μελια ματια που εχει τωρα. Του εδωσα και Banminth για τα σκουλικακια οποτε ειμαστε ΟΚ απο αποπαρασιτωση. Για εμβολια ρωτησα αλλα ειπαμε οχι ακομα. Αντιβιωση θα παρει για αλλη μια εβδομαδα και μετα βλεπουμε.
Εχω στεναχωρηθει πολυ με το ματακι του, αλλα αφου κατα τ'αλλα ειναι κουκλος, και υγειης, ισως ειναι καλυτερα που θα αφαιρεθει και θα ραφτει γιατι το υπαρχον ματακι ειναι λιγο τρομαχτικο...
Ο μπεμπης ειναι καλα αλλα εγω ψυχολογικα χαλια... Το ματακι ειναι κατεστραμμενο. Το καυκαλο που ξαναδημιουργηθηκε κραταει το ματακι για να μη χυθει. Γι αυτο εχει ξεπριστει επειδη ηδη εχει φυγει αρκετο υγρο. Πρεπει να του το αφαιρεσουμε χειρουργικα (εκτος αν εν τω μεταξυ "φυγει" απο μονο του). Ελπιζω ομως οταν και αν φυγει το ματακι να μην ειμαι μονη μου στο σπιτι γιατι θα πεθανω...
Για να χειρουργηθει ειναι πολυ μικρος ακομα. Δεν ξερουμε αν θα μπορεσει να δεχθει τοση ναρκωση.Θα πρεπει να περιμενουμε κανενα μηνα ακομα. Αν κι εγω θελω να περιμενουμενουμε ακομα περισσοτερο για να γυρισει ο γιατρος μας απο τις διακοπες του, δηλαδη τελος Αυγουστου. Μπορει ο ιδιος να ειπε οτι προκειται για συνηθισμενη εγχειρηση εμενα καθολου συνηθισμενη δε μου φαινεται και δεν εμπιστευομαι αλλο γιατρο!!!
Τα καλα νεα τωρα! Ο Πόλυς, αν εξαιρεσουμε το ματι που φαινεται χαλια, ειναι υγειεστατος!!! Αποφυγαμε τη μολυνση στο ματι, ο πυρετος επεσε, και ο μπεμπης διπλασιαστηκε σχεδον σε βαρος σε μια μολις εβδομαδα!!! Την προηγουμενη Τριτη το απογευμα ηταν μολις 350 γρ. ενω σημερα το πρωϊ ζυγιστηκαμε 650 γρ.!!!! :D
Τελικα ειναι κατι λιγοτερο απο 2 μηνων, 45-50 ημερων περιπου, δηλαδη οσο ακριβως βρηκα τον Πιπίνο μου!!! Αν εχει τη δικη του αναπτυξη (γιατι την ορεξη την εχει σιγουρα!) τον βλεπω κι αυτον να γινεται μεγαλόσωμος!!!! Το οτι ειναι τοσο, σημαινει οτι τα ματακια , το ματακι δηλαδη, θα παραμεινει ανοιχτοχρωμο. Το πολυ-πολυ απο καταγαλανο που ειναι να πρασινισει. Τον Πιπη οταν τον βρηκα ειχε ηδη χασει ο μπεμπε-γαλανο και ειχε τα υπεροχα μελια ματια που εχει τωρα. Του εδωσα και Banminth για τα σκουλικακια οποτε ειμαστε ΟΚ απο αποπαρασιτωση. Για εμβολια ρωτησα αλλα ειπαμε οχι ακομα. Αντιβιωση θα παρει για αλλη μια εβδομαδα και μετα βλεπουμε.
Εχω στεναχωρηθει πολυ με το ματακι του, αλλα αφου κατα τ'αλλα ειναι κουκλος, και υγειης, ισως ειναι καλυτερα που θα αφαιρεθει και θα ραφτει γιατι το υπαρχον ματακι ειναι λιγο τρομαχτικο...
-
Mood :
Σελίδα 3 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 3 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios