η γατούλα που φιλοξενώ...
+10
Pepita
Gloriana
XIONIS
marmanga
ismini
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
patousis
Gatadministrator
Πούπσυ
BokSurat
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
η γατούλα που φιλοξενώ...
λοιπόν μου έφεραν χθες το βράδυ οι thundrercats μια πολύ όμορφη γατούλα (calico νομίζω λέγετε ο χρωμαισμός του τριχώματος), η οποία όμως κάνει διάρροια...
πιθανολόγησα ότι φταίει που το παιδί που την είχε βρει της έδινε κονσέρβα που δεν ήταν για kitten, αλλά και φρέσκο γάλα (το πρώτο σίγουρα ισχύει, για το 2ο δεν το ξέρω).
πήρα σήμερα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε να της δώσω νερό με την σύριγγα, και καθόλου φαγητό παρά ελάχιστη κροκέτα kitten (που έχουμε σπίτι), μαλακωμένη με νερό και να αφήσω το γατί να μου ζητάει φαγητό, να πεινάει δηλαδή. Τέλος μου είπε και έναν επίδεσμο με χλιαρό νεράκι πάνω να το τρίβω λίγο τον ποπο του μήπως επειδή κάνει προσπάθεια να κάνει κακάκια του έχει στουμπώσει και δεν μπορεί να το βγάλει...
Αφού σήμερα το απόγευμα τα έκανα όλα αυτά... πήγε μετά από λίγο στην άμμο του έβγαλε μια κηλίδα διάρροια (όπως συνήθως), μόνο που αυτήν την φορά είχαν και λίγο αίμα πάνω...
έχω φρικάρει, σκέφτομαι να το πάω στον γιατρό αύριο... δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι, πάντως έχει μεγάλη διάθεση για φαγητό, μεγάλη διάθεση για παιχνίδι, και γουργουρίζει με το παραμικρό χαδάκι που θα νιώσει!!!
Τι να πω ρε γμτ... δε ξέρω τι να σκεφτώ, δε θέλω να "χάσω" άλλο γατί... ίσως να ήταν μια καλή ιδέα να μην ξανά-φιλοξενήσω κάποιο ζωάκι, αν είναι κάτω από μια ηλικία πχ. 2 μηνών, αλλά από την άλλη αφού έχω τον χώρο και την άνεση (την οικονομική) ΑΚΟΜΑ να το κάνω γιατί να μην; είμαι μπερδεμένη γμτ
πιθανολόγησα ότι φταίει που το παιδί που την είχε βρει της έδινε κονσέρβα που δεν ήταν για kitten, αλλά και φρέσκο γάλα (το πρώτο σίγουρα ισχύει, για το 2ο δεν το ξέρω).
πήρα σήμερα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε να της δώσω νερό με την σύριγγα, και καθόλου φαγητό παρά ελάχιστη κροκέτα kitten (που έχουμε σπίτι), μαλακωμένη με νερό και να αφήσω το γατί να μου ζητάει φαγητό, να πεινάει δηλαδή. Τέλος μου είπε και έναν επίδεσμο με χλιαρό νεράκι πάνω να το τρίβω λίγο τον ποπο του μήπως επειδή κάνει προσπάθεια να κάνει κακάκια του έχει στουμπώσει και δεν μπορεί να το βγάλει...
Αφού σήμερα το απόγευμα τα έκανα όλα αυτά... πήγε μετά από λίγο στην άμμο του έβγαλε μια κηλίδα διάρροια (όπως συνήθως), μόνο που αυτήν την φορά είχαν και λίγο αίμα πάνω...
έχω φρικάρει, σκέφτομαι να το πάω στον γιατρό αύριο... δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι, πάντως έχει μεγάλη διάθεση για φαγητό, μεγάλη διάθεση για παιχνίδι, και γουργουρίζει με το παραμικρό χαδάκι που θα νιώσει!!!
Τι να πω ρε γμτ... δε ξέρω τι να σκεφτώ, δε θέλω να "χάσω" άλλο γατί... ίσως να ήταν μια καλή ιδέα να μην ξανά-φιλοξενήσω κάποιο ζωάκι, αν είναι κάτω από μια ηλικία πχ. 2 μηνών, αλλά από την άλλη αφού έχω τον χώρο και την άνεση (την οικονομική) ΑΚΟΜΑ να το κάνω γιατί να μην; είμαι μπερδεμένη γμτ
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Απ: η γατούλα που φιλοξενώ...
Μήπως απλά έχει σκουληκάκια;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
το σκέφτηκα και αυτό... αλλά το φάρμακο για τα σκουλήκια σε τόσο μικρή ηλικία (μια πάστα που υπάρχει -κίτρινη- ) προκαλεί και αυτό την διάρροια... οπότε όπως είχα φανταστεί και ο γιατρός μου επιβεβαίωσε και να έχει ΔΕΝ πρέπει να το πάρει τώρα!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
για δες μήπως σφήξουν μέχρι αύριο
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Υπομονή Ελισσάβετ, δεν είναι όλα προς θάνατο!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
το αίμα δε σε ανησυχεί;
εμένα αυτό πιο πολύ με ανησύχησε βασικά...
Λέω να την πάω καλού - κακού... απλά θα πρέπει να μείνει έπειτα στην γατοφόρο για όλη την ημέρα, καθώς δουλεύω... και έχω και στο γραφείο έναν συνέδελφο, που είναι λίγο αλεργικός με τις γατότριχες...
και λέω λίγο γιατί εγώ νομίζω ότι είναι κατά φαντασίαν αλλεργικός αλλά τέσπα δεν είναι της παρούσης
Βικτωρία, το ξέρω αλλά άμα "έχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι" λέει μια σοφή παροιμία... Άντε πάω να κολυμπήσω να ξελαμπικάρω τα λέμε σε λίγο!
εμένα αυτό πιο πολύ με ανησύχησε βασικά...
Λέω να την πάω καλού - κακού... απλά θα πρέπει να μείνει έπειτα στην γατοφόρο για όλη την ημέρα, καθώς δουλεύω... και έχω και στο γραφείο έναν συνέδελφο, που είναι λίγο αλεργικός με τις γατότριχες...
και λέω λίγο γιατί εγώ νομίζω ότι είναι κατά φαντασίαν αλλεργικός αλλά τέσπα δεν είναι της παρούσης
Βικτωρία, το ξέρω αλλά άμα "έχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι" λέει μια σοφή παροιμία... Άντε πάω να κολυμπήσω να ξελαμπικάρω τα λέμε σε λίγο!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
καλά, σίγουρα θα την πας, λέω μήπως είναι καμμιά αιμορροίδα λόγω διάρροιας;;; υπομονή μέχρι αύριο
καλό κολύμπι
καλό κολύμπι
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Να μην σε ανυσηχει το αιμα
Τα εντερακια ειναι μαλακα και ευαισθητα, υπαρχει αυτη η πιθανοτητα
Τα εντερακια ειναι μαλακα και ευαισθητα, υπαρχει αυτη η πιθανοτητα
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
να μη την πάω στο γιατρό καλού - κακού λες;
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Ελισσάβετ επειδή έχω εμπειρία ( πια ) στα κακάκια με αίμα σου παραθέτω την εμπειρία μου και τις οδηγίες που πήρα από τον γιατρό μου.Και ο Πρίγκηπας και το μωρό ο Γκόγια είχαν κάποια στιγμή αίμα στα κακάκια,κάτι θα έχει ερεθίσει ( ίσως η διάρροια )το έντερο.
Σε πρώτη φάση πλήρης αφαγία για 24 ώρες και μετά βραστό κοτόπουλο πολύ συχνά και λίγο επίσης υπάρχουν κροκέτες της Royal Canin INTESTINAL οι οποίες είναι εξαιρετικές για τις διαταραχές του πεπτικού υπάρχει και
φακελλάκι σε υγρή μορφή.Επίσης το έντερο της γάτας επανέρχεται με από 20 μέρες.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς όπως σου είπα το έχω περάσει πρόσφατα στο νησί που ήμουν διακοπές με τον Γκόγια που είναι 4 1/2 μηνών έκανα τα παραπάνω και σε δυο η τρείς μέρες σταμάτησε η διάρροια και το αίμα στα κακάκια και κέτι που ξέχασα αν πάρεις τις παραπάνω κροκέτες ανακάτεψές τες μετά την αποθεραπεία με την τροφή σταδικά όπως κάνουμε για όλες τις τροφές που αλλάζουμε
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το γατάκι
Σε πρώτη φάση πλήρης αφαγία για 24 ώρες και μετά βραστό κοτόπουλο πολύ συχνά και λίγο επίσης υπάρχουν κροκέτες της Royal Canin INTESTINAL οι οποίες είναι εξαιρετικές για τις διαταραχές του πεπτικού υπάρχει και
φακελλάκι σε υγρή μορφή.Επίσης το έντερο της γάτας επανέρχεται με από 20 μέρες.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς όπως σου είπα το έχω περάσει πρόσφατα στο νησί που ήμουν διακοπές με τον Γκόγια που είναι 4 1/2 μηνών έκανα τα παραπάνω και σε δυο η τρείς μέρες σταμάτησε η διάρροια και το αίμα στα κακάκια και κέτι που ξέχασα αν πάρεις τις παραπάνω κροκέτες ανακάτεψές τες μετά την αποθεραπεία με την τροφή σταδικά όπως κάνουμε για όλες τις τροφές που αλλάζουμε
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το γατάκι
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ- Prime Cat
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου,ο άγγελος μου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορίνι τον Ντακίρι τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/04/2009
Mood :
να τα πας. Καλου καλου
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
ναι μόνο νερό και αυτό με σύριγγα της δίνω βάση οδηγιών κτηνιάτρου αλλά δεν μου είπε τίποτα για κοτόπουλο ούτε για συγκεκριμένη ξηρά τροφή... απλά να είναι kitten... είμασι τώρα στο στάδιο του ΜΟΝΟ νερό, θα το δοκιμάσω αν είναι και βλέπουμε...
το πρωι θα αποφασίσω και αν θα τα πάρω μαζί μου αύριο για να πάμε στο γιατρό! έχω και ένα θέμα με το γραφείο όπως είπα... το κακό είναι ότι αν δε την πάω αύριο τότε θα μπορώ να την πάω Πέμπτη
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
το πρωι θα αποφασίσω και αν θα τα πάρω μαζί μου αύριο για να πάμε στο γιατρό! έχω και ένα θέμα με το γραφείο όπως είπα... το κακό είναι ότι αν δε την πάω αύριο τότε θα μπορώ να την πάω Πέμπτη
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Περαστικά της Ελισάβετ! Κι εμένα σε διάροια μου ειχε πει να μεινει για 24 ωρες νηστική και μετά i/d της hills...
Δυσκολο αλλά οχι τραγικό....
Δυσκολο αλλά οχι τραγικό....
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Περαστικά του, μωρέ...
Και ένα εξτρά φιλάκι σε σένα.
Και ένα εξτρά φιλάκι σε σένα.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Ωχ! Τα ιδια μου κανει και το δικο μου το μωρακι, η μαυρουλα που εχω στον κηπο. Ηδη της εκοψα το γαλα γιατι δεν το ηθελε αλλα μαλλον θα σταματησω και την ξηρα μεχρι να σφιξουν τα κακακια...
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Η Τσόφα που είχε σπαστική κολίτιδα είχε αυτά τα συμπτώματα. Νομίζω αυτό θα είναι. Θέλει ειδική τροφή για ένα διάστημα και τακτικές ώρες ταίσματος.
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ δεν είναι κάτι σοβαρό.
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ δεν είναι κάτι σοβαρό.
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
νομιζω οτι οταν το αιμα ειναι κοκκινο ειναι απλα ερεθισμος του εντερου απο τη διαροια
το ασχημο μαλλον ειναι οταν ειναι σκουρο
ρωτα το γιατρο για να ησυχασεις
το ασχημο μαλλον ειναι οταν ειναι σκουρο
ρωτα το γιατρο για να ησυχασεις
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
καλημέρα,
κόκκινο είναι το αίμα ναι... γαμώτο δεν μου έχει πει κάτι για ειδική τροφή... σήμερα δεν την πήρα τελικά μαζί μου γιατί είχα ξεχάσει ότι το απόγευμα έχω να πάω κάπου.
όλο το βράδυ δεν είδα να έχει κάνει κάτι, και σήμερα το πρωί όσο έκατσα μαζί της (κάνα 20λεπτο), που της έδωσα νερό με την σύριγγα πάλι δεν έκανε τίποτα... ελπίζω όταν θα πάω σπίτι να κάνει κάτι πιο σφιγμένο έστω... θα δούμε!
κόκκινο είναι το αίμα ναι... γαμώτο δεν μου έχει πει κάτι για ειδική τροφή... σήμερα δεν την πήρα τελικά μαζί μου γιατί είχα ξεχάσει ότι το απόγευμα έχω να πάω κάπου.
όλο το βράδυ δεν είδα να έχει κάνει κάτι, και σήμερα το πρωί όσο έκατσα μαζί της (κάνα 20λεπτο), που της έδωσα νερό με την σύριγγα πάλι δεν έκανε τίποτα... ελπίζω όταν θα πάω σπίτι να κάνει κάτι πιο σφιγμένο έστω... θα δούμε!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Βασικά, θέλει πολλή υπομονή με τις διάρροιες... και ο Μίκυ έκανε όταν τον βρήκα και παρόλο που του έδινα κοτόπουλο με λαπά το έντερο δεν έλεγε να στρώσει... Αλλά δεν είναι και του θανατά, Ελισάβετ μου! Υπομονή και διατροφή και θα φτιάξει
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
το λεπόν μετά από 24 ώρες μόνο με νερό χθες το βράδυ και αφού έφαγε λίγες κροκέτες νερομένες, έκανε ημι-σχιματισμένα κακάκια... σήμερα έχει μείνει ο Νίκος σπίτι για να την ταΐζει λίγο ανά 3-4 ώρες, νερομένες κροκέτες... πιστεύω να πάμε καλά καθώς χθες δεν είχε και καθόλου αίμα βγάλει.
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. ελπίζω τουλάχιστον μέχρι να το δώσω πίσω να είναι πλέον περδίκι... Λέω να ξεκινήσω και την ξερά μη νερομένη τροφή την Παρασκευή.
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. ελπίζω τουλάχιστον μέχρι να το δώσω πίσω να είναι πλέον περδίκι... Λέω να ξεκινήσω και την ξερά μη νερομένη τροφή την Παρασκευή.
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Τέλεια! Μπράβο σας!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
πως ειναι το ζουζουνι??
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
μάλλον πολύ καλύτερα...
είναι πιο μεγάλα, πιο σχηματισμένα και πλέον φυσιολογικό χρώμα (χθες ήταν κατάμαυρα-κατράνι)
από αυριο λέω να δοκιμάσω την ξερά τροφή χωρίς να την νερώσω... να δω τι θα δω...
είναι πιο μεγάλα, πιο σχηματισμένα και πλέον φυσιολογικό χρώμα (χθες ήταν κατάμαυρα-κατράνι)
από αυριο λέω να δοκιμάσω την ξερά τροφή χωρίς να την νερώσω... να δω τι θα δω...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
τέλεια. Μπράβο σας.
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Αχ, πολύ χαίρομαι!! Αντε να ακούω και κάτι ευχάριστο γιατι αυτές τις μέρες είμαι στην τσίτα με κάτι προσωπικά μου..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Έτσι μπράβο! Να 'χουμε γλαφυρές περιγραφές από υγιείς σκατουλες!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
marmanga έγραψε:
Έτσι μπράβο! Να 'χουμε γλαφυρές περιγραφές από υγιείς σκατουλες!
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Παρόμοια θέματα
» αρρωστη γατουλα
» γατουλα
» γαλαζοπρασινοματα γατουλα
» Γατούλα με παράλυση
» Πως να μην χάσω τη γατούλα
» γατουλα
» γαλαζοπρασινοματα γατουλα
» Γατούλα με παράλυση
» Πως να μην χάσω τη γατούλα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios