Απόστημα (μάλλον)
+12
Βίκτωρ
marestros
NiaR
Anatoli
Marcos
manto
Tiger Lilly
gatoras
marmanga
patousis
Φωτεινή
M81
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απόστημα (μάλλον)
Κι έλεγα δεν θα μας τύχει κάτι μέσα στον Αύγουστο που οι περισσοτεροι κτηνίατροι είναι κλειστοί?!
Μάλλον ο Αλητάκος είχε στο μπροστινό του δεξί πόδι ένα απόστημα το οποίο έσπασε/άνοιξε.
Του το έχω καθαρίσει κάπως με αραιωμένο Hibitane, μια-δυο φορές που με άφησε.
Το πόδι το πατάει και το χρησιμοποιεί κανονικά, μάλλον όμως δεν το ζορίζει με ιδιαίτερα άλματα.
Ωστόσο, επειδή θέλω να είμαι "έτοιμη" για παν ενδεχόμενο:
α) Διάβασα (στο "Αρρωστήσαμε", αλλά δεν μπορώ να βρω το θέμα) για ένα μπλε αντιβιωτικό σπρέι (και μάλλον ισχυρό).
Ποιο είναι αυτό; Πού το βρίσκω; Υπάρχει πρόβλημα αν το γλύψει (το Hibitane το γλύφει);
β) Αν τα δω πιο σκούρα τα πράγματα και δεν έχω βρει άκρη με κάποιον γιατρό (και με τον ίδιο τον Αλήτη που δεν κάθεται), η αντιβίωση που δίνεται -και- σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το Vibramycin?
Αυτά...
Το γνωρίζω πως θα πρέπει να πάρω τη συμβουλή γιατρού για τα παραπάνω (ειδικά για το (β)), αλλά νομίζω πως καλό είναι να έχω μια...γενικότερη γνώση επί του θέματος.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Μάλλον ο Αλητάκος είχε στο μπροστινό του δεξί πόδι ένα απόστημα το οποίο έσπασε/άνοιξε.
Του το έχω καθαρίσει κάπως με αραιωμένο Hibitane, μια-δυο φορές που με άφησε.
Το πόδι το πατάει και το χρησιμοποιεί κανονικά, μάλλον όμως δεν το ζορίζει με ιδιαίτερα άλματα.
Ωστόσο, επειδή θέλω να είμαι "έτοιμη" για παν ενδεχόμενο:
α) Διάβασα (στο "Αρρωστήσαμε", αλλά δεν μπορώ να βρω το θέμα) για ένα μπλε αντιβιωτικό σπρέι (και μάλλον ισχυρό).
Ποιο είναι αυτό; Πού το βρίσκω; Υπάρχει πρόβλημα αν το γλύψει (το Hibitane το γλύφει);
β) Αν τα δω πιο σκούρα τα πράγματα και δεν έχω βρει άκρη με κάποιον γιατρό (και με τον ίδιο τον Αλήτη που δεν κάθεται), η αντιβίωση που δίνεται -και- σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το Vibramycin?
Αυτά...
Το γνωρίζω πως θα πρέπει να πάρω τη συμβουλή γιατρού για τα παραπάνω (ειδικά για το (β)), αλλά νομίζω πως καλό είναι να έχω μια...γενικότερη γνώση επί του θέματος.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Απ: Απόστημα (μάλλον)
Δυστυχώς δεν ξέρω να σε κατατοπίσω... συνέχισε με το hibitane, αν και νομίζω ότι θα ήταν καλό να βρεις ένα γιατρό για παν ενδεχόμενο... Αμάν πια! Τι μανία κι αυτή να αρρωσταίνουν όταν ο γιατρός είναι διακοπές;
Περαστικά σας!!!
Περαστικά σας!!!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Κοψε του το ποδι....
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ Φωτεινή!Φωτεινή έγραψε:Δυστυχώς δεν ξέρω να σε κατατοπίσω... συνέχισε με το hibitane, αν και νομίζω ότι θα ήταν καλό να βρεις ένα γιατρό για παν ενδεχόμενο... Αμάν πια! Τι μανία κι αυτή να αρρωσταίνουν όταν ο γιατρός είναι διακοπές;
Περαστικά σας!!!
Ο ένας ανοίγει την Παρασκευή!
Αλλά εύχομαι μέχρι τότε να έχει καλυτερέψει.
patousis παιδί μου...patousis έγραψε:Κοψε του το ποδι....
M81- Catarazzi
-
Mood :
Γμτ... ούτ' εγώ θυμάμαι πού είχε γραφτεί αλλά και πώς το λένε εκείνο το σπρέι.
Περαστικά σας και να μην σας χρειαστεί ούτε γιατρός ούτε τίποτα.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Νομίζω πως δεν αναφερόταν το όνομα του σπρέι, παρά μονάχα η περιγραφή του: μπλε ισχυρό αντιβιωτικό σπρέι.marmanga έγραψε:Γμτ... ούτ' εγώ θυμάμαι πού είχε γραφτεί αλλά και πώς το λένε εκείνο το σπρέι.
Είπα μήπως κάποιος το ξέρει.
Στο internet πάντως βρήκα το Negerol.
Είδομεν.
Ευχαριστούμε!
M81- Catarazzi
-
Mood :
Θυμάμαι στη Μινούσκιν είχαν βάλει όταν έκανε τη "στείρωση" ένα αντιβιωτικό σπρέυ που ήταν πράσινο. Πάντως αν πας σε ένα φαρμακείο ή καλύτερα μαγαζί με κτηνιατρικά προιόντα θα καταλάβουν τι θέλεις.
Περαστικά και αγύριστα
Περαστικά και αγύριστα
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Περαστικά Αλητάκο... Φιλιά στο πατουσάκι!
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Περαστικά ομορφούλη...
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
Και γω το Negerol ξέρω ότι είναι αυτό το σπρέυ.
Και το Pulvo κάνει {αρκεί σε όλα αυτά τα σπρέυ να ψεκάζεις από την απόσταση που λένε και ένα μόνο πέρασμα (χωρίς να επιμείνεις στο σημείο) για να μην γίνει κανένα έγκαυμα από το κρύο γιατί είναι παγωμένα.}
Πάντως M81, το Α και το Ω σε ένα απόστημα είναι ο πολύ καλός καθαρισμός του.
Με απολυμαντικό (Hibitan αραιωμένο) και άφθονο νερό να φεύγει εντελώς το πύον.
Για αντιβίωση απ' το στόμα, ξέρω ότι δίνεται Vibramycin ή Clindavet νομίζω, αλλά δεν ξέρω να σου πώ δοσολογία...
Και όχι, δεν παθαίνει τίποτε αν τα γλύψει, απλά λιγάκι φύσα το να στεγνώσει κάπως πρίν τον αφήσεις.
Ρίξε μιά προσεκτική ματιά στο ποδαράκι, γιατί τα αποστήματα συχνά προχωράνε βουβά κάτω απ' το δέρμα.
Καλή σας ανάρρωση!
Και το Pulvo κάνει {αρκεί σε όλα αυτά τα σπρέυ να ψεκάζεις από την απόσταση που λένε και ένα μόνο πέρασμα (χωρίς να επιμείνεις στο σημείο) για να μην γίνει κανένα έγκαυμα από το κρύο γιατί είναι παγωμένα.}
Για αντιβίωση απ' το στόμα, ξέρω ότι δίνεται Vibramycin ή Clindavet νομίζω, αλλά δεν ξέρω να σου πώ δοσολογία...
Και όχι, δεν παθαίνει τίποτε αν τα γλύψει, απλά λιγάκι φύσα το να στεγνώσει κάπως πρίν τον αφήσεις.
Ρίξε μιά προσεκτική ματιά στο ποδαράκι, γιατί τα αποστήματα συχνά προχωράνε βουβά κάτω απ' το δέρμα.
Καλή σας ανάρρωση!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Από τι γίνονται τα αποστήματα;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Μ81 αυτο το σπρευ το μπλε 'η πρασινο ειναι αυτο που λεει η gatoras που βαζουν μετα απο την στειρωση.Εγω δεν ξερω να σου πω πως λεγεται αλλα απο οτι βλεπω σου ειπαν οι πιο ενημερωμενες.
Περαστικα στον Αλητακο
Περαστικα στον Αλητακο
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
περαστικα σας
ευχομαι με το Hibitan να του περασει γρηγορα
ευχομαι με το Hibitan να του περασει γρηγορα
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για τις ευχές!
Αυτό που λες για τον καθαρισμό του αποστήματος το γνωρίζω. Αλλά εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω.
Έχει γίνει μεγάλο γαίδουρι ο κύριος και δεν κάθεται (οι γάμοι τον μάραναν!).
Οπότε μέχρι να ανοίξει κανένας γιατρός ή να καλυτερέψει από...μόνο του, είπα να ρωτήσω περί του θέματος, σκεπτόμενη ότι πχ. αν του βάλω το σπρέι (το οποίο πρέπει βέβαια να βρω πρώτα) σίγουρα θα πάρουμε λίγες μέρες "παράταση". Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως και τι εννοώ.
Εδώ σκέφτομαι πως αν πάμε σε -άλλο- γιατρό να έχω ρωτήσει αν έχει νάρκωση με αέριο που είναι πιο "χαλαρή".
Είμαι αισιόδοξη!
Χαρά μας πολύ σε ευχαριστώ για την ενημέρωση (στην ουσία όπως πάντα )!Marcos έγραψε:Και γω το Negerol ξέρω ότι είναι αυτό το σπρέυ.
Καλή σας ανάρρωση!
Αυτό που λες για τον καθαρισμό του αποστήματος το γνωρίζω. Αλλά εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω.
Έχει γίνει μεγάλο γαίδουρι ο κύριος και δεν κάθεται (οι γάμοι τον μάραναν!).
Οπότε μέχρι να ανοίξει κανένας γιατρός ή να καλυτερέψει από...μόνο του, είπα να ρωτήσω περί του θέματος, σκεπτόμενη ότι πχ. αν του βάλω το σπρέι (το οποίο πρέπει βέβαια να βρω πρώτα) σίγουρα θα πάρουμε λίγες μέρες "παράταση". Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως και τι εννοώ.
Εδώ σκέφτομαι πως αν πάμε σε -άλλο- γιατρό να έχω ρωτήσει αν έχει νάρκωση με αέριο που είναι πιο "χαλαρή".
Έχω διαβάσει πως μπορεί να γίνει από δάγκωμα, γρατσουνιά (από άλλο ζώο ή από κανένα αγκάθι, κλαδί, κλπ).Φωτεινή έγραψε:Από τι γίνονται τα αποστήματα;
Είμαι αισιόδοξη!
M81- Catarazzi
-
Mood :
μηπως ο γιατρος να σε καθοδηγησει να το κανεις με καποιο κολπο ? ρωτησε τον
-
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
Χμ.... κατάλαβα....
Πάντως μην πάρετε πολλές μέρες "παράταση"... και νάρκωση δεν νομίζω να χρειάζεται καθόλου για τον καθαρισμό από γιατρό.
Απλά.... καλό γράπωμα και ακινητοποίηση...
Πάντως μην πάρετε πολλές μέρες "παράταση"... και νάρκωση δεν νομίζω να χρειάζεται καθόλου για τον καθαρισμό από γιατρό.
-
Mood :
οταν λεμε αποστημα τι εννοουμε?
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Από οποιαδήποτε μόλυνση που μπορεί να προκληθεί από κάποια διάτρηση του δέρματος, και η μόλυνση είναι "κλειστή" δηλαδή εξαπλώνεται κάτω απ' το δέρμα και δύσκολα γίνεται αντιληπτή.Φωτεινή έγραψε:Από τι γίνονται τα αποστήματα;
Συνήθως την καταλαβαίνουμε από το πρήξιμο, ή άμα ανοίξει όπως τώρα στον Αλήτη.
-
Mood :
Θες να σε φωνάξω να τον τακτοποιήσεις?!Marcos έγραψε:Χμ.... κατάλαβα....
Μην ξεχνάς πως έχω και την εικόνα "ο Αλήτης αγρίμι, ο κ.Πάνος ήρωας", οπότε...δεν το πολυζορίζω το θέμα.
Την Παρασκευή ανοίγει ο πρώτος γιατρός.
...αν μας έκανε και την τιμή να έρθει κι ο Αλήτης στην αυλή να κοιμηθεί.
Μια μικρή πληγή που αρχικά δημιουργήθηκε από μια ένα πχ. κλαδί ή δάγκωμα, κατά κάποιο τρόπο "έκλεισε" εξωτερικά, αλλά εσωτερικά άρχισε να μαζεύεται υγρό (πύο), με αποτελέσμα να φουσκώσει κιόλας λίγο. Μετά αυτό "έσκασε", και άρχισε να βγαίνει το υγρό, έγινε νέα μεγαλύτερη πληγή, με αποτέλεσμα να θέλει καλό καθάρισμα/απολύμανση/αντιβίωση για να επουλωθεί.marestros έγραψε:οταν λεμε αποστημα τι εννοουμε?
Γιατρός δεν είμαι, αλλά κάπως έτσι πρέπει να είναι.
Ο Αλήτης είχε πράγματι ένα φούσκωμα στο πόδι το οποίο πλέον δεν φαίνεται να υπάρχει. (Για αυτό λέω πως μάλλον είναι κάτι τέτοιο).
M81- Catarazzi
-
Mood :
Από γιατρό είπα...M81 έγραψε:Θες να σε φωνάξω να τον τακτοποιήσεις?!Marcos έγραψε:Χμ.... κατάλαβα....
Μην ξεχνάς πως έχω και την εικόνα "ο Αλήτης αγρίμι, ο κ.Πάνος ήρωας", οπότε...δεν το πολυζορίζω το θέμα.
Την Παρασκευή ανοίγει ο πρώτος γιατρός.
...αν μας έκανε και την τιμή να έρθει κι ο Αλήτης στην αυλή να κοιμηθεί.Μια μικρή πληγή που αρχικά δημιουργήθηκε από μια ένα πχ. κλαδί ή δάγκωμα, κατά κάποιο τρόπο "έκλεισε" εξωτερικά, αλλά εσωτερικά άρχισε να μαζεύεται υγρό (πύο), με αποτελέσμα να φουσκώσει κιόλας λίγο. Μετά αυτό "έσκασε", και άρχισε να βγαίνει το υγρό, έγινε νέα μεγαλύτερη πληγή, με αποτέλεσμα να θέλει καλό καθάρισμα/απολύμανση/αντιβίωση για να επουλωθεί.marestros έγραψε:οταν λεμε αποστημα τι εννοουμε?
Γιατρός δεν είμαι, αλλά κάπως έτσι πρέπει να είναι.
Ο Αλήτης είχε πράγματι ένα φούσκωμα στο πόδι τοοποίο πλέον δεν φαίνεται να υπάρχει. (Για αυτό λέω πως μάλλον είναι κάτι τέτοιο).
Έτσι ακριβώς.
-
Mood :
Εννοούσα να σε φωνάξω να τον γραπώσεις καλά και να τον ακινητοποιήσεις!Marcos έγραψε:Από γιατρό είπα...M81 έγραψε:Θες να σε φωνάξω να τον τακτοποιήσεις?!Marcos έγραψε:Χμ.... κατάλαβα....
M81- Catarazzi
-
Mood :
Μιά χαρά κατάλαβα και σφυρίζω κλέφτικα...M81 έγραψε:Εννοούσα να σε φωνάξω να τον γραπώσεις καλά και να τον ακινητοποιήσεις!
-
Mood :
Τα νέα μας από το μέτωπο.
Οι μέρες παιρνούν καθαρίζοντας καθημερινά, όσο μπορώ, την πληγή (δεν ξέρω πλέον αν ήταν απόστημα...) με αραιωμένο Hibitane, το οποίο βέβαια εντός 5λέπτου ο Αλήτης γλύφει.
Η πληγή έχει φανερά καλυτερέψει/θρέψει, ωστόσο είναι ακόμη "υγρή".
Με κάποιο περίεργο τρόπο οι τρίχες σε εκείνο το σημείο είχαν κολλήσει και έχουν μετατραπεί σε ένα περίεργο συμπαγές μίγμα (σαν ξεραμένη τσίχλα) από -μάλλον- πύο με χώμα και ξερά χορταράκια. Αυτό το σκληρό πράγμα τέλος πάντων, έχει αρχίσει να αποβάλλεται σιγά-σιγά (φυσικά αφήνει φαλακρό το δέρμα).
Ωστόσο, πήρα τηλέφωνο τον γιατρό που άνοιξε και μου είπε πως το Hibitane είναι μια χαρά.
Το Negerol άλλωστε δεν το βρήκα, ένα Pulvo πήρα από το φαρμακείο αλλά δεν του το έβαλα γιατί θα το γλύψει σίγουρα και φοβάμαι...
Μου πρότεινε να του δώσω και αντιβίωση, και από τις κανά δυο που μου ανέφερε λέω να του δώσω το Synulox, μιας και βρήκα και τις Οδηγίες Χορήγησης στο internet και την βλέπω οκ:
"Δερματικές λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένου του επιφανειακού και βαθέως πυοδέρματος."
Οπότε νομίζω θα είμαστε εντάξει τώρα.
Αυτά.
Οι μέρες παιρνούν καθαρίζοντας καθημερινά, όσο μπορώ, την πληγή (δεν ξέρω πλέον αν ήταν απόστημα...) με αραιωμένο Hibitane, το οποίο βέβαια εντός 5λέπτου ο Αλήτης γλύφει.
Η πληγή έχει φανερά καλυτερέψει/θρέψει, ωστόσο είναι ακόμη "υγρή".
Με κάποιο περίεργο τρόπο οι τρίχες σε εκείνο το σημείο είχαν κολλήσει και έχουν μετατραπεί σε ένα περίεργο συμπαγές μίγμα (σαν ξεραμένη τσίχλα) από -μάλλον- πύο με χώμα και ξερά χορταράκια. Αυτό το σκληρό πράγμα τέλος πάντων, έχει αρχίσει να αποβάλλεται σιγά-σιγά (φυσικά αφήνει φαλακρό το δέρμα).
Ωστόσο, πήρα τηλέφωνο τον γιατρό που άνοιξε και μου είπε πως το Hibitane είναι μια χαρά.
Το Negerol άλλωστε δεν το βρήκα, ένα Pulvo πήρα από το φαρμακείο αλλά δεν του το έβαλα γιατί θα το γλύψει σίγουρα και φοβάμαι...
Μου πρότεινε να του δώσω και αντιβίωση, και από τις κανά δυο που μου ανέφερε λέω να του δώσω το Synulox, μιας και βρήκα και τις Οδηγίες Χορήγησης στο internet και την βλέπω οκ:
"Δερματικές λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένου του επιφανειακού και βαθέως πυοδέρματος."
Οπότε νομίζω θα είμαστε εντάξει τώρα.
Αυτά.
M81- Catarazzi
-
Mood :
Περαστικά σας! Όλο και καλύτερα!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
περαστικά Μαρίνα.
Βίκτωρ- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Κατω Πατησια
Αριθμός γατουνίων : 3.5 γατες και 1 γατο
Motto : αγαπαει τις γατες οποιος αλλαζει την αμμο τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/09/2008
Mood :
Σας ευχαριστούμε!
M81- Catarazzi
-
Mood :
Περαστικα!!!!!
thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων : 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto : "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/04/2009
Mood :
Περαστικά στον κούκλο!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
"Περαστικα σας!!!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Περαστικά αλητάκο . Μαρίνα μου
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Περαστικά Αλητάκο!
Άντε να γίνεις καλά να δημοσιεύσω και τα νέα σου...
Άντε να γίνεις καλά να δημοσιεύσω και τα νέα σου...
-
Mood :
Ποια νεα?Συννεχεια στο Βραζιλιανικο?
-
Mood :
-
Mood :
αντε ωραια!!!!
καλα παει ο κουκλος!
περατικα του
καλα παει ο κουκλος!
περατικα του
-
Mood :
Πολύ-πολύ σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!
Τελικά, επειδή ούτε το φαρμακείο, ούτε και ο κτηνίατρος είχαν Synulox, θα του δώσω -το ανθρώπινο- Augmentin σιρόπι.
Υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει την παραπάνω αντιβίωση σε γάτα;
Θέλω να διασταυρώσω τη δοσολογία...
Τελικά, επειδή ούτε το φαρμακείο, ούτε και ο κτηνίατρος είχαν Synulox, θα του δώσω -το ανθρώπινο- Augmentin σιρόπι.
Υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει την παραπάνω αντιβίωση σε γάτα;
Θέλω να διασταυρώσω τη δοσολογία...
M81- Catarazzi
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Μαλλον αποστημα....
» Αποστημα στο λαιμο
» απόστημα μετά από στείρωση
» Το γατούλι μάλλον βήχει
» Η γάτα μου που μάλλον έχει σκουλήκια κ θηλάζει το γατάκι της.Δε ξέρω,τι να κάνω;;
» Αποστημα στο λαιμο
» απόστημα μετά από στείρωση
» Το γατούλι μάλλον βήχει
» Η γάτα μου που μάλλον έχει σκουλήκια κ θηλάζει το γατάκι της.Δε ξέρω,τι να κάνω;;
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios