ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΑΤΟΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΓΑΤΑΚΙ ΣΕ ΑΣΒΕΣΤΗ
+11
Πούπσυ
Inertia
jovanita
NiaR
Marcos
Maro
Φωτεινή
barkoulitses
Gatadministrator
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
ZweeT_DReamZ
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΑΤΟΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΓΑΤΑΚΙ ΣΕ ΑΣΒΕΣΤΗ
υπαρχει καποιος να μου δανεισει μια και να με βοηθησει να το πιασουμε?
το γατακι ειναι στο βυρωνα ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση ο ασβεστης εχει παει και στο ματακι του και στη μουσουδα του,φενεται να ζηταει βοηθεια αφου ενω με φοβοταν με πλισιαζε απο μακρια.ομως δεν ειναι εξημερομενο. και ειναι περιπου 2 μηνων, αν το πιασουμε θα αναλαβω εγω να το περιποιηθω μεχρι να γινει καλα και να το αφησω ελευθερο παλι.
απλα πρεπει να παει σε γιατρο με καποιο τροπο.
το γατακι ειναι στο βυρωνα ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση ο ασβεστης εχει παει και στο ματακι του και στη μουσουδα του,φενεται να ζηταει βοηθεια αφου ενω με φοβοταν με πλισιαζε απο μακρια.ομως δεν ειναι εξημερομενο. και ειναι περιπου 2 μηνων, αν το πιασουμε θα αναλαβω εγω να το περιποιηθω μεχρι να γινει καλα και να το αφησω ελευθερο παλι.
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
Απ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΑΤΟΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΓΑΤΑΚΙ ΣΕ ΑΣΒΕΣΤΗ
Αν θέλεις μπορώ να έρθω να σε βοηθήσω να το πιάσουμε μένω Ιλίσια μπορώ από τις 2μμ. και μετα διότι δουλεύω
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ- Prime Cat
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου,ο άγγελος μου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορίνι τον Ντακίρι τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/04/2009
Mood :
με τι τροπο ομως?
γιατι το γατακι δεν πρεπει να ειναι καθολου ημερο
γιατι το γατακι δεν πρεπει να ειναι καθολου ημερο
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
Με φαγητό για να πλησιάσει ίσως και μετά να το στρημώξουμε κάπως δεν ξέρω να προσπαθήσουμε θα σου στείλω με πμ το κιν και αν θέλήσεις οτιδήποτε πάερε με
-
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό
Mood :
Την γατοπαγίδα την έχει η inertia. Στείλε της ένα πμ. Αν κάποιος εχει το κινητό της, ας το στείλει στη Δόμνα!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
ZweeT_DReamZ έγραψε:υπαρχει καποιος να μου δανεισει μια και να με βοηθησει να το πιασουμε?
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!! Ο ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ... ΞΥΔΙ ΚΑΝΕΙ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Παρακάλεσε η Δόμνα να αναλάβουμε τα έξοδα του γιατρού για τη φροντίδα της γατούλας.
Φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι υπερβολικό. Έχετε αντίρρηση?
βρηκατε παγιδα;
αν οχι να ρωτησω αν αυτη που εχουμε εδω ειναι στηνΑθηνα
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
λοιπον τα νεοτερα ειναι τα εξης
ερχεται η κατερηνα(πριγκιπας μαρκος) να προσπαθησουμε να το πιασουμε.
το προβλημα ειναι οτι για την ωρα δεν ηταν στην θεση του οταν πηγα και θα χρειαστει να ψαξουμε λιγο.
ομως ειναι ενα αλλο γατακι ιδιας ηλικιας που του λειπει το 1 ματακι (προσφατο)και ειναι υπερωολικα ταλεπωρημενο και ειναι ημερο και ζηταει την βοηθεια μας με ακολουθαγε συνεχως ενω δεν ηθελε φαγητο.
αν δεν εχετε αντηρηση αν για κακη μας τυχη δεν καταφερουμε να βρουμε το αλλο γατακι να παω τουλαχιστον αυτο στο γιατρο να του ραψει το ματακι.
και μετα να το περιποιηθω εγω η οποιος αλλος θελει για να γινει ενα υγηες γατακι.
οταν εχουμε νεοτερα για το ασπρομαυρο θα σας πουμε.
πειτε μου για το αλλο τι προτεινετε .
ερχεται η κατερηνα(πριγκιπας μαρκος) να προσπαθησουμε να το πιασουμε.
το προβλημα ειναι οτι για την ωρα δεν ηταν στην θεση του οταν πηγα και θα χρειαστει να ψαξουμε λιγο.
ομως ειναι ενα αλλο γατακι ιδιας ηλικιας που του λειπει το 1 ματακι (προσφατο)και ειναι υπερωολικα ταλεπωρημενο και ειναι ημερο και ζηταει την βοηθεια μας με ακολουθαγε συνεχως ενω δεν ηθελε φαγητο.
αν δεν εχετε αντηρηση αν για κακη μας τυχη δεν καταφερουμε να βρουμε το αλλο γατακι να παω τουλαχιστον αυτο στο γιατρο να του ραψει το ματακι.
και μετα να το περιποιηθω εγω η οποιος αλλος θελει για να γινει ενα υγηες γατακι.
οταν εχουμε νεοτερα για το ασπρομαυρο θα σας πουμε.
πειτε μου για το αλλο τι προτεινετε .
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
barkoulitses έγραψε:βρηκατε παγιδα;
παγιδα δεν βρικαμε αλλα θα προσπαθησουμε με μια απλη γατοφορο και κονσερβα να δοκιμασουμε την τυχη μας...
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
Gatadministrator έγραψε:Παρακάλεσε η Δόμνα να αναλάβουμε τα έξοδα του γιατρού για τη φροντίδα της γατούλας.
Moi, no
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Gatadministrator έγραψε:Παρακάλεσε η Δόμνα να αναλάβουμε τα έξοδα του γιατρού για τη φροντίδα της γατούλας.
όχι βέβαια! τι αντίρρηση να έχουμε;
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Παιδία μολις γυρίσαμε ,,, το γατί άφαντο ψάχαμε όσο μπορούσαμε στα τετράγωνα και με τα πόδια και με το αυτοκίνητο διότι έπιασε και βροχή , εντοπίστηκε η οικοδομή με τον ασβέστη και άλλο ένα γατάκι που είχε περάσει μια βόλτα από τον ασβέστη χωρίς όμως προβλήματα .
Συναντήσαμε μια κυρία που ταιζει γατούλες ( αν και μεγάλη και βαρύκοη ) και της ζητήσαμε να έχει το νου της μήπως το δει να το βοηθήσει και η Δόμνα θα περάσει την Δευτέρα μήπως έχει κάποιο νέο .
Χρειάζονταν παραπάνω απο δυο άτομα για να ψάξουμε καλύτερα διότι είχαν μεσολαβήσει αρκετές ώρες απο το πρωι δεν θα καθόταν στο ίδιο σημείο.
Ελπίζω το καλύτερο για το γατάκι....
Συναντήσαμε μια κυρία που ταιζει γατούλες ( αν και μεγάλη και βαρύκοη ) και της ζητήσαμε να έχει το νου της μήπως το δει να το βοηθήσει και η Δόμνα θα περάσει την Δευτέρα μήπως έχει κάποιο νέο .
Χρειάζονταν παραπάνω απο δυο άτομα για να ψάξουμε καλύτερα διότι είχαν μεσολαβήσει αρκετές ώρες απο το πρωι δεν θα καθόταν στο ίδιο σημείο.
Ελπίζω το καλύτερο για το γατάκι....
-
Mood :
Καμία αντίρρηση βεβαίως.
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
οσο για το αλλο γατακι βγαλαμε το συμεπρασμα οτι εχει θρεψει το ματακι του και πως με λιγο ταισμα τακτικο απο εδω και περα καθε μερα που θα πηγενω , ισως ομως να το παρω και εδω στη γειτονια μου γιατι εκει ειναι οτι χειροτερο για αυτο.
το ταισαμε και την πατησαμε εφαγε και μετα δεν ερχοταν αφου ειχε χορτασει!
ελπιζω το καλυτρο και για τα 2!!
το ταισαμε και την πατησαμε εφαγε και μετα δεν ερχοταν αφου ειχε χορτασει!
ελπιζω το καλυτρο και για τα 2!!
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
παρεπιπτοντος ! συναντησαμε μια κυρια στο σπιτι της δηλαδη! το αναγνωρησαμε απο τις γατες!
μια γιαγιουλα αρκετα ηλικιωμενη, με πολλες γατουλες που ετοιμαζοταν να παει να ταισει και τα περιστερια , φαινοταν καθαρα οτι δεν ειχε οικονομικη ανεση, κι ομως νιαζοταν και φροντιζε παρα πολυ τις γατουλες και τα περιστερια!
τη ρωτησαμε αν ειχε δει το γατακι μιας και ηταν κοντα στο μερος που βρεθηκε το γατακι και η Κατερηνα της εδωσε ενα χρηματικο ποσο στην περιπτωση που το βρει να το παει στο γιατρο, στην περιπτωση που δεν το βρει , να παρει τροφη για τις γατουλες!
η κυρια χαρηκε παρα πολυ που της δωθηκε καποια συμπαρασταση στον αγωνα της.
μετα οπως περναγαμε την ειδαμε να ταιζει τα περιστερια στο παρκο!
μια γιαγιουλα αρκετα ηλικιωμενη, με πολλες γατουλες που ετοιμαζοταν να παει να ταισει και τα περιστερια , φαινοταν καθαρα οτι δεν ειχε οικονομικη ανεση, κι ομως νιαζοταν και φροντιζε παρα πολυ τις γατουλες και τα περιστερια!
τη ρωτησαμε αν ειχε δει το γατακι μιας και ηταν κοντα στο μερος που βρεθηκε το γατακι και η Κατερηνα της εδωσε ενα χρηματικο ποσο στην περιπτωση που το βρει να το παει στο γιατρο, στην περιπτωση που δεν το βρει , να παρει τροφη για τις γατουλες!
η κυρια χαρηκε παρα πολυ που της δωθηκε καποια συμπαρασταση στον αγωνα της.
μετα οπως περναγαμε την ειδαμε να ταιζει τα περιστερια στο παρκο!
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
για ποιο σημειο μιλατε;
ο δρομος πως λεγεται ;
ο δρομος πως λεγεται ;
barkoulitses- Mature Cat
-
Mood :
Μπραβο ρε κοριτσια
μηπως εχει στην οικοδομη το τηλ του εργολαβου να του λέγατε να καλύψει τον ασβεστη , οπως αλλωστε και ειναι υποχρεωμενος να κανει γιατι παιζουν εκει παιδια ( αν πειτε γατια φοβαμαι οτι δεν θα δωσει σημασια)
μηπως εχει στην οικοδομη το τηλ του εργολαβου να του λέγατε να καλύψει τον ασβεστη , οπως αλλωστε και ειναι υποχρεωμενος να κανει γιατι παιζουν εκει παιδια ( αν πειτε γατια φοβαμαι οτι δεν θα δωσει σημασια)
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Καλημερα!!!
σημερα το γατακι ειναι πολυ χειροτερα
τα ποδια του απο πανω μεχρι κατω εχουν αιματα και μπορω να το πλισιασω στο 1 μετρο, πηγε μεχρι την εισοδο μιας μικρης γατοφορου που εχω αλλα δεν μπηκε μεσα γιατι ισως του φανηκε και πολυ μικρη.
το γατακι απ'οτι μου ειπε ενας κυριος ειναι κατω απο την ελια αυτη μερα νυχτα και ηταν απλη ατυχια που εβρεξε εκεινη την ημερα και ειχε κρυφτει.
Μπορειτε να βοηθησετε να βρεθει γατοπαγιδα και να μαζευτουμε οσα ατομα χρειαζεται να το πιασουμε?
ειναι αμεση αναγκη!
θα βαλω φωτογραφιες σε λιγο αν φαινονται καλα γιατι ως γνωστον το κινιτο μου δεν εχει καλη καμερα.
τα ποδια του απο πανω μεχρι κατω εχουν αιματα και μπορω να το πλισιασω στο 1 μετρο, πηγε μεχρι την εισοδο μιας μικρης γατοφορου που εχω αλλα δεν μπηκε μεσα γιατι ισως του φανηκε και πολυ μικρη.
το γατακι απ'οτι μου ειπε ενας κυριος ειναι κατω απο την ελια αυτη μερα νυχτα και ηταν απλη ατυχια που εβρεξε εκεινη την ημερα και ειχε κρυφτει.
Μπορειτε να βοηθησετε να βρεθει γατοπαγιδα και να μαζευτουμε οσα ατομα χρειαζεται να το πιασουμε?
ειναι αμεση αναγκη!
θα βαλω φωτογραφιες σε λιγο αν φαινονται καλα γιατι ως γνωστον το κινιτο μου δεν εχει καλη καμερα.
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
οχι ρε γμτ...
ευχομαι να μπορεσετε να το πιασετε γρηγορα για να παει σε γιατρο
ευχομαι να μπορεσετε να το πιασετε γρηγορα για να παει σε γιατρο
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
πω το καημενουλη!!!! ας βοηθησει κανεις.... μακαρι να μπορουσα να βοηθησω
το ποσταρω παλι γιατι περασε η σελιδαZweeT_DReamZ έγραψε:Καλημερα!!!
ειναι αμεση αναγκη!
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
ΔΟΜΝΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ INERTIA ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
τι μινιμα?
που εδω?
και ποτε θα τοο δει να απαντησει?
εγω 3 σχολαω και θα παω παλι να προσπαθησω.
αλλα για ποσο?
χρειαζομαστε γατοπαγιδα και καποιον ακομα για βοηθεια
που εδω?
αλλα για ποσο?
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
παρε στο τηλ.που σου εστειλα
barkoulitses- Mature Cat
-
Mood :
ZweeT_DReamZ έγραψε:τι μινιμα?
που εδω?
αλλα για ποσο?
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ. ΠΑΡΤΗΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.
Δόμνα καλημέρα!
Είδα το μήνυμά σου και σε πήρα τηλέφωνο να συνεννοηθούμε, αλλά θα σε ξαναπάρω...
Εγώ μένω Κηφισιά. Έχεις αυτοκίνητο; Είναι βαριά η γατοπαγίδα....
Είδα το μήνυμά σου και σε πήρα τηλέφωνο να συνεννοηθούμε, αλλά θα σε ξαναπάρω...
Εγώ μένω Κηφισιά. Έχεις αυτοκίνητο; Είναι βαριά η γατοπαγίδα....
Inertia- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 άγγελο και 1 αληταρά
Motto : Πότε Βούδας, πότε Κούδας
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/10/2008
Mood :
Της έστειλα κι εγώ το κινητό σου Νατάσα!
ερχεται η Χρυσα με την αποχη -γαντια -γατοφορο, να προσπαθησουμε και αν δεν καταφερουμε τιποτα αυριο το πρωι θα ερθει η Νατασα με την παγιδα πολυ πρωι για να ειναι στην φωλια του.
το προβλημα με αυτο το γατακι ειναι οτι το πρωι ειναι παντα εκει γιατι κοιμαται αγκαλια με το αλλο , αλλα το μεσιμερι μενει μονο το αλλο εκει και αυτο δεν ξερω που παει.
ελπιζω να ειναι εκει οταν παμε αλλιως σιγουρα το πρωι θα ειναι εκει οπως καθε πρωι.
το προβλημα με αυτο το γατακι ειναι οτι το πρωι ειναι παντα εκει γιατι κοιμαται αγκαλια με το αλλο , αλλα το μεσιμερι μενει μονο το αλλο εκει και αυτο δεν ξερω που παει.
ελπιζω να ειναι εκει οταν παμε αλλιως σιγουρα το πρωι θα ειναι εκει οπως καθε πρωι.
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
έχουμε κάποιο νέο?
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
καλημερα! εχθες πηγαμε με τη Χρυσα αλλα δε βρηκαμε παλι το γατακι, και σημερα ηρθε η Νατασα (inertia) και προσπαθησαμε να το πιασουμε αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε
στην γατοπαγιδα δεν εμπενε με τιποτα μεχρι την πορτα της πηγε και με την αποχη εκανα μια προσπαθεια αλλα μου εφυγε μεσα απο τα χερια ως συνηθως
δεν ειμαι εγω για τετοια γιαυτο ζητησα μηπως μπορει να το πιασει καποιος εμπειρος.
το γατακι ειναι καθε πρωι στις 9 στο ιδιο σημειο γιατι εκει κοιμαται και εκει ξυπναει.
την γατοπαγιδα τωρα την εχω εγω οποτε καποια στιγμη πρεπει να την δωσω στον ιδιοκτητη κι ολας.
στην γατοπαγιδα δεν εμπενε με τιποτα μεχρι την πορτα της πηγε και με την αποχη εκανα μια προσπαθεια αλλα μου εφυγε μεσα απο τα χερια ως συνηθως
δεν ειμαι εγω για τετοια γιαυτο ζητησα μηπως μπορει να το πιασει καποιος εμπειρος.
το γατακι ειναι καθε πρωι στις 9 στο ιδιο σημειο γιατι εκει κοιμαται και εκει ξυπναει.
την γατοπαγιδα τωρα την εχω εγω οποτε καποια στιγμη πρεπει να την δωσω στον ιδιοκτητη κι ολας.
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Mood :
Είναι το ίδιο χάλια το γατάκι?
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Γατοπαγίδα για γατούλα που έπεσε σε ασβέστη;
» ζητείται γατάκι για παρέα σε άλλο γατάκι
» Ζητείται γατάκι
» Ζητείται Γατάκι!
» Ζητείται Γατάκι
» ζητείται γατάκι για παρέα σε άλλο γατάκι
» Ζητείται γατάκι
» Ζητείται Γατάκι!
» Ζητείται Γατάκι
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios