Αναζητούνται προσωρινοι γατογονεις για τη Λίλιθ και τη Μελίτα (για 6-15/ 11/ 09)
+4
Maro
Φωτεινή
Marcos
marianthia
8 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Αναζητούνται προσωρινοι γατογονεις για τη Λίλιθ και τη Μελίτα (για 6-15/ 11/ 09)
Λοιπόν, ναι!!
Από τις 6 Νοεμβρίου έως τις 15 Νοεμβριου ζητείται ένας εθελοντής/τρια για να φιλοξενήσει τις 2 μπουμπούκες μας μέσα στο σπίτι του, να τις αγαπάει και να τις χαιδεύει, να τους μιλάει και να τις ταίζει και να τις έχει πριγκηπέσσες με τα όλα τους, όπως στο σπιτάκι τους, γιατί εμείς θα πρέπει να λείψουμε εκτός Ελλάδας και είναι αδύνατο να τις παρουμε μαζί μας. Το επιπλεόν μειονέκτημα είναι ότι κανένας γνωστός μας δεν έχει γάτες και δεν ξέρει από γάτες, αλλιώς θα τις αφήναμε στο σπίτι, για να μην αλλάξουν περιβάλλον και αναστατωθούν και θα τις επισκεπτόταν για να τις φροντίσει. Μενουμε στην Αθήνα, στο κέντρο.
Α, εννοείται ότι θα φέρουμε και τις τροφές μας και άμμο μαζί μας!
Υπάρχει κάποιος/α που να ενδιαφέρεται;;
Από τις 6 Νοεμβρίου έως τις 15 Νοεμβριου ζητείται ένας εθελοντής/τρια για να φιλοξενήσει τις 2 μπουμπούκες μας μέσα στο σπίτι του, να τις αγαπάει και να τις χαιδεύει, να τους μιλάει και να τις ταίζει και να τις έχει πριγκηπέσσες με τα όλα τους, όπως στο σπιτάκι τους, γιατί εμείς θα πρέπει να λείψουμε εκτός Ελλάδας και είναι αδύνατο να τις παρουμε μαζί μας. Το επιπλεόν μειονέκτημα είναι ότι κανένας γνωστός μας δεν έχει γάτες και δεν ξέρει από γάτες, αλλιώς θα τις αφήναμε στο σπίτι, για να μην αλλάξουν περιβάλλον και αναστατωθούν και θα τις επισκεπτόταν για να τις φροντίσει. Μενουμε στην Αθήνα, στο κέντρο.
Α, εννοείται ότι θα φέρουμε και τις τροφές μας και άμμο μαζί μας!
Υπάρχει κάποιος/α που να ενδιαφέρεται;;
marianthia- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : London, UK
Αριθμός γατουνίων : 2, τη Λίλιθ και τη Μελίτα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, είμαι παιδί των λουλουδιών..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Snow, το Σεμελάκι και τη μαμά της, τις Τατά, το Λουκούμι, τη Ρούμπυ, το Φρέκι...
Motto : Άβυσσος η ψυχή της γάτας...
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/03/2009
Mood :
Απ: Αναζητούνται προσωρινοι γατογονεις για τη Λίλιθ και τη Μελίτα (για 6-15/ 11/ 09)
Μα δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς από γάτες!
Αρκεί κάποιος να πηγαίνει κάθε δυο τρείς μέρες να καθαρίζει τις αμμολεκάνες, να ανανεώνει την τροφή και το νερό τους...
Οι γάτες δεν αγαπάνε καθόλου τις μετακομίσεις.
Δεν το ξανασκέφτεστε;
Αρκεί κάποιος να πηγαίνει κάθε δυο τρείς μέρες να καθαρίζει τις αμμολεκάνες, να ανανεώνει την τροφή και το νερό τους...
Οι γάτες δεν αγαπάνε καθόλου τις μετακομίσεις.
Δεν το ξανασκέφτεστε;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Απ: Αναζητούνται προσωρινοι γατογονεις για τη Λίλιθ και τη Μελίτα (για 6-15/ 11/ 09)
Μαριάνθη, συμφωνώ! Δεν έχετε κάποιον να τις προσέχει όσο θα λείπετε;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Το ξέρω ότι δεν αγαπάνε τις μετακομίσεις, αν και η Λιλιθ και η Μελίτα ένα μήνα στην Λέρο (μαζί μας βέβαια) τα πήγαν καλά..
Όμως η κατάσταση έχει ως εξής: το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι κανείς από τους κοντινούς μας δεν ξέρει από γάτες αλλά κανείς δεν θα ήθελε να αναλάβει να καθαρίζει τις αμμολεκάνες τους, είναι οκ, αν και με βαριά καρδιά, να έρχονται να τις ταϊζουν αλλά στο θέμα τις αμμολεκάνης κανείς δεν το δέχεται, λένε ότι σιχαίνονται κτλ, και τι να τους πω??? Επομένως η μόνη λύση που έχω είναι να τις παω σε ξενοδοχείο για γάτες, εκεί βέβαια, ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση θα είναι κλεισμένες σε ένα μέρος σαν την αποθήκη μας σε τετραγωνικά και το σκέφτομαι και δεν μου αρέσει πολύ. Για να μην σκεφτώ και την περίπτωση ότι καποιος μπορεί να τις έχει σε κλουβάκι για 10 μέρες . Βέβαια αν δεν υπάρξει κανείς που να μπορεί να τις φιλοξενήσει αυτό θα κάνουμε (με βαριά καρδιά)..
Όμως η κατάσταση έχει ως εξής: το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι κανείς από τους κοντινούς μας δεν ξέρει από γάτες αλλά κανείς δεν θα ήθελε να αναλάβει να καθαρίζει τις αμμολεκάνες τους, είναι οκ, αν και με βαριά καρδιά, να έρχονται να τις ταϊζουν αλλά στο θέμα τις αμμολεκάνης κανείς δεν το δέχεται, λένε ότι σιχαίνονται κτλ, και τι να τους πω??? Επομένως η μόνη λύση που έχω είναι να τις παω σε ξενοδοχείο για γάτες, εκεί βέβαια, ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση θα είναι κλεισμένες σε ένα μέρος σαν την αποθήκη μας σε τετραγωνικά και το σκέφτομαι και δεν μου αρέσει πολύ. Για να μην σκεφτώ και την περίπτωση ότι καποιος μπορεί να τις έχει σε κλουβάκι για 10 μέρες . Βέβαια αν δεν υπάρξει κανείς που να μπορεί να τις φιλοξενήσει αυτό θα κάνουμε (με βαριά καρδιά)..
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Snow, το Σεμελάκι και τη μαμά της, τις Τατά, το Λουκούμι, τη Ρούμπυ, το Φρέκι...
Mood :
2-3 φορές μπορώ να έρθω εγώ αν θέλεις, αν βρεθεί άλλος ένας να έρθει άλλες 2-3 φορές είναι οκ!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Δεν σας έχω αναφέρει αλλά είμαστε λίγο "εξωγήινοι" για τους κοντινούς μας που έχουμε γάτες. Θεωρούν ότι δεν τις αφήνουμε στη φυση τους, τις έχουμε κλεισμένες σε ένα διαμέρισμα και ότι αυτό είναι καταπιεστικό για τις γάτες, κάτι σαν σαδιστές- βασανιστές. Όταν δε, αναφέραμε ότι στειρώσαμε τη Λίλιθ και θα στειρώσουμε και τη Μελιτα..... εντάξει!!! Πως μπορούμε εμεις να παρεμβαίνουμε στη φύση;; ΚΤΛ ΚΤλ!!
Καταλαβαίνετε λοιπόν, τους λες και να ερθουν να καθαρίζουν τις αμμολεκάνες και αρχίζουν: μα αυτό δεν θα χρειαζόνταν αν τις αφήνατε έξω.. και άλλα τετοια!!!! Που με βγάζουν εκτος εαυτού!!!!!!
Καταλαβαίνετε λοιπόν, τους λες και να ερθουν να καθαρίζουν τις αμμολεκάνες και αρχίζουν: μα αυτό δεν θα χρειαζόνταν αν τις αφήνατε έξω.. και άλλα τετοια!!!! Που με βγάζουν εκτος εαυτού!!!!!!
-
Mood :
Maro έγραψε:2-3 φορές μπορώ να έρθω εγώ αν θέλεις, αν βρεθεί άλλος ένας να έρθει άλλες 2-3 φορές είναι οκ!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά σου!!!! Εμείς βέβαια, μένουμε στο κέντρο της Αθήνας και δεν ξέρω αν θα σου είναι ευκολο να έρχεσαι από τον Κορυδαλλό.. Δεν θέλω να σου είναι και βάρος.. Ίσως αν βρεθεί και κάποιος άλλος, θα είναι καλά.
Αρχικά είχαμε σκεφτεί να έχουμε 4 αμμολεκάνες στο σπίτι, να βάλουμε το αυτόματο πότισμα για να τους γεμίζει το μπωλάκι με το νερό (!!!) και να πάρουμε και αυτα τα δοχεία φαγητού που βάζεις πολύ και πέφτει λίγο-λίγο, αλλά 10 μέρες είναι πολλές για να είναι εντελώς μόνες τους, επομένως ένας μικρός έλεγχος (και βέβαια καθαρισμός στις αμμολεκάνες) έστω 3 φορες θα ήταν καλός!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marianthia στις Δευ Οκτ 12, 2009 2:29 pm, 1 φορά
-
Mood :
marianthia έγραψε:Maro έγραψε:2-3 φορές μπορώ να έρθω εγώ αν θέλεις, αν βρεθεί άλλος ένας να έρθει άλλες 2-3 φορές είναι οκ!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά σου!!!! Εμείς βέβαια, μένουμε στο κέντρο της Αθήνας και δεν ξέρω αν θα σου είναι ευκολο να έρχεσαι από τον Κορυδαλλό.. Δεν θέλω να σου είναι και βάρος.. Ίσως αν βρεθεί και κάποιος άλλος, θα είναι καλά.
Αρχικά είχαμε σκεφτεί να έχουμε 4 αμμολεκάνες στο σπίτι, να βάλουμε το αυτόματο πότισμα για να τους γεμίζει το μπωλάκι με το νερό (!!!) και να πάρουμε και αυτα τα δοχεία φαγητού που βάζεις πολύ και πέφτει λίγο-λίγο, αλλά 10 μέρες είναι πολλές για να είναι εντελώς μόνες τους, επομένως ένας μικρός έλεγχος έστω 3 φορες θα ήταν καλός!!
Για αυτό είπα 2-3 φορές λόγω απόστασης. Αν βρεθεί και κάποιος άλλος θα είναι ότι πρέπει! Για να αλλάζω αμμολεκάνες πάντως δεν έχω πρόβλημα, το κάνω πολλά χρόνια και όπως λέει και ο Βίκτωρας " αγαπάει τις γάτες όποιος αλλάζει την άμμο τους"
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Maro έγραψε:
Για αυτό είπα 2-3 φορές λόγω απόστασης. Αν βρεθεί και κάποιος άλλος θα είναι ότι πρέπει! Για να αλλάζω αμμολεκάνες πάντως δεν έχω πρόβλημα, το κάνω πολλά χρόνια και όπως λέει και ο Βίκτωρας " αγαπάει τις γάτες όποιος αλλάζει την άμμο τους"
Όταν το είχα διαβάσει, είχα συμφωνήσει τόσο πολύ!!!!!!
-
Mood :
Mαριανθη Ν.Σμυρνη δεν μενεις? Αν ειναι μπορω να πεταγομαι εγω. Που περιπου εισαι? Για 9 μερες που θα λειψεις 4-5 φορες να ερθω δεν ειναι προβλημα αρκει να ειναι καπου που να μπορω να ερθω με μεσα μεταφορας ή ποδαρατο αφου δεν οδηγω...
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Μαριάνθη, αν είσαι κέντρο Αθήνας, δουλεύω Εξάρχεια.. θα μπορούσα να πηγαίνω κάθε δυο μέρες για τα βασικά...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Κι εγώ μπορώ να βοηθήσω στο κέντρο!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
και γω μπορω μένω Ιλισια
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ- Prime Cat
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου,ο άγγελος μου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορίνι τον Ντακίρι τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/04/2009
Mood :
Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για την προσφορά σας!!!!!!!
Μένω πλατεία Αμερικής, κοντά στο κέντρο!!
-
Mood :
επίσης αν δεν βρεθεί λύση (που δείχνει να βρίσκεται), και για να μην πάνε σε ξενοδοχείο, μπορούμε και εμείς να τις φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας, αλλά δεν θα είναι και οι δύο σε έναν χώρο 20 τμ. καθώς έχω ένα υπνοδωμάτιο για να τις φιλοξενήσουμε, αλλιώς θα πρέπει να έχει η καθεμιά το δικό της αλλά να τις χωρίσω; κρίμα είναι νομίζω...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
marianthia έγραψε:Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για την προσφορά σας!!!!!!!
Ε, μια χαρά τότε! Εμένα με βολεύει. Αν θες τη βοήθεια, στείλε μου/μας ΠΜ να κανονίσουμε τα δρομολόγια
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» ΔΕΝ Αναζητουνται επειγοντος γατογονεις!
» Αναζητούνται Γατογονεις για τον Σίφουνα και την Θαλπωρή
» Αναζητουνται Γατογονεις περσικης γατουλας!
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ - ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ
» Χαρίζεται η αιθέρια Λίλιθ
» Αναζητούνται Γατογονεις για τον Σίφουνα και την Θαλπωρή
» Αναζητουνται Γατογονεις περσικης γατουλας!
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ - ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ
» Χαρίζεται η αιθέρια Λίλιθ
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios