Τα νέα της Παρασκευούλας. (Ζητείται ΑΜΕΣΗ φιλοξενία για την
+21
Gatadministrator
Maro
XIONIS
NiaR
Milly
Elvenstar
cloud
Nickpes
Φωτεινή
manto
Anatoli
thundercats
Πούπσυ
gatoras
Marcos
marmanga
BokSurat
M81
Chouzouris
ismini
sardela
25 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Τα νέα της Παρασκευούλας. (Ζητείται ΑΜΕΣΗ φιλοξενία για την
αν μέχρι αύριο πρωί, μετά που θα ξυπνήσουμε δεν έχει ενεργηθεί πάλι πλέον θα μιλήσουμε με το γιατρό της πάλι για να δούμε μήπως πρέπει να γίνει κάτι πιο δραστικό από το σιρόπι... αν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά... είναι πολύ δυνατή γατούλα!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Επίσης μπορείς να της δώσεις κ σιρόπι Nujol ο δικός μου γιατρός πάντα αυτό προτείνει το οποίο είναι κ το πιο ακίνδυνο χωρίς να δημιουργεί κοιλόπονο κ έχει εγγυημένα αποτελέσματα. Μόνο που αν θέλεις να το δοκιμάσεις πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου για την δοσολογία που πρέπει να δώσεις ανάλογα με τα κιλά της γατούλας, ή αν θέλεις να πάρω τον δικό μου γιατρό να μου πει πόσο να δώσεις
Elvenstar- Prime Cat
-
Τόπος : Allou
Αριθμός γατουνίων : 6
Motto : Veritas vos liberabit
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/03/2008
Mood :
η γατούλα ενεργήθηκε μετά από 50 ώρες και μετά από αύξηση της δόσης του σιροπιού και χθες φτάσαμε στο άλλο άκρο που έκανε διάρροια...
το κόψαμε το σιρόπι και περιμένουμε να δούμε πότε θα ενεργηθεί τώρα πλέον... σήμερα το βράδυ αν δεν ενεργηθεί κλείνει 24ώρο... άντε ν δούμε!!!
evenstar σε ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά απ' ότι φαίνεται και το dyphalak έκανε δουλειά
το κόψαμε το σιρόπι και περιμένουμε να δούμε πότε θα ενεργηθεί τώρα πλέον... σήμερα το βράδυ αν δεν ενεργηθεί κλείνει 24ώρο... άντε ν δούμε!!!
evenstar σε ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά απ' ότι φαίνεται και το dyphalak έκανε δουλειά
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
BokSurat έγραψε:η γατούλα ενεργήθηκε μετά από 50 ώρες και μετά από αύξηση της δόσης του σιροπιού και χθες φτάσαμε στο άλλο άκρο που έκανε διάρροια...
Και ο Ντακίρι έκανε διάρροια, αλλά μετά από αυτό το έντερο είναι υγρό και τα κακάκια κατεβαίνουν ομαλά παρόλο που είναι ακόμα μαλακά και ατάκτως σχηματισμένα.. θα ενεργηθεί ξανά, Ελισάβετ, θα δεις.. αλλά δε θα κάνει σκληρά κακά..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
ας κάνει και ας είναι ότι να 'ναι... ο γιατρός λέει ότι λόγω του ατυχήματος μάλλον δεν δουλεύει σωστά το έντερο
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Μετα την Πεμπτη ξαναενεργηθηκε Κυριακη...μονο με φαρμακο τα κανει γμτ
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
γμτ......... Εύχομαι να περάσει.
Κατά τα άλλα πώς είναι Νίκο;
Κατά τα άλλα πώς είναι Νίκο;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Αχχ το κακόμοιρο.
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Μηπως ειναι απο το "τρανταγμα" ολου του οργανισμου απο το ατυχημα και σιγα-σιγα στρωσει?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Nickpes έγραψε:Μετα την Πεμπτη ξαναενεργηθηκε Κυριακη...μονο με φαρμακο τα κανει γμτ
Νίκο, πλάκωσέ την στις κονσέρβες και σε νερό με σύριγγα! Ο Ντακίρι έτσι στρώνει σιγά σιγά!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Παιδιά μην μου στεναχωριέστε και μην απορείτε.
Έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Όλα από κει ελέγχονται.
Έχει χάσει όραση και ακοή.
Πάλι καλά που κάνει με το φαρμακάκι.
Υπομονή.
Έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Όλα από κει ελέγχονται.
Έχει χάσει όραση και ακοή.
Πάλι καλά που κάνει με το φαρμακάκι.
Υπομονή.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
καλημέρα,
τα νέα μας ίδια και απαράλλακτα...ενεργούμαστε ΜΕ το σιρόπι περίπου ανά 50-53 ώρες. ΔΕΝ έχει δείξει βελ΄τιωση στην ακοή ούτε στην όραση.
η Παρασκευούλα μάλλον θα δοθεί για υιοθεσία στο εξωτερικό...
Sardela, μετα κόπων και βασάνων κατάφερα να πάρω τις φωτογραφίες από την φωτογραφική του Νίκου... σου βάζω τις πιο καλές, αν τις θέλεις σε καλύτερη ανάλυση (μεγάλες), πες μου ποια θέλεις να στην στείλω με e-mail (γράφτο μου σε ένα πμ)
τα νέα μας ίδια και απαράλλακτα...ενεργούμαστε ΜΕ το σιρόπι περίπου ανά 50-53 ώρες. ΔΕΝ έχει δείξει βελ΄τιωση στην ακοή ούτε στην όραση.
η Παρασκευούλα μάλλον θα δοθεί για υιοθεσία στο εξωτερικό...
Sardela, μετα κόπων και βασάνων κατάφερα να πάρω τις φωτογραφίες από την φωτογραφική του Νίκου... σου βάζω τις πιο καλές, αν τις θέλεις σε καλύτερη ανάλυση (μεγάλες), πες μου ποια θέλεις να στην στείλω με e-mail (γράφτο μου σε ένα πμ)
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
μωρε τι ησυχη που δειχνει
γμτ ...
γμτ ...
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Αχου μωρέ καρδούλα μου! Τουλάχιστον ας ευοδωθεί η υιοθεσία να έχει σίγουρη και μόνιμη φροντίδα!
-
Mood :
Με ρωτησε ο Κωστας γιατι δεν της γινεται ευθανασια! Μα γιατι να γινει ευθανασια σε ενα γατι που τρωει, παιζει και ειναι ουσιαστικα υγειες??? Κι η Μπεζ ειναι κουφη και η Τζογια δε βλεπει!! Απλα η Παρασκευουλα τα εχει και τα δυο... Το οτι δεν παει τουαλετα δεν ειναι και τοσο τραγικο αφου με το φαρμακο ξεπερνιεται... Μακαρι να δοθει για υιοθεσια στο εξωτερικο. Δυστυχως ή ευτυχως οι ξενοι ειναι πιο ανεκτικοι απο εμας σε τετοια θεματα... Καλη τυχη να εχει το γατουλι!!!
P.S. Τι εχει πει ο γιατρος? Υπαρχει περιπτωση το αιματωμα να υποχωρησει απο μονο τοου καποια στιγμη?
P.S. Τι εχει πει ο γιατρος? Υπαρχει περιπτωση το αιματωμα να υποχωρησει απο μονο τοου καποια στιγμη?
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
δεν ξέρουμε αν θα υποχωρήσει το αιμάτωμα...
είναι δύσκολη περίπτωση! μπορεί μετά από πολλά χρόνια να της περάσει, και να φτιάξουν όλα...
Η γατούλα μεγάλωσε και έχει μάθει να ζει σε κήπο, στον οποίο καλύτερα στην κατάστασή της να μην επιστρέψει, καθώς θα είναι εύκολο να βγει ξανά στον δρόμο... είχε σκεφτεί η sardela να φτιάξει έναν χώρο κλειστό και να την έχει εκεί ουσαστικά αλλά θα ήταν σαν κοτέτσι-κλουβί, γι αυτό και αποφασίσε να δοθεί στο εξωτερικό σε σπίτι, για να είναι πιο ασφαλές και πιο σίγουρο το ότι δε θα βγει σε κάνα δρόμο... είναι και μικρούλα! 1,5 χρονών (νομίζω μου είχε πει η sardelα)!!!
Για ευθανασία όχι αφού η γάτα τρώει κανονικά και ζει ουσιαστικά σαν Α.Μ.Ε.Α. δεν υπάρχει κανέναν λόγος να γίνει!!!
είναι δύσκολη περίπτωση! μπορεί μετά από πολλά χρόνια να της περάσει, και να φτιάξουν όλα...
Η γατούλα μεγάλωσε και έχει μάθει να ζει σε κήπο, στον οποίο καλύτερα στην κατάστασή της να μην επιστρέψει, καθώς θα είναι εύκολο να βγει ξανά στον δρόμο... είχε σκεφτεί η sardela να φτιάξει έναν χώρο κλειστό και να την έχει εκεί ουσαστικά αλλά θα ήταν σαν κοτέτσι-κλουβί, γι αυτό και αποφασίσε να δοθεί στο εξωτερικό σε σπίτι, για να είναι πιο ασφαλές και πιο σίγουρο το ότι δε θα βγει σε κάνα δρόμο... είναι και μικρούλα! 1,5 χρονών (νομίζω μου είχε πει η sardelα)!!!
Για ευθανασία όχι αφού η γάτα τρώει κανονικά και ζει ουσιαστικά σαν Α.Μ.Ε.Α. δεν υπάρχει κανέναν λόγος να γίνει!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Ελισαβετ ευχαριστω!
Περιμενω να μου στειλει και μια φιλη μου μεταφρασμενο το κειμενακι για να ολοκληρωθει η αγγελια. Ετσι οπως τα ειπες ειναι, αποφασισα τελικα να μην της φτιαξω την κατασκευη στον κηπο και να γινει μια προσπαθεια να φυγει για εξωτερικο. Μακαρι να πετυχει γιατι ειναι πολυ καλο γατι και δεν της αξιζει να μεινει κλεισμενη σε ενα μεγαλο κλουβι.
Αν τελικα δεν δωθει, δεν βρισκω αλλη λυση απο το "κλουβι". Ειχα σκεφτει να βρω και καποια αλλη τυφλη γατουλα και να της βαλω μαζι για να εχουν παρεα. Μακαρι ομως να φυγει για εξωτερικο!
Περιμενω να μου στειλει και μια φιλη μου μεταφρασμενο το κειμενακι για να ολοκληρωθει η αγγελια. Ετσι οπως τα ειπες ειναι, αποφασισα τελικα να μην της φτιαξω την κατασκευη στον κηπο και να γινει μια προσπαθεια να φυγει για εξωτερικο. Μακαρι να πετυχει γιατι ειναι πολυ καλο γατι και δεν της αξιζει να μεινει κλεισμενη σε ενα μεγαλο κλουβι.
Αν τελικα δεν δωθει, δεν βρισκω αλλη λυση απο το "κλουβι". Ειχα σκεφτει να βρω και καποια αλλη τυφλη γατουλα και να της βαλω μαζι για να εχουν παρεα. Μακαρι ομως να φυγει για εξωτερικο!
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Πολύ ωραία το σκέφτηκες Σαρδελίτσα μου. Αυτή είναι η καλύτερη λύση, κι αν δεν βρεθεί κάτι η επόμενη είναι αυτή που σκέφτηκες στην αυλή σου.
-
Mood :
Θα συμφωνήσω και στα δύο!Marcos έγραψε:Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Πολύ ωραία το σκέφτηκες Σαρδελίτσα μου. Αυτή είναι η καλύτερη λύση, κι αν δεν βρεθεί κάτι η επόμενη είναι αυτή που σκέφτηκες στην αυλή σου.
Μακάρι να πάνε όλα καλά για τη μικρούλα!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Σημερα η Παρασκευουλα θα ταξιδεψει για Θεσσαλονικη...και λογικα σε λιγες μερες θα ειναι στο νεο της σπιτι στο εξωτερικό.
Μακαρι ολα να πανε καλα!!!
Μακαρι ολα να πανε καλα!!!
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
Μακάρι!!!!! Θα έχουμε νέα της υποθέτω!
-
Mood :
Καλή της τύχη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
GLORIANA θέλουμε νέα της Παρασκευούλας και ακριβή ημερομηνία αναχώρησης από εκεί...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Θα βάλω εδώ την φωτοσουπιά που της είχα φτιάξει... (κι ήταν πολυτάξιδη γμτ ), έτσι για το καλό της ταξίδι.
Κι εύχομαι να ξαναδιασχίζει τους αιθέρες υγιέστερη...
"Περνάμε στην Παρασκευούλα...
Αυτή η γατίτσα είναι διάσημη γιατί σε μιά μόνο Παρασκευή κατάφερε να πετάξει πάνω από τις Άλπεις, τις Άνδεις
και το Κιλιμάντζαρο.
Εδώ έχουμε ένα στιγμιότυπο πάνω απ' τις Άνδεις, σε ειδική φωτογράφιση που κατάφερε να συλλάβει μέσα σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου την Παρασκευούλα σε δυό σημεία ταυτόχρονα και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση!"
Καλό σου ταξίδι Παρασκευούλα.
Εύχομαι να προσγειωθείς σε κάποια ζεστή αγκαλιά που θα σε φροντίζει όπως σου αξίζει...
Κι εύχομαι να ξαναδιασχίζει τους αιθέρες υγιέστερη...
"Περνάμε στην Παρασκευούλα...
Αυτή η γατίτσα είναι διάσημη γιατί σε μιά μόνο Παρασκευή κατάφερε να πετάξει πάνω από τις Άλπεις, τις Άνδεις
και το Κιλιμάντζαρο.
Εδώ έχουμε ένα στιγμιότυπο πάνω απ' τις Άνδεις, σε ειδική φωτογράφιση που κατάφερε να συλλάβει μέσα σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου την Παρασκευούλα σε δυό σημεία ταυτόχρονα και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση!"
Καλό σου ταξίδι Παρασκευούλα.
Εύχομαι να προσγειωθείς σε κάποια ζεστή αγκαλιά που θα σε φροντίζει όπως σου αξίζει...
-
Mood :
Ούτε να το 'ξερες ότι θα πάει για τον Βορρά!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Ναι... και είχα βάλει για φύλακες και κριτές της διαδρομής της τον Μανουέλ, το Πιθικάκι και το Φρικασέ...
Τα είχε καταφέρει μιά χαρούλα τότε και πιστεύω θα τα καταφέρει και τώρα.
Τα είχε καταφέρει μιά χαρούλα τότε και πιστεύω θα τα καταφέρει και τώρα.
-
Mood :
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Καλή τύχη γλυκειά Παρασκευούλα
(συγκινήθηκα...)
(συγκινήθηκα...)
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
θα πάει σε ένα σπίτι που θα έχει για παρέα άλλες 2 τυφλές γατούλες εις το εξωτερικόMarcos έγραψε:Εύχομαι να προσγειωθείς σε κάποια ζεστή αγκαλιά που θα σε φροντίζει όπως σου αξίζει...
περιμένω την gloriana, να μας πει περισσότερα... αλλά δε εμφανίζεται
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Δηλ. έχει ήδη βρεθεί σπίτι?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Α! Εξαιρετικά! Αυτό ακριβώς που είχε σκεφτεί η Σαρδελίτσα, αλλά μέσα σε σπίτι! Υπέροχα!BokSurat έγραψε:θα πάει σε ένα σπίτι που θα έχει για παρέα άλλες 2 τυφλές γατούλες εις το εξωτερικόMarcos έγραψε:Εύχομαι να προσγειωθείς σε κάποια ζεστή αγκαλιά που θα σε φροντίζει όπως σου αξίζει...
περιμένω την gloriana, να μας πει περισσότερα... αλλά δε εμφανίζεται
-
Mood :
Gatadministrator έγραψε:Δηλ. έχει ήδη βρεθεί σπίτι?
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
πολύ ωραία νέα!!!!!!
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Τι καταπληκτικα νεα ειναι αυτα?!?!?!?!?!?!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Μπραβο σε ολους!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» S.O.S Βρέθηκαν 5 μωρά, ζητείται άμεση φιλοξενία ή υιοθεσία!!!
» ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ - Θα βρεθουν συντομα στον δρομο -!!
» SOS!! Άμεση φιλοξενία για γατάκια..............
» ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΑΤΑΣ
» Ζητείται φιλοξενια!
» ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ - Θα βρεθουν συντομα στον δρομο -!!
» SOS!! Άμεση φιλοξενία για γατάκια..............
» ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΑΤΑΣ
» Ζητείται φιλοξενια!
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios