Χαριζεται η ... ikea!
+12
Gatadministrator
Elvenstar
Φωτεινή
Anatoli
Marcos
ralou
Maro
M81
marmanga
gatoras
Πούπσυ
thundercats
16 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Χαριζεται η ... ikea!
Νομίζω με λένε ikea ή τουλάχιστον έτσι γράφει η είσοδος του σπιτιού μου... Χτες η μαμά μου εγκατέλειψε και εγώ άρχισα να περιπλανιέμαι αναζητώντας τροφή. Δεν ήξερα όμως που πήγαινα και ξάφνου βρέθηκα στη μέση ενός μεγάλου δρόμου διπλής κατεύθυνσης με πάρα πολλά αυτοκίνητα. Και τότε είδα ενα μηχανάκι απο πάρα πάρα πάρα πολύ κοντά! Τί κοντά, σχεδόν με πάτησε! (ακόμα κουτσαίνω λίγο!). Φοβισμένη έτρεξα κάτω απο ενα σταθμευμένο αμάξι και άρχισα ένα κλάμα γοερό. Είχα ορκιστεί να μη βγω για κανενα λόγο απο εκεί, αλλα ήρθαν δύο ανθρωποι με κάμποσο κοτοπουλάκι, οπότε αναγκάστηκα, όπως καταλαβαίνετε. Θεώρησαν πως δεν έχω πολλές ελπίδες εκεί έξω και με έβαλαν γρήγορα γρήγορα στο ikeα, και εμένα μαζί με το ikea στην είσοδο της πολυκατοικίας τους. Το πρόβλημα είναι οτι είμαι πολύ μικρή και φοβισμένη και ξεμυτίζω από το ikea μόνο όταν καταφτάνει κι άλλο κοτοπουλάκι! Δηλαδή είμαι όλη μέρα μοναχούλα σε ένα κουτί χωρίς χάδια και αγκαλίτσες, ε βαριέμαι η γάτα! Επίσης έρχεται κρύο και το χώμα είναι ήδη νωπό από τη βροχή... ας βρεθεί κάποιος να μου δώσει ένα σπίτι και ένα όνομα της προκοπής! Και υπόσχομαι να σας κάνω ό,τι ακριβώς κάνω και στους ανθρώπους με το κοτοπουλάκι! (χάδια, κεφαλάκια, πατουσάκια και γλείφω και μύτες αν βρεθεί κάποια κοντά!)
Aποπαρασιτωμένη γατούλα έτοιμη για ζεστό σπιτάκι με πολλή αγάπη. Θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, τηλ 6944781351, proupas@hotmail.com.
Aποπαρασιτωμένη γατούλα έτοιμη για ζεστό σπιτάκι με πολλή αγάπη. Θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, τηλ 6944781351, proupas@hotmail.com.
thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων : 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto : "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/04/2009
Mood :
Απ: Χαριζεται η ... ikea!
Ψυχούλα μου!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Καρδούλα μου
Καλότυχη να σαι
Καλότυχη να σαι
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Αχ, μωρέ....
Γάτα για οικία σίγουρα!
Καλή τύχη, μικρούλα
Γάτα για οικία σίγουρα!
Καλή τύχη, μικρούλα
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Ετρεμε η κακομοιρουλα τωρα που πηγαμε να την ταισουμε και της βαλαμε μια θερμοφορα στο σπιτακι της.
Μακαρι να ενδιαφερθει καποιος.
Ειναι πολυ γλυκο γατακι!
Μακαρι να ενδιαφερθει καποιος.
Ειναι πολυ γλυκο γατακι!
-
Mood :
Αχ μακάρι να σταθεί τυχερό!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Μακάρι να βρεθεί ένα σπιτάκι!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Αχου το μωρέ!
Ειναι και λίγο φουντωτούλα, έχει και τουφίτσες στ αυτιά...
Καλή σου τυχη μικρή Ικέα
Ειναι και λίγο φουντωτούλα, έχει και τουφίτσες στ αυτιά...
Καλή σου τυχη μικρή Ικέα
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Καλή σου τύχη γατουλίνα!!!!!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Καλη τυχη μικρουλα
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Σημερα το πρωι τη βρηκα νο κοβει βολτες στο πεζοδρομιο το βλαμμενογατουνι!
Μολις τη φωναξα μου νιαουρισε παραπονιαρικα. Μετα ομως απο το συντομο "διαλογο" μας δεν ειπε τιποτα!
Και ειναι αυτος ο δρομος μπροστα απο το γραφειο πολυ επικινδυνος ρε γμτ ...
Μολις τη φωναξα μου νιαουρισε παραπονιαρικα. Μετα ομως απο το συντομο "διαλογο" μας δεν ειπε τιποτα!
Και ειναι αυτος ο δρομος μπροστα απο το γραφειο πολυ επικινδυνος ρε γμτ ...
-
Mood :
Την Πεμτη η ικεα ειχε σκουληκια κι εκανε διαρροια!
Της δωσαμε banmith και κοτοπουλακι τρεις μερες αλλα τωρα περασαμε στο αντιθετο ακρο που δεν μπορει να κανει κακα!
Της βαζουμε λαδακι και της κανουμε μαλλαξεις, μετα τη βαζουμε στον κηπο, παιρνει θεση για να κανει κακα, προσπαθει αλλα τιποτα το καημενο...
Ευτυχως ειναι τοσο καλο γατακι που καθεται και δεν γκρινιαζει για τιποτα!
Της καθαρισαμε τα ματακια με ορο γιατι ειχε τσιμπλες με αιμα, της βαλαμε σταγονιτσες, της καναμε κι ενα dry cleaning και ουτε κιχ δεν εβγαλε.
Της λειπει τοσο πολυ το χαδι που προτιμα να την πασπατευουμε με ολα αυτα παρα να την αφηνουμε μονη της στον κηπο.
Της δωσαμε banmith και κοτοπουλακι τρεις μερες αλλα τωρα περασαμε στο αντιθετο ακρο που δεν μπορει να κανει κακα!
Της βαζουμε λαδακι και της κανουμε μαλλαξεις, μετα τη βαζουμε στον κηπο, παιρνει θεση για να κανει κακα, προσπαθει αλλα τιποτα το καημενο...
Ευτυχως ειναι τοσο καλο γατακι που καθεται και δεν γκρινιαζει για τιποτα!
Της καθαρισαμε τα ματακια με ορο γιατι ειχε τσιμπλες με αιμα, της βαλαμε σταγονιτσες, της καναμε κι ενα dry cleaning και ουτε κιχ δεν εβγαλε.
Της λειπει τοσο πολυ το χαδι που προτιμα να την πασπατευουμε με ολα αυτα παρα να την αφηνουμε μονη της στον κηπο.
-
Mood :
Α! Μαναράκι μου!!!! Σαν παιδάκι κάθεται!!!!
-
Mood :
Τι καλοβολα που ειναι μερικα γατακια.Γρηγορα να βρεθει σπιτακι
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Μα πραγματικά είναι τόσο γλυκιά γατούλα και από ότι φαίνεται και καλόβολη!
Συμβουλή προς υποψήφιους γονείς:
Μια γατούλα δε φτάνει να είναι μόνο...καλλονή (όμορφες όλες είναι), ειναί πολύ σημαντικό να είναι και καλόβολη και να αφήνει να τη χαϊδέψει κανείς! Έτσι η συμβίωση είναι ευκολότερη!
Οπότε, σπεύσατε!
Υ.Γ.: Τι σταγόνες βάλατε;
thundercats έγραψε:
Συμβουλή προς υποψήφιους γονείς:
Μια γατούλα δε φτάνει να είναι μόνο...καλλονή (όμορφες όλες είναι), ειναί πολύ σημαντικό να είναι και καλόβολη και να αφήνει να τη χαϊδέψει κανείς! Έτσι η συμβίωση είναι ευκολότερη!
Οπότε, σπεύσατε!
Υ.Γ.: Τι σταγόνες βάλατε;
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
ειναι πολύ όμορφη πάντως, μακάρι να βρεθει κατι και γιαυτήν!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
thundercats έγραψε:Την Πεμτη η ικεα ειχε σκουληκια κι εκανε διαρροια!
Κουκλί και χαδιάρικο! Ό,τι πρέπει για σπίτι!!
Με τη δυσκοιλιότητα τι θα κάνετε; Το έχουμε κι εμείς αυτή την περίοδο και καλό είναι να επικοινωνήσετε με το γιατρό...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Φωτεινη επικοινωνησαμε με τον Αιλουρο φωτεινη αλλα μας ειπε οτι επειδη ειναι εξω δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν εχει ενεργηθει!
Της δωσαμε λιγο ακομα για τις τριχομπαλες κι αν ασυνεχισει θα την παμε μια βολτα απο κει!
Garamat σταγονες της βαλαμε Μαρινα. Δυστυχως δεν ειχαμε Garamycin και της βαλαμε Garamat! Μαρινα μιλαμε για πολυ καλοβολο γατι. Κι επισης πραγμα θεωρω σπανιο για αδεσποτακι, αν τη φωναζεις με το ονομα της ... ερχεται! Βγαινει μεσα απο τις φυλλωσιες και νιαουριζει! Αλλα μονο οταν τη φωναζει η Γιωτα!
Της δωσαμε λιγο ακομα για τις τριχομπαλες κι αν ασυνεχισει θα την παμε μια βολτα απο κει!
Garamat σταγονες της βαλαμε Μαρινα. Δυστυχως δεν ειχαμε Garamycin και της βαλαμε Garamat! Μαρινα μιλαμε για πολυ καλοβολο γατι. Κι επισης πραγμα θεωρω σπανιο για αδεσποτακι, αν τη φωναζεις με το ονομα της ... ερχεται! Βγαινει μεσα απο τις φυλλωσιες και νιαουριζει! Αλλα μονο οταν τη φωναζει η Γιωτα!
-
Mood :
Να πιάσεις την κοιλίτσα της αν είναι σκληρή μάλλον δεν έχει πάει τουαλέτα αν όμως είναι μαλακή κ την πατάς άνετα σημαίνει ότι έχει πάει οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.thundercats έγραψε: αλλα τωρα περασαμε στο αντιθετο ακρο που δεν μπορει να κανει κακα!
Εύχομαι καλή τύχη στο πανέμορφο γατουλίνι κ αν θέλεις βάλε την αγγελία στο facebook (μπορείς να την ανεβάσεις κ στον τοίχο μου αν θέλεις, έχω το ίδιο νικ κ εκεί)
Elvenstar- Prime Cat
-
Τόπος : Allou
Αριθμός γατουνίων : 6
Motto : Veritas vos liberabit
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/03/2008
Mood :
Elvenstar έγραψε:Να πιάσεις την κοιλίτσα της αν είναι σκληρή μάλλον δεν έχει πάει τουαλέτα αν όμως είναι μαλακή κ την πατάς άνετα σημαίνει ότι έχει πάει οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.thundercats έγραψε: αλλα τωρα περασαμε στο αντιθετο ακρο που δεν μπορει να κανει κακα!
Εύχομαι καλή τύχη στο πανέμορφο γατουλίνι κ αν θέλεις βάλε την αγγελία στο facebook (μπορείς να την ανεβάσεις κ στον τοίχο μου αν θέλεις, έχω το ίδιο νικ κ εκεί)
Δυστυχως δεν εχω λογαριασμο στο facebook!
Σκληρη μου φαινεται η κοιλιτσα της γι αυτο ανησυχω. Της εχουμε βαλει και αμμο και τη βαζουμε πολλες φορες μεσα στη μερα αλλα ενω προσπαθει δε γινεται τιποτα. Και δυστυχως φοβαμαι μηπως δεν μπορει και να κατουρησει. Το απογευμα θα την παω στον γιατρο για να τη δει.
-
Mood :
Αν έχουν περάσει πάνω από 2 μέρες που είναι σ αυτή τη κατάσταση πρέπει να την πας όσο το συντομότερο. Τα ούρα είναι το πιο ανησυχητικό βέβαια ελπίζω να κάνεις λάθος. Είσαι σίγουρη όμως οτι δεν πάει κάποια άλλη στιγμή; Ελέγχεις τον χώρο εκεί που βρίσκεται κ βλέπεις ότι δεν πάει καθόλου;
Elvenstar- Prime Cat
-
Mood :
Elvenstar έγραψε:Αν έχουν περάσει πάνω από 2 μέρες που είναι σ αυτή τη κατάσταση πρέπει να την πας όσο το συντομότερο. Τα ούρα είναι το πιο ανησυχητικό βέβαια ελπίζω να κάνεις λάθος. Είσαι σίγουρη όμως οτι δεν πάει κάποια άλλη στιγμή; Ελέγχεις τον χώρο εκεί που βρίσκεται κ βλέπεις ότι δεν πάει καθόλου;
E... xμ... ειμαι αγορακι!
Ελπιζω κι εγω να κανω λαθος αλλα νομιζω οτι οταν κατουραει στεκεται πολυ ωρα και κατουραει ελαχιστα. Και μετα απο 10 λεπτα παλι τα ιδια. Σιγουρος δεν μπορω να ειμαι γιατι ειναι στον κηπο και δεν μπορω να την παρακολουθω ολη την ωρα. Εχω παρει τον γιατρο και θα παμε το απογευμα να τη δει.
-
Mood :
Ωχ συγνώμη είδα την φωτογραφία της κοπέλας κ δεν πρόσεξα τα χαρακτηριστικά
Μήπως είναι κάποια ουρολοίμωξη τότε, το καλύτερο είναι αυτό να πάτε στο γιατρό να την δει, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση (αν έχει κάτι τελικά) πάντως από τις φωτογραφίες που βλέπω δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Το γατάκι φαίνεται μια χαρά
Πάντως αν θέλεις μπορώ να βάλω την αγγελία κ στο φεις
Μήπως είναι κάποια ουρολοίμωξη τότε, το καλύτερο είναι αυτό να πάτε στο γιατρό να την δει, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση (αν έχει κάτι τελικά) πάντως από τις φωτογραφίες που βλέπω δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Το γατάκι φαίνεται μια χαρά
Πάντως αν θέλεις μπορώ να βάλω την αγγελία κ στο φεις
Elvenstar- Prime Cat
-
Mood :
Τhat's ok!
Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!
Ναι, αν θελεις αναρτησε την στο facebook μπας και βρεθει κανα σπιτακι γιατι μεχρι σημερα δεν μας εχει καλεσει κανεις!
Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!
Ναι, αν θελεις αναρτησε την στο facebook μπας και βρεθει κανα σπιτακι γιατι μεχρι σημερα δεν μας εχει καλεσει κανεις!
-
Mood :
Ωραία θα το ανεβάσω κ μακάρι να βρει αμέσως σπιτάκι. Να μας πεις κ τα νέα από τον γιατρό
Elvenstar- Prime Cat
-
Mood :
Όποιον και να φώναζε η Γιώτα θα ερχόταν τρέχοντας....thundercats έγραψε: Κι επισης πραγμα θεωρω σπανιο για αδεσποτακι, αν τη φωναζεις με το ονομα της ... ερχεται! Βγαινει μεσα απο τις φυλλωσιες και νιαουριζει! Αλλα μονο οταν τη φωναζει η Γιωτα!
Ας μην ξεχνάμε τον... "Λουκουμάαααααααααααααααααααακο-(Γκάρφηλντ)"....
Περιμένουμε ιατρικά νέα.
-
Mood :
Λοιπον τα νεα μας απο το γιατρο ειναι ευχαριστα!
Αλλα ας το παρουμε απο την αρχη:
Ο βασικος λογος για τον οποιο πηγαμε στο γιατρο σημερα ειναι γιατι η ικεα δεν μπορουσε να κανει τα κακακια της. Και παρ'ολο που ειναι στον κηπο ειχαμε τελικα δικιο. Η Ικεα ειχε δυο μερες να επισκεφτει με επιτυχια την τουαλετα. Οποτε ξεκινησαμε απο Γλυφαδα να παμε Αιλουρο (Π. Φαληρο). Στην Αλιμου και ακριβως, τονιζω το ακριβως γιατι οποιαδηποτε ομοιοτητα με αληθινα γεγονοτα ειναι τυχαια, εξω απο το Jumbo η Ικεα εχεσε τον κοσμο ολοκληρο. Τοσα πολλα κακα δεν ειχα ματαξαναδει στη ζωη μου. Μιλαμε, οπως ειναι και μικρο το αυτοκινητο μας, δεν μπορουσαμε να ανασανουμε. Σταματησαμε, καθαρισαμε και συνεχισαμε το δρομο μας ικανοποιημενοι γιατι ο πρωτος στοχος επιτευχθηκε!
Φτανοντας στον Αιλουρο και μπαινοντας μεσα η Ικεα αποφασισε, ναι αγαπητοι φιλοι, να ξαναχεσει! οχι τοσο πολυ αυτη τη φορα αλλα το εκανε παλι το θαυμα της!
Την εξετασε ο γιατρος και μας ειπε οτι και η κυστη ειναι αδεια οποτε κατουραει κανονικα γιατι πινει κανονικα νερακι. Ειναι 1.250 γρ., απο 850γρ. που ηταν την Τεταρτη που τη βρηκαμε και τη ζυγισαμε για να της δωσουμε Banmith!
Απο το χτυπημα δεν εχει σπασιμο στα ποδαρακια - ευτυχως- μονο που πρεπει να εχει χτυπησει τη λεκανη της γι αυτο και δυσκολευεται να κατουρησει και να χεσει. Στο μελλον αν συνεχισει να περπαταει και να καθεται περιεργα θα βγαλουμε ακτινογραφια για να δουμε την κατασταση της λεκανης.
Η Ικεα και στο γιατρο ηταν παρα πολυ ησυχη και χαδιαρα οπως και με μας!
Μενει για αυριο το ψεκασμα με Frontline και το καθαρισμα με φυσιολογικο ορο των ματιων της!
Ο βασικος λογος για τον οποιο πηγαμε στο γιατρο σημερα ειναι γιατι η ικεα δεν μπορουσε να κανει τα κακακια της. Και παρ'ολο που ειναι στον κηπο ειχαμε τελικα δικιο. Η Ικεα ειχε δυο μερες να επισκεφτει με επιτυχια την τουαλετα. Οποτε ξεκινησαμε απο Γλυφαδα να παμε Αιλουρο (Π. Φαληρο). Στην Αλιμου και ακριβως, τονιζω το ακριβως γιατι οποιαδηποτε ομοιοτητα με αληθινα γεγονοτα ειναι τυχαια, εξω απο το Jumbo η Ικεα εχεσε τον κοσμο ολοκληρο. Τοσα πολλα κακα δεν ειχα ματαξαναδει στη ζωη μου. Μιλαμε, οπως ειναι και μικρο το αυτοκινητο μας, δεν μπορουσαμε να ανασανουμε. Σταματησαμε, καθαρισαμε και συνεχισαμε το δρομο μας ικανοποιημενοι γιατι ο πρωτος στοχος επιτευχθηκε!
Φτανοντας στον Αιλουρο και μπαινοντας μεσα η Ικεα αποφασισε, ναι αγαπητοι φιλοι, να ξαναχεσει! οχι τοσο πολυ αυτη τη φορα αλλα το εκανε παλι το θαυμα της!
Την εξετασε ο γιατρος και μας ειπε οτι και η κυστη ειναι αδεια οποτε κατουραει κανονικα γιατι πινει κανονικα νερακι. Ειναι 1.250 γρ., απο 850γρ. που ηταν την Τεταρτη που τη βρηκαμε και τη ζυγισαμε για να της δωσουμε Banmith!
Απο το χτυπημα δεν εχει σπασιμο στα ποδαρακια - ευτυχως- μονο που πρεπει να εχει χτυπησει τη λεκανη της γι αυτο και δυσκολευεται να κατουρησει και να χεσει. Στο μελλον αν συνεχισει να περπαταει και να καθεται περιεργα θα βγαλουμε ακτινογραφια για να δουμε την κατασταση της λεκανης.
Μενει για αυριο το ψεκασμα με Frontline και το καθαρισμα με φυσιολογικο ορο των ματιων της!
-
Mood :
Elvenstar έγραψε:Ωραία θα το ανεβάσω κ μακάρι να βρει αμέσως σπιτάκι. Να μας πεις κ τα νέα από τον γιατρό
Σ' ευχαριστω πολυ! Αχ μακαρι να βρεθει κατι και για την μικρουλα ικεα!
-
Mood :
Τελεια τα νεα σας!
Μπραβο ΙΚΕΑ που ολο τον κοσμο!
Μπραβο Βικ που εστειλες τα positive vibes οταν περναγανε τα παιδια απο το Τζαμπο Αλιμου
Μπραβο ΙΚΕΑ που ολο τον κοσμο!
Μπραβο Βικ που εστειλες τα positive vibes οταν περναγανε τα παιδια απο το Τζαμπο Αλιμου
-
Mood :
thundercats έγραψε:Λοιπον τα νεα μας απο το γιατρο ειναι ευχαριστα!
Υπονοείς κάτι για την περιοχή μου Παναγιωτάκη?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
αλλά και....
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Ομοίως!!!!!marmanga έγραψε:
αλλά και....
-
Mood :
προκειμένου να της κανουν κανενα κλύσμα τα κανε ολα μαζι
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Pepita έγραψε:προκειμένου να της κανουν κανενα κλύσμα τα κανε ολα μαζι
Αυτο? Ή μήπως άκουσε ότι θα την πάνε στο γιατρό, πάνω της?
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
κι αυτο πιθανοmanto έγραψε:Pepita έγραψε:προκειμένου να της κανουν κανενα κλύσμα τα κανε ολα μαζι
Αυτο? Ή μήπως άκουσε ότι θα την πάνε στο γιατρό, πάνω της?
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται ο Λεν!!!
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Χαρίζεται ο Mousse (δε χαρίζεται πλέον)
» Χαριζεται
» Χαριζεται η Ηρα
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Χαρίζεται ο Mousse (δε χαρίζεται πλέον)
» Χαριζεται
» Χαριζεται η Ηρα
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios