gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ερρίκος και Μαρία

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Ερρίκος και Μαρία Empty Ερρίκος και Μαρία

Δημοσίευση από Katerinaki Δευ Οκτ 26, 2009 2:13 pm

Τα γατούλια της αυλής. Τα ταΐζει μια γιαγιά που μένει κάτω μου και εγώ.
Είναι πλέον ημιδεσποζόμενα γιατί μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της γιαγιάς όποτε θέλουν! Κοιμούνται αγκαλιά στην καρέκλα που τους έχει παραχωρηθεί (στον Ερρίκο δηλαδή παραχωρήθηκε, η άλλη επέβαλε την παρουσία της).

Ερρίκος
Ερρίκος και Μαρία Dsc00108rc
Ζει εδώ και 2 χρόνια στην αυλή και είναι μέγας γατο-κατακτητής. Προσέξτε το μπλαζέ υφάκι του ζεν πρεμιέ. Νωχελικός και αρχοντόγατος. Πέρσι τον Ιανουάριο έλειπε σε γκομενοδουλειές για 15 μέρες και γύρισε σκελετωμένος. Φέτος βρήκε την αγάπη της ζωής του στο πρόσωπο της Μαρίας και δε θα σουρτουκέψει άλλο (γιατί η καλή του θα του ρίξει παντόφλα).

Μαρία
Ερρίκος και Μαρία Dsc06788lj
Ερρίκος και Μαρία Dsc06789e
Ήρθε πρόσφατα και μας κατσικώθηκε. Ήταν ταλαιπωρημένη και συνεσταλμένη στην αρχή, αλλά πλέον το παίζει ντίβα. Σουρτούκω, γυριστρούλα, απαιτητική αλλά και πολύ τρυφερή και ναζιάρα. Κεραμιδόγατα 100%, έχει κάνει τον έρημο τον Ερρίκο δούλο της. Μέχρι και το φαγητό του το τρώει εκείνη και ο Ερρίκος καθότι κύριος και ιππότης (και ερωτευμένος, τρομάρα του) την αφήνει να φάει όσο θέλει και αν τυχόν περισσέψει, ε, τρώει και αυτός...Ανέλαβα τη στείρωσή της για να μη γεμίσουμε γατίδια.
Katerinaki
Katerinaki
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Άλογο
Αριθμός γατουνίων : 2+1
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Xionis
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood : Ερρίκος και Μαρία Lick

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ερρίκος και Μαρία Empty Απ: Ερρίκος και Μαρία

Δημοσίευση από Anatoli Δευ Οκτ 26, 2009 2:55 pm

Το ζευγαρακι της Αγ.Παρασκευης! Ερρίκος και Μαρία 656551 Ερρίκος και Μαρία 505265
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood : Ερρίκος και Μαρία Parta10

Δημοσίευση από ralou Δευ Οκτ 26, 2009 3:09 pm

Katerinaki έγραψε:Τα γατούλια της αυλής. Τα ταΐζει μια γιαγιά που μένει κάτω μου και εγώ.
Είναι πλέον ημιδεσποζόμενα γιατί μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της γιαγιάς όποτε θέλουν! Κοιμούνται αγκαλιά στην καρέκλα που τους έχει παραχωρηθεί (στον Ερρίκο δηλαδή παραχωρήθηκε, η άλλη επέβαλε την παρουσία της).

Ερρίκος
Ερρίκος και Μαρία Dsc00108rc
Ζει εδώ και 2 χρόνια στην αυλή και είναι μέγας γατο-κατακτητής. Προσέξτε το μπλαζέ υφάκι του ζεν πρεμιέ. Νωχελικός και αρχοντόγατος. Πέρσι τον Ιανουάριο έλειπε σε γκομενοδουλειές για 15 μέρες και γύρισε σκελετωμένος. Φέτος βρήκε την αγάπη της ζωής του στο πρόσωπο της Μαρίας και δε θα σουρτουκέψει άλλο (γιατί η καλή του θα του ρίξει παντόφλα).

Μωρε! Ο Ερρίκος είναι απίστευτος!
Κρίμα να μην μας τον έχεις βάλει νωρίτερα...
Με τέτοια φάτσα... ακομα και εγω θα του ... καθόμουν! Embarassed
Ελα βρε Μαρία...! voodoo
Που θέλεις τέτοιο γάτο να τον έχεις μονοπώλιο!!!
Πως τον κατάφερες???
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood : Ερρίκος και Μαρία M_sad

http://www.rvoulgari.blogspot.com

Δημοσίευση από manto Δευ Οκτ 26, 2009 4:50 pm

Ερρίκος και Μαρία 45749 Ερρίκος και Μαρία 45749 Ερρίκος και Μαρία 45749 Ερρίκος και Μαρία 45749 Ερρίκος και Μαρία 45749 Ερρίκος και Μαρία 45749 Ερρίκος και Μαρία 45749
Η Μαρία δε μοιάζει πολύ με το Γιακουμή? Ερρίκος και Μαρία 703780
manto
manto
Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood : Ερρίκος και Μαρία M_violi

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης