gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια...

+13
BokSurat
M81
STELIOS34
barkoulitses
rotonda
tsili
Φωτεινή
flokatoula
savillerow7
Marcos
marmanga
Anatoli
thundercats
17 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 Empty Απ: Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια...

Δημοσίευση από BokSurat Δευ Δεκ 28, 2009 3:00 pm

manto έγραψε:
BokSurat έγραψε:εγώ προτείνω να τα κουρεύουμε γουλί κιόλας για να μην αφήνουν τρίχες
Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Δεν είναι κακή ιδέα.... happy2
ε μα ναι ρε συ...
δεν θελουν να εχουν νυχια, δε θελουν να λερώνουν, δε θέλουν να κ΄νουν φασαρία, δε θέλουν .... κλπ.
ΗΜΑΡΤΟΝ... πως με εκνευρίζουν κάτι τέτοιοι... νομίζουν ότι το ζωάκι είναι παιχνίδι και δε τους περνάει από το μυαλό ότι έχει και αυτό ένα Χ προσωπικό του χαρακτήρ καθώς και ανάγκες που για να έχει τα νύχια σημαίνει ότι τα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
BokSurat
BokSurat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood : Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 Parta10

http://www.gate21.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 Empty Απ: Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια...

Δημοσίευση από Φωτεινή Δευ Δεκ 28, 2009 4:39 pm

BokSurat έγραψε:εγώ προτείνω να τα κουρεύουμε γουλί κιόλας για να μην αφήνουν τρίχες

Δεν κατάλαβες... υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ΚΑΙ αυτό! Επίσης έτυχε να μπει κάποιος εδώ παλιά και να πει ότι θα πάει τα γατιά του για κούρεμα για να μην έχει πρόβλημα με τις τρίχες καλοκαιριάτικα.. δεν το θυμάσαι;
Φωτεινή
Φωτεινή
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood : Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 M_bye

Δημοσίευση από Anatoli Δευ Δεκ 28, 2009 5:12 pm

Στο θεμα του κουρεματος παντως ειμαι και εγω υπερ σε ορισμενες περιπτωσεις.Βασικα οχι κουρεμα αλλα κοψιμο των πολυ μακριων τουφων για να μη κομπιαζουν.Ο Μικυ για παραδειγμα παρολο που μαδαει, το τριχωμα του παραμενει πλόυσιο χειμωνα-καλοκαιρι.Θα τον εχετε δει σε φωτο του καλοκαιριου οτι δεν εχει διαφορα με το χειμωνα.το γατι ζεσταινεται και φαινεται.Επισης κομπιαζει στην κοιλια και στις μασχαλες.Γι'αυτο και οταν πιανουν οι ζεστες του ψαλιδιζω λιγο τις τουφες αυτες.Και σε εμας το βουρτσισμα ναι μεν βοηθαει αλλα δεν λυνει εντελως το προβλημα.Ελπιζω να μη με παρετε με τις ντοματες Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 920437
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood : Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 Parta10

Δημοσίευση από Φωτεινή Δευ Δεκ 28, 2009 5:17 pm

Όχι... είναι ακριβές πια, δεν τις σπαταλάμε Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 126539
Φωτεινή
Φωτεινή
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Σκύλος
Mood : Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 M_bye

Δημοσίευση από BokSurat Δευ Δεκ 28, 2009 10:55 pm

Φωτεινή έγραψε:

Δεν κατάλαβες... υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ΚΑΙ αυτό! Επίσης έτυχε να μπει κάποιος εδώ παλιά και να πει ότι θα πάει τα γατιά του για κούρεμα για να μην έχει πρόβλημα με τις τρίχες καλοκαιριάτικα.. δεν το θυμάσαι;
δε το θυμάμαι... αλήθεια έχασα τέτοιο κελεπούρι; κρίμα ρε γμτ και θα έπεφτε το τρελό δούλεμα...

Anatoli έγραψε:Στο θεμα του κουρεματος παντως ειμαι και εγω υπερ σε ορισμενες περιπτωσεις.Βασικα οχι κουρεμα αλλα κοψιμο των πολυ μακριων τουφων για να μη κομπιαζουν.Ο Μικυ για παραδειγμα παρολο που μαδαει, το τριχωμα του παραμενει πλόυσιο χειμωνα-καλοκαιρι.Θα τον εχετε δει σε φωτο του καλοκαιριου οτι δεν εχει διαφορα με το χειμωνα.το γατι ζεσταινεται και φαινεται.Επισης κομπιαζει στην κοιλια και στις μασχαλες.Γι'αυτο και οταν πιανουν οι ζεστες του ψαλιδιζω λιγο τις τουφες αυτες.Και σε εμας το βουρτσισμα ναι μεν βοηθαει αλλα δεν λυνει εντελως το προβλημα.Ελπιζω να μη με παρετε με τις ντοματες Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 920437
βρε συ ΑΛΛΟ είναι αυτό, και άλλο τώρα το να ξυρίσεις το γατί... και εγώ τότε που είχε η στρίγγλα κολήσει ρετσίνες της έκοβα τουφίτσες με το ψαλίδι, αλλά είναι κάτι που βοήθισε το γατί να ελευθερωθεί από του κόμπους αυτούς, μη συγκρίνουμε και ανόμια πράγματα είπαμε όλα με μέτρο!!! Razz
BokSurat
BokSurat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από Φωτεινή Παρ Ιαν 15, 2010 10:22 am

Τελικά, τι έγινε με τη γάτα; Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 703780
Φωτεινή
Φωτεινή
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Σκύλος

Δημοσίευση από tinia Τετ Ιαν 20, 2010 8:39 pm

kalispera, ti egine me ti gatoula telika... to diabasa kai emina me tin agonia... brike spitaki?

tinia
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Τίγρης
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2008

Δημοσίευση από gata100 Κυρ Ιαν 24, 2010 11:47 pm

Γειά σας, είμαι καινούργια στο site,από Θεσσαλονίκη,συνχαρητήρια!
Ψάχνω περισκή γάτα/γάτο, ισχύει ακόμα το Post και αν όχι υπάρχει κάποιος άλλος που γνωρίζει κάτι?
Ευχαριστώ!!!

thundercats έγραψε:Η γατουλα της φωτογραφιας βρεθηκε απο εναν συνανθρωπο μας απο την Αργεντινη και τη μαζεψε.
Προφανως την ειχαν πεταξει στο δρομο απο καποιο σπιτι! Ενδεικτικο δε γι'αυτο ειναι το γεγονος οτι δυστυχως εχει υποβληθει σε ονυχεκτομη...
Ο ανθρωπος αυτος λογω προβληματων υγειας και αφου το ελληνικο συστημα υγειας δε μπορει να καλυψει την επεμβαση αλλαγης νεφρου πρεπει να επιστρεψει στη χωρα του!
Ειχε αλλες τρεις γατουλες που ειχε μαζεψει κατα καιρους αλλα καταφερε να τους βρει σπιτακια!
Εμεινε μονο η περσιδουλα η οποια ειναι 7 ετων και στειρωμενη! Επειγει η υιοθεσια της μιας και ειναι το μονο που τον κραταει ακομα στη χωρα!
Απο το αφισακι που επεσε στα χερια μου καταλαβα - χωρις να ειμαι και σιγουρος - οτι τη γατουλα τη λενε Ουληκια!

Τηλ επικοινωνιας: 6942773970 / 2109651132

Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 Dsc04010
gata100
gata100
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Κόκκορας
Αριθμός γατουνίων : 1
Motto : It's Raining Cats! Hallelujah!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2010
Mood : Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 M_smoke

Δημοσίευση από Marcos Δευ Ιαν 25, 2010 3:55 am

Θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στο τηλέφωνο που δίνει η αγγελία.
Marcos
Marcos
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood : Περσιδα ολολευκη με πρασινα ματια εχει μεγαλη αναγκη για υιοθεσια... - Σελίδα 2 M_icecream

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης