Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια
+37
nikos_x
ralou
otz
vanilia cat
tsili
doremi
tia
f.m123
koneko
flokatoula
NiaR
SuperCatz
Anel
Stellla
Maro
Souggy
markello
leopoldine
Marcos
Katerinaki
marfot75
Gatadministrator
Kikiriki
gatoras
Fairy dogmother
Πούπσυ
Pepita
Tiger Lilly
manto
ismini
Anatoli
barkoulitses
kinyobi5
Φωτεινή
marmanga
Chouzouris
Milly
41 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 6
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια
Ολα καλα να πανε Κατερινα
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
Φ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !!!!!
Katerinaki- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2+1
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Xionis
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Καλησπερα,
Ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας. Ο γατούλης μου έχει νεφρική ανεπάρκεια και του δίνουμε ειδική διατροφή χαμηλής πρωτείνης (την k/d). Αλλά τελευταία έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, έχει σκελετωθεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Η κτηνίατρος του μας έχει δώσει την ειδική διατροφή με το κοτόπουλο και το ρύζι αλλά ούτε αυτό το τρώει :-( Διαβασα σε αρθρα στο internet ότι η διατροφή με χαμηλή πρωτείνη είναι αμφιλεγόμενη δεν είναι σίγουρο ότι βοηθάει και πιο σημαντικό είναι να τρώει η γάτα και να μην χάνει βάρος. Και δεν ξέρω τι να κάνω - δεν θέλω λόγο διατροφής να χειροτερέψω την κατάσταση του σημασία έχει να βελτιωθεί η ποιότητά της ζωής του όχι να τον κάνω χειρότερα... :-( σας παρακαλώ βοηθήστε...... τι να κάνω; υπάρχει κάτι που θα του φτιάξει το κέφι και την όρεξη?
Ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας. Ο γατούλης μου έχει νεφρική ανεπάρκεια και του δίνουμε ειδική διατροφή χαμηλής πρωτείνης (την k/d). Αλλά τελευταία έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, έχει σκελετωθεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Η κτηνίατρος του μας έχει δώσει την ειδική διατροφή με το κοτόπουλο και το ρύζι αλλά ούτε αυτό το τρώει :-( Διαβασα σε αρθρα στο internet ότι η διατροφή με χαμηλή πρωτείνη είναι αμφιλεγόμενη δεν είναι σίγουρο ότι βοηθάει και πιο σημαντικό είναι να τρώει η γάτα και να μην χάνει βάρος. Και δεν ξέρω τι να κάνω - δεν θέλω λόγο διατροφής να χειροτερέψω την κατάσταση του σημασία έχει να βελτιωθεί η ποιότητά της ζωής του όχι να τον κάνω χειρότερα... :-( σας παρακαλώ βοηθήστε...... τι να κάνω; υπάρχει κάτι που θα του φτιάξει το κέφι και την όρεξη?
Stellla- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 4
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/06/2010
Κατ' αρχήν, καλωσόρισες κι εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον γατούλη σου.
Αλήθεια, πόσων χρονών είναι και πόσον καιρό το έχει (πόσον καιρό τρώει το κ/δ)
Είχα γατούλα με νεφρική που έτρωγε k/d (τις κροκέτες μόνο, γιατί τις κονσέρβες δεν τις γούσταρε καθόλου) και πήγε καλά για αρκετά χρόνια.
Παρόλ' αυτά, αν δεν τρώει καθόλου ή ελάχιστα στη θέση σου θα ρώταγα τη γιατρό μήπως πρέπει να δώσεις κάποιο βιταμινούχο κλπ για να δυναμώσει και να του ανοίξει την όρεξη (π.χ. calopet).
Δεν ξέρω αν κάνει, γιατί αυτά σίγουρα είναι 'βαριά' τροφή όσον αφορά τις ουσίες που περιέχει 'συμπυκνωμένα', αλλά ρώτα το, μήπως χρειάζεται να του δώσεις μια ώθηση για ν' αρχίσει να τρώει.
Και πάλι περαστικά!
Αλήθεια, πόσων χρονών είναι και πόσον καιρό το έχει (πόσον καιρό τρώει το κ/δ)
Είχα γατούλα με νεφρική που έτρωγε k/d (τις κροκέτες μόνο, γιατί τις κονσέρβες δεν τις γούσταρε καθόλου) και πήγε καλά για αρκετά χρόνια.
Παρόλ' αυτά, αν δεν τρώει καθόλου ή ελάχιστα στη θέση σου θα ρώταγα τη γιατρό μήπως πρέπει να δώσεις κάποιο βιταμινούχο κλπ για να δυναμώσει και να του ανοίξει την όρεξη (π.χ. calopet).
Δεν ξέρω αν κάνει, γιατί αυτά σίγουρα είναι 'βαριά' τροφή όσον αφορά τις ουσίες που περιέχει 'συμπυκνωμένα', αλλά ρώτα το, μήπως χρειάζεται να του δώσεις μια ώθηση για ν' αρχίσει να τρώει.
Και πάλι περαστικά!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Αχ όχι ότι θα γλίτωνα εγώ από τέτοιο θέμα!
Δυστυχώς να πω ότι βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς θέση με τη Γιασμινούλα μου.
12 χρονών και ξαφνικά θέμα νεφρικής ανεπάρκειας. Μέρες τώρα δεν έτρωγε. Την πήγα στο γιατρό πρώτη δόση. Της κάνει κάτι ενέσεις, της δίνουμε τέτοια πάστα με συμπυκνωμένα, κάπου συνήλθε, αλλά και πάλι άρχισε την αφαγία. Μόνο κόκκαλα έχει μείνει. Με το ζόρι της έδινα με τη σύριγγα νερό και λίγη πάστα. Αρχισε και τους εμετούς μετά.
Σήμερα κατάφερα επιτέλους να πάμε στο γιατρό και να κάνουμε εξετάσεις. Ετσι βρέθηκε τι συμβαίνει. Η καλή μου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αρχισε να μην αναπνέει και καλά. Τώρα την άφησα ψιλοναρκωμένη στο ιατρείο με ορρούς.
Μάλλον δεν την βγάζει καθαρή. Εχω πάθει ένα ψιλοσόκ και δεν ξέρω τι να κάνω???? Τι να κάνω??? Οποιον και να ρωτήσω το ίδιο μου λέει, ότι δεν θα τα καταφέρει. Η νεφρική ανεπάρκεια της κατατάσσεται στο 3,4 λέει ο γιατρός.
Στο 4 θα μας χαιρετήσει......
Δυστυχώς να πω ότι βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς θέση με τη Γιασμινούλα μου.
12 χρονών και ξαφνικά θέμα νεφρικής ανεπάρκειας. Μέρες τώρα δεν έτρωγε. Την πήγα στο γιατρό πρώτη δόση. Της κάνει κάτι ενέσεις, της δίνουμε τέτοια πάστα με συμπυκνωμένα, κάπου συνήλθε, αλλά και πάλι άρχισε την αφαγία. Μόνο κόκκαλα έχει μείνει. Με το ζόρι της έδινα με τη σύριγγα νερό και λίγη πάστα. Αρχισε και τους εμετούς μετά.
Σήμερα κατάφερα επιτέλους να πάμε στο γιατρό και να κάνουμε εξετάσεις. Ετσι βρέθηκε τι συμβαίνει. Η καλή μου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αρχισε να μην αναπνέει και καλά. Τώρα την άφησα ψιλοναρκωμένη στο ιατρείο με ορρούς.
Μάλλον δεν την βγάζει καθαρή. Εχω πάθει ένα ψιλοσόκ και δεν ξέρω τι να κάνω???? Τι να κάνω??? Οποιον και να ρωτήσω το ίδιο μου λέει, ότι δεν θα τα καταφέρει. Η νεφρική ανεπάρκεια της κατατάσσεται στο 3,4 λέει ο γιατρός.
Στο 4 θα μας χαιρετήσει......
Anel- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 στο σπίτι και πολλά έξω από αυτό.
Motto : αστο το ρημαδάκι!!!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/12/2007
Mood :
Λυπάμαι για τη γατούλα σου..
Ό,τι και να πούμε εμείς, είναι περιττό αν ο γιατρός έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα των εξετάσεων..
Δεν ξέρω για τις τιμές που λες, μακάρι όμως να είναι λάθος.. μακάρι να γίνει ένα θαύμα...
Μόνο κουράγιο, υπομονή και δύναμη, εύχομαι ολόψυχα..
Ό,τι και να πούμε εμείς, είναι περιττό αν ο γιατρός έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα των εξετάσεων..
Δεν ξέρω για τις τιμές που λες, μακάρι όμως να είναι λάθος.. μακάρι να γίνει ένα θαύμα...
Μόνο κουράγιο, υπομονή και δύναμη, εύχομαι ολόψυχα..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Δεν ξέρω κι εγώ τι δείκτης είναι αυτός. Πάντως άνοιξε τα κιτάπια του και μου είπε για τη σοβαρότητα της υπόθεσης.
Σ' ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σου.
Το απόγευμα που θα ξαναπάω από το ιατρείο θα δω τι γίνεται και θα σας πω.
Σ' ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σου.
Το απόγευμα που θα ξαναπάω από το ιατρείο θα δω τι γίνεται και θα σας πω.
Anel- Junior Cat
-
Mood :
Ναι, θα περιμένουμε..
Εύχομαι να ακούσουμε καλά νέα!
Εύχομαι να ακούσουμε καλά νέα!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Εύχομαι να πάνε όλα καλά
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Δυσκολες καταστασεις....ευχομαι το καλυτερο
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Σας ευχαριστούμε παιδιά.
Anel- Junior Cat
-
Mood :
Ανέλ μου, στα 12 την είχε πρωτοεμφανίσει και η Μουτζ... την είχαν για τελειωμένη κι όμως μετά από 5 μέρες στον ορό, την πήρα πίσω και έζησε άλλα 5 χρόνια!!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την Γιασμινούλα σου!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την Γιασμινούλα σου!
-
Mood :
Εύχομαι όλα να πάνε καλά
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
Μακαρι τα πραγματα να ειναι καλυτερα απο οτι ειπε ι γιατρος και σιγα σιγα να φτιαξουν!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
ωχχχχ Ελενη μου τι νεο ηταν αυτο ?
ευχομαι να πανε καλυτερα τα πραγματα για την Γιασμιν
ευχομαι να πανε καλυτερα τα πραγματα για την Γιασμιν
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
... Ότι και να γίνει σου εύχομαι κουράγιο.. Δώσε όλο σου το είναι να νιώσει οτι σε έχει δίπλα σου...
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Είχαμε νέα?
-
Mood :
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.
Δεν έχω κάτι διαφορετικό να πω για την ώρα. Αποφάσισα από σήμερα να την αφήσω στο ιατρείο και για όλο το ΣΚ με ορρό , μήπως και δούμε καμία βελτίωση κι αυτό Μαρινάκι επειδή διάβασα τα δικά σου! Ας κάνω κι αυτή την προσπάθεια και βλέπουμε. Αν το ζώο ανακάμψει και κάνει προσπάθεια να τραφεί μόνο του κάτι θετικό θα υπάρξει.
Αν όχι.....τι να πω.
Ευελπιστούμε για το καλύτερο πάντως, γιατί δεν είναι και πολύ μεγάλη.
12 χρονών νομίζω ότι μπορεί να ζήσει κι άλλο. Θα δούμε.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω και πάλι.
Δεν έχω κάτι διαφορετικό να πω για την ώρα. Αποφάσισα από σήμερα να την αφήσω στο ιατρείο και για όλο το ΣΚ με ορρό , μήπως και δούμε καμία βελτίωση κι αυτό Μαρινάκι επειδή διάβασα τα δικά σου! Ας κάνω κι αυτή την προσπάθεια και βλέπουμε. Αν το ζώο ανακάμψει και κάνει προσπάθεια να τραφεί μόνο του κάτι θετικό θα υπάρξει.
Αν όχι.....τι να πω.
Ευελπιστούμε για το καλύτερο πάντως, γιατί δεν είναι και πολύ μεγάλη.
12 χρονών νομίζω ότι μπορεί να ζήσει κι άλλο. Θα δούμε.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω και πάλι.
Anel- Junior Cat
-
Mood :
Μακαρι να ανακαμψει!!!
-
Mood :
Ευχαριστούμε για τη θετική ενέργεια που μας στέλνετε.
Anel- Junior Cat
-
Mood :
Μακάρι να ανακάμψει το παιδί..
Άλλωστε δεν είναι και καμιά γριέτζω!
Κάπου το έχω ξαναγράψει αλλά δεν θυμάμαι που, μια από τις 8 γάτες της ξαδέρφης μου είναι 18 χρονών, μια χαρά κρατιέται, φαφούτα εντελώς βέβαια, αλλά είναι καλά και τρώει συνέχεια, όχι κροκέτες βεβαίως βεβαίως! Φτου φτου κιόλας το Ρεγγινάκι!
Η δική σου λοιπόν στα 12, δεν είναι και πολύ μεγάλη!
Άλλωστε δεν είναι και καμιά γριέτζω!
Κάπου το έχω ξαναγράψει αλλά δεν θυμάμαι που, μια από τις 8 γάτες της ξαδέρφης μου είναι 18 χρονών, μια χαρά κρατιέται, φαφούτα εντελώς βέβαια, αλλά είναι καλά και τρώει συνέχεια, όχι κροκέτες βεβαίως βεβαίως! Φτου φτου κιόλας το Ρεγγινάκι!
Η δική σου λοιπόν στα 12, δεν είναι και πολύ μεγάλη!
-
Mood :
Καλά αποτελέσματα, Λένα
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Ω γμτ! Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την πανέμορφη Γιασμινούλα!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
το περασμενο καλοκαιρι ειχα ξεγραψει και εγω την ''γρια μου''-ηταν 17 ετων
δεν ετρωγε,δεν επινε,ενας απολυτος σκελετος
με ορους ομως και καθημερινα μπολικο calopet το παλεψαμε
για 15 μερες περιπου ζουσε αποκλειστικα με την βιταμινη που της εδινα με το ζορι, και σταδιακα αρχισε να τσιμπολογαει
περασε ενας χρονος,αν ολα πανε καλα στις 22 Ιουλιου μπαινει στα 18, εξακολουθει και παιρνει 2-3 φορες εβδομαδιαιως felovit,ψιλοτρωει,ειναι βεβαια αδυνατη,αλλα ζωντανη και γκρινιαρα οπως παντα
γενικα ορος και βιταμινες βοηθανε πολυ
ευχομαι το καλυτερο
για 15 μερες περιπου ζουσε αποκλειστικα με την βιταμινη που της εδινα με το ζορι, και σταδιακα αρχισε να τσιμπολογαει
περασε ενας χρονος,αν ολα πανε καλα στις 22 Ιουλιου μπαινει στα 18, εξακολουθει και παιρνει 2-3 φορες εβδομαδιαιως felovit,ψιλοτρωει,ειναι βεβαια αδυνατη,αλλα ζωντανη και γκρινιαρα οπως παντα
ευχομαι το καλυτερο
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
barkoulitses έγραψε:το περασμενο καλοκαιρι ειχα ξεγραψει και εγω την ''γρια μου''-ηταν 17 ετων
ευχομαι το καλυτερο
Μπράβο, μωρέ!!!!!!!!!
Ααααα, Ελένη, όταν με το καλό την πάρεις σπίτι, μην περιμένεις να φάει κατευθείαν τον άμπακο. Η δικιά μου έτρωγε λίγο κοτοπουλάκι από το χέρι ή ελάχιστες κροκέτες πάλι από το χέρι τις πρώτες δυο-τρεις μέρες. Μετά πήρε μπρος...
-
Mood :
barkoulitses έγραψε:το περασμενο καλοκαιρι ειχα ξεγραψει και εγω την ''γρια μου''-ηταν 17 ετων
ευχομαι το καλυτερο
Μπράβο η γριούλα!!! Να τη βάλουμε να κάνει παρέα με τη Ρεγγίνα!
Και η γριούλα η Ρεγγίνα, γκρινιάρα είναι! Μιλάει συνέχεια!
-
Mood :
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα για τα αρρωστούλια. Βρήκα αυτό το άρθρο
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=987
Επειδή πριν κάτι γράφατε για δείκτες και στάδια, ο δείκτης είναι η κρεατινίνη και τα στάδια είναι 4 ανάλογα με την τιμή της κρεατινίνης.
Ο Συλβέστρος μου είναι στο 2ο στάδιο. Οι προχτεσινές εξετάσεις του έδειξαν ότι χειροτέρευσε παρόλο που του χορηγούσα ορό 2 φορές την εβδομάδα. Δεν ανταποκρίθηκε στη θεραπεία. Τώρα πια χρειάζεται ορό επί καθημερινής βάσης και θα επαναλάβουμε τις αιματολογικές σε 2 εβδομάδες να δούμε αν ανταποκρίνεται....
Η γιατρός μου είπε ότι αν ήταν άνθρωπος θα πήγαινε για αιμοκάθαρση και θα ήταν στη λίστα των μεταμοσχεύσεων. Δυστυχώς στα ζωάκια δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Η νόσος δεν είναι ιάσιμη, απλά παρατείνουμε ποιοτικά τη ζωή τους.
Το μόνο που θέλω να πω είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε όσους το περνάμε αυτό...
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=987
Επειδή πριν κάτι γράφατε για δείκτες και στάδια, ο δείκτης είναι η κρεατινίνη και τα στάδια είναι 4 ανάλογα με την τιμή της κρεατινίνης.
Ο Συλβέστρος μου είναι στο 2ο στάδιο. Οι προχτεσινές εξετάσεις του έδειξαν ότι χειροτέρευσε παρόλο που του χορηγούσα ορό 2 φορές την εβδομάδα. Δεν ανταποκρίθηκε στη θεραπεία. Τώρα πια χρειάζεται ορό επί καθημερινής βάσης και θα επαναλάβουμε τις αιματολογικές σε 2 εβδομάδες να δούμε αν ανταποκρίνεται....
Η γιατρός μου είπε ότι αν ήταν άνθρωπος θα πήγαινε για αιμοκάθαρση και θα ήταν στη λίστα των μεταμοσχεύσεων. Δυστυχώς στα ζωάκια δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Η νόσος δεν είναι ιάσιμη, απλά παρατείνουμε ποιοτικά τη ζωή τους.
Το μόνο που θέλω να πω είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε όσους το περνάμε αυτό...
Katerinaki- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2+1
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Xionis
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Kουράγιο, κι όλα να πάνε καλά, Κατερίνα μου.
Συλβεστράκο, γειάνε γρήγορα
Συλβεστράκο, γειάνε γρήγορα
-
Mood :
ολα να πανε καλα ευχομαι
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Αχ βρε Κατερινάκι....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Οι εξετάσεις της Ρενάτας έδειξαν αυξημένη κρεατινίνη και ουρία. Είμαστε στην αρχή. Ξεκίνησε ειδική διατροφή από σήμερα με Renal Royal Canin για ένα μήνα και μετά θα επαναλάβουμε τις εξετάσεις. Είναι 5 ετών, δεν περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα ξεκινούσε τόσο νωρίς. Και να ΄λεγα ότι τρώει κακής ποιότητας τροφή.. Αυτό που θέλω να σας πω, βασικά, είναι να μην αμελείτε τις ετήσιες αιματολογικές εξετάσεις της γάτας σας. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται κι ας κοστίζουν. Αν έχει πρόβλημα υγείας, θα το μάθετε εγκαίρως και θα το αντιμετωπίζετε από νωρίς.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
πωπω, έχει ξανακάνει εξετάσεις ή ήταν η πρώτη φορα;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Κάθε χρόνο κάνουμε, Ελίζα!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
» νεφρική ανεπάρκεια
» Γάτα με νεφρική ανεπάρκεια
» Δερματική αλλεργία με νεφρική ανεπάρκεια
» Νεφρική ανεπάρκεια, είμαστε εντελώς χάλια :(
» νεφρική ανεπάρκεια
» Γάτα με νεφρική ανεπάρκεια
» Δερματική αλλεργία με νεφρική ανεπάρκεια
» Νεφρική ανεπάρκεια, είμαστε εντελώς χάλια :(
Σελίδα 4 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios