ΠΡΟΣΟΧΗ! Φ Ο Λ Ε Σ!
+34
victorgatos
Γαλήτης
wildekatze
ouiette
NiaR
uptight
Kikiriki
doremi
TITIKA CAT
Τζούλι το Κατσούλι
Fairy dogmother
XIONIS
gatoras
nmilioni
nosyparker
marmanga
manto
thundercats
barkoulitses
markello
happy pets
melitta
Anatoli
Πούπσυ
Pepita
SuperCatz
flokatoula
niou
ladycat
tsili
Lina
leopoldine
Maro
Chouzouris
38 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Φ Ο Λ Ε Σ!
Και μη χειρότερα, θεέ μου...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Fairy dogmother έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΦΟΛΑΣ! εκτός από τις άλλες "φόλες" που κυκλοφορούν μοιάζει με
χοντρό αλάτι και το βάζουν γύρω από παρτέρια, δέντρα και φυτά. Μόλις το
εισπνεύσει ο σκύλος ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ. Στο Χαλάνδρι σημειώθηκαν
ήδη 3 θάνατοι οικόσιτων ζώων. Ενημερώστε όσους έχουν ζώα!
Σας παραθέτω την πηγή: Click εδώ
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
Το κακό είναι ότι μπορεί να είνα και οργανωμένο. Εκεί τι κάνεις?
wildekatze- Kitten
-
Τόπος : Κερατέα Αττικής
Αριθμός γατουνίων : 12
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : αδεσποτάκι
Motto : αγάπη ειναι το κλειδί
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2011
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!ΕΠΕΙΓΟΝ - S.O.S. - ΦΟΛΕΣ ΣΤΑ ΛΕΓΡΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ !!!!!!!!!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 6 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΕΚΡΑ !!!!!!!!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 6 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΕΚΡΑ !!!!!!!!!!!!
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
***SOS***Ο ΠΑΠΠΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!! ΡΙΧΝΕΙ ΧΛΩΡΙΝΗ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ!... ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΕΧΩ??? ΑΝ ΝΑΙ ΤΗΛ 6948467876 ζαχαρουλα ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΗΝΥΣΗΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!@!!!
-
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Mood :
Άνθρωπος του θεού σου λέει μετά... Δεν αντέχω να το σχολιάσω περισσότερο...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Φόλες στη Θεσσαλονίκη περιοχή Κυβέλεια.
Από χθες το απόγευμα έχουν βρεθεί 6 γατιά νεκρά στην οδό Γαμβέττα με Ιλιάδος. Όσοι είναι στην περιοχή να προσέχουν. Επειδή πολλοί ταίζουν στην περιοχή καλό θα είναι να έχουν τον νού τους. Το δηλητήριο πρέπει να μπήκε σε κοτόπουλο γιατι βρήκα εμετούς με ολόκληρα κομμάτια κοτόπουλο. Πάρτε ατροπίνες είναι πολύ φθηνές και χορηγήστε υποδόρια σε ζώα της περιοχής που τύχον δείτε με συμπτώματα μπας και σώσουμε κάποιο.
Από χθες το απόγευμα έχουν βρεθεί 6 γατιά νεκρά στην οδό Γαμβέττα με Ιλιάδος. Όσοι είναι στην περιοχή να προσέχουν. Επειδή πολλοί ταίζουν στην περιοχή καλό θα είναι να έχουν τον νού τους. Το δηλητήριο πρέπει να μπήκε σε κοτόπουλο γιατι βρήκα εμετούς με ολόκληρα κομμάτια κοτόπουλο. Πάρτε ατροπίνες είναι πολύ φθηνές και χορηγήστε υποδόρια σε ζώα της περιοχής που τύχον δείτε με συμπτώματα μπας και σώσουμε κάποιο.
Γαλήτης- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1+7 αδέσποτακια
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2011
μολις με ενημερωσαν απο την Χιο κ μαλιστα κοντινο μου προσωπο εχασε τον αγαπημενο του χνουδοτο φιλο
ΧΙΟΣ :ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ----------------καψανε το νησί και δεν κάψανε τα δίποδα κτήνη ΅΅΅
------ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!!ΕΧΟΥΝ ΡΗΞΕΙ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΓΓΟΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΖΩΑ ΧΑΛΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...... ΖΩΑ ΝΕΚΡΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ!!!!ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ Η ΖΩΟ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΞΩ!!!!!!
ΧΙΟΣ :ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ----------------καψανε το νησί και δεν κάψανε τα δίποδα κτήνη ΅΅΅
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΖΩΩΝ---
------ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!!ΕΧΟΥΝ ΡΗΞΕΙ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΓΓΟΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΖΩΑ ΧΑΛΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...... ΖΩΑ ΝΕΚΡΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ!!!!ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ Η ΖΩΟ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΞΩ!!!!!!
-
Mood :
αν ειναι δυνατον!!! συνεχεια νεα περιστατικα με φολες!!!!!
victorgatos- Junior Cat
-
Τόπος : Ισπανια
Αριθμός γατουνίων : Το μικρο ζουζουνακι μου τον Βικτωρα!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Μμμ... Καλοκαιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολες τις αδεσποτες{ ομως προτιμω τις ασπρομαυρες!!!}
Motto : ο κοσμος ειναι επικινδυνος οχι εξαιτιας αυτων που κανουν το κακο, αλλα εξαιτιας αυτων που βλεπουν και δεν κανουν τιποτα. Albert Einstein
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/01/2013
Mood :
Σ.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΟΞΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΝΕΚΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΟΞΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΝΕΚΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!
victorgatos- Junior Cat
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολες τις αδεσποτες{ ομως προτιμω τις ασπρομαυρες!!!}
Motto : ο κοσμος ειναι επικινδυνος οχι εξαιτιας αυτων που κανουν το κακο, αλλα εξαιτιας αυτων που βλεπουν και δεν κανουν τιποτα. Albert Einstein
Mood :
δυστυχως τιποτα δεν ειναι τυχαιο...
το κρατος γνωριζει πολυ καλα αυτη την δραστηριοτητα..
τις φολες τις πετανε οι δημοι χρονια τωρα
αυτο μου ελεγε και φιλος μου χτες...εριξαν φολα σε γατουλα που ηταν ετοιμη να γεννησει..
το κρατος γνωριζει πολυ καλα αυτη την δραστηριοτητα..
τις φολες τις πετανε οι δημοι χρονια τωρα
αυτο μου ελεγε και φιλος μου χτες...εριξαν φολα σε γατουλα που ηταν ετοιμη να γεννησει..
vag-x- Junior Cat
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1 σπιτι 5 αδεσποτακια στην κορινθο και 1 αγαπημενο στον παραδεισο
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμωνας
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/12/2012
Mood :
Σε ποια περιοχή?victorgatos έγραψε:Σ.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γαλήτης- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1+7 αδέσποτακια
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2011
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ. Να φάνε κι αυτοί μια να δούμε αν τους αρέσει.
AngelNonh- Junior Cat
-
Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ
Αριθμός γατουνίων : 5 σπιτογατουλίνια, 6 που κάνουν διακοπές στο κτήμα, 1 αδεσποτoύλα, τη Νονούλα, τη Χαρούλα, το Γκριζάκη και άλλα αγγελούδια στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΑΝΟΙΞΗ!!!!!!!!!
Motto : Οι άνθρωποι που δεν αγαπάνε τις γάτες, σε προηγούμενη ζωή τους ήταν ποντίκια!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/03/2012
Mood :
Μολις διάβασα πως έχουν ρίξει φόλες και στο χαλάνδρι στο Ρέμα.Εχετε τον νου σας!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΨΕΚΑΣΕΙ ΜΕ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ )ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΥΝΙΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΨΕΚΑΣΕΙ ΜΕ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ )ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΥΝΙΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
irinis- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2012
Mood :
Αν είναι δυνατόν
Ώρες ώρες σκέφτομαι πως είμαστε από τους χειρότερους λαούς, αν όχι στον κόσμο, στην Ευρώπη τουλάχιστον....
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι " άνθρωποι" που σκορπάνε τόσο εύκολα τόσο πόνο σε άκακα πλάσματα, να βιώσουν αντίστοιχο πόνο σε ψυχικό ή σωματικό επίπεδο.
Ώρες ώρες σκέφτομαι πως είμαστε από τους χειρότερους λαούς, αν όχι στον κόσμο, στην Ευρώπη τουλάχιστον....
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι " άνθρωποι" που σκορπάνε τόσο εύκολα τόσο πόνο σε άκακα πλάσματα, να βιώσουν αντίστοιχο πόνο σε ψυχικό ή σωματικό επίπεδο.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
*** S O S *** ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ !! ΝΕΚΡΟ ΗΔΗ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΙΕΚΟΜΙΣΘΗ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝ.ΜΑΡΑΦΕΛΙΑ Κ ΣΩΘΗΚΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΚΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ.
χθες το βραδυ ειδα αυτο σε ενα σκυλοφορουμ..δυστυχως αν και μενω Ζωγραφου δεν ημουν σπιτι μου για να παω να μαζεψω αν εβρισκα κατι..οσοι μενετε εκει κοντα εχετε το νου σας
χθες το βραδυ ειδα αυτο σε ενα σκυλοφορουμ..δυστυχως αν και μενω Ζωγραφου δεν ημουν σπιτι μου για να παω να μαζεψω αν εβρισκα κατι..οσοι μενετε εκει κοντα εχετε το νου σας
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Ωχχχχχχ, εκεί ακριβώς μένω και ταίζω τα αδεσποτάκια. Όχι στο δασάκι της θεολογικής. Στη φιλοσοφική. Γμτ, σήμερα δεν πήγα. Χθες το πρωί έβαλα βιαστικα την τροφή και έφυγα. Ποιοι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ τα κάνουν αυτά; Έναν να έπιανα θα τον έκανα τόπι στο ξύλο και ας πήγαινα και φυλακή.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Είχε χρόνια να πέσει φόλα εδώ στη γειτονιά μου.... Τώρα εξηγείται γιατί εξαφανίστηκαν κάποια αγαπημένα αδεσποτάκια
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
κι εδω που μενω εγω πριν κανα 2μηνο εβαλαν φολες στο παρκακι..
τι να πω δεν καταλαβαινω τι κερδιζουν απο ολο αυτο..εμεις εδω ευτυχως αν και περιεργο για ζωγραφου δεν εχουμε πολλα αδεσποτα!
τι να πω δεν καταλαβαινω τι κερδιζουν απο ολο αυτο..εμεις εδω ευτυχως αν και περιεργο για ζωγραφου δεν εχουμε πολλα αδεσποτα!
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
εμεις ακουμε πολλα παραπονα για τα αδεσποτα... και ανησυχω...!
victorgatos- Junior Cat
-
Mood :
δυστυχως στο κρατος που μενουμε μονο για μηνυση για φολα δεν ειναι. αν παρεις τηλεφωνο στο αστυνομικο τμημα και τους το πεις θα γελα και ο καθε πικραμενος. και δυστυχως λυπαμαι πολυ...
victorgatos- Junior Cat
-
Mood :
https://www.gatospito.com/t757-topicflokatoula έγραψε:Μάλλον είναι πιο εύκολο να γράφουμε τις περιοχές που ΔΕΝ έχουν κρούσματα φόλας.
Να προτείνω κάτι (εκτός αν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα και δεν το είδα) για μένα και όποιον άλλο είναι άσχετος από αυτά, πως καταλαβαίνουμε ότι ένα ζώο έχει πεθάνει από φόλα? Υπάρχει τρόπος να αναγνωρίσεις μια φολιασμένη τροφή?
victorgatos- Junior Cat
-
Mood :
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Αρχοντόγατος χαρίζεται! προσοχή προσοχή!
» Χαρίζεται ο Λουκουμάς! ***ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ***
» ΠΡΟΣΟΧΗ
» Ν.Σμυρνιώτες... ΠΡΟΣΟΧΗ
» H περίπτωση της γιαγιάς Θάλιας και των γατιών της (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
» Χαρίζεται ο Λουκουμάς! ***ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ***
» ΠΡΟΣΟΧΗ
» Ν.Σμυρνιώτες... ΠΡΟΣΟΧΗ
» H περίπτωση της γιαγιάς Θάλιας και των γατιών της (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Σελίδα 5 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios