Ο ΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ...
+7
life
rotonda
marestros
NiaR
Gloriana
Anatoli
Αντζυ
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ο ΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ...
Σήμερα κάναμε την πρώτη μας επίσημη επίσκεψη στον κτηνίατρο - λεω επίσημη γιατί εχουμε κάνει και μια ανεπίσημη, μιας και είχαμε δηλητηριαστεί απο σπρέυ για ψύλλους πριν 1 μηνα που τον πήραμε. Τώρα λοιπόν που ξεπεράσαμε το πρόβλημα της δηλητηρίασης πήγαμε στο γιατρό για να κάνουμε τα εμβόλιά μας και ότι αλλο χρειάζεται, μιας και εχουμε σοβαρή δυσοσμία του στόματος.
Πέρα λοιπόν του οτι μάθαμε οτι ο Τόλης είναι 4 μηνών και οχι 2,5 όπως νομίζαμε ως τώρα (αυτο μόνο ως πληροφορία το αναφέρω), μάθαμε επιπλέον οτι έχει περιοδοντίτιδα και ουλίτιδα σοβαρής μορφής!!!
Οταν είπα στην κτηνίατρο οτι τρέφεται με ξηρά τροφή έδειξε έκπληκτη, αφου όπως είπε με τη σοβαρότητα της κατάστασής του λογικά θα έπρεπε να έχει πόνους και να μην πλησιάζει την ξηρά τροφή (για την οποία στην πραγματικότητα κάνει σαν τρελός!)
Χρειάζεται μακροχρόνια αγωγή με αντιβίωση, την οποία ακόμα δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των εμβολίων. Προς το παρόν θα αρκεστούμε σε ισχυρές βιταμίνες & αντισηπτικά στόματος και απο τον Φεβρουάριο που θα τελειώσουμε με τα εμβόλια ξεκινάμε αντιβίωση.
Το κακό στην όλη ιστορία είναι το οτι, όπως είπε η κτηνίατρος, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην θεραπευτεί ποτέ ο καημενούλης μου και επιπλέον να κολλήσει και το σκύλο!
Απο εκείνη την ώρα κοντεύω να σκάσω απο τη στεναχώρια μου...
Εχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
Πέρα λοιπόν του οτι μάθαμε οτι ο Τόλης είναι 4 μηνών και οχι 2,5 όπως νομίζαμε ως τώρα (αυτο μόνο ως πληροφορία το αναφέρω), μάθαμε επιπλέον οτι έχει περιοδοντίτιδα και ουλίτιδα σοβαρής μορφής!!!
Οταν είπα στην κτηνίατρο οτι τρέφεται με ξηρά τροφή έδειξε έκπληκτη, αφου όπως είπε με τη σοβαρότητα της κατάστασής του λογικά θα έπρεπε να έχει πόνους και να μην πλησιάζει την ξηρά τροφή (για την οποία στην πραγματικότητα κάνει σαν τρελός!)
Χρειάζεται μακροχρόνια αγωγή με αντιβίωση, την οποία ακόμα δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των εμβολίων. Προς το παρόν θα αρκεστούμε σε ισχυρές βιταμίνες & αντισηπτικά στόματος και απο τον Φεβρουάριο που θα τελειώσουμε με τα εμβόλια ξεκινάμε αντιβίωση.
Το κακό στην όλη ιστορία είναι το οτι, όπως είπε η κτηνίατρος, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην θεραπευτεί ποτέ ο καημενούλης μου και επιπλέον να κολλήσει και το σκύλο!
Απο εκείνη την ώρα κοντεύω να σκάσω απο τη στεναχώρια μου...
Εχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
Αντζυ- Kitten
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/01/2010
Mood :
Απ: Ο ΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ...
Εμεις!Ο Μικυ εχει προβλημα ουλιτιδας και πετρας στα δοντια.Δεν ειναι τοσο σοβαρο ομως απο οτι μας ειπε ο κτηνιατρος μας.Δεν ακολουθουμε καποια αγωγη ουτε πηραμε ποτε φαρμακα ή αντιβιωση.Τον τελευταιοκαιρο βαζουμε μια οδοντοκρεμα 2-3 φορες την εβδομαδα και ο κτηνιατρος μας ειδε σε καλυτερη κατασταση απο περυσι τετοια εποχη.Εμας δημιουργηθηκε απο καλυκοιο, τον οποιο κουβαλαει και μπορει καποια στιγμη να εχει εξαρση οπου και θα αρχισει να ποναει στο στομα και μπορει να σταματησει να τρωει.Και εγω αγχωθηκα πολυ οταν το εμαθα αλλα με καθησυχασε καθως ειναι κατι πολυ κοινο στις γατες.Εχεις εμπιστοσυνη στην κτηνιατρο σου?Αν ναι ολα οκ, αν δεν εισαι σιγουρη παρε και μια δευτερη γνωμη πριν να αρχισει ολα αυτα τα φαρμακαι και κυριως don't panic ολα θα πανε καλα.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Άντζυ θα πάνε όλα καλά.
Μερικές φορές οι κτηνίατροι είναι και ολίγον υπερβολικοί. Να έχεις το νου σου.
Πάρε μια δεύτερη γνώμη και μην αγχώνεσαι συμβαίνουν αυτά στα γατούμπια.
Μερικές φορές οι κτηνίατροι είναι και ολίγον υπερβολικοί. Να έχεις το νου σου.
Πάρε μια δεύτερη γνώμη και μην αγχώνεσαι συμβαίνουν αυτά στα γατούμπια.
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
και εγώ πιστεύω οτι πρέπει να παρεις μία δεύτερη γνώμη, δέν ειναι κακό!!!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
ευχομαι να πανε ολα καλα για τον τολακο!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Anatoli έγραψε:Εχεις εμπιστοσυνη στην κτηνιατρο σου?Αν ναι ολα οκ, αν δεν εισαι σιγουρη παρε και μια δευτερη γνωμη πριν να αρχισει ολα αυτα τα φαρμακαι και κυριως don't panic ολα θα πανε καλα.
Η αλήθεια είναι οτι στην συγκεκριμένη κτηνίατρο πήγαμε πρώτη φορά. Μου την πρότεινε μια γνωστή που έχει γατάκια και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Με την ευκαιρία λοιπόν πήγα και τον Τόλη και το Freddy (τον σκυλάκο), μιας και δεν ήμουν ευχαριστημένη απο τον κτηνίατρο που είχαμε για τον Freddy ως τώρα, γιατί μου φαινόταν αδιάφορος.
'Εχετε δίκιο, πιστεύω κι εγω οτι πρέπει να πάρω και μια 2η γνώμη. Θα τον παω να κάνει και τα υπόλοιπα εμβόλια αρχές Φεβρουαρίου και πρίν του ξεκινήσω φάρμακα θα τον πάω κι αλλού και βλέπουμε...
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
Αντζυ- Kitten
-
Mood :
Περαστικά στον Τόλη (από το "Αποστόλη" βγαίνει; ). Και ο δικός μου ο γάτος από 2,5 μηνών που τον βρήκα είχε τρομερή κακοσμία στόματος, όμως χωρίς κανένα σημάδι ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας. Οχτώ μηνών που τον στείρωσα, με την ευκαιρία της νάρκωσης ο γιατρός εξέτασε πολύ προσεκτικά το στόμα του: είχε δοντάκια λευκά και αστραφτερά και ούλα υγιέστατα, αλλά η μπόχα μπόχα! Δεν έκανα ποτέ τίποτα γι' αυτό ομολογώ... Ο γάτος έχει φτάσει πια σχεδόν 12 χρόνων και δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα σχετικό πρόβλημα (εκτόθ από 1-2 πλαϊνά δόντια που του έχουν πέθει, αλλά στην ηλικία του δεν είναι σπάνιο). Ο δικός σου κανονικά δεν πρέπει να έχει αλλάξει καν δοντάκια ακόμα - γύρω στους 5 μήνες τα αλλάζουν. Οπότε, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα του δώσεις αντιβίωση αμέσως, θα δεις πώς πάνε τα πράγματα... Αυτό που μου φάνηκε παράξενο (ίσως είμαι άσχετη, βέβαια) είναι ότι σου είπαν πως "μπορεί να κολλήσει και ο σκύλος". Τι ακριβώς να κολλήσει, σου το διευκρίνισαν; Γιατί δεν ρωτάς να ξέρεις συγκεκριμένα;
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
rotonda έγραψε: Αυτό που μου φάνηκε παράξενο (ίσως είμαι άσχετη, βέβαια) είναι ότι σου είπαν πως "μπορεί να κολλήσει και ο σκύλος". Τι ακριβώς να κολλήσει, σου το διευκρίνισαν; Γιατί δεν ρωτάς να ξέρεις συγκεκριμένα;
Μου είπε οτι η ουλίτιδα είναι μικρόβιο και αν ο σκύλος φάει απο το μπολάκι του γάτου θα κολλήσει κι αυτος.
Ελπίζω ο γιατρός που θα παω για 2η γνώμη να μη τα δει τόσο τραγικά τα πράγματα και να ησυχάσουμε λίγο, γιατί προς το παρόν είμαστε σε κατάσταση πανικού κάθε φορά που ο σκύλος πλησιάζει τα μπολάκια του γάτου...
Θα το δούμε σύντομα. Θέλω να πιστεύω οτι τα παραλέει. Αν οχι οκ θα προσαρμοστούμε και θα φροντίσουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Το Τόλης βγαίνει απο το Αποστόλης. Πάλι καλά που τελικά δεν συμβιβάστηκα με το Θόδωρος που ήθελε ο άντρας μου!
Αντζυ- Kitten
-
Mood :
Αντζυ έγραψε:rotonda έγραψε: Αυτό που μου φάνηκε παράξενο (ίσως είμαι άσχετη, βέβαια) είναι ότι σου είπαν πως "μπορεί να κολλήσει και ο σκύλος". Τι ακριβώς να κολλήσει, σου το διευκρίνισαν; Γιατί δεν ρωτάς να ξέρεις συγκεκριμένα;
Μου είπε οτι η ουλίτιδα είναι μικρόβιο και αν ο σκύλος φάει απο το μπολάκι του γάτου θα κολλήσει κι αυτος.
Ελπίζω ο γιατρός που θα παω για 2η γνώμη να μη τα δει τόσο τραγικά τα πράγματα και να ησυχάσουμε λίγο, γιατί προς το παρόν είμαστε σε κατάσταση πανικού κάθε φορά που ο σκύλος πλησιάζει τα μπολάκια του γάτου...
Θα το δούμε σύντομα. Θέλω να πιστεύω οτι τα παραλέει. Αν οχι οκ θα προσαρμοστούμε και θα φροντίσουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Το Τόλης βγαίνει απο το Αποστόλης. Πάλι καλά που τελικά δεν συμβιβάστηκα με το Θόδωρος που ήθελε ο άντρας μου!
αχ μωρέ ελπίζω ο άλλος γιατρός να σας διαγνώσει κάτι που θα χρίζει αγωγής και θα γίνει καλά ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Αντζυ έγραψε:rotonda έγραψε: Αυτό που μου φάνηκε παράξενο (ίσως είμαι άσχετη, βέβαια) είναι ότι σου είπαν πως "μπορεί να κολλήσει και ο σκύλος". Τι ακριβώς να κολλήσει, σου το διευκρίνισαν; Γιατί δεν ρωτάς να ξέρεις συγκεκριμένα;
EGW NA MILHSW ATZOULINI MOU ???
life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
Γιατί να μη μιλήσεις, Κική; Μήπως να μας γατοσυστηθείς κιόλας;;;;
Περαστικά στον Τόλη, Άντζυ, αλλά κι εγώ νομίζω ότι στην περίπτωση ότι μια δεύτερη γνώμη είναι καλό να την πάρεις.
Περαστικά στον Τόλη, Άντζυ, αλλά κι εγώ νομίζω ότι στην περίπτωση ότι μια δεύτερη γνώμη είναι καλό να την πάρεις.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Κική δεν δουλεύει η εικόνα στην υπογραφή σου... η δεξιά...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Εμένα κάθε φορά που χασμουριόταν κοντά μας κάποιος λιποθυμούσε... Ο γιατρός που τον είδε διέκρινε ότι η στοματική του υγεία είναι μια χαρά αλλά σε κάποια σημεία υπήρχε λίγο υπόλειμμα τροφής το οποίο έζεχνε... Οπότε και μας έδωσε μια οδοντόκρεμα να του βάζουμε πάνω στη γλωσσίτσα, η οποία μυρίζει βανίλια και κολλάει σαν ελαφριά κόλλα. Αυτός την νιώθει και αρχίζει να γλύφεται οπότε και περνάει μόνος του τα δόντια του καμιά 10 αριά φορές. Έτσι κάπως καλυτερέψαμε.
Μήπως να μαζέυεις τα μπολάκια μόλις φάει?
Μήπως να μαζέυεις τα μπολάκια μόλις φάει?
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Gatadministrator έγραψε:Κική δεν δουλεύει η εικόνα στην υπογραφή σου... η δεξιά...
ok tha thn bgalw!!!
Marinaki mou oxi kserei h Angie ti lew...einai polu fili...
life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
Γενικα η ουλιτιδα ειναι μια περιπτωση που μπορει να ειναι απο ασημαντη μεχρι πολυ σημαντικη. Η ουλιτιδα δε που προερχεται απο καλυκοιο ειναι κατι που πρεπει να προσεξεις πολυ. Παρε σιγουρα και μια δευτερη γνωμη και πες στο γιατρο σου να σου διευκρινησει αν η περιοδοντιτιδα ειναι οντως περιοδοντιτιδα ή αν ειναι στοματιτιδα. Στη περιπτωση της ουλιτιδας-στοματιτιδας απο καλυκοιο εξαρταται απο τη γατα πως θα εξελιχθει. Δεν μου φαινεται καθολου περιεργο που η γιατρος σου απορησε με το γεγονος οτι τρωει ξηρα τροφη γιατι οντως θα πρεπει να ποναει πολυ. Παρατηρησε αν οταν τρωει μασαει την τροφη ή απλως την καταπινει.
Επισης απ'όσο γνωριζω στην περιπτωση του καλυκοιου καλο θα ηταν να συζητησεις με το κτηνιατρο για τα εμβολια ωστε να μην επιβαρυνεις τον οργανισμο με περισσοτερο φορτιο ιου.
Οσον αφορα στην τροφη, υπαρχουν κονσερβες που ενδεικνυνται για αυτες τις περιπτωσεις, κυριως κονσερβες χωρις συντηρητικα ή με φυσικα συντηρητικα.
Να πλενεις το μπωλακι της τροφης μετα απο καθε γευμα και προσπαθησε να ειναι ανοξειδωτο ωστε να καθαριζει πολυ καλα και τελικα να κρατας το φορτιο του ιου πολυ χαμηλο, ή και βακτηριων που αναπτυσσονται στην τροφη.
Επισης απ'όσο γνωριζω στην περιπτωση του καλυκοιου καλο θα ηταν να συζητησεις με το κτηνιατρο για τα εμβολια ωστε να μην επιβαρυνεις τον οργανισμο με περισσοτερο φορτιο ιου.
Οσον αφορα στην τροφη, υπαρχουν κονσερβες που ενδεικνυνται για αυτες τις περιπτωσεις, κυριως κονσερβες χωρις συντηρητικα ή με φυσικα συντηρητικα.
Να πλενεις το μπωλακι της τροφης μετα απο καθε γευμα και προσπαθησε να ειναι ανοξειδωτο ωστε να καθαριζει πολυ καλα και τελικα να κρατας το φορτιο του ιου πολυ χαμηλο, ή και βακτηριων που αναπτυσσονται στην τροφη.
thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων : 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto : "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/04/2009
Mood :
αυτο το θεμα το φανγκουλινι το εχει δει να διαπρεψει?
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios