ανησυχώ & στεναχωριέμαι II
+42
nosyparker
marestros
XIONIS
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
cloud
marfot75
thundercats
alex..niaou
Φωτεινή
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
leopoldine
niou
Silmaril
purina
tsili
eirini0000
GatoMana
SuperCatz
Pepita
ladycat
NiaR
rotonda
ismini
vaso
Πούπσυ
Souggy
Chouzouris
Milly
melitta
gatoras
manto
Maro
Tiger Lilly
ralou
Marcos
Anatoli
Gatadministrator
patousis
nmilioni
marmanga
markello
Kikiriki
46 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 24
Σελίδα 2 από 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Απ: ανησυχώ & στεναχωριέμαι II
Περαστικουλια...
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
malt paste έχω πάρει & γράφει αυτή την ποσότητα... Τι να πω....
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Kikiriki έγραψε:Σήμερα πήγαμε στον κτηνίατρο. Ευτυχώς αυτό που φοβόμουνα ( νεφρική ανεπάρκεια ) δεν παίζει. Οι τιμές ήταν κανονικές (bun 32 , crea 1.1 , αυτά δεν κοιτάνε? ) Ούτε πρόβλημα με διαβήτη έχουμε.
Το πρόβλημα φαίνεται να είναι μαι φλεγμονή στο συκώτι ( ρώτησα τον κτηνίατρο αν είναι κάτι χειρότερο, αλλά μου είπε πως όχι ) για την οποία δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν προκάλεσε την ανορεξία ή η αφαγία προκάλεσε τη μόλυνση ( κάτι σαν το αυγό και την κότα).
Πήραμε αντιβίωση + LD / Hills και βλέπουμε. Την κονσέρβα αυτή δεν την έφαγε αλλά ευτυχώς έφαγε κάτι άλλες γκουρμεδιές. Επίσης η ακτινογραφία έδειξε πως στο εντεράκι του είχε κάτι "σκληρά" αντικείμενα , ενδεχομένως τριχόμπαλες γι'αυτό το βούρτσισμα πρέπει να είναι καθημερινό.
Συγκρατημένα αισιόδοξη είμαι αλλά τλχ είναι πολύ θετικό που απέκλεισα τη νεφρική ανεπάρκεια + διαβήτη.
Μπράβο Μαγιούλη.. Ουρία, κρεατινίνη πράγματι αντανακλούν την λειτουργία των νεφρών, και οι τιμές φαίνονται καλές... Την φλεγμονή στο συκώτι πως την βρήκε, έκανε ηπατικά ένζυμα?
Πάντως είναι πάρα πολύ θετικό που αποκλείστηκε η νεφρική ανεπάρκεια, είναι κάτι μη αντιστρεπτό.
Πόσο χρονών είναι ο Μαγιούλης?
Περαστικά..
melitta- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι, θερμοκρασία πάνω από 35
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Κίμπα φυσικά..
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2009
Mood :
11 το γράφω και στο χαρακάκι ( υπογραφή )
δεν ξέρω πως το βρήκε το Alt ( υπατικό ένζυμο όπως είδα στο net ) ήταν ψηλά και τα λευκά αιμοσφαίρια επίσης.
Ευχαριστώ για τις ευχές !
δεν ξέρω πως το βρήκε το Alt ( υπατικό ένζυμο όπως είδα στο net ) ήταν ψηλά και τα λευκά αιμοσφαίρια επίσης.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Kikiriki έγραψε:11 το γράφω και στο χαρακάκι ( υπογραφή )
Α, οκ, οι τιμές ουρίας και κρεατινίνης είναι εντάξει.. Η ALT είναι μια από τις τρανσαμινάσες, σχετίζονται με ηπατική λειτουργία.. Τα λευκά ανεβαίνουν γενικά σε φλεγμονή..
Όλα καλά να πάνε...
melitta- Γατού Fan Park
-
Mood :
Μπράβο!!! Είναι πολύ καλό που αποκλείσατε τα νεφρά. Και το 1,1 κρεατινίνη εμένα μου ακούγεται όχι απλά καλό, αλλά ΜΑΓΙΚΟ!!!!!!
Ελπίζω, γρήγορα να είναι εξίσου καλές και οι τιμές στις τρανσαμινάσες.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
marmanga έγραψε:Μπράβο!!! Είναι πολύ καλό που αποκλείσατε τα νεφρά. Και το 1,1 κρεατινίνη εμένα μου ακούγεται όχι απλά καλό, αλλά ΜΑΓΙΚΟ!!!!!!
Έχεις δίκιο Μαρίνα, το κοίταξα και τα φυσιολογικά όρια στις γάτες είναι διαφορετικά από τα ανθρώπινα. Η κρεατινίνη 1,1 είναι πράγματι πάρα πολύ καλή (ανώτατο φυσιολογικό 2,4..)
melitta- Γατού Fan Park
-
Mood :
Το 1,1 της κρεατινίνης είναι εντελώς φυσιολογικό. Όμως νομίζω ότι το 2,4 ως ανώτατη φυσιολογική τιμή εξαρτάται πάρα πολύ από το μηχάνημα που εξετάζει το αιμα. Όλα τα μηχανήματα δεν δίνουν ίδιες φυσιολογικές τιμές γιαυτό πάντα δίπλα στα αποτελέσματα γράφονται και οι φυσιολογικές τιμές που δίνει το συγκεκριμένο μηχάνημα . Το σύνηθες είναι 0,70 - 2,20 Επομένως δεν μπορώ να μιλήσω απόλυτα.
Όσο για το συκώτι παίζει πολύ η τιμή του ALT, T Bil, ALP, GGT, TP, Alb.... και ο γιατρός του γατούλη σίγουρα θα ζητήσει να γίνουν κι αυτές οι εξετάσεις.
Είναι πολύ πιθανό να ζητήσει να ψαχτεί και ο θυρεοειδής του.
Αν θέλετε διαβάστε κι αυτό
https://www.gatospito.com/Oi-oan-oco-aUoao-h33.htm
Όσο για το συκώτι παίζει πολύ η τιμή του ALT, T Bil, ALP, GGT, TP, Alb.... και ο γιατρός του γατούλη σίγουρα θα ζητήσει να γίνουν κι αυτές οι εξετάσεις.
Είναι πολύ πιθανό να ζητήσει να ψαχτεί και ο θυρεοειδής του.
Αν θέλετε διαβάστε κι αυτό
https://www.gatospito.com/Oi-oan-oco-aUoao-h33.htm
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Μιλλύτσα πάντα κατατοπιστικότατη!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Τί να κάνω;;;;; ΠροσπαθώChouzouris έγραψε:Μιλλύτσα πάντα κατατοπιστικότατη!
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Στο μηχάνημα του γιατρού που πήγα το ανώτατο στην κρεατίνη ήταν 2.4 , αλλά αφού όλοι λέτε πως 1.1 είναι φυσιολογικό έτσι θα ναι!
Τώρα για θυρειοειδή δεν είπαμε κάτι αλλά μου είπε να τον δω πως πάει τώρα 4-5 ημέρες, να τον ταίζω έστω και με το ζόρι μέχρι να πάρει μπρος , να παίρνει την αντιβίωση και να επικοινωνήσω μαζί του αν κάτι δεν πάει καλά .
Τι να πω εύχομαι να το ξεπεράσουμε και αυτό!
Βέβαια προς το παρόν την LD ούτε να τη μυρίσει αλλά τλχ τρώει κάτι άλλο.
Τώρα για θυρειοειδή δεν είπαμε κάτι αλλά μου είπε να τον δω πως πάει τώρα 4-5 ημέρες, να τον ταίζω έστω και με το ζόρι μέχρι να πάρει μπρος , να παίρνει την αντιβίωση και να επικοινωνήσω μαζί του αν κάτι δεν πάει καλά .
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Kikiriki έγραψε:Στο μηχάνημα του γιατρού που πήγα το ανώτατο στην κρεατίνη ήταν 2.4 , αλλά αφού όλοι λέτε πως 1.1 είναι φυσιολογικό έτσι θα ναι!
Κική, τώρα που το θυμήθηκα και η γάτα της ξαδέλφης μου έτσι είχε σταματήσει να τρώει για 2-3 βδομάδες και την πήγε σε 5-6 γιατρούς και της είχαν πει διάφορα (νεφρική ανεπάρκεια, καρδιά και άλλα), της βάλανε ορό και γενικά ήταν έτοιμη να τα παρατήσει.. Τελικά ήταν αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα και με την θεραπεία (νομίζω κορτιζόνη και αντιβίωση, αλλά δεν είμαι σίγουρη) έγινε περδίκι..
melitta- Γατού Fan Park
-
Mood :
Καποιος που διαβάζει πάρα πολλά σχετικά με τη λειτουργία όλων των οργανισμών, μου είπε εχθες ότι εαν μια γατούλα αρρωστήσει από οποιαδήποτε ασθένεια είναι απιστευτο αλλά θεραπεύεται αμέσως, (αυτό είναι γιατροσόφι της Αρχαιότητας και όχι των σημερινών γιατρών) εάν της δώσεις να φάει ωμή σαρδέλλα. Το έχει ακούσει κανείς?
Souggy- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός γατουνίων : 1 μικρό κουραμπιεδάκι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πολλές μακαρι να'χα κήπο
Motto : Οση αγάπη δώσεις θα την πάρεις πίσω
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/02/2010
Mood :
Οχι! Αλλά δε μου φαίνεται 'περίεργο' να έχουν αποδοθεί διάφορες ιδιότητες στην σαρδέλα. Μην ξεχνάμε ότι μαζί με τον κολιό είναι τα ψάρια με τα περισσότερα λιπαρά του τύπου τάδε (να με σκοτώνεις δεν το θυμάμαι τώρα).
Ξέρω όμως επίσης ότι η γάτα μου δεν έτρωγε σαρδέλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αν της έφερνα γαβράκι από την ταβέρνα το τσάκιζε, την σαρδέλα την έφτυνε. Προφανώς δεν γούσταρε την ιδιαίτερη μυρωδιά που έχει.
Πάντως καμία τροφή δε νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί πανάκεια στο στυλ "Φά' το κι έγειανες ό,τι κι αν έχεις"
Ξέρω όμως επίσης ότι η γάτα μου δεν έτρωγε σαρδέλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αν της έφερνα γαβράκι από την ταβέρνα το τσάκιζε, την σαρδέλα την έφτυνε. Προφανώς δεν γούσταρε την ιδιαίτερη μυρωδιά που έχει.
Πάντως καμία τροφή δε νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί πανάκεια στο στυλ "Φά' το κι έγειανες ό,τι κι αν έχεις"
-
Mood :
marmanga έγραψε: Οχι! Αλλά δε μου φαίνεται 'περίεργο' να έχουν αποδοθεί διάφορες ιδιότητες στην σαρδέλα. Μην ξεχνάμε ότι μαζί με τον κολιό είναι τα ψάρια με τα περισσότερα λιπαρά του τύπου τάδε (να με σκοτώνεις δεν το θυμάμαι τώρα).
ω-3
melitta- Γατού Fan Park
-
Mood :
Ακριβώς αυτό!!!
(Είχα κολλήσει εντελώς, μιλάμε, αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα καταλάβετε )
(Είχα κολλήσει εντελώς, μιλάμε, αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα καταλάβετε )
-
Mood :
Καλά ο Μαγιούλης με τη χαζομάρα που με δέρνει θα πάθει τίποτα.
Όπως έγραψα την ld δεν την έτρωγε. Σήμερα τον ανάγκασα να φάει έστω και λίγη ( του την έβαλα στο στόμα ) και μετά είχε λίγη διάρροια...
Και τι βλέπω πριν λίγο που πήγα να πετάξω το τενεκεδάκι . Η κονσέρβα έληγε το Σεπτέμβριο του 2008 ! Και οι άλλες που πήρα. Και τις πήρα από μεγάλο πετ σοπ ( όχι από Ζωγράφου ) Βλακεία που δεν κοίταξα ημερομηνία λήξης αλλά τόσα χρόνια ποτέ δε μου είχε συμβεί. Αλλά δεν θέλουν και αυτοί ξε- χέσιμο ?????
Ελπίζω ο Μαγιούλης με το ένα κουταλάκι περίπου που έφαγε να μην έπαθε κάτι σοβαρό.
Όπως έγραψα την ld δεν την έτρωγε. Σήμερα τον ανάγκασα να φάει έστω και λίγη ( του την έβαλα στο στόμα ) και μετά είχε λίγη διάρροια...
Και τι βλέπω πριν λίγο που πήγα να πετάξω το τενεκεδάκι . Η κονσέρβα έληγε το Σεπτέμβριο του 2008 ! Και οι άλλες που πήρα. Και τις πήρα από μεγάλο πετ σοπ ( όχι από Ζωγράφου ) Βλακεία που δεν κοίταξα ημερομηνία λήξης αλλά τόσα χρόνια ποτέ δε μου είχε συμβεί. Αλλά δεν θέλουν και αυτοί ξε- χέσιμο ?????
Ελπίζω ο Μαγιούλης με το ένα κουταλάκι περίπου που έφαγε να μην έπαθε κάτι σοβαρό.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
και εγω ποτε δεν τα κοιταω...ευτυχως που το ειδες τουλαχιστον.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Εμ πώς να τη φάει το ζούδι!
Πήγαινε βουρ να τους το πεις! Τουλάχιστον να πετάξουν τις υπόλοιπες μην την πάθει κι άλλος.
Πήγαινε βουρ να τους το πεις! Τουλάχιστον να πετάξουν τις υπόλοιπες μην την πάθει κι άλλος.
-
Mood :
Σιγα που θα τις πεταξουν
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Πας στο ράφι, τις παίρνεις, φτάνεις στο ταμείο, ζητάς μια σακούλα σκουπιδιών, τους λες να τις γράψουν για να ξέρουν τι θα λείπει από την αποθήκη τους και αποχωρείς.
-
Mood :
Βασικά κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω Μαρίνα. Γιατί εντάξει, έχει που έχει το πρόβλημα του το γατί για να πάρει τέτοια τροφή να φάει και ληγμένη να πάει πριν την ώρα του :-(
Υπομονή μέχρι την Τρίτη το απόγευμα...
Υπομονή μέχρι την Τρίτη το απόγευμα...
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Kikiriki έγραψε:Καλά ο Μαγιούλης με τη χαζομάρα που με δέρνει θα πάθει τίποτα.
Ούτε κι εγω κοιτάω την ημερομηνία λήξης γιατι πιστεύω οτι το εχουν ελέγξει... Δεν ειναι να εχεις εμπιστοσύνη τελικά!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Τις κονσέρβες τις άλλαξα αν και δυστυχώς δεν είχε l/d πρόσφατες. Είχε κάποιες που λήγανε 03/20120 και είπε πως θα τις πετάξει και αυτές. Πήρα κάτι άλλες που όμως δεν τις τρώει.
Δυστυχώς δεν πάμε καθόλου καλά....
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Kikiriki έγραψε:Τις κονσέρβες τις άλλαξα αν και δυστυχώς δεν είχε l/d πρόσφατες. Είχε κάποιες που λήγανε 03/20120 και είπε πως θα τις πετάξει και αυτές. Πήρα κάτι άλλες που όμως δεν τις τρώει.
τί εννεοεις δεν πάμε καλά, για τον Μαγιουλη λες?
-
Mood :
Δεν πάει καλά Κική;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Γιατί ρε γμτο...;
Εξετάσεις έκανε;
Εξετάσεις έκανε;
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
ναι κάναμε εξετάσεις...... δεν ξέρω.... ενώ το Σάββατο ήμουν συγκρατημένα αισιόδοξη, δεν τα περιέγραψε και τόσο σκούρα ο γιατρός, τώρα δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα...
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Γιατί, ΚΙκή μου; Τι σου είπε;
-
Mood :
Δεν μου είπε κάτι....
Αλλά ο Μαγιούλης από το Σάββατο που άρχισε να παίρνει αντιβίωση άρχισε να έχει διάρροια ( ενώ πριν είχε δυσκοιλιότητα ) . Ο γιατρός είπε πως δεν είναι από την αντιβίωση αλλά δεν βλέπω από που αλλού μπορεί να είναι. Εν τω μεταξύ αυτό τον "ρίχνει " ακόμη παραπάνω και δεν έχει καθόλου όρεξη. Τον ταίζω κυριολεκτικά με το το ζόρι ( το θετικό είναι πως δεν κάνει εμετό). Τρώει δλδ ελάχιστα αλλά από το τίποτα.
Ίσως του δώσω κάτι για τη διάρροια αλλά το βασικό πρόβλημα που είναι το φαγητό παραμένει.
Εν τω μεταξύ ένας άλλος κτηνίατρος που μίλησα τηλεφωνικά μου είπε πως οι τιμές είναι πολύ υψηλές και δεν ήταν καθόλου μα καθόλου αισιόδοξος.... Μου είπε δεν ξέρεις καμιά φορά, γίνονται και θαύματα...
Το μόνο καλό είναι πως δεν κάνει εμετό την αντιβίωση και πως ακόμη η διάθεση του δεν είναι τόσο κακή....
Αλλά ο Μαγιούλης από το Σάββατο που άρχισε να παίρνει αντιβίωση άρχισε να έχει διάρροια ( ενώ πριν είχε δυσκοιλιότητα ) . Ο γιατρός είπε πως δεν είναι από την αντιβίωση αλλά δεν βλέπω από που αλλού μπορεί να είναι. Εν τω μεταξύ αυτό τον "ρίχνει " ακόμη παραπάνω και δεν έχει καθόλου όρεξη. Τον ταίζω κυριολεκτικά με το το ζόρι ( το θετικό είναι πως δεν κάνει εμετό). Τρώει δλδ ελάχιστα αλλά από το τίποτα.
Ίσως του δώσω κάτι για τη διάρροια αλλά το βασικό πρόβλημα που είναι το φαγητό παραμένει.
Εν τω μεταξύ ένας άλλος κτηνίατρος που μίλησα τηλεφωνικά μου είπε πως οι τιμές είναι πολύ υψηλές και δεν ήταν καθόλου μα καθόλου αισιόδοξος.... Μου είπε δεν ξέρεις καμιά φορά, γίνονται και θαύματα...
Το μόνο καλό είναι πως δεν κάνει εμετό την αντιβίωση και πως ακόμη η διάθεση του δεν είναι τόσο κακή....
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Kική μου, η αντιβίωση φέρνει πολύ συχνά διάρροια, δεν θα ήμουν τόσο σίγουρη ότι δεν προέρχεται από εκεί.
Θυμάμαι ότι κάπου είχε αναφερθεί ένα κολπάκι με ένζυμα για όταν παίρνει κανείς αντιβίωση...
Επίσης, δες μήπως έχει αφυδατωθεί με τη διάρροια (το κόλπο που σηκώνουμε το δέρμα στο σβέρκο και βλέπουμε πόσο γρήγορα επανέρχεται) μήπως πρέπει να του δώσεις κάτι για την αφυδάτωση, γιατί όλες οι τιμές επιβαρύνονται όταν έχεις αφυδάτωση.
Εχετε όλες μου τις ευχές να είναι κάτι περαστικό και όχι σοβαρό.
Θυμάμαι ότι κάπου είχε αναφερθεί ένα κολπάκι με ένζυμα για όταν παίρνει κανείς αντιβίωση...
Επίσης, δες μήπως έχει αφυδατωθεί με τη διάρροια (το κόλπο που σηκώνουμε το δέρμα στο σβέρκο και βλέπουμε πόσο γρήγορα επανέρχεται) μήπως πρέπει να του δώσεις κάτι για την αφυδάτωση, γιατί όλες οι τιμές επιβαρύνονται όταν έχεις αφυδάτωση.
Εχετε όλες μου τις ευχές να είναι κάτι περαστικό και όχι σοβαρό.
-
Mood :
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να γίνει γρήγορα καλά.
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Περαστικά Μαγιούλη! Γρήγορα να γίνεις καλά!
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
μηπως να επαιρνες κι αλλη γνωμη...δεν μπορει...να κανει διαρροιες συνεχεια θα διαλυθει το καυμενο..
-
Mood :
markello έγραψε:μηπως να επαιρνες κι αλλη γνωμη...δεν μπορει...να κανει διαρροιες συνεχεια θα διαλυθει το καυμενο..
Κι εγώ το σκέφτηκα, ο ένας γιατρός δεν ανησυχεί πολύ ο άλλος ανησυχεί, μήπως να έπαιρνες και τρίτη γνώμη/διάγνωση ;
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Σελίδα 2 από 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Παρόμοια θέματα
» Ανησυχώ για την Γκριζούλα....
» ανησυχώ και στενοχωριέμαι
» ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ, Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΧΙ.
» Ανησυχώ για τη στείρωση της Μάρτζορι =[
» παρακαλω μια γνωμη γιατι ανησυχω
» ανησυχώ και στενοχωριέμαι
» ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ, Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΧΙ.
» Ανησυχώ για τη στείρωση της Μάρτζορι =[
» παρακαλω μια γνωμη γιατι ανησυχω
Σελίδα 2 από 24
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios