ΓΑΤΟ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
+15
nosyparker
Milly
Anatoli
ladycat
markello
Tiger Lilly
Gatadministrator
Souggy
marmanga
BokSurat
Marcos
Chouzouris
SuperCatz
gatoras
Queen
19 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: ΓΑΤΟ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Πολύ γλυκό φατσόνι!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Τα κόκκινα στίγματα είναι παντού στο σώμα και στο κεφάλι. Είναι σα να έχουν σκάσει κόκκινα γρουμπαλάκια. Όταν τη χαϊδεύω δε είναι σα να περνάει το χέρι μου απο ανώμαλο έδαφος. Το τρίχωμα γύρω απο μερικά σημεία έχει αρχίσει να αραιώνει λίγο.
Queen- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όποια έχει "μουντζούρα" στο μουστακάκι-με τρελαίνει !!!
Motto : Cat bless you !
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/10/2009
Mood :
Άσε να δούμε τί θα μας πει ο Αίλουρος!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Άχου, πόσο τα θέλει τα χάδια!!!!!!!!!
"κι άλλο-κι άλλο!" σου φώναζε.
Για τα σημαδάκια, δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά πράγματα. Σαν σημάδι από πολύ ξύσιμο, μου φαίνονται -αυτό που είδα δίπλα στο αριστερό της αυτί, εννοώ.
"κι άλλο-κι άλλο!" σου φώναζε.
Για τα σημαδάκια, δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά πράγματα. Σαν σημάδι από πολύ ξύσιμο, μου φαίνονται -αυτό που είδα δίπλα στο αριστερό της αυτί, εννοώ.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
δε φαίνεται καθαρά το δερματικό αλλά η γατούλα είναι κουκλάρα!
να προτείνω να την πάτε στον γιατρό μετά το Πάσχα ώστε όποια θεραπεία ακολουθηθεί να μπορώ να την φιλοξενήσω και να της την κάνω; άλλωστε ειδικά αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό δεν πειράζει ιδιαίτερα αν περάσουν και 20 ακόμα μέρες... η γατούλα δείχνει οικία με τους ανθρώπους και είναι πολύ θετικό αυτό!
μακάρι να μην είναι έγγυος για να γίνει και το συντομότερο η στείρωση
να προτείνω να την πάτε στον γιατρό μετά το Πάσχα ώστε όποια θεραπεία ακολουθηθεί να μπορώ να την φιλοξενήσω και να της την κάνω; άλλωστε ειδικά αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό δεν πειράζει ιδιαίτερα αν περάσουν και 20 ακόμα μέρες... η γατούλα δείχνει οικία με τους ανθρώπους και είναι πολύ θετικό αυτό!
μακάρι να μην είναι έγγυος για να γίνει και το συντομότερο η στείρωση
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Μια κούκλα είναι! Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Πήγαμε σήμερα στον Αίλουρο τη γατουλίτσα, την είδε ο κος Πάνος και μας είπε ότι αυτές οι πληγές στο σωματάκι της είναι από μικρόβιο, που βρίσκεται στο στοματάκι της, κι αυτή όπως γλύφεται το μεταφέρει σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να είναι γεμάτη πληγές και να ξύνεται.
Έχει πληγές ακόμα και μέσα στο μικροσκοπικό της στοματάκι!
Της κάναμε τεστ για AIDS και λευχαιμία και ευτυχώς ήταν αρνητικά.
Μας έδωσε ο κος Πάνος χαπάκια που πρέπει να πάρει για 15 μέρες ανά 12ωρο.
Εκεί που τη βρήκε η Μυρσίνη, σε μια γειτονιά της Νέας Σμύρνης, πίσω από την πλατεία, υπάρχει μια κυρία, η οποία φροντίζει αρκετές γατούλες, και η Μυρσίνη συνεννοήθηκε μαζί της για να πάρουμε τη γατούλα να την πάμε στο γιατρό διότι τη φροντίζει εκείνη και της έχει δώσει και όνομα, τη λέει Ριρίκα, επομένως είχε και μια ανησυχία αν θα της την επιστρέφαμε (μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στη Μυρσίνη: Δεν πιστέυω να μου την πάμε για καμιά εγχείριση! ).
Η κυρία, λοιπόν, είπε ότι τα είχε βγάλει και παλιότερα αυτά τα προβλήματα και της είχε δώσει κάποια αγωγή η κτηνίατρός της, αλλά τώρα τα ξανάβγαλε...
Φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις γατούλες και ελπίζουμε ότι θα τηρήσει την αγωγή, διότι της αφήσαμε τα χάπια με κάποια δυσπιστία.
Φυσικά θα επικοινωνήσει η Μυρσίνη μαζί της σε 3-4 ημέρες (ανταλλάξαν τηλέφωνα), διότι είπε ο κος Πάνος να ελέγξουμε αν δεν ξύνεται τόσο έντονα.
Επιπλέον, έχει ψώρα, για την οποία ο κος Πάνος της έκανε μια ένεση και η οποία θα πρέπει να επαναληφθεί σε 20 ημέρες περίπου, οπότε και θα πάμε να την πάρουμε ξανά για Αίλουρο και θα μπορέσουμε να ελέγξουμε αν της έδινε τα χαπάκια και αν είναι καλύτερα.
Η γατούλα είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα, γλυκιά, χαδιάρα και τρυφερή και φωνάρα! Μας τάραξε στα νιάου πηγαίνοντας και στο σαλονάκι του Αίλουρου περιμένοντας τη σειρά μας, αλλά η ψυχούλα μου στην επιστροφή, δεν έβγαλε κιχ!
Αφού είχαμε πιάσει την πάρλα με τη Μυρσίνη και κοντέψαμε να ξεχάσουμε ότι είχαμε γατούλα στο πίσω κάθισμα!
Έχει πληγές ακόμα και μέσα στο μικροσκοπικό της στοματάκι!
Της κάναμε τεστ για AIDS και λευχαιμία και ευτυχώς ήταν αρνητικά.
Μας έδωσε ο κος Πάνος χαπάκια που πρέπει να πάρει για 15 μέρες ανά 12ωρο.
Εκεί που τη βρήκε η Μυρσίνη, σε μια γειτονιά της Νέας Σμύρνης, πίσω από την πλατεία, υπάρχει μια κυρία, η οποία φροντίζει αρκετές γατούλες, και η Μυρσίνη συνεννοήθηκε μαζί της για να πάρουμε τη γατούλα να την πάμε στο γιατρό διότι τη φροντίζει εκείνη και της έχει δώσει και όνομα, τη λέει Ριρίκα, επομένως είχε και μια ανησυχία αν θα της την επιστρέφαμε (μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στη Μυρσίνη: Δεν πιστέυω να μου την πάμε για καμιά εγχείριση! ).
Η κυρία, λοιπόν, είπε ότι τα είχε βγάλει και παλιότερα αυτά τα προβλήματα και της είχε δώσει κάποια αγωγή η κτηνίατρός της, αλλά τώρα τα ξανάβγαλε...
Φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις γατούλες και ελπίζουμε ότι θα τηρήσει την αγωγή, διότι της αφήσαμε τα χάπια με κάποια δυσπιστία.
Φυσικά θα επικοινωνήσει η Μυρσίνη μαζί της σε 3-4 ημέρες (ανταλλάξαν τηλέφωνα), διότι είπε ο κος Πάνος να ελέγξουμε αν δεν ξύνεται τόσο έντονα.
Επιπλέον, έχει ψώρα, για την οποία ο κος Πάνος της έκανε μια ένεση και η οποία θα πρέπει να επαναληφθεί σε 20 ημέρες περίπου, οπότε και θα πάμε να την πάρουμε ξανά για Αίλουρο και θα μπορέσουμε να ελέγξουμε αν της έδινε τα χαπάκια και αν είναι καλύτερα.
Η γατούλα είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα, γλυκιά, χαδιάρα και τρυφερή και φωνάρα! Μας τάραξε στα νιάου πηγαίνοντας και στο σαλονάκι του Αίλουρου περιμένοντας τη σειρά μας, αλλά η ψυχούλα μου στην επιστροφή, δεν έβγαλε κιχ!
Αφού είχαμε πιάσει την πάρλα με τη Μυρσίνη και κοντέψαμε να ξεχάσουμε ότι είχαμε γατούλα στο πίσω κάθισμα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Σαβ Μαρ 13, 2010 7:18 pm, 1 φορά
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Μπραβο κοριτσια!
Πολλα προβληματα μωρε η γατουλιτσα, ευτυχως που δεν εχει και τιποτα πιο σοβαρο.αφου η κυρια την φροντιζει θα την παρει την αγωγη.Περαστικα της
Πολλα προβληματα μωρε η γατουλιτσα, ευτυχως που δεν εχει και τιποτα πιο σοβαρο.αφου η κυρια την φροντιζει θα την παρει την αγωγη.Περαστικα της
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Mπράβο! Κι αφού έχει άνθρωπο που την φροντίζει εκεί, όλα θα πάνε καλά για τη μικρή Ριρίκα!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Μπράβο κορίτσια... Ταλαιπωρημένο φαίνεται το ζωάκι.. Ας ελπίσουμε να πάρει σωστά την θεραπεία της και να πάνε όλα καλά. Είναι τελικά έγκυος?
melitta- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι, θερμοκρασία πάνω από 35
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Κίμπα φυσικά..
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2009
Mood :
Μπράβο, κοριτσια!!!
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Μπράβο κορίτσια!!!!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Μαρία μου δεν είναι έγκυος, μάλιστα αυτή η κυρία μας είπε ότι την έχει στειρώσει.
Απλά είχε φανεί έγκυος στη Μυρσίνη, την πρώτη φορά που την είδε.
Νομίζω ότι καλά θα πάει, αν της δίνει τα χαπάκια η κυριούλα, η οποία, δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, φάνηκε να ενδιαφέρεται για τη γατούλα (είχε άλλες 4-5 μαζί της εκείνη την ώρα), αλλά (μας) φάνηκε και λίγο.. κάπως.. ( ή ).
Σε πρώτη φάση λοιπόν, είχαμε συνεννοηθεί με τη Μυρσίνη να πηγαίνει εκείνη πρωί να της δίνει το μισό χαπάκι της και εγώ το απόγευμα να της δίνω το άλλο μισό, αλλά η κυριούλα είπε ότι θα το αναλάβει υπεύθυνα.
Τί να πω παιδιά, θα φανεί σε 20 ημέρες περίπου, που θα πάμε για τη 2η ενεσούλα για την ψώρα..
Απλά είχε φανεί έγκυος στη Μυρσίνη, την πρώτη φορά που την είδε.
Νομίζω ότι καλά θα πάει, αν της δίνει τα χαπάκια η κυριούλα, η οποία, δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, φάνηκε να ενδιαφέρεται για τη γατούλα (είχε άλλες 4-5 μαζί της εκείνη την ώρα), αλλά (μας) φάνηκε και λίγο.. κάπως.. ( ή ).
Σε πρώτη φάση λοιπόν, είχαμε συνεννοηθεί με τη Μυρσίνη να πηγαίνει εκείνη πρωί να της δίνει το μισό χαπάκι της και εγώ το απόγευμα να της δίνω το άλλο μισό, αλλά η κυριούλα είπε ότι θα το αναλάβει υπεύθυνα.
Τί να πω παιδιά, θα φανεί σε 20 ημέρες περίπου, που θα πάμε για τη 2η ενεσούλα για την ψώρα..
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Μακάρι να γίνει σωστά η θεραπεία της και να πάνε όλα καλά για την γατούλα!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Μακάρι, όντως..
Το φουκαριάρικο, είναι μια γλυκύτατη ψυχούλα, αλλά από υγεία...
Έχει (ένα ένα τα θυμάμαι) και φοβερή στοματίτιδα και τα μπροστινά - μικρά - δοντάκια της έχουν ήδη πέσει...
Έχει (ένα ένα τα θυμάμαι) και φοβερή στοματίτιδα και τα μπροστινά - μικρά - δοντάκια της έχουν ήδη πέσει...
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:Μακάρι, όντως..
Είναι ηλικιωμένη Βίκυ? Γιατί αλλιώς όλα αυτά δείχνουν ζώο με πεσμένο ανοσοποιητικό..
melitta- Γατού Fan Park
-
Mood :
Όχι, είναι περίπου 1,5 έτους...
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:Όχι, είναι περίπου 1,5 έτους...
Θα είναι ταλαιπωρημένη η κακομοίρα..
melitta- Γατού Fan Park
-
Mood :
Δυστυχώς, τείνω να συμφωνήσω μαζί σου..
Και είναι τόσο γλυκιά και καλόβολη γμτ...
Και είναι τόσο γλυκιά και καλόβολη γμτ...
-
Mood :
Οκ, όλα καλά λοιπόν!!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Πολύ ωραία!
Αφού λοιπόν η Ριρίκα έχει και κυρά-ταίστρα όλα είναι πολύ καλύτερα απ' ό,τι φαίνονταν!
Είμαι σίγουρη ότι θα την πάρει την αγωγή της!
Αφού λοιπόν η Ριρίκα έχει και κυρά-ταίστρα όλα είναι πολύ καλύτερα απ' ό,τι φαίνονταν!
Είμαι σίγουρη ότι θα την πάρει την αγωγή της!
-
Mood :
Ναι, είναι όντως καλύτερα απ' όσο φανταζόμασταν στην αρχή.
Απλά ελπίζω η κυρία (Μαριάννα) να της δώσει κανονικά τα χαπάκια της.
Επανέλεγχος μάλλον μέσα στη Μ. Εβδομάδα
Απλά ελπίζω η κυρία (Μαριάννα) να της δώσει κανονικά τα χαπάκια της.
Επανέλεγχος μάλλον μέσα στη Μ. Εβδομάδα
-
Mood :
Πολύ καλά νέα!!! Μπράβο κορίτσια.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
-
Mood :
BRAVO queen & SuperCatz,
πολύ ευχάριστα νέα για την γατούλα!!! περιμένουμε νεότερα στην επόμενη επίσκεψη στον γιατρό
πολύ ευχάριστα νέα για την γατούλα!!! περιμένουμε νεότερα στην επόμενη επίσκεψη στον γιατρό
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
Ελισάβετ
-
Mood :
Γειά σας! Αύριο θα πάω να δώ την κατάσταση της Ριρίκας το μεσημέρι. Μίλησα πριν μια εβδομάδα με την κυρία που τα ταϊζει...και μου είπε οτι της έδινε την αντιβίωση, οτι είναι πολύ καλύτερα και οτι δεν ξύνεται πια όσο πριν..προσωπικά για κάποιο μάλλον περίεργο λόγο δεν πείστηκα, αλλά η αλήθεια θα φανερωθεί αύριο όπως και να 'χει. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω.
Γνωρίζει κάποιος πότε κλείνει ο Αίλουρος για Πάσχα? Να υποθέσω αύριο ε ?
Queen- Junior Cat
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όποια έχει "μουντζούρα" στο μουστακάκι-με τρελαίνει !!!
Mood :
Queen έγραψε:Γειά σας! Αύριο θα πάω να δώ την κατάσταση της Ριρίκας το μεσημέρι. Μίλησα πριν μια εβδομάδα με την κυρία που τα ταϊζει...και μου είπε οτι της έδινε την αντιβίωση, οτι είναι πολύ καλύτερα και οτι δεν ξύνεται πια όσο πριν..προσωπικά για κάποιο μάλλον περίεργο λόγο δεν πείστηκα, αλλά η αλήθεια θα φανερωθεί αύριο όπως και να 'χει. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω.
Μυρσινάκι, ο Αίλουρος θα είναι μέχρι και αύριο και μετά από Τρίτη, αν δεν κάνω λάθος.
Αύριο είναι μια δύσκολη και βαριά ημέρα, δυστυχώς, και δεν θα μπορέσω να συνδράμω με τουτού για Αίλουρο.
Αν θες όμως και μπορείς, από βδομάδα, πολύ ευχαρίστως να σβερκώσουμε το Ριρίκι και να την πάμε να την δει ο κος Πάνος και να της κάνει την επαναληπτική ένεση για την ψώρα.
-
Mood :
Για άλλο λόγο ρώτησα για τον Αίλουρο, όχι για να πηγαίναμε τη Ριρίκα τελευταία στιγμή..
Πάντως πήγα τη Μ.Πέμπτη και ΔΕΝ την είδα. Περίμενα ενα τέταρτο απ'έξω και όλη εκείνη την ώρα μιλούσα με την κυρία που τα ταϊζει. Βασικά την πήρα τηλ να κατέβει για να μου βρεί τη Ριρίκα, αφου έχει πρόσβαση στην αυλή, αλλά μου είπε οτι μάλλον κάπου θα κοιμόταν.
Μου είπε επίσης οτι είναι πολύ καλύτερα εμφανώς απο πριν, οτι οι πληγές κάτω στην κοιλιά της έχουν περάσει (θυμάσαι Βίκυ) και οτι δεν ξύνεται πια..μου είπε οτι είχε κάποια χαπάκια να της δώσει ακόμα.
Εγώ όμως παρατήρησα δυστυχώς κι άλλο ένα γατάκι θηλυκό (αυτό νομίζω που είναι και τυφλό απο το ένα μάτι) όπου το τρίχωμα γύρω απο τον ποπουδάκο του είχε πέσει σημαντικά!.. Το συζητήσαμε και υποθέσαμε οτι το ένα κολλάει το άλλο με το γλύψιμο όταν καθαρίζονται κλπ.
Άρα φοβάμαι οτι και καλά να γίνει η Ριρίκα ο κύκλος θα επαναληφθεί..
Άρα τι γίνεται εδώ?...Πώς μπορούμε να βοήθησουμε όλοι μαζί? Σίγουρα θα χρειαστούν κι άλλα χάπια αντιβίωσης και για το άλλο γατάκι τώρα, που θα δώσω στην κυρία που τα φροντίζει, εφόσον δώ οτι όντως έχει γίνει δουλειά με τη Ριρίκα..Τη Ριρίκα θα την πάμε στον Αίλουρο σχετικά σύντομα, για τη δεύτερη ένεση για την ψώρα στ'αυτιά. Απο κεί και ύστερα θα ρωτήσω τι θα μπορούσε να γίνει για να σταματήσει το δερματικό πρόβλημα σε όλη τη γατογειτονιά εκεί.
Η Ελισάβετ μπορεί να την φιλοξενήσει τώρα?
Πάντως πήγα τη Μ.Πέμπτη και ΔΕΝ την είδα. Περίμενα ενα τέταρτο απ'έξω και όλη εκείνη την ώρα μιλούσα με την κυρία που τα ταϊζει. Βασικά την πήρα τηλ να κατέβει για να μου βρεί τη Ριρίκα, αφου έχει πρόσβαση στην αυλή, αλλά μου είπε οτι μάλλον κάπου θα κοιμόταν.
Μου είπε επίσης οτι είναι πολύ καλύτερα εμφανώς απο πριν, οτι οι πληγές κάτω στην κοιλιά της έχουν περάσει (θυμάσαι Βίκυ) και οτι δεν ξύνεται πια..μου είπε οτι είχε κάποια χαπάκια να της δώσει ακόμα.
Εγώ όμως παρατήρησα δυστυχώς κι άλλο ένα γατάκι θηλυκό (αυτό νομίζω που είναι και τυφλό απο το ένα μάτι) όπου το τρίχωμα γύρω απο τον ποπουδάκο του είχε πέσει σημαντικά!.. Το συζητήσαμε και υποθέσαμε οτι το ένα κολλάει το άλλο με το γλύψιμο όταν καθαρίζονται κλπ.
Άρα φοβάμαι οτι και καλά να γίνει η Ριρίκα ο κύκλος θα επαναληφθεί..
Άρα τι γίνεται εδώ?...Πώς μπορούμε να βοήθησουμε όλοι μαζί? Σίγουρα θα χρειαστούν κι άλλα χάπια αντιβίωσης και για το άλλο γατάκι τώρα, που θα δώσω στην κυρία που τα φροντίζει, εφόσον δώ οτι όντως έχει γίνει δουλειά με τη Ριρίκα..Τη Ριρίκα θα την πάμε στον Αίλουρο σχετικά σύντομα, για τη δεύτερη ένεση για την ψώρα στ'αυτιά. Απο κεί και ύστερα θα ρωτήσω τι θα μπορούσε να γίνει για να σταματήσει το δερματικό πρόβλημα σε όλη τη γατογειτονιά εκεί.
Η Ελισάβετ μπορεί να την φιλοξενήσει τώρα?
Queen- Junior Cat
-
Mood :
Νομίζω δεν είναι ό,τι καλύτερο να κλειστεί μία αδέσποτη γατούλα σε ένα δωμάτιο και στη συνέχεια να ξαναβγεί στο δρόμο. Σας είπε ο Αίλουρος ότι ΠΡΕΠΕΙ να απομονωθεί από τις υπόλοιπες γατούλες?
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Επίσης εγώ θέλω να θυμίσω ότι η φιλοξενία συζητιόταν πρίν να μάθετε ότι την γατούλα την φροντίζει η κυρία....
Αν την πάρετε (που δεν νομίζω ότι πρέπει), θα πρέπει να έχετε την συγκατάθεσή της....
Αν την πάρετε (που δεν νομίζω ότι πρέπει), θα πρέπει να έχετε την συγκατάθεσή της....
-
Mood :
Η Ελισσάβετ αν και ο μήνας αυτός είναι λίγο περίεργος και δύσκολος ΜΠΟΡΕΙ να φιλοξενήσει την γατούλα... αλλά αφού η γατούλα, φροντίζεται από την κυρία αυτή γιατί πρέπει να αποχωριστεί την παρέα της γειτονιάς της, καθώς και την παρέα της κυρίας της (που αν θυμάμαι καλά εκείνη την στείρωσε), που λογικά την αγαπάει;
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Να ξαναπώ οτι η γατούλα έχει ενα σοβαρότατο δερματικό πρόβλημα που αναμεταδίδεται με τις άλλες γατούλες γύρω της και αυτό θα επαναλμβάνεται. Δεν ξέρω τι έχει να προτείνει ο Αίλουρος όμως νομίζω πως θα συμφωνήσει οτι το δερματικό πρόβλημα δύσκολα θα ιαθεί όταν ανακυκλώνεται μεταξύ τους.
Αν τη βλέπατε σε κάτι κατάσταση ήταν με τις πληγές κάτω απο την κοιλιά της και στο στόμα της μέσα τις φουσκάλες τότε θα το νιώθατε καλύτερα.
Όποιος δε συμφωνεί δεν πειράζει δεν τίθεται θέμα φιλοξενίας. Τέλος.
Αν τη βλέπατε σε κάτι κατάσταση ήταν με τις πληγές κάτω απο την κοιλιά της και στο στόμα της μέσα τις φουσκάλες τότε θα το νιώθατε καλύτερα.
Queen- Junior Cat
-
Mood :
Επίσης η κυρία φροντίζει κι άλλες 10 γάτες μόνο της εκεί γειτονιάς, απ'οτι ξέρω φροντίζει και σε άλλες περιοχές της Ν.Σμύρνης και δεν είναι "δικιά" της η γάτα. Πόσο θα μπορέσει να μοιράσει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζονται οι άρρωστες γάτες τουλάχιστον ?
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι επισημάνσεις, οι αμφιβολίες και οι παρατηρήσεις σε κάτι καλό που πάει να γίνει και που υπήρχαν λόγια βοήθειας και υποστηρίξης αρχικά. Η γάτα αν δεν είχε πρόβλημα ίσως να μη χρειαζόταν φιλοξενία αλλά έχει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι επισημάνσεις, οι αμφιβολίες και οι παρατηρήσεις σε κάτι καλό που πάει να γίνει και που υπήρχαν λόγια βοήθειας και υποστηρίξης αρχικά. Η γάτα αν δεν είχε πρόβλημα ίσως να μη χρειαζόταν φιλοξενία αλλά έχει.
Queen- Junior Cat
-
Mood :
Queen έγραψε:Να ξαναπώ οτι η γατούλα έχει ενα σοβαρότατο δερματικό πρόβλημα που αναμεταδίδεται με τις άλλες γατούλες γύρω της και αυτό θα επαναλμβάνεται. Δεν ξέρω τι έχει να προτείνει ο Αίλουρος όμως νομίζω πως θα συμφωνήσει οτι το δερματικό πρόβλημα δύσκολα θα ιαθεί όταν ανακυκλώνεται μεταξύ τους.
Δεν διαφωνούμε απλώς νομίζω πρέπει (α) να ρωτηθεί ο Αίλουρος αν όντως χρειάζεται "απομόνωση" και (β) να ρωτηθεί και η κυρία που την φροντίζει, αν συμφωνεί. Το καλύτερο για την γατούλα θέλουμε όλοι μας...
-
Mood :
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Γατο-απίστευτα κι όμως γατο-αληθινά!
» Τα γατο-σκουπιδάκια
» Χαρίζεται ο Φρουφρού - ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!
» Γατό-σάλτσες!
» Γατο-ασανσέρ!
» Τα γατο-σκουπιδάκια
» Χαρίζεται ο Φρουφρού - ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!
» Γατό-σάλτσες!
» Γατο-ασανσέρ!
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios