Ζητειται γατακι περσιας
+7
Maro
Anatoli
ladycat
NiaR
nosyparker
Tiger Lilly
sunshine
11 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Ζητειται γατακι περσιας
Για υιοθεσια ή προσωρινη φιλοξενία!
sunshine- Kitten
-
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/03/2010
Mood :
Απ: Ζητειται γατακι περσιας
Καλησπέρα και καλως ήρθες
Είναι λίγο δύσκολο να βρεις γατάκι ράτσας να χαρίζεται, εκτός αν είναι περίπτωση που το άφησαν στο δρόμο οι ιδιοκτήτες του. Ίσως θα ήταν πιο απλό να απευθυνθείς σε κάποιον εκτροφέα.
Αν πάλι δεν θέλεις οπωσδήποτε γατάκι Περσίας αλλά απλώς κάποιο με φουντωτό τρίχωμα, σίγουρα θα βρεις κάποιο αδεσποτάκι που να σου αρέσει! Ριξε μια ματιά στις αγγελίες, είτε εδώ είτε σε άλλα σάιτ που χαρίζονται γατούλες.
Είναι λίγο δύσκολο να βρεις γατάκι ράτσας να χαρίζεται, εκτός αν είναι περίπτωση που το άφησαν στο δρόμο οι ιδιοκτήτες του. Ίσως θα ήταν πιο απλό να απευθυνθείς σε κάποιον εκτροφέα.
Αν πάλι δεν θέλεις οπωσδήποτε γατάκι Περσίας αλλά απλώς κάποιο με φουντωτό τρίχωμα, σίγουρα θα βρεις κάποιο αδεσποτάκι που να σου αρέσει! Ριξε μια ματιά στις αγγελίες, είτε εδώ είτε σε άλλα σάιτ που χαρίζονται γατούλες.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Περσίας θα δυσκολευτείς να βρεις. Γιατί δεν παίρνεις ένα άλλο; Τόσα γατάκια ψάχνουν σπίτι. Αν ρίξεις μια ματιά σε φωτογραφίες του γατόσπιτου, θα δεις πως τα πιο όμορφα γατιά είναι τα "μάρκα μ' έκαψες", κοινώς κεραμυδόγατα.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
τις λατρευω τις περσιας απλα!!!!!! ειχε μια φιλη μου κι εδω και 3 χρονια θελω να παρω γατα!!!ΑΛΛΑ η μαμα μου ουτε να ακουσει για γατα μες το σπιτι!οποτε τωρα ως φοιτητρια πλεον στο δικο μου σπιτι μπορω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΑΤΟΥΛΙΝΙ!
sunshine- Kitten
-
Mood :
Καλησπερα...
Να σου κανω μια ερωτηση...Η γατα που θα υιοθετησεις θα ζησει μαζι σου για 15 περιπου χρονια. Μετα τις σπουδες σου δεν θα γυρισεις σπιτι σου? Η γατα τι θα απογινει αφου η μητερα σου δεν την θελει?
Γατα περσιας εχω δει να χαριζεται αλλα οχι μικρο γατακι... μεγαλυτερη σε ηλικια (δεν θυμαμαι ακριβως) που την παρατησαν
Να σου κανω μια ερωτηση...Η γατα που θα υιοθετησεις θα ζησει μαζι σου για 15 περιπου χρονια. Μετα τις σπουδες σου δεν θα γυρισεις σπιτι σου? Η γατα τι θα απογινει αφου η μητερα σου δεν την θελει?
Γατα περσιας εχω δει να χαριζεται αλλα οχι μικρο γατακι... μεγαλυτερη σε ηλικια (δεν θυμαμαι ακριβως) που την παρατησαν
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
ναι αλλα το καλοκαιρι τι θα το κανεις καλη μου που θα πρεπει να γυρισεις στο πατρικο σου συγνωμη κιολας που ρωταω αλλα πρεπει καλυτερα να φιλοξενεις μονο γατακια μεχρι να δωθουν για υιοθεσια
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
σωστη η λαιδυκατ
επισης να ξερεις τα περσακια θελουν πολυ φροντιδα
ειναι μακρυτριχα και θελουν καθημερινο χτενισμα και καθαρισμα στα ματακια
επισης να ξερεις τα περσακια θελουν πολυ φροντιδα
ειναι μακρυτριχα και θελουν καθημερινο χτενισμα και καθαρισμα στα ματακια
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
τα μεγαλα πνευματα παλι ερχονται κονταNiaR έγραψε:Καλησπερα...
-
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Mood :
Επειδή από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις καθόλου εμπειρία από γατούλα σε διαμέρισμα, ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσεις φιλοξενώντας κάποια, έστω και αν δεν είναι ράτσας. Ούτως ή άλλως, από άποψη φροντίδας όλα τα ζωάκια έχουν τις ίδιες απαιτήσεις.
Φιλοξενώντας θα έχεις την ευκαιρία να δεις αν μπορείς να ανταποκριθείς από άποψη χρόνου, φροντίδας, υπομονής και εξόδων (που δεν είναι αμελητέα). Οπότε μετά μπορείς να αποφασίσεις έχοντας μια εικόνα του τι σημαίνει μια τέτοιου τύπου δέσμευση.
Φιλοξενώντας θα έχεις την ευκαιρία να δεις αν μπορείς να ανταποκριθείς από άποψη χρόνου, φροντίδας, υπομονής και εξόδων (που δεν είναι αμελητέα). Οπότε μετά μπορείς να αποφασίσεις έχοντας μια εικόνα του τι σημαίνει μια τέτοιου τύπου δέσμευση.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
ΝΑΙ οντως ειναι αληθεια οτι δεν εχω προηγουμενη εμπειρια στις γατες και θα χρειαστω σιγουρα τη βοηθεια σας.. μαλλον εχετε δικιο στο να ξεκινησω με μια φιλοξενια!
sunshine- Kitten
-
Mood :
ετσι ειναι καλυτερα
-
Mood :
Τωρα τα διαβασα αυτα.Καλυτερα να μη παρεις ακομα γατουλα μεχρι να εισαι σιγουρη.Ειναι δεσμευση ενα ζωο, και εφοσον ζεις σε αλλη πολη απο το πατρικο σου, και στο πατρικο σου δεν θελουν τοτε ναι ειναι καλυτερα να φιλοξενησεις καποιο γατακι.
Βρε κοριτσι αυτο ειπαμε δεν ειναι χαιρετισμος
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Βοήθεια όση θέλεις! Όλοι εδώ έχουμε γάτες, οπότε τουλάχιστον τις βασικές απορίες μπορούμε να σου τις λύσουμε.
Δεν είναι εγκληματικό να θες βοήθεια, οπότε μην το παίρνεις εχμ κατάκαρδα...
Δεν είναι εγκληματικό να θες βοήθεια, οπότε μην το παίρνεις εχμ κατάκαρδα...
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Anatoli έγραψε:
Ναι, αλλά με λίγη φαντασία, θα μπορούσες να πεις ότι... ξύνεται.
-
Mood :
οοοοοοχχχχχχχχχχ σορρυυυυυυυ!!!νομιζα οτι ηταν κατι σαν "χμμμμ"
sunshine- Kitten
-
Mood :
sunshine έγραψε:οοοοοοχχχχχχχχχχ σορρυυυυυυυ!!!νομιζα οτι ηταν κατι σαν "χμμμμ"
Δεν πειράζει... Δεν παρεξηγούμαστε.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Εννοειται οτι δεν παρεξηγουμαστε!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
-
Mood :
-
Mood :
μαρεσε ο ποκοπικος πολυ μακαρι να βολεψει με την κοπελα που τον εχει να τον φερει αθηνα και να κανονισουμε καπως να συναντηθουμε για να τον παρω τι πρεπει να εχω ετοιμο για το γατουλι????κρεβατακι..δοχεια τροφης..αμμο..και καπου να ξυνει τα νυχια του γτ τα επιπλα του σπιτιου θα ειναι καινουρια??τπτ αλλο?
sunshine- Kitten
-
Mood :
Βασικά μια γατοφόρο για τη μεταφορά. Στο σπίτι πρέπει να πάρεις ή μια πλαστική λεκάνη + άμμο, ή κλειστή τουαλέτα (είναι ακριβότερη αλλά είναι καλύτερη) + μπωλάκι για φαγητό κι ένα για νερό. Αυτά για αρχή. Καλό θα ήταν να του πάρεις κι ένα κρεβατάκι/καλαθάκι/ιγκλού, θα δεις τι σου αρέσει περισσότερο, πάνε σ' ένα μεγάλο pet shop ή στο IKEA. Σε δεύτερη φάση ονυχοδρόμιο, αλλά να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί και να μην το χρησιμοποιεί. Παιχνιδάκια μπορείς να του πάρεις επίσης, αλλά τα γατάκια τρελαίνονται και με τα πιο απλά πράγματα, πχ. μπαλάκια από αλουμινόχαρτο, κορδελίτσες κλπ. Πάρτον εσύ με το καλό, κι εμείς εδώ είμαστε σε όττι χρειαστείς.
-
Mood :
και αυτον τον γατουλι να μην παρω..εγω γατα θα φιλοξενησω! ειμαι ανοιχτη σε προτασεις λοιπον! θα μιλησω αυριο και με την kounelaki και αναλογως θα συνεχισω και την αναζητηση μου ευχαριστω nosyparker..
sunshine- Kitten
-
Mood :
Κορίτσι σκέψου το καλά πάντως... Ο γατούλης δεν μοιάζει καθόλου με Περσιας που ζητούσες και επιπλέον η κοπέλα που τον δίνει ειναι στην Κρήτη, που σημαίνει ότι αν αλλάξεις γνώμη θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να της τον δώσεις πίσω.
Δεν θέλω να σου κόψω τον ενθουσιασμό, απλά μην το αποφασίσεις εν μια νυκτί και προπάντων ρίξε μια ματιά στα αρθράκια που υπάρχουν εδώ για τη φροντίδα της γάτας και το τι χρειάζεται.
Είναι μια δέσμευση που θα σε ακολουθεί τα επόμενα 15 χρόνια της ζωής σου...
Δεν θέλω να σου κόψω τον ενθουσιασμό, απλά μην το αποφασίσεις εν μια νυκτί και προπάντων ρίξε μια ματιά στα αρθράκια που υπάρχουν εδώ για τη φροντίδα της γάτας και το τι χρειάζεται.
Είναι μια δέσμευση που θα σε ακολουθεί τα επόμενα 15 χρόνια της ζωής σου...
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Egw apla thelw na ta filoxenisw se prwti fasi gia na dw an mporw na antapokrithw(nomizw oti mporw!)stis anagkes tous kai na ta frontisw gia na min einai eksw sto dromo mexri na vroun mia oikogeneia pou tha ta kratisei meta..
sunshine- Kitten
-
Mood :
nosyparker έγραψε:Anatoli έγραψε:
Ναι, αλλά με λίγη φαντασία, θα μπορούσες να πεις ότι... ξύνεται.
telika vrika 2 panemorfa gatakia ki as min einai persias!einai kouklakia!!!:-Dsuntoma tha sas deiksoume tis fwtografies mas ki elpizoume na mas dexteite stin parea sas:-):-):-)
sunshine- Kitten
-
Mood :
Ωραία!
Περιμένουμε φωτογραφίες!
Περιμένουμε φωτογραφίες!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Με γεια την συνγατοίκηση!!!
Περιμένουμε φωτό!
Περιμένουμε φωτό!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Καλώς τα δέχτηκες!
Περιμένουμε φωτογραφίες!
Περιμένουμε φωτογραφίες!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
εχω ενα θεματακι..στην αρχη τους εκανα για σπιτακι ενα χαρτοκουτο γεμισμενο με λεπτες λωριδες απο χαρτι(απο τον καταστροφεα) αφου ειναι σε εσωτερικο χωρο προς το παρον(σε γραφειο) θεωρησα οτι ειναι αρκετο!αφου ομως αρχισαν να κανουν την τουαλετα τους οπου να ειναι θεωρησα σωστο να αναβαθμισω το κρεβατι τους σε καινουριο χαρτοκουτο με πανια και το υπαρχων να το κανω τουαλετα..το στολισα λοιπον το καινουριο και τα εβαλα μεσα..το αποτελεσμα..βγηκαν και πηγαν τρεχοντας στο παλιο τους κρεβατι!και αυτη τη στιγμη εκει ειναι και παιζουν..ειναι δυνατον σε 2 μερες να το ερωτευτηκαν??τωρα τι θα κανω με την τουαλετα?θα πρεπει να παω να αγορασω αμμολεκανη??
ΥΣ σε λιγες μερες θα δειτε τις φατσουλες μας:-D
ΥΣ σε λιγες μερες θα δειτε τις φατσουλες μας:-D
sunshine- Kitten
-
Mood :
Αγορασε αμμολεκανη και αμμο αλλιως θα κανουν την αναγκη τους παντου και οχι μεσα στο χαρτοκουτο.Η γατα εχει αναγκη να σκαψει για να κανει την αναγκη της.
-
Mood :
sunshine έγραψε:τωρα τι θα κανω με την τουαλετα?θα πρεπει να παω να αγορασω αμμολεκανη??
Φυσικά. Το χαρτί δεν μπορεί να αντικαταστήσει την άμμο σε καμία περίπτωση. Το κουτί με το χαρτί το έχουν σαν παιχνίδι. Πάρε μια ρηχή λεκανίτσα για την ώρα ή αλουμινένια ταψάκια μιας χρήσεως από το σούπερ μάρκετ και μια άμμο σχετικά φτηνή. Τώρα που είναι μικρά τα γατάκια, χρειάζεσαι ελάχιστη άμμο (την οποία θα καθαρίζεις καθημερινά) και θα σου κρατήσει πάνω από μήνα.
-
Mood :
sas euxaristw..auto tha kanw:-)
sunshine- Kitten
-
Mood :
Αφού συζητήθηκε και εξαρχής.. Τα γατάκια σου χρειάζονται οπωσδήποτε την άμμο τους. Επίσης φρόντισε η κούτα που τους έβαλες για κρεβατάκι να έχει μαλακά υφάσματα μέσα, να είναι άνετη. Όταν λες τα έχεις σε γραφείο εννοείς σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σου?
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Παρόμοια θέματα
» ζητειται θυλικο Περσιας
» Ζητείται γάτα περσίας, βιρμανίας ή ράγκντολ Βρέθηκε
» ζητείται γατάκι για παρέα σε άλλο γατάκι
» Γατάκι περσίας
» Θέλω ένα γατάκι περσίας
» Ζητείται γάτα περσίας, βιρμανίας ή ράγκντολ Βρέθηκε
» ζητείται γατάκι για παρέα σε άλλο γατάκι
» Γατάκι περσίας
» Θέλω ένα γατάκι περσίας
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios