sos
+7
rotonda
SuperCatz
BokSurat
Smokys
nosyparker
marmanga
happy pets
11 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
sos
Εχω μεγαλώσει γενιές απο γατούλες που γίναν μανούλες και τα παιδάκια τους μου κάνανε γατάκια,σε ολα αυτα μέσα ένα μονο αρσενικο!Any way..πάντα που πεθαίναν απο φόλα(ακούγεται οτι της βαζει ο Δημος)!!!Και μια που την είχα αδυναμία στα χέρια μου ξεψύχησε βγάζοντας αφρούς..!!Ακόμα το σκέφτομαι και βουρκώνω,για πρώτη φορά στην ζωή μου πριν 4,5 χρόνια απέκτησα γάτο ράτσας (Σιάμ) τον έχω στο σπίτι,στειρωμένο φοβομενη οτι θα δηλητηριαστεί.Έχει αρχίσει να βγαίνει έξω κάνοντας τον γύρο του σπιτιού,οταν λειπω απο το σπιτι οι γονεις μου τον βγάζουν και φοβάμαι οτι επειδη ειναι η εποχη που ζευγαρωνουν και ρίχνουν παράνομα φόλες κάτι θα γίνει.Τι να κάνω?
happy pets- Prime Cat
-
Τόπος : Νιάου Πέραμος
Αριθμός γατουνίων : 1+17 στην αυλή..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ!!!!
Motto : ΘΑ ΤΟ ΚΟΤΩΘΩ ΘΤΑ ΦΙΛΙΑ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/03/2010
Mood :
Απ: sos
Ωχ...
Θα πρότεινα ειδικά τις εποχές 'αύξησης' του γατοπληθυσμού (ζευγαρώματα-γέννες) να παρακαλούσες να μην τον αφήνουν έξω.
Και πάντως οταν βγαίνει να είναι φαγωμένος!
Θα πρότεινα ειδικά τις εποχές 'αύξησης' του γατοπληθυσμού (ζευγαρώματα-γέννες) να παρακαλούσες να μην τον αφήνουν έξω.
Και πάντως οταν βγαίνει να είναι φαγωμένος!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Μαρίνα μου και φαγωμένο να είναι το γατί, αποκλειεται να μην μπει στον πειρασμό να δοκιμάσει. Εγώ λέω να το πάρει απόφαση πως ο γάτος θα είναι μόνιμα μέσα στο σπίτι. Όμως κι εσύ βρε κοπέλα μου, γιατί περισσότερη ανησυχία για τον γάτο ράτσας ειδικά; Όλα τα γατιά ίδια ψυχή έχουνε!
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
nosyparker έγραψε:Μαρίνα μου και φαγωμένο να είναι το γατί, αποκλειεται να μην μπει στον πειρασμό να δοκιμάσει. Εγώ λέω να το πάρει απόφαση πως ο γάτος θα είναι μόνιμα μέσα στο σπίτι. Όμως κι εσύ βρε κοπέλα μου, γιατί περισσότερη ανησυχία για τον γάτο ράτσας ειδικά; Όλα τα γατιά ίδια ψυχή έχουνε!
+3464757645342 (και στα 2)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
ναι και εμένα αυτό με τσίνησε κάπως...
μάλλον κάτι δε θα κατάλαβα καλά...
μάλλον κάτι δε θα κατάλαβα καλά...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Νομίζω ότι εννοεί ότι είναι ο μόνος που της 'εμεινε' τόσα χρόνια κι ότι απ' την αρχή ήταν πιο 'αποκλεισμένος' από τον έξω κόσμο -εξού και την γλίτωσε. Εγώ έτσι το κατάλαβα...
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Αυτό ελπίζω κι εγώ Μαρίνα μου και να την έχω παρεξηγήσει. Πάντως το γατί στη φωτό είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!
-
Mood :
marmanga έγραψε:Νομίζω ότι εννοεί ότι είναι ο μόνος που της 'εμεινε' τόσα χρόνια κι ότι απ' την αρχή ήταν πιο 'αποκλεισμένος' από τον έξω κόσμο -εξού και την γλίτωσε. Εγώ έτσι το κατάλαβα...
Κι εγώ...
Happy Pets, καλώς ήρθατε
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Θα σας απαντησω αμεσως..Ολα τα γατουδακια που ειχα κι εχω τα αγαπαω το ιδιο,ολα τα ειχα ελευθερα γιατι πιστευα οτι ηταν το καλυτερο, να πηγαινουν οπου θελουν, να τρεχουν ,να γυμναζονται και να ερχονται σε μενα οποτε το χρειαζονται.Το καταλαβαινω τωρα οτι δεν ηταν απολυτα υγιες αυτο που εκανα απο την στιγμη που κοιμοντουσαν στις κουβερτες μου ενω παταγαν εξω.Τους εκανα κανονικα τα εμβολια τους και παντα τα εχανα απο φολα.Όταν μου κανανε δωρο μια γατουλα Σιαμ επειδη εκλαιγα για την τελευταια κεραμιδογατουλα που ξεψυχησε στα χερια μου βγαζοντας αφρους απο φολα,με επιασε πανικος και την εκλεισα στο σπιτι.Όλοι μου λεγανε οτι ειναι εγωιστικο να εχω ενα ελευθερο πνευμα μεσα σε 100 τετραγωνικα,αλλα φοβομουν πολυ να την αφησω να "κανει την βολτα της".Ανακαλυψα οτι ηταν αρσενικο και τον στειρωσα γιατι δεν αντεχα οτι θα τον χασω πανω στο κυνηγι της θηλυκιας.Παρολαυτα δεν ειμαι σπιτι 24 ωρες το 24 ωρο,οι γονεις μου δεθηκανε μαζι του λογω συνταξης πια περασανε πολυτιμο χρονο μαζι του και φοβαμαι και γι αυτους.Εχει γινει η αδυναμια της μητερας μου,κοιμαται μαζι της οταν λειπω,την δαγκωνει κι εκεινη του μιλαει σαν να ειναι ανθρωπος αντι να τον αφησει κατω,ο πατερας μου του αλλαζει την αμμο και παιζει μαζι του καθημερινα,αν τον χασω θα εχω να λογοδοτησω γιατι πηρα παλι γατα ενω δεν αντεχουμε τον χαμο τους.Ο πατερας μου τον λυπαται που θελει να βγει εξω και συνηθως απλα περναει κατω απο τα ποδια του πριν προλαβει να αντιδρασει,δεν καταλαβαινω τι τον επιασε κ θελει να βγαινει?Αφου ειναι στειρωμενος? Τα αλλα γατακια τα ταιζω ανελλειπως,αλλα ειναι της γειτονιας,απλα τα ταιζω και μου ερχονται,δεν αγγιζονται,εφερα κτηνιατρο να τα κοιταξει γιατι ηταν γνωστος μου,αλλιως δεν νομιζω να περναγε ολη αυτη την ταλαιπωρια να τα πιασει και να τα στειρωσει και παλι ομως ολοδικο μου νιωθω τον Σιαμ,οι αλλες πανε και αλλου.Ασε που ειναι πιο εξυπνες απο τον δικο μου τον μαμοθρευτο που εβλεπε γατακι και ετρεμε.Οσο ασχημο και αν σας ακουγεται δεν θα καταλαβουν οι γονεις μου αν φυγει καποιο απο τα γατακια στην αυλη,γιατι ολην ωρα φευγουν και πανε στα σπιτια της γειτονιας.Δεν ειμαι τυπος της ρατσας,ισα ισα που ακομα βλεπω στον υπνο μου το Τριανταφυλλακι που το εχασα πριν τοσα χρονια,ηταν το πιο εξυπνο γατακι που ειχα και παροτι λεγαν ολοι οτι ηταν κακασχημο,εγω το εβλεπα για το πιο ομορφο γατι απ'ολα μου και το πιο καλο και για μενα ηταν κουκλί!
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
Καλώς ήρθες, Happy Pets!
Γράφεις κάτω από το αβατάρ σου ότι έχεις αυλή. Την αυλή αυτή δε γίνεται κάπως να την περιφράξεις για να μη βγαίνει ο Σιαμέζος σου παραέξω; Επίσης, λες ότι έχεις έξω 17 γάτες. Αυτό προϋποθέτει ΠΟΛΥ καλή σχέση με τους γείτονες. Έχεις όντως καλή σχέση με τους γείτονες; Υπάρχει κάποιος που να αντιδρά για τις γάτες που ταϊζεις; Οι Δήμοι δεν νομίζω ότι θα ασχολούνταν ποτέ να βάλουν φόλες γιατί, εκτός του ότι είναι παράνομο, είναι μια παραπάνω "δουλειά" και γενικά η εργατικότητα δε συμπεριλαμβάνεται στα χαρίσματα των δημοτικών υπαλλήλων - εκτός κι αν κάποιος μένει εκεί και ενοχλείται.
Προσπάθησε να δικτυωθείς με τους γείτονες. Βρες ποιοι είναι φιλόζωοι και κουβεντιάστε το θέμα της φόλας. Π.χ. μπορείτε να έχετε όλοι το νου σας και όποιος βλέπει ύποπτο φαγητό στο δρόμο να το μαζεύει. Βρες επίσης ποιος εκεί κοντά δεν γουστάρει καθόλου τις γάτες. Μην τον κοντράρεις όμως, αλλά δες τι σκέφτεται, πώς σκέφτεται, χωρίς να τον κατηγορήσεις για φόλες αφού δεν ξέρεις ποιος τις βάζει. Μπορείς όμως να του δείξεις ότι τον λαμβάνεις υπόψη και ότι προσπαθείς να βελτιώσεις την κατάσταση, π.χ. στειρώνοντας και δίνοντας τα μικρά για υιοθεσία.
Είναι πολύ δύσκολο το πρόβλημα με τις φόλες και χρειάζεται δουλειά για να λυθεί. Στη χειρότερη περίπτωση, αν οι φόλες συνεχίζονται, ίσως πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να πάψεις να ταϊζεις αδέσποτα στην αυλή σου, ώστε να τα αναγκάσεις να πάνε σε πιο φιλόξενη γειτονιά.
Σου εύχομαι να βρεις την καλύτερη λύση.
Γράφεις κάτω από το αβατάρ σου ότι έχεις αυλή. Την αυλή αυτή δε γίνεται κάπως να την περιφράξεις για να μη βγαίνει ο Σιαμέζος σου παραέξω; Επίσης, λες ότι έχεις έξω 17 γάτες. Αυτό προϋποθέτει ΠΟΛΥ καλή σχέση με τους γείτονες. Έχεις όντως καλή σχέση με τους γείτονες; Υπάρχει κάποιος που να αντιδρά για τις γάτες που ταϊζεις; Οι Δήμοι δεν νομίζω ότι θα ασχολούνταν ποτέ να βάλουν φόλες γιατί, εκτός του ότι είναι παράνομο, είναι μια παραπάνω "δουλειά" και γενικά η εργατικότητα δε συμπεριλαμβάνεται στα χαρίσματα των δημοτικών υπαλλήλων - εκτός κι αν κάποιος μένει εκεί και ενοχλείται.
Προσπάθησε να δικτυωθείς με τους γείτονες. Βρες ποιοι είναι φιλόζωοι και κουβεντιάστε το θέμα της φόλας. Π.χ. μπορείτε να έχετε όλοι το νου σας και όποιος βλέπει ύποπτο φαγητό στο δρόμο να το μαζεύει. Βρες επίσης ποιος εκεί κοντά δεν γουστάρει καθόλου τις γάτες. Μην τον κοντράρεις όμως, αλλά δες τι σκέφτεται, πώς σκέφτεται, χωρίς να τον κατηγορήσεις για φόλες αφού δεν ξέρεις ποιος τις βάζει. Μπορείς όμως να του δείξεις ότι τον λαμβάνεις υπόψη και ότι προσπαθείς να βελτιώσεις την κατάσταση, π.χ. στειρώνοντας και δίνοντας τα μικρά για υιοθεσία.
Είναι πολύ δύσκολο το πρόβλημα με τις φόλες και χρειάζεται δουλειά για να λυθεί. Στη χειρότερη περίπτωση, αν οι φόλες συνεχίζονται, ίσως πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να πάψεις να ταϊζεις αδέσποτα στην αυλή σου, ώστε να τα αναγκάσεις να πάνε σε πιο φιλόξενη γειτονιά.
Σου εύχομαι να βρεις την καλύτερη λύση.
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Εγώ που έχω 2 γάτες σε 55 τμ και μάλιστα θα βγουν έξω στο μικρό μπαλκονάκι όοοοταν ανοίξει ο καιρός τι πρεπει να κάνω?? Νομίζω 100 τμ και μάλιστα με ολοήμερη παρέα τους γονείς σου η γατούλα σου είναι μια χαρά! Μέχρι να βρείτε άκρη με τις φόλες αντί να χάσεις τον ύπνο σου (και τη γατούλα σου) κρατήστε τον μέσα ή μπορείτε ακόμη να περιφράξετε ένα μικρό κομμάτι του κήπου και να βγαίνει εκεί!!
ΥΓ Είναι τόοοοοοοσο όμορφος!!
ΥΓ Είναι τόοοοοοοσο όμορφος!!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Flokatoula, σωστή για άλλη μια φορά!
Happy pets, μπορείς να δεις το θέμα της περίφραξης, πιθανολογώ ότι θα είναι μια καλή λύση για όλους σας.
Happy pets, μπορείς να δεις το θέμα της περίφραξης, πιθανολογώ ότι θα είναι μια καλή λύση για όλους σας.
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Η αυλη και η βεραντα ειναι μικρες σε διασταση με καγκελα και πορτα,δεν ειναι του τυπου με χωμα ωστε να μπει περιφραξη.Ηδη ειναι ψηλα τα καγκελα,αλλα φυσικα περνανε απο μεσα πλασματακια..Απο χθες ψαχνω να βρω σπιτακια και παραδοξως εχω τοση επιτυχια που απεκτησα την πιο καλη διαθεση που υπαρχει ποτε.Η μητερα ενος παρα πολυ καλου φιλου η οποια ζει σε μονοκατοικια μεσα στην μεση των χωραφιών..θελει απελπισμενα γατουλες για παρεα και να τρωνε καμια ακριδουλα και καμια κατσαριδουλα απο οτι φανταζομαι..Δεν εχει θεμα που δεν χαιδευονται.Τις προηγουμενες τις ειχε μη σταξει και μη βρεξει απο οτι ακουω απο τα παιδια της,αλλα στην βεραντα οπου απο εκει μπαινουν παντου εκτος απο το εκκλησακι που εχει και στο σπιτι,δεν πειραζει ομως εχει σπιτακια για γατες και ενα κουταβακι,τελεια σκεφτομαι οτι θα ειναι..Ουτε ψυχη δεν υπαρχει εκει εκτος απο μια γειτονισσα με εσωκλειστες γατουλες.το θεμα μου ειναι οτι οι γατες που ταιζω δεν πιανονται! Πραγματικα δεν πιανονται.Γνωριζεται κανεναν τροπο?
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
Θα πάρεις ένα κασόνι απ' αυτά που κουβαλάνε μήλα, θα το αναποδογυρίσεις και θα στηρίξεις τη μια πλευρά του όρθια μ 'ενα ξυλάκι. Στο ξυλάκι θα δέσεις ένα σχοινί μακρύ, θα βάλεις μέσα στο κασόνι τροφή, και θα περιμένεις να μπει η γάτα να φάει. Τότε τραβάς το σχοινάκι που κρατάει το κασόνι όριο, πέφτει αυτό και παγιδεύει το γατί. Θέλει βέβαια πολλή υπομονή και δεν ξέρω αν στην πράξη είναι τόσο εύκολο όσο στη θεωρια. Υπάρχουν κι έτοιμα κλουβιά-παγίδες, αλλά δεν ξέρω πού θα τα βρεις.
-
Mood :
Ευχαριστω! Μετα πως γυρνανε το κασονι ομως ?? χαχα! Ευχαριστω!
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
Προσεχτικά!
-
Mood :
Δαγκώνει το κασόνι!
-
Mood :
Χαχα..θα σας πω νεα..!! Παιδια ειμαι ηλιθια η τεμπελα..πατησα το εισαγωγη εικονας με εβγαλε σε ενα αλλο παραθυρο γραφτηκα ολα επιτυχως λεει..αλλα ενω εκανα αντιγραφη την διευθυνση του γατοσπιτου επικολληση δεν εχει πουθενα..Βριστε οσο θελετε..μου αξιζει!But help!!!
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
ελα πες μου τι θελεις να κανεις....να βαλεις φωτο?
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Αφού κάνεις αντιγραφή το direct link, ξαναέρχεσαι εδώ, και πατάς το κουμπάκι που έχει μόνο μιά φωτό (δίπλα απ' αυτο που πάτησες πριν για το upload). Εκεί κάνεις επικόλληση και voila'. Άντε, ανυπομονούμε να δούμε τον κούκλο!
-
Mood :
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
ναιαιαιαιαιαι.....μου απαντησανε αλλα ειμαι χαζη!!!!
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
-
Mood :
wow!!!!!!ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ??
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
Έκανα quote στο post σου για να δω το url της φωτό. Μετά έκανα επικόληση κανονικά. Απορώ γιατί σε σένα δεν εμφανίστηκε.
-
Mood :
Πωπω κάτι ομορφιές, να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
υπαρχει καποιος που να εχει msn και να εχει διαθεση να βοηθησει..?
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
Δεν είναι δύσκολο
Για αρχή πήγαινε www.tinypic.com
Για αρχή πήγαινε www.tinypic.com
-
Mood :
Διάλεξε
-
Mood :
-
Mood :
Πατάς Upload και μετά
-
Mood :
Ελπίζω να σε βοήθησα...αν έχεις ακόμα κάποια απορία, εδώ είμαστε, είτε με μέιλ, είτε από εδώ, είτε με messenger
-
Mood :
Έφη, το λάθος που έκανες πριν είναι ότι πήρες και αντέγραψες το URL της σελίδας με τη φωτό, ενώ έπρεπε να πάρεις το Direct Link. Αλλά κι αυτό που σου έδειξε η Βάσω εύκολο είναι. Δες τι σε βολεύει περισσότερο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nosyparker στις Παρ Μαρ 26, 2010 2:40 pm, 1 φορά
-
Mood :
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!Εδω ειναι μουρτζουφλης λιγο,θα ανεβασω κι αλλες!!!!!!!χιλια ευχαριστω!!!!
happy pets- Prime Cat
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios