Αναγκαστική διακοπη θηλασμού
+9
thundercats
Souggy
Milly
tsili
barkoulitses
markello
Marcos
Tiger Lilly
Daisy
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Αναγκαστική διακοπη θηλασμού
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά.
Έχω δυο γατούλες οι οποίες γέννησαν και οι δύο με διαφορά μιας βδομάδας η μια απο την άλλη.
Της πρώτης γάτας τα μωρά μετά απο δύο βδομάδες πέθαναν κι έχουμε πρόβλημα με το γάλα που έχει μαζευτεί στις θηλές της. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τα μωρά της άλλης γάτας να θηλάσουν απο αυτήν αλλά τα μωρά δεν θηλάζουν απο αυτήν, μόνο απο την μαμά τους. Τι μπορούμε να κάνουμε; Ευχαρίστω πολύ.
Έχω δυο γατούλες οι οποίες γέννησαν και οι δύο με διαφορά μιας βδομάδας η μια απο την άλλη.
Της πρώτης γάτας τα μωρά μετά απο δύο βδομάδες πέθαναν κι έχουμε πρόβλημα με το γάλα που έχει μαζευτεί στις θηλές της. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τα μωρά της άλλης γάτας να θηλάσουν απο αυτήν αλλά τα μωρά δεν θηλάζουν απο αυτήν, μόνο απο την μαμά τους. Τι μπορούμε να κάνουμε; Ευχαρίστω πολύ.
Daisy- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/04/2010
Απ: Αναγκαστική διακοπη θηλασμού
Καλώς ήρθες Daisy!
Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κάποιου είδους χάπι για να κοπεί το γάλα σε αυτές τις περιπτώσεις.
Καλό είναι να συμβουλευτείς κτηνίατρο όσο πιο άμεσα γίνεται, γιατί η γατούλα κινδυνεύει να πάθει μαστίτιδα από τη στιγμή που έχει γάλα και δεν θηλάζει.
Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κάποιου είδους χάπι για να κοπεί το γάλα σε αυτές τις περιπτώσεις.
Καλό είναι να συμβουλευτείς κτηνίατρο όσο πιο άμεσα γίνεται, γιατί η γατούλα κινδυνεύει να πάθει μαστίτιδα από τη στιγμή που έχει γάλα και δεν θηλάζει.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Ναι, είναι απαραίτητο να πάει σε κτηνίατρο.
Χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή.
Καλώς όρισες!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις γατίτσες και όσα μωράκια τα κατάφεραν!
Επίσης, μιάς και τα μωρά της πρώτης πέθαναν, καλό θα ήταν να μην βάζετε τα μωρά της άλλης, γιατί ίσως να έχει κάποια μεταδοτική ασθένεια, η οποία να ευθύνεται για το τον θάνατο των μωρών της...
Χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή.
Καλώς όρισες!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις γατίτσες και όσα μωράκια τα κατάφεραν!
Επίσης, μιάς και τα μωρά της πρώτης πέθαναν, καλό θα ήταν να μην βάζετε τα μωρά της άλλης, γιατί ίσως να έχει κάποια μεταδοτική ασθένεια, η οποία να ευθύνεται για το τον θάνατο των μωρών της...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Σας ευχαρίστω πολύ για την άμεση απάντησή σας!!!
Μήπως ξέρετε πως λέγεται το φάρμακο, να το πάρω τώρα απο φαρμακείο γιατί το γάλα έχει μείνει στις θηλές της ήδη δύο μέρες και έχει αρχίσει να "πετρώνει". Θέλω να προλάβω τα χειρότερα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.
Μήπως ξέρετε πως λέγεται το φάρμακο, να το πάρω τώρα απο φαρμακείο γιατί το γάλα έχει μείνει στις θηλές της ήδη δύο μέρες και έχει αρχίσει να "πετρώνει". Θέλω να προλάβω τα χειρότερα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.
Daisy- Kitten
-
Εγώ και δεν το ξέρω να στο πώ, αλλά νομίζω είναι καλύτερα να στο δώσει κτηνίατρος που θα δεί και την γατίτσα.
Μπορεί να μην φτάνει απλά ένα χαπάκι...
Μπορεί να έχει ανάγκη και από κάποιο αντιβιοτικό εκτός από το φάρμακο διακοπής παραγωγής γάλακτος.
Αύριο πρωί πρωί μίλα με το γιατρό σας.
Μπορεί να μην φτάνει απλά ένα χαπάκι...
Μπορεί να έχει ανάγκη και από κάποιο αντιβιοτικό εκτός από το φάρμακο διακοπής παραγωγής γάλακτος.
Αύριο πρωί πρωί μίλα με το γιατρό σας.
-
Mood :
Ούτε εγώ γνωρίζω κάτι πιο συγκεκριμένο. Από μια ματιά που έριξα στο ιντερνετ, δεν δίνεις απλά ένα χάπι και τέλος, χρειάζεται να γίνει θεραπεία για κάποιες μέρες με το κατάλληλο φάρμακο.
Οπότε συμφωνώ με την Marcos ότι το σωστό είναι να δει την γατούλα γιατρός για να συστήσει την κατάλληλη θεραπεία (δοσολογία, διάρκεια κλπ). Αυτά τα φάρμακα είναι ισχυρά ορμονικά σκευάσματα, τα οποία μπορεί να έχουν και παρενέργειες, και είναι επικίνδυνο να πειραματιστείς μονη σου, ειδικά αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία.
Επιπλέον, αν το γάλα έχει αρχίσει να πετρώνει, ίσως η γατούλα έχει αρχή μαστίτιδας, οπότε νομίζω θα χρειαστεί αντιβίωση.
Οπότε συμφωνώ με την Marcos ότι το σωστό είναι να δει την γατούλα γιατρός για να συστήσει την κατάλληλη θεραπεία (δοσολογία, διάρκεια κλπ). Αυτά τα φάρμακα είναι ισχυρά ορμονικά σκευάσματα, τα οποία μπορεί να έχουν και παρενέργειες, και είναι επικίνδυνο να πειραματιστείς μονη σου, ειδικά αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία.
Επιπλέον, αν το γάλα έχει αρχίσει να πετρώνει, ίσως η γατούλα έχει αρχή μαστίτιδας, οπότε νομίζω θα χρειαστεί αντιβίωση.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Να προσθέσω ότι ίσως, αν δεν έχει "πετρώσει" τελείως το στήθος της μικρής σου, θα μπορούσες προσωρινα να την ανακουφίσεις μέχερι να τη δει γιατρός, "αρμέγοντας" ένα μέρος από το γάλα που έχει.
Δεν έχω αρμέξει ποτέ ζώο, οπότε δεν ξέρω να δώσω παραπάνω οδηγίες, αλλά φαντάζομαι ότι θα γίνεται με απαλές κινήσεις από τις άκρες του μαστού προς την θηλή.
Κάνε μια προσπάθεια, αξίζει τον κόπο πιστεύω.
Δεν έχω αρμέξει ποτέ ζώο, οπότε δεν ξέρω να δώσω παραπάνω οδηγίες, αλλά φαντάζομαι ότι θα γίνεται με απαλές κινήσεις από τις άκρες του μαστού προς την θηλή.
Κάνε μια προσπάθεια, αξίζει τον κόπο πιστεύω.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Προσπάθησα να την αρμέξω αλλά δεν γίνεται. Η καημένη η Μαρκέλλα κάθεται, δεν έχει πρόβλημα, αλλά δεν βγαίνει το γάλα. Αύριο το πρωί θα την πάω στο γιατρό να την δει και όταν με το καλό τελειώσει η θεραπεία, θα την στειρώσω για να μην ξανασυμβει κάτι ανάλογο στο μέλλον και παιδεύεται η γατούλα και στενοχωριέμαι κι έγω.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Καλό βράδυ.
Daisy- Kitten
-
Υπομονή και περαστικά σας!
Μπες αύριο να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός σας, και βάλε μας και φωτό της γατούλας να σας γνωρίσουμε!
Καλό βράδυ!
Μπες αύριο να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός σας, και βάλε μας και φωτό της γατούλας να σας γνωρίσουμε!
Καλό βράδυ!
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Καλως ορισες Daisy
Καλυτερα να πας στο γιατρο σου, οπως ειπαν και τα κοριτσια.
πΕΡΑΣΤΙΚΆ
Καλυτερα να πας στο γιατρο σου, οπως ειπαν και τα κοριτσια.
πΕΡΑΣΤΙΚΆ
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
gallastop δινουν στα σκυλια,μαλλον θα κανει και για γατες,αλλα ρ ωτα κτηνιατρο
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
Και Brasan κάνει.
Επίσης τρίψτης τις θηλές με ζεστή πετσέτα, βοηθάει
Επίσης τρίψτης τις θηλές με ζεστή πετσέτα, βοηθάει
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Το galastop είναι μόνο για σκυλάκια και συνήθως για ψευδοκύηση.
Οι φλεγμονές δεν θέλουν ζεστό νερό αλλά κρύα επιθέματα για να ανακουφίζουν από την φλόγωση.
Το άρμεγμα των μαστών επιδεινώνει την κατάσταση. Όσο αρμέγεις τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος.
Είμαι σίγουρη ότι την εχεις πάει ήδη στο γιατρό της, γιατι αν είναι μαστίτιδα χρειάζεται άμεση παρακολούθηση.
Καλή επιτυχία.
Οι φλεγμονές δεν θέλουν ζεστό νερό αλλά κρύα επιθέματα για να ανακουφίζουν από την φλόγωση.
Το άρμεγμα των μαστών επιδεινώνει την κατάσταση. Όσο αρμέγεις τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος.
Είμαι σίγουρη ότι την εχεις πάει ήδη στο γιατρό της, γιατι αν είναι μαστίτιδα χρειάζεται άμεση παρακολούθηση.
Καλή επιτυχία.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Θα χαρούμε να μάθουμε τα νέα σας!Daisy έγραψε:Προσπάθησα να την αρμέξω αλλά δεν γίνεται. Η καημένη η Μαρκέλλα κάθεται, δεν έχει πρόβλημα, αλλά δεν βγαίνει το γάλα. Αύριο το πρωί θα την πάω στο γιατρό να την δει και όταν με το καλό τελειώσει η θεραπεία, θα την στειρώσω για να μην ξανασυμβει κάτι ανάλογο στο μέλλον και παιδεύεται η γατούλα και στενοχωριέμαι κι έγω.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
-
Mood :
Ριπήτ έγραψε:Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Καλή επιτυχία.
Βλακεία είπα...
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Χαίρεται και πάλι. Δυστυχώς δεν την πήγα ακόμα στο γιατρό γιατί το μοναδικο κτηνιατρείο που υπάρχει στη γειτονιά μου λειτουργεί μόνο το απόγευμα απο τις 5-9. Οπότε θα την πάω κατα τις 5 και θα σας πω για την εξέλιξη όταν γυρίσουμε. Έλπίζω όλα να πάνε καλά γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της. (Την είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών σε ηλικία 3 εβδομαδών απο όπου και την μαζεψα και την πήρα σπίτι μου την στιγμή που είχα ήδη στην αυλή μου άλλα 8! Κοπάδι ολόκληρο!!!)Θα τα πούμε ξανα το απόγευμα με νεότερα.
Daisy- Kitten
-
Μιά χαρά θα τα πάτε!
-
Mood :
Καλώς τη!
Μην ανησυχείς, δεν είναι τόσο πολλές οι μέρες που έχουν περάσει, οπότε δεν νομίζω να ταλαιπωρηθείτε πολύ.
Θα περιμένουμε νέα σας!
Μην ανησυχείς, δεν είναι τόσο πολλές οι μέρες που έχουν περάσει, οπότε δεν νομίζω να ταλαιπωρηθείτε πολύ.
Θα περιμένουμε νέα σας!
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Καλωσήρθατε. Περιμένουμε τα απογευματινά νέα
Souggy- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός γατουνίων : 1 μικρό κουραμπιεδάκι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πολλές μακαρι να'χα κήπο
Motto : Οση αγάπη δώσεις θα την πάρεις πίσω
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/02/2010
Mood :
Γυρίσαμε και είμαστε αισιόδοξη!!!
Μου έδωσαν κάτι χάπια για την διακοπή του γάλακτος και αντιβίωση, προληπτικά. Αν σε μια βδομάδα δεν της έχει φύγει το γάλα που έχει μαζευτεί, θα πάρει και ένα ανιφλεγμονώδες. Έλπίζω να μην χρειαστεί. Πάντως η καημένη έκατσε αδιαμαρτύρητα και το φάρμακο το ήπιε πολύ εύκολα. Δεν με κούρασε καθόλου. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαραστασή σας και το ενδιαφέρον σας!!!
Μου έδωσαν κάτι χάπια για την διακοπή του γάλακτος και αντιβίωση, προληπτικά. Αν σε μια βδομάδα δεν της έχει φύγει το γάλα που έχει μαζευτεί, θα πάρει και ένα ανιφλεγμονώδες. Έλπίζω να μην χρειαστεί. Πάντως η καημένη έκατσε αδιαμαρτύρητα και το φάρμακο το ήπιε πολύ εύκολα. Δεν με κούρασε καθόλου. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαραστασή σας και το ενδιαφέρον σας!!!
Daisy- Kitten
-
Α! Υπέροχα τα νέα σας!!!!!!!
Όλα θα πάνε καλά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!
Όλα θα πάνε καλά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!
-
Mood :
Τελεια τα νεα σας!
Μπραβο!
Μπραβο!
thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων : 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto : "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/04/2009
Mood :
Υπέροχα νεα
-
Mood :
Μπράβο! Είδες που δεν χρειαζόταν να ανησυχείς;
Περαστικά στην γατουλίτσα!
Η άλλη μανούλα με τα μωράκια πώς είναι;
Πέρνα από το Γατοσυστηθείτε, αν έχεις χρόνο, να ανοίξεις ένα θεματάκι και να μας βάλεις και φωτογραφίες! Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!
Περαστικά στην γατουλίτσα!
Η άλλη μανούλα με τα μωράκια πώς είναι;
Πέρνα από το Γατοσυστηθείτε, αν έχεις χρόνο, να ανοίξεις ένα θεματάκι και να μας βάλεις και φωτογραφίες! Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Τέλεια τα νέα σας Περαστικά
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Για την άλλη γατούλα είναι η τρίτη της φορά που γέννησε και είναι λιγάκι αδιάφορη. Τα ταίζει και φεύγει. Για την Μαρκέλλα όμως αυτά τα μωρά είναι παρηγοριά. Καθεται συνέχεια μαζί τους, δεν τα αφήνει ούτε λεπτό, τα πλένει και τα καθαρίζει. Μόνο που τα μικρά δεν θέλουν να θηλάσουν απο αυτή και γι'αυτό έχουμε τώρα πρόβλημα. Αλλά ίσως είναι για το καλό των μικρών. Παντως οι δυο τους τα έχουν βρει και η μια δεν έχει κανένα πρόβλημα με την άλλη. Το βράδυ κάθονται όλα μαζί αγκαλίτσα και κοιμούνται!!! Ευτυχώς!!!
Daisy- Kitten
-
Καλωσήρθατε και περαστικά σας!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Αγάπες μου!Daisy έγραψε:Για την άλλη γατούλα είναι η τρίτη της φορά που γέννησε και είναι λιγάκι αδιάφορη. Τα ταίζει και φεύγει. Για την Μαρκέλλα όμως αυτά τα μωρά είναι παρηγοριά. Καθεται συνέχεια μαζί τους, δεν τα αφήνει ούτε λεπτό, τα πλένει και τα καθαρίζει. Μόνο που τα μικρά δεν θέλουν να θηλάσουν απο αυτή και γι'αυτό έχουμε τώρα πρόβλημα. Αλλά ίσως είναι για το καλό των μικρών. Παντως οι δυο τους τα έχουν βρει και η μια δεν έχει κανένα πρόβλημα με την άλλη. Το βράδυ κάθονται όλα μαζί αγκαλίτσα και κοιμούνται!!! Ευτυχώς!!!
-
Mood :
Αχ μωρέ τα ζωάκια!
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Βάλε και καμια φωτογραφια να τα δουμε...
-
Mood :
Το θέλω πολύ αλλά... δεν μπορώ!!! Δεν είμαι ακόμα εξοικειωμένη με το ιντερνετ και ειδικά με το να ανεβάζω φωτογραφιες στο photobucket. Δεν έχω και λογαριασμό εκει. Την Παρασκευή θα έρθει η αδελφή μου να με βοηθήσει (έχει κι εκείνη μια γάτα. Αυτην την γάτα την είχαμε σπίτι 7 χρόνια και όταν παντρεύτηκε η αδελφή μου την πήρε μαζί της και τώρα είναι 10 ετών, γιαγιούλα!!!) Την Παρασκευή λοιπόν θα γατοσυστηθώ και θα ανεβάσω και φωτογραφίες και την Μαρκέλλα και την Παρδαλίτσα με τα μωράκια της!!!
Daisy- Kitten
-
Ωραία! Θα αναμένουμε!
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Παντως επειδη και εγω ημουν η απολυτη ασχετη...αν εχεις χρονο καποια στιγμη και θελεις, μεχρι να ερθε η αδερφή σου...μπορω να σε βοηθησω
-
Mood :
Καλημέρα. Εχώ πολύ ευχάριστα νέα για την Μαρκέλλα. Ήδη είναι στην τρίτη μέρα της θεραπείας της (μας απομένουν άλλες 4 μέρες) και ήδη είναι πολύ καλύτερα. Της έχει φύγει το "πέτρωμα" και έχει αρχίσει σιγά σιγά να υποχωρεί και το γάλα που είχε μαζυτεί. Όλα πάνε καλά προς το παρόν. Είναι πολύ συνεργάσιμη και πίνει τα φαρμρκά της χωρίς να την ζορίζω και να την κυνηγάω μέσα στο σπίτι!!! Ούτε το φτύνει, ούτε δείχνει να την ενοχλεί. Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι οτι που και που θυμάται τα μωρά της και κλαίει και ψάχνει να τα βρεί μέσα στο σπίτι. Θα το ξεπεράσει πιστεύω κι αυτο!!!
Daisy- Kitten
-
Μπράβο, στο κοριτσι το συνονοματο!!!!
Λειτουργουν ακομα οι ορμονες της εγκυμοσύνης...θα της περάσει...
Λειτουργουν ακομα οι ορμονες της εγκυμοσύνης...θα της περάσει...
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΣΙΡΟΠΙΟΥ DEPON!!!!!!!!!!!!!
» SOS!!! ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 10ΠΜ
» SOS!!! ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 10ΠΜ
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios