Μπόρα ήταν κ πέρασε. Αλλά παρακαλώ να μην ξανάρθει
+8
SuperCatz
Maro
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
flokatoula
Anatoli
marmanga
nosyparker
SophiaSonia21
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μπόρα ήταν κ πέρασε. Αλλά παρακαλώ να μην ξανάρθει
Ομολογουμένως, το Σαβ/κο που πέρασε ήταν κόλαση από πολλές απόψεις. Κ ειδικότερα, μία από αυτές είχε να κάνει με τον Στηβ δυστυχώς.
Το θέμα ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι όταν αφού το τάισα κ του έδωσε την πάστα αποπαρασίτωσης, παρατήρησα όταν έκανε διάρροια. Δεν ήξερα αν είναι σοβαρό για τις γάτες να μην πηγαίνουν κανονικά, θεώρησα ότι ίσως του βαλα παραπάνω πάστα , δεν το κατάλαβα κ το πείραξε κ πήρα έναν κτηνίατρο που βρήκα από τον ΟΤΕ (ο δικός μας δεν ήταν στο ιατρείο του κ δεν είχα κάποιο κινητό). Ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει να κάνει με την πάστα κ να παρατηρήσω την διάθεση του, αν τρώει κανονικά κ αν ξανακάνει να το πάω να το δεί. Όλο το απόγευμα ήταν μια χαρά, δεν πήγε στην τουαλέτα του, έπαιζε κ έφαγε. Τα μεσάνυχτα, όμως, κ αφού έπαιζε πήγε κ ξανάκανε διάρροια κ μετά ήρθε στην αγκαλιά μου κ έπεσε ξερό από την άποψη ότι ούτε μιλούσε ούτε λαλούσε ούτε κουνιόταν κ άνοιξε τα ματάκια του μόνο όταν το ταρακούνησα. Το έβαλα να σταθεί αλλα δεν το κρατούσαν τα ποδαράκια του, του έριχνα μπάλες κ παιχνίδια κ δεν αντιδρούσε. Ε, όπως καταλαβαίνετε εμένα μου έσπασε η καρδιά, μ'έπιασαν τα κλάματα κ το είχα στην αγκαλιά μου κ το κουνούσα σαν μωρό. Ε, κ επειδή από τη φυσή μου είμαι απαισιόδοξη το μόνο που σκέφτηκα ήταν ότι το γατί θα'χε πεθάνει μέχτι το πρωί. Ευτυχώς ήρθε η μαμά μου στο δωμάτιο, με είδε να έχω πλαντάξει κ της είπα ότι ο Στηβ δεν είναι καλά. Μας λυπήθηκε, κ πρακτική όπως πάντα, πήρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ, βρήκε εφημερεύον ιατρείο μικρών ζώων, πήρε ταξί κ μου λέει "βαλ'τον στο κλουβί, φεύγουμε". Όλα αυτά στις 2 το χάραμα.
Όταν πήγαμε, αυτό ξύπνησε κ άρχισε να επανέρχεται - ίσως το ότι έγινε έξαλλο που το έβαλα στο κλουβί βοήθησε - κ αφού ο γιατρός το θερμομέτρησε -ΑΟΥΤΣ-, το ακροάστηκε κ του έκανε κάποια ένεση μας είπε ότι ούτε υποθερμία έχει κ είναι μια χαρά απλά ίσως κρύωσε. Μας είπε να μην του βάλω ούτε νερό ούτε φαγητό μέχρι το πρωί κ όταν ξυπνήσουμε να το ταϊσω κ να το ποτίσω κανονικά. Μου είπε ότι με την ένεση δεν θα ξανακάνει διάρροια αλλα σε περίπτωση που γίνει τίποτα μέχρι το απόγευμα της Κυριακής να του βάλω το γνωστό imodium μέσα στο φαγητό του. Του έδειξα κ την δόση από την πάστα που του έβαλα κ μου είπε ότι ήταν νορμάλ κ ότι δεν είχε να κάνει με αυτό - αν κ προσωπικά ακόμα έχω τις αμφιβολίες μου. Την Κυριακή ευτυχώς όλα πήγαν καλά κ ησύχασε η ψυχή μας.
Πάντως ειλικρινά τα έπαιξα κ δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω αν συμβεί τίποτα κακό. Σήμερα του έκανα την εξωτερική αποπαρασίτωση με το σπρέι που μου 'χε δώσει ο κτηνίατρός μας κ αυτό άρχισε να το γλύφει κ να τρέμει κ πάλι πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη γιατί δεν ξέρω τι συστατικά έχει μέσα αυτό το φάρμακο κ πάι ψιλοφοβάμαι μήπως το ξαναπιάσει διάρροια. Προς το παρόν το τύλιξα σε μία κουβέρτα, του έβαλα κ ένα κολάρο για να μην φτάνει να γλύψει τα πόδια του κ σταμάτησε να τρέμει. Τώρα κοιμάται κ χουρχουρίζει. Κ ο Θεός βοηθός!
Υ.Γ. Μέσα σ'όλα συζήτησα με τον γιατρό κ το θέμα της στείρωσης - ο δικός μας γιατρός έχει πεί να περιμένουμε κανα 4μηνο ακόμα- κ μας είπε ότι είναι εναντίον γιατί είναι άντρας κ δεν υπάρχει λόγος.... Είπε ότι θα μπορούσαμε να του φέρουμε μία γάτα αλλά το βρίσκω εξαιρέτικα δύσκολο να γεμίσουμε γατάκια κ μετά να τα προωθήσουμε....
Το θέμα ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι όταν αφού το τάισα κ του έδωσε την πάστα αποπαρασίτωσης, παρατήρησα όταν έκανε διάρροια. Δεν ήξερα αν είναι σοβαρό για τις γάτες να μην πηγαίνουν κανονικά, θεώρησα ότι ίσως του βαλα παραπάνω πάστα , δεν το κατάλαβα κ το πείραξε κ πήρα έναν κτηνίατρο που βρήκα από τον ΟΤΕ (ο δικός μας δεν ήταν στο ιατρείο του κ δεν είχα κάποιο κινητό). Ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει να κάνει με την πάστα κ να παρατηρήσω την διάθεση του, αν τρώει κανονικά κ αν ξανακάνει να το πάω να το δεί. Όλο το απόγευμα ήταν μια χαρά, δεν πήγε στην τουαλέτα του, έπαιζε κ έφαγε. Τα μεσάνυχτα, όμως, κ αφού έπαιζε πήγε κ ξανάκανε διάρροια κ μετά ήρθε στην αγκαλιά μου κ έπεσε ξερό από την άποψη ότι ούτε μιλούσε ούτε λαλούσε ούτε κουνιόταν κ άνοιξε τα ματάκια του μόνο όταν το ταρακούνησα. Το έβαλα να σταθεί αλλα δεν το κρατούσαν τα ποδαράκια του, του έριχνα μπάλες κ παιχνίδια κ δεν αντιδρούσε. Ε, όπως καταλαβαίνετε εμένα μου έσπασε η καρδιά, μ'έπιασαν τα κλάματα κ το είχα στην αγκαλιά μου κ το κουνούσα σαν μωρό. Ε, κ επειδή από τη φυσή μου είμαι απαισιόδοξη το μόνο που σκέφτηκα ήταν ότι το γατί θα'χε πεθάνει μέχτι το πρωί. Ευτυχώς ήρθε η μαμά μου στο δωμάτιο, με είδε να έχω πλαντάξει κ της είπα ότι ο Στηβ δεν είναι καλά. Μας λυπήθηκε, κ πρακτική όπως πάντα, πήρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ, βρήκε εφημερεύον ιατρείο μικρών ζώων, πήρε ταξί κ μου λέει "βαλ'τον στο κλουβί, φεύγουμε". Όλα αυτά στις 2 το χάραμα.
Όταν πήγαμε, αυτό ξύπνησε κ άρχισε να επανέρχεται - ίσως το ότι έγινε έξαλλο που το έβαλα στο κλουβί βοήθησε - κ αφού ο γιατρός το θερμομέτρησε -ΑΟΥΤΣ-, το ακροάστηκε κ του έκανε κάποια ένεση μας είπε ότι ούτε υποθερμία έχει κ είναι μια χαρά απλά ίσως κρύωσε. Μας είπε να μην του βάλω ούτε νερό ούτε φαγητό μέχρι το πρωί κ όταν ξυπνήσουμε να το ταϊσω κ να το ποτίσω κανονικά. Μου είπε ότι με την ένεση δεν θα ξανακάνει διάρροια αλλα σε περίπτωση που γίνει τίποτα μέχρι το απόγευμα της Κυριακής να του βάλω το γνωστό imodium μέσα στο φαγητό του. Του έδειξα κ την δόση από την πάστα που του έβαλα κ μου είπε ότι ήταν νορμάλ κ ότι δεν είχε να κάνει με αυτό - αν κ προσωπικά ακόμα έχω τις αμφιβολίες μου. Την Κυριακή ευτυχώς όλα πήγαν καλά κ ησύχασε η ψυχή μας.
Πάντως ειλικρινά τα έπαιξα κ δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω αν συμβεί τίποτα κακό. Σήμερα του έκανα την εξωτερική αποπαρασίτωση με το σπρέι που μου 'χε δώσει ο κτηνίατρός μας κ αυτό άρχισε να το γλύφει κ να τρέμει κ πάλι πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη γιατί δεν ξέρω τι συστατικά έχει μέσα αυτό το φάρμακο κ πάι ψιλοφοβάμαι μήπως το ξαναπιάσει διάρροια. Προς το παρόν το τύλιξα σε μία κουβέρτα, του έβαλα κ ένα κολάρο για να μην φτάνει να γλύψει τα πόδια του κ σταμάτησε να τρέμει. Τώρα κοιμάται κ χουρχουρίζει. Κ ο Θεός βοηθός!
Υ.Γ. Μέσα σ'όλα συζήτησα με τον γιατρό κ το θέμα της στείρωσης - ο δικός μας γιατρός έχει πεί να περιμένουμε κανα 4μηνο ακόμα- κ μας είπε ότι είναι εναντίον γιατί είναι άντρας κ δεν υπάρχει λόγος.... Είπε ότι θα μπορούσαμε να του φέρουμε μία γάτα αλλά το βρίσκω εξαιρέτικα δύσκολο να γεμίσουμε γατάκια κ μετά να τα προωθήσουμε....
Απ: Μπόρα ήταν κ πέρασε. Αλλά παρακαλώ να μην ξανάρθει
Φτηνά τη γλιτώσατε. Τέλος καλό όλα καλά.
Για την στείρωση πάντως, αυτό που είπε ο γιατρός ότι "είναι εναντίον γιατί είναι άντρας κ δεν υπάρχει λόγος" είναι ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει ποτέ. Αν δεν τον στειρώσεις, το πιο πιθανό είναι να σας ψεκάζει όλο το σπίτι και να πεθάνετε από τη μπόχα.
Καλώς ήρθες και πάλι, ειναι πανέμορφος ο Στηβ.
Για την στείρωση πάντως, αυτό που είπε ο γιατρός ότι "είναι εναντίον γιατί είναι άντρας κ δεν υπάρχει λόγος" είναι ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει ποτέ. Αν δεν τον στειρώσεις, το πιο πιθανό είναι να σας ψεκάζει όλο το σπίτι και να πεθάνετε από τη μπόχα.
Καλώς ήρθες και πάλι, ειναι πανέμορφος ο Στηβ.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Περαστικά κι αγύριστα!!
Είναι απίστευτο το πόσο χάνει κανείς τη γη κάτω απ' τα πόδια του, άμα αρρωστήσει το ζούδι του.
Να μην το ξαναζήσεις.
Είναι απίστευτο το πόσο χάνει κανείς τη γη κάτω απ' τα πόδια του, άμα αρρωστήσει το ζούδι του.
Να μην το ξαναζήσεις.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Πω-πω τι περασατε!Περαστικα και ψυχραιμια!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Το ίδιο σκέφτηκα κ εγώ για τη στείρωση....
Έλεος με τους γιατρούς.. Τι μ@λ@κεια θα ακούσουμε ακόμα...
Μήπως γενικά το γατάκι να το πήγαινες και αλλού? Μου χει τύχει να μην ανοίγει τα μάτια και να μην ανταποκρίνεται αλλά απλά είχε λιώσει στον ύπνο...
Η γνώμη μου είναι να τον δει και άλλος γιατρός, καλύτερος.
Μήπως γενικά το γατάκι να το πήγαινες και αλλού? Μου χει τύχει να μην ανοίγει τα μάτια και να μην ανταποκρίνεται αλλά απλά είχε λιώσει στον ύπνο...
Η γνώμη μου είναι να τον δει και άλλος γιατρός, καλύτερος.
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Ψάχνω γενικότερα για γιατρούς κ τώρα που την επόμενη βδομάδα πρέπει να κάνει το δεύτερο εμβολιάκι του θα κοιτάξω για κάποιον τρίτο. Ο πρώτος που το'χαν πάει κ από το καταφύγιο είναι πολύ καλός αλλά δεν μπορώ να τον βρώ ποτέ. Τα δύσκολα δυστυχώς είναι στις επείγουσες περιπτώσεις που αν σου τύχει Σαβ/κο ή περίεργη ώρα την πάτησες.... Κ τα λεφτά είναι ΠΟΛΛΑ.
Ο πρώτος που το'χαν πάει κ από το καταφύγιο είναι πολύ καλός αλλά δεν
μπορώ να τον βρώ ποτέ.
πόσο μου τη δίνει μα πόσο να βρεις ενα γιατρό που να είναι καλός αλλά και να μπορεί να δώσει λύση όταν υπάρχει ανάγκη και όχι όποτε έχει ιατρείο
περαστικά στο μωράκι σου
μπορώ να τον βρώ ποτέ.
πόσο μου τη δίνει μα πόσο να βρεις ενα γιατρό που να είναι καλός αλλά και να μπορεί να δώσει λύση όταν υπάρχει ανάγκη και όχι όποτε έχει ιατρείο
περαστικά στο μωράκι σου
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Εντελώς όμως! Κ σήμερα που πήρα να τον ρωτήσω αν κάνει κακό που γλύφει το φάρμακο, πάλι δεν ήταν εκεί. Θα ζητήσω κινητό όταν πάω. Χαζή κ εγώ, δεν το σκέφτηκα την πρώτη φορά!
Καλώς ήρθατε!
Κούκλος ο Στηβ!!!!!!!!
Αν δεν μπορείς να βρεις τον γιατρό δεν υπάρχει λόγος να τον έχεις!
Μπράβο στη μαμά!
Κούκλος ο Στηβ!!!!!!!!
Μπράβο στη μαμά!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Tnx!!
Χαχα, αυτό είπε κ εκείνη. Τους έχει άχτι τους γιατρούς που δε σηκώνουν τα τηλέφωνά τους γιατί κάποια στιγμή είχε χρειαστεί κ για μένα κ έτρεχε κ δεν έφτανε. Θα βρώ κάποιον σταθερό σύντομα ελπίζω!
Χαχα, αυτό είπε κ εκείνη. Τους έχει άχτι τους γιατρούς που δε σηκώνουν τα τηλέφωνά τους γιατί κάποια στιγμή είχε χρειαστεί κ για μένα κ έτρεχε κ δεν έφτανε. Θα βρώ κάποιον σταθερό σύντομα ελπίζω!
www.ailouros.gr αν είσαι στην Αθήνα.
Περαστικά στο μωρό, τα σέβη μου στη μαμά σου, είναι γάτα!
Υπομονή και δύναμη σ' εσένα, εύχομαι να μην ξαναντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο..
Περαστικά στο μωρό, τα σέβη μου στη μαμά σου, είναι γάτα!
Υπομονή και δύναμη σ' εσένα, εύχομαι να μην ξαναντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Περαστικά στο κουκλάκι σου!
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
Perastika ston κουκλο!!!!
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
katalaveno apolita pws enioses ekini tn wra. Etsi pa8eno kai ego otan vlepo t ritoula mou akefi
perastika sto kouklaki sou kai euxomai na eina panta kala kai na min ka8i 3ana kati anapantexo.
perastika sto kouklaki sou kai euxomai na eina panta kala kai na min ka8i 3ana kati anapantexo.
catniki- Mature Cat
-
Τόπος : Κύπρο-Λευκωσία
Αριθμός γατουνίων : 1 γατόσπιτο-Ρίτα-,3 αυλόγατα-Ασπρούλα, Bob και Ζίζη- και πολλά στο χωριό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τη Μάγια
Motto : Όποιος εν αντρέπεται ο κόσμος ε δικός του!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/03/2010
Mood :
Ώπα τι περνάμε για τα σκασμένα μας!!!
ΚΟΥΚΛΟΣ ο Στηβ
ΚΟΥΚΛΟΣ ο Στηβ
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Βρήκα κι άλλα μωρά. Ψυχολογική υποστήριξη παρακαλώ;
» Xαρίζεται κουκλίτσα καθαρόαιμη περσική γατούλα!!!
» Αν το γατί μου ήταν τραγούδι, θα ήταν....
» Χαρίζονται ουτε ένα, ουτε δύο, ούτε τρία, αλλά έξι παρακαλώ
» Ηταν για να παρω τη λαχταρα.
» Xαρίζεται κουκλίτσα καθαρόαιμη περσική γατούλα!!!
» Αν το γατί μου ήταν τραγούδι, θα ήταν....
» Χαρίζονται ουτε ένα, ουτε δύο, ούτε τρία, αλλά έξι παρακαλώ
» Ηταν για να παρω τη λαχταρα.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios