Θα σας κλέψουν την καρδιά!!!!
+16
Pepita
TITIKA CAT
Λιαννα
vaso
manto
niou
marmanga
Marcos
markello
flokatoula
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
nosyparker
Anatoli
SuperCatz
jovanita
kounelaki
20 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Θα σας κλέψουν την καρδιά!!!!
Α ρε γμτο! Δεν πειράζει...θα βρουν καλύτερη οικογένεια!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
kounelaki έγραψε:Συμφωνω. Στο δρομο της επιστροφης με κοιταζανε με κατι ματια...παιδια ραγισε η καρδια μου,τους ελεγα απο μεσα μου "συγνωμη ψυχουλες μου"... Σαν να τα καταλαβανε ολα....SuperCatz έγραψε:Προφανέστατα, επομένως όντως κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί ποιος ξέρει πώς θα περνούσαν μαζί τους τα ψυχουλάκια...
Και μολις γυρισαμε πισω αρχισαν παλι να κυνηγανε τη Selena και να παιζουν με το ροζ μπαλακι τους...
Αχ δυσκολο πραγμα οι υιοθεσιες ολο λεω οτι δεν θα ξανασχοληθω με το χομπι και ολο εγκατελειμενα μου τυχαινουν....
Κράτα τα μωρέ...
Με τί καρδιά θα τα δώσεις..?
Αυτά, τα πήρε ο άλλος ουσιαστικά για βόλτα, και όταν γύρισαν, ήταν λες και μπήκαν σπίτι τους...
Κράτα τα..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
SuperCatz έγραψε:kounelaki έγραψε:Συμφωνω. Στο δρομο της επιστροφης με κοιταζανε με κατι ματια...παιδια ραγισε η καρδια μου,τους ελεγα απο μεσα μου "συγνωμη ψυχουλες μου"... Σαν να τα καταλαβανε ολα....SuperCatz έγραψε:Προφανέστατα, επομένως όντως κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί ποιος ξέρει πώς θα περνούσαν μαζί τους τα ψυχουλάκια...
Και μολις γυρισαμε πισω αρχισαν παλι να κυνηγανε τη Selena και να παιζουν με το ροζ μπαλακι τους...
Αχ δυσκολο πραγμα οι υιοθεσιες ολο λεω οτι δεν θα ξανασχοληθω με το χομπι και ολο εγκατελειμενα μου τυχαινουν....
Κράτα τα μωρέ...
Με τί καρδιά θα τα δώσεις..?
Αυτά, τα πήρε ο άλλος ουσιαστικά για βόλτα, και όταν γύρισαν, ήταν λες και μπήκαν σπίτι τους...
Κράτα τα..
Μην παιζεις κι εσυ με τον πονο μου....
kounelaki- Mature Cat
-
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΑΚΙ !!!
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ταρταρουγα,καλικο,μαυρακι,γριζακι
Motto : Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ? Ο ΚΥΡΗΣ ΣΟΥ Μ'ΕΞΟΡΙΣΕ ΣΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/02/2009
Mood :
https://www.youtube.com/watch?v=rwZouQ1ekE4
Για δειτε το...ειναι συγκινητικο...
kounelaki- Mature Cat
-
Motto : Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ? Ο ΚΥΡΗΣ ΣΟΥ Μ'ΕΞΟΡΙΣΕ ΣΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ!
Mood :
Α, στο καλο τωρα στεναχωρηθηκα
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
To εφτιαχνα και εκλαιγα...Ειδες το βιντεακι στο τελος? Ειναι αλοιφες τα μωρα μου!Anatoli έγραψε:Α, στο καλο τωρα στεναχωρηθηκα
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Το ειδα!!Η μικρη εχει λιωσει με τα χαδια
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
kounelaki έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=rwZouQ1ekE4
Άντε να χαθείς βρωμόπαιδο! Κι εγώ έκλαψα....
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
A, για οσους εχουν facebook μπορουν αν θελουν να κανουν add https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000756345235
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
kounelaki έγραψε:To εφτιαχνα και εκλαιγα...Ειδες το βιντεακι στο τελος? Ειναι αλοιφες τα μωρα μου!Anatoli έγραψε:Α, στο καλο τωρα στεναχωρηθηκα
πω πω... κι εμένα με πήραν τα ζουμιά, το κερατάκι μου...
κράτα τα βρε Έλενα (?)..
δεν υπάρχει καμία περίπτωση? είναι υπέροχα, πανέμορφα, σχεδόν θεϊκά...
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Είναι φοβερά ιδιαίτερα, σαν τη Μάγια.
Τα βρίσκω όχι μόνο όμορφα, έχουν "κάτι", λίγη χρυσόσκονη πάνω στο κεφαλάκι τους...
Μακάρι να βρούνε σύντομα το δρόμο τους!
Τα βρίσκω όχι μόνο όμορφα, έχουν "κάτι", λίγη χρυσόσκονη πάνω στο κεφαλάκι τους...
Μακάρι να βρούνε σύντομα το δρόμο τους!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
πανεμορφα
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Οταν ειδα οτι ο τιτλος αλλαξε, επαθα σοκ...
Δεν πειράζει θα βρουν καλυτερο σπιτακι!
Δεν πειράζει θα βρουν καλυτερο σπιτακι!
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Δεν ξερω...δεν εχει μπει η ζωη μου σε ενα δρομο,μια φοιτητρια ειμαι που ζω με τα λεφτα των γονειων μου και δεν εχω ιδεα που θα μενω αν ξαναγυρισω Αθηνα. Με βλεπω να νοικιαζω παλι (σιγα μην ξαναμεινω με γονεις) αλλα αν δεν μπορω να νοικιασω μεγαλο σπιτι? Σε μια διχωρη γκαρσονιερα χωρανε 4 ενηλικες γατες?? Επιπλεον αν διοριστω (ως νηπιαγωγος) θα κανω 5+ χρονια σε νησακια απο εδω κι απο εκει και καθε χρονο θα μετακομιζω σε αλλους τοπους. Πως μπορεις να ταξιδεψεις με 4 γατες και βαλιτσες στο χερι? Αυτα σκεφτομαι και φυσικα την κατσαδα των γονειων μου. Αν ηξερα πως θα ειναι η ζωη μου στο μελλον θα τα κρατουσα και δεν θα εδινα λογαριασμο στους δικους μου απο τη στιγμη που ειναι δικια μου η ζωη. Στανταρ καποια στιγμη θα αποκτησω και 3η γατα (ισως και παραπανω) αλλα οταν θα εχω κατι πιο μονιμο (σχεση,σπιτι,δουλεια). Αν ο δικος μου ειχε ηδη το σπιτι του θα τα κρατουσαμε σαν δικα του και καλα. Αλλα οι γονεις του το νοικιαζουν ακομα με το επειχηρημα οτι δεν μπορουν να διωξουν τους ανθρωπους που νοικιαζουν τοσα χρονια,ενω περσι ειχαν πει οτι φετος θα του το δωσουν. Κι αυτος στα 26 του δεν εχει σπιτι μονιμο ουτε δουλεια μονιμη. Ολα ρευστα ειναι ρε γαμωτο και αυτο με τσατιζει πολυ!SuperCatz έγραψε:kounelaki έγραψε:To εφτιαχνα και εκλαιγα...Ειδες το βιντεακι στο τελος? Ειναι αλοιφες τα μωρα μου!Anatoli έγραψε:Α, στο καλο τωρα στεναχωρηθηκα
κράτα τα βρε Έλενα (?)..
Το τριχρωμο γατουνι ειναι το γατουνι που παντα ηθελα και σαν εμφανιση και σαν χαρακτηρας! Αφου την παιρνω αγκαλια και της λεω "γιατι να μην γεννιόσουν μετα απο μερικα χρονια?"
Εχτες μου ειπε ο Μανος "μακαρι να μπορουσαμε να τα κρατησουμε,θα ειχαμε 4 εντελως διαφορετικες γατες!" Με τον πονο μου παιζουν ολοι!
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Whether I'm right or wrong
There's no phrase that hits
Like an ocean needs the sand
Or a dirty old shoe that fits
And if all the world was perfect
I would only ever want to see your scars
You know they can have their universe
We'll be in the dirt designing stars
And darlin' you know
You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
Whether I'm up or down
There's no crowd to please
I'm like a faith without a clause to believe in it
And if all the world was smiling
I would only ever want to see your frown
You know they can sail away in sunsets
We'll be right here stranded on the ground
Just happy to be found
I have lost my illusions
I have drowned in your words
I have left my confusion to a cynical world
I am throwing myself at things I don't understand
Discover enlightenment holding your hand
You are..
So Beautiful.....
There's no phrase that hits
Like an ocean needs the sand
Or a dirty old shoe that fits
And if all the world was perfect
I would only ever want to see your scars
You know they can have their universe
We'll be in the dirt designing stars
And darlin' you know
Whether I'm up or down
There's no crowd to please
I'm like a faith without a clause to believe in it
And if all the world was smiling
I would only ever want to see your frown
You know they can sail away in sunsets
We'll be right here stranded on the ground
Just happy to be found
I have lost my illusions
I have drowned in your words
I have left my confusion to a cynical world
I am throwing myself at things I don't understand
Discover enlightenment holding your hand
You are..
So Beautiful.....
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
kounelaki έγραψε:Δεν ξερω...δεν εχει μπει η ζωη μου σε ενα δρομο,μια φοιτητρια ειμαι που ζω με τα λεφτα των γονειων μου και δεν εχω ιδεα που θα μενω αν ξαναγυρισω Αθηνα. Με βλεπω να νοικιαζω παλι (σιγα μην ξαναμεινω με γονεις) αλλα αν δεν μπορω να νοικιασω μεγαλο σπιτι? Σε μια διχωρη γκαρσονιερα χωρανε 4 ενηλικες γατες?? Επιπλεον αν διοριστω (ως νηπιαγωγος) θα κανω 5+ χρονια σε νησακια απο εδω κι απο εκει και καθε χρονο θα μετακομιζω σε αλλους τοπους. Πως μπορεις να ταξιδεψεις με 4 γατες και βαλιτσες στο χερι? Αυτα σκεφτομαι και φυσικα την κατσαδα των γονειων μου. Αν ηξερα πως θα ειναι η ζωη μου στο μελλον θα τα κρατουσα και δεν θα εδινα λογαριασμο στους δικους μου απο τη στιγμη που ειναι δικια μου η ζωη. Στανταρ καποια στιγμη θα αποκτησω και 3η γατα (ισως και παραπανω) αλλα οταν θα εχω κατι πιο μονιμο (σχεση,σπιτι,δουλεια). Αν ο δικος μου ειχε ηδη το σπιτι του θα τα κρατουσαμε σαν δικα του και καλα. Αλλα οι γονεις του το νοικιαζουν ακομα με το επειχηρημα οτι δεν μπορουν να διωξουν τους ανθρωπους που νοικιαζουν τοσα χρονια,ενω περσι ειχαν πει οτι φετος θα του το δωσουν. Κι αυτος στα 26 του δεν εχει σπιτι μονιμο ουτε δουλεια μονιμη. Ολα ρευστα ειναι ρε γαμωτο και αυτο με τσατιζει πολυ!SuperCatz έγραψε:kounelaki έγραψε:To εφτιαχνα και εκλαιγα...Ειδες το βιντεακι στο τελος? Ειναι αλοιφες τα μωρα μου!Anatoli έγραψε:Α, στο καλο τωρα στεναχωρηθηκα
κράτα τα βρε Έλενα (?)..
Το τριχρωμο γατουνι ειναι το γατουνι που παντα ηθελα και σαν εμφανιση και σαν χαρακτηρας! Αφου την παιρνω αγκαλια και της λεω "γιατι να μην γεννιόσουν μετα απο μερικα χρονια?"
Εχτες μου ειπε ο Μανος "μακαρι να μπορουσαμε να τα κρατησουμε,θα ειχαμε 4 εντελως διαφορετικες γατες!" Με τον πονο μου παιζουν ολοι!
Μην το πολυζορίζεις.. Δε λέω, καλό είναι να σκέφτεσαι τις μελλοντικές συνθήκες, αλλά, αν τα έχεις ερωτευτεί, κράτα τα..
Παρά τα ενδεχόμενα προβλήματα που αναφέρεις ότι μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον, πιστεύω ότι θα τα βγάλεις πέρα μια χαρα. Θεωρώ όμως, ότι θα το μετανιώσεις πολύ περισσότερο αν τελικά τα δώσεις..
Αυτά στα λέω μόνο σαν φιλική συμβουλή, και πάντα, μιλώντας από προσωπική εμπειρία, αναφορικά με τα γατάκια μας..
Ό,τι προβλήματα κι αν μας δημιουργούν (γιατί μας δημιουργούν, κακά τα ψέματα), μια ματιά τους, ένα νιαρ, ένα πουρ πουρ και μια ουρά στα πόδια μας, τα έχουν σβήσει όλα..
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:kounelaki έγραψε:Δεν ξερω...δεν εχει μπει η ζωη μου σε ενα δρομο,μια φοιτητρια ειμαι που ζω με τα λεφτα των γονειων μου και δεν εχω ιδεα που θα μενω αν ξαναγυρισω Αθηνα. Με βλεπω να νοικιαζω παλι (σιγα μην ξαναμεινω με γονεις) αλλα αν δεν μπορω να νοικιασω μεγαλο σπιτι? Σε μια διχωρη γκαρσονιερα χωρανε 4 ενηλικες γατες?? Επιπλεον αν διοριστω (ως νηπιαγωγος) θα κανω 5+ χρονια σε νησακια απο εδω κι απο εκει και καθε χρονο θα μετακομιζω σε αλλους τοπους. Πως μπορεις να ταξιδεψεις με 4 γατες και βαλιτσες στο χερι? Αυτα σκεφτομαι και φυσικα την κατσαδα των γονειων μου. Αν ηξερα πως θα ειναι η ζωη μου στο μελλον θα τα κρατουσα και δεν θα εδινα λογαριασμο στους δικους μου απο τη στιγμη που ειναι δικια μου η ζωη. Στανταρ καποια στιγμη θα αποκτησω και 3η γατα (ισως και παραπανω) αλλα οταν θα εχω κατι πιο μονιμο (σχεση,σπιτι,δουλεια). Αν ο δικος μου ειχε ηδη το σπιτι του θα τα κρατουσαμε σαν δικα του και καλα. Αλλα οι γονεις του το νοικιαζουν ακομα με το επειχηρημα οτι δεν μπορουν να διωξουν τους ανθρωπους που νοικιαζουν τοσα χρονια,ενω περσι ειχαν πει οτι φετος θα του το δωσουν. Κι αυτος στα 26 του δεν εχει σπιτι μονιμο ουτε δουλεια μονιμη. Ολα ρευστα ειναι ρε γαμωτο και αυτο με τσατιζει πολυ!SuperCatz έγραψε:kounelaki έγραψε:To εφτιαχνα και εκλαιγα...Ειδες το βιντεακι στο τελος? Ειναι αλοιφες τα μωρα μου!Anatoli έγραψε:Α, στο καλο τωρα στεναχωρηθηκα
κράτα τα βρε Έλενα (?)..
Μην το πολυζορίζεις.. Δε λέω, καλό είναι να σκέφτεσαι τις μελλοντικές συνθήκες, αλλά, αν τα έχεις ερωτευτεί, κράτα τα..
Παρά τα ενδεχόμενα προβλήματα που αναφέρεις ότι μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον, πιστεύω ότι θα τα βγάλεις πέρα μια χαρα. Θεωρώ όμως, ότι θα το μετανιώσεις πολύ περισσότερο αν τελικά τα δώσεις..
Αυτά στα λέω μόνο σαν φιλική συμβουλή, και πάντα, μιλώντας από προσωπική εμπειρία, αναφορικά με τα γατάκια μας..
Ό,τι προβλήματα κι αν μας δημιουργούν (γιατί μας δημιουργούν, κακά τα ψέματα), μια ματιά τους, ένα νιαρ, ένα πουρ πουρ και μια ουρά στα πόδια μας, τα έχουν σβήσει όλα..
ααααα θα σκασωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Αφου δεν μπορω να τα κρατησω...Το ξερω οτι θα στεναχωρηθω,αλλα θα τα δωσω καπου που να μπορω να τα βλεπω! Και να ειναι κι αυτα πιο ευτυχισμενα παρα σε μια γκαρσονιερα...
Τι να πω...
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Οκ.. αν πείθεις τον εαυτό σου..
Σε καταλαβαίνω, παραπάνω απ' ότι φαντάζεσαι..
Έχουμε κι εμείς μια αδεσποτούλα που θα θέλαμε πάαααααρα πολύ να σπιτώσουμε, αλλά έχουμε ήδη 4 γατιά εκ των οποίων ο ένας είναι μέγα κατρουλής (τύπου Χουζούρη..) και αν φέρναμε και 5ο μέσα στο σπίτι, θα κατούραγε, πια, το κεφάλι μας..
Σε τελική ανάλυση, άσε να δεις πώς θα πάει..
Μια αποτυχημένη απόπειρα υιοθεσίας ήδη έγινε..
Μπορεί αυτά τα γατουνάκια, να βρέθηκαν στο δρόμο σου, όχι για να τα δώσεις, αλλά για να τα κρατήσεις..
Σε καταλαβαίνω, παραπάνω απ' ότι φαντάζεσαι..
Έχουμε κι εμείς μια αδεσποτούλα που θα θέλαμε πάαααααρα πολύ να σπιτώσουμε, αλλά έχουμε ήδη 4 γατιά εκ των οποίων ο ένας είναι μέγα κατρουλής (τύπου Χουζούρη..) και αν φέρναμε και 5ο μέσα στο σπίτι, θα κατούραγε, πια, το κεφάλι μας..
Σε τελική ανάλυση, άσε να δεις πώς θα πάει..
Μια αποτυχημένη απόπειρα υιοθεσίας ήδη έγινε..
Μπορεί αυτά τα γατουνάκια, να βρέθηκαν στο δρόμο σου, όχι για να τα δώσεις, αλλά για να τα κρατήσεις..
-
Mood :
Το τρακάρισμα με τον Γείωση και η μελλοντική του ζωή με έκανε να πιστέψω πως "μία μεγάλη ατυχία μπορεί να σου χαρίσει μία ανυπέρβλητη τύχη". Η ζωή παίζει σε όλους μας παιχνίδια....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Chouzouris έγραψε:Το τρακάρισμα με τον Γείωση και η μελλοντική του ζωή με έκανε να πιστέψω πως "μία μεγάλη ατυχία μπορεί να σου χαρίσει μία ανυπέρβλητη τύχη". Η ζωή παίζει σε όλους μας παιχνίδια....
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Μεγαλωσαμε!
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
kounelaki έγραψε:Μεγαλωσαμε!
Πράγματι.. Και μεγαλώνετε υπέροχα!
-
Mood :
-
Mood :
kounelaki έγραψε:To εφτιαχνα και εκλαιγα...Ειδες το βιντεακι στο τελος? Ειναι αλοιφες τα μωρα μου!Anatoli έγραψε:Α, στο καλο τωρα στεναχωρηθηκα
Μακάρι να μπορούσαμε να σώσουμε όλα τα ζωάκια του κόσμου.Τι όμορφα πατουσάκια και μυτούλες είναι αυτές,εύχομαι να έχουν κάθε τύχη!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
kounelaki έγραψε:Υιοθετηθηκαν και τα 2 ! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! ! ! ! !!!!!!!!!!
Καλότυχα να ναι στο νεο σπίτι τους τα ζουμπουρλούδικα
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Μου άρεσε τόσο πολύ να τα βλέπω!!
Ελπίζω να πήγαν στην καλύτερη οικογένεια!!!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Νομιζω οτι το κβοτ ειναι απο παλιοτεροποστ, πριν τα επιστρεψουν στο κουνελακι
-
Mood :
Nαι τα γατακια ειναι ακομη διαθεσιμα παιδια...
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
kounelaki έγραψε:up...
Ακόμα...?
Μήπως τελικά όντως ήρθαν για να μείνουν?
-
Mood :
Βρεθηκε ατομο που θα τα υιοθετησει και τα 2 μαζι,ειναι φοιτητης στην Αθηνα απο Ηρακλειο και τα θελει και η μητερα του παρα πολυ!!!
Αυριο θα ερθει να τα παρει!
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
kounelaki έγραψε:Βρεθηκε ατομο που θα τα υιοθετησει και τα 2 μαζι,ειναι φοιτητης στην Αθηνα απο Ηρακλειο και τα θελει και η μητερα του παρα πολυ!!!
Καλή τύχη και καλή ζωή να έχουν τα μωρούλια...!
-
Mood :
Μπραβο!!!!
-
Mood :
Υιοθετηθηκαν!!!!!!!!!!!!
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Μικρό κορίτσι ψάχνει μεγάλη καρδιά
» Ποιανού την καρδιά θα κλέψει ο πειρατής;
» Σεμπάστιαν, ψάχνει μια καρδιά να κουρνιάσει ...και γρήγορα. Υιοθετήθηκε!!!
» H μικρούλα Αμελί ,ψάχνει για μια θέση στη καρδιά σας
» Ο ουρανοκατέβατος Δον Αγάλια διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σας
» Ποιανού την καρδιά θα κλέψει ο πειρατής;
» Σεμπάστιαν, ψάχνει μια καρδιά να κουρνιάσει ...και γρήγορα. Υιοθετήθηκε!!!
» H μικρούλα Αμελί ,ψάχνει για μια θέση στη καρδιά σας
» Ο ουρανοκατέβατος Δον Αγάλια διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σας
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios